Search our News Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-04-17

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 17/04/2003
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] ΕΕ-Διεύρυνση
  • [04] ΕΕ-Κύπρος-Διεύρυνση
  • [05] Ελλάδα-ΕΕ-Τουρκία
  • [06] ΕΕ- Διεύρυνση -Τουρκία
  • [07] ΕΕ-Ιράκ
  • [08] Αντιπολεμικά συλλαλητήρια
  • [09] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [10] ΕΕ-Συνθήκη Διεύρυνσης

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 17/04/2003

    Η σύνοδος κορυφής της ΕΕ χθες στην Αθήνα, κατά την οποία υπογράφηκε η διεύρυνσή της με 10 νέα μέλη,η διεύρυνση της ΕΕ με τη συμμετοχή και της Κύπρου, οι τουρκικές αντιδράσεις για την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ, η ελληνική θέση για τις σχέσεις ΕΕ- Τουρκίας , η ΕΕ και η αντιμετώπιση της κρίσης στο Ιράκ και τα αντιπολεμικά συλλαλητήρια είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Υπερδύναμη με αντιθέσεις και ανισότητες. Προκλήσεις και παγίδες για την Ευρώπη των ''25''.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος):Το όραμα Καραμανλή φώτισε την Ελλάδα. Κάτω από τον ανοιξιάτικο ήλιο της Αθήνας...

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Η άνοιξη της Ευρώπης. Συμβόλαιο ελπίδας για ένα μέλλον ειρήνης και αλληλεγγύης.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ:Η Ευρώπη των 25 με σαμπάνιες και δακρυγόνα. Υπό την σκιάν του Παρθενώνος η πιο λαμπρή ημέρα...

    Η ΑΥΓΗ: Περισσότερα μέλη, μεγαλύτερες προκλήσεις. Η Ευρώπη των 25 μπροστά σε κρίσιμα διλήμματα.

    ΑΥΡΙΑΝΗ:Θύελλα. Πριν σκάσουν οι νέες βόμβες για την διαπλοκή πολιτικών με τον αμαρτωλό όμιλο της ALTEC.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Συμβιβασμός στην Αθήνα. Για τον ''κεντρικό'' ρόλο του ΟΗΕ στο μεταπολεμικό Ιράκ. Συμφωνία για το νέο Σύνταγμα και για υπουργό Εξωτερικών.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ:Τα εννέα SOS για τις Πανελλαδικές. Οδηγίες προς υποψήφιους.

    ΕΘΝΟΣ:Ευρώπη made in Greece. Η Αθήνα επίκεντρο των ιστορικών εξελίξεων.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ:Δέκα ευρωπαϊκοί ''γάμοι'' ...αλά ελληνικά!

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ:Χωρισμένοι στα δύο οι Ευρωπαίοι για το Σύνταγμα. Και έντονα προβληματισμένοι για το εάν θα αντεπεξέλθουν στις προκλήσεις των καιρών.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ευρώπη ή Βαβέλ. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Σύνοδος: Διαφωνίες από την πρώτη ημέρα για το μέλλον της ΕΕ των ''25''.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ:Η Αθήνα ενώνει αλλά και διαδηλώνει...η Ευρώπη μας.

    ΕΣΤΙΑ:Ιστορικό ορόσημο η Συνθήκη των Αθηνών. Η πέμπτη διεύρυνσις της Ευρωπαϊκής Ενώσεως.

    Espresso:Ο άγνωστος πόλεμος του Ελευθερόπουλου με Τατιάνα-Ευαγγελάτο. Οι βαριές κουβέντες που έβαλαν φωτιά στις σχέσεις τους.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Η Ευρώπη έκανε το άλμα. Παρά τους τριγμούς λόγω πολέμου.

    Ο ΛΟΓΟΣ:Σύνορα του ψευδοκράτους η Ευρωπαϊκή Ενωση. Κλίμα ευφορίας στην Κύπρο μιας ενωμένης Ευρώπης.

    ΤΑ ΝΕΑ:Η.Π.Ε. (Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης) με ρόδα και αγκάθια. Πανηγυρισμοί στην Κύπρο, δυσφορία στην Αγκυρα.

    ΝΙΚΗ:16 Απριλίου 2003. Ραντεβού της ΕΕ με την Ιστορία.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Διεύρυνση ανισοτήτων εκμετάλλευσης και αντιθέσεων. Σύνοδος πολεμοκάπηλων και ειρηνοκάπηλων Ευρωπαίων.

    Traffic News:Απειλούν εμένα και το παιδί μου! Συγκλονιστική συνέντευξη της Τατιάνας στην traffic.

    Η ΧΩΡΑ: Αυτή είναι η συμμορία που ''έφαγε'' τα λεφτά του κόσμου στο Χρηματιστήριο. Ο Πάγκαλος φωτίζει περισσότερο το εσωτερικό της διεφθαρμένης κυβέρνησης.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ:Μόνιμοι χιλιάδες συμβασιούχοι. Σε ΔΕΚΟ, Τράπεζες και ιδιωτικό τομέα.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ:Νέα εποχή στην Ευρώπη, στην Ελλάδα, στην Κύπρο. Υπεγράφη η Συνθήκη Διεύρυνσης της ΕΕ.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:Ιστορικής σημασίας η ευρωπαϊκή διεύρυνση και από γεωγραφική άποψη.

    [03] ΕΕ-Διεύρυνση

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει ότι ''τις αρχές της Ενωμένης Ευρώπης περιλαμβάνει η ''Διακήρυξη των Αθηνών'', που υπέγραψαν χθες οι πρόεδροι και πρωθυπουργοί των 25 πλέον κρατών -μελών της ΕΕ . Ειδική αναφορά γίνεται στον παγκόσμιο ρόλο που φιλοδοξεί να διαδραματίσει η Ενωση, η οποία ''υπόσχεται την υποστήριξή της στα Ηνωμένα Εθνη και στις προσπάθειες τους να εξασφαλίσουν τη διεθνή νομιμότητα και την παγκόσμια σταθερότητα''.

    ΤΑ ΝΕΑ εκτιμούν ότι ''ένα βήμα για τη μετατροπή της Ευρωπαϊκής Ενωσης σε ...Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης με 25 χώρες και 450 εκατομμύρια κατοίκους έγινε χθες με την υπογραφή της Διακήρυξης των Αθηνών .Πίσω από τα ...ρόδα της νέας διεύρυνσης κρύβονται όμως τα ...αγκάθια μιας ευρωπαϊκής βαβέλ πολλών ταχυτήτων και πολιτικών''.

    Το ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι ''ο προεδρεύων της Ευρωπαϊκής Ενωσης πρωθυπουργός κ Κ. Σημίτης μίλησε για την ανάγκη να αναλάβει η ΕΕ τις ευθύνες της και ''να μην καλούμαστε να διαχειριστούμε μόνο το μετά ενός πολέμου, αλλά να έχουμε αποφασιστικό λόγο για το αν και το πότε''. Στη Διακήρυξη των Αθηνών που εγκρίθηκε χθες αναφέρεται οτι ''η ΕΕ υποστηρίζει τον ΟΗΕ και τις προσπάθειές του για την επιβεβαίωση της διεθνούς νομιμότητας και παγκόσμιας ευθύνης'' και τονίζεται οτι ''η ΕΕ βασίζεται στις αρχές της ελευθερίας, της δημοκρατίας και των κανόνων δικαίου''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ισχυρίζεται ότι ''η Ευρώπη των ''25'' είναι γεγονός από χθες. Οι ''διαχωριστικές γραμμές'' όμως που καταγράφηκαν με αφορμή τον πόλεμο στο Ιράκ, κρύβουν κινδύνους για μια νέα ''Βαβέλ'' αδύναμη να σταθεί απέναντι στις ΗΠΑ''.

    Σύμφωνα με τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ (Ρίζος), ''κάτω από τον ανοιξιάτικο ήλιο της πρωτεύουσας, το όραμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή για την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας έκανε την Ελλάδα χθες επίκεντρο σημαντικών ιστορικών διεργασιών που μέλλει να σφραγίσουν όπως όλα δείχνουν το αύριο της ''γηραίας Ηπείρου''. Η Σύνοδος αυτή για την Ελλάδα έχει εθνικό ενδιαφέρον καθώς επισημοποίησε την ένταξη της μαρτυρικής Μεγαλονήσου στην ΕΕ''.

    Η ΕΣΤΙΑ σημειώνει ότι ''από τα δέκα νέα κράτη -μέλη, τα τρία ανήκαν στην πρώην Σοβιετική Ενωση, άλλα τέσσερα στο Σύμφωνο της Βαρσοβίας , ένα στην πρώην Γιουγκοσλαβία και δύο - Μάλτα και Κύπρος- ανήκουν στον χώρο της Μεσογείου. Εκεί συνίσταται η ιστορικότης της χθεσινής ημέρας: Στην Ενωση της Ανατολής και Δύσεως. Μετά από δεκαετίες κομμουνιστικής καταπιέσεως, οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης εισέρχονται και επίσημα στην Ευρώπη της Δημοκρατίας. Σχεδόν όλοι οι ηγέτες αυτό επεσήμαναν''.

    Η ΝΙΚΗ προσθέτει ότι ''η Ευρώπη ξεπέρασε τις διαχωριστικές γραμμές και τους διχασμούς του παρελθόντος, επανενώνεται και διεκδικεί τον ισχυρό αυτόνομο ρόλο της στη διεθνή σκηνή μετά από την ιστορική Σύνοδο της Αθήνας και τη ''διακήρυξη των Αθηνών'' με τη σαφή δήλωση των 25, πλέον ηγετών για μια ΕΕ που υπερασπιζόμενη τα ιδεώδη της γίνεται η παγκόσμια ειρηνική δύναμη, με αυτόνομο λόγο. Η ανεξάρτητη και δυνατή Ευρώπη γεννιέται''.

    Κατά την ΒΡΑΔΥΝΗ,''η Ενωμένη Ευρώπη από τον Ατλαντικό έως τα Ουράλια δεν φαίνεται πια ως ένα μακρινό και άπιαστο όνειρο. Χθες κάτω από την ηλιόλουστη Ακρόπολη, στη Στοά του Αττάλου, η Ευρώπη έκανε ένα μεγάλο και αποφασιστικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση με την υπογραφή της πράξης προσχώρησης δέκα νέων κρατών -μελών μεταξύ των οποίων και η μαρτυρική και πολύπαθη Κύπρος η μόνη πλέον ευρωπαϊκή χώρα που δυστυχώς το 39% του εδάφους της τελεί ακόμα υπό τη στρατιωτική κατοχή της Τουρκίας''.

    Το ΕΘΝΟΣ αναφέρει ότι ''στη Στοά του Αττάλου με την υπογραφή της Συνθήκης Προσχώρησης τα μέλη της ευρωπαϊκής οικογένειας από 15 έγιναν 25, επιτρέποντας στον ''οικοδεσπότη'' Κ. Σημίτη να κάνει λόγο για ''επανένωση της Ευρώπης'' μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο''.

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ υπογραμμίζει ότι ''υπογράφτηκε μια νέα εμπορική συμφωνία ανάμεσα στους πολεμοκάπηλους και στους ...ειρηνοκάπηλους Ευρωπαίους. Αυτή η συμφωνία δεν θα ενισχύσει την ενότητα μεταξύ τους, θα ενισχύσει μόνον τη δύναμή τους να εκμεταλλεύονται τους λαούς. Η ΕΕ είναι καταδικασμένη να ενώνεται σε βάρος των λαών και να διαχωρίζεται στη διανομή της λείας (από τη χτεσινή δήλωση της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα)''.

    [04] ΕΕ-Κύπρος-Διεύρυνση

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ γράφει ότι ''ευρωπαία εδώ και μερικές ώρες η Κύπρος, κάνει τα πρώτα της βήματα επί ευρωπαϊκού εδάφους, ενώ την ίδια στιγμή οι καταστηματάρχες του κέντρου καταμετρούν τις ζημιές που υπέστησαν από τους συνήθεις θερμόαιμους που προφανώς δεν τους ενδιέφεραν οι υπογραφές υπό την σκιάν της Ακροπόλεως''.

    Σύμφωνα με τη ΧΩΡΑ ''η Κύπρος μαζί με άλλες εννέα χώρες είναι από χθες μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης, παρά τις όποιες απειλές και υπονομεύσεις της Τουρκίας. Η Κύπρος ανήκει στη δημοκρατική οικογένεια της Ευρώπης και ανοίγει ο δρόμος για επίλυση του από 28ετίας χωρισμού του νησιού για μία και αδιαίρετη Κυπριακή Δημοκρατία''.

    H ESPRESSO αναφέρει ότι ''μέρα γιορτής η χθεσινή για την Κύπρο, που έγινε και τυπικά πλέον μέλος της μεγάλης ευρωπαϊκής οικογένειας! Το χειροκρότημα των Ευρωπαίων ηγετών στη Στοά του Αττάλου την ώρα που ο πρόεδρος, Τάσσος Παπαδόπουλος, υπέγραφε τη Συνθήκη Προσχώρησης, προκάλεσε στη Μεγαλόνησο ρίγη συγκίνησης''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ τονίζει ότι ''τη νέα Ευρώπη των '25' χαιρέτισε χθες ο Κ. Καραμανλής κάνοντας λόγο για μία ιστορική ημέρα για την Ευρώπη, για την Κύπρο, για τον Ελληνισμό. Επισήμανε δε, ότι πλέον 'η φωνή της Ευρώπης ακούγεται από την Κύπρο και την ανατολική Μεσόγειο μέχρι τη Βαλτική και τις σκανδιναβικές χώρες'. Οπως χαρακτηριστικά τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, επισφραγίστηκε χθες 'η μεγαλύτερη διεύρυνση της Ευρώπης'''.

    H TRAFFIC NEWS επισημαίνει ότι ''οι 'Κασσάνδρες' που προέβλεπαν ότι το πρόβλημα της διχοτόμησης που συνεχίζει παράνομα να υφίσταται δεκαετίες τώρα δεν επιβεβαιώθηκαν, και από χθες πλέον η παράνομη κατοχή του βόρειου τμήματος της Κύπρου αποτελεί ευρωπαϊκό πρόβλημα''.

    Η ΑΥΓΗ υπογραμμίζει ότι ''με 'χαρές και πανηγύρια' έγινε δεκτή στην ελεύθερη Κύπρο η υπογραφή της Συνθήκης Προσχώρησης στην Ευρωπαϊκή Ενωση κάτω από τον βράχο της Ακρόπολης. Παράλληλα, αναπτέρωσε τις ελπίδες για λύση του Κυπριακού και εφαρμογή του ευρωπαϊκού κεκτημένου σε ολόκληρη τη νήσο. Αμήχανα αντέδρασαν ο Ντενκτάς και η Αγκυρα, καθώς είδαν, όπως επεσήμανε σύσσωμος ο τουρκικός Τύπος, να καταρρέει 'σε μία μέρα' η πολιτική που ακολούθησαν επί 29 χρόνια''.

    [05] Ελλάδα-ΕΕ-Τουρκία

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει ότι ''την προθυμία της Ελλάδας να συμβάλει στην ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας επανέλαβε ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Παπανδρέου, χθες. Παράλληλα, ευχήθηκε να συνυπέγραφαν οι Τουρκοκύπριοι την Συνθήκη Προσχώρησης στην ΕΕ. Επίσης, σημείωσε, είμαστε πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουμε την ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας, η οποία από την πλευρά της έχει μεγάλες ευθύνες για αλλαγές, μεταρρυθμίσεις και καλή γειτονία''.

    [06] ΕΕ- Διεύρυνση -Τουρκία

    Ο ΛΟΓΟΣ γράφει ότι ''σύμφωνα με ανακοίνωση της Αγκυρας, η Τουρκία δεν αποδέχεται από νομικής και πολιτικής πλευράς τη Συνθήκη προσχώρησης της Ελληνοκυπριακής Διοίκησης της Νοτίου Κύπρου''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) αναφέρει ότι ''τα τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι τουρκοκυπριακές εφημερίδες έκαναν λόγο για μια χαμένη ευκαιρία και ουσιαστικά για το κλείσιμο ή καλύτερα ''το θάνατο'' της πολιτικής που επί είκοσι οκτώ και πλέον χρόνια η Αγκυρα και ο Ντενκτάς ακολουθούν στην Κύπρο''.

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ σημειώνει ότι '' το είπε και τελικώς το έκανε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, ο οποίος τελικώς δεν παρέστη στην τελετή υπογραφής της ένταξης της Κύπρου στους κόλπους της ευρωπαϊκής οικογένειας η οποία από χθες αριθμεί εικοσιπέντε μέλη''.

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ προσθέτει ότι ''η νέα κατάσταση, όμως οδηγεί σε ιστορική αμηχανία της Τουρκίας. Η πολιτική διπλωματικών τσαμπουκάδων οδηγήθηκε σε τραγικό αδιέξοδο .''Δυστυχώς για την Τουρκία κέρδισαν οι Ελληνες'', είπε ο δημοσιογράφος Αλί Μπιράντ στον Ραούφ Ντενκτάς που ψέλλιζε βλέποντας τον Τάσσο Παπαδόπουλο να υπογράφει την ένταξη της Κύπρου''.

    [07] ΕΕ-Ιράκ

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει ότι ''συστηματική προσπάθεια κατέβαλε στο παρασκήνιο η ελληνική προεδρία προκειμένου να εκφρασθεί ενιαία η Ευρωπαϊκή Ενωση των ''25'' στο θέμα του Ιράκ, αξιοποιώντας πρωτοβουλία των κ Σρέντερ και Σιράκ και θετική γνώμη των κ Μπλερ και Αθνάρ. Κυβερνητικές πηγές ανέφεραν πως πρόκειται για ένα κείμενο που αποδέχεται κατ΄αρχήν την αμερικανική διοίκηση του Ιράκ μέχρι την παύση των εχθροπραξιών και την αποκατάσταση της τάξης αλλά στη συνέχεια υποστηρίζει την ανάγκη να παίξει ''κρίσιμο ρόλο ο ΟΗΕ και οι λοιποί διεθνείς οργανισμοί στην ανασυγκρότηση της χώρας''.

    [08] Αντιπολεμικά συλλαλητήρια

    Κοινό θέμα όλων των εφημερίδων αποτελεί το αντιπολεμικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε χθες, με πρωτοβουλία της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ, του ΕΚΑ, του Ελληνικού Κοινωνικού Φόρουμ και της συμμαχίας ''Σταματήστε τον πόλεμο''. Κατά τη διάρκεια της πορείας σημειώθηκαν επεισόδια, για τα οποία η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε περισσότερες από 50 προσαγωγές''.

    [09] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:'' Υπέγραψαν το "στοίχημα"...Οι 25 ηγέτες των χωρών της Ευρωπαϊκής Ενωσης".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:'' Τριπλή συμφωνία. Σκηνικό κρίσης στην Άγκυρα για την ένταξη της Κύπρου".

    ΚΕΡΔΟΣ:'' Η Αθήνα γέννησε τη νέα Ευρώπη. Μετά τη διεύρυνση ζητούμενο η ενιαία εκπροσώπηση".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:'' Οι 25 υπέγραψαν την πράξη γέννησης της Νέας Ευρώπης. Σε λαμπρή τελετή κάτω από την Ακρόπολη".

    Σημείωση: Η εφημερίδα ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ δεν είχε φθάσει στο ΑΠΕ μέχρι την ώρα αποστολής του δελτίου.

    [10] ΕΕ-Συνθήκη Διεύρυνσης

    ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ υποστηρίζει ότι "η Αθήνα εξ ονόματος ολόκληρης της Ευρώπης, έθεσε και τυπικά τέρμα στο χάσμα που χώριζε τη Γηραιά Ηπειρο από τη λήξη του Ψυχρού Πολέμου. Από χθες η Ευρωπαϊκή Ενωση έχει 9 νέα μέλη και την Κύπρο".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 17 April 2003 - 19:55:06 UTC