Browse through our Interesting Nodes of Hellenic Student Societies Worldwide Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-06-13

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 13/06/2003
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Δίκη 17Ν
  • [04] Εμπόριο λευκής σαρκός
  • [05] Χρηματιστήριο
  • [06] Κυβέρνηση
  • [07] Απελευθέρωση δανείων
  • [08] ΧΥΤΑ
  • [09] NΧN
  • [10] Νομοσχέδιο δημόσιας διοίκησης
  • [11] Κυπριακό
  • [12] Μαύρο χρήμα
  • [13] Ελλάδα - ΝΑΤΟ
  • [14] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [15] ΧΑΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 13/06/2003

    Η νέα δομή του ΝΑΤΟ, οι εξαγγελίες του υπουργού Εσωτερικών για τη δημόσια διοίκηση, το Κυπριακό και η δίκη της 17 Νοέμβρη είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Μόνιμοι από τον τρίτο χρόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι. Τα πάνω-κάτω με το πολυνομοσχέδιο.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Αλλάζουν όλα στο Δημόσιο. Υποχρεωτικές μετατάξεις χιλιάδων υπαλλήλων.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ:Μετατάξεις για να μπορείς να ...τάξεις. Ανατροπές προεκλογικού χαρακτήρα στη Δημόσια Διοίκηση.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Τι αλλάζει σε μισθούς-προαγωγές και μετατάξεις με...εκλογικό άρωμα. Δημόσιο: νομοσχέδιο-σκούπα ανοίγει τις πόρτες σε ιδιώτες μάνατζερ.

    Η ΑΥΓΗ: Ο Σαρόν σκίζει τον ''οδικό χάρτη''. 18 Παλαιστίνιοι νεκροί από νέες ισραηλινές επιθέσεις.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Εβραίοι έφαγαν τζάμπα την SOFTEX. Ποιός έστησε το μεγάλο κόλπο.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Πώς ξεπλένουν το βρώμικο χρήμα. Αποκαλύψεις στη Βουλή από τους δύο αρμόδιους εισαγγελείς.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Δάνεια χωρίς όριο για κάρτες και καταναλωτικά. Απέσυρε τους περιορισμούς η Τράπεζα της Ελλάδος.

    ΕΘΝΟΣ: Κλείνουν 2 πακέτα για τους δημοσίους υπαλλήλους. Νομοσχέδιο-σκούπα: Μετατάξεις, αξιολόγηση , προαγωγές , αποδοτικότητα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Για πουτανοδουλειές ψάχνονται οι νταβατζήδες των ΗΠΑ. Δεν κοιτούν τα της Μόνικας και τα ...πούρα του Λευκού Οίκου;

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Υποχρεωτικές μετατάξεις. Ενώ καταργείται και πάλι η ιεραρχία στον δημόσιο τομέα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Δημόσιο:Σαρωτικές αλλαγές ενόψει εκλογών. Υπ. Εσωτερικών: Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για μετατάξεις, βαθμολόγιο, αξιολόγηση.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Βαθμολόγιο και ....αυξησιολόγιο. Δημόσιο: Αλλαγές εκ βάθρων με νομοσχέδιο.

    ΕΣΤΙΑ: Τεράστιες ζημίες στις συγκοινωνίες. 150.000 δραχμές ανά κάτοικο του Λεκανοπεδίου.

    Espresso: Ο γάμος της Φώφης. Η νύφη ''έστησε'' τον γαμπρό για μια περίπου ώρα. Παρανυφάκι η κόρη της.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Κινήσεις με άρωμα εκλογών. Ελαφρύνσεις σε μικρομεσαίους, νέα ωράρια σε καταστήματα, κίνητρα για μονάδες ηλεκτροπαραγωγής.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Το αίμα σκεπάζει την Ειρήνη. Εξι νεκροί και δεκάδες τραυματίες από νέα επίθεση των Ισραηλινών.

    ΤΑ ΝΕΑ: Μάνατζερ τώρα στα υπουργεία. Και από τον ιδιωτικό τομέα.

    ΝΙΚΗ:''Κρυφτούλι'' για τους ΧΥΤΑ. Διαρροές και απουσίες με νόημα στη Βουλή.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Βήμα πίσω σε αντιδραστική κατεύθυνση. Νομοσχέδιο δημόσιας διοίκησης.

    Traffic News: Δάκρυα ευτυχίας για τη Νατάσα, Γέμισε με λουλούδια το ΙΑΣΩ. Κώστας Καραμανλής: Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου.

    Η ΧΩΡΑ: Δάνεια χωρίς όρια. Σε πλήρη απελευθέρωση προχώρησε η Τράπεζα της Ελλάδος.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Κομπίνα αλά...κάρτ. Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε διεθνές κύκλωμα.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Κατηγορώ από ΣΕΒ στην κυβέρνηση. ''Ακολουθείτε πολιτική κατευνασμού και αναβολών''.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Χαρά για ΝΔ. Λύπη για ΠΑΣΟΚ- Απόγνωση για Ελλάδα.

    [03] Δίκη 17Ν

    Η TRAFFIC NEWS υποστηρίζει ότι ''οι καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης ''πυροδότησαν'' χθες νέες εντάσεις. ...Η αίθουσα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας μετατράπηκε κυριολεκτικά σε πεδίο μάχης, όταν οι ''υπερασπιστές'' του Δημήτρη Κουφοντίνα κατέθεταν επί ώρες για τη 17Ν χαρακτηρίζοντάς την ''αριστερή οργάνωση'' και για τον ''Λουκά'' της οργάνωσης, αποδίδοντάς του το χαρακτηρισμό ''αγωνιστή με ευγενή κίνητρα''.

    [04] Εμπόριο λευκής σαρκός

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) αναφέρει ότι ''αντέδρασε έντονα η κυβέρνηση στα όσα διαπιστώνει για τη χώρα μας η έκθεση του Στειτ Ντιπάρτμεντ για το εμπόριο λευκής σαρκός. Σημειώνεται ότι η Ελλάδα κινδυνεύει να υποστεί κυρώσεις για τη στάση της στο εν λόγω ζήτημα, όπως δείχνουν και οι δηλώσεις του υπευθύνου της αρμόδιας διεύθυνσης του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών για το εμπόριο λευκής σαρκός κ. Τζον Μίλερ''.

    Σύμφωνα με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ,''τα ερωτηματικά για τις σκοπιμότητες που υπηρετεί στη δοσμένη χρονική στιγμή η συγκεκριμένα έκθεση είναι πολλά, όπως και οι υποψίες για την ανάμειξη στην όλη υπόθεση της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα''.

    [05] Χρηματιστήριο

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ εκτιμά ότι ''πυρετός'' θέρους φαίνεται πως έχει καταλάβει τη Σοφοκλέους, η οποία δείχνει το τελευταίο 20ήμερο να κυριαρχείται από φήμες, πληροφορίες σενάρια και μύθους για επερχόμενα ντηλς και άλλα ηχηρά. Εντυπωσιάζει πάντως η άνοδος του ημερήσιου τζίρου σε επίπεδα υψηλότερα των 200 εκατ. ευρώ και η ενεργοποίηση ''παγωμένων ''κωδικών που χθες έφεραν τον Γενικό Δείκτης στις 1.928,19 μονάδες στα επίπεδα του περυσινού Σεπτεμβρίου''.

    [06] Κυβέρνηση

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι ''το δοκιμασμένο μοντέλο της διαχείρισης της προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 με συνεχή προσωπική παρακολούθηση αλλά και με παρεμβάσεις όπου χρειάζεται, προσανατολίζεται να ακολουθήσει τώρα ο πρωθυπουργός κ. Κ. Σημίτης και στον τομέα της οικονομίας τους εναπομείναντες 11 μήνες ως τις εκλογές, με στόχο την αναστροφή του δυσμενούς κλίματος για την κυβέρνηση χωρίς όμως παράλληλα να μειώνει ή να υποβαθμίζει τον υπουργό Οικονομίας''.

    Σύμφωνα με την ESPRESSO, ο Κώστας Σημίτης επανέλαβε και χθες από το Λουξεμβούργο όπου βρισκόταν ότι ''δεν ενδιαφέρομαι για τη θέση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής''. Παρά το εγκώμιο που του έπλεξε ο ομόλογός του Κλοντ Γιούνκερ πως ''θα είναι ένας εξαιρετικός πρόεδρος'' , ο πρωθυπουργός αρνήθηκε μια τέτοια προοπτική''.

    [07] Απελευθέρωση δανείων

    Ο ΛΟΓΟΣ σημειώνει ότι ''καταργούνται από τις 20 Ιουνίου οι περιορισμοί που ισχύουν στην καταναλωτική πίστη και τις χορηγήσεις δανείων προς φυσικά πρόσωπα με σχετική πράξη του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Νίκου Γκαργκάνα, η οποία δόθηκε χθες στη δημοσιότητα''.

    Η ΧΩΡΑ προσθέτει ότι ''στην πλήρη απελευθέρωση της καταναλωτικής πίστης προχώρησε χθες η Τράπεζα της Ελλάδος, βάζοντας σε εφαρμογή ένα πείραμα που θα μπορούσε να αποδειχθεί επικίνδυνο για τα ήδη χρεωμένα νοικοκυριά''.

    [08] ΧΥΤΑ

    Η ΝΙΚΗ αναφέρει ότι '' η έλλειψη πολιτικής θέσης ως προς το επίμαχο ζήτημα της δημιουργίας των νέων ΧΥΤΑ, εξώθησε τη ΝΔ στο να επιλέξει να παίξει ''κρυφτούλι'' στη Βουλή, με στόχο να μην παρεμποδίσει μεν την υπερψήφιση της επίμαχης τροπολογίας - υπέρ της οποίας έχουν ταχθεί Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Ντόρα Μπακογιάννη αλλά και να μην δυσαρεστήσει τους κατοίκους των δήμων που διαμαρτύρονται για τις επιλογές των περιοχών τους για τη δημιουργία των νέων Χώρων Υγειονομικής Ταφής''.

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει ότι ''με διαρροές από το ΠΑΣΟΚ και με ηχηρές απουσίες από τη ΝΔ, ψηφίστηκε χθες στη Βουλή η τροπολογία του υπουργείου ΠΕΧΩΔΕ για τη χωροθέτηση των Χώρων Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων στην Αττική. Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ονομαστικής ψηφοφορίας 142 βουλευτές ψήφισαν υπέρ ενώ 123 καταψήφισαν''.

    [10] Νομοσχέδιο δημόσιας διοίκησης

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γράφει ότι ''ανοίγει ο δρόμος για χιλιάδες υποχρεωτικές μετατάξεις στον δημόσιο τομέα ενώ ταυτόχρονα εισάγεται ο θεσμός της αξιολόγησης και καταργείται η ιεραρχία, με νομοσχέδιο το οποίο προτίθεται να φέρει στη Βουλή εντός του θέρους ο υπουργός Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης Κ. Σκανδαλίδης. Με τις αλλαγές αυτές έρχονται τα πάνω κάτω στη Δημόσια Διοίκηση καθώς το σύστημα εκσυγχρονίζεται δίνοντας κίνητρα παραγωγικότητας''.

    Σύμφωνα με τη ΒΡΑΔΥΝΗ, ''η πρώτη εφαρμογή των μετατάξεων θα γίνει αμέσως μετά την δημοσίευση του νόμου στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, η οποία προσδιορίζεται χρονικά το φθινόπωρο και θα έχει ολοκληρωθεί εντός ενός μήνα ενώ όπως ορίζεται με το σχέδιο νόμου, οι μετατάξεις που θα διενεργούνται κατ΄έτος θα ολοκληρώνονται μέσα σε διάστημα τριών μηνών''.

    Η ΕΣΤΙΑ προσθέτει ότι '' ο υπουργός Εσωτερικών και Δημοσίας Διοικήσεως ανακοίνωσε χθες σειρά μέτρων που επιφέρουν σημαντικές αλλαγές στη Δημόσια Διοίκηση. Βεβαίως η λειτουργία του δημοσίου έχει τόσο πολύ υποβιβασθή, ώστε είναι πανθομολογουμένη ανάγκη η γενναία παρέμβασις. Όμως οι προτεινόμενες αλλαγές κινούνται προς την αντίθετη κατεύθυνση''.

    [11] Κυπριακό

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει ότι ''όλα τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας εκφράζουν την υποστήριξή τους στο Σχέδιο Αννάν για επίλυση του Κυπριακού, δήλωσε ο προεδρεύων του Συμβουλίου Ασφαλείας, μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη, Σεργκέι Λαβρόφ, προσθέτοντας πως το Σχέδιο Αννάν αποτελεί την καλύτερη λύση στο πρόβλημα''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει ότι ''απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίσθηκε ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου, Γιώργος Ιακώβου, μετά τις συναντήσεις που είχε με τον αντιπρόεδρο της αμερικανικής κυβέρνησης Ντικ Τσέινι και την σύμβουλο εθνικής ασφαλείας Κοντολίζα Ράις. Είχε προηγηθεί συνάντησή του με τον Αμερικανό ομόλογό του Κόλιν Πάουελ στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

    [12] Μαύρο χρήμα

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) υποστηρίζει ότι ''αδυναμίες και προβλήματα ως προς τη διερεύνηση αλλά και διαλεύκανση υποθέσεων που σχετίζονται με το 'ξέπλυμα' βρώμικου χρήματος, διαπιστώνονται από την Επιτροπή του 'άρθρου 7' για την πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες. Το συμπέρασμα αυτό προέκυψε κατά την ενημέρωσης των βουλευτών-μελών της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής''.

    [13] Ελλάδα - ΝΑΤΟ

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ''ένα από τα καλά χαρτιά της τράπουλας του ΝΑΤΟ είναι από χθες η Ελλάδα, με τη νέα δομή της Συμμαχίας και την ανακατανομή των στρατηγείων και των διασυμμαχικών κέντρων αεροπορικών και ναυτικών επιχειρήσεων. Ο χώρος ευθύνης του κέντρου επιχειρήσεων της Λάρισας σχεδόν τριπλασιάζεται, καθώς καταργούνται τα κέντρα επιχειρήσεων σε Ισπανία, Πορτογαλία και Τουρκία. Το ναυτικό κέντρο επιχειρήσεων θα έχει αρμοδιότητα σε ολόκληρη τη Μεσόγειο για την αντιμετώπιση και αποτροπή παράνομων ναυτικών δραστηριοτήτων, όπως λαθρομετανάστευση, μεταφορά όπλων και ναρκωτικών. Εν ολίγοις τα δύο κέντρα επιχειρήσεων στην Ελλάδα θα έχουν τον έλεγχο του θαλασσίου και εναερίου χώρου της ΝΑ πτέρυγας του ΝΑΤΟ''.

    ΤΑ ΝΕΑ υποστηρίζουν ότι ''ευαίσθητες ισορροπίες μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας κρατά για την περιοχή μας η νέα δομή του ΝΑΤΟ που αποφασίστηκε στις Βρυξέλλες. Ωστόσο, το ποια από τις δύο χώρες - και σε ποιο βαθμό - θα είναι κερδισμένη όσον αφορά το καυτό θέμα του επιχειρησιακού ελέγχου του εναερίου χώρου του Αιγαίου, θα φανεί κυρίως στην πράξη. Στη 'μάχη' αυτή η Ελλάδα ξεκινά με μια μικρή νίκη 'στα σημεία', αλλά ο 'διαιτητής' που κάθε φορά θα κρίνει τον 'αγώνα' είναι ο Αμερικανός διοικητής του νέου Αεροπορικού Στρατηγού που εδρεύει πλέον στη Σμύρνη της Τουρκίας''.

    Η ΑΥΓΗ επισημαίνει ότι ''υποβαθμίζονται οι ρόλοι της Ελλάδας -περισσότερο- και της Τουρκίας -λιγότερο- στην κατανομή των ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων και αρμοδιοτήτων μεταξύ των συμμάχων (νοτίων κυρίως) χωρών με τη χθεσινή υιοθέτηση της νέας βαθιάς μεταρρύθμισης, στρατιωτικής δομής της Συμμαχίας''.

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει ότι "σε δυσμενή θέση περιέρχεται η Ελλάδα -όπως όλα δείχνουν- μετά τις αποφάσεις που ελήφθησαν χθες στις Βρυξέλλες για τη νέα δομή του ΝΑΤΟ. Έμπειροι στρατιωτικοί αναλυτές εκτιμούν, ότι με τις αποφάσεις αυτές, ουσιαστικά καταργείται το FIR Αθηνών (seamless), αφού γίνεται ενιαία η περιοχή του Αιγαίου σε επιχειρησιακό επίπεδο... Παράλληλα, σε πολιτικό επίπεδο, το ΝΑΤΟ τοποθετεί Αμερικανο..διαιτητή ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία...".

    Η ΑΠΌΦΑΣΗ τονίζει ότι "με τη νέα δομή της Ατλαντικής Συμμαχίας ανατρέπεται πλήρως η ήδη διαταραγμένη ισορροπία δυνάμεων Ελλάδας και Τουρκίας".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ προσθέτει ότι "η κυβέρνηση επικαλείται την υπαρκτή ή ανύπαρκτη σύγκρουση του στρατιωτικού κατεστημένου της Αγκυρας με την κυβέρνηση Ερντογάν, για να δείξει, ότι η πολιτική της προσέγγισης έφερε κάποιο αποτέλεσμα. Όμως το πρακτικό αποτέλεσμα είναι η στρατιωτική αναβάθμιση της Τουρκία και η παράλληλη υποβάθμιση της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ, με συμπλήρωμα την ηθική νομιμοποίηση της κυβέρνησης της Άγκυρας στην Ελληνική και διεθνή κοινή γνώμη".

    [14] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:'' Στασιμότητα και ανησυχίες. Έρευνα της ICAP για την ελληνική βιομηχανία".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:''Αύξηση 20% στα κέρδη της βιομηχανίας. ICAP:Οι μικρομεσαίες πάνε καλά".

    ΚΕΡΔΟΣ:'' ΧΑ: Βαθιά ανάσα στους εισηγμένους. Αυτοκινούμενη πλέον η Σοφοκλέους στοχεύει ψηλότερα".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:'' Η Σοφοκλέους και πάλι επίκεντρο ενδιαφέροντος. Τι μπορεί να σημαίνει η θεαματική άνοδος".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ:''Απελευθερώθηκαν τα όρια της ...Σοφοκλέους. Με 202 εκατ. τζίρο και οι 1.900 μονάδες αποτελούν παρελθόν".

    [15] ΧΑΑ

    ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ υποστηρίζει ότι "ασταμάτητη ήταν για μια ακόμη μέρα η Σοφοκλέους, η οποία από την έναρξη κιόλας της συνεδρίασης διέλυσε το φράγμα των 1.900 μονάδων, σημειώνοντας άνοδο 1,67%. Ο καθημερινά αυξανόμενος τζίρος έφτασε χθες τα 202 εκατ. ευρώ και είναι πλέον σαφής η "συμμετοχή" φρέσκου χρήματος".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 17 June 2003 - 6:29:07 UTC