Read the Latest International Press Articles Worldwide Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-09-10

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 10/09/2003
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Κυπριακό
  • [04] Δασικά
  • [05] Δημόσιοι υπάλληλοι-Πόθεν έσχες
  • [06] Χάρτα Οικονομικής και Κοινωνικής Σύγκλισης
  • [07] Ελλάδα - Αλβανία
  • [08] Εξοπλισμοί
  • [09] Απλή αναλογική
  • [10] ΠΑΣΟΚ
  • [11] ΝΔ
  • [12] Ασφαλιστικό
  • [13] "17 Ν"
  • [14] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [15] ΕΕ-ΑΕΠ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 10/09/2003

    Η ανακοίνωση σήμερα της Χάρτας της Οικονομικής και Κοινωνικής Σύγκλισης από τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, η δίκη της 17Ν και το Κυπριακό, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Πως ρυθμίζονται τα πρόστιμα των αυθαιρέτων. 80% μείωση για πρώτη κατοικία μέχρι 120τμ.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Μπόνους και ειδικό μισθολόγιο. Για τους εργαζόμενους των ΔΕΚΟ, που ιδιωτικοποιούνται. Ποιό το θεσπιζόμενο καθεστώς για πρόωρη συνταξιοδότηση.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Χάρτινες υποσχέσεις. Με τα ''θα'' του 2000 ο κ. Σημίτης διεκδικεί επανεκλογή το 2004.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Συνεταιρισμοί: Λύση λόγω εκλογών. Η Βάσω Παπανδρέου ξανανοίγει τους φακέλους με τις οικοδομήσιμες εκτάσεις.

    Η ΑΥΓΗ: Σάλος για το χτύπημα στο ΙΚΑ. Απεσύρθη η πρόταση Σπυρόπουλου, έμεινε όμως η ιδέα.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Ασύδοτα τα λαμόγια ισοπεδώνουν τη Σοφοκλέους. Να ξυπνήσει η Κυβέρνηση και να στηρίξει το Χρηματιστήριο.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Καύσωνες και πλημμύρες κοστίζουν 6 δις. ευρώ τον χρόνο! Τα ακραία καιρικά φαινόμενα πλήττουν σοβαρά την οικονομία μας.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Οικοδομικοί συνεταιρισμοί. Πράσινο φως για δόμηση. Ετοιμη η τροπολογία στο πολυνομοσχέδιο του ΥΠΕΧΩΔΕ.

    ΕΘΝΟΣ: Πιο νωρίς στη σύνταξη οι ελεύθεροι επαγγελματίες. Αποκλειστικό: Πίνακες με τα νέα όρια ηλικίας για ΤΕΒΕ-ΤΑΕ-ΤΣΑ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Εχθρούς της Δημοκρατίας χαρακτήρισε ο Εισαγγελέας τους κατηγορούμενους για τρομοκρατικές πράξεις, καταλήγοντας οτι είναι... Φονιάδες και δειλοί τα μέλη της ''17Ν''.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Μάθημα 1ον: Ετοιμαστείτε για απεργία. Παιδεία: Κινητοποιήσεις εν όψει από δασκάλους, καθηγητές, πανεπιστημιακούς.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ρουκέτες Λάμπρου κατά ''Λάμπρου''. Λάβρος κατά πάντων, ακόμη και εκτός κατηγορητηρίου.

    ΕΣΤΙΑ: Επικοινωνιακή απάτη η ''Χάρτα'' Σημίτη. Εξαγγέλλονται για το έτος 2008 οι στόχοι του 2004.

    Espresso: Επώνυμοι σε όργια με ανήλικες. Συλλήψεις της αστυνομίας σε πολυτελές διαμέρισμα.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Οι φτωχότεροι της Ευρώπης. Το 49% των Ελλήνων δηλώνει δυσαρεστημένο. Φτώχεια, ανεργία οι πληγές κατά την Eurostat.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Ερχονται νέες αυξήσεις. Οι εξαγγελίες και οι δεσμεύσεις της ''Χάρτας της σύγκλισης''. Ανακοινώσεις σήμερα από τον Κ. Σημίτη.

    ΤΑ ΝΕΑ: Τοξικό νέφος από τους... καταλύτες. Συναγερμός για καρκινογόνο βενζόλιο.

    ΝΙΚΗ: Εδωσε λύση ο Ακης. Συμφώνησαν οι βενζινοπώλες με το υπ. Ανάπτυξης. Πλαφόν στις ανώτατες τιμές των καυσίμων σε 9 νομούς της χώρας.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Κοινωνική ασφάλιση: Προκλητική επιδότηση μαμούθ στους βιομήχανους.

    Traffic News: Ηθοποιός έπεσε στην πορνεία. Κάνει βίζιτες με 300 ευρώ. Βουίζουν οι καλλιτεχνικοί κύκλοι της Αθήνας. Δεν το ξέρουν ούτε ο σύζυγός της ούτε ο εραστής της.

    Η ΧΩΡΑ: Αυθαίρετα: Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για την ένταξη στο σχέδιο πόλης. Μείωση προστίμων και πράσινο φως για τους οικοδομικούς συνεταιρισμούς.

    MetroRAMA: Με απεργίες χτυπάει το σχολικό κουδούνι. Κινητοποιήσεις με την έναρξη της χρονιάς σε σχολεία και πανεπιστήμια.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Οι νέες τιμές. Πυξίδα στην αγορά αυτοκινήτου.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Εγκληματίες οι της 17Ν, όχι ιδεολόγοι. Καταπέλτης ο εισαγγελέας Χρ. Λάμπρου.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Επίθεση κατά του δικομματισμού. Χθες από τη Θεσσαλονίκη ο Ν. Κωνσταντόπουλος.

    Σημείωση: Οι εφημερίδες ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και City Press δεν είχαν φθάσει στο ΑΠΕ μέχρι την ώρα αποστολής του δελτίου.

    [03] Κυπριακό

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υποστηρίζει οτι ''επί τάπητος οι εξελίξεις στο Κυπριακό στις συναντήσεις που θα έχει στην Κύπρο σήμερα και αύριο ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου με την πολιτική και την πολιτειακή ηγεσία της Μεγαλονήσου. Θα συζητηθούν όλες οι πτυχές του Κυπριακού και θα γίνει προετοιμασία της επίσκεψης του Κύπριου Προέδρου στην Αθήνα στις 16 Σεπτεμβρίου''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ τονίζει οτι ''τελικά θα γίνει, αλλά ανεπίσημα, η συνάντηση του ΥΠΕΞ Γ. Παπανδρέου με Τουρκοκύπριους πολιτικούς αρχηγούς στο ''Λήδρα Παλάς''. Ο αρχηγός του κόμματος ''Ειρήνη-Δημοκρατία'' Μουσταφά Ακινζί δήλωσε οτι δεν είναι ορθό πως οι Τουρκοκύπριοι ηγέτες της αντιπολίτευσης απέρριψαν την πρόσκληση για συνάντηση με τον ΥΠΕΞ Γ. Παπανδρέου. Εκείνο που απορρίψαμε, είπε, είναι η συνάντηση να γίνει στην οικία του Ελληνα πρέσβη''.

    Τα ΝΕΑ ισχυρίζονται οτι ''κινητικότητα στο Κυπριακό και τα ελληνοτουρκικά προβλέπεται για τις επόμενες 40 ημέρες, καθώς σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου αναχωρεί για την Κύπρο, ενώ στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον Κόλιν Πάουελ και την Κοντολίζα Ράις στην Ουάσιγκτον και στις 21 Οκτωβρίου θα δεχθεί στην Αθήνα τον Αμπντουλάχ Γκιούλ. Την ίδια στιγμή εντείνονται οι πιέσεις των Αμερικανών για λύση του Κυπριακού πριν από την είσοδο της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ενωση, τον Μάιο του 2004, καθώς ο διεθνής παράγοντας θεωρεί πως είναι αδύνατη η έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας με την Ευρώπη όσο μένει ανεπίλυτο το εθνικό θέμα''.

    [04] Δασικά

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) αναφέρει οτι ''η υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Βάσω Παπανδρέου επανήλθε χθες στο θέμα της αυθαίρετης δόμησης υποσχόμενη μείωση των προστίμων σε ποσοστό έως και 80% και διαφορετική αντιμετώπιση ανάλογα με το μέγεθος της παρανομίας, ενώ ξεκαθάρισε οτι το απαιτούμενο θεσμικό πλαίσιο για να προωθηθούν οι αλλαγές αυτές θα έλθει στη Βουλή με σχέδιο νόμου που θα κατατεθεί έως το τέλος του μήνα, περιλαμβάνοντας και ειδική τροπολογία με την οποία θα ξεμπλοκάρει και το ζήτημα των οικοδομικών συνεταιρισμών''.

    Η ΧΩΡΑ προσθέτει οτι ''ξεμπλοκάρει κατά τα φαινόμενα το θέμα της κατασκευής κτισμάτων και οικισμών στους οικοδομικούς συνεταιρισμούς. Σύμφωνα με πολυνομοσχέδιο που προωθεί το ΥΠΕΧΩΔΕ προς ψήφιση, μέχρι τα τέλη του μήνα προβλέπονται μειώσεις στα πρόστιμα, ένταξη 200 χιλιάδων ακινήτων στα σχέδια πόλεως και απλούστευση των σχετικών γραφειοκρατικών διαδικασιών''.

    [05] Δημόσιοι υπάλληλοι-Πόθεν έσχες

    Το ΒΗΜΑ γράφει οτι ''από... κόσκινο θα περάσει ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης κ. Κ. Δαφέρμος, έπειτα από εντολή του αρμόδιου υπουργού κ. Κ. Σκανδαλίδη, τα περιουσιακά στοιχεία όλων των δημοσίων υπαλλήλων που κατέχουν θέσεις ευθύνης στον δημόσιο τομέα ή υπηρετούν σε υπηρεσίες στις οποίες, όπως προκύπτει από τα πορίσματα των ελεγκτικών μηχανισμών και του Συνηγόρου του Πολίτη, η διαφθορά έχει προσλάβει ευρείες διαστάσεις. Οι υπηρεσίες αυτές είναι οι πολεοδομίες, οι οικονομικές υπηρεσίες των δήμων, οι υπηρεσίες υγείας των νομαρχιών και τα δασονομία''.

    [06] Χάρτα Οικονομικής και Κοινωνικής Σύγκλισης

    Η Espresso σημειώνει οτι ''σε ειδική τελετή σήμερα στο Ζάππειο Μέγαρο ο Κώστας Σημίτης ξεδιπλώνει το μακροπρόθεσμο σχέδιο του για την επόμενη τετραετία''.

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ εκτιμά οτι ''ανεργία στα επίπεδα του 5% περαιτέρω μείωση του πληθωρισμού, δραστική αύξηση των εισοδημάτων ειδικά στις λιγότερο ευνοημένες κοινωνικές ομάδες, είναι σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες τρεις από τους βασικούς στόχους της Χάρτας της Οικονομικής και Κοινωνικής Σύγκλισης, που θα παρουσιάσει σήμερα ο πρωθυπουργός''.

    Το ΕΘΝΟΣ επισημαίνει οτι ''η Χάρτα θα αποτελέσει το νέο συμβόλαιο του κυβερνώντος κόμματος και προσωπικά του πρωθυπουργού με τον λαό για τη νέα τετραετία, ενώ θα περιλαμβάνει και ''κοστολόγιο'' από πού δηλαδή θα βρεθούν τα χρήματα για τους αρκετά φιλόδοξους στόχους της, μεταξύ των οποίων θα είναι και η... περικοπή συγκεκριμένων δαπανών''.

    Ο ΛΟΓΟΣ ισχυρίζεται οτι ''σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα κείμενο εξαγγελιών και δεσμεύσεων για την προσεχή τετραετία όπου μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει που θα κινηθούν βασικά μεγέθη της οικονομίας, όπως μείωση της ανεργίας στο 5%, υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, δραστική μείωση του πληθωρισμού και αύξηση των αμοιβών. Αντίστοιχη αύξηση, θα προαναγγείλει ο Κ. Σημίτης και στις συντάξεις, ενώ όπως τονίζεται θα επαναληφθεί για μία ακόμη φορά οτι η Χάρτα δεν πρόκειται ''σε καμία περίπτωση'' να επιβαρύνει τα δημοσιονομικά μεγέθη του κράτους. Παράλληλα, θα υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά σε κάθε περιφέρεια της χώρας αλλά και στους πόρους που θα διατεθούν για την ανάπτυξή της''.

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υπογραμμίζει οτι ''υποσχέσεις χωρίς δεσμεύσεις οτι θα τηρηθούν, όπως άλλωστε και οι προηγούμενες, θα περιέχει η Χάρτα Σύγκλισης, που ανακοινώνει σήμερα ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης''.

    Η ΕΣΤΙΑ τονίζει οτι ''η περιβόητη ''Χάρτα Σύγκλισης'' την οποία ανακοινώνει σήμερα ο Πρωθυπουργός αποτελεί επικοινωνιακή απάτη πρώτου μεγέθους''.

    Σύμφωνα με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ''την ώρα που ο πρωθυπουργός κ. Κ. Σημίτης παρουσιάζει τη ''χάρτα σύγκλισης'' και φιλοδοξεί μέσω αυτής να καλύψει τις υστερήσεις της λήγουσας τετραετίας, στοιχεία της Ευρωπαϊκής Ενωσης έρχονται να καταδείξουν τις μεγάλες εισοδηματικές ανισότητες, που επικρατούν στη χώρα μας. Η Ελλάδα, μαζί με την Πορτογαλία, διακρίνεται για τις μεγαλύτερες διαφορές εισοδημάτων μεταξύ της οροφής και της βάσης της κοινωνικής πυραμίδας''.

    [07] Ελλάδα - Αλβανία

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει ότι "εντατικές διαβουλεύσεις πραγματοποιούνται μεταξύ Αθήνας και Τιράνων προκειμένου να υπογραφεί σύντομα διακρατική συμφωνία που θα επιτρέπει την παραχώρηση διπλής υπηκοότητας στους ομογενείς της Αλβανίας. Το ενδεχόμενο να επαναληφθούν 'μέρες Χειμάρρας' τον Οκτώβριο με αφορμή τις δημοτικές εκλογές μεγιστοποιεί το εκλογικό άγχος της κυβέρνησης".

    [08] Εξοπλισμοί

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) επισημαίνει ότι "το φθινόπωρο αναμένεται να αναλάβουν επιχειρησιακή δράση τα εικοσιπέντε μαχητικά νέας γενιάς F-16 Block 52 Plus και θα εξορμούν από την Κρήτη για αναχαιτίσεις εχθρικών αεροσκαφών στο Αιγαίο. Τα 25 νέα μαχητικά, από τα εξήντα συνολικά που αγόρασε η χώρα μας αποκτώντας το πλεονέκτημα, αλλάζουν τις ισορροπίες στο Αιγαίο".

    [09] Απλή αναλογική

    Η ΑΥΓΗ αναφέρει ότι "πλατύ δημοκρατικό κίνημα για την καθιέρωση της απλής αναλογικής ως πάγιο εκλογικό σύστημα συγκροτείται ύστερα από τη χθεσινή μαζική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο με πρωτοβουλία του ΣΥΝ, του ΚΚΕ και του ΔΗΚΚΙ. Η ευνοϊκή κατάληξη της πρώτης κοινής πρωτοβουλίας των τριών κομμάτων μετά από πολλά χρόνια είναι ενθαρρυντική για τις πολιτικής εξελίξεις, καθώς το δημοκρατικό αίτημα για την απλή αναλογική αποδείχθηκε ότι συσπειρώνει ευρύτερο κόσμο από εκείνον της αριστεράς".

    [10] ΠΑΣΟΚ

    Η ΝΙΚΗ υποστηρίζει ότι "Το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται για τις επερχόμενες εκλογές και στη χθεσινή συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου έπεσαν στο τραπέζι και τα πρώτα συνθήματα με κυρίαρχη τη φράση 'Η Ελλάδα αλλάζει, το ΠΑΣΟΚ αλλάζει" που υποδηλώνει σαφώς τόσο τα σχέδια του κυβερνώντος κόμματος για νέα φυσιογνωμία, αλλά ταυτόχρονα προβάλλει και την πρόοδο που σημειώνεται στη χώρα, με άξονα τα μεγάλα έργα υποδομής".

    [11] ΝΔ

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ σημειώνει ότι "στο δύσκολο έργο της Διακυβερνητικής Διάσκεψης για την οριστικοποίηση του σχεδίου Συνταγματικής Συνθήκης της ΕΕ, καθώς και στην αγροτική πολιτική της Ενωσης, επικεντρώθηκε η συνάντηση του Κ. Καραμανλή με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ρ. Πρόντι χθες στις Βρυξέλλες".

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ τονίζει ότι "ο Κώστας Καραμανλής μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη με τον αέρα του νικητή και αποφασισμένος να βάλει τέλος στα προεκλογικά τρικ του Κ. Σημίτη. Χθες συναντήθηκε στις Βρυξέλλες με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής".

    Σύμφωνα με τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ "η επίδειξη ενός φιλολαϊκού προσωπείου, που 'φιλοτεχνεί', με διαρκείς υποκριτικές αναφορές στα λαϊκά προβλήματα και σκληρή φραστική επίθεση στην κυβέρνηση, αποτελεί την προεκλογική γραμμή πλεύσης της ηγεσίας της ΝΔ, με στόχο την υφαρπαγή της ψήφου των λαϊκών μαζών".

    [12] Ασφαλιστικό

    Το Metrorama υπογραμμίζει ότι "απλούστευση των διαδικασιών απόδοσης της διαδοχικής και επικουρικής σύνταξης προβλέπει, μεταξύ άλλων, το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας, που θα κατατεθεί στη Βουλή και με τις διατάξεις του οποίου ολοκληρώνεται η ασφαλιστική μεταρρύθμιση".

    [13] "17 Ν"

    Η Traffic News γράφει ότι "σκληρή γλώσσα κατά των φερόμενων ως μελών της '17 Νοέμβρη' -όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο- χρησιμοποίησε χθες στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας της έδρας, Χρήστος Λάμπρου. Ο κ. Λάμπρου, αξιολογώντας το αποδεικτικό υλικό που προέκυψε κατά τη διάρκεια της πολύμηνης διαδικασίας, πρότεινε την ενοχή και των 19 'πρωταγωνιστών' της τρομοκρατικής οργάνωσης, χαρακτήρισε τους κατηγορουμένους ψευδοεπαναστάτες, φονιάδες, ληστές, κλέφτες και δειλούς, ενώ διευκρίνισε πως στη δίκη αυτή δικάζονται εγκλήματα και εγκληματίες και όχι ιδεολογίες".

    [14] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:'' Απογοήτευση στην αγορά... Ασάφειες-Διστακτικότητα-Παροχολογία".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:''Υπερκάλυψη για το 6,5% της Alpha Bank. Περί τα 17,10 ευρώ η τιμή μεταβίβασης".

    ΚΕΡΔΟΣ:''Οι προτάσεις του ΣΕΒ για τον αναπτυξιακό. Αποσύνδεση των κινήτρων από τις θέσεις εργασίας".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:''Νέα έκπτωση στις προβλέψεις ανάπτυξης από την Κομισιόν. "Το πολύ μισή μονάδα η αύξηση του ΑΕΠ".

    [15] ΕΕ-ΑΕΠ

    Η ΕΞΠΡΕΣ γράφει οτι "Τη συρρίκνωση της οικονομίας στην ευρωζώνη, το β' τρίμηνο του έτους, επιβεβαίωσαν τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας (Eurostat), ενώ η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, χωρίς να αποκλείει περαιτέρω επιδείνωση της κατάστασης, θα αναθεωρήσει σήμερα στο 0,5% τους ετήσιους ρυθμούς οικονομικής επέκτασης".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 10 September 2003 - 20:49:26 UTC