Browse through our Interesting Nodes on Social Issues in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-10-15

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 15/10/2003
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Τράπεζες
  • [04] Αυθαίρετα- Αυτοκτονία Σταθέα
  • [05] Τεκμήρια ΙΧ
  • [06] Υπόθεση Γκουζίνσκι
  • [07] Κινητοποιήσεις εκπαιδευτικών
  • [08] Σεισμολόγοι - Πρόβλεψη- Αντιδράσεις
  • [09] ΠΑΣΟΚ
  • [10] Νέα Δημοκρατία
  • [11] Οικουμενικό Πατριαρχείο - Ελληνική Εκκλησία
  • [12] Κυπριακό
  • [13] Επέκταση μετρό
  • [14] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [15] Αποκρατικοποιήσεις

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 15/10/2003

    Το θέμα των αυθαιρέτων στον αιγιαλό και η αυτοκτονία της Ρουμπίνης Σταθέα, η ομιλία του πρωθυπουργού χθες στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ και η συνάντηση Καραμανλή - Μητσοτάκη είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Ενοχη σιωπή στη Βουλή για τις αμαρτίες του ΑΣΕΠ. Ο τομεάρχης Παιδείας Γιώργος Καλός ''στρίμωξε '' την κυβέρνηση.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Σάπιο και αυθαίρετο το σύστημα. Στον απόηχο του θρίλερ της αυτοκτονίας Σταθέα.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Παρακράτος συμφερόντων. Η αυτοκτονία αποδεικνύει αυτό που δεν βλέπει ο κ. Σημίτης.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Ο Χριστόδουλος στο ...λάκκο των λεόντων! Το χρέος του προέδρου της Δημοκρατίας και των κομμάτων, να σβήσουν τη φωτιά της Εκκλησίας.

    Η ΑΥΓΗ: Χωρίς απαντήσεις. Περισσότερα ερωτήματα γέννησε η επιστολή της Ρ. Σταθέα.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Ο Πατριάρχης με γραβάτα και κοστούμι σε κρουαζιέρα!!

    ΤΟ ΒΗΜΑ: 13.000 τοξικές ''βόμβες'' απειλούν όλη τη χώρα!..Παράνομες βιοτεχνίες που παράγουν άκρως επικίνδυνα υλικά.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Ακίνητα: πού πέφτουν και πού ανεβαίνουν οι τιμές.

    ΕΘΝΟΣ: Διαβατήριο για δημόσιο το Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Στο νέο προσοντολόγιο τα πτυχία που χορηγεί το Ιδρυμα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ:''Αρσενικό'' τους πότισε χθες ο σύντροφος Αρσένης. Στο κόμμα και την Κυβέρνηση αναδείχθηκαν επικίνδυνοι επαγγελματίες της προσκόλλησης και παροπλιστήκαμε εμείς, φώναξε χθες στην ΚΟ ο πρώην τσάρος του ΠΑΣΟΚ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Αμνήστευσαν τις ανομίες τους. Νομιμοποίησαν όλες τις παράνομες συμβάσεις και πληρωμές.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Εψαχνε καταπατήσεις 1.000 στρεμμάτων. Αποκλειστικό: Η τελευταία υπόθεση που ανέλαβε η Σταθέα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ενα τέρας πίσω από τον θάνατο.''Οι έντιμοι υπάλληλοι πληρώνουν αγκυλώσεις του συστήματος''.

    ΕΣΤΙΑ: Η ευθιξία της υπαλλήλου. Πολιτικοί και ΜΜΕ οι ηθικοί αυτουργοί.

    Espresso: Μυστήριο με το θάνατο επιχειρηματία. Είχε πιάσει το γιο του να μετέχει σε όργια!

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Μήνυμα Γκαργκάνα προς τις τράπεζες. Για τους κινδύνους της υπερχρέωσης και την οικονομία.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Η επιστολή δεν ...έριξε φως. Εισαγγελική έρευνα για την αυτοκτονία της Ρουμπίνης Σταθέα.

    ΤΑ ΝΕΑ: Συγκλονίζει η επιστολή στα παιδιά. Θα ζούσα ''χωρίς ίχνος αυτοεκτίμησης...''.

    ΝΙΚΗ: Σύνθεση όλων των απόψεων. Ο Σημίτης άκουσε τις προτάσεις των βουλευτών.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΚΚΕ :Σταθερά στο πλευρό των εργαζομένων.

    Traffic News: Αγριο ξύλο στο ''MISSION'' για τα μάτια της Σοφίας. Βαγγέλης και Τζιοβάνι ήρθαν πάλι στα χέρια.

    Η ΧΩΡΑ: Στον αέρα χιλιάδες ακίνητα στον αιγιαλό και τα ρέματα. Τι αναφέρει ο πολεοδομικός σχεδιασμός για τα αυθαίρετα.

    City Press: Γέφυρα Καραμανλή στον Ερντογάν.Προωθεί τη συνεργασία των Τούρκων ισλαμιστών με τους Ευρωπαίους Χριστιανοδημοκράτες.

    MetroRAMA: Καταργείται το τεκμήριο και για ΙΧ πολυτελείας.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Ο δρόμος του ...χρυσού. Εγνατία Οδός: Από 30% έως 400% πάνω οι αξίες γης.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Χρήμα στοπ και στον αθλητισμό. Δέκα μήνες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες...

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: 6 εκ. ευρώ σε σχολεία της Κ. Μακεδονίας. Το ''πράσινο φως'' άναψε το υπ. Εσωτερικών.

    [03] Τράπεζες

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει ότι ''ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Νικ. Γκαργκάνας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στην τραπεζική αγορά και απαιτεί από τις εμπορικές τράπεζες να λάβουν προληπτικά μέτρα, ώστε να καλυφθούν έναντι μελλοντικών κινδύνων, που πηγάζουν από την υπερχρέωση των νοικοκυριών και την ενδεχόμενη αύξηση των επισφαλών δανείων''.

    [04] Αυθαίρετα- Αυτοκτονία Σταθέα

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αναφέρει ότι ''δεκάδες αναπάντητα ερωτήματα άφησε με την αυτοκτονία της η αναπληρώτρια διευθύντρια της Κτηματικής Υπηρεσίας του υπουργείου Οικονομικών Ρουμπίνη Σταθέα -Τζαβάρα. Φαίνεται ότι η άκρη του νήματος ξεκινά όπου μέσα από τους διαδρόμους των κεντρικών και περιφερειακών υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών. Ηδη ο επιθεωρητής του υπουργείου Τ. Αγιοσοφίτης έχει ξεκινήσει τη διαδικασία σύνταξης πορίσματος''.

    ''Η κυβέρνηση παίρνει αποστάσεις από τα αίτια που οδήγησαν στην αυτοκτονία της Ρουμπίνας Σταθέα, αλά τα γεγονότα επιβεβαιώνουν το απίστευτο παρασκήνιο των πολιτικών πιέσεων. Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αποκαλύπτει ότι η Ρ. Σταθέα είχε ξεκινήσει έρευνα για καταπατήσεις 1.000 στρεμμάτων στην περιοχή Βάρης- Κορωπίου, γεγονός που φαίνεται ότι την έφερε αντιμέτωπη με πολλαπλά και ισχυρά συμφέροντα''.

    ΤΑ ΝΕΑ εκτιμούν ότι ''συγκλονισμένοι έμειναν όσοι διάβασαν τις επιστολές της Ρουμπίνης Σταθέα. Ιδιαίτερα από το γράμμα στα παιδιά της, όπου τους ζητά να είναι υπεύθυνα και συμπληρώνει ότι δεν θα ήταν καλό να ζουν με μια μάνα χωρίς ίχνος αυτοεκτίμησης. Στο μεταξύ, τα ερωτήματα για την αυτοκτονία της παραμένουν αναπάντητα''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ στο σχόλιό της επισημαίνει μεταξύ άλλων τα εξής: ''τα ερωτήματα που προκύπτουν από αυτήν την επιστολή αλλά και από τις άλλες που άφησε η Σταθέα, όπως και από τις προφορικές εξομολογήσεις που έκανε πριν φύγει από τη ζωή πρέπει να απαντηθούν αφού γίνει σοβαρή, υπεύθυνη και σε βάθος έρευνα. Ανοιξε μια χαραμάδα και αποκαλύφθηκε ένα χάος από εμπλοκές, συναρμοδιότητες , παρανομίες, καλύψεις και συγκαλύψεις που συντηρούν το γραφειοκρατικό αδηφάγο τέρας του Ελληνικού Δημοσίου. Δεν πρέπει, λοιπόν να κλείσει το θέμα''

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ προσθέτει ότι ''στο μικροσκόπιο του Εισαγγελέα Πειραιά μπαίνουν όλα τα αυθαίρετα κτίσματα της ευρύτερης περιοχής που πρέπει να κατεδαφιστούν αλλά δεν κατεδαφίζονται λόγω της ολιγωρίας, αμέλειας ή και δόλο ορισμένων υπαλλήλων της Νομαρχίας και του Δασαρχείου που δεν κάνουν το καθήκον τους''.

    Σύμφωνα με την ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, ''ο πρωθυπουργός της χώρας , η Δικαιοσύνη, όλοι θεσμοί του κράτους δέχθηκαν απανωτά πτύελα από τη μαφία των αυθαιρέτων. Η εν λόγω μαφία δεν έχει νονούς και ''κάπο ντι κάπι''. Εχει όμως ομερτά: Πολλούς που ξέρουν και δεν μιλούν''.

    Η ΕΣΤΙΑ τονίζει ότι ''όποια και αν είναι η αιτία που οδήγησε στην αυτοκτονία την ατυχή υπάλληλο της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου, το βέβαιο είναι ότι επέδειξε ευαισθησία. Σε έναν τόπο όπου κυριαρχεί η παχυδερμία, εκείνη εθίγη βαθύτατα όταν τα ΜΜΕ βρήκαν στο πρόσωπό της τον εύκολο υπεύθυνο για τις παλινωδίες του κρατικού μηχανισμού''.

    [05] Τεκμήρια ΙΧ

    Το metroRAMA υποστηρίζει ότι ''την κατάργηση του φορολογικού τεκμηρίου ακόμα και για πολυτελή αυτοκίνητα κυβισμού μεγαλύτερου των 2.000 κυβικών προβλέπει τροπολογία που επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών και η οποία αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το αργότερο έως το τέλος του μήνα''.

    [06] Υπόθεση Γκουζίνσκι

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει ότι ''το Συμβούλιο Εφετών απέρριψε χθες το αίτημα των Ρωσικών Αρχών για την έκδοση του Ρώσου μεγιστάνα Βλαντιμίρ Γκουζίνσκι, καθώς έκρινε ότι δεν στοιχειοθετούνται οι λόγοι για τους οποίους ζητείται η έκδοσή του. Επιπλέον κρίθηκε οτι από τα έγγραφα των ρωσικών αρχών προκύπτει ότι έχει γίνει διακανονισμός μεταξύ του Γκουζίνσκι και του ρωσικού δημοσίου για την καταβολή χρέους που είχε ο επιχειρηματίας''.

    [07] Κινητοποιήσεις εκπαιδευτικών

    Ο ΛΟΓΟΣ στο σχόλιό του τονίζει μεταξύ άλλων ότι ''για μια ακόμη φορά οι πανεπιστημιακοί καθηγητές αποδεικνύεται ότι αποτελούν ένα από τους πιο ισχυρούς κλάδους της κοινωνίας μας! Δύο μήνες σχεδόν μετά συνεχίζουν την αποχή τους γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους όλους τους φοιτητές τους''.

    [08] Σεισμολόγοι - Πρόβλεψη- Αντιδράσεις

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ στο σχόλιό του αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ''δεν είναι πρωτοφανές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι και εξοργιστικό, το φαινόμενο που παρουσίασαν το προηγούμενο 48ωρο καθηγητές σεισμολογίας, οι οποίοι πρώτα έσπευσαν να δημοσιοποιήσουν πρόβλεψή τους για μελλοντικό μεγάλο σεισμό στη Λευκάδα και την επομένη ακριβώς υπαναχώρησαν ατάκτως μπροστά στις αντιδράσεις που η επιεικώς ανεύθυνη πρωτοβουλία τους δικαιολογημένα προκάλεσε''.

    [09] ΠΑΣΟΚ

    Η ΝΙΚΗ υποστηρίζει οτι "εγγυητής της πολιτικής σύνθεσης και της κοινής πορείας όλων των στελεχών του ΠΑΣΟΚ για να προστεθεί στο ενεργητικό του κόμματος μία ακόμη εκλογική νίκη, εμφανίστηκε χθες ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης. Αφουγκραζόμενος τα μηνύματα των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος, δεσμεύτηκε οτι, κατά τη διαδικασία διαμόρφωσης των προγραμματικών θέσεων, θα συμπεριληφθούν όλες οι απόψεις και θα διασφαλιστεί η συλλογική προσπάθεια για την ανανέωση της λαϊκής εμπιστοσύνης".

    Η Espresso αναφέρει οτι "ήταν ίσως η σφοδρότερη επίθεση κατά της ΝΔ. Στη χθεσινή συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ο πρωθυπουργός επέλεξε να ανεβάσει στα ύψη τους τόνους της πολιτικής αντιπαράθεσής του με τη ΝΔ, κάνοντας και αυτό ακόμη το "σκληρό ροκ" του Κώστα Λαλιώτη να ωχριά".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ γράφει οτι "έντονη κριτική για τις τακτικές που ακολουθούνται, χειρισμούς, αλλά και πολιτικές επιλογές άσκησαν επώνυμα στελέχη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, ενώ πολλοί βουλευτές από τους 37 που πήραν τον λόγο στη χθεσινή συνεδρίαση της ΚΟ, προέβησαν σε παραινέσεις για να αναληφθούν πρωτοβουλίες για την προβολή του κυβερνητικού έργου και ταυτόχρονα υποστήριξαν οτι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αποκτήσει ψυχολογία νίκης εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ προσθέτει οτι "σε μια ακόμα παροχή διαπιστευτηρίων προς την ολιγαρχία οτι θα ακολουθηθεί "κατά γράμμα" η πολιτική της "σταθεροποίησης", αλλά με μπόλικο λογύδριο για το πόσο η κυβέρνηση "κατανοεί" τα προβλήματα των ασθενέστερων τάξεων, προχώρησε χτες ο πρωθυπουργός με την ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ".

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι ''την αισιοδοξία ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να κερδίσει τις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές εξέφρασαν χθες οι 37 κυβερνητικοί βουλευτές που μίλησαν στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Το σύνολο των βουλευτών επεσήμανε την ανάγκη να υπάρξει συστράτευση όλων των κομματικών στελεχών χωρίς αποκλεισμούς και να αντιμετωπισθεί η αλαζονεία ορισμένων''.

    [10] Νέα Δημοκρατία

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) επισημαίνει οτι "συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ κ. Κ. Καραμανλή είχε χθες το πρωί ο πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος του κόμματος κ. Κ. Μητσοτάκης. Είναι πολύ πιθανό να έδωσε ένα πρώτο δείγμα των προθέσεών του ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ στον κ. Κ. Καραμανλή ή και να τον ενημέρωσε για την οριστική του απόφαση αν πολιτευθεί ή όχι στις επόμενες εκλογές".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ισχυρίζεται οτι "ταυτόσημες απόψεις για το θέμα της ευρωπαϊκής προοπτικής της Τουρκίας και τον τρόπο αντιμετώπισης του αιτήματος που εξέφρασε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης της γείτονος, Ταγίπ Ερντογάν, για την ένταξη του κόμματός του στους κόλπους του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, εξέφρασαν στη χθεσινή τους συνάντηση ο κ. Κώστας Καραμανλής και ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης".

    Η City Press υπογραμμίζει οτι"ο πρόεδρος της ΝΔ εγκαταλείποντας προηγούμενες θέσεις του κόμματός του, που ήταν σε ευθεία αντίθεση με την πολιτική Σημίτη και Γ. Παπανδρέου, προωθεί τώρα τη συνεργασία των Τούρκων ισλαμιστών με τους Ευρωπαίους κεντροδεξιούς και σκέφτεται να προτείνει την επιτάχυνση της διαδικασίας ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ. Σύμφωνα με πολιτικούς παρατηρητές η στροφή Καραμανλή έχει σχέση και με τον προεκλογικό ρόλο του αμερικανικού παράγοντα".

    [11] Οικουμενικό Πατριαρχείο - Ελληνική Εκκλησία

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ σημειώνει οτι "βαθαίνει η κρίση στην Εκκλησία και το σχίσμα πλέον είναι προ των πυλών. Με τον Αρχιεπίσκοπο σε δεινή θέση και τον Οικουμενικό Πατριάρχη να προκαλεί με νέες εμπρηστικές δηλώσεις. Την ίδια ώρα, η Πολιτεία παίζει το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου".

    Η ΑΥΓΗ εκτιμά οτι "χοντραίνει" η κόντρα Φαναρίου και Αθηνών μετά τη χθεσινή δήλωση του Οικουμενικού Πατριάρχη με την οποία διαμηνύει οτι δεν πρόκειται να κάνει πίσω, δήλωση που διανθίζεται και από σκληρούς όρους όπως "ξεπούλημα", ενώ στέλνει μήνυμα και στον αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο οτι ευχαρίστως θα τον δεχθεί, στην έδρα του μόνον όμως, γιατί δεν έχει λόγο να τρέχει εδώ κι εκεί, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει".

    [12] Κυπριακό

    Η Traffic news τονίζει οτι "παρά τις συνεχείς επικρίσεις και τις επιθέσεις που δέχεται το κατοχικό καθεστώς του Ραούφ Ντενκτάς για την παροχή ιθαγένειας σε χιλιάδες άτομα εν όψει των εκλογών του Δεκεμβρίου, ο Τουρκοκύπριος "ηγέτης" συνεχίζει ακάθεκτος. Την ίδια ώρα όμως αντιπολίτευση, Ευρωπαϊκή Ενωση και τουρκοκυπριακός Τύπος βάλουν και πάλι εναντίον του, τονίζοντας οτι δεν πρόκειται να τον αφήσουν να επιτύχει στα προεκλογικά του παιχνίδια".

    [13] Επέκταση μετρό

    Σύμφωνα με τη ΧΩΡΑ "τον Φεβρουάριο του 2004 θα δοθεί τελικά στο επιβατικό κοινό ο νέος σταθμός της Αττικό Μετρό στην Ηλιούπολη, όπως ανακοίνωσε χθες η υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Βάσω Παπανδρέου, ενώ το... 2007 η γραμμή 2 θα έχει φτάσει έως το παλαιό αεροδρόμιο, με υπέργειους αλλά και εναέριους σταθμούς".

    [14] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:''Κρίσιμα διλήμματα... Προβληματισμός στο υπ. Οικονομίας για Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και ΕΥΔΑΠ".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:''Ο κύβος ερρίφθη για ΤΤ-ΕΥΔΑΠ. Προκηρύσσονται οι δύο διαγωνισμοί".

    ΚΕΡΔΟΣ:''Επιδείνωση του εμπορικού ισοζυγίου. Τέσσερις φορές επάνω οι εισαγωγές από τις εξαγωγές το πρώτο εξάμηνο του 2003".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:''Το Δημόσιο χρέος θα ξεπεράσει τα 30 δις. ευρώ. 5 δις. περισσότερα από το σχεδιασμό του 2003".

    [15] Αποκρατικοποιήσεις

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ γράφει οτι "Σήμερα, εκτός απροόπτου, ανακοινώνεται η απόφαση για διάθεση πακέτου μετοχών του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου με διεθνή διαγωνισμό σε στρατηγικό επενδυτή. Μέχρι την Παρασκευή ο διαγωνισμός για επενδυτή στην ΕΥΔΑΠ. Στην τελική ευθεία και ο διαγωνισμός για τη Γενική".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 15 October 2003 - 15:28:54 UTC