Browse through our Interesting Nodes on Armenia Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 24 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-12-10

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 10/12/2003
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Ελλάδα- Ευρωβαρόμετρο
  • [04] ΠΑΣΟΚ- Δημοσκοπήσεις
  • [05] Σημίτης-Μπερλουσκόνι
  • [06] Β. Παπανδρέου-Οικοδομικές άδειες
  • [07] Ασφαλιστικά ταμεία
  • [08] Κυπριακό
  • [09] Νέα Δημοκρατία
  • [10] Δίκη 17Ν
  • [11] Ελληνική Εκκλησία-Οικουμενικό Πατριαρχείο
  • [12] Αστυνομική έκθεση για Μαραγκάκη
  • [13] Τσοχατζόπουλος- Κουλούρης
  • [14] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [15] Αγορά-Ελεγχοι

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 10/12/2003

    Η ανακοίνωση σήμερα των ποινών για όσους το δικαστήριο έκρινε ενόχους για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση 17Ν, η αναμενόμενη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης της MRB και ο χαιρετισμός του προέδρου της ΝΔ Κώστα Καραμανλή στο βιβλίο -Αυτοβιογραφία του Χαρίλαου Φλωράκη είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Αυθαίρετα: Λύση-πακέτο για 350.000 ιδιοκτήτες. Αρχισε η συζήτηση στη Βουλή.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Πανικός από τα νέα γκάλοπ. Ανοίγει κι άλλο η ''ψαλίδα'' εις βάρος του ΠΑΣΟΚ.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: ''Θάβουν'' τα γκάλοπ. Επίθεση από Πρωτόπαπα στην MRB για τη σημερινή τους δημοσκόπηση.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Πτώση Σημίτη μετά τις γιορτές.Χαριστική βολή από τις δημοσκοπήσεις που έρχονται:μεγαλώνει η ψαλίδα, σαρώνει παντού ο Καραμανλής.

    Η ΑΥΓΗ: Σκοτώνουν δεύτερη φορά το θύμα της αστυνομικής αυθαιρεσίας. Πέθανε χθες ο άτυχος Ηρακλής Μαραγκάκης.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Θύελλα στο ΠΑΣΟΚ για γκάλοπ και επικοινωνιακή...τραγωδία. Πολύς κόσμος πιστεύει ότι είναι στημένα...

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Προεκλογικό άνοιγμα Καραμανλή προς ΚΚΕ. Αποτίει φόρο τιμής στον κ. Χαρίλαου Φλωράκη και ''κυρίως σε ό,τι ο ίδιος ιστορικά συμβολίζει''.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Ακίνητα: Σε ποιες περιοχές πέφτουν ραγδαία οι τιμές.

    ΕΘΝΟΣ: Νυστέρι στα ταμεία για φάρμακα-νοσήλια. Στόχος η εξοικονόμηση 1 δισ ευρώ τον επόμενο χρόνο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Μικροί και μεγάλοι το ...κόμμα στα καφενεία. ...Παγκαλίζει και πάλι ο Θ. Πάγκαλος εναντίον της Νέας Δημοκρατίας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Νευρική κρίση στο ΠΑΣΟΚ. Εμφύλιος για το επικοινωνιακό Βατερλώ. Ο Πάγκαλος καλεί στα...χαρακώματα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ρουκέτες ισοβίων. Με...προκήρυξε του εισαγγελέα Λάμπρου.

    ΕΣΤΙΑ: Προς 47% οδεύει η ΝΔ. Το ΠΑΣΟΚ οδηγείται σε εκλογική συντριβή.

    Espresso: Πλήρωσε 300.000 ευρώ για να ρεζιλέψουν τον Χριστό και τον Σταυρό! Εκθεση ντροπής με τις ευλογίες του υπουργείου Πολιτισμού.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Πολλά ''κενά'' για τη 17Ν. Τα μυστικά της οργάνωσης, οι συνθήκες γέννησης και οι πιθανές διασυνδέσεις μένουν αδιευκρίνιστες.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Αγώνας μέχρι τέλους για τη νίκη. Ο Θ. Πάγκαλος ''κήρυξε τον πόλεμο'' στη ΝΔ!

    ΤΑ ΝΕΑ: Εκρηξη 300% στα εορτοδάνεια. Ψάχνουν σωσίβιο στα δανεικά οι καταναλωτές.

    ΝΙΚΗ: ''Πόλεμο'' κατά ΝΔ κήρυξε ο Πάγκαλος. Καταδίκης της διαρροής των γκάλοπ από Πρωτόπαπα.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Δηλητήριο και σκοταδισμός στα σχολεία μας. Στόχος η νεολαία.

    Traffic News: Λιποθύμησε η Στέλλα μέσα στο καμαρίνι της. Ανησυχία και αναστάτωση στο μαγαζί που τραγουδάει.

    Η ΧΩΡΑ: Νευρική κρίση στην κυβέρνηση λόγω των γκάλοπ. 12 μονάδες κατά μέσο όρο η διαφορά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σε όλη την Ελλάδα.

    City Press: Ελληνες, οι πιο σοβαροί Ευρωπαίοι! Ερευνα Ευρωβαρόμετρο: Εχουμε το υψηλότερο ποσοστό εμπιστοσύνης προς την ΕΕ , την κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα.

    MetroRAMA: Υπουργική διαφωνία στη μάχη κατά της ακρίβειας. Τα σκληρά μέτρα Κουλούρη σκόνταψαν στη διπλωματία του Ακη.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Στο ρετιρέ οι τιμές ακινήτων. Πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Πόλεμος δημοσκοπήσεων. Διαφορετικά αποτελέσματα από VPRC, MRB και Ευρωβαρόμετρο.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Χτυπά η καρδιά του οικουμενικού ελληνισμού στη Θεσσαλονίκη. Αρχίζει αύριο το ΣΑΕ.

    [03] Ελλάδα- Ευρωβαρόμετρο

    Η City Press γράφει ότι '' εντυπωσιακά είναι τα ευρήματα της περιοδικής έρευνας ''Ευρωβαρόμετρο'' για το ευρωπαϊκό και πολιτικό προφίλ των Ελλήνων. Οι Ελληνες εμφανίζονται μαζί με τους Ιταλούς σαν οι πλέον ευρωπαϊστές μεταξύ των Δεκαπέντε. Υποστηρίζουν σε ποσοστό 74% την υιοθέτηση κοινού ευρωπαϊκού Συντάγματος , ενώ έχουν από τα υψηλότερα ποσοστά σε ο,τι αφορά στην προώθηση της Κοινής Ευρωπαϊκής Αμυνας και της διευρύνσης . Επιπλέον οι Ελληνες εμπιστεύονται σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από τους άλλους Ευρωπαίους (47%) την κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα της χώρας''.

    [04] ΠΑΣΟΚ- Δημοσκοπήσεις

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει ότι ''αγώνα μέχρι τέλους για νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της ερχόμενης άνοιξης προανήγγειλε ο συντονιστής της Κεντρικής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος σε δηλώσεις του μετά τη χθεσινή συνεδρίαση της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής του Οργανωτικού και της ομάδας Οικονομικής και Νομικής Στήριξης του κόμματος''.

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει ότι ''θύελλα έχει ξεσπάσει στο ΠΑΣΟΚ μετά τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, το αποτέλεσμα των οποίων αποκάλυψε χθες η ΑΥΡΙΑΝΗ αλλά και με την επικοινωνιακή τραγωδία, όπως την χαρακτήρισαν στελέχη του κυβερνώντος κόμματος στη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της επιτροπής εκλογικού αγώνα''.

    Η ΑΠΌΦΑΣΗ σημειώνει ότι ''σήμερα το γκάλοπ της MRB με παγιωμένη πλέον τη διαφορά, ενώ στο ΠΑΣΟΚ παρατηρούνται συμπτώματα ''γενικής παραλυσίας'' όπου όλοι εμφανίζονται εναντίον όλων''.

    Σύμφωνα με τη ΒΡΑΔΥΝΗ, ''πρόωρες αναταράξεις δημιουργεί στο Κυβερνών Κόμμα η αναμενόμενη για σήμερα δημοσιοποίηση της νέας δημοσκόπησης, ενώ τις ίδιες ώρες επώνυμα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ασκούν έντονη κριτική στην επικοινωνιακή πολιτική με αφορμή και τα όσα σημειώθηκαν την περασμένη Παρασκευή κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο τηλεφωνικό κέντρο του ΙΚΑ''.

    [05] Σημίτης-Μπερλουσκόνι

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι'' τις ελληνικές προτάσεις για την άρση των διαφωνιών που έχουν διατυπωθεί στο πλαίσιο της Διακυβερνητικής Διάσκεψης παρουσίασε χθες ο Κώστας Σημίτης στον Ιταλό ομόλογό του και προεδρεύοντα της Ενωσης Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο κ. Σημίτης πρότεινε στον κ. Μπερλουσκόνι -που επίσης αναζητεί τρόπους συμβιβασμού- μια εναλλακτική διατύπωση, σύμφωνα με την οποία η ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής θα ισχύει για όσες χώρες το επιθυμούν και οι άλλες - οι ''ουδέτερες''- θα έχουν το δικαίωμα της αυτοεξαίρεσης''.

    [06] Β. Παπανδρέου-Οικοδομικές άδειες

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει ότι ''επίθεση κατά των μηχανικών έκανε χθες στη Βουλή η υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Βάσω Παπανδρέου, και κυρίως κατά αυτών που αντιδρούν στις διατάξεις, με τις οποίες αλλάζει ο τρόπος έκδοσης των οικοδομικών αδειών. Στο σχετικό νομοσχέδιο, του οποίου η συζήτηση άρχισε χθες στην Επιτροπή προβλέπεται επί της ουσίας πως την ευθύνη για την υλοποίηση της άδειας θα έχουν ο ιδιώτης μηχανικός (μελετητής και επιβλέπων) και ο ιδιοκτήτης του ακινήτου''.

    [07] Ασφαλιστικά ταμεία

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ ισχυρίζεται ότι ''δραστικό περιορισμό στις δαπάνες των ασφαλιστικών ταμείων προωθεί η κυβέρνηση. Στόχος είναι η μείωση των εξόδων τους κατά 1 δισεκατομμύριο ευρώ τουλάχιστον. Οι υπηρεσίες ελέγχου εντείνουν τη δραστηριότητά τους''.

    [08] Κυπριακό

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) γράφει ότι ''στην Αγκυρα ''φουντώνουν'' τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για πιθανό πραξικόπημα στα κατεχόμενα αμέσως μετά τις ''εκλογές'' ως αντίδραση μιας ενδεχόμενης νίκης του Ντενκτάς. Πάντως η πρόθεση των Ηνωμένων Εθνών για την επανέναρξη των προσπαθειών επίλυσης του Κυπριακού μέσα στο 2004 διαφαίνεται και από το αίτημα του Κόφι Αναν προς την 5η Επιτροπής της Γενικής Συνέλευσης, η οποία είναι αρμόδια για τον προϋπολογισμό του ΟΗΕ''.

    [09] Νέα Δημοκρατία

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υποστηρίζει οτι "σε ένα νέο, εντυπωσιακό πολιτικό άνοιγμα προς τον κόσμο της Αριστεράς προχωρεί ο πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής. Οπως αποκαλύπτει σήμερα η "Απογευματινή", ο πρόεδρος της ΝΔ προλογίζει το δεύτερο τόμο της βιογραφίας του βετεράνου ηγέτη του ΚΚΕ Χαρίλαου Φλωράκη".

    Το ΒΗΜΑ αναφέρει οτι "σε μια κίνηση-έκπληξη που θα πυροδοτήσει νέα συζήτηση για πιθανή προσέγγιση της ΝΔ με την Αριστερά, και πιθανόν νέες γκρίνιες στη Ρηγίλλης, προχώρησε πρόσφατα ο πρόεδρος του κόμματος κ. Κ. Καραμανλής. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράφει τον πρώτο από τους χαιρετισμούς που περιλαμβάνονται στον δεύτερο τόμο της βιογραφίας του κ. Χαρίλαου Φλωράκη. Αν και η επικοινωνία του κ. Κ. Καραμανλή με τον κ. Χαρ. Φλωράκη είναι σταθερή τα δύο τελευταία χρόνια, η πρωτοβουλία του αυτή εντάσσεται προφανώς στην προεκλογική τακτική του και στη στρατηγική του μεσαίου χώρου που ακολουθεί πιστά μετά το 2000".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) γράφει οτι "επίθεση σε όλα τα μέτωπα θα επιχειρήσει τις προσεχείς ημέρες η ΝΔ καθώς η συζήτηση του προϋπολογισμού, τα οικονομικά προβλήματα των πολιτών και η γενικευμένη εικόνα κρίσης της κυβέρνησης πείθουν τα κορυφαία στελέχη του κόμματος και τους συνεργάτες του κ. Κ. Καραμανλή πως οι επόμενες εβδομάδες θα είναι και κρίσιμες και "πονηρές" παρά τον "προεορταστικό" χαρακτήρα τους".

    Η ΧΩΡΑ σημειώνει οτι "δέσμευση Καραμανλή για ευρύ πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων το οποίο θα ανακουφίσει οικονομικά τους Ελληνες από την πρώτη κιόλας περίοδο της Νέας Διακυβέρνησης της ΝΔ και κατάργηση των "διπλών βιβλίων" Σημίτη".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ εκτιμά οτι "νέους ρυθμούς" και "νέα δυναμική" στην υλοποίηση της νεοφιλελεύθερης πολιτικής υποσχέθηκε ο Κ. Καραμανλής, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα τους άξονες της "νέας οικονομικής πολιτικής" που δεν είναι παρά αντιγραφή και συνέχεια της εφαρμοζόμενης από την κυβέρνηση Σημίτη".

    Η ΕΣΤΙΑ προσθέτει οτι "το σημερινό πολιτικό σκηνικό θυμίζει το 1981 από την αντίστροφη. Τότε κανένας δεν πίστευε οτι η Νέα Δημοκρατία, μετά από επτά χρόνια στην Κυβέρνηση, θα έπεφτε στο 35,6%. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και τώρα".

    [10] Δίκη 17Ν

    Η Espresso ισχυρίζεται οτι "ακόμα τέσσερις κατηγορούμενοι ως μέλη της "17 Νοέμβρη" πρόκειται να συλληφθούν, σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από πηγές της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Οι τρεις είναι τα "περιφερειακά" στελέχη για τα οποία μίλησε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Γιώργος Φλωρίδης. Ομως, ο τέταρτος φέρεται να συμμετείχε στη δολοφονία του Ελληνοαρικανού πλοιάρχου Τζορτζ Τσάντες, όπως λένε αρμόδιοι".

    Η ΝΙΚΗ υπογραμμίζει οτι "την πρότασή του επί των ποινών των 15 κατηγορούμενων, για συμμετοχή στη 17 Νοέμβρη που κρίθηκαν ένοχοι, υποβάλλει σήμερα το πρωί στο Τριμελές Εφετείου Κακουργημάτων ο εισαγγελέας της έδρας Χρήστος Λάμπρου".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ τονίζει οτι "αναμένεται να είναι ιδιαίτερα βαρύ το ποινολόγιο κυρίως για τους Αλέξανδρο Γιωτόπουλο και Δημήτρη Κουφοντίνα. Πληροφορίες αναφέρουν οτι η ποινή τους θα είναι πολλές φορές ισόβια ενώ αναμένεται και η (πιθανολογούμενη) έφεση του εισαγγελέα Λάμπρου για τους δύο από τους τέσσερις αθωωθέντες από το Δικαστήριο. Πρόκειται για την Αγγελική Σωτηροπούλου και τον Θεολόγο Ψαραδέλλη".

    Σύμφωνα με την Traffic news "όσοι πίστευαν οτι η δίκη των κατηγορουμένων για συμμετοχή στην οργάνωση "17Ν" θα διαρκούσε τέσσερις με πέντε μήνες, διαψεύστηκαν. Διαψεύστηκαν όμως και εκείνοι που πίστευαν οτι η δίκη αυτή θα έφερνε στο φως πτυχές της τρομοκρατίας που δεν αποκάλυψε η προανάκριση. Οι κατηγορούμενοι, ακόμη και οι μεταμεληθέντες, κράτησαν το στόμα τους ερμητικά κλειστό, ακόμη και την ύστατη ώρα της απολογίας τους".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει οτι "η σύλληψη της κεντρικής ομάδας που συγκροτήθηκε και έδρασε κυρίως κατά τη δεκαετία του '80 μπορεί να δημιούργησε θετικότερο περιβάλλον, αλλά το μυστήριο της 17Ν παραμένει άλυτο στη συνείδηση των πολλών και συνεχίζει να ζητεί τις απαντήσεις που δεν μπόρεσε να δώσει η πολύμηνη, κοπιώδης δικαστική διαδικασία".

    [11] Ελληνική Εκκλησία-Οικουμενικό Πατριαρχείο

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ επισημαίνει οτι "μετά την Πρωτοχρονιά θα συνεχιστεί η διένεξη του Οικουμενικού Πατριαρχείου με την Εκκλησία της Ελλάδος. Χθες η ΔΙΣ αποφάσισε την αναβολή της συζήτησης για την επιστολή Βαρθολομαίου. Η συζήτηση για το θέμα της επιστολής του Οικ. Πατριάρχη θα γίνει στις 9 Ιανουαρίου, όταν η ΔΙΣ θα συνεδριάσει για το μήνα Ιανουάριο".

    [12] Αστυνομική έκθεση για Μαραγκάκη

    Η ΑΥΓΗ τονίζει ότι ''στο θύμα, τον Ηρακλή Μαραγκάκη, που πέθανε χθες, αποδίδει η ΕΛ.ΑΣ. την ευθύνη του θανάσιμου πυροβολισμού του ειδικού φρουρού. Την προκλητική αυτή εκτίμηση που κάνει το άσπρο μαύρο, περιλαμβάνει το επίσημο έγγραφο της Ασφάλειας Ρεθύμνου που υπογράφει ο διοικητής κ. Νεονάκης. Δεύτερη φορά σκοτώνουν τον άτυχο νέο αποδίδοντάς του ''αντικοινωνική συμπεριφορά και ροπή προς τα ναρκωτικά''.

    [13] Τσοχατζόπουλος- Κουλούρης

    ΤΟ metroRAMA ισχυρίζεται ότι ''διάσταση απόψεων παρατηρήθηκε μεταξύ του υπουργού και του υφυπουργού Ανάπτυξης σχετικά με τα μέτρα στον πόλεμο κατά της αισχροκέρδειας''.

    [14] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:''Παρέμβαση Τσοχατζόπουλου. Σαφείς αποστάσεις από την τακτική Κουλούρη τήρησε ο υπ. Ανάπτυξης".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:''Τορπίλη στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ. Για "φυσικό μονοπώλιο" μιλά αίφνης η ΝΔ".

    ΚΕΡΔΟΣ:'' Πωλητήριο σε τέσσερα ακίνητα βάζει η Carrefour. Πωλούνται από τον Ομιλο 14 ακίνητα σε τρεις ευρωπαϊκές χώρες".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:''Στο φορολογικό κώδικα "περνούν" τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα. Με ρυθμίσεις στο νόμο περί ανωνύμων εταιρειών".

    [15] Αγορά-Ελεγχοι

    Η ΕΞΠΡΕΣ γράφει οτι "Αναδιπλώθηκε η ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης στην πολιτική τιμών και ο κ. Τσοχατζόπουλος πήρε χθες σαφείς αποστάσεις από τον υφυπουργό του (Κ. Κουλούρη), τασσόμενος κατά της αστυνόμευσης της αγοράς αλλά και κατά της διαπόμπευσης "κακών" επιχειρηματιών".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 10 December 2003 - 16:46:58 UTC