Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 04-02-12

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 12/02/2004
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Πτυχία-Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
  • [04] Κυπριακό
  • [05] Κόμματα-Εκλογικές συνεργασίες
  • [06] ΝΔ
  • [07] Δημοσκοπήσεις
  • [08] ΠΑΣΟΚ
  • [09] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [10] Χρηματιστήριο

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 12/02/2004

    Η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ του Στέφανου Μάνου, Ανδρέα Ανδριανόπουλου, η προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων, οι δημοσκοπήσεις και το Κυπριακό είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): 10 μέτρα ανάσα για την καθημερινότητα του πολίτη. Η ''Χάρτα'' του Καραμανλή για το Λεκανοπέδιο.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Βόμβα στο ΠΑΣΟΚ οι Μάνος-Ανδριανόπουλος. Ανω-κάτω τα στελέχη, οι Οργανώσεις και τα μέλη του κόμματος.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Τσίρκο το ΠΑΣΟΚ. Ο Παπανδρέου διόρισε βουλευτές τους 4 και τους έσωσε από τη δοκιμασία του σταυρού.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: ΝΔ: Οι 1.266 που θα στελεχώσουν το κράτος. Τα ονόματα της νέας διακυβέρνησης.

    Η ΑΥΓΗ: Πάγωσε ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ. Για τη νεοφιλελεύθερη παράταξη με Μάνο-Ανδριανόπουλο.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Αθλια προβοκάτσια κατά Μάνου-Ανδριανόπουλου με στόχο τον Γιώργο Παπανδρέου. Από τον αποτυχημένο υπουργό του Σημίτη, Νίκο Χριστοδουλάκη.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Ψηφοδέλτιο ανατροπής με διεύρυνση προς δεξιά και αριστερά. Ο Γ. Παπανδρέου επέλεξε χθες τους υποψηφίους Επικρατείας. Κλείνει πάλι η ''ψαλίδα'' μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Γροθιά νίκης. Οι δημοκρατικοί πολίτες δεν πέφτουν στις παγίδες. Καθαρό προβάδισμα 3,2 μονάδων για τη Νέα Δημοκρατία.

    ΕΘΝΟΣ: Καθρέφτης οι ''12'' για το νέο σκηνικό. Ψηφοδέλτιο Επικρατείας: Νέα δυναμική στο ΠΑΣΟΚ από την αμφίπλευρη διεύρυνση.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Εντός εκτός και επί τα αυτά ο Αντώνης Σαμαράς. Θα στηρίξει την Νέα Δημοκρατία, χωρίς συμμετοχή, όμως, στο ψηφοδέλτιό της, ο Μεσσήνιος πολιτικός.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Αχταρμάς το ΠΑΣΟΚ. Σε ασύντακτο ασκέρι το μετέβαλε ο Γ. Παπανδρέου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Θύελλα στο ΠΑΣΟΚ για το πολιτικό στριπτίζ. Μεταγραφές: Αφαντα τα πρωτοκλασάτα στελέχη, απειλούν με... μποϊκοτάζ οι νομαρχιακές.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ρίσκο με προσδοκίες. Μούδιασμα στη βάση, ελπίδες στη δεξιά δεξαμενή.

    ΕΣΤΙΑ: Πολιτική εξαπάτησις. Η επιχειρούμενη μεταμφίεσις του ΠΑΣΟΚ.

    Espresso: Θάνατος-μυστήριο νεαρού μοντέλου. Ύποπτα τα συμπληρώματα διατροφής.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Χωρίς οφέλη το ΠΑΣΟΚ. Από την ψηφοφορία για Παπανδρέου. Και τάση ανόδου της ΝΔ καταγράφει το βαρόμετρο VPRC το διήμερο 9-10/2.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Νέο ΠΑΣΟΚ ''δείχνει'' το ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Πολυσυλλεκτική και αμφίπλευρη διεύρυνση.

    ΤΑ ΝΕΑ: Ντέρμπι ξανά με γκάλοπ-διεύρυνση. Μειώνεται συνεχώς το προβάδισμα ΝΔ.

    ΝΙΚΗ: Κρίση ταυτότητας. Στη δίνη των μεταγραφών τα δύο κόμματα.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Εγκαταλείψτε τους τώρα! Σκληρή αντιλαϊκή πολιτική θα ακολουθήσουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

    The Daily Times: Μάχες χαρακωμάτων επικρατείας. ΠΑΣΟΚ: Με Δαμανάκη, Ανδρουλάκη, Μάνο, Ανδριανόπουλο και τους ''πράσινους'' Διαμαντοπούλου, Κοσμίδη. Ιδεολογικό μωσαϊκό στις εκλόγιμες θέσεις.

    Traffic News: Κατεδαφίζεται η Ελένη (Μενεγάκη) από την κορυφή. Πρώτος ο Γρηγόρης (Αρναούτογλου) ακολουθεί η Ρούλα (Κορομηλά).

    Η ΧΩΡΑ: Βαβυλωνία. Μετά τις μετακινήσεις Μάνου, Ανδριανόπουλου και Παπαθεμελή.

    City Press: Τολμηρή λίστα Επικρατείας. Ο Γιώργος Παπανδρέου συνεχίζει τη στρατηγική της ανατροπής.

    MetroRAMA: ''Κολλημένη'' η ψαλίδα σε νέα δημοσκόπηση. Σταθερά μπροστά ΝΔ-Παπανδρέου. Βελτιωμένη η εικόνα του Κ. Καραμανλή.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Αμηχανία στην εκλογική βάση και τα κομματικά επιτελεία.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Δεν αλλάζει το προβάδισμα της ΝΔ. Μικρής αποτελεσματικότητας η επικοινωνιακή επίθεση.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Βράχος η Νέα Δημοκρατία. Χωρίς να αλλάζει ιδεολογία.

    [03] Πτυχία-Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

    Το metroRAMA αναφέρει ότι'' το δρόμο για την αναγνώριση των τίτλων σπουδών που χορηγούν τα Κέντρα Ελευθέρων Σπουδών στην Ελλάδα άνοιξε χθες η Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, αποδεχόμενη με 321 ψήφους υπέρ , 204 κατά και 6 αποχές τη σχετική τροπολογία του ευρωβουλευτή της ΝΔ Κ. Χατζηδάκη''.

    [04] Κυπριακό

    Η ESPRESSO υποστηρίζει ότι '' με αφόρητες πιέσεις που ασκούνται σε ελληνοκυπριακή και τουρκοκυπριακή πλευρά ελπίζει η Ουάσιγκτον ότι θα επιτευχθεί η επίλυση του Κυπριακού σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα!''.

    [05] Κόμματα-Εκλογικές συνεργασίες

    Η ΝΙΚΗ γράφει ότι ''οι αθρόες πολιτικές μεταγραφές των τελευταίων ημερών, έχουν προκαλέσει σοκ στην ελληνική κοινωνία και έχουν φέρει τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και τη ΝΔ στο επίκεντρο μιας κρίσης που αφορά στην ίδια την ιδεολογική ταυτότητά τους, η οποία είναι λιγότερο ξεκάθαρη πλέον από κάθε άλλη φορά''.

    [06] ΝΔ

    Σύμφωνα με τη ΧΩΡΑ ότι ''δήλωση στήριξης στη Νέα Δημοκρατία σήμερα το πρωί από τον Αντώνη Σαμαρά την ώρα που το μεταγραφικό παζάρι στον πολιτικό στίβο εξελίσσεται με φρενήρεις ρυθμούς μετατρέποντας τον δημόσιο βίο σε ποδοσφαιρικό γήπεδο''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ υποστηρίζει ότι ''δεν θα ακολουθήσει, σύμφωνα , τουλάχιστον με τις τελευταίες δημοσιογραφικές πληροφορίες, τον δρόμο που διάλεξαν οι κκ Στ. Μάνος και Α. Ανδριανόπουλος, ο κ. Α. Σαμαράς . Υπήρξαν βεβαίως προτάσεις για συνεργασία εκ μέρους του κυβερνώντος κόμματος, οι οποίες εξετάστηκαν με μεγάλη προσοχή από τον Μεσσήνιο πλην όμως ο κ. Σαμαράς καταλήγει στην θέση να υποστηρίξει τη Νέα Δημοκρατία χωρίς από την άλλη πλευρά να συμμετέχει καθ΄οιονδήποτε τρόπο στο ψηφοδέλτιό της''.

    Η Daily Times προσθέτει ότι ''ωστόσο, το βέτο που έχει θέσει ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ για την επιστροφή του παραμένει σε ισχύ. Ο πρώην υπουργός της ΝΔ όταν θα επανέλθει στη ΝΔ είναι πιθανό να πάρει μια θέση στο Ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος ή να λάβει μια μεγάλη θέση στον κρατικό μηχανισμό''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) ισχυρίζεται ότι ''συγκεκριμένες δεσμεύσεις για ''μέτρα-ανάσα'' που θα αφορούν ολόκληρη τη Δυτική Αττική θα βελτιώσουν το επίπεδο διαβίωσης των κατοίκων της και θα επιδιωχθεί να λύσουν τα προβλήματα της καθημερινότητας ανέλαβε χθες ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Κ. Καραμανλής με την ομιλία του το μεσημέρι στο Περιστέρι''.

    Η TRAFFIC NEWS τονίζει ότι ''στη ΝΔ έχουν κάνει την εμφάνισή τους οι πρώτες αντιδράσεις από την προσχώρηση του Στέλιου Παπαθεμελή στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, καθώς υπάρχουν στελέχη που εκφράζοντας τη δυσφορία τους για το γεγονός, αναφέρουν ότι η Ρηγίλλης ''μύρισε λιβάνι''. Τα ίδια στελέχη τονίζουν επίσης οτι η είσοδος του κ. Παπαθεμελή στο κόμμα σήμανε ουσιαστικά και το τέλος της προσπάθειας του κ. Καραμανλή για ανανέωση στην παράταξη''.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ σημειώνει ότι ''το ΠΑΣΟΚ εκχωρεί τα πάντα, ακόμη και την ιδεολογία του'' προκειμένου να παραμείνει γαντζωμένο στην εξουσία εκτιμούν οι επιτελείς της Ρηγίλλης σχολιάζοντας με αυτόν τον τρόπο την προσχώρηση των κκ Μάνου και Ανδριανόπουλου στις τάξεις του κυβερνώντος κόμματος''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) γράφει ότι ''σύμφωνα με τη συζήτηση που έγινε παρουσία του Κώστα Καραμανλή τα στελέχη της ΝΔ εκτίμησαν ότι η συνεργασία Ανδριανόπουλου -Μάνου με το ΠΑΣΟΚ εκθέτει το κυβερνητικό στρατόπεδο. Ακόμα όπως αναφέρθηκε και από τον πρόεδρο της ΝΔ οι συνθήκες που διαμορφώνονται είναι πιο ευνοϊκές αφού πλέον λόγω των μετακινήσεων το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπορεί να ενισχύσει το κοινωνικό του πρόσωπο και να προσεγγίσει στρώματα που μέχρι σήμερα δύσκολα πλησίασε''.

    Σύμφωνα με την ΑΠΟΦΑΣΗ,'' ο κατάλογος των στελεχών που θα κληθούν να ''κυβερνήσουν'' το κράτος, στην προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας για την επανίδρυση, βρίσκεται ήδη στο συρτάρι του Κ .Καραμανλή. Πρόκειται για επιστήμονες και τεχνοκράτες που θα στελεχώσουν τους Δημόσιους Οργανισμούς το δημόσιο τομέα και τις κρατικές τράπεζες''.

    [07] Δημοσκοπήσεις

    Το ΒΗΜΑ υποστηρίζει οτι "ελαφρά μείωση εμφανίζει την τελευταία εβδομάδα η διαφορά στην πρόθεση ψήφου μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Opinion που παρουσίασε χθες ο τηλεοπτικός σταθμός Mega. Η ΝΔ συγκεντρώνει τις προτιμήσεις του 39,1% των ερωτηθέντων έναντι 35,9% του ΠΑΣΟΚ".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αναφέρει οτι "το εκλογικό σώμα δείχνει να μη συγκινείται από τις πολιτικές ακροβασίες του Γιώργου Παπανδρέου, όπως προκύπτει από το εβδομαδιαίο βαρόμετρο που διενεργεί η VPRC για λογαριασμό του ΣΚΑΙ 100,3. Δείχνει ενίσχυση της Νέας Δημοκρατίας, στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ, ενίσχυση του ΚΚΕ και κάμψη για τον Συνασπισμό και το ΛΑΟΣ του κ. Καρατζαφέρη".

    Τα ΝΕΑ τονίζουν οτι ΄"μάλιστα, σύμφωνα με στελέχη της εταιρείας, τις δύο τελευταίες ημέρες της μέτρησης, αμέσως μετά το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, η διαφορά μειώθηκε κι άλλο, στο 2,8%. Σημαντική υπεροχή καταγράφεται για το ΠΑΣΟΚ έναντι της Νέας Δημοκρατίας μεταξύ των αναποφάσιστων, που φθάνουν στο 13,1%".

    [08] ΠΑΣΟΚ

    Η City Press γράφει οτι "χθες το απόγευμα ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε τη σύνθεση της λίστας Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ. Το περιεχόμενό της όπως και ο σχολιασμός του Γιώργου Παπανδρέου ενισχύουν την εντύπωση οτι ακολουθεί στρατηγική διαρκούς ανατροπής. Ο κ. Παπανδρέου θέλησε να δώσει την εντύπωση ενός νέου ΠΑΣΟΚ, ανοιχτού στις διαφορετικές απόψεις και έτοιμου για εντυπωσιακές συνθέσεις".

    Το ΕΘΝΟΣ σημειώνει οτι "το πιο "ανοιχτό", πολυσυλλεκτικό και με δυναμική ευρύτατης απήχησης ψηφοδέλτιο Επικρατείας που έχει στην ιστορία του το ΠΑΣΟΚ παρουσιάσει, έδωσε χθες στη δημοσιότητα ο Γιώργος Παπανδρέου. Τα δώδεκα ονόματα του ψηφοδελτίου της δημοκρατικής παράταξης συγκροτούν μία σύνθεση με πολυδιάστατα πολιτικά και κοινωνικά γνωρίσματα, στα οποία η γνώση, η κατάρτιση και η εμπειρία ισοδυναμούν με τα χαρακτηριστικά επαγγελματικής και κοινωνικής καταξίωσης. Πάνω απ' όλα όμως, οι δώδεκα του ψηφοδελτίου αποτελούν τον καθρέφτη για το νέο σκηνικό και εκφράζουν τη δυναμική του Κινήματος σε όλους τους κοινωνικούς χώρους, ενώ δίνουν και το στίγμα των συνεργασιών".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ εκτιμά οτι "με στόχο την προσέλκυση ψηφοφόρων από τα δεξιά του ΠΑΣΟΚ, ο Γ. Παπανδρέου αποφάσισε τη συνεργασία με τους Α. Ανδριανόπουλο και Στ. Μάνο. Η απόφαση χαρακτηρίζεται από στελέχη του κόμματος "υψηλού ρίσκου", διότι μπορεί να "απωθήσει" αριστερούς ψηφοφόρους. Γι' αυτό και έγινε ταυτόχρονα η διεύρυνση προς τα αριστερά με τους Μ. Ανδρουλάκη και Μαρία Δαμανάκη. Ο κ. Παπανδρέου δήλωσε οτι το ΠΑΣΟΚ είναι ανοιχτό κόμμα και επιδιώκει συνθέσεις".

    Ο ΛΟΓΟΣ προσθέτει οτι "το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ αποτελεί την επίσημη "έκφραση" της αμφίπλευρης διεύρυνσης του νέου ΠΑΣΟΚ αλλά και της οριστικής αλλαγής της φυσιογνωμίας του. Η συμμετοχή της Μαρίας Δαμανάκη, του Μίμη Ανδρουλάκη, και κυρίως του Στέφανου Μάνου και του Ανδρέα Ανδριανόπουλου, αποτυπώνουν το στόχο του Γιώργου Παπανδρέου να μετεξελιχθεί το ΠΑΣΟΚ σε μια "Δημοκρατική Παράταξη" που να συγκεντρώνει στους κόλπους της "και διαφορετικές φωνές που να διατηρούν την αυτοτέλειά τους".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ επισημαίνει οτι "άθλια προβοκάτσια σε βάρος του Στέφανου Μάνου και του Ανδρέα Ανδριανόπουλου με τελικό στόχο τον ηγέτη της Δημοκρατικής Παράταξης Γιώργο Παπανδρέου, εκδηλώθηκε από τον αποτυχημένο υπουργό του Σημίτη Νίκο Χριστοδουλάκη, μία ημέρα μετά την διεύρυνση του ΠΑΣΟΚ με τις δυνάμεις που εκπροσωπούν το φιλελεύθερο χώρο".

    Η ΑΥΓΗ ισχυρίζεται οτι "κεραυνοβολημένος χθες ο προοδευτικός κόσμος του ΠΑΣΟΚ, τα μέλη και οι φίλοι της "δημοκρατικής παράταξης", πληροφορήθηκε την ερήμην του σύμπραξη του Γ. Παπανδρέου με τους εκφραστές του νεοφιλελευθερισμού Στ. Μάνο και Α. Ανδριανόπουλο".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υπογραμμίζει οτι "με το διορισμό τους στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ εξαργύρωσαν οι Στ. Μάνος και Ανδρ. Ανδριανόπουλος, Μίμης Ανδρουλάκης και Μαρία Δαμανάκη την "πρόσμειξη", στο "νέο ΠΑΣΟΚ". Την ίδια ώρα στο "παλιό" προσπαθούν να συνέλθουν, μέσα σ' ενα καθεστώς πλήρους σύγχυσης, που οδηγεί μαθηματικά στην ήττα".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ σημειώνει ότι ''σε ένα ασύντακτο ''ασκέρι'' με όλου του κόσμου τις ''πολιτικές φυλές'' έχει μεταβάλει το ΠΑΣΟΚ ο νέος του αρχηγός Γιώργος Παπανδρέου στην πρώτη του ουσιαστική κίνηση από τότε που ανέλαβε τα ηνία του Κινήματος''.

    Σύμφωνα με τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ, ''κύμα αντιδράσεων εκδηλώθηκε από τις νομαρχιακές επιτροπές του ΠΑΣΟΚ μετά τις ανακοινώσεις συνεργασίας με τους κκ Μάνο και Ανδριανόπουλο κατεξοχήν θιασώτες του νεοφιλελευθερισμού''.

    Η ΕΣΤΙΑ εκτιμά ότι ''πολιτική απάτη πρώτου μεγέθους επιχειρεί το ΠΑΣΟΚ με την μεταμφίεσή του σε κόμμα δήθεν ανοικτό προς όλα τα πολιτικά ρεύματα. Πρόκειται για ένα ακόμη τέχνασμα με μοναδικό στόχο την υφαρπαγή της ψήφου του ελληνικού λαού''.

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ισχυρίζεται ότι ''οι εργαζόμενοι μπορούν και πρέπει να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα με βάση τις τελευταίες εξελίξεις, που έδειξαν ανάγλυφα αυτό για το οποίο προειδοποιούσε το ΚΚΕ πολύ καιρό τώρα. Το ΠΑΣΟΚ έχει μετατραπεί σε ένα δεξιό, αντιδραστικό, κοσμοπολίτικο κόμμα και ήταν επόμενο να απορροφήσει ανθρώπους σαν τους Μάνο - Ανδριανόπουλο-Δαμανάκη -Ανδρουλάκη κα''.

    [09] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:'' Πολιτικές δονήσεις...Μετά τις πρόσφατες "ηχηρές" συνεργασίες με το ΠΑΣΟΚ".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:''Ανάπτυξη-ρεκόρ με 4,7%. Το 2003 ο υψηλότερος ρυθμός αύξησης του ΑΕΠ κατά την τελευταία 25ετία".

    ΚΕΡΔΟΣ:'' Τα πανωτόκια, λόγω εκλογών, και πάλι στο προσκήνιο.

    "Ανοικτό" θεωρεί το θέμα και ο Κ. Καραμανλής".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:'' Δύο ολοκαίνουργιες αγορές στη Σοφοκλέους. Εταιρείες "βασικών προϋποθέσεων" και "επαγγελματιών" στο ΧΑ".

    [10] Χρηματιστήριο

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ υποστηρίζει ότι "σημαντικές αλλαγές στο πλαίσιο εισαγωγής εταιρειών περιλαμβάνει σύμφωνα με πληροφορίες το τελικό σχέδιο κανονισμού λειτουργίας του ΧΑ όπως διαμορφώθηκε μετά την ολοκλήρωση των διαβουλεύσεων με τους φορείς της αγοράς. Σημαντική καινοτομία του νέου πλαισίου είναι η δημιουργία δύο νέων αγορών που αποτελούν ουσιαστικά δύο καινούργιες εναλλακτικές προτάσεις για τους επενδυτές και για εισαγωγή εταιρειών".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 12 February 2004 - 17:22:15 UTC