Browse through our Interesting Nodes on Religion in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 04-02-18

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 18/02/2004
  • [02] Τίτλοι εφημερίδων
  • [03] ΝΔ
  • [04] Κυπριακό
  • [05] ΠΑΣΟΚ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 18/02/2004

    Η προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων,τα συμπεράσματα από τις δημοσκοπήσεις , τα προβλήματα από την κακοκαιρία και το Κυπριακό είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού Τύπου.

    [02] Τίτλοι εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): 3 μέτρα για τη θωράκιση της χώρας. Την ίδρυση φορέα πολιτικής προστασίας εξήγγειλε ο Καραμανλής.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Εχει πρωθυπουργό η χώρα; Πού βρίσκεται ο κ. Σημίτης; ρωτάει ο Κ. Καραμανλής. Δεν πάγωσε η κακοκαιρία τους πολίτες, αλλά η ανευθυνότητα και η αλαζονεία του ΠΑΣΟΚ.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Αγριος πόλεμος Λαλιώτη- Μάνου. Ξέσπασε εμφύλιος... Επικρατείας στο ΠΑΣΟΚ για τους ''συνοδοιπόρους''.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Νίκη 100%. Τα άγνωστα στοιχεία των δημοσκοπήσεων ''μιλάνε'' με σιγουριά για κυβέρνηση ΝΔ. Τα ποσοστά που σκορπούν απογοήτευση στη Μαυρομιχάλη.

    Η ΑΥΓΗ: Παπανδρέου κατά αριστεράς. Η ''συμμετοχική Δημοκρατία'' έχει χώρο μόνο για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

    ΑΥΡΙΑΝΗ:Να καταργηθούν τα διόδια της Αττικής Οδού για ένα μήνα. Να πληρώσουν κάτι και οι κλεφτο-εργολάβοι. Μπράβο στον εισαγγελέα που επενέβη για αεροδρόμιο, Αττική Οδό και ΕΥΔΑΠ.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Οι ''κρυφές'' ψήφοι των δημοσκοπήσεων. Τι δείχνει η ανάλυση των απαντήσεων στις σφυγμομετρήσεις. Οι αδιευκρίνιστοι πιθανό όπλο του ΠΑΣΟΚ.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Λογοδοτούν τώρα στη Δικαιοσύνη, στις 7 Μαρτίου στο λαό. Παρέμβαση εισαγγελέα για Σπάτα, ΕΥΔΑΠ, Αττική και Εθνική Οδό.

    ΕΘΝΟΣ: Ιστορικό βήμα για επούλωση της εθνικής πληγής. Κυπριακό: Αρχίζει αύριο η τελική φάση των συνομιλιών με στόχο τη λύση εως την 21η Απριλίου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: ''Κολοκυθόσουπα'' το ...μενού για το ''ντιμπέιτ'' από ΠΑΣΟΚ. Ενώ η ΝΔ επιμένει να τεθούν όλα τα θέματα στον τηλεοπτικό διάλογο, το κυβερνών κόμμα τα στρίβει!...

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Κινήσεις απελπισίας. Ο Γ. Παπανδρέου παίζει το τελευταίο χαρτί του.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Τι κρύβει η αθέατη πλευρά των γκάλοπ. Εκλογές: Οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις των κομμάτων δείχνουν την πραγματικότητα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ιδού η Ρόδος. Εριξε γάντι ο Γιώργος στον Καραμανλή: Ανήκει στο χθες. ''Ερχεται μια νέα γενιά πολιτικών''.

    ΕΣΤΙΑ: Υποπτες μεταβολές στον εκλογικό πληθυσμό. Στην Φλώρινα οι εγγεγραμένοι αυξήθηκαν κατά 45%!

    Espresso: Χάλασε ο γάμος τηλεοπτικής παραγωγού γιατί ο γαμπρός ήταν γκέι!

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Το θρίλερ των έργων απειλεί τους Αγώνες. Και οι ''Αθάνατοι'' δεν βλέπουν να γίνεται ο θόλος Καλατράβα.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Αδιέξοδο εν όψει...για τα debates. Νέα συνάντηση σημέρα, με αντιπροτάσεις...

    ΤΑ ΝΕΑ: Τα 4 μυστικά που κρίνουν τις εκλογές. Τι δείχνουν τα γκάλοπ.

    ΝΙΚΗ: Ιδού η Ρόδος. Κρήτη-Κύπρος-Δωδεκάνησα. Συνθήκες νίκης για το ΠΑΣΟΚ μετά τις μεγάλες συγκεντρώσεις του Γιώργου.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ετοιμάζουν αύξηση στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης. Μετεκλογικός μποναμάς.

    The Daily Times: Χοντρό το παιχνίδι στην αρένα των δημοσκοπήσεων. Ολα τα μέσα για τις εντυπώσεις που θα κρίνουν τις εκλογές. Ακονίζουν τα ξίφη τους για τα debate.

    Traffic News: Δύσκολες μέρες για τη Δήμητρα. Ζει απομονωμένη στη βίλα της.

    Η ΧΩΡΑ: Φασισμός στα μέσα ενημέρωσης. Φιμώνουν τη ΝΔ, αποκλείουν και χλευάζουν τα άλλα κόμματα από την TV. Φωτίζεται το αποκρουστικό πρόσωπο της διαπλοκής.

    City Press: Επιστροφή στις προεκλογικές υπερβολές. Ο Καραμανλής επενδύει στις συνέπειες της κακοκαιρίας. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δίνουν μάχη εντυπώσεων και αδυνατούν να συμφωνήσουν για τους όρους των τηλεοπτικών αναμετρήσεων.

    MetroRAMA: Ευθύνες για το ''χάος'' αναζητά ο εισαγγελέας. Και πολιτική κόντρα για τα προβλήματα που προκάλεσε το κύμα κακοκαιρίας.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Ντόμινο στην εκπαίδευση. Τα πάνω κάτω φέρνει η ''τροπολογία Χατζηδάκη''.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Εισαγγελέας για το άχρηστο κράτος. Αυτεπάγγελτη παρέμβαση για το χάος με τα χιόνια.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Ο Εισαγγελέας ψάχνει....τον κακό μας τον καιρό. Γίναμε Τανγκανίκα.

    [03] ΝΔ

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ υποστηρίζει ότι '' η ΝΔ δεκαεννέα ημέρες πριν από τις εκλογές, διατηρεί ασφαλές προβάδισμα τριών ποσοστιαίων μονάδων από το κυβερνών κόμμα και καταγράφει συντριπτική υπεροχή στις ομάδες ψηφοφόρων (μετακινούμενοι-αναποφάσιστοι) που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο ως προς την τελική διαμόρφωση του αποτελέσματος. Αν σε ολα αυτά προστεθεί η αλλαγή σκηνικού στα αστικά κέντρα, τότε η εκλογική επικράτηση της ΝΔ την 7η Μαρτίου είναι περισσότερο από σίγουρη''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει ότι ''οι τελευταίες δημοσκοπήσεις αλλά και οι κυλιόμενες που διενεργεί καθημερινά η ΝΔ βεβαιώνουν ότι η πραγματική υπέρ της διαφορά κυμαίνεται μεταξύ 3,2 και 3,5 μονάδων. ''Κλειδί'' αποτελεί και το σαφές προβάδισμα της ΝΔ στην παράσταση νίκης''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) γράφει ότι ''ανεπάρκεια, ολιγωρία αλλά και αλαζονεία χρέωσε στον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη αλλά και τον διάδοχό του Γιώργο Παπανδρέου ο πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής σχολιάζονται σε ομιλία του στην Αργυρούπολη την τακτική τους κατά τη διάρκεια του κύματος κακοκαιρίας που έπληξε τη χώρα''.

    Σύμφωνα με την TRAFFIC NEWS ''στο κατακόρυφο ανέβασε το πολιτικό θερμόμετρο η πρόσφατη κακοκαιρία που έπληξε τη χώρα. Η αδυναμία του κρατικού μηχανισμού να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του αποτέλεσε αφορμή για τον πρόεδρο της ΝΔ Κώστα Καραμανλή, ο οποίος εξαπέλυσε χθες σφοδρή προσωπική επίθεση τόσο κατά του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη όσο και κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου''.

    Η City Press ισχυρίζεται ότι ''ο Καραμανλής επενδύει στις συνέπειες της κακοκαιρίας. Προτίθεται να δημιουργήσει νέο γραφειοκρατικό μηχανισμό για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών''.

    Η ΧΩΡΑ σημειώνει ότι ''πρωτοφανής επίθεση προπαγάνδας από τους εργολάβους των Μέσων Ενημέρωσης κατά της Νέας Δημοκρατίας και του Κ. Καραμανλή. Οι διαπλεκόμενοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να φιμώσουν τη ΝΔ και να εξαφανίσουν τα κόμματα της Αριστεράς ενώ παράλληλα επιχειρούν να περιορίσουν τον δημόσιο διάλογο Καραμανλή - Παπανδρέου στα θέματα της εξωτερικής πολιτικής .Η ενορχηστρωμένη προσπάθεια επεκτείνεται και στα γκάλοπ, τα οποία με αμφίβολης ποιότητας μετρήσεις κατεβάζουν τη διαφορά κάτω από το 3%''.

    [04] Κυπριακό

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) ισχυρίζεται ότι ''ενεργό και ουσιαστικό ρόλο της Ευρωπαϊκής Ενωσης στη διαδικασία για την επίλυση του Κυπριακού αντί του ρόλου ''τεχνικού συμβούλου'' ο οποίος προβλέπεται από τη συμφωνία της Νέας Υόρκης επιθυμεί το σύνολο της κυπριακής πολιτικής ηγεσίας''. Κακοκαιρία - Εισαγγελική παρέμβαση

    ΤΟ metroRAMA αναφέρει ότι ''έντονη αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης αλλά και εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσαν τα προβλήματα που σημειώθηκαν στην υδροδότηση του λεκανοπεδίου στην κυκλοφορία στις εθνικές οδούς και στη λειτουργία του αεροδρομίου ''Ελ. Βενιζέλος'' λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας''.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ προσθέτει ότι ''όλα αυτά πιστοποιούν τις σοβαρότατες ευθύνες του κράτους του ΠΑΣΟΚ και την ανευθυνότητα του εξαφανισμένου για ...επικοινωνιακούς λόγους πρωθυπουργού Κ. Σημίτη για τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν τις ημέρες της κακοκαιρίας''.

    Σύμφωνα με την ΑΥΡΙΑΝΗ, ''στη Δικαιοσύνη θα λογοδοτήσουν οι εργολάβοι της Αττικής Οδού η Διοίκηση του αεροδρομίου των Σπάτων και οι υπεύθυνοι της ΕΥΔΑΠ για τις εγκληματικές παραλείψεις καθυστερήσεις και έλλειψη σεβασμού καθώς και την αθέτηση βασικών συμβατικών υποχρεώσεων προς το κράτος''. Εκλογικό Σώμα

    Η ΕΣΤΙΑ υποστηρίζει ότι ''όπως προκύπτει από τα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών στους νέους εκλογικούς καταλόγους εμφανίζονται εγγεγραμμένοι 9.794.594 ψηφοφόροι. Δηλαδή 818.459 περισσότεροι από τις εκλογές του 2000. Κατά την ανακοίνωση του υπουργείου, οι διαφορές οφείλονται στο γεγονός ότι οι νέοι εκλογικοί κατάλογοι ''στηρίζονται στα δημοτολόγια και περιλαμβάνουν και τους μετανάστες''. Ομως οι μεταβολές του εκλογικού πληθυσμού κατά περιφέρεια είναι ανεξήγητες''. Δημοσκοπήσεις

    Η Daily Times υποστηρίζουν ότι ''πλούσιο είναι το παρασκήνιο για το παιχνίδι που έχουν στήσει τα επιτελεία των δύο κομμάτων εν όψει της εκλογικής αναμέτρηση. Τρεις ημέρες πριν από την απαγόρευση της δημοσιοποίησης δημοσκοπήσεων, το ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να παρουσιάσει δραστική μείωση της ψαλίδας κάτω από το 2% ενώ η ΝΔ καταγγέλλει μεθοδευμένα γκάλοπ. Οι διαφορετικές απόψεις αφορούν ακόμη και τον τρόπο διεξαγωγής των debate''.

    [05] ΠΑΣΟΚ

    Το ΒΗΜΑ υποστηρίζει οτι "σύμφωνα με τον συνδυασμό των στοιχείων που έδωσαν οι τελευταίες μετρήσεις, το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου υπολογίζεται κατά μέσο όρο σε 10%. Οι ψήφοι αυτές δεν αποκλείεται να αναδειχθούν στο μυστικό όπλο του ΠΑΣΟΚ, με δεδομένο οτι πολλοί από όσους δηλώνουν αναποφάσιστοι ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές το κυβερνών κόμμα, ενώ παράλληλα τα ποσοστά συσπείρωσης της Νέας Δημοκρατίας δείχνουν πως βρίσκεται πολύ κοντά στην "οροφή" εξασφάλισης ψήφων".

    Η Espresso αναφέρει οτι "αναθάρρησαν στο ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 24ωρα μετά τα δύο νέα γκάλοπ, τα οποία δείχνουν μείωση της ψαλίδας με τη ΝΔ κάτω από το 3%. Οι στενοί συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου μετά τις αναλύσεις των ποιοτικών στοιχείων των μετρήσεων σπεύδουν να ετοιμάσουν τις επόμενες κινήσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ με στόχο να εξανεμιστεί η διαφορά και οι εκλογές να γίνουν "ντέρμπι". Σύμφωνα με τα ΝΕΑ "κεντροδεξιά: Προηγείται η ΝΔ με 3 προς 1 στους 700.000 ψηφοφόρους. Στόχος του ΠΑΣΟΚ να περιορίσει τις διαρροές του στο 2 προς 1. Νέοι: Προηγείται το ΠΑΣΟΚ με 2 προς 1 στους 650.000 νέους. Στόχος του η σταθεροποίηση αυτής της (ευμετάβλητης) διαφοράς. Αγρότες: Αντιπροσωπεύουν το 18% των ψηφοφόρων, προηγείται η ΝΔ με 13-15 μονάδες. Στόχος του ΠΑΣΟΚ να αντισταθμίσει τη διαφορά από τα αστικά κέντρα και τους μη προνομιούχους".

    Η ΝΙΚΗ γράφει οτι "έμπλεος πολιτικής αυτοπεποίθησης για διεκδίκηση μιας ακόμη νίκης του ΠΑΣΟΚ, στις επερχόμενες εκλογές επιστρέφει στην Αθήνα ο Γ. Παπανδρέου, έπειτα από την ενθουσιώδη υποδοχή που του επιφύλαξαν το περασμένο διήμερο χιλιάδες πολίτες στην Κρήτη και τη Ρόδο, με ενδιάμεσο σταθμό της περιοδείας του την Κύπρο όπου είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Τάσσο Παπαδόπουλο και τον πρόεδρο της Βουλής Δ. Χριστόφια, με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων της νήσου και με εκπροσώπους 47 τουρκοκυπριακών οργανώσεων και πέντε κομμάτων με φιλοευρωπαϊκό προσανατολισμό".

    Το ΕΘΝΟΣ σημειώνει οτι "την πρώτη οξύτατη προσωπική επίθεση κατά του Κώστα Καραμανλή εξαπέλυσε χθες από τη Ρόδο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου. Μιλώντας σε συγκέντρωση υπό βροχήν, αλλά και με μεγάλο παλμό, ο κ. Παπανδρέου καταλόγισε στον κ. Καραμανλή νοοτροπία παλαιάς γενιάς και τον κατηγόρησε οτι πολέμησε κάθε επίτευγμα του ΠΑΣΟΚ, "διότι θέλει την ακινησία". Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε οτι στο προσκήνιο έρχεται "μια νέα γενιά πολιτικών, νέα στη νοοτροπία και την πράξη".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ εκτιμά οτι "τα χαρτιά του για το οικονομικό πρόγραμμα που θα ακολουθήσει το ΠΑΣΟΚ τη νέα τετραετία, αν κερδίσει τις εκλογές, ανοίγει αύριο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος θα μιλήσει στην Αθήνα σε εκδήλωση με τη συμμετοχή Ελλήνων επιχειρηματιών. Στο επιτελείο του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζουν οτι θα δώσει σαφείς απαντήσεις για τα προβλήματα της οικονομίας και το μοντέλο ανάπτυξης της χώρας για τα επόμενα χρόνια. Το επόμενο διάστημα ο Γ. Παπανδρέου θα ρίξει το βάρος του, εκτός από τις μεγάλες συγκεντρώσεις και σε ομιλίες σε ειδικά ακροατήρια με στόχο την ενημέρωση των πολιτών για τους επιμέρους τομείς του κυβερνητικού προγράμματος".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ προσθέτει οτι "ο Γ. Παπανδρέου θέλοντας να μειώσει τη διαφορά με τη ΝΔ προτίθεται να εμφανίσει στη "μάχη των τηλεοπτικών παραθύρων" τα 4 στελέχη της διεύρυνσης, ευελπιστώντας οτι θα αλιεύσει ψήφους από Δεξιά και Αριστερά. Οι κκ Μάνος, Ανδριανόπουλος, Ανδρουλάκης και Δαμανάκη, όμως, ούτε "ακροατήριο" έχουν στους πρώην πολιτικούς τους χώρους πλέον, αλλά ούτε και την έξωθεν καλή μαρτυρία διαθέτουν".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ επισημαίνει οτι "την πρόθεση του ΠΑΣΟΚ να αυξήσει τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης επαναβεβαίωσε ο Γ. Παπανδρέου σε μια προσπάθεια να σκιαγραφήσει με μεγαλύτερη ακρίβεια τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει έναντι της ΕΕ και του μεγάλου κεφαλαίου".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ισχυρίζεται οτι "το στίγμα του "συνοδοιπόρου" επιχειρεί να προσδώσει ο Κώστας Λαλιώτης στους κ. Μάνο-Ανδριανόπουλο. Με τις πρώτες του εμφανίσεις, ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ έδειξε άγριες διαθέσεις δηλώνοντας οτι η ταυτότητα του ΠΑΣΟΚ δεν μπαίνει σε διάλογο με κανέναν". Τηλεοπτικές συζητήσεις αρχηγών.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υπογραμμίζει οτι "συμφωνία για τη διεξαγωγή τριών τηλεοπτικών αναμετρήσεων μεταξύ των προέδρων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται οτι θα υπάρξει σήμερα στη νέα συνάντηση των εκπροσώπων των δύο κομμάτων".

    Ο ΛΟΓΟΣ τονίζει οτι "επαναβεβαιώθηκαν οι διαφωνίες μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ σε ό,τι αφορά τους όρους διεξαγωγής των τηλεοπτικών αναμετρήσεων ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς, καθώς η συνάντηση των εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ κκ Αθανασάκη και Ρουσόπουλου, χθες, δεν κατέληξε σε απόφαση".

    Σύμφωνα με την ΑΥΓΗ "ο κ. Παπανδρέου πεισματικά επιμένει στο "δικομματικό ντιμπέιτ", αποκαλύπτοντας πως εννοεί την περίφημη "συμμετοχική δημοκρατία" του. Η στάση του κ. Παπανδρέου υπαγορεύεται, εκτός των άλλων, από τον φόβο οτι η κριτική της αριστεράς για το νεοφιλελεύθερο άνοιγμά του βρίσκει απήχηση στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ προσθέτει οτι "περιορισμό της θεματολογίας στην αναμενόμενη τηλεοπτική αναμέτρηση, μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, επιδιώκει το κυβερνών κόμμα, όπως αποδεικνύεται από την συνάντηση των εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας".


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 18 February 2004 - 19:31:54 UTC