Browse through our Interesting Nodes on the Informatics & Computing Business in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 04-03-03 (fwd)

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 03/03/2004
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] ΑΣΕΠ
  • [04] Συνέντευξη Καραμανλή
  • [05] ΝΔ
  • [06] Κόμματα της Αριστεράς
  • [07] ΠΑΣΟΚ
  • [08] Εκλογές
  • [09] Καλαμάτα-Σεισμός
  • [10] Κυπριακό
  • [11] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [12] Παροχές- Οικονομία

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 03/03/2004

    Η προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων και το Κυπριακό είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Συμβασιούχοι μόνιμοι χιλιάδες εργαζόμενοι. Ρητές δεσμεύσεις Καραμανλή.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Πόλωση και παροχολογία χωρίς αντίκρισμα. Με ανόητα τερτίπια του πανικόβλητου ΠΑΣΟΚ.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Ετσι διορίζουν τα δικά τους παιδιά! Το ΑΣΕΠ καταγγέλλει το κομματικό κράτος του ΠΑΣΟΚ.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Κατήφορος Γιώργου με 4 βρώμικα σχέδια. Ο πανικός εν όψει της βέβαιης ήττας οδηγεί σε αθλιότητες.

    Η ΑΥΓΗ: Δύναμη στην αριστερά που κοιτάζει στο μέλλον. Εντυπωσιακή συγκέντρωση χθες στην Αθήνα.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: 10.000 απολύσεις με το καλημέρα προαναγγέλλει η ΝΔ. Φρικιαστική αποκάλυψη από τον συντονιστή του Τομέα Δημόσιας Διοίκησης του Καραμανλή, Βύρωνα Πολύδωρα.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Σχέδιο για πογκρόμ καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ. Οι φανατικοί της Νέας Δημοκρατίας δίνουν δείγματα προθέσεων.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Μονιμοποίηση συμβασιούχων που καλύπτουν πάγιες ανάγκες του Δημοσίου. Δέσμευση Καραμανλή για 250.000 υπαλλήλους.

    ΕΘΝΟΣ: Ξέσπασμα ρεβανσισμού από στελέχη της ΝΔ. Εξαπλώνεται σε όλη τη χώρα ο ''ιός Πολύδωρα'' για διώξεις χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων από Δευτέρα!

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Υποσχέσεις με... τεμπεσιρι δίνει το ΠΑΣΟΚ. Η ΝΔ δεν έδωσε ανέξοδες υποσχέσεις στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Μαύρο σχέδιο ΠΑΣΟΚ. Μεγάλη έμφαση δίδεται στις πτήσεις από το εξωτερικό.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Προσωπική υπόθεση η μάχη για τους αγρότες. Καραμανλής: Αποκλειστική συνέντευξη για τον κόσμο της υπαίθρου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Πολυ-δωρα για ΠΑΣΟΚ στο παρά 5'. Αμηχανία στη ΝΔ από ατυχείς δηλώσεις στελεχών της.

    ΕΣΤΙΑ: Οι εγγεγραμμένοι αυξήθηκαν κατά 57%. 3,5 εκατομμύρια περισσότεροι μέσα σε μία 30ετία.

    Espresso: Τραγική μοίρα σημάδεψε επώνυμο ερωτευμένο ζευγάρι.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Καραμανλής: Μόνιμοι 230.000 συμβασιούχοι. Ηθική και οικονομική δικαίωση για τους ''σκλάβους'' του Δημοσίου.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Επί ποδός ο κρατικός μηχανισμός. Για το ενδεχόμενο κακοκαιρίας στις εκλογές ετοιμάζεται το υπουργείο Εσωτερικών.

    ΤΑ ΝΕΑ: Θα διώξουμε 10.000 Πασόκους. Απειλή Πολύδωρα για το Δημόσιο.

    ΝΙΚΗ: Κλίμα ρεβανσισμού. Πολύδωρας: ''Θα εξαφανίσουμε τους Πασόκους''.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ολοι απόψε στο Πεδίον του Αρεως. Σήμερα η κεντρική συγκέντρωση του ΚΚΕ.

    The Daily Times: Η Αλεξάνδρα φάρμακο για Σαμαρά. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δέχτηκε να κάνει πίσω με αντάλλαγμα την Ευρωβουλή για τη δεύτερη κόρη του.

    Traffic News: Ο πάτερ Μουλατσιώτης δήλωσε: Οι εκλογές διέλυσαν το μοναστήρι. Δύο από τους Παπαροκάδες και μία καλόγρια σ' εφορευτικές επιτροπές.

    Η ΧΩΡΑ: Μόνιμοι όλοι οι συμβασιούχοι του Δημοσίου. Δέσμευση του προέδρου της ΝΔ για 250.000 υπαλλήλους που βρίσκονται στον αέρα.

    City Press: Μάχη για 10.000 καρέκλες. Αντιδράσεις για τις δηλώσεις Πολύδωρα περί ''εξαφάνισης'' 10.000 κομματικών στελεχών του κρατικού μηχανισμού.

    MetroRAMA: Σύγκρουση χωρίς όρια. Οι εξαγγελίες και οι ''ατυχείς'' δηλώσεις δυναμιτίζουν το κλίμα.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Με πλοηγό τα κρυφά γκάλοπ. Η τακτική των κομμάτων λίγο πριν από την κάλπη.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Οι έσχατοι ελιγμοί του ΠΑΣΟΚ. Διαρροές και υπολογισμοί από... κρυφές δημοσκοπήσεις.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Οχι σε κομματικές διακρίσεις, δήλωσε χθες ο Κ. Καραμανλής.

    [03] ΑΣΕΠ

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρει ότι ''την καταστρατήγηση του συστήματος προσλήψεων καταγγέλλει με αποκαλυπτική του έκθεση το ίδιο το ΑΣΕΠ. Κατ΄αυτόν τον τρόπο καταρρίπτεται ο μύθος του αδιάβλητου της διαδικασίας, που ''αξιοποίησε'' καταλλήλως το ΠΑΣΟΚ''.

    [04] Συνέντευξη Καραμανλή

    Σε συνέντευξη στο ένθετο περιοδικό του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ , το ''Αγρόκτημα'' ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής εκφράζει ''τη βαθιά πεποίθησή του ότι το ''παιχνίδι'' της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής γεωργίας δεν έχει χαθεί'', υπογραμμίζοντας ότι ''αναλαμβάνει προσωπικά τη μάχη των διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες και θα αγωνισθεί με όλες του τις δυνάμεις για την ουσιαστική βελτίωση της θέσης των αγροτών της χώρας μας''.

    [05] ΝΔ

    Η ESPRESSO υποστηρίζει ότι ''η επιλογή του Κώστα Καραμανλή ήταν από την αρχή σαφέστατη. Μεταξύ της πόλωσης και των χαμηλών τόνων προτίμησε το δεύτερο δρόμο''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) αναφέρει ότι ''καταγγέλλοντας τον Γιώργο Παπανδρέου για το κλίμα που δημιουργεί τις τελευταίες ημέρες ο Κώστας Καραμανλής ουσιαστικά τόνισε ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να ακολουθήσει το ΠΑΣΟΚ στην τακτική αυτή αλλά θα συνεχίσει να πολιτεύεται μέχρι τις εκλογές αλλά και στη συνέχεια με υπευθυνότητα και σοβαρότητα''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ σημειώνει ότι ''η κυβέρνηση της ΝΔ θα σεβασθεί απόλυτα τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ενωσης οι οποίες στο συγκεκριμένο ζήτημα έχει ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Εκείνοι που καλύπτουν πραγματικές και πάγιες ανάγκες πρέπει να μονιμοποιηθούν, δήλωσε ο Κ. Καραμανλής κατά τη διάρκεια συνέντευξή τους στο ALTER. Οι δηλώσεις αφορούν τις 250.000 συμβασιούχων''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) τονίζει ότι ''τη χρησιμοποίηση από το ΠΑΣΟΚ αθέμιτων μέσων στην προεκλογική τακτική του για μια ακόμα εκλογική αναμέτρηση κατήγγειλε ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Κ. Καραμανλής κατά την επίσκεψή του χθες στο κεντρικό εκλογικό κέντρο του κόμματος στην πλατεία Δικαστηρίων (Σανταρόζα)''.

    Σύμφωνα με τη ΧΩΡΑ, ''εκατοντάδες πολίτες έσπευσαν να χαιρετήσουν τον Κ. Καραμανλή κατά τη χθεσινή του βόλτα στην Πανεπιστημίου. Ο πρόεδρος της ΝΔ δεσμεύτηκε ότι θα κυβερνήσει με σύνεση, σεμνότητα και ταπεινότητα μαζί με όλους τους πολίτες, ενώ παράλληλα κατήγγειλε την κυβέρνηση για την πόλωση και την ύψωση διχαστικών τειχών. Το απόγευμα συναντήθηκε με μαθητές Λυκείου στο Πολύγωνο''.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ εκτιμά ότι ''την ώρα που η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Αννα Διαμαντοπούλου υπερασπίζεται στεντορείως τους ''καλοβολεμένους κομματικούς παράγοντες του δημόσιου τομέα'', διαστρεβλώνοντας επί της ουσίας το νόημα των δηλώσεων του Βύρωνα Πολύδωρα, ο Κώστας Καραμανλής στρέφει το βλέμμα του στους ''ομήρους'' της κυβέρνησης, που δεν είναι άλλοι από τους 250 χιλιάδες συμβασιούχους''.

    Η Daily Times ισχυρίζεται ότι ''με ανταλλαγή αναθεώρησε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης το επί έντεκα χρόνια απόλυτο ''όχι'' στην επιστροφή Σαμαρά στη Νέα Δημοκρατία. Ο Επίτιμος κατά τη χτεσινή του συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ ζήτησε , σύμφωνα με πληροφορίες των ''D. Times'' να τοποθετηθεί η δεύτερη κόρη του Αλεξάνδρα στο ψηφοδέλτιο για την Ευρωβουλή πράγμα που έγινε αποδεκτό''.

    Η TRAFFIC NEWS γράφει ότι ''νικητής της πρωινής ''τηλεμαχίας'' της Δευτέρας αναδείχθηκε το δίδυμο Γιώργου Παπαδάκη και Κώστα Καραμανλή , σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία τηλεθέασης της AGB. Με αντιπάλους τον Γιώργο Αυτιά και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου στην πρωινή εκπομπή του ALPHA ''Καλημέρα σας'', η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ''Καλημέρα Ελλάδα'' υπερίσχυσε σε τηλεθέαση, όπως κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB''.

    [06] Κόμματα της Αριστεράς

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει ότι ''λίγα εικοσιτετράωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι οι αρχικές εκτιμήσεις περί περαιτέρω ενίσχυσης του δικομματισμού κινδυνεύουν να μην επαναληφθούν. Τα αριστερά κόμματα ΚΚΕ Συνασπισμός και ΔΗΚΚι παρουσιάζουν την τελευταία περίοδο σημάδια ανάκαμψης και ενίσχυσης της δυναμικής τους σε σημείο που αρκετοί αναλυτές να εκτιμούν ότι η έκπληξη στις εκλογές μπορεί να προέλθει από την Αριστερά''.

    Η ΑΥΓΗ προσθέτει ότι ''να δώσουν δύναμη οι πολίτες στον Συνασπισμό της Ριζοσπαστικής Αριστεράς για να ανασυγκροτήσει την παράταξη της αριστεράς τώρα που και πάλι είναι επίκαιρη καθώς ο νεοφιλελευθερισμός απειλεί το μέλλον ζήτησαν ο Ν. Κωνσταντόπουλος και ο Γ. Μπανιάς απευθυνόμενοι χθες στη μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στην Αθήνα''.

    [07] ΠΑΣΟΚ

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ γράφει οτι "τρεις νέες γκάφες στελεχών της ΝΔ έδωσαν την αφορμή στο ΠΑΣΟΚ να την καταγγείλει για ρεβανσιστικές διαθέσεις. Ο κ. Πολύδωρας προανήγγειλε την απομάκρυνση 10.000 αξιωματούχων, ο κ. Αβραμόπουλος μίλησε για κομματικό ΑΣΕΠ και ο κ. Παναγιωτόπουλος υποστήριξε οτι στελέχη από σοσιαλιστικά κόμματα αποτέλεσαν δεξαμενή του φασισμού και του ναζισμού. Για επανίδρυση του κράτους της Δεξιάς μίλησε ο Γ. Παπανδρέου. Η Αννα Διαμαντοπούλου κάλεσε τον κ. Καραμανλή "να μη σφυρίζει αδιάφορα". Πάντως, ο πρόεδρος της ΝΔ είπε οτι θα μπορούσε να κρατήσει "έντιμους και ικανούς" διοικητές ΔΕΚΟ επί ΠΑΣΟΚ".

    Το ΕΘΝΟΣ σημειώνει οτι "κορυφή του παγόβουνου οι απειλές Πολύδωρα για δίωξη "με το καλημέρα" 10.000 υπαλλήλων και τα κρούσματα αλά Φραγκούλη. Οργή στον ΑΣΕΠ για τη δήλωση Αβραμόπουλου, οτι ο θεσμός είναι "κομματικό όργανο". Ακροδεξιοί και οπαδοί της ΝΔ επιτέθηκαν σε δύο υποψήφιους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Ξέσπασμα ρεβανσισμού από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας παρατηρείται το τελευταίο διάστημα και εισέρχεται ως ένα νέο πολιτικό στοιχείο στην προεκλογική αντιπαράθεση".

    Η ΝΙΚΗ εκτιμά οτι "στις γνωστές μεθόδους ρεβανσισμού επιστρέφει η ΝΔ, απειλώντας πως "θα εξαφανίσει" στελέχη του ΠΑΣΟΚ από το δημόσιο τομέα, στην περίπτωση που κερδίζει τις εκλογές".

    Τα ΝΕΑ στο σχόλιό τους επισημαίνουν οτι "αμείλικτα ερωτηματικά για τις πραγματικές προθέσεις της Νέας Δημοκρατίας στη Δημόσια Διοίκηση -αν κερδίσει τις εκλογές δημιουργούν τα όσα πρωτοφανή εξήγγειλε χθες ο αρμόδιος τομεάρχης του κόμματος κ. Β. Πολύδωρας οτι θα φύγουν "10.000 πασόκοι" από το Δημόσιο. Την ώρα που ο κ. Κ. Καραμανλής ισχυρίζεται οτι η Νέα Δημοκρατία δεν θα κάνει κομματικές διακρίσεις και θα ακολουθήσει υπερκομματική πολιτική το ένα μετά το άλλο τα στελέχη του διακηρύττουν το ακριβώς αντίθετο και εξαγγέλλουν πογκρόμ διώξεων στις δημόσιες υπηρεσίες προφανώς για να προωθήσουν τα "δικά μας παιδιά" - κατά τη διατύπωση της κ. Φραγκούλη".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ προσθέτει οτι "αμετανόητη είναι η Νέα Δημοκρατία που όσα χρόνια κι αν πέρασαν δεν μπορεί να αποβάλει το ανάλγητό της πρόσωπο, όσο και αν προσπαθεί επιμελώς να το κρύψει. Κάθε μέρα αποκαλύπτεται το βρώμικο σχέδιο της Ρηγίλλης που περιμένει να καταλάβει την εξουσία για να εκδιώξει από παντού κάθε δημοκρατικό πολίτη, κάθε ψηφοφόρο του ΠΑΣΟΚ. Με ένα απίστευτο μένος περιμένουν να πάρουν την ρεβάνς για να βολέψουν τα δικά τους παιδιά".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ισχυρίζεται οτι "στην εξαπάτηση των λαϊκών μαζών πλειοδοτεί η ηγεσία της ΝΔ καθώς αποφεύγει από τη μια να δεσμευτεί συγκεκριμένα απέναντι στα λαϊκά αιτήματα και ανάγκες, αλλά από την άλλη υπερακοντίζει σε φιλολαϊκές διακηρύξεις και παχιά λόγια".

    Η City Press υπογραμμίζει οτι "οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Βύρωνα Πολύδωρα για την "εξαφάνιση" σε περίπτωση εκλογικής νίκης του κόμματός του 10.000 στελεχών του ΠΑΣΟΚ που έχουν κυβερνητικές και κρατικές θέσεις προκάλεσε την κλιμάκωση της αντιπαράθεσης λίγες ημέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές".

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ τονίζει οτι "με συνταγές από το παρελθόν, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιδιώκει να εφαρμόσει μια στρατηγική που κατά κοινή εκτίμηση, εκτός από το ότι είναι αναποτελεσματική, τον οδηγεί σε πολιτικό κατήφορο λίγες μέρες πριν από τη λαϊκή ετυμηγορία".

    Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ "σε ρεαλιστικά όρια κρίνεται οτι κινείται το υπέρ αδυνάμων "πακέτο Παπανδρέου". Οι διαφορές του κόστους σε σύγκριση με τα ήδη προαναγγελθέντα μέτρα της "Χάρτας Σημίτη" φθάνουν μόλις το 10%. Συγκεκριμένα, το συνολικό κόστος των μέτρων, σε ορίζοντα τετραετίας εκτιμάται σε 2,2 δις. ευρώ. Θετικά τοποθετήθηκαν απέναντι στα μέτρα και στο "κοινωνικό τους αντίκρισμα" οι εκπρόσωποι της ΠΑΣΟΓΕΣ, του ΟΓΑ και της ΓΣΕΕ".

    [08] Εκλογές

    Το Metrorama υποστηρίζει οτι "σε μια σύγκρουση χωρίς όρια μετατρέπεται η προεκλογική αναμέτρηση ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία".

    '' Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα που έχει θέσει η ΕΣΤΙΑ για τους εκλογικούς καταλόγους. Πηγές του υπουργείου Εσωτερικών δίδουν κάποιες εξηγήσεις οι οποίες όμως δεν δικαιολογούν τις τεράστιες αποκλίσεις μεταξύ του απογεγραμμένου πληθυσμού και του αριθμού των ψηφοφόρων''.

    [09] Καλαμάτα-Σεισμός

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει οτι "στους φυσιολογικούς της ρυθμούς επανέρχεται η Καλαμάτα και οι κάτοικοι διατηρούν την ψυχραιμία τους. Η προχθεσινή νύχτα ήταν ήρεμη, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις. Οι περισσότεροι επέστρεψαν στα σπίτια τους, ενώ ελάχιστοι ήταν αυτοί που πέρασαν τη νύχτα σε φιλικά σπίτια ή στα γειτονικά χωριά".

    [10] Κυπριακό

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ υποστηρίζει οτι "άκαρπη απέβη, χθες, η έβδομη συνάντηση του Κύπριου προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου με τον Ραούφ Ντενκτάς, στο πλαίσιο των συνομιλιών για λύση του Κυπριακού. Ο Τ. Παπαδόπουλος δήλωσε μετά τη συνάντηση οτι δεν υπήρξε καθόλου παραγωγική, καθώς ο Ραούφ Ντενκτάς επανέφερε το παλιό του "όραμα" για δύο κράτη και δύο κυριαρχίες".

    [11] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:''Προέχει της αναδιανομής η παραγωγή εισοδήματος".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:'' Δήλωση - σοκ του Β. Πολύδωρα. Προανήγγειλε εκκαθαρίσεις 10.000 "αξιωματούχων" από το Δημόσιο".

    ΚΕΡΔΟΣ:'' Η μείωση των εξόδων στόχος των μικρομεσαίων. Διατηρείται η συντηρητική στρατηγική στις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:'' Παράνομες οι ενισχύσεις στις μεγάλες επενδύσεις. Κομισιόν: Στο ευρωδικαστήριο για το νέο αναπτυξιακό νόμο".

    [12] Παροχές- Οικονομία

    Η ΕΞΠΡΕΣ υποστηρίζει ότι "εντείνονται οι ανησυχίες των οικονομικών παραγόντων για τον κίνδυνο, η προεκλογική αναμέτρηση των δύο μεγάλων κομμάτων να εξελιχθεί σε αγώνα πλειοδοσίας παροχών με ζημιογόνες συνέπειες για την οικονομία και την κοινωνία".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 3 March 2004 - 22:03:18 UTC