Write to us with Feedback for the HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 04-05-12

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 12/11/2004
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Πανωτόκια
  • [04] Ασφαλιστικά Ταμεία
  • [05] Συμβασιούχοι
  • [06] Συνέντευξη Χριστόφια
  • [07] Φοιτητικές εκλογές
  • [08] Ολυμπιακοί Αγώνες
  • [09] Παχυσαρκία-Θάνατοι
  • [10] Πτυχία-Κέντρα Ελευθέρων Σπουδών
  • [11] Υπουργείο Αμυνας-Απόρρητοι χάρτες
  • [12] Υπόθεση Χρηματιστηρίου
  • [13] Οικονομία
  • [14] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [15] Πρόγραμμα σταθερότητας

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 12/11/2004

    Η κατάσταση της οικονομίας και η συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, οι Ολυμπιακοί Αγώνες, τα πανωτόκια και οι σημερινές φοιτητικές εκλογές, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Επιστρέφουν πανωτόκια οι τράπεζες. Δικαστική απόφαση-σταθμός.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Αλλάζουν ταμείο 100.000 ασφαλισμένοι. Επανάσταση στην Ασφάλιση.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Επιστρέφονται χρήματα από πανωτόκια. Δικαστική απόφαση-ορόσημο βάζει φρένο στην αδικία.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Ακίνητα: Χρυσές ευκαιρίες σε 23 περιοχές.

    Η ΑΥΓΗ: Η ασφάλεια των Αγώνων απειλεί τις ελευθερίες. Η Διεθνής Αμνηστία κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Εκλεψαν και πούλησαν τις απόρρητες αεροφωτογραφίες από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας. Νέο σκάνδαλο στον Στρατό.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Ιδιωτικά πτυχία από το παράθυρο. Αναγνώριση των Κέντρων Ελευθέρων Σπουδών μέσω Βρυξελλών.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Προσφυγή στο ΑΣΕΠ για τους κομμένους συμβασιούχους. Δεύτερη ευκαιρία για τυχόν αδικίες.

    ΕΘΝΟΣ: Πρόωρος θάνατος για 7.000 Ελληνες κάθε χρόνο. Στοιχεία σοκ: Θερίζουν παχυσαρκία, διατροφή, κάπνισμα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Τρόμαξαν τα... καγκουρώ από τις στρακαστρούκες της Καλλιθέας. Ατιμη ταξιδιωτική οδηγία από την Αυστραλία προς όσους πολίτες της επισκέπτονται την Ελλάδα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Τρία καμπανάκια για την οικονομία. Από την Κομισιόν, την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία και τον Οργανισμό Οικονομικής Ανάπτυξης.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Με σκονάκι Σημίτη και... υποβολέα Πάγκαλο. Βουλή: Ο Γ. Παπανδρέου αδυνατεί να υπερασπιστεί το ΠΑΣΟΚ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: 5 Σίδνεϊ η ασφάλεια ''2004''. Είμαστε έτοιμοι, αλλά η λυπητερή στο τέλος, λέει ο Βουλγαράκης.

    ΕΣΤΙΑ: Αποκαλυπτήρια για την οικονομία. Σήμερα στη Βουλή δια στόματος Καραμανλή.

    Espresso: Γυναικολόγος βίαζε τις πελάτισσές του! Τον συνέλαβαν χθες με δόλωμα αστυνομικίνα.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Τριετές σχέδιο κατά ελλειμμάτων. Υπόσχεση Αλογοσκούφη στο Ecofin - ΟΟΣΑ: Ανάγκη για μεταρρυθμίσεις.

    Ο ΛΟΓΟΣ: ''Μετωπική'' για την οικονομία. Πρώτη... κόντρα στη Βουλή εν όψει ευρωεκλογών.

    ΤΑ ΝΕΑ: Εγκλωβισμένοι στην ακρίβεια χιλιάδες Ελληνες. Νέα ζευγάρια-συνταξιούχοι στη χειρότερη θέση.

    ΝΙΚΗ: Η πρώτη κόντρα. Καραμανλής-Παπανδρέου στη Βουλή για οικονομία.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ''Πανσπουδαστική'' η ψήφος φοιτητών-σπουδαστών. Σήμερα οι εκλογές στις σχολές όλης της χώρας.

    Traffic News: Παρλαπίπας και ξερόλας ο Ανδρέας. Αγρια επίθεση Μουρατίδη από το STAR στον Μικρούτσικο. Πραγματική κόντρα ή σικέ τα μαχαιρώματα στο Fame Story;

    Η ΧΩΡΑ: Θα πληρώσουν οι απατεώνες για τα λεφτά που έχασε ο κόσμος στην Σοφοκλέους. Κεραυνοί Εβερτ κατά του Παπανδρέου προαναγγέλλουν την κάθαρση και την αποκάλυψη της αλήθειας για το Χρηματιστήριο.

    City Press: Αυστραλιανός ''κεραυνός'' κατά Ολυμπιακών. Σε έκδοση ταξιδιωτικής σύστασης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 προχώρησε η κυβέρνηση της Αυστραλίας.

    MetroRAMA: Πολιτική συγκράτησης των τιμών στα καύσιμα. Αποκλείει επιβολή πλαφόν το ΥΠΑΝ-Αναγκαία τη χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Φράνκενσταϊν. Γιατροί-τέρατα εμπορεύονταν όργανα παιδιών.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Κλειδώνει για όλους το ΕΚΑΣ. Ετοιμάζεται νέο βελτιωμένο θεσμικό πλαίσιο.

    [03] Πανωτόκια

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υποστηρίζει ότι ''ξηλώνεται'', δικαστικά, το άγος των πανωτοκίων. Λίγο πριν από την τελική ρύθμιση της κυβέρνησης, δικαστήριο στην Κρήτη υποχρεώνει τράπεζα να επιστρέψει χρήματα που είχε εισπράξει ως πανωτόκια από δανειολήπτη. Η απόφαση αποτελεί καταπέλτη για την τραπεζική πρακτική και δημιουργεί δεδικασμένο''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) αναφέρει ότι '' στο παρά πέντε γλίτωσε την περιουσία του επιχειρηματίας του Νομού Ηρακλείου ο οποίος προσέφυγε δικαστικά κατά της τράπεζας που τον είχε δανειοδοτήσει. Από εκεί που χρωστούσε βρέθηκα ξαφνικά και δικαιούχος ενός ποσού 44 χιλιάδων ευρώ (15 εκατομμυρίων δραχμών). Για πρώτη φορά στην Ελλάδα δικαστήριο-και συγκεκριμένα το Μονομελές Πρωτοδικείου του Ηρακλείου - υποχρεώνει την τράπεζα να επιστρέψει τα χρήματα που κράτησε σε βάρος δανειολήπτη μέχρι σήμερα ως αποτέλεσμα πανωτοκίων, κρίνοντας αντισυνταγματική τη διάταξη του νόμου ότι ''το επιπλέον ποσό δεν επιστρέφεται''.

    [04] Ασφαλιστικά Ταμεία

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος)σημειώνει ότι ''αλλάζουν υποχρεωτικά ταμείο περίπου 100.000 πρώην ''μισθωτοί'' σε επιχειρήσεις της πρωτογενούς (αγροτικής) παραγωγής και για την ασφάλισή τους όπως και στη σύνταξή τους υπάγονται πλέον στον ΟΓΑ και όχι στο ΙΚΑ που είναι μέχρι και σήμερα. Ακόμη και οι πωλητές λαϊκών αγορών που δουλεύουν στα χωράφια και ήταν ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ υπάγονται οριστικά από 1-1-2004 στον ΟΓΑ''.

    [05] Συμβασιούχοι

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ γράφει ότι ''δικαίωμα προσφυγής στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) θα έχουν όσοι συμβασιούχοι ''κόβονται '' από τα υπηρεσιακά συμβούλια ή τα διοικούντα όργανα των φορέων του Δημοσίου επειδή δεν πληρούν τις προϋποθέσεις που θέτει το Προεδρικό Διάταγμα για τη μονιμοποίησή τους. Το ΑΣΕΠ που θα λειτουργεί ουσιαστικά ως δευτεροβάθμια όργανο επικύρωσης των αποφάσεων των υπηρεσιακών συμβουλίων των φορέων του Δημοσίου, θα έχει επίσης την αρμοδιότητα να αποφαίνεται θετικά ή αρνητικά σε αιτήματα συμβασιούχων για τα οποία η υπηρεσία δήλωσε αναρμόδια ή έκρινε λανθασμένα εις βάρος του εργαζομένου''.

    [06] Συνέντευξη Χριστόφια

    ''Να αναλάβουν πρωτοβουλία μαζί με τα μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ ώστε να εξασφαλιστούν πρόσθετες εγγυήσεις επί του σχεδίου Αννάν για την εφαρμογή της λύσης, ζητεί από τις ΗΠΑ ο πρόεδρος της κυπριακής Βουλής και γγ του ΑΚΕΛ Δημ. Χριστόφια μιλώντας στο metroRAMA. Διαφορετικά όπως τονίζει, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα''.

    [07] Φοιτητικές εκλογές

    Η ESPRESSO υποστηρίζει ότι ''οι κάλπες αυτήν τη φορά των φοιτητικών εκλογών ανοίγουν σήμερα δύο μόλις μήνες μετά τις εθνικές εκλογές. Για το ΠΑΣΟΚ η σημερινή αναμέτρηση αποτελεί το πρώτο επίσημο crash test με τη ΝΔ σ΄ένα πεδίο στο οποίο κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια η ''γαλάζια'' παράταξη''.

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ προσθέτει ότι ''στις κάλπες προσέρχονται σήμερα χιλιάδες φοιτητές και σπουδαστές. Μια εκλογική μάχη που πρέπει να αναδείξει συλλόγους πιο αγωνιστικούς πιο μαχητικούς για να αντιμετωπιστεί η επίθεση που δέχεται το δικαίωμα της νεολαίας στη μόρφωση από τα κόμματα του ευρωμονόδρομου''.

    [08] Ολυμπιακοί Αγώνες

    Η TRAFFIC NEWS σημειώνει ότι'' έξω από κάθε όριο φαίνεται ότι έχουν βρεθεί αυστραλιανή κυβέρνηση και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που πλέον προσπαθούν με κάθε δυνατό τρόπο να δημιουργήσουν κύματα τρομο-υστερίας τόσο στους δικούς τους πολίτες όσο και στους υπόλοιπους Ευρωπαίους και αναφορικά πάντα με τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Ετσι χθες η Αυστραλία εξέδωσε ''ταξιδιωτική σύσταση'' όπως τη χαρακτηρίζει για όσους Αυστραλούς πολίτες σκέπτονται να επισκεφθούν την Ελλάδα''.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ προσθέτει ότι '' ταξιδιωτικές συστάσεις γεμάτες...λάσπη για την Αθήνα της Ολυμπιάδας από την Αυστραλία, που δίνει συμβουλές στους πολίτες της που θα έρθουν για τους Αγώνες να προσέχουν τους τσαντάκηδες ,τους διαδηλωτές αλλά και τους βιαστές''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει ότι '' μέχρι τώρα οι παντοειδείς.... ''σύμμαχοι και φίλοι'' μας είχαν συνηθίσει με τις κατά καιρούς ταξιδιωτικές οδηγίες τους προς όσους ταξιδεύουν προς την Ελλάδα, να προσέχουν τους....τρομοκράτες ''μας''. Χθες, συνέβη και το εξής απίστευτο, όσο και άτιμο: Η ...''φίλη'' Αυστραλία με αφορμή της στρακαστρούκες της Καλλιθέας εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία. Το άθλιο αυτό κείμενο πέραν όλων των άλλων συνιστά ευθέως και υπονόμευση της Ολυμπιακής Διοργάνωσης που όπως είναι γνωστό τελείται σε 93 ημέρες''.

    Σύμφωνα με τη City Press,''με μια απαξιωτική για την Ελλάδα ταξιδιωτική σύσταση η Κεντροδεξιά κυβέρνηση της Αυστραλίας επισημαίνει κατά κανόνα ανύπαρκτους κινδύνους στους Αυστραλούς που θα θελήσουν να τιμήσουν με την παρουσία τους τους Ολυμπιακούς Αγώνες''.

    Η ΑΥΓΗ υποστηρίζει ότι ''η ''Ασφάλεια'' των Ολυμπιακών Αγώνων δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία ή ευκαιρία για λήψη μέτρων που περιορίζουν τα δικαιώματα των πολιτών'' τόνισε σε παρέμβασή της η Διεθνής Αμνηστία. Η συνέντευξη της οργάνωσης που παλεύει για τα δικαιώματα του ανθρώπου συνέπεσε με τις δηλώσεις του υπουργού Δημ. Τάξης ο οποίος μόλις γύρισε από τις πολυήμερες επαφές του στις ΗΠΑ έσπευσε να αλλάξει την κυβερνητική γραμμή για τις εκρήξεις της Καλλιθέας. Από δευτερεύον ''εσωτερικής σημασίας'' γεγονός μετατρέπεται πλέον σε ...ενέργεια ''εσχάτης προδοσίας'' προφανώς για να προετοιμαστούμε για τα χειρότερα''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ επισημαίνει ότι ''πάνω από εάν δις ευρώ θα στοιχίσει στον Ελληνα φορολογούμενο η ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Επιπλέον θα απασχολήσουν 70.000 άτομα, από τα οποία 37.000 σε προκαθορισμένες θέσεις. Το συνολικό βάρος της χώρας σε χρήμα και ανθρώπινο δυναμικό θα είναι πενταπλάσιο εκείνου του Σίδνεϊ το 2000''.

    [09] Παχυσαρκία-Θάνατοι

    Το ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει οτι "η παχυσαρκία, η κακή διατροφή και το κάπνισμα αποτελούν τις τρεις μεγάλες πληγές, που οδηγούν σε πρόωρο θάνατο 7.000 Ελληνες κάθε χρόνο. Συνταρακτικά είναι τα στοιχεία που φέρνει στο φως η πανευρωπαϊκή έρευνα, την οποία παρουσίασε χθες ο διεθνούς αναγνώρισης καθηγητής των Πανεπιστημίων Χάρβαρντ και Αθηνών, Δημήτρης Τριχόπουλος".

    [10] Πτυχία-Κέντρα Ελευθέρων Σπουδών

    Το ΒΗΜΑ αναφέρει οτι "η ομολογημένη (από τον υφυπουργό Παιδείας Γ. Καλό) κυβερνητική πρόθεση για δημιουργία ενός συστήματος ελέγχου των Κέντρων Ελευθέρων Σπουδών (ΚΕΣ) που συνεργάζονται με αναγνωρισμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού θεωρείται καθοριστική εξέλιξη για την αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων αυτών των ιδιωτικών σχολών. Το όλο θέμα θα συζητηθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο".

    [11] Υπουργείο Αμυνας-Απόρρητοι χάρτες

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει οτι "στρατιωτικοί ηλεκτρονικοί χάρτες και ψηφιακά αεροφωτογραφικά δεδομένα που έχουν αρχειοθετηθεί και διαβαθμιστεί σε επίπεδο υψίστης εθνικής ασφαλείας υπό την ευθύνη του επιχειρησιακού στρατηγείου του υπουργείου Εθνικής Αμυνας και έχουν ήδη διατεθεί ως άκρως απόρρητα στοιχεία στα επιτελεία ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων κυκλοφορούν σε πιάτσες ντόπιων μαυραγοριτών, με προφανή τον κίνδυνο να έχουν ήδη πουληθεί ή να πουληθούν σε τρομοκράτες ή σε ξένες μυστικές υπηρεσίες".

    [12] Υπόθεση Χρηματιστηρίου

    Η ΧΩΡΑ σημειώνει οτι "η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να ρίξει άπλετο φως στο μεγάλο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και να μην παραγραφούν τυχόν αξιόποινες πράξεις. Ο Μιλτιάδης Εβερτ σε επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου. Οι "κεραυνοί" Εβερτ προαναγγέλλουν την κάθαρση και την αποκάλυψη της αλήθειας για το Χρηματιστήριο".

    [13] Οικονομία

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ εκτιμά οτι "σήμερα είναι η μεγάλη ημέρα των αποκαλύψεων για την κατάντια της ελληνικής Οικονομίας. Σήμερα στη Βουλή θα δοθούν στοιχεία για τη μεγάλη λεηλασία που έγινε επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ".

    Ο ΛΟΓΟΣ προσθέτει οτι "στην σημερινή προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή, που είχε ζητήσει ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής, κυβέρνηση και αντιπολίτευση αναμένεται να διασταυρώσουν τα ξίφη τους για την πορεία της οικονομίας και τα αποτελέσματα της δημοσιονομικής απογραφής που θα παρουσιάσει στο Σώμα ο πρωθυπουργός. Στο επίκεντρο της σύγκρουσης που αναμένεται στη Βουλή, και η οποία θα είναι η ουσιαστική έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τις ευρωεκλογές, θα βρεθεί η πορεία της Οικονομίας και τα αποτελέσματα της δημοσιονομικής απογραφής που θα παρουσιάσει στο Σώμα ο πρωθυπουργός".

    Η ΕΣΤΙΑ επισημαίνει οτι "οι ευθύνες της Κυβερνήσεως Σημίτη για την σημερινή κατάσταση της οικονομίας είναι τεράστιες. Κατά την σημερινή συζήτηση της Βουλής αναμένονται δια στόματος Πρωθυπουργού τα αποκαλυπτήρια. Ο δε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ αν θέλει να είναι στοιχειωδώς αξιόπιστος έναντι του ελληνικού λαού, θα έπρεπε να απολογήται. Και πάντως να μην εγκαλή".

    Η ΝΙΚΗ ισχυρίζεται οτι "τα αποτελέσματα της δημοσιονομικής απογραφής, η "διαλεύκανση" της υπόθεσης του Χρηματιστηρίου, η τροφοδοτούμενη ακρίβεια στην αγορά και η πιθανή εφαρμογή πολιτικής λιτότητας μετά το φθινόπωρο, θα βρεθούν στο επίκεντρο της αποψινής -πρώτης μετεκλογικής- σύγκρουσης στη Βουλή, μεταξύ του πρωθυπουργού και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ υπογραμμίζει οτι "οι γνώσεις του περί την οικονομία δεν ήταν ποτέ από τα δυνατά του σημεία. Γι' αυτό και ο Γ. Παπανδρέου θα προσέλθει σήμερα στη Βουλή με ένα αναλυτικό σημείωμα του Κ. Σημίτη, ενώ θα τον συνδράμει και ο Θ. Πάγκαλος".

    Σύμφωνα με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ "τριετές πρόγραμμα ελέγχου των ελλειμμάτων υποσχέθηκε στις Βρυξέλλες ο υπουργός Οικονομίας κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, όπου στο συμβούλιο Ecofin δέχθηκε τις πρώτες πιέσεις για επαναφορά των δημοσίων οικονομικών εντός των ορίων του Συμφώνου Σταθερότητας. Ο υπουργός Οικονομίας μίλησε για "εθνικό τριετές πρόγραμμα οικονομικής σταθεροποίησης και ανάπτυξης", πρώτος στόχος του οποίου θα είναι η μείωση των ελλειμμάτων κάτω του 3% του ΑΕΠ από το 2005".

    Σε σχόλιό τους τα ΝΕΑ τονίζουν οτι "σε μία μάχη εντυπώσεων με στόχο να επιρρίψουν ο ένας στον άλλο τις ευθύνες για την κατάσταση της οικονομίας έχουν επιδοθεί ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία, με επίκεντρο τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή. Και είναι φανερό πως ευθύνες έχουν τόσο η προηγούμενη όσο και η σημερινή κυβέρνηση".

    [14] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:'' Λάβετε τα μέτρα σας! Συστάσεις Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ΟΟΣΑ".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:'' Εντολή Κομισιόν για λιτότητα. Σε καθεστώς επιτήρησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή τίθεται η ελληνική οικονομία".

    ΚΕΡΔΟΣ:'' Ανοίγει σήμερα τα χαρτιά της η κυβέρνηση για την οικονομία".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:'' Νέο τριετές πρόγραμμα για έλλειμμα και ανάπτυξη".

    [15] Πρόγραμμα σταθερότητας

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ υποστηρίζει ότι "με το νέο τριετές πρόγραμμα σταθερότητας και ανάπτυξης, που θα υποβάλει η κυβέρνηση το φθινόπωρο, θα διορθωθούν οι δημοσιονομικές ανισορροπίες, ενώ ταυτόχρονα θα ληφθούν και μέτρα για την τόνωση των κλάδων της οικονομίας που είναι εκτεθειμένη στο διεθνή ανταγωνισμό".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 12 May 2004 - 15:29:43 UTC