Visit the Greek-American Folklore Society (GAFS) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 04-06-22

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 22/6/2004
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Συντάξεις - Αυξήσεις
  • [04] Δημόσιοι υπάλληλοι - Κυβερνητική πολιτική
  • [05] Ιράκ
  • [06] Τουρισμός
  • [07] ΠΑΣΟΚ
  • [08] Ευρωσύνταγμα
  • [09] Απολύσεις-Ακρίβεια
  • [10] Σημίτης-Ευρωπαϊκή Επιτροπή
  • [11] Προσλήψεις
  • [12] Πανελλαδικές εξετάσεις - Βάσεις
  • [13] Ολυμπιακή Φλόγα
  • [14] Ολυμπιακοί Αγώνες - Κινητοποιήσεις
  • [15] Μέτρα κατά της ανεργίας
  • [16] 'Εργα - Προβλήματα
  • [17] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [18] Φορολογική ρύθμιση-Αντιδράσεις

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 22/6/2004

    Η κυβερνητική πολιτική σε ό,τι αφορά τους δημοσίους υπαλλήλους και την απασχόληση, οι αυξήσεις στις συντάξεις του ΟΓΑ , οι προσλήψεις στο δημόσιο, οι Ολυμπιακοί Αγώνες και το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στη θέση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Προσλήψεις μέσω ΟΑΕΔ σε χιλιάδες επιχειρήσεις. Πώς θα διεκδικήσετε θέση εργασίας. Σημαντικό μέρος του μισθού θα καταβάλλεται από το Δημόσιο.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): 5% αύξηση στις συντάξεις. Υπεγράφη χθες η υπουργική απόφαση.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Ξεπαγώνουν οι μετατάξεις. Δημόσιο: Το πακέτο αλλαγών Παυλόπουλου. Εθελοντικές και με κίνητρα οι μετακινήσεις.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Προσλήψεις: 3.794 μόνιμοι, 668 εποχικοί και 2.100 για την Ολυμπιάδα.

    Η ΑΥΓΗ: Ιράκ: Βαρβαρότητα χωρίς τέλος. Λίγες μέρες πριν από τη "μεταβίβαση εξουσίας" στην προσωρινή "κυβέρνηση".

    ΑΥΡΙΑΝΗ: 17.298 ευρώ δίνει η "ΑΥΡΙΑΝΗ" στον φραγκοφονιά Σημίτη. Για να γλιτώσει τον φουκαρά επαγγελματία από την έξωση και την κατάσχεση για τα νοίκια που του χρωστάει.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Θερινή ομηρεία .Τρίμηνο κυκλοφοριακό μπλακάουτ. Συγγνώμη από τους πολίτες ζητεί ο κ. Σουφλιάς. Αιχμάλωτοι των έργων και των Αγώνων οι κάτοικοι του Λεκανοπεδίου.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Πόσο πέφτουν οι βάσεις σε κάθε επιστημονικό πεδίο. Πιθανές εκπλήξεις εν αναμονή της ανακοίνωσης των βαθμολογιών.

    ΕΘΝΟΣ: 1.004 θέσεις στο δημόσιο μονίμων υπαλλήλων. Οι δύο νέες προκηρύξεις για τα υπουργεία Άμυνας και Δικαιοσύνης.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Τα πιράνχας του τουρισμού μπαίνουν στην ...δίαιτα. Οι ξένοι επισκέπτες θα ενημερώνονται στις πύλες της χώρας για τις τιμές.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Παζάρι για τις καρέκλες. Ενώ ο Γ. Παπανδρέου μοιράζει την τράπουλα στο ΠΑΣΟΚ για το "Νέο Κόμμα".

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Διορισμοί - εξπρές σε 3.483 θέσεις του δημοσίου. Και πρόγραμμα για 15.000 ανέργους από τον ΟΑΕΔ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Τέλος έργων αρχή απολύσεων. Αγωνία στην κυβέρνηση, που διερευνά σήμερα μέτρα.

    ΕΣΤΙΑ: Ολυμπιακοί 1896. Οι δρομείς του Μαραθωνίου. Ένθετο σήμερα το φύλλο με την εκκίνηση του αγώνος.

    ESPRESSO: Όλη η αλήθεια για την περιπέτεια του Μητροπάνου. Η γυναίκα του ανοίγει την καρδιά της στην "Espresso".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Χρονιά τουριστικής κάμψης. Παρά τους Αγώνες, η Ελλάδα -πλην Αθήνας- μετράει μείωση πληρότητας που φθάνει το 15% από πέρυσι.

    Ο ΛΟΓΟΣ: ΝΑΙ για Σημίτη στην Κομισιόν. Θ. Ρουσόπουλος: "Τίποτα δεν αποκλείεται".

    ΤΑ ΝΕΑ: Στρώνουν χαλί για απολύσεις οι βιομήχανοι. Και καμπανάκι για την ακρίβεια από τους ξένους.

    Η ΝΙΚΗ: Φάουλ Καραμανλή. Συντάχθηκε με τη φιλοαμερικανική πτέρυγα στην ΕΕ. Αντεπίθεση από τον άξονα Γερμανίας-Γαλλίας για διάδοχο του Πρόντι από χώρα της ΟΝΕ.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Ευρωσύνταγμα":Αντιλαϊκή συνθήκη στα μέτρα των πολυεθνικών.

    TRAFFIC NEWS: Απόπειρα κατά της ζωής του Μάκη. Αστυνομικός με πολιτικά τον κλότσησε και παραλίγο να τον σκοτώσει. Περνούσε με τη μηχανή του έξω από την αμερικανική πρεσβεία.

    Η ΧΩΡΑ: Συντάξεις: αυξήσεις έως 5% στον ΟΓΑ αναδρομικά από τον Ιανουάριο. Ο Καραμανλής ανακουφίζει τους αγρότες, όπως είχε υποσχεθεί.

    City Press: Αγώνες βάδην για τους πολίτες οι Ολυμπιακοί. Με απεργίες κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Αυγούστου απειλούν οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας και στο ΕΚΑΒ, διεκδικώντας την καταβολή του ολυμπιακού επιδόματος.

    Μetro: Οι άξονες της πολιτικής για μείωση της ανεργίας. Μέτρα για ενίσχυση της απασχόλησης προωθεί άμεσα η κυβέρνηση.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Προσλήψεις εκπαιδευτικών. Όλη η εγκύκλιος για αναπληρωτές και ωρομίσθιους.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Για την EXPO στο Παρίσι η ηγεσία της Θεσσαλονίκης στη μάχη για τη διεκδίκησή της.

    [03] Συντάξεις - Αυξήσεις

    Η ΧΩΡΑ υποστηρίζει ότι "σε εφαρμογή τίθενται οι εξαγγελίες του Κώστα Καραμανλή για την ανακούφιση των εκατοντάδων χιλιάδων αγροτών. Συγκεκριμένα, αυξάνονται κατά 5% οι συντάξεις του ΟΓΑ και μάλιστα οι δικαιούχοι πρόκειται να λάβουν αναδρομικά από τον Ιανουάριο. Με βάση τις αναπροσαρμογές που θα υλοποιηθούν από τον υπουργό Απασχόλησης τις επόμενες ημέρες, η πρόσθετη σύνταξη του ΟΓΑ θα κυμανθεί από 73,4 ευρώ για την Α΄Κλάση έως 134,55 ευρώ για την Γ΄Κλάση. Αντιστοίχως η αύξηση στην κύρια σύνταξη θα κυμανθεί από 35,55 ευρώ για την 1η κατηγορία έως 102,4 ευρώ για την 7η. Παράλληλα, το υπουργείο ενισχύει το προσωπικό στα ασφαλιστικά ταμεία".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) αναφέρει ότι "νέο σύστημα για τη χορήγηση των συντάξεων αναπηρίας του ΟΓΑ θα εφαρμόσει η νέα διοίκηση με διττό στόχο: Την απόλυτη διαφάνεια στον έλεγχο των δικαιούχων αναπηρικών συντάξεων και την εξοικονόμηση πόρων από την ορθολογική λειτουργία του συστήματος".

    [04] Δημόσιοι υπάλληλοι - Κυβερνητική πολιτική

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει ότι "ξεπάγωμα" των μετατάξεων στο δημόσιο τομέα, που σε κάθε περίπτωση θα λάβουν εθελοντικό χαρακτήρα, επαναφορά της θητείας για τις θέσεις των διευθυντών και γενικών διευθυντών με παράλληλη διεύρυνση της βαθμολογικής κλίμακας, ζητήματα ιδιωτικοποιήσεων των δημόσιων υπηρεσιών, καθώς και θέματα εκπαίδευσης - επιμόρφωσης, αλλά και το μείζον για την ΑΔΕΔΥ ζήτημα της προστασίας της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων στο Δημόσιο θα περιληφθούν στην ατζέντα των συλλογικών διαπραγματεύσεων στο Δημόσιο".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ προσθέτει ότι "προσλήψεις με διαφάνεια και αξιοκρατία, οι οποίες θα ελέγχονται από το ΑΣΕΠ, ανήγγειλε χθες ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος, καθώς με νόμο θα αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο που διέπει τις προσλήψεις στο δημόσιο. Ο νόμος θα κατατεθεί μέσα στο καλοκαίρι και έχει και τη σύμφωνη γνώμη της ΑΔΕΔΥ".

    [05] Ιράκ

    Η ΑΥΓΗ τονίζει ότι "το κατοχικό χάος και η διαρκής βαρβαρότητα καλά κρατούν στο "απελευθερωμένο" Ιράκ θρυμματίζοντας την καλοστημένη βιτρίνα μεταβίβασης της "εξουσίας" στη διορισμένη προσωρινή "κυβέρνηση" σε λίγες μέρες (30ή Ιουνίου)".

    [06] Τουρισμός

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει ότι "η χώρα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς επικαιρότητας εξαιτίας της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά ο ελληνικός τουρισμός ετοιμάζεται για μια δύσκολη χρονιά, την τρίτη κατά σειράν, με αρνητικές επιδόσεις".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ εκτιμά ότι "ασυνείδητοι τουριστικοί επιχειρηματίες πίστεψαν πως οι Τουρίστες που επισκέπτονται τη χώρα μας είναι πηγή ταχύτατου πλουτισμού και άρχισε το "τσεκούρωμα". Δεν υπήρξε τουριστική συνείδηση παρά αυτοσχεδιασμοί εκείνων που πίστευαν πως μια τουριστική επιχείρηση είναι χρυσοφόρα αγελάδα. Η νέα κυβέρνηση ξεκίνησε σωστά δημιουργώντας Υπουργείο Τουρισμού. Υπουργός μπήκε ένας δοκιμασμένος και ικανός άντρας ο Δημήτρης Αβραμόπουλος".

    [07] ΠΑΣΟΚ

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ αναφέρει ότι "κριτική για έλλειψη ευρωπαϊκής πολιτικής στρατηγικής ασκεί το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με τον Γ. Παπανδρέου να κάνει λόγο για "έλλειψη διαπραγμάτευσης και ουσιαστικής προσπάθειας".

    Σύμφωνα με τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ,"παζάρια" για τις καρέκλες στο υπό ανασυγκρότηση Κίνημα, έχουν αρχίσει ήδη με τον Γιώργο Παπανδρέου να προσπαθεί να μοιράσει την "τράπουλα" για να ικανοποιήσει και τους εσωκομματικούς του αντιπάλους".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ τονίζει ότι "οργή και αγανάκτηση έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο, το μέγεθος της αναλγησίας του τέως πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, ο οποίος έφτασε σε σημείο να κατασχέσει ό,τι περιουσιακό στοιχείο απέμεινε από έναν φουκαρά επαγγελματία που χρεοκόπησε, για να εισπράξει το ποσό των 17.298 ευρώ από ενοίκια".

    [08] Ευρωσύνταγμα

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ γράφει ότι "μια πολύμορφη εκστρατεία επιβολής και νομιμοποίησης του αντιδραστικού "ευρωσυντάγματος" στις συνειδήσεις των λαών όπως όλα δείχνουν- αναλαμβάνουν τώρα οι κυβερνήσεις των κρατών -μελών της ΕΕ και κάθε λογής οπαδοί του "ευρωμονόδρομου".

    [09] Απολύσεις-Ακρίβεια

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι "απολύσεις προαναγγέλλουν οι Έλληνες βιομήχανοι για τους επόμενους μήνες αλλά και νέες ανατιμήσεις. Με έκθεσή του ο ΣΕΒ- που δημοσιοποιήθηκε χθες - προετοιμάζει το έδαφος για τις απολύσεις στη βιομηχανία, ενώ σύμφωνα με έρευνα διεθνούς οίκου οι Έλληνες επιχειρηματίες προσδοκούν νέες αυξήσεις τιμών στην αγορά".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει ότι "ζοφερή ατμόσφαιρα στην αγορά φοβάται η κυβέρνηση, που διερευνά σήμερα μέτρα κατά της ανεργίας. Η ολοκλήρωση των ολυμπιακών έργων φέρνει το φάσμα της ανεργίας για 60.000 εργαζόμενους. Αλλά οι απολύσεις έχουν αρχίσει από το 2003 και θα συνεχιστούν και το 2004 καθώς οι επενδύσεις των βιομηχανιών (όπως εκτιμά η ICAP) μειώθηκαν κατά 20%".

    [10] Σημίτης-Ευρωπαϊκή Επιτροπή

    Ο ΛΟΓΟΣ γράφει ότι "ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο να υπάρξει πρόταση από την ελληνική κυβέρνηση για τη θέση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, συμπεριλαμβανομένου και του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, άφησε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θοδωρής Ρουσόπουλος".

    Σύμφωνα με την ESPRESSO, "η πιθανότητα να είναι Έλληνας ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής φαντάζει πλέον ανέλπιστα μεγάλη! Χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θοδωρής Ρουσόπουλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να προτείνει η Ελλάδα πρόσωπο για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, συμπεριλαμβανόμενου και του Κώστα Σημίτη".

    Η ΕΣΤΙΑ προσθέτει ότι "ο ίδιος ο κ. Σημίτης είχε στο παρελθόν αποκλείσει κάθε σχετικό ενδεχόμενο. Όμως , οι τελευταίες εξελίξεις στις Βρυξέλλες και η δυστοκία εξευρέσεως προσώπου κοινής αποδοχής, προφανώς έχουν αλλάξει τις προθέσεις του πρώην πρωθυπουργού".

    Η ΝΙΚΗ σημειώνει ότι "η επιλογή του Κ. Καραμανλή να "κρυφτεί" πίσω από την πλειοψηφία του δεξιού Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος παίρνει διαστάσεις, αφού η Ελλάδα ταυτίστηκε με την φιλοαμερικανική πτέρυγα της ΕΕ".

    [11] Προσλήψεις

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ γράφει ότι "νέο χτύπημα κατά της ανεργίας από την κυβέρνηση. 6.562 προσλήψεις προβλέπουν οι διαγωνισμοί του ΑΣΕΠ και οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Αναλυτικά: 3.794 νέες θέσεις σε νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, υπουργείο Οικονομικών, ΕΛΤΑ και Αγροτική Τράπεζα. Επίσης θα προσληφθούν 2.768 εποχικοί για τις ανάγκες της Ολυμπιάδας και του Στρατού".

    [12] Πανελλαδικές εξετάσεις - Βάσεις

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ εκτιμά ότι "φέτος, οι επιδόσεις των υποψηφίων σε πολλά μαθήματα είναι τέτοιες που δεν μπορούν να συγκριθούν με τις περυσινές ή τις αντίστοιχες των τελευταίων ετών, καθώς ποσοστιαίως σε αρκετά μαθήματα τα άριστα έχουν μειωθεί, όμως έχουν μειωθεί και τα γραπτά κάτω από τη βαθμολογική βάση. Σύμφωνα με αυτό, ο ρόλος των προτιμήσεων των υποψηφίων -ένας από τους τρεις παράγοντες που διαμορφώνουν τις βάσεις εισαγωγής- αναδεικνύεται φέτος ισχυρότερος από τις προηγούμενες χρονιές".

    [13] Ολυμπιακή Φλόγα

    Η TRAFFIC NEWS σημειώνει ότι "στο τελευταίο τμήμα της Παγκόσμιας Λαμπαδηδρομίας βρίσκεται η ολυμπιακή φλόγα, στην Ευρώπη, καθώς ολοκλήρωσε προχθές το ταξίδι της στις ΗΠΑ. Η Αμβέρσα και οι Βρυξέλλες στο Βέλγιο θα είναι οι πρώτοι σταθμοί της ελληνικής αποστολής σε μία διαδρομή που περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και τις πόλεις που έχουν συνδέσει την ιστορία τους με μία ολυμπιακή διοργάνωση".

    [14] Ολυμπιακοί Αγώνες - Κινητοποιήσεις

    H CITY PRESS επισημαίνει ότι "αποφασισμένοι να διεκδικήσουν το ολυμπιακό επίδομα δυναμικά, ακόμη και με απεργίες κατά τη διάρκεια των Αγώνων, δηλώνουν οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας και το ΕΚΑΒ".

    [15] Μέτρα κατά της ανεργίας

    Το METRORAMA τονίζει ότι "τους βασικούς άξονες της κυβερνητικής δράσης για τη μείωση της ανεργίας και την ενίσχυση της απασχόλησης θα παρουσιάσει σήμερα στη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής, που θα συνέλθει υπό τον πρωθυπουργό, ο υπουργός Εργασίας Πάνος Παναγιωτόπουλος".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) υποστηρίζει ότι "με βάση τις διατάξεις της υπουργικής απόφασης, η οποία έχει ήδη υπογραφεί από τον κ. Π. Παναγιωτόπουλο και τους συναρμόδιους υπουργούς, προβλέπεται ότι άνεργος ο οποίος λαμβάνει την τακτική επιδότηση ανεργίας θα μπορεί να προσλαμβάνεται ή να τοποθετείται σε θέση εργασίας με πλήρη απασχόληση για όσο χρόνο διαρκεί η επιδότηση ανεργίας. Η αμοιβή του προσλαμβανόμενου ή τοποθετούμενου θα βαρύνει τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού κατά το ύψος του επιδόματος ανεργίας που δικαιούται και κατά τα λοιπά τον εργοδότη ο οποίος έχει και την ευθύνη της ασφαλιστικής του κάλυψης".

    [16] 'Εργα - Προβλήματα

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι "μία απίστευτη ταλαιπωρία τριών μηνών περιμένει εκατοντάδες χιλιάδες οδηγούς λόγω των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στις εθνικές οδούς και στους δρόμους της Αττικής, αλλά και λόγω των κυκλοφοριακών μέτρων που θα ληφθούν στη διάρκεια των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων".

    [17] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Εκβιασμός" η περαίωση!... Διαμαρτύρεται η ΓΣΕΒΕΕ για τον τρόπο ρύθμιση των ανέλεγκτων".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Πτώση 4,2% στις επενδύσεις και 1,3% στην απασχόληση. 'Ερευνα του ΣΕΒ για την πορεία της μεταποίησης έως το τέλος του 2004".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Επενδυτική στρατηγική για δύσκολους καιρούς. Οι προτάσεις των ειδικών για "συντηρητικά" χαρτοφυλάκια".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Μικρότερες οι προσδοκίες της μεταποίησης το 2004. Σύμφωνα με έρευνα του ΣΕΒ και της ICAP".

    [18] Φορολογική ρύθμιση-Αντιδράσεις

    Η ΕΞΠΡΕΣ υποστηρίζει ότι "φοροεισπρακτικό "εκβιασμό" καταβολής διπλάσιου φόρου χαρακτηρίζουν εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων την προωθούμενη εντός των ημερών, ρύθμιση περαίωσης των ανέλεγκτων υποθέσεων 1999-2002. Από την πλευρά της η κυβέρνηση δεν κρύβει ότι οι λόγοι είναι και εισπρακτικοί".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 22 June 2004 - 14:40:58 UTC