Browse through our Interesting Nodes on Automotive Issues in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 04-07-07

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 7/7/2004
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Ελλάδα- Εξοπλισμοί
  • [04] Κυβέρνηση
  • [05] Αποζημιώσεις
  • [06] Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου
  • [07] Τράπεζες
  • [08] Συνέντευξη Παναγιωτόπουλου
  • [09] Πυρκαγιές
  • [10] Λαθρομετανάστες
  • [11] Διαγωνισμοί-Δημόσιο
  • [12] Πτυχία-ΚΕΣ
  • [13] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 7/7/2004

    Τα μηνύματα που εξέπεμψε για την κυβέρνηση αλλά και για ολόκληρη την ελληνική κοινωνία η κατάκτηση από την εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου του κυπέλλου του EURO 2004 και ο γιορτασμός στο Καλλιμάρμαρο δεσπόζουν στην ειδησεογραφία του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Ελλάς ολέ, ολέ....

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Και τώρα καθαρίστε τη βρωμιά του ποδοσφαίρου. Απόφαση Καραμανλή για να γίνει το άθλημα γιορτή και πολιτισμός.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Ωράριο και υπερωρίες στο τραπέζι του διαλόγου. Συνέντευξη : Ο Π. Παναγιωτόπουλος ανοίγει μέσω της "Α" το εργασιακό πρόβλημα της χώρας.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Προσλήψεις. 1.694 σε ΕΛΤΑ, ΕΘΕΛ και ΤΡΑΜ. Όλες οι προκηρύξεις για τις νέες θέσεις που υπάρχουν στο Δημόσιο.

    Η ΑΥΓΗ: Πάγωσε τον κόσμο το "καπέλωμα" στο Στάδιο. Λαοθάλασσα στην υποδοχή των πρωταθλητών.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Η Ελλάδα σε νέα τροχιά με την συνταγή Ρεχάγκελ. Εθνικό ξέσπασμα βάζει τέλος στη μιζέρια και το σύνδρομο της ψωροκώσταινας.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Καλοκαίρι ευφορίας βλέπει η κυβέρνηση. Παράταση στην περίοδο χάριτος δίνει η επιτυχία της Εθνικής Ελλάδος. Θρίαμβος αντί απολογίας Αλογοσκούφη στο Eco/Fin.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Πώς θα αναγνωρίσετε χρόνια προϋπηρεσίας για να πάρετε σύνταξη. Οδηγός για όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.

    ΕΘΝΟΣ: 2.277 θέσεις σε δημόσιο μόνιμων και εποχικών. Οι προκηρύξεις για ΔΕΚΟ, Δήμους, ΕΣΥ, Πανεπιστήμια.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Ένα μήνα μπάλα με νίκες και Ρωμαϊκούς θριάμβους και Χορτάσαμε θεάματα με τον άρτον .....τι γίνεται; Δυο μήνες περιθώριο ακόμα στην κυβέρνηση.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Τρεις ντιρεκτίβες της Ευρώπης προς Ελλάδα. Μειώστε σε χρόνο μηδέν, έλλειμμα, χρέη. Πληρώνουμε τις διαχειριστικές αμαρτίες της ΠΑΣΟΚοκρατίας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Αποθέωση και ...GREEK μπάχαλο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Μυριάδες γκολ και επίσημο αυτογκόλ. Μέγα πλήθος, μέγα πάθος στην υποδοχή της Εθνικής αλλά κάποιοι βρήκαν ευκαιρία.

    ΕΣΤΙΑ: Πρωταθλητές και στην οικονομία. Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές έδειξαν τον δρόμο.

    ESPRESSO: Θρίλερ με Οτο! 1 δισ. του δίνουν οι Γερμανοί. Όλο το παρασκήνιο της προσπάθειας για την παραμονή του.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ένωσαν τους Έλληνες. Νέοι λαϊκοί ήρωες οι παίκτες της Εθνικής. Μέγα πάθος, μέγα πλήθος στην υποδοχή τους- Παρ΄ολίγον φιάσκο στο Καλλιμάρμαρο.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Η Ελλάδα σε Νιρβάνα. Η χώρα τίμησε τους ημίθεους. Χιλιάδες κόσμου σε παραλήρημα αποθέωσαν τους παίκτες.

    ΤΑ ΝΕΑ: Χρυσή κερκίδα-φάουλ οι διοργανωτές. Πίνγκ πόνγκ ευθυνών για τη φιέστα.

    Η ΝΙΚΗ: Παγκόσμια αναγνώριση. Τιμές από το λαό και την Πολιτεία στους πρωταθλητές.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Τραπεζικά χαράτσια σε βάρος των εργαζομένων. Ασύδοτοι οι τραπεζίτες.

    TRAFFIC NEWS: Έκρηξη και μαγεία στην υποδοχή των ηρώων. Έκαναν ένα την ελληνική κοινωνία και αναπτέρωσαν την ελπίδα για καλύτερες μέρες. Το μήνυμα του Ρεχάγκελ ήταν για όλους. Να σέβεστε τους αντιπάλους σας.

    Η ΧΩΡΑ: "Να σέβεστε τους αντιπάλους σας". Το μήνυμα του Γερμανού Οτο Ρεχάγκελ στην "παράγκα" του ελληνικού ποδοσφαίρου και της ελληνικής κοινωνίας.

    City Press: Οτο Ρεχάγκελ: Η Ελλάδα βρήκε το Γερμανό της. Δημόσιος έπαινος στον προπονητή της εθνικής ποδοσφαίρου από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό.

    Μetro: Τους λάτρεψαν σαν Θεούς. Θεϊκή υποδοχή των πρωταθλητών σε μια φιέστα που δεν συγκίνησε πολλούς.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Ενός θριάμβου μύρια έπονται. Τα συν και τα πλην της επόμενης μέρας.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Το αίνιγμα Οτο Ρεχάγκελ. Παλλαϊκό αίτημα η παραμονή του - Πιέζουν οι Γερμανοί.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Αποθέωση στην υποδοχή της Εθνικής Πρωταθλήτριας Ευρώπης 2004.

    [03] Ελλάδα- Εξοπλισμοί

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει ότι "τα πρωτεία στις αμυντικές δαπάνες μεταξύ των χωρών του ΝΑΤΟ διεκδικεί η Ελλάδα. Όπως προκύπτει από τα "Χρηματοδοτικά και Οικονομικά Στοιχεία σχετιζόμενα με την Άμυνα του ΝΑΤΟ", που εκδίδει κάθε χρόνο η Συμμαχία, οι αμυντικές μας δαπάνες συγκριτικά με τις άλλες χώρες παρέμειναν και για το 2003 σε υψηλά επίπεδα. Συγκεκριμένα, η Ελλάδα έρχεται δεύτερη σε ποσοστό αμυντικών δαπανών μετά την Τουρκία και ακολουθούν οι Ηνωμένες Πολιτείες με αρκετά μεγάλη διαφορά".

    [04] Κυβέρνηση

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ αναφέρει ότι "σε παλλαϊκή απαίτηση για εφαρμογή της "συνταγής Ρεχάγκελ" σε όλα τα πεδία πολιτικής, διοικητικής, οικονομικής και κοινωνικής δράσης μεταφράζεται το ξέσπασμα πανεθνικού ενθουσιασμού, μετά την επική διαδρομή και την περήφανη νίκη της εθνικής μας ποδοσφαίρου, που παρέσυρε ακόμα και τα ξένα Μέσα Ενημέρωσης σε αναθεώρηση της θέσης της χώρα στα γήπεδα- και όχι μόνο ποδοσφαιρικά- των διεθνών εξελίξεων και ανταγωνισμού".

    Η ΕΣΤΙΑ γράφει ότι " η κυβέρνησις Καραμανλή πρέπει να θέση πολύ υψηλούς στόχους και να πείση τους Έλληνες να τους ενστερνισθούν. Εκτός από πρωταθλήτρια στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, η Ελλάς μπορεί να καταστή πρωταθλήτρια και στην οικονομία. Αρκεί να το πιστεψη να το επιδιώξη με σκληρή δουλειά και να απαλλαγή από τις σοσιαλιστικές αγκυλώσεις του παρελθόντος".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ σημειώνει ότι "ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του πρέπει να γνωρίζουν και να είναι προετοιμασμένοι διότι μετά από δύο μήνες τελειώνει η περίοδος χάριτος και τους περιμένουν στην γωνία ανεργία, ακρίβεια. Επίσης καραδοκεί η εγκληματικότητα. Δεν είναι μόνο αυτά. Έχουμε την παιδεία, την αγροτιά ,τους συμβασιούχους , τα ναρκωτικά. Να δούμε τώρα πως θα εξασφαλίσουμε τον άρτον;".

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι "η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος από την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου προκαλεί από την Κυριακή αισθήματα γενικευμένης ευφορίας στην κυβέρνηση καθώς ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του πιστώνονται μια επιτυχία για την οποία ελάχιστη συμβολή είχαν αλλά ωφελούνται πολλαπλώς αφού επιμηκύνεται η περίοδος χάριτος η οποία είχε αρχίσει να εκπνέει".

    [05] Αποζημιώσεις

    Ο ΛΟΓΟΣ υποστηρίζει ότι "σήμερα θα χορηγηθούν από τον ΕΛΓΑ αποζημιώσεις ύψους 4.948.481 Ευρώ, σε παραγωγούς 44 Νομών της χώρας, για ζημιές που προκλήθηκαν στη φυτική παραγωγή κατά τα έτη 2003 και 2004 εκ των οποίων ποσό 4.622.802 Ευρώ αφορά αρχικές εκτιμήσεις ζημιών στη φυτική παραγωγή και 325.679 Ευρώ αφορά επανεκτιμήσεις ζημιών μετά από εξέταση των ενστάσεων των παραγωγών".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) τονίζει ότι "τη δέσμευσή του για τη λήψη μέτρων προκειμένου να επιτευχθεί πραγματική εξυγίανση στο χώρο του ποδοσφαίρου ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός κ. Κ Καραμανλής υποδεχόμενος τους παίκτες και τον προπονητή της Εθνικής ομάδας στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο πρωθυπουργός επεσήμανε την ανάγκη της εξυγίανσης λαμβάνοντας ως αφετηρία για την επίτευξη του δύσκολου αυτού στόχου τη νίκη της εθνικής ομάδος ποδοσφαίρου".

    [06] Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου

    Η ΑΥΓΗ γράφει ότι" με ευθύνη της κυβέρνησης και της δημάρχου Αθηναίων, η τελετή υποδοχής της εθνικής ομάδας στο Παναθηναϊκό Στάδιο, τη Δευτέρα το βράδυ, μετεβλήθη σε βήμα κηρύγματος του αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου. Ο πλέον άσχετος άνθρωπος με την αθλητική υπόθεση πρωταγωνίστησε στην εκδήλωση δημοσίων σχέσεων, απένειμε μετάλλια, "ευλόγησε" την "ομάδα" και εκνεύρισε πολλούς φιλάθλους, οι οποίοι κουρασμένοι και από την ανοργανωσιά της φιέστας, εγκατέλειψαν το στάδιο. Παρών και αμίλητος ο ίδιος ο πρωθυπουργός".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει ότι "οι τραγελαφικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο Παναθηναϊκό Στάδιο κατά την υποδοχή της πρωταθλήτριας Ευρώπης εκνεύρισαν σε αφάνταστο βαθμό τους διεθνείς και τον Οτο Ρεχάγκελ αλλά για όσους έκαναν τον κόπο να πάνε στο Καλλιμάρμαρο για τη φιέστα που διοργάνωση η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ επισημαίνει ότι "ο κόσμος έτρεξε αυθόρμητα να πανηγυρίσει την πρωτόγνωρη επιτυχία της εθνικής ομάδας παρέα με τους πρωταγωνιστές, αλλά ο Χριστόδουλος με τα σταυρουδάκια του και τα περί Ορθοδοξίας, η Ντόρα και η Φάνη Πάλλη - Πετραλια με τα μετάλλιά τους έβαλαν αυτογκολ και δεν άφησαν τον κόσμο να ακούσει τους 23 ποδοσφαιριστές που τίμησαν την Ελλάδα και να γιορτάσουν όλοι μαζί την επιτυχία".

    ΤΑ ΝΕΑ προσθέτουν ότι "απανωτά φάουλ έκαναν οι διοργανωτές της φιέστας στο Παναθηναϊκό Στάδιο για την υποδοχή της Εθνικής Ομάδας. Η "χρυσή κερκίδα" με τους περισσότερους από διακόσιες χιλιάδες βρέθηκε μπροστά σε ένα κακοστημένο σόου επίδοσης μεταλλίων, ύστερα από πολύωρη αναμονή - συνέπεια της αποτυχίας των αστυνομικών μέτρων. Την αποτυχημένη διοργάνωση ακολούθησε πινγκ πονγκ για το ποιος φέρει τις ευθύνες".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ εκτιμά ότι "οι πολίτες βγήκαν στο δρόμο να προϋπαντήσουν τους νικητές , τους δικούς τους νέους λαϊκούς ήρωες, μεταδίδοντας παντού στον κόσμο ότι τούτη η χώρα που τόσο αμφισβητήθηκε με την ευκαιρία της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων μπορεί και μάλιστα καλά. Ήταν ένα ξέσπασαν μοναδικό που μόνο η εμπλοκή - για λίγα δράμια δημοσιότητας-την κάθε λογής εξουσιαστών μπορούσε να χαλάσει όπως παρ΄ολίγον να συμβεί με την ανοργανωσιά της εκδηλώσεις στο Καλλιμάρμαρο".

    Σύμφωνα με τη CITY PRESS, "φαινόμενο Ρεχάγκελ βρίσκεται σε εξέλιξη στον ελληνικό δημόσιο βίο καθώς η κοινή γνώμη απολαμβάνει τον ποδοσφαιρικό θρίαμβο και δέχεται με ιδιαίτερα θετικό τρόπο τις παρεμβάσεις και τις κρίσεις του Γερμανού προπονητή, ενώ οι ισχυρότερο παράγοντες του δημοσίου βίου σπεύδουν να μοιραστούν μαζί του τη θετική δημοσιότητα να αναγνωρίσουν το ρόλο του στην ιστορική νίκη της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και να αντλήσουν συμπεράσματα που μπορεί να έχουν ευρύτερη πολιτική σημασία".

    Η ΝΙΚΗ τονίζει ότι "η Ελλάδα αποθέωσε τους σύγχρονους ήρωές της, υποδεχόμενη την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου , την πρωταθλήτρια Ευρώπης στο κατάμεστο από κόσμο Καλλιμάρμαρο Στάδιο με μια πρωτοφανή λαϊκή συγκέντρωση που έγραψε ιστορία και μεταδόθηκε από όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, τα οποία υποκλίθηκαν στο ελληνικό μεγαλείο, αναγνωρίζοντας την ανωτερότητα της ελληνικής ομάδας έναντι των αντιπάλων της".

    H ESRPRESSO ισχυρίζεται ότι "άνθρωποι από όλη την Ελλάδα είχαν ταξιδέψει στην πρωτεύουσα για να δουν από κοντά τους ΗΡΩΕΣ διεθνείς μας τον προπονητή της επιτυχίας Οτο Ρεχάγκελ και το κύπελλο. Περίπου 1.000.000 κόσμος βγήκε στους δρόμους της Αθήνας τη Δευτέρα για να αντικρίσει τα παλικάρια μας".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) αναφέρει ότι "τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψουμε τι έγινε στην Ελλάδα το βράδυ της 4ης Ιουλίου αλλά και την επόμενη μέρα που η χώρα υποδέχθηκε τους ήρωες της Εθνικής. Ήταν η πρώτη φορά που οι κάτοικοι του Λεκανοπεδίου έμοιαζαν λίγοι. Η πρώτη φορά που όλοι μαζί μια αγκαλιά, σε μια υπέροχη γιορτή που δεν ήθελαν να τελειώσει....".

    H TRAFFIC NEWS υποστηρίζει ότι μα τι κόσμος ήταν αυτός...Η λέξη "αποθέωση" είναι πολύ φτωχή για να αποδώσει αυτό που έζησε η Αθήνα τη βραδιά της Δευτέρας. Οι δρόμοι της πρωτεύουσας και το Καλλιμάρμαρο πλημμύρισαν από ένα ανεπανάληπτο σε όγκο και παλμό πλήθος που όμοιό του δεν πρέπει να έχουν ξαναδεί τα μάτια Έλληνας και σε καμία περίπτωση"

    [07] Τράπεζες

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ γράφει ότι "μέχρι και ... χρεωστικούς τόκους παρακρατούν πλέον από τους λογαριασμούς των πελατών τους οι τράπεζες, στην εντελώς ανεξέλεγκτη πορεία αύξησης της υψηλής κερδοφορίας τους".

    [08] Συνέντευξη Παναγιωτόπουλου

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ σημειώνει ότι "την έναρξη διαλόγου με τους κοινωνικούς εταίρους για εργασιακά ζητήματα αιχμής, όπως η διευθέτηση του χρόνου εργασίας, το ύψος των υπερωριών κ.α. προαναγγέλλει με συνέντευξη που παραχώρησε στην 'Α' ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Πάνος Παναγιωτόπουλος. Προτείνει την 'ψήφιση ειδικού νόμου για τον επαναπατρισμό κεφαλαίων που βρίσκονται εκτός συνόρων' και δεσμεύεται για την αλλαγή πολιτικής, ώστε να επιδοτείται η απασχόληση και όχι η ανεργία, τη χορήγηση πριμ παραγωγικότητας στους εργασιακούς συμβούλους που βρίσκουν δουλειά σε ανέργους".

    [09] Πυρκαγιές

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ επισημαίνει ότι "μπαράζ πυρκαγιών έπληξε τη χώρα το προηγούμενο διήμερο, ενώ η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας με χθεσινό ανακοινωθέν της επεσήμανε τον αυξημένο κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιών τις επόμενες ημέρες. Οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι που πνέουν αυτές τις ημέρες σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες που αναμένεται να επικρατήσουν τις επόμενες, είναι πιθανό να οδηγήσουν στην εκδήλωση και άλλων πυρκαγιών".

    [10] Λαθρομετανάστες

    Η ΧΩΡΑ υπογραμμίζει ότι "καραβάνια με Κινέζους λαθρομετανάστες άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους στη χώρα μας το τελευταίο χρονικό διάστημα. Οι λαθρομετανάστες αφού διανύουν χιλιάδες χιλιομέτρων, καταλήγουν στην Τουρκία κι από εκεί δουλεμπορικά κυκλώματα τους προωθούν στην Ελλάδα συνήθως μέσω του ποταμού Εβρου, έναντι μεγάλων χρηματικών ποσών".

    [11] Διαγωνισμοί-Δημόσιο

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει ότι "στη μάχη για μια θέση στο Δημόσιο ρίχνονται, το Σαββατοκύριακο, 122.858 υποψήφιοι Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που θα λάβουν μέρος στον Πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Οι υποψήφιοι διεκδικούν μια εκ των 3.455 θέσεων σε οκτώ υπουργεία και την Αγροτική Τράπεζα και ο ανταγωνισμός αναμένεται να είναι ιδιαίτερα σκληρός καθώς πιθανότητες επιτυχίας έχει ένας στους 36. Το πρόγραμμα των εξετάσεων καθώς και τα εξεταστικά κέντρα όπου θα διαγωνιστούν οι υποψήφιοι έχουν ήδη ανακοινωθεί από το ΑΣΕΠ".

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ τονίζει ότι "στα ... σκαριά βρίσκονται διαγωνισμοί για πρόσληψη 1.694 υπαλλήλων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Χίλιους εκατόν εβδομήντα οκτώ οδηγούς θα προσλάβει (με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου) η ΕΘΕΛ, 176 υπαλλήλους στα ΕΛΤΑ και 350 πρόκειται να διοριστούν στην ΤΡΑΜ ΑΕ. Περιορισμένες προσλήψεις, όμως, θα γίνουν και από άλλους οργανισμούς. Οι προθεσμίες, πάντως, για την υποβολή των αιτήσεων των ενδιαφερομένων λήγουν μέσα στον Ιούλιο".

    [12] Πτυχία-ΚΕΣ

    Σύμφωνα με το METRO "θα ακολουθήσει τη γραμμή της ΕΕ στο θέμα της αναγνώρισης των τίτλων των Κέντρων Ελευθέρων Σπουδών η ελληνική κυβέρνηση. Το συμπέρασμα αυτό βγαίνει από όσα είπε κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στην Πάτρα η υπουργός Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου".

    [13] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: " Ανεξέλεγκτες οι δαπάνες. Σύμφωνα με την πορεία του προϋπολογισμού στο πεντάμηνο".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: " Σανίδα σωτηρίας για το έλλειμμα οι εκκρεμείς. Προσδοκία για έσοδα 4,4 δισ. ευρώ από τη ρύθμιση παλαιών υποθέσεων".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Η Ελλάδα τίμησε τους δημιουργούς του ονείρου. Ιδιαίτερα έντονος ο ανταγωνισμός για τους μικρούς".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: " Οι ακάλυπτες επιταγές σε νέα ύψη με 428 εκατομ. ευρώ. Αύξηση 11,86% στο πρώτο εξάμηνο φέτος".


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 7 July 2004 - 19:59:38 UTC