Read the chronology of Turkish actions & claims against Greece, 1955-1996 Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 04-08-06

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 6/8/2004
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Ολυμπιακοί Αγώνες
  • [04] Κυβέρνηση - Αντιπολίτευση - Ολυμπιακοί Αγώνες
  • [05] Ιδιωτική εκπαίδευση
  • [06] Απασχόληση-Προοπτικές
  • [07] Πιστωτικές κάρτες
  • [08] Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
  • [09] Ελληνοτουρκικές σχέσεις
  • [10] Κυπριακό
  • [11] ΔΕΗ
  • [12] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [13] Μέτρα -Επιχειρηματίες

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 6/8/2004

    Η προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων, η δήλωση του προεδρεύοντος του Αραβικού Συνδέσμου πρέσβη του Λιβάνου στην Αθήνα για την επιτυχία που θα έχουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, οι τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο και οι ανάγκες σε επαγγέλματα στο άμεσο μέλλον είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Φορο-οδηγός για γονικές παροχές. δωρεές και μεταβιβάσεις. Νέος μπούσουλας από το υπουργείο Οικονομικών.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Δουλειά για 146.360 ανέργους. Θα απορροφηθούν στα επόμενα 3 χρόνια.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: 53.400 κενές θέσεις εργασίας. Έκθεση-σοκ του ΟΑΕΔ ακτινογραφεί τον παραλογισμό στην αγορά εργασίας.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Πτυχία για δουλειά και καριέρα. Ποιοι κλάδοι έχουν ανάγκη και από τι προσωπικό.

    Η ΑΥΓΗ: Πλατείες χωρίς πράσινο! Σύνταγμα, Ομόνοια, Κάνιγγος.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Και νέο μπλακ άουτ στην μισή Αθήνα. Το πρώτο... μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων κερδίζει επάξια η ΔΕΗ.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Η απόρρητη λίστα. Ποιοι επίσημοι θα έλθουν στην Αθήνα. Αρχηγοί κρατών, πρωθυπουργοί, γαλαζοαίματοι.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Οι ειδικότητες που υπόσχονται δουλειά με μέλλον. Ποια επαγγέλματα έχουν προοπτικές για τα επόμενα χρόνια.

    ΕΘΝΟΣ: "Κλέβουν" πιστωτικές μέσω των κινητών. SOS από τις Τράπεζες για τις ημέρες των Ολυμπιακών Αγώνων.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Ήταν στραβό το κλίμα το' φαγε κι ο γάιδαρος. Είχαμε τον φόβο της Αλ Κάιντα τώρα έχουμε και τους αναρχικούς.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Επαγγέλματα με μέλλον. Ενώ οι επιχειρήσεις προτιμούν τις υπερωρίες από τη μερική απασχόληση.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Αραβικό μήνυμα ασφάλειας. Βαρυσήμαντη δήλωση με πολλούς αποδέκτες.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Και ο Αλλάχ βοήθειά μας... Άραβες: Όποιος χτυπήσει, χτυπάει εμάς και τη φίλη Ελλάδα.

    ΕΣΤΙΑ: Γιατί υπάρχουν ιδιωτικά σχολεία. Συμβάλλουν στην συνολική αναβάθμιση της Παιδείας.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ανατροπή στα φροντιστήρια. Θα ιδρύονται και από ιδιωτικά σχολεία.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Ανάρπαστα τα εισιτήρια. Στην τελική ευθεία για τους Αγώνες.

    ΤΑ ΝΕΑ: 10 απαγορεύσεις αξίας 570 εκατ. ευρώ. Ο κρυφός πόλεμος των εταιρειών.

    Η ΝΙΚΗ: Ζητείται συναίνεση. Επαφές Μεϊμαράκη με την αντιπολίτευση για την Ολυμπιάδα.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Καμερο-χαφιέδες εν δράσει! Να ποιους παρακολουθούν οι υπηρεσίες.

    TRAFFIC NEWS: Ασπα: Συνέντευξη-δηλητήριο: Η Βίσση τραγουδάει "σκουπίδια" και η Βανδή κρεμάει λαμπάκια.

    Η ΧΩΡΑ: 9 λύσεις για τις συναλλαγές με την Εφορία. Φορολογικός οδηγός για ληξιπρόθεσμες οφειλές και για να αποφύγετε την κατάσχεση.

    City Press: Κόντρα για... τις κορδέλες. Προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης των μεγάλων και ολυμπιακών έργων από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

    METRO: Απάντηση στη λάσπη. Τρομοσενάρια για την Αθήνα πλάθουν Βρετανία, Ιταλία.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: 53.000 θέσεις στα αζήτητα. Πανελλήνια έρευνα σε 7.500 ιδιωτικές επιχειρήσεις.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Ρώσικη ρουλέτα στην αγορά πετρελαίου. Και νέο ρεκόρ τιμών στα 44,5 δολάρια ανά βαρέλι.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Απόκτημα το Αθλητικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Χθες τα εγκαίνια.

    Σημείωση: Η εφημερίδα ESPRESSO δεν είχε φθάσει στο ΑΠΕ μέχρι την ώρα αποστολής του δελτίου.

    [03] Ολυμπιακοί Αγώνες

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει ότι "ορκισμένο εχθρό των Αράβων κατέστησε χθες ο πρόεδρος του Αραβικού Συνδέσμου, και μάλιστα με κάθετη δήλωση μη επιδεχόμενη άλλη ερμηνεία, ακόμη και όποιον σκεφτεί κάτι σε βάρος της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων. Η κοφτή τοποθέτησή του γέμισε με ενθουσιασμό την ελληνική κυβέρνηση, καθώς θεωρείται μήνυμα με δύο βασικούς αποδέκτες".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αναφέρει ότι " σίγουρος για την επιτυχία των Ολυμπιακών Αγώνων που επέστρεψαν στη γενέτειρά τους, είναι οι πρεσβευτές χωρών του Αραβικού Συνδέσμου, στους οποίους παρέθεσε γεύμα ο υπουργός Δημ. Τάξης Γ. Βουλγαράκης".

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, "τρεις σοβαρούς λόγους για να πετύχουν και να διεξαχθούν με ασφάλεια οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας έχουν οι Άραβες, όπως δήλωσε χθες ο προεδρεύων του Αραβικού Συνδέσμου πρέσβης του Λιβάνου στην Αθήνα Ουίλιαμ Χαμπίμπ. "Αισθανόμαστε ότι είμαστε υποχρεωμένοι έναντι της Ελλάδας για τις πολύ υποστηρικτικές θέσεις. Δικαιούται με τη βοήθεια του Θεού να κάνει μια επιτυχία περίλαμπρη εφάμιλλη με ανάλογες επιτυχίες μεγάλων χωρών". "Οι Ολυμπιακοί Αγώνες επιστρέφουν στην περιοχή της Μεσογείου, όπου και γεννήθηκαν".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει ότι "στο μικροσκόπιο του πολυάριθμού Συντονιστικού Συμβουλίου Ολυμπιακής Ασφάλειας (ΣΥΣΟΑ) τίθεται σήμερα το πλέγμα μέτρων που έχει διαμορφωθεί στην πρωτεύουσα, τις άλλες ολυμπιακές πόλεις και σε ολόκληρη τη χώρα, με σκοπό την αποτροπή κάθε ενδεχόμενου που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την ασφαλή διεξαγωγή των Αγώνων".

    H TRAFFIC NEWS σημειώνει ότι "σε πλήρη ανάπτυξη έχουν τεθεί τα μέτρα για την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων και στην Κρήτη, καθώς από προχθές καταφθάνουν στα Χανιά οι Αμερικανοί αθλητές της ομάδας στίβου των ΗΠΑ που θα προπονηθούν στο Ρέθυμνο. Χθες, στη ναυτική βάση της Σούδας έγινε η τελετή αλλαγής διοικητή στη Νατοϊκή Δύναμη της Μεσογείου, η οποία αναλαμβάνει την από θαλάσσης ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων".

    Κατά την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, "ο ξένος τύπος βάλθηκε να μας "σπάσει" τα νεύρα, κατά το κοινώς λεγόμενον. Τα δημοσιεύματα είναι από αντιφατικά έως υποβολιμαία, αλλά ορισμένα εάν έχουν ίχνος αληθείας είναι ανησυχητικά".

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι "εξήντα έξι ηγέτες από όλον τον κόσμο έχουν ως σήμερα επιβεβαιώσει στην ελληνική κυβέρνηση και στην "Αθήνα 2004" ότι θα είναι παρόντες στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Είκοσι εννέα αρχηγοί κρατών, 26 πρωθυπουργοί και 11 μέλη βασιλικών οικογενειών με τις πολυπληθείς συνοδείες τους έχουν ήδη κλείσει τις κρατήσεις τους σε πολυτελή ξενοδοχεία της Αθήνας και σε κρουαζιερόπλοια".

    Ο ΛΟΓΟΣ εκτιμά ότι "βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Πανέτοιμη να κερδίσει το μεγάλο στοίχημα διοργανώνοντας εξαιρετικούς, επιτυχείς και ασφαλείς Αγώνες είναι η Ελλάδα , διαβεβαιώνουν τόσο η κυβέρνηση όσο και η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή. Χθες παραδόθηκαν και τα τελευταία έργα και η πρωτεύουσα με το νέο πρόσωπό της υποδέχεται τα μέλη της παγκόσμιας αθλητικής οικογένειας αλλά και τους υψηλούς προσκεκλημένους της".

    Η ΑΥΓΗ αναφέρει ότι "σε έργα "ολυμπιακής πρόσοψης" μετατρέπονται οι πολυδιαφημισμένες βασικές αναπλάσεις πλατειών στο κέντρο της Αθήνας. Με πολύ μάρμαρο, με γκαράζ, αλλά χωρίς πράσινο. Χαρακτηριστική του νέου στυλ η πλατεία Κάνιγγος που παραδόθηκε χθες "φαλακρή" με υπόγειο γκαράζ όμως....".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ τονίζει ότι "με οπτικό ζουμ 35Χ (που μπορεί να είναι και πολύ μεγαλύτερο), δυνατότητα λήψης φωτογραφιών ακόμα και εισόδου σπιτιών ή προσώπων που περπατούν στο δρόμο και με αλλοδαπούς τεχνικούς να χειρίζονται τα σχετικά μηχανήματα, το "Ζέπελιν" αποτελεί μόνιμη, επικίνδυνη και πάνω από τα κεφάλια όλων των πολιτών ιπτάμενη απειλή".

    ΤΑ ΝΕΑ υπογραμμίζουν ότι "δέκα απαγορεύσεις- που αφορούν ως και τα ....μπουκαλάκια με μεταλλικό νερό- επιβάλλει στους θεατές των Ολυμπιακών Αγώνων ο "κρυφός πόλεμος" των χορηγών, οι οποίοι έδωσαν συνολικά 570 εκατομμύρια ευρώ για να προβληθούν μέσω των ειδικών προνομίων που προβλέπονται γι αυτούς".

    [04] Κυβέρνηση - Αντιπολίτευση - Ολυμπιακοί Αγώνες

    Η ΝΙΚΗ υποστηρίζει ότι "υπό τον φόβο της "άδειας κερκίδας" την πίεση των κοινωνικών αντιδράσεων για την ενίσχυση της αστυνομοκρατίας και για την παραβίαση των προσωπικών δεδομένων των πολιτών από τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας (κάμερες, "Ζέπελιν" κα) καθώς και την αιωρούμενη πιθανότητα της πραγματοποίησης απεργιών και εργατικών διαδηλώσεων, ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ Βαγγ. Μεϊμαράκης, προτίθεται να ζητήσει τη συμβολή του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ και του ΣΥΝ ώστε να επιτευχθεί "η ενεργότερη συμμετοχή των πολιτών" στην κορυφαία διεθνή αθλητική διοργάνωση".

    H CITY PRESS αναφέρει ότι " προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης των μεγάλων και ολυμπιακών έργων από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Χαμηλού επιπέδου αποδεικνύεται ο πολιτικός πολιτισμός μας. Τα εγκαίνια της γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου δείχνουν το αγεφύρωτο χάσμα μεταξύ πολιτικής και λογικής. Τα έργα "ανήκουν" στους εργαζόμενους που τα κατασκεύασαν και στους φορολογούμενους πολίτες που τα πλήρωσαν".

    [05] Ιδιωτική εκπαίδευση

    Η ΕΣΤΙΑ γράφει ότι "αν θέλουμε λοιπόν να γίνη η ιδιωτική παιδεία καλύτερη, πρέπει πάση θυσία να την αφήσουμε ελεύθερη. Το πρώτο βήμα έγινε με την μερική απελευθέρωση των διδάκτρων, υπό τον όρο ότι αυτά δεν θα αυξάνωνται ανεξέλεγκτα από έτος σε έτος. Τα υπόλοιπα βήματα είναι σχεδόν αυτονόητα. Αλλά συνεπάγονται τόλμη και πολιτικό κόστος".

    [06] Απασχόληση-Προοπτικές

    Η METRO υποστηρίζει ότι "αύξηση της απασχόλησης κατά 5,3% την επόμενη τριετία προβλέπει η έρευνα του Παρατηρητηρίου Απασχόλησης του ΟΑΕΔ που δημοσιοποιήθηκε χθες. Με βάση την εν λόγω αύξηση, οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα το 2006 αναμένεται να αγγίξουν τα 3 εκατομμύρια".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρει ότι "το υπ' αριθμόν ένα πρόβλημα της χώρας, η ανεργία, θα μπορούσε να απαλυνθεί με πιο έξυπνες πολιτικές. Αυτό προκύπτει από έρευνα του Παρατηρητηρίου Εργασίας του ΟΑΕΔ. Περί τους 53.400 εργαζομένους ζητούν οι επιχειρήσεις (μισές απ' αυτές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη), αλλά οι προσφερόμενες ειδικότητες δεν συμπίπτουν με τη ζήτηση".

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ γράφει ότι "περισσότερες από 145.000 θέσεις απασχόλησης εκτιμά ότι θα δημιουργηθούν έως το τέλος της τετραετίας η ηγεσία του υπουργείου Απασχόλησης. Σύμφωνα με μελέτη του Παρατηρητηρίου Απασχόλησης προκύπτουν τα επαγγέλματα που δεν θα... πεινάσουν και οι περιζήτητες ειδικότητες κατά κλάδο - αλλά και γεωγραφική περιφέρεια".

    [07] Πιστωτικές κάρτες

    Το ΕΘΝΟΣ σημειώνει ότι "σήμα κινδύνου εκπέμπουν οι Τράπεζες εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Συμμορίες βρίσκονται σε επιφυλακή. Αναζητούν και βρίσκουν τρόπους για να κλέψουν τους κωδικούς αριθμούς πιστωτικών καρτών, ακόμα και μέσω κινητών τηλεφώνων. Πρώην πράκτορες από χώρες του ανατολικού μπλοκ κινούν τα νήματα".

    [08] Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ εκτιμά ότι "ξεπέρασε τις προσδοκίες του υπουργείου Μεταφορών η προτίμηση των μαζικών μέσων μεταφοράς, καθώς με βάση τα χθεσινά στοιχεία του υπουργείου το ποσοστό των πολιτών που άφησαν το αυτοκίνητό τους και βασίζονται εξ ολοκλήρου στις αστικές συγκοινωνίες για τις μετακινήσεις τους άγγιξε το 35%".

    [09] Ελληνοτουρκικές σχέσεις

    Η ΧΩΡΑ επισημαίνει ότι "με νέες προκλήσεις πάνω από το Αιγαίο απάντησαν οι Τούρκοι στα διαβήματα διαμαρτυρίας της ελληνικής κυβέρνησης προς την Άγκυρα για τις συνεχιζόμενες παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου παραμονές των Ολυμπιακών Αγώνων. Παρά τις αυστηρές προειδοποιήσεις της ελληνικής πλευράς, τα τουρκικά μαχητικά συνέχισαν τον "χαβά΄" τους προβαίνοντας σε παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου πάνω από τη Λέσβο, τη Χίο και τη Σάμο".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) προσθέτει ότι "τη ρίψη προειδοποιητικών βολών εναντίον των τουρκικών αεροσκαφών που θα βρεθούν να πετούν πάνω από ελληνικό έδαφος εξετάζει σοβαρά πλέον η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπως προκύπτει από συζητήσεις που έγιναν χθες στο Πεντάγωνο σε ανώτατο επίπεδο. Κοινή πεποίθηση όλων είναι πως δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο η παραβίαση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και πρέπει να αποδεσμευτούν εν μέρει οι κανόνες εμπλοκής που έχουν οι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας μας για τις αερομαχίες".

    [10] Κυπριακό

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) ισχυρίζεται ότι "ιδιαίτερα θετική εξέλιξη χαρακτηρίζουν η πολιτική ηγεσία της Κύπρου, ο ΟΗΕ και οι σύλλογοι αγνοουμένων την επαναλειτουργία του Γυμνασίου Ριζοκαρπάσου έπειτα από 30 χρόνια. Τους όρους κάτω από τους οποίους η Κυπριακή Κυβέρνηση επιθυμεί να επαναλειτουργήσει το λιμάνι της Αμμοχώστου παρουσίασε χθες ο Κύπριος υπουργός Εξωτερικών κ. Γιώργος Ιακώβου".

    [11] ΔΕΗ

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υπογραμμίζει ότι "οι νέες διακοπές ρεύματος που σημειώθηκαν χθες στα νότια προάστια της Αθήνας έχουν προκαλέσει αναστάτωση στο κυβερνητικό επιτελείο αφού ουδείς πλέον δύναται να εγγυηθεί ότι η ΔΕΗ θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις ενεργειακές ανάγκες του λεκανοπεδίου στην διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων που αρχίζουν σε μόλις μία εβδομάδα".

    [12] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: " Οι πρώτες συστάσεις....Το ΙΟΒΕ για την οικονομική πολιτική".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: " Μέτρα τον Σεπτέμβριο ζητούν οι επιχειρηματίες. Δυσοίωνες προβλέψεις για την οικονομία και κριτική στην κυβέρνηση από το ΙΟΒΕ".

    ΚΕΡΔΟΣ: " Αυξάνεται η αβεβαιότητα των επιχειρηματιών για το μέλλον".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: " Κινήσεις προσαρμογής ζητεί επειγόντως το ΙΟΒΕ. Προτάσεις για περιορισμούς σε προσλήψεις και περικοπές δαπανών".

    [13] Μέτρα -Επιχειρηματίες

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ υποστηρίζει ότι "την άμεση εφαρμογή ενός μεσοπρόθεσμου προγράμματος για τη μείωση των δημοσίων ελλειμμάτων και την προώθηση δέσμης διαρθρωτικών αλλαγών στην οικονομία τον Σεπτέμβριο ζητεί το ΙΟΒΕ".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 6 August 2004 - 21:40:05 UTC