Browse through our Interesting Nodes on Classical Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 05-05-27

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ
  • [02] Τίτλοι εφημερίδων
  • [03] Γενική συνέλευση του ΣΕΒ
  • [04] Ναρκωτικά
  • [05] Εργασιακό
  • [06] Προσλήψεις
  • [07] Διεθνής Αμνηστία
  • [08] Μονιμότητα στο Δημόσιο
  • [09] Πατριαρχείο Ιεροσολύμων
  • [10] Τουρισμός
  • [11] Χαρίλαος Φλωράκης
  • [12] Απόστρατοι αξιωματικοί
  • [13] ΟΤΕ
  • [14] ΠΑΣΟΚ
  • [15] Δημοτικές - Νομαρχιακές εκλογές

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ

    Η ομιλία του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στην ετήσια γενική συνέλευση του ΣΕΒ, οι τοποθετήσεις του Γιώργου Παπανδρέου και του προέδρου του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Οδυσσέα Κυριακόπουλου, αλλά και οι δηλώσεις του υπουργού Οικονομίας Γιώργου Αλογοσκούφη για το εργασιακό καθεστώς, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού Τύπου.

    [02] Τίτλοι εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Έρχονται αλλαγές στα εργασιακά. Ριζικές τομές από Καραμανλή.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Αυξάνονται και τα μερίσματα των Αποστράτων. Παράλληλα με τις συντάξεις τους.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Επίκεντρο ο τουρισμός. Μετά από πολλά χρόνια υπάρχει σωστή κυβερνητική στόχευση.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Ανατροπές και πέρα από τον ΟΤΕ. Μετά τη θετική υποδοχής της συμφωνίας για την άρση της μονιμότητας.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Νέα εποχή για την οικονομία. Ρήξεις και ανατροπές από Καραμανλή. Διαρθρωτικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις.

    Η ΑΥΓΗ: "Συμβόλαιο" Καραμανλή - Παπανδρέου. Χθες ενώπιον της συνέλευσης των Βιομηχάνων.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Να καταργηθεί η μονιμότητα και στο Δημόσιο. Για όσους διορίζονται από εδώ και στο εξής.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Ο κ. Καραμανλής δίνει, οι βιομήχανοι τα θέλουν όλα. Ζητούν αλλαγές στη φορολογία και στα εργασιακά.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Ρήξη με το κατεστημένο. Ξεκάθαρο μήνυμα του Κώστα Καραμανλή στο ΣΕΒ.

    ΕΘΝΟΣ: Διακίνηση ναρκωτικών μέσα σε σχολικές αίθουσες. Έκθεση-σοκ του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Οι κινήσεις και οι απειλές του Ειρηναίου μοιάζουν πλέον με το τίναγμα του ακέφαλου φιδιού.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Το σχέδιο Καραμανλή για καλύτερες ημέρες στην Οικονομία. Βαθιές ρήξεις και τομές ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Κλίμα μεγάλων αλλαγών. Στο τραπέζι αποκρατικοποιήσεις, εργασιακές σχέσεις, ωράριο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Στόχος εργασιακές σχέσεις. "Ναι" στις αξιώσεις του ΣΕΒ, λέει ο Καραμανλής.

    ΕΣΤΙΑ: Επιταχύνονται οι μεταρρυθμίσεις. Αποφασισμένος να συγκρουσθεί ο κ. Καραμανλής.

    ESPRESSO: Αγωνία για τον Αλέκο Αλεξανδράκη. Μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Σύμπτωση αρχηγών για μεταρρυθμίσεις. Κ. Καραμανλής και Γ. Παπανδρέου συγκλίνουν στις διαρθρωτικές αλλαγές.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Αποφασισμένος για μεταρρυθμίσεις. Το στίγμα της οικονομικής πολιτικής του έδωσε ο πρωθυπουργός.

    ΤΑ ΝΕΑ: Άνοιξε... την όρεξη των βιομηχάνων. Ο Καραμανλής με τη σκληρή ομιλία του στον ΣΕΒ.

    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ +13: "Δεν είμαστε πολιτικό κόμμα" ομολογούν κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Όρκος συνέχισης το στερνό αντίο. Στο αγνάντιο του Αηλιά από χτες ο Χαρίλαος Φλωράκης.

    TRAFFIC NEWS: Γάμος με τη μεσολάβηση του Πενταγώνου. Ιστορία αγάπης με χακί απόχρωση. Παντρεύτηκαν ύστερα από... σεξουαλική παρενόχληση και παρέμβαση υψηλά ισταμένων στο στράτευμα.

    Η ΧΩΡΑ: Απογείωση. Η γκρίζα προπαγάνδα ισοπέδωσης δεν θα περάσει. Καραμανλής: Η Ελλάδα βρίσκει τον δρόμο της.

    City Press: ΟΤΕ: Συμφωνία με 6 παγίδες.

    Μetro: Σημάδια ανάκαμψης. "Χαμόγελα" και δυναμική άνοδος στη Σοφοκλέους, με οδηγό τις εξελίξεις στον ΟΤΕ.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Με πυγμή για μεταρρυθμίσεις. Ριζικές τομές εξήγγειλε ο Κώστας Καραμανλής.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: "Στου κουφού την πόρτα..." Παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις, το ΥΠΕΧΩΔΕ δεν έχει ξεκινήσει ακόμα τα αντιπλημμυρικά έργα.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: "Επανάσταση" Καραμανλή για οικονομία. Με άρση μονιμότητας σε ΔΕΚΟ, ίσως και σε Δημόσιο.

    Σημείωση: η εφημερίδα ΝΙΚΗ δεν είχε φθάσει στο ΑΠΕ μέχρι την ώρα αποστολής του δελτίου.

    [03] Γενική συνέλευση του ΣΕΒ

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει ότι "προοπτική συναίνεσης για ταχύτατη προώθηση κρίσιμων διαρθρωτικών αλλαγών και μεταρρυθμίσεων διαμορφώθηκε χθες με τις ομιλίες που εκφώνησαν ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργος Παπανδρέου από το βήμα της ετήσιας γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει ότι "την απόφασή του να συγκρουστεί με τα οργανωμένα συμφέροντα που στέκονται εμπόδιο στην ανάπτυξη δήλωσε ο πρωθυπουργός μιλώντας στη γενική συνέλευση του ΣΕΒ. Ο κ. Καραμανλής έδωσε το στίγμα των άμεσων κινήσεων της κυβέρνησης χαρακτηρίζοντας το 2005 ως χρονιά αλλαγών και μεταρρυθμίσεων".

    Τα ΝΕΑ προσθέτουν ότι "η κυβέρνηση ελπίζει σήμερα ότι αν δώσει "κίνητρα" στους βιομηχάνους, αν ξεκινήσει την απορύθμιση της αγοράς εργασίας και αν προχωρήσει σε εκτεταμένες ιδιωτικοποιήσεις, η Οικονομία θα πάρει πάνω της. Μια προσπάθεια μεταρρύθμισης, όμως, αν δεν εξασφαλίζει τη συναίνεση και δεν συνοδεύεται από μέτρα κοινωνικής πολιτικής, οδηγεί σε κοινωνική ένταση και συγκρούσεις. Γι' αυτά τα μέτρα προστασίας των αδυνάτων ο κ. Καραμανλής δεν είπε λέξη".

    Το ΒΗΜΑ γράφει ότι "τα νεοφιλελεύθερα αναμενόμενα απέφερε στους βιομηχάνους η πρωθυπουργική τοποθέτηση στη χθεσινή γενική συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών. Αλλά οι βιομήχανοι, παρ' ότι πήραν ό,τι "αναπτυξιακό" τους εξυπηρετεί, ζήτησαν ακόμη περισσότερα από την κυβέρνηση (που εγκατέλειψε τη στρατηγική της "ήπιας προσαρμογής"): περαιτέρω μείωση της φορολογίας για τις επιχειρήσεις τους και άμεσες αλλαγές στα εργασιακά και στο Ασφαλιστικό".

    Ο ΛΟΓΟΣ σημειώνει ότι "επίδειξη αποφασιστικότητας αναφορικά με τις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που προτίθεται να προωθήσει, έκανε χθες ο Κώστας Καραμανλής από το βήμα της ετήσιας τακτικής συνέλευσης του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών. "Η εξάλειψη των προβλημάτων δεν μπορεί να μετατίθεται διαρκώς στο μέλλον. Το 2005 είναι χρονιά αλλαγών και μεταρρυθμίσεων", επανέλαβε για μία ακόμη φορά ο πρωθυπουργός, ενώ τόνισε ότι δεν είναι δυνατό να στέκονται εμπόδιο τα οργανωμένα συμφέροντα".

    Η ΑΥΓΗ εκτιμά ότι "συναινετική εμφάνιση έκαναν ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χθες στην ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ, παρά τις διαφοροποιήσεις τους για θέματα του "παρελθόντος", όπως ο βασικός μέτοχος".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) επισημαίνει ότι "ριζικές αλλαγές με αποκρατικοποιήσεις των ΔΕΚΟ με νέο εθνικό πλαίσιο ωραρίου, με σημαντικές αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις στον ιδιωτικό αλλά και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, με χρηματοδοτήσεις καθώς και με θεσμικές μεταρρυθμίσεις, εξήγγειλε χθες ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής από το βήμα της γενικής συνέλευσης του ΣΕΒ".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ισχυρίζεται ότι "αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις προσέφερε χθες η κυβέρνηση στους βιομηχάνους, ζητώντας ως αντάλλαγμα, κατά τη γενική συνέλευση του ΣΕΒ, επενδύσεις και εξωστρέφεια των επιχειρήσεων. Ο Κ. Καραμανλής υποσχέθηκε αλλαγές κυρίως για τον χρόνο εργασίας και την άμβλυνση της μονιμότητας. Πιο συγκεκριμένος ήταν ο Γ. Αλογοσκούφης. Ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Οδ. Κυριακόπουλος, ζήτησε όμως ριζοσπαστικά μέτρα χωρίς αναβολή. Ο Γ. Παπανδρέου τάχθηκε υπέρ διαρθρωτικών αλλαγών χωρίς να τις κατονομάσει".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ υπογραμμίζει ότι "αποφασισμένος να συγκρουστεί με γκρίζες πρακτικές του παρελθόντος προχωρώντας σε βαθιές ρήξεις και τομές ώστε η χώρα να εισέλθει σε περίοδο δημοσιονομικής σταθερότητας εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής μιλώντας χθες στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ στο Μέγαρο Μουσικής".

    Η ΧΩΡΑ τονίζει ότι "σε οριστικό ξερίζωμα της διαπλοκής προχωρεί η κυβέρνηση Καραμανλή. Ο πρωθυπουργός προανήγγειλε χθες από το βήμα του ΣΕΒ ριζοσπαστικά μέτρα για επενδύσεις, εμπόριο και τουρισμό, ενώ παράλληλα επισήμανε ότι θα αποτύχουν όσοι απεργάζονται σενάρια γκρίζας προπαγάνδας και μεθοδεύουν ανίερες συγκρούσεις".

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ "επί ένα ολόκληρο χρόνο μετά την άνοδο της Νέας Δημοκρατίας στην εξουσία, η Κυβέρνησις είχε σηκώσει την σημαία της "ήπιας προσαρμογής". Οι περισσότεροι υπουργοί αυτήν εξεθείαζαν. Προ διμήνου όμως, τόσο ο Πρωθυπουργός όσο και ο υπουργός Οικονομίας άρχισαν να τονίζουν περισσότερο το σκέλος της "προσαρμογής" και λιγότερο το σκέλος της "ήπιας". Και χθες, κατά την ομιλία του στην γενική συνέλευση του ΣΕΒ ο κ. Καραμανλής ήταν ακόμη πιο κατηγορηματικός. Έδειξε ότι είναι αποφασισμένος να επιταχύνη τις μεταρρυθμίσεις".

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ αναφέρει ότι "διαρθρωτικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, για να αρχίσει μια νέα εποχή στην οικονομία, και ίσες ευκαιρίες για όλους προανήγγειλε χθες ο πρωθυπουργός. Μιλώντας στον ΣΕΒ τόνισε ότι θα προχωρήσει σε ρήξεις και ανατροπές, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: "Θα σπάσουμε το φαύλο κύκλο των περασμένων δεκαετιών".

    [04] Ναρκωτικά

    Το ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει ότι "πλασάρουν τα ναρκωτικά, όχι μόνο δίπλα ή μέσα στο σχολείο, αλλά και μέσα στις τάξεις που γίνεται το μάθημα. Άκρως ανησυχητικά στοιχεία από έρευνα του ΕΚΚΕ που παρουσιάστηκε σε ημερίδα της Ελληνικής Αστυνομίας".

    [05] Εργασιακό

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ σημειώνει ότι "η κυβέρνηση, με τη συναίνεση του ΠΑΣΟΚ, προχωρεί σε ριζικές αλλαγές στο εργασιακό καθεστώς. "Θα προηγηθεί διάλογος" τόνισε ο κ. Αλογοσκούφης "αλλά η μεταρρύθμιση είναι αναγκαία". Με την ίδια άποψη συμφώνησαν τόσο ο κ. Κώστας Καραμανλής, όσο και ο κ. Γιώργος Παπανδρέου".

    [06] Προσλήψεις

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ γράφει ότι "σε νέες εγκριτικές αποφάσεις για την πρόσληψη προσωπικού σε υπουργεία, δήμους και εποπτευόμενους φορείς του Δημοσίου προχώρησε η αρμόδια διυπουργική επιτροπή. Συνολικά, εγκρίθηκε πακέτο 13.347 προσλήψεων εποχικού κυρίως προσωπικού αλλά και προσωπικού με συμβάσεις ανάθεσης έργου ενός έτους".

    [07] Διεθνής Αμνηστία

    H TRAFFIC NEWS γράφει ότι "περισσότερα "πλην" και λιγότερα "συν" για την Ελλάδα στην έκθεση της Διεθνούς Αμνηστίας! Συγκεκριμένα, η έκθεση στέκεται όσον αφορά τη χώρα μας, στην κακομεταχείριση μεταναστών και αλλοδαπών γυναικών από συνοριοφύλακες και αστυνομικούς ενώ θετική για την Ελλάδα χαρακτηρίζεται η κατάργηση της θανατικής ποινής για όλα τα εγκλήματα".

    [08] Μονιμότητα στο Δημόσιο

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει ότι "πολιτική τόλμη και μόνο απαιτείται από την κυβέρνηση προκειμένου η κατάργηση της μονιμότητας στις ΔΕΚΟ να επεκταθεί στο σύνολο του δημόσιου τομέα. Το μήνυμα έρχεται πλέον από τις ρίζες της κοινωνίας και της παραγωγής και η Οικονομία δεν θα συγχωρέσει άλλες παλαιοκομματικές κωλυσιεργίες, συνταγματικά ψευτοάλλοθι και εγκλωβισμούς που υπαγορεύτηκαν υπό τον πέλεκυ του πολιτικού κόστους και για τα δύο μεγάλα κόμματα".

    [09] Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ γράφει ότι " ο Ειρηναίος πλέον μοιάζει με ακέφαλο φίδι που τινάζεται για λίγο χρονικό διάστημα αλλά χωρίς να έχει κανένα περιθώριο να ζήσει. Μπορεί να επιχειρήσει να εκβιάσει τους Αγιοταφίτες με την απειλή δημιουργίας σχίσματος αλλά η ενέργειά του δεν θα βρει ανταπόκριση και θα πέσει στο κενό. Θα προσφύγει ίσως στο Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ για να ακυρώσει το Βασιλικό Διάταγμα που υπέγραψε ο Μονάρχης της Ιορδανίας και τον κήρυξη έκπτωτο. Κι εδώ η Ισραηλινή κυβέρνηση δεν επιθυμεί να σηκώσει την Παγκόσμια κατακραυγή των Ορθοδόξων Χριστιανών αλλά και του Αραβικού κόσμου".

    [10] Τουρισμός

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ σημειώνει ότι "ο πρωθυπουργός επεσήμανε ότι "η Ελλάδα πρέπει να έχει ποιοτικό τουρισμό και τους 12 μήνες". Η έγκαιρη διαφημιστική προβολή της χώρας σε όλο τον κόσμο θα βοηθήσει στην αύξηση του τουρισμού το καλοκαίρι. Άνοιξαν 23 γραφεία τουρισμό στο εξωτερικό και θα προστεθούν άλλα 49, ενώ τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι θα μένουν ανοικτοί από τις 8:00ως τις 19:30".

    [11] Χαρίλαος Φλωράκης

    Σύμφωνα με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ "ψηλά στον Αηλιά της Ραχούλας, ανάμεσα στις αντάρτικες βουνοκορφές της Πίνδου, βρίσκεται από χτες ο Χαρίλαος Φλωράκης. Μια πραγματική διαδήλωση ένα λαϊκό, κόκκινο ποτάμι συντρόφεψε τον λαϊκό ηγέτη στην τελευταία του κατοικία".

    [12] Απόστρατοι αξιωματικοί

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) εκτιμά ότι "και τα μερίσματα των αποστράτων αξιωματικών θα αυξηθούν αντίστοιχα με τις συντάξεις τους! Ήδη στο γραφείο του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Σπήλιου Σπηλιωτόπουλου υπάρχει προς υπογραφή η σχετική τροπολογία νόμου που έχει προωθήσει η Διεύθυνση του Μετοχικού Ταμείου Στρατού".

    [13] ΟΤΕ

    H METRO αναφέρει ότι "έκρηξη αγοραστικού ενδιαφέροντος καταγράφηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου, με επίκεντρο τη μετοχή του ΟΤΕ, η οποία συγκέντρωσε το ενδιαφέρον εγχώριων και ξένων επενδυτών. Η αγορά εκτίμησε ιδιαίτερα θετικά τη συμφωνία της διοίκησης του ΟΤΕ και των εργαζομένων η οποία αποτελεί μεγάλη διαρθρωτική αλλαγή που θα βοηθήσει την εξυγίανση του οργανισμού αλλά και μπορεί να αποτελέσει "πιλότο" για άλλες δημόσιες επιχειρήσεις που χρειάζονται εξυγίανση".

    H CITY PRESS προσθέτει ότι "το κόστος του προγράμματος εθελουσίας εξόδου ξεπερνάει τα 1,2 δισ. ευρώ και θα καλυφθεί, στο μεγαλύτερο μέρος από τους φορολογούμενους μέσω κρατικού προϋπολογισμού. Σχεδόν βέβαιη η αντίδραση των Βρυξελλών σε ένα μαζικό πρόγραμμα πολυτελούς πρόωρης συνταξιοδότησης σε μια περίοδο κατά την οποία η Ελλάδα έχει δεσμευθεί να περιορίσει το ασφαλιστικό της έλλειμμα και να αυξήσει τα ηλικιακά όρια συνταξιοδότησης. Το πέρασμα του μισθολογικού, ασφαλιστικού κόστους του ΟΤΕ στον κρατικό προϋπολογισμό και τα Ασφαλιστικά Ταμεία μη συμβατό με τους κανόνες ανταγωνισμού της ΕΕ. Η δημιουργία εργαζομένων "δύο ταχυτήτων" μπορεί να πέσει στο μέλλον στο δικαστήριο ύστερα από προσφυγή ενδιαφερομένων".

    [14] ΠΑΣΟΚ

    Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ +13 υποστηρίζει ότι "τα κρούσματα αδημονίας για την αδυναμία του Γιώργου να εκμεταλλευτεί τα στραβοπατήματα της κυβέρνησης έχουν αρχίσει να πυκνώνουν στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ. Με αποτέλεσμα η καθημερινή γκρίνια να παίρνει τα χαρακτηριστικά επιδημίας και πολλά στελέχη ιδιαίτερα όσα διαθέτουν κυβερνητική εμπειρία να μην κρατούν πλέον κλειστό το στόμα τους. "Η κυβέρνηση μας δίνει πάσες με τις γκάφες της κι εμεί δεν είμαστε σε θέση να σπρώξουμε την μπάλα στα δίχτυα" λέει χαρακτηριστικά πρώην υπουργός και όχι από τους γνωστούς αντιπάλους του Παπανδρέου".

    [15] Δημοτικές - Νομαρχιακές εκλογές

    H ESPRESSO γράφει ότι "δεκάξι μήνες πριν από τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, αρκετές από τις "γαλάζιες " λίστες με τους υποψηφίους νομάρχες και δημάρχους των μεγάλων πόλεων στην Βόρεια Ελλάδα δείχνουν έτοιμες".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 22 June 2005 - 7:30:00 UTC