Visit our Archive of Documents from NATO Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 05-08-30

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/8/2005
  • [02] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [03] Πετρέλαιο-Ανατιμήσεις
  • [04] Αεροπορική τραγωδία
  • [05] Παιδεία
  • [06] Δημήτρης Κοντομηνάς
  • [07] ΔΕΘ
  • [08] Ελληνοτουρκικά
  • [09] Μεταρρυθμίσεις
  • [10] Σωληνουργεία Κορίνθου
  • [11] Μαθητές
  • [12] Εκπαιδευτικοί
  • [13] Προσλήψεις

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/8/2005

    Οι ανατιμήσεις των προϊόντων λόγω της ανόδου των τιμών του πετρελαίου, η εισοδηματική πολιτική του 2006, η μείωση του ελλείμματος χωρίς την επιβολή νέων φορολογικών μέτρων και οι προσλήψεις σε υπουργεία και ΔΕΚΟ είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού Τύπου.

    [02] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): 8.300 διορισμοί μόνιμων εκπαιδευτικών. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας τα ονόματα.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για τα ΤΕΙ. Με άριστα το 20 και με 10 μόνο θα περνούν οι υποψήφιοι.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Ποδιές... από χρυσάφι. "Πολυέξοδη πασαρέλα"... οι αυλές των σχολείων. Πανάκριβες αγορές ρούχων και αξεσουάρ για να μη νιώθουν μειονεκτικά τα παιδιά.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Διορίζονται 17.800 εκπαιδευτικοί. Το υπουργείο Παιδείας διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία των σχολείων.

    Η ΑΥΓΗ: Το πετρέλαιο "καίει" και τους μισθούς! Άγγιξε τα 70 δολ. το βαρέλι χθες λόγω του τυφώνα στις ΗΠΑ.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Αυθαίρετα 1.000 τ.μ. στην καρδιά της Αθήνας στην "Αίγλη" του Ζαππείου κατασκεύασε ο απατεώνας Κοντομηνάς.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Η μάχη των μισθών. Αυξήσεις 7% - 8% ζητούν οι εργαζόμενοι. Άρχισαν διαπραγματεύσεις για την εισοδηματική πολιτική του 2006.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Πώς θα γίνουν 17.800 προσλήψεις εκπαιδευτικών. Ναι σε όλα από Αλογοσκούφη στη Μαριέττα.

    ΕΘΝΟΣ: Αφαίμαξη 82 -140 ευρώ τον μήνα για τα νοικοκυριά. Ποια βασικά είδη χτυπά το νέο κύμα ακρίβειας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Πάνω από τα 70 δολάρια το βαρέλι και... Καταντήσαμε ΠΕ - ΤΡΕΛ (ΑΙ) ΟΚΟΜΕΙΟ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Σαρωτικοί έλεγχοι στην Αγορά. Μπλόκο στις ανατιμήσεις επιχειρεί να βάλει το υπουργείο Ανάπτυξης.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Προσλήψεις 3.576 νέες θέσεις σε υπουργεία - ΔΕΚΟ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Τυφώνας ανατιμήσεων. ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ των καταναλωτών ΑΜΗΧΑΝΙΑ της κυβέρνησης.

    ΕΣΤΙΑ: Προς αδιέξοδο Ευρώπη με Τουρκία. Άκρως υποκριτική η στάσις των Ευρωπαίων ηγετών.

    ESPRESSO: Γιατί ο Μάκης μετακόμισε στην Εκάλη. Η βίλα που θα στεγάσει τη νέα του ζωή με την Κιμ.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Εφικτοί οι στόχοι μεταρρυθμίσεων χωρίς νέα μέτρα. Μείωση ελλειμμάτων - Όχι άλλοι φόροι.

    Ο ΛΟΓΟΣ: SUPER Ανατιμήσεις... φοβάται η κυβέρνηση από την εκτίναξη του Πετρελαίου. "Πονοκέφαλος" για το οικονομικό επιτελείο.

    ΤΑ ΝΕΑ: Πετρο-τυφώνας σαρώνει τους μισθούς. Ενώ η κυβέρνηση σηκώνει τα χέρια ψηλά...

    Η ΝΙΚΗ: Τυφώνας ακρίβειας. Ξεπέρασε τα 70 δολάρια το πετρέλαιο ανά βαρέλι.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ": Πετά στο δρόμο 135 εργαζόμενους.

    TRAFFIC NEWS: Μας κλέβουν τη δουλειά τα κολ γκερλ της σόουμπιζ. Κραυγή απόγνωσης από ιερόδουλες.

    Η ΧΩΡΑ: Αρένα το ΠΑΣΟΚ. Βόρειοι και Νότιοι για τη ΔΕΘ. Τι θα γίνει κατά την επίσκεψη του Γιώργου.

    City Press: Κοινωνικές εντάσεις λόγω πετρελαίου.

    Μetro: Συναγερμός για την τιμή του πετρελαίου.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Αγορά: ανοιχτά και την Κυριακή. Τα μπαράκια της Θεσσαλονίκης ανοίγουν "παράθυρο" στο νόμο.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: Παραίτηση αιφνιδιασμός στη Νομαρχία. Ο Γ. Γραμματέας Αν. Καρυπίδης εγκαταλείπει τον Π. Ψωμιάδη για να πολιτευθεί στις Σέρρες.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Δοκιμάζεται σκληρά, αλλά αντέχει η ΔΕΘ... Έρευνα του "ΤτΘ" με την ευκαιρία έναρξης της 70ής διοργάνωσης.

    [03] Πετρέλαιο-Ανατιμήσεις

    Η Traffic News υποστηρίζει ότι "την έντονη ανησυχία του για τις επιπτώσεις που προκαλεί στις επιχειρήσεις η εκρηκτική άνοδος στις διεθνείς τιμές του πετρελαίου, εξέφρασε χθες στον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφη το προεδρείο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος".

    Το ΒΗΜΑ αναφέρει ότι "η ΓΣΕΕ ανοίγει τη μάχη των μισθών με υψηλές διεκδικήσεις καθώς το κύμα ανατιμήσεων που προκαλεί η πετρελαϊκή κρίση έχει διαβρώσει τα εισοδήματα. Η διεκδίκηση αυξήσεων 7%-8% στους μισθούς, η χορήγηση επιδόματος θέρμανσης στους χαμηλόμισθους, η ακύρωση του νόμου Παναγιωτόπουλου για το ελαστικό ωράριο και η απόκρουση των κυοφορούμενων αλλαγών στο καθεστώς μονιμότητας των υπαλλήλων των ΔΕΚΟ αποτελούν τα κεντρικά αιτήματα της ΓΣΕΕ".

    Η METRO γράφει ότι "φωτιές" ανάβει στην κυβέρνηση το νέο ιστορικό ρεκόρ που κατέγραψαν χθες οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου, με το βαρέλι να "φλερτάρει" τα 70 δολάρια στις διεθνείς αγορές και τις τιμές των καυσίμων στην εγχώρια αγορά να βρίσκονται στα υψηλότερα επίπεδα όλων των εποχών. Από την τρίμηνη και πλέον παραμονή των τιμών πετρελαίου σε υψηλά επίπεδα το εισόδημα των πολιτών υπόκειται ασφυκτικές πιέσεις, με τις τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών να χτυπούν "κόκκινο". Πέραν του πονοκεφάλου που προκαλούν στο οικονομικό επιτελείο το νέο πληθωριστικό κύμα και οι "τρύπες" του Προϋπολογισμού για δαπάνη πετρελαίου, η κυβέρνηση καλείται να διαχειριστεί τις παρενέργειες που προκαλεί στα εισοδήματα η ξέφρενη πορεία του πετρελαίου, την ίδια στιγμή που ο ορίζοντας αποκλιμάκωσης των τιμών του "μαύρου χρυσού" εξακολουθεί να είναι θολός".

    Σύμφωνα με την City Press "Γ. Μυλωνάς, πρόεδρος ΣΒΒΕ: Οι βιομήχανοι δεν μπορούμε να είμαστε ανοιχτοχέρηδες με το πετρέλαιο στα ύψη. Χ. Πολυζωγόπουλος, πρόεδρος ΓΣΕΕ: Έχουμε να κάνουμε με... "καβουροτσέπηδες". Η ΓΣΕΕ διεκδικεί διορθωτικές αυξήσεις 2% λόγω πληθωρισμού και επίδομα θέρμανσης για τους μη προνομιούχους. Η κυβέρνηση δεν έχει περιθώρια ικανοποίησης των αιτημάτων. Θρίαμβος των διεθνών κερδοσκόπων, με το βαρέλι του πετρελαίου να αγγίζει προς στιγμήν τα 70 δολάρια λόγω του τυφώνα "Κατρίνα".

    Τα ΝΕΑ σημειώνουν ότι "βαρύ πλήγμα δέχονται οι μισθοί από τον πετρο-τυφώνα. Οι βιομήχανοι προαναγγέλλουν κύμα ακρίβειας και δηλώνουν αδυναμία για αυξήσεις μισθών, ενώ η κυβέρνηση ξέχασε το επίδομα θέρμανσης".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ εκτιμά ότι "στον Κόλπο του Μεξικού χτύπησε ο τυφώνας "Κατρίνα" αλλά στην Ελλάδα σηκώνεται το κύμα ανατιμήσεων. Δεν θα επωμιστούμε το κόστος από το πετρέλαιο (ξεπέρασε χθες τα 70 δολάρια) δηλώνουν οι βιομήχανοι και ετοιμάζουν ανατιμήσεις σε ψωμί, γαλακτοκομικά, λάδι και άλλα είδη σούπερ μάρκετ. Ακολουθούν κόμιστρα, ενώ την Πέμπτη ξεκινούν τα αυξημένα τιμολόγια της ΔΕΗ. Ήδη έχουν αυξηθεί οι τιμές στα σχολικά είδη γύρω στο 18%. Η ΓΣΕΕ ζητεί αυξήσεις 7,5-8% για να καλυφθούν οι απώλειες. "Οι επιχειρήσεις δεν μπορούν να είναι ανοιχτοχέρηδες", απαντούν οι βιομήχανοι. Διάλογο ΓΣΕΕ-εργοδοτών ζητεί ο Αλογοσκούφης".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ προσθέτει ότι "σαρωτικοί έλεγχοι ξεκινούν σε όλο το φάσμα της αγοράς, καθώς το Υπουργείο Ανάπτυξης επιχειρεί να δημιουργήσει ένα ακόμα ανάχωμα στο επερχόμενο κύμα ανατιμήσεων. Ταυτόχρονα, ο Υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας και ο αρμόδιος για θέματα αγοράς υφυπουργός Ανάπτυξης Γιάννης Παπαθανασίου ξεκινούν κύκλο επαφών με φορείς της αγοράς, με στόχο να επιδειχθεί αυτοσυγκράτηση".

    Η ΝΙΚΗ επισημαίνει ότι "εκτός ελέγχου" φαίνεται ότι κινούνται οι τιμές του πετρελαίου, προξενώντας έντονη ανησυχία στη διεθνή κοινή γνώμη και προκαλώντας "κύμα" ανατιμήσεων στη χώρα μας. Με τις υποδομές παραγωγής να βρίσκονται στα όριά τους και την κερδοσκοπία να φουντώνει, οι φόβοι για συνέχιση της ανόδου του "μαύρου χρυσού" είναι πλέον υπαρκτοί στη διεθνή κοινότητα".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ισχυρίζεται ότι "σε "πονοκέφαλο" για το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης εξελίσσεται το ράλι του πετρελαίου. Οι δεσμεύσεις θα υλοποιηθούν διαβεβαιώνει η κυβέρνηση, συγκρατημένες αυξήσεις σε μισθούς προαναγγέλλουν οι εργοδότες".

    Η ΑΥΓΗ υπογραμμίζει ότι "μέτρα για την αντιμετώπιση των ανατιμήσεων που προκαλεί στο κόστος ζωής η ξέφρενη άνοδος των τιμών του πετρελαίου ζητεί η ΓΣΕΕ, αλλά οι βιομήχανοι, επικαλούμενοι την "ανταγωνιστικότητα", αρνούνται να συζητήσουν θέμα μισθολογικών αυξήσεων. Την ίδια ώρα προχωρούν σε αυξήσεις των προϊόντων".

    Ο ΛΟΓΟΣ τονίζει ότι "σε "πονοκέφαλο" για το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης εξελίσσεται το ράλι του πετρελαίου, η τιμή του οποίου ξεπέρασε χθες, προς στιγμήν, και τα 70 δολάρια το βαρέλι! Συγκεκριμένα, η τιμή του πετρελαίου για συμβόλαια παράδοσης Οκτωβρίου έφτασε στα 70,80 δολάρια το βαρέλι για να υποχωρήσει λίγο αργότερα στα 69,75 δολάρια, αυξημένη κατά 3,62 δολάρια από το κλείσιμο των 66,13 δολαρίων την περασμένη Παρασκευή στη Νέα Υόρκη".

    Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ "η ακρίβεια αδειάζει το πορτοφόλι της ελληνικής οικογένειας. Στα άλματα του πετρελαίου προστίθενται εκρηκτικές αυξήσεις σε τρόφιμα, δίδακτρα και άλλα βασικά είδη και υπηρεσίες".

    [04] Αεροπορική τραγωδία

    H ESPRESSO γράφει ότι " ένταση έχει ξεσπάσει μεταξύ των Κυπρίων εμπειρογνωμόνων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και του Ακριβού Τσολάκη, για τον τρόπο που πραγματοποιούνται οι έρευνες για τα αίτια της αεροπορικής τραγωδίας που στοίχισε τη ζωή σε 121 ανθρώπους".

    [05] Παιδεία

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) αναφέρει ότι " με απόφαση της υπουργού Παιδείας Μαριέττας Γιαννάκου μειώνεται ο ανώτατος αριθμός των μαθητών στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Γυμνάσια - Λύκεια) από 35 σε 30 ανά τμήμα, ικανοποιώντας έτσι ένα πάγιο αίτημα των μαθητών, γονέων αλλά και εκπαιδευτικών για την βελτίωση της παρεχόμενης εκπαίδευσης".

    [06] Δημήτρης Κοντομηνάς

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ σημειώνει ότι "συνεργείο της Πολεοδομίας Αθηνών με επικεφαλής τον κ. Αλέξανδρο Βαρθαλίτη διενήργησαν χθες αυτοψία στα ΤΡΙΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ που φτιάχνει ο απατεώνας Κοντομηνάς στην καρδιά της Αθήνας, 100 μέτρα από το Σύνταγμα, στο ιστορικό Μνημείο του Ζαππείου , την "Αίγλη".

    [07] ΔΕΘ

    Η ΧΩΡΑ υποστηρίζει ότι "σοβαρή πολιτική κρίση με απρόβλεπτες διαστάσεις σοβεί στο ΠΑΣΟΚ για...ασήμαντη αφορμή. Βουλευτές και στελέχη διαφωνούν ακόμη και για τον τρόπο επίσκεψης του Γ. Παπανδρέου στη ΔΕΘ χωριζόμενοι σε στρατόπεδα Βορείων και Νοτίων. Στα χαρακώματα και για τις εκλογές της Αυτοδιοίκησης μετά την πρωτοβουλία Δαμανάκη για προσέγγιση αριστερών υποψηφίων".

    [08] Ελληνοτουρκικά

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ "αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Ευρωπαϊκή Ένωσης, σχετικά με την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Τουρκία, δεν έχει προηγούμενο. Και αποκαλύπτει την απίστευτη υποκρισία κάποιων Ευρωπαίων ηγετών, οι οποίοι, αν και εμφανίζωνται τώρα αντίθετοι στην ένταξη της Τουρκίας, δεν θέλουν να είναι αυτοί που θα πουν το "Όχι".

    [09] Μεταρρυθμίσεις

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει ότι "τα στοιχεία εκτέλεσης του εφετινού προϋπολογισμού με τα οποία έχει εφοδιάσει τον πρωθυπουργό ο κ. Γ. Αλογοσκούφης έχουν ενθαρρύνει τον κ. Κ. Καραμανλή, ο οποίος βλέπει τώρα με μεγαλύτερη αισιοδοξία την εξέλιξη της οικονομίας το 2006. Φαίνεται να είναι πλέον εφικτός ο στόχος για τον οποίο η Ελλάδα έχει δεσμευθεί έναντι της Κομισιόν για μείωση του ελλείμματος κάτω από το 3% του ΑΕΠ στο τέλος του 2006 και μάλιστα χωρίς να απαιτείται η επιβολή νέων φορολογικών μέτρων. Συνεπώς, ο κ. Καραμανλής μπορεί να εμφανισθεί στη ΔΕΘ με τη σιγουριά του πρωθυπουργού που πέτυχε να ελέγξει τα τεράστια ελλείμματα και χρέη τα οποία του κληροδότησε το ΠΑΣΟΚ και να διαβεβαιώσει τον λαό ότι η εθνική οικονομία θα εξυγιανθεί χωρίς να καταστεί αναγκαία η επιβολή μέτρων λιτότητας".

    [10] Σωληνουργεία Κορίνθου

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ υποστηρίζει ότι "την ώρα που ένας συνάδελφός τους στο κάτεργο του Στασινόπουλου στη Θήβα έπεφτε νεκρός πάνω στο μεροκάματο, οι 135 εργάτες των "Σωληνουργείων Κορίνθου" - ανήκουν στον ίδιο όμιλο- έπαιρναν το διαβατήριο για την ανεργία. Η εργοδοσία αποφάσισε να κλείσει το εργοστάσιο ελέω "ανταγωνιστικότητας" αφού πρώτα ξεζούμισε εκατοντάδες εργαζόμενους και "έστειλε" στο θάνατο άλλους έξι".

    [11] Μαθητές

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ γράφει ότι "ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας των σχολικών ειδών. Οι μαθητές ετοιμάζονται να επανέλθουν στα σχολεία μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και οι γονείς πληρώνουν ώστε το κάθε παιδί να έχει όλα όσα χρειάζεται στο σχολείο (μολύβια, τετράδια και άλλα). Τα τελευταία χρόνια όμως ο σχολικός προϋπολογισμός για κάθε παιδί έχει "φουσκώσει" καθώς οι αυλές των σχολείων έχουν μετατραπεί σε πασαρέλες. Οι μαθητές απαιτούν από τους γονείς τους ακριβά ρούχα, επειδή τα φορούν οι φίλοι τους και πολλές φορές νιώθουν μειονεκτικά επειδή οι γονείς τους δεν μπορούν να αγοράσουν τις φίρμες με τις οποίες ντύνονται οι συμμαθητές τους".

    [12] Εκπαιδευτικοί

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) αναφέρει ότι "στον άμεσο διορισμό 8.300 μόνιμων εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας και 9.500 αναπληρωτών προχωρά η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας προκειμένου στις 12 Σεπτεμβρίου να ξεκινήσει ομαλά η νέα σχολική χρονιά.

    Σύμφωνα με τη ΒΡΑΔΥΝΗ "το "πράσινο φως" στο υπουργείο Παιδείας για τον άμεσο διορισμό 8.300 μόνιμων εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και 9.500 αναπληρωτών έδωσε το υπουργείο Οικονομίας".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ προσθέτει ότι " με βασικό στόχο να μην παρατηρηθούν φέτος κενά στις θέσεις διδακτικού προσωπικού, το υπουργείο Παιδείας κινήθηκε γρήγορα και εξασφάλισε τα κονδύλια για τους απαραίτητους διορισμούς. Έτσι, η νέα σχολική χρονιά θα ξεκινήσει κανονικά, χωρίς προβλήματα".

    [13] Προσλήψεις

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει ότι "ανοιχτές" είναι 3.576 θέσεις τακτικού και έκτακτου προσωπικού στο Δημόσιο. Σε 17 νοσοκομεία της χώρας προκηρύχθηκαν 426 νέες θέσεις μόνιμου προσωπικού. Επίσης η ΕΡΤ Α.Ε. θα προσλάβει 130 υπαλλήλους με σύμβαση αορίστου χρόνου. Ως προς το εποχικό προσωπικό, ξεχωρίσει η προκήρυξη του Ινστιτούτου Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων για 1.804 ωρομίσθιους εκπαιδευτές".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 31 August 2005 - 20:34:36 UTC