Visit the Web Pages Hosted by HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 05-09-07

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 7/9/2005
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Οικονομία - ΔΕΘ
  • [04] ΟΤΑ
  • [05] Αγορά ακινήτων - Αντικειμενικές αξίες
  • [06] ΔΕΚΟ-ΠΑΣΟΚ
  • [07] Δημόσιο
  • [08] ΠΑΣΟΚ-Δημοσκοπήσεις
  • [09] Δημήτρης Κοντομηνάς
  • [10] Εξυγίανση των ΔΕΚΟ
  • [11] Προσλήψεις
  • [12] Παιδεία
  • [13] Οικονομία-ΠΑΣΟΚ
  • [14] Καταγγελία

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 7/9/2005

    Η προετοιμασία της κυβέρνησης για τη ΔΕΘ, το πακέτο παροχών και αλλαγών στις ΔΕΚΟ που θα εξαγγείλει ο πρωθυπουργός στην ομιλία του, η αγορά ακινήτων και οι αντικειμενικές αξίες, τα μέτρα που προτείνει το ΠΑΣΟΚ κατά της ακρίβειας και η καταγγελία για υπουργούς που χρηματίζονται, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): 3.980 προσλήψεις χωρίς διαγωνισμό. Σε νοσοκομεία, στη ΜΟΔ και στην ΕΡΤ.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Ηλεκτρονική επανάσταση στο Δημόσιο. Με υπολογιστές θα εργάζονται όλοι οι υπάλληλοι.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Μόνιμοι 10.000 συμβασιούχοι. Έλυσε χρόνιο πρόβλημα των ΟΤΑ ο Παυλόπουλος.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: 4+1 δώρα από Καραμανλή. Ολοκληρώθηκε η δέσμη μέτρων εν όψει ΔΕΘ.

    Η ΑΥΓΗ: Βαφτίζουν τα "ψίχουλα" γενναίες παροχές! Κυβερνητική επιχείρηση ενόψει της ΔΕΘ.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Λάδωσε και την πολεοδομία ο απατεώνας Κοντομηνάς. Θα κονόμαγε ο λωποδύτης πάνω από ένα δισεκατομμύριο δραχμές.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Ο κ. Γ. Παπανδρέου καταγγέλλει την κυβέρνηση και προτείνει: Επτά άμεσα μέτρα κατά της ακρίβειας.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: ΠΑΣΟΚ σε νευρική κρίση. Γκρίνιες και δυσαρέσκεια κλονίζουν το παλιό, το νέο και το... άλλο κόμμα.

    ΕΘΝΟΣ: Στα ύψη οι αξίες των ακινήτων. Αντικειμενικές: Πρόταση για αυξήσεις από 13% έως 265% σε 87 περιοχές της Αττικής.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Με κλείσιμο των αεροδρομίων της χώρας απειλούν οι συνδικαλιστές αν μπει "λουκέτο" στον εθνικό μας αερομεταφορέα που νοσεί και: ..."Ολυμπιακό Αγώνισμα" η Ολυμπιακή.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Πόλεμος στις ΔΕΚΟ. Συνδικαλιστικό πραξικόπημα από τους εργατοπατέρες του ΠΑΣΟΚ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Πακέτο αλλαγών στις ΔΕΚΟ. Ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής δίνει το πλαίσιο στη ΔΕΘ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: 100% πάνω οι αντικειμενικές. Φωτιά οι προτάσεις των επιτροπών - φθάνουν ως 265%.

    ΕΣΤΙΑ: Το γαϊτανάκι της Θεσσαλονίκης. Ευτελίζονται κυβέρνησις, κοινοβούλιο και πολιτική.

    ESPRESSO: Το ξέσπασμα της Πολυξένης Λιάνη για την κόρη της: "Δεν ξέρω καμιά Δήμητρα!". "Είμαι άρρωστη και με φροντίζει μόνο ο γιος μου".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Διπλασιάζονται οι αντικειμενικές αξίες. Εισηγήσεις στον υπουργό Οικονομικών - Αντιδρούν κατασκευαστές, μεσίτες.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Μέτρα για ενίσχυση των ασθενέστερων. Κοινή εισήγηση Αλογοσκούφη - Καραμανλή στον πρωθυπουργό.

    ΤΑ ΝΕΑ: Κατήγγειλε υπουργούς για χρηματισμό. Ξαφνική τρικυμία στην κυβέρνηση.

    Η ΝΙΚΗ: Με... σοκολατάκια στη ΔΕΘ. Το Μαξίμου αναζητά φτηνές "παροχές".

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ραγδαία υποβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης. Διάβημα ταξικών συνδικάτων στο υπουργείο Παιδείας.

    TRAFFIC NEWS: Ανατριχιαστική κατάθεση δικαστίνας: Ήθελε να με λαδώσει το παραδικαστικό κύκλωμα.

    Η ΧΩΡΑ: Η απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών: Προσλήψεις: Εγκρίθηκαν 30.909 θέσεις. Σε νοσοκομεία, σχολεία και υπηρεσίες.

    City Press: Κινήσεις τακτικής πριν τη ΔΕΘ.

    Μetro: Φωτιά στα ακίνητα. Σήμα κινδύνου από τους κτηματομεσίτες για την επιβολή ΦΠΑ.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Μαύρος χρυσός στα ταμεία του κράτους. Από την τρελή κούρσα της τιμής του πετρελαίου.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: Με ανοικτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό η "γαλάζια" διοίκηση του Τ.Ε.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας τονίζει ότι χωρίς εθνικό αναπτυξιακό σχέδιο είχαμε: "Ψευδεπίγραφες εξαγγελίες για τη Β. Ελλάδα".

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Στόχος οι 300.000 επισκέπτες και η ενίσχυση των αδύνατων κοινωνικών ομάδων. Με συμμετοχή 1.070 εκθετών στην 70ή ΔΕΘ.

    [03] Οικονομία - ΔΕΘ

    H ESPRESSO γράφει ότι "σε μία περίοδο που οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, ο Κώστας Καραμανλής δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δει τα κυβερνητικά στελέχη σε τσακίρ κέφι στα νυχτερινά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης, ενώ έχουν έρθει για να τιμήσουν τη ΔΕΘ, η οποία τα τελευταία χρόνια αρχίζει σταδιακά να χάνει την αίγλη της".

    H TRAFFIC NEWS προσθέτει ότι "μέτρα που θα ενισχύσουν το κοινωνικό προφίλ της κυβέρνησης, αλλά και που θα ανταποκρίνεται στις πρωθυπουργικές εξαγγελίες των τελευταίων μηνών ετοιμάζεται να εξαγγείλει ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ".

    Η ΝΙΚΗ αναφέρει ότι " χαρακτηριστικά "κοινωνικής " έκπληξης και κυβερνητικής γαλαντομίας προσδίδουν οι διοχετευόμενες από το Μέγαρο Μαξίμου πληροφορίες ότι ο πρωθυπουργός αναμένεται να εξαγγείλει (ξανά) από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης κάποια από τα "φιλολαϊκά" μέτρα που είχε υποσχεθεί προεκλογικά. Προκειμένου να συγκρατηθεί το "βουβό" κύμα λαϊκής απογοήτευσης και απαισιοδοξίας που εκδηλώνεται στις τελευταίες δημοσκοπήσεις και να ενισχυθεί η ξεφτισμένη από τις θερινές "μεταρρυθμίσεις" εικόνα "κοινωνικής ευαισθησίας" της ΝΔ , το τελευταίο διήμερο καταβάλλεται προσπάθεια να διαμορφωθεί η αίσθηση πως το κόμμα δεν αθετεί τις δεσμεύσεις που είχε αναλάβει πριν τις εκλογές".

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ "ραντεβού στη Θεσσαλονίκη έδωσαν γι αυτό το Σαββατοκύριακο οι εργαζόμενοι στην Ολυμπιακή Αεροπορία, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα κυβερνητικά σχέδια που αφορούν το κλείσιμο των Ολυμπιακών Αερογραμμών".

    Η ΕΣΤΙΑ υποστηρίζει ότι "ο φυσικός χώρος εξαγγελίας της κυβερνητικής πολιτικής είναι το Κοινοβούλιο. Μάλιστα για την οικονομική πολιτική προβλέπεται ειδική κοινοβουλευτική διαδικασία ως προς την κατάθεση, συζήτηση και έγκριση του Κρατικού Προϋπολογισμού. Παραδόξως όμως τον ρόλο της Βουλής ως προς την εξαγγελία της οικονομικής πολιτικής τείνει να υποκαταστήση η Διεθνής Εκθεσις Θεσσαλονίκης".

    Η CITY PRESS γράφει :"το κυβερνητικό επιτελείο αναζητεί "ευχάριστες εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής για τους μη προνομιούχους. Ανησυχία στο Μαξίμου για το υψηλό ποσοστό των δυσαρεστημένων (70%) με την οικονομική πολιτική. Αλογοσκούφης : Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εκδηλώσουμε την κοινωνική μας αλληλεγγύη. Το Δημόσιο δεν βγάζει χρήματα από την αύξηση της τιμής των καυσίμων. Ξέσπασμα "γαλάζιων" συνεταιριστών σε βάρος των κυβερνητικών αρμοδίων για την κακή πορεία του αγροτικού εισοδήματος".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ εκτιμά ότι "στοχευμένες παροχές μόνον προς - κοινωνικά - αδύναμες ομάδες περιλαμβάνει το κοινωνικό πακέτο της κυβέρνησης, η οποία επιλέγει να μείνει μακριά από την παροχολογία, παρά τις πιέσεις που ασκούνται. Αρμόδιες πηγές τόνιζαν και χθες, ότι ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, κατά την ομιλία του στη ΔΕΘ , θα επιμείνει στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, που απαιτεί ακόμα η οικονομία, και δεν θα υποκύψει στον πειρασμό της χαλάρωσης".

    Ο ΛΟΓΟΣ σημειώνει ότι "εισήγηση θα υποβάλουν από κοινού αυτή την εβδομάδα στον πρωθυπουργό τα υπουργεία Οικονομίας και Υγείας, η οποία θα περιλαμβάνει μέτρα και πολιτικές για την ενίσχυση των ασθενέστερων κοινωνικά ομάδων. Αυτό προκύπτει από δηλώσεις των υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργου Αλογοσκούφη και Υγείας Νικήτα Κακλαμάνη μετά τη συνάντηση που είχαν στο υπουργείο Οικονομίας, όπου συμμετείχαν οι υφυπουργοί Οικονομικών Π. Δούκας και Υγείας Γ. Κωνσταντόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής Γ. Κουρής και υπηρεσιακοί παράγοντες".

    Η ΑΥΓΗ υποστηρίζει ότι "η κυβέρνηση επιδίδεται σε επικοινωνιακή εκστρατεία -με διαρκείς συσκέψεις συναρμοδίων υπουργών και διαρροές για επιδόματα πχ για το τρίτο παιδί - με στόχο να καλλιεργήσει την εντύπωση πως πρόκειται να εξαγγείλει γενναίες παροχές. Η αλήθεια είναι όμως ότι ούτε επίδομα θέρμανσης δεν πρόκειται να δοθεί, παρά τη ραγδαία αύξηση της τιμής του πετρελαίου".

    [04] ΟΤΑ

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ υποστηρίζει ότι "ένα χρόνιο πρόβλημα με 10.000 δημοτικούς υπαλλήλους έλυσε χθες ο υπουργός Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης. Ο Προκόπης Παυλόπουλος ανακοίνωσε στο προεδρείο της ΚΕΔΚΕ ότι με χρήματα από τον κρατικό προϋπολογισμό θα μονιμοποιηθούν 10.000 υπάλληλοι, που εργάζονται με συμβάσεις ορισμένου χρόνου εδώ και χρόνια στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης".

    [05] Αγορά ακινήτων - Αντικειμενικές αξίες

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ γράφει ότι "σε τρεις δόσεις σχεδιάζει να σπάσει τις αυξήσεις ο υπουργός Οικονομίας. Προειδοποίηση των ιδιοκτητών ακινήτων για καθίζηση στην οικοδομική δραστηριότητα και αλματώδεις αυξήσεις στα μισθώματα".

    Σύμφωνα με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ "γενναίες αυξήσεις στις αντικειμενικές τιμές ακινήτων εισηγείται στην ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών η ειδική επιτροπή που συγκέντρωσε τις εκτιμήσεις των εφοριών και απόψεις μηχανικών. Οι αυξήσεις τιμών φθάνουν έως και 250% και αναμένεται να υιοθετηθούν-έστω και με κάποιες παραλλαγές της εισήγησης- από την ηγεσία του υπουργείου που πάντως εξετάζει το θέμα...Από την πλευρά τους οι κατασκευαστές, οι μεσίτες ακινήτων και άλλοι επαγγελματικοί κλάδοι της οικοδομής, σε κοινό μέτωπο προσπαθούν να αναβληθεί (για μια ακόμα φορά ) η επιβολή ΦΠΑ στα νέα ακίνητα. Σε δηλώσεις τους υποστηρίζουν ότι η επιβολή ΦΠΑ θα οδηγήσει σε νέα άνοδο των ακινήτων και ζητούν τη σταδιακή άνοδο των αντικειμενικών τιμών".

    Η METRO εκτιμά ότι "απομακρύνεται το όνειρο απόκτησης κατοικίας για τους περισσότερους Έλληνες, σύμφωνα με τους εκπροσώπους της κτηματαγοράς, οι οποίοι εκτιμούν ότι το νέο φορολογικό πλαίσιο για τα ακίνητα θα ανεβάσει τις τιμές τους στα ύψη, με αποτέλεσμα οι επίδοξοι αγοραστές να μην μπορούν να "σηκώσουν" το βάρος του κόστους της ιδιόκτητης κατοικίας".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ προσθέτει ότι " αντικειμενικές αξίες που φθάνουν ως και 265% πάνω από τις σημερινές, εισηγούνται να ισχύσουν από 1.1.2006 οι επιτροπές στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών. Με τη λογική ότι οι αντικειμενικές πρέπει να προσεγγίσουν τις αγοραίες, προτείνουν κατά μέσον όρο τον διπλασιασμό των τιμών στην Αττική, ενδεχόμενο που θα εκτινάξει και τον φόρο μεταβίβασης για την αγορά πρώτης κατοικίας. Κύκλοι του υπουργείου διευκρινίζουν ότι οι αυξήσεις θα κινηθούν σε χαμηλότερα επίπεδα. Πάντως η διαρροή θορύβησε την πολιτική ηγεσία του υπουργείου εν όψει της ΔΕΘ, που απέδιδε τα στοιχεία "σε πηγές προσκείμενες στο ΠΑΣΟΚ".

    [06] ΔΕΚΟ-ΠΑΣΟΚ

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ τονίζει ότι "στον αέρα βρίσκεται πλέον η συμφωνία για την εθελουσία έξοδο περισσότερων από 5.000 υπαλλήλων του ΟΤΕ και την άρση της μονιμότητας των νεοπροσλαμβανόμενων μετά το συνδικαλιστικό πραξικόπημα των προσκείμενων στο ΠΑΣΟΚ συνδικαλιστών, οι οποίοι έδειξαν την έξοδο στους συναδέλφους τους που υπέγραψαν τη συμφωνία και στη συνέχεια τους αντικατέστησαν".

    [07] Δημόσιο

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΣΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) υπογραμμίζει ότι "προ των πυλών βρίσκεται η ηλεκτρονική επανάσταση στο Δημόσιο, με τους πολίτες και τις επιχειρήσεις να μπορούν να έχουν πρόσβαση, μέσω του Διαδικτύου, σε κάθε είδους πληροφορία που τους ενδιαφέρει με ένα μικρό αντίτιμο".

    [08] ΠΑΣΟΚ-Δημοσκοπήσεις

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ ισχυρίζεται ότι "έντονος προβληματισμός για τη διαφορά της τάξης του 4,1% μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, την οποία κατέγραψε η νέα δημοσκόπηση της OPINION, επικράτησε στη χθεσινή σύσκεψη των συντονιστών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα, υπήρξαν και αιχμές από κάποια επώνυμα κοινοβουλευτικά στελέχη για την επικοινωνιακή πολιτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης".

    [09] Δημήτρης Κοντομηνάς

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ εκτιμά ότι "εκβιάζοντας και λαδώνοντας άγνωστο αριθμό υπαλλήλων της Πολεοδομίας Αμαρουσίου ο απατεώνας Κοντομηνάς που έφαγε τα λεφτά χιλιάδων μεταναστών μας στην Νότιο Αφρική, την Γερμανία, το Βέλγιο και την Ολλανδία, ενώ στενοί συνεργάτες του έχουν ληστέψει κόσμο και κοσμάκη σε ολόκληρη την χώρα από τους οποίους άρπαξαν τις οικονομίες τους, υποσχόμενοι λαγούς με πετραχήλια, τα κατάφερε και πήρε άδεια για να κτίσει πενταόροφη οικοδομή στην αυλή του παραδοσιακού αρχοντικού που βρίσκεται στο Μαρούσι επί της οδού Κηφισίας 178".

    [10] Εξυγίανση των ΔΕΚΟ

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ επισημαίνει ότι "με πρόταση για την εξυγίανση των ΔΕΚΟ ανεβαίνει ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ. "Μοντέλο ΟΤΕ" και στις μη εισηγμένες επιχειρήσεις, αλλά χωρίς εθελουσία έξοδο, προβλέπει το νέο πλαίσιο που προωθεί η κυβέρνηση για τις ΔΕΚΟ".

    [11] Προσλήψεις

    Η ΧΩΡΑ σημειώνει ότι "ανοίγει ο δρόμος για χιλιάδες τοποθετήσεις στον δημόσιο τομέα και τους οργανισμούς μετά τις εγκρίσεις που δόθηκαν χθες από το υπουργείο Εσωτερικών. Πράσινο φως για 4.500 προσλήψεις στα νοσοκομεία έδωσε ο Γ. Αλογοσκούφης. Ιδιαίτερη έμφαση αποδίδει η κυβέρνηση στην άμεση κάλυψη των κενών των σχολείων, και τις επόμενες ημέρες αναμένονται προκηρύξεις διαγωνισμών για εκπαιδευτικούς".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) προσθέτει ότι "το "πράσινο φως" για το άνοιγμα 30.898 θέσεων εργασίας δόθηκε χθες από την αρμόδια Τριμελή Επιτροπή των γενικών γραμματέων Εσωτερικών, Εργασίας και Οικονομικών".

    [12] Παιδεία

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ γράφει ότι "η νέα σχολική χρονιά που αρχίζει σε λίγες μέρες είναι ήδη βραχνάς για τους εργαζόμενους εξαιτίας των συσσωρευμένων προβλημάτων της Παιδείας σε συνάρτηση με τη γενικότερη άσχημη κατάσταση του βιοτικού επιπέδου της εργατικής τάξης. Τη διαπίστωση αυτή μετέφεραν χτες στην ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, εκπρόσωποι ταξικών συνδικάτων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ".

    [13] Οικονομία-ΠΑΣΟΚ

    Το ΒΗΜΑ αναφέρει ότι "τη λήψη επτά άμεσων μέτρων για την ανακούφιση των χαμηλών εισοδημάτων από τις επιπτώσεις της ανεξέλεγκτης ανόδου των τιμών κατέθεσε χθες το ΠΑΣΟΚ και ταυτοχρόνως κατήγγειλε την κυβέρνηση ως "τροχονόμο της ακρίβειας". Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Παπανδρέου σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι "η ΝΔ έχει τεράστια ευθύνη για την καλπάζουσα ακρίβεια", κατηγόρησε την κυβέρνηση για "σκόπιμη αδράνεια" που "βοηθά κάποιους λίγους να κερδοσκοπούν' και ζήτησε να δοθεί τουλάχιστον στους φτωχότερους πολίτες επίδομα θέρμανσης".

    [14] Καταγγελία

    Τα ΝΕΑ υποστηρίζουν ότι "άνω-κάτω κάνουν την κυβέρνηση οι καταγγελίες του 'γαλάζιου" αγροτοσυνδικαλιστή Κοκκινούλη, για υπουργούς που χρηματίζονται. Την ύπαρξη των καταγγελιών -που αρνείται τώρα ο κ. Κοκκινούλης- ουσιαστικά επιβεβαίωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ευάγγ. Μπασιάκος".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 7 September 2005 - 21:37:14 UTC