Browse through our Interesting Nodes on the Informatics & Computing Business in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 05-10-12

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 12/10/2005
  • [02] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [03] Γ. Παπανδρέου
  • [04] ΓΣΕΕ
  • [05] Προσωπικά Δεδομένα
  • [06] Προσλήψεις
  • [07] Εξωτερική πολιτική
  • [08] Αντώνης Μπέζας
  • [09] Η γρίπη των πουλερικών
  • [10] ALPHA
  • [11] F-16
  • [12] Ανεργία
  • [13] Ασφαλιστικό
  • [14] Οικονομική πολιτική
  • [15] Ελληνοτουρκικά
  • [16] ΕΔΕ
  • [17] Τράπεζα της Ελλάδος

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 12/10/2005

    Οι αλλαγές που επέρχονται από το 2006 στο Ασφαλιστικό, η άρνηση της Άγκυρας για κάθε υποχρέωση σχετικά με την τελωνειακή ένωση με την Κύπρο και τη Σχολή της Χάλκης, το πλαφόν που επιχειρεί να θέσει η Τράπεζα της Ελλάδος στα στεγαστικά δάνεια και ο κατακερματισμός έργων για να μην απαιτείται διαγωνισμός είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού Τύπου.

    [02] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): 2.554 προσλήψεις χωρίς διαγωνισμό. Σε φορείς του Δημοσίου και ΟΤΑ.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Αυξήσεις στις συντάξεις στρατιωτικών και ναυτικών. Όλες οι αλλαγές που έρχονται σε δύο μήνες.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Φοβάται τις εκλογές, μετά και τις τελευταίες δημοσκοπήσεις. Ο Γιώργος Παπανδρέου προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφύγει πρόωρες εκλογές, καθώς γνωρίζει ότι βρίσκεται μπροστά σε τρίτη συνεχόμενη ήττα από τον Κώστα Καραμανλή.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: 8 αλλαγές στο ασφαλιστικό. Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι της 1-1-2006.

    Η ΑΥΓΗ: Κάμερες παντού! Ανεξέλεγκτη παρακολούθηση των πάντων.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Ξηλώνει τη μαφία του λιμανιού ο νέος υφυπουργός Οικονομικών. Καυτοί φάκελοι για το λαθρεμπόριο τσιγάρων, ποτών και πετρελαίου.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Γ. Παπανδρέου για Κ. Καραμανλή: Νέος αλλά παλαιοδεξιός. Πώς προσδιορίζει την άνοδο του ΠΑΣΟΚ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Αυξάνονται συντάξεις ΝΑΤ και εφάπαξ Δημοσίου. Οι 8 αλλαγές στο ασφαλιστικό από 1.1.2006.

    ΕΘΝΟΣ: Φρενάρει τα στεγαστικά ο Γκαργκάνας. Εκρηκτική η ζήτηση, φοβίζει την Τράπεζα της Ελλάδος.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Επισήμως η μετάδοση του ιού γίνεται από τα αποδημητικά υδρόβια πτηνά, γι' αυτό... ούτε πουλί πετούμενο να μη βρεθεί μπροστά μας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Οι οκτώ αλλαγές σε ασφάλιση και συντάξεις. Ποιες μεταβολές θα γίνουν στην ασφαλιστική πραγματικότητα και ποιους αγγίζουν.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: 8 αλλαγές στο ασφαλιστικό από το 2006. Τι θα ισχύσει με βάση τους νόμους Σιούφα και Ρέππα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Πώς 2 έργα γίνονται... κιμάς! ΕΔΕ: Καταθέσεις αξιωματικών εξηγούν τη συνταγή.

    ΕΣΤΙΑ: Οι πρώην κομμουνιστές δείχνουν τον δρόμο. Η φορολογική επανάστασις στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.

    ESPRESSO: Το όνειρο ζωής του Νίκου Ευαγγελάτου έγινε στάχτη. Έκλαψε στην αγκαλιά της Τατιάνας. Δεν άντεξε και κατέρρευσε το ζευγάρι. Αποκαΐδια ο Polis, λίγες μέρες πριν βγει στον αέρα.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Σκληρή η "ευρωπαϊκή" Τουρκία. Ερντογάν και Γκιούλ αρνούνται κάθε υποχρέωση για τελωνειακή ένωση με την Κύπρο και για τη Σχολή της Χάλκης - Ενδιαφέρον για το Κοσσυφοπέδιο.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Πιθανότατα αύξηση των "ειδικών" φόρων. Για διαρθρωτικά μέτρα μόνιμου χαρακτήρα πιέζει η ΕΕ.

    ΤΑ ΝΕΑ: Βάζουν πλαφόν στα στεγαστικά δάνεια. Και φόβοι για αύξηση επιτοκίων.

    Η ΝΙΚΗ: Πουλάει τους μισθωτούς. Παρασκηνιακά παζάρια Αλογοσκούφη στο ECOFIN.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Ομολογίες" της ΓΣΕΕ: Ακαδημία λακέδων εργοδοσίας και κυβερνώντων.

    TRAFFIC NEWS: Η μαφία έκαψε τον ALPHA. Ύποπτη φωτιά καταγγέλλουν στελέχη του σταθμού.

    Η ΧΩΡΑ: Εμπρησμός στον ALPHA. Ύποπτη φωτιά καταγγέλλουν στελέχη του σταθμού.

    City Press: Αμερικανική "ληστεία" με τα μαχητικά F-16.

    METRO: Εφιάλτης η ανεργία. Ένας στους δύο Έλληνες ζει με το άγχος της απόλυσης.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: 8 αλλαγές στις συντάξεις. Θα ισχύσουν από 1.1.2006 σε όλα τα ταμεία.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: Κόκκινος συναγερμός στη Β. Ελλάδα. Την πόρτα της Ελλάδας χτυπά η γρίπη των πουλερικών μετά τα ύποπτα κρούσματα σε Βουλγαρία και Τουρκία.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Μετά την ασπίδα "λείπει"... ομπρέλα. Σαν "στημένο" τηλεπαιχνίδι η... ντροπή μας.

    [03] Γ. Παπανδρέου

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ υποστηρίζει ότι "τις πρόωρες εκλογές και τον απόλυτο αιφνιδιασμό από τον Κώστα Καραμανλή προσπαθεί να αποφύγει ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ότι σε μία τέτοια περίπτωση θα υποστεί τρίτη συνεχόμενη ήττα. Οι δημοσκοπήσεις επιτρέπουν στον πρωθυπουργό να συνεχίσει την εφαρμογή του κυβερνητικού προγράμματος, ενώ του δίνει το δικαίωμα να αιφνιδιάσει τον αντίπαλό του με τη διενέργεια πρόωρων εκλογών".

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι "η χθεσινή επίθεση του προέδρου του ΠαΣοΚ κ. Γ. Παπανδρέου κατά του πρωθυπουργού κ. Κ. Καραμανλή θύμιζε "Μπαϊρακτάρη" όχι βέβαια στις εκφράσεις αλλά στον περιβάλλοντα χώρο: έγινε στο γεύμα που παρέθεσε στους πολιτικούς συντάκτες στο εστιατόριο Ζείδωρον στου Ψυρρή. "Ο Καραμανλής είναι νέος, αλλά έχει λογικές που θυμίζουν την παλιά Δεξιά" είπε ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ. Ο κ. Παπανδρέου στην ερώτηση αν βλέπει πρόωρες εκλογές υπό την πίεση των δυσμενών οικονομικών εξελίξεων απάντησε εμμέσως:Η κυβέρνηση βρίσκεται σε αδιέξοδο και οι Ευρωπαίοι "έτριψαν δύο προϋπολογισμούς στα μούτρα της".

    [04] ΓΣΕΕ

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ γράφει ότι "μέχρι και το τελευταίο φύλλο συκής για τον αντιδραστικό χαρακτήρα της λεγόμενης Ακαδημίας Εργασίας της ΓΣΕΕ πέφτει, και μάλιστα με την κυνική ομολογία της Συνομοσπονδίας για τον πραγματικό αντεργατικό ρόλο που καλούνται να παίξουν οι καταρτιζόμενοι συνδικαλιστές".

    [05] Προσωπικά Δεδομένα

    Σύμφωνα με την ΑΥΓΗ στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφεύγει το υπουργείο Δημόσιας Τάξης ζητώντας να ακυρωθεί η απόφαση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, με βάση την οποία επιτρέπεται να λειτουργούν στους δρόμους της Αθήνας οι κάμερες, κυρίως για λόγους κυκλοφορίας και πάντως με προϋποθέσεις προστασίας των ατομικών δικαιωμάτων. Με την απόφαση της Αρχής, η αστυνομία ακόμη και αν μας φακελώνει δεν μπορεί να επικαλεστεί τα στοιχεία της παράνομης παρακολούθησης για να τεκμηριώσει ενοχή στο δικαστήριο".

    [06] Προσλήψεις

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) γράφει ότι "νέες θέσεις εργασίας που ανέρχονται στις 2.554 προκηρύχθηκαν και αυτή την εβδομάδα, υπό την επίβλεψη του ΑΣΕΠ (ή και εκτός ΑΣΕΠ) και του ΟΑΕΔ. Οι νέες προκηρύξεις αφορούν θέσεις στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, σε νοσοκομείο της χώρας, στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, σε δήμους και στον Οργανισμό Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης".

    [07] Εξωτερική πολιτική

    H TRAFFIC NEWS υποστηρίζει ότι "αποφασισμένη να προσφύγει στη λαϊκή ετυμηγορία είτε με τη μορφή δημοψηφίσματος είτε ακόμη και με την άμεση προσφυγή στις κάλπες εμφανίζεται η κυβέρνηση μετά και τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων".

    [08] Αντώνης Μπέζας

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ εκτιμά ότι "έναν προς έναν τους καυτούς φακέλους λαθρεμπορίας ζήτησε χθες ο νέος υφυπουργός Οικονομικών Αντώνης Μπέζας, στέλνοντας μήνυμα πολέμου στις συμμορίες που τζιράρουν δισεκατομμύρια από τις λαθραίες μπίζνες καυσίμων, τσιγάρων και οινοπνευματωδών αλλά και στα κυκλώματα των επίορκων που αλωνίζουν χρόνια τώρα σε τελωνεία και ελεγκτικές υπηρεσίες, για λογαριασμό των μαφιόζων - αφεντικών τους".

    [09] Η γρίπη των πουλερικών

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ σημειώνει ότι "επισήμως η μετάδοση του ιού της γρίπης των πουλερικών γίνεται από τα αποδημητικά υδρόβια πτηνά τα οποία δεν είναι δυνατόν να περιορισθούν, ούτε να εμβολιασθούν. Φτάσαμε σ΄ένα σημείο να λέμε και να ευχόμαστε ότι ούτε πουλί πετούμενο να μη βρεθεί μπροστά μας. Για το λόγο αυτό ο υπουργός Υγείας είπε να μην πανικοβαλλόμαστε αλλά ούτε και να εφησυχάζουμε".

    [10] ALPHA

    Η ΧΩΡΑ αναφέρει ότι "παρανάλωμα του πυρός σε μία ώρα το νέο τετραώροφο κτίριο του ALPHA στου Ρέντη. Ολοσχερής η καταστροφή των στούντιο, αλλά και του σημαντικού αρχειακού υλικού των δημοσιογράφων".

    [11] F-16

    H CITY PRESS γράφει: "η Ουάσιγκτον σκληραίνει τη στάση της έναντι της Ελλάδας στο Σκοπιανό, παρά τη γενναιόδωρη παραγγελία των 30+10 μαχητικών αεροσκαφών F-16 από την κυβέρνηση Καραμανλή. Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι προσπαθούν τώρα να διπλασιάσουν το κόστος των "γυμνών" μαχητικών αεροσκαφών. Αρνούνται , επίσης, την προμήθεια πυραύλου αέρος - αέρος, που σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη διαθέτουν τα τουρκικά F-16 . Τρενάρουν την προμήθεια των πανάκριβων αεροσκαφών για το ....2011. Η κυβέρνηση δεν έχει συμπεριλάβει το εξωφρενικό κόστος της παραγγελίας στον κρατικό προϋπολογισμό του 2006".

    [12] Ανεργία

    H ESPRESSO γράφει ότι "με την αβεβαιότητα για το άγνωστο αύριο και το φόβο της ανεργίας ζει ο σημερινός Έλληνας εργαζόμενος, σύμφωνα με έρευνα της Manpower, σε 15 χώρες της Ευρώπης, με θέμα "Ποιος είναι ο άριστος εργοδότης". Μάλιστα αρκετοί Έλληνες πιστεύουν ότι δεν έχουν την οικονομική άνεση να σταματήσουν τη δουλειά τους για να αποκτήσουν παιδιά, ενώ δεν θα λέγανε, "όχι" στο να αλλάξουν χώρα προκειμένου να έχουν δουλειά".

    Σύμφωνα με τη METRO "με τον φόβο της ανεργίας ζει ένας στους δύο εργαζόμενους στη χώρα μας. Αποκαλυπτική είναι σχετική έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρία "Manpower" σε 15 χώρες της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, με θέμα "Ποιος είναι ο άριστος εργοδότης", όπου αποτυπώνονται ανάγλυφα οι ανασφάλειες και οι ανησυχίες των εργαζομένων σε ολόκληρο τον κόσμο".

    [13] Ασφαλιστικό

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ισχυρίζεται ότι "αυξήσεις στις συντάξεις των ναυτικών και των στρατιωτικών, αναπροσαρμογές στις συντάξεις των αγροτών, αλλά και αλλαγές στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης και στα έτη ασφάλισης για συνταξιοδότηση, έρχονται το νέο έτος, σε εφαρμογή των διατάξεων του ασφαλιστικού νόμου".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ υπογραμμίζει ότι "οκτώ αλλαγές επέρχονται το 2006 βάση της κείμενης νομοθεσίας στα όρια ηλικίας και τα έτη ασφάλισης για συνταξιοδότηση, στις συντάξεις του ΝΑΤ, του ΟΓΑ και των στρατιωτικών, ενώ ξεκινά η επιστροφή των παρακρατηθέντων εισφορών του ΛΑΦΚΑ".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) τονίζει ότι "αλλαγές στο συνταξιοδοτικό καθεστώς εκατοντάδων χιλιάδων ασφαλισμένων φέρνει το 2006, μέσα από την "ωρίμανση" νομοθετικών ρυθμίσεων που έχουν ψηφιστεί από το 1992 μέχρι και σήμερα".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ προσθέτει ότι "οκτώ αλλαγές στην ασφάλιση και τις συντάξεις φέρνει το 2006 για εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένους".

    Σύμφωνα με την ΒΡΑΔΥΝΗ "οκτώ αλλαγές στο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης θα φέρει ο νέος χρόνος, σύμφωνα με την έκθεση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής (ΠΟΠΟΚΠ). Μεταξύ των αλλαγών είναι η αύξηση του εφάπαξ των δημόσιων υπαλλήλων έως και 3.000 ευρώ, ενώ μικρές αλλαγές επέρχονται στα όρια ηλικίας και τα έτη ασφάλισης για ορισμένες κατηγορίες εργαζομένων. Το 2006 θα είναι ο πρώτος χρόνος που θα επιστραφεί ένα μέρος των παρακρατηθέντων εισφορών για το ΛΑΦΚΑ (για αναδρομικά που φθάνουν έως 200 ευρώ η επιστροφή θα γίνει εφάπαξ)".

    [14] Οικονομική πολιτική

    Ο ΛΟΓΟΣ σημειώνει ότι "μετά τις πιέσεις του επιτρόπου Χοακίν Αλμούνια για διαρθρωτικά μέτρα μόνιμου χαρακτήρα, αντί της τιτλοποίησης, το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αυξηθούν οι "ειδικοί" φόροι (πχ τέλη κυκλοφορίας, διόδια) αντί των γενικών όπως ο ΦΠΑ. "Δεν υπάρχουν σχέδια για αύξηση κάποιων φόρων και ελπίζω να μην χρειαστεί να υπάρξουν επιβαρύνσεις στο μέλλον. Η προσπάθειά μας εστιάζεται στην καταπολέμηση του λαθρεμπορίου και της φοροδιαφυγής και στην αντιμετώπιση της σπατάλης στο Δημόσιο", δηλώνει ο κ. Γιώργος Αλογοσκούφης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Ελευθεροτυπία". Ανάλογες ελπίδες είχε εκφράσει ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών στις αρχές του 2005, αλλά το Μάρτιο υπήρξε η αύξηση του ΦΠΑ κατά μία ποσοστιαία μονάδα".

    Η ΕΣΤΙΑ εκτιμά ότι "στο προσφάτως εκδοθέν βιβλίο "Flat Tax Revolution", ο Αμερικανός Στηβ Φορμπς, εκδότης του ομωνύμου οικονομικού περιοδικού, περιγράφει λεπτομερώς τα τεράστια πλεονεκτήματα της εφαρμογής ενιαίου χαμηλού συντελεστού φορολογίας. Γράφει λοιπόν ο Φόρμπς για τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, όπου ήδη δοκιμάζεται με επιτυχία το σύστημα αυτό: "Παραδόξως, οι πρώην κομμουνιστές φαίνεται ότι έλαβαν το μήνυμα ταχύτερα από ό,τι εμείς οι καπιταλιστές".

    Η ΝΙΚΗ επισημαίνει ότι "με διαπραγματευτικά ανταλλάγματα εις βάρος των δημοσίων υπαλλήλων, των μισθωτών και των συνταξιούχων επιχειρεί το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης Καραμανλή να κατευνάσει τις αντιρρήσεις των Βρυξελλών για τις επισφαλείς μεθόδους που επινοούνται, προκειμένου να περισωθεί το κατατεθειμένο σχέδιο του νέου κρατικού προϋπολογισμού".

    [15] Ελληνοτουρκικά

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει ότι "μία εβδομάδα μετά την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεών της με την Ευρωπαϊκή Ένωση, η τουρκική κυβέρνηση, σε μια επίδειξη αδιαλλαξίας, δηλώνει επί της ουσίας και κατά τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν πρόκειται να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τις οποίες ανέλαβε έναντι της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Οικουμενικού Πατριαρχείου της Κωνσταντινουπόλεως".

    [16] ΕΔΕ

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ αναφέρει ότι "κατακερματισμός έργων ύψους 1,2 εκατ. ευρώ, για να μην απαιτείται η διενέργεια διαγωνισμών, παράνομη χρήση σφραγίδων εταιρειών που δεν συμμετείχαν με εκπροσώπους τους, συμμετοχή αξιωματικών του Στρατού, είναι η συνταγή. Όλα καταγράφονται στις καταθέσεις δύο αξιωματικών σε ΕΔΕ, που αποκαλύπτει σήμερα η "Ε" στις οποίες παραδέχονται τις παρατυπίες τους, υποστηρίζοντας ότι ο εργολάβος, σύμφωνα με τον διοικητή τους, "προερχόταν από τον υπουργό".

    [17] Τράπεζα της Ελλάδος

    Το ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει ότι "φρένο στη χορήγηση στεγαστικών δανείων βάζει ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Νικ. Γκαργκάνας και ζητά από τις τράπεζες να εγγράφουν μεγαλύτερες προβλέψεις όταν δίνουν δάνεια που υπερβαίνουν το 75% της αγοραίας αξίας του ακινήτου".

    Τα ΝΕΑ προσθέτουν ότι "πλαφόν στη χορήγηση στεγαστικών δανείων επιχειρεί να θέσει η Τράπεζα της Ελλάδος, που συνιστά στις τράπεζες η δόση για την εξόφληση δανείου να μην υπερβαίνει το 30%-40% του μηνιαίου εισοδήματος του δανειολήπτη".


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 12 October 2005 - 16:29:01 UTC