Read about Imvros and Tenedos: Violations of the Lausanne Treaty Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 06-05-31

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/5/2006
  • [02] Γ. Βουλγαράκης
  • [03] Ελληνοτουρκικά
  • [04] Παιδεία
  • [05] ΔΕΚΟ
  • [06] ΠΑΣΟΚ
  • [07] Προσωπικά δεδομένα ταξιδιωτών
  • [08] ΛΑΦΚΑ-ΕΚΑΣ
  • [09] Finansbank

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/5/2006

    Η βομβιστική επίθεση κατά του πρώην υπουργού Δημόσιας Τάξης και νυν Πολιτισμού, Γιώργου Βουλγαράκη, καθώς και οι εξηγήσεις που έδωσε ο πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας Τάκης Αράπογλου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής για την εξαγορά της τουρκικής τράπεζας Finansbank είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: ΛΑΦΚΑ: Η πρώτη δόση για 640.000 δικαιούχους. ΕΚΑΣ: Το ξαναπαίρνουν 60.000 δικαιούχοι. Δύο καλοκαιρινά δώρα στους συνταξιούχους.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Καρτέρι θανάτου στον Βουλγαράκη. Από θαύμα δεν υπήρξε νεκρός στη βομβιστική επίθεση χθες το πρωί.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Με θέλουν νεκρό. Αποκαλυπτική εξομολόγηση Βουλγαράκη σε φιλικό του περιβάλλον.

    Η ΑΥΓΗ: Άκυρη η συμφωνία ΕΕ - ΗΠΑ για το φακέλωμα των ταξιδιωτών. Βαρυσήμαντη απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Κλείνει το μέτωπο των ΔΕΚΟ. Διπλή εργασιακή ειρήνη εξασφάλισε ο Αλογοσκούφης.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Αίνιγμα η βόμβα. Ερωτηματικά για τον στόχο της. Όλα τα σενάρια για τη χθεσινή τρομοκρατική ενέργεια στον Λυκαβηττό.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: 12.300 θέσεις στο Δημόσιο μέσω ΟΑΕΔ. Με προγράμματα Stage.

    ΕΘΝΟΣ: Επίδειξη δολοφονικής ισχύος. "Τρύπησαν" τα μέτρα ασφαλείας οι τρομοκράτες δεύτερης γενιάς.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Χτύπημα στο... Δόξα Πατρί. Ενέδρα θανάτου είχαν στήσει στο σπίτι του Γιώργου Βουλγαράκη επί της οδού Δόξα Πατρή.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Διχάζουν το ΠΑΣΟΚ οι θέσεις Στεφανόπουλου. Ο τέως πρωθυπουργός Κ. Σημίτης συμφωνεί με τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ήθελαν νεκρό τον Βουλγαράκη. Η στοχοποίηση από πολιτικούς αντιπάλους και ΜΜΕ έδωσε "το απαραίτητο άλλοθι" στους τρομοκράτες.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Η βόμβα ξύπνησε εφιάλτες. Νέα γενιά με πρότυπα τη 17Ν και τον ΕΛΑ.

    ΕΣΤΙΑ: Το μοιραίο λάθος των Ευρωπαίων όταν είπαν το "ναι" στην ασιατική Τουρκία.

    ESPRESSO: Η... ανήθικη πρόταση στον Σάκη. Ο Ολλανδός που τον φλέρταρε στη Eurovision επανήλθε.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Επιβεβαιώνεται η διένεξη μετόχων της Finansbank. Εξηγήσεις για την εξαγορά έδωσε στη Βουλή ο πρόεδρος της Εθνικής.

    Ο ΛΟΓΟΣ: "Τυφλό" τρομοκρατικό χτύπημα κατά του Γ. Βουλγαράκη. Οι δράστες ήθελαν να προκαλέσουν θύματα.

    ΤΑ ΝΕΑ: Βόμβα-πρόκληση από... εγγόνια της 17Ν. Μετά το Σύνταγμα, χτύπησαν υπουργό.

    Η ΝΙΚΗ: Θέλουν "γκρίζο" το Αιγαίο. Καθημερινές οι προκλήσεις της Άγκυρας.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ιδιωτική εκπαίδευση και παραπαιδεία: Οικονομική "αφαίμαξη" της λαϊκής οικογένειας.

    TRAFFIC NEWS: Σεξ-πριμ αν προκριθείτε στα ημιτελικά του μουντιάλ. Απίθανη δήλωση του προπονητή Ολεγκ Μπλάχιν στους παίκτες του.

    Η ΧΩΡΑ: Ήθελαν αίμα. Η όλη άδικη εκστρατεία κατά Βουλγαράκη στόχος για τρομοκράτες.

    City Press: Πρώτο χτύπημα στο Μεγάλο Αδελφό. Ευρωπαϊκό Δικαστήριο: Παράνομη η διαβίβαση των προσωπικών δεδομένων επιβατών στις ΗΠΑ.

    METRO: Νέα οργάνωση ή υπολείμματα; Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για τους δράστες της έκρηξης με στόχο τον Γιώργο Βουλγαράκη.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: ΠΑΣΟΚ - Θεσσαλονίκη: Το παρασκήνιο για δήμο - νομαρχία.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: Προεκλογικό "εργοτάξιο" η Θεσσαλονίκη. Δίνουν και παίρνουν τα "έργα της τελευταίας στιγμής" σε δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος λίγους μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Δεν τραβάει η Θεσσαλονίκη τουριστικά. Σοβαρό πρόβλημα. Πολύ χαμηλά στην προτίμηση των Ευρωπαίων.

    [02] Γ. Βουλγαράκης

    H Traffic News υποστηρίζει ότι "για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ο ηλεκτρονικός και έντυπος Τύπος με σειρά αρνητικών σχολίων και δημοσιευμάτων και άδικη επικοινωνιακή εκστρατεία εις βάρος τους (υπόθεση Πακιστανών, υποκλοπές κ.α.) είχαν "στοχοποιήσει" τον κ. Βουλγαράκη και για αυτόν το λόγο από χθες το πρωί έχουν ενταθεί τα μέτρα ασφαλείας για την προστασία συγκεκριμένων προσώπων που θα μπορούσαν αν αποτελέσουν πιθανούς στόχους. Ιδιαίτερα μέτρα ασφαλείας ωστόσο λαμβάνει και ο ίδιος ο υπουργός, τόσο ως προς τις μετακινήσεις όσο και στην προσωπική του και γενικότερη φρουρά. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι πρόκειται για ένα "τυφλό χτύπημα" με στόχο τον κ. Βουλγαράκη, καθώς δεν προηγήθηκε προειδοποιητικό τηλεφώνημα".

    H Espresso γράφει ότι "αντιγράφουν το παρελθόν για να γίνουν η νέα "17Ν" ...Η βόμβα που εξερράγη μερικές εκατοντάδες μέτρα από το σπίτι του Γιώργου Βουλγαράκη "δείχνει" πως η τρομοκρατική οργάνωση "Επαναστατικός Αγώνας" που πιθανότατα κρύβεται πίσω από την ενέργεια, όχι μόνο εξελίσσεται επιχειρησιακά, αλλά θέλει και να "καταλάβει" το ...θρόνο που άφησε πίσω της η άλλοτε οργάνωση - "φάντασμα" .

    Σύμφωνα με τη ΧΩΡΑ "εντείνονται οι φόβοι και οι ανησυχίες για την εμφάνιση του πλέον αιματηρού τρομοκρατικού κύκλοι. Οι δράστες της χθεσινής επίθεσης κατά του στοχοποιημένου Γ. Βουλγαράκη επεδίωκαν να υπάρξουν θύματα. Βρέθηκαν δύο κλεμμένα οχήματα πίσω από την αμερικανική πρεσβεία".

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι " εκρηκτικό "παρών", μερικές δεκάδες μέτρα από την οικία Βουλγαράκη, έδωσε η νέα γενιά τρομοκρατών. Οι βομβιστές έδρασαν με άνεση σε μία από τις καλύτερα φυλασσόμενες περιοχές της Αθήνας".

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει ότι "προβληματισμός έχει δημιουργεί για το τυφλό τρομοκρατικό χτύπημα έξω από το σπίτι του υπουργού Πολιτισμού Γιώργου Βουλγαράκη, στο Λυκαβηττό. Οι αρχές κάνουν λόγο για ενέδρα θανάτου και εκτιμούν ότι οι τρομοκράτες ήθελαν να προκαλέσουν θύματα και ότι πίσω από την επίθεση κρύβεται η οργάνωση "Επαναστατικός Αγώνας" που είχε αναλάβει την ευθύνη για το χτύπημα το περασμένο Δεκέμβριο στο Σύνταγμα".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ εκτιμά ότι "ένα επιχειρησιακό λάθος των τρομοκρατών της μετά 17Ν εποχής και ο κακός υπολογισμός των βομβιστών έσωσαν χθες τη ζωή του Γ. Βουλγαράκη, ο οποίος δεχόταν απειλές το τελευταίο διάστημα. Ο Επαναστατικός Αγώνας είχε "προαναγγείλει" επίθεση εναντίον του από το Δεκέμβριο του 2005, ενώ ο ίδιος ο κ. Βουλγαράκης δήλωσε ότι έχει στοχοποιηθεί".

    Κατά τη ΒΡΑΔΥΝΗ "η Αστυνομία πιάστηκε εν υπνώσει, υποστηρίζουν κάποια από τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. αφού νούμερο- ένα στόχο για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα ήταν τα "πάντα" που σχετίζονταν με τον υπουργό Πολιτισμού και πρώην Δημόσιας Τάξης, ενώ πάλι άλλα στελέχη κρίνουν ότι τα μέτρα που είχαν ληφθεί ήταν αρκετά, αλλά εκ του αποτελέσματος σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να κριθούν ως επιτυχημένα".

    Η Metro ισχυρίζεται ότι "υπολείμματα παλιών τρομοκρατικών οργανώσεων βλέπουν οι Αρχές πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα που σημειώθηκε χθες, κοντά στο σπίτι του πρώην υπουργού Δημόσιας Τάξης και νυν Πολιτισμού, Γιώργου Βουλγαράκη. Ήδη, άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας "φωτογραφίζουν " ως υπεύθυνη για τη δεύτερη επίθεση που δέχεται ο υπουργός την οργάνωση "Επαναστατικός Αγώνας" εκτιμώντας , μάλιστα, ότι, όπως όλα δείχνουν, οι τρομοκράτες είχαν σκοπό να αφήσουν πίσω τους θύματα".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει ότι "την οργάνωση "Επαναστατικός Αγώνας" φωτογραφίζουν τα πρώτα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί μετά το τυφλό τρομοκρατικό χτύπημα κοντά στο σπίτι του υπουργού Πολιτισμού Γιώργου Βουλγαράκη".

    ΤΟ ΒΗΜΑ υποστηρίζει ότι "αίνιγμα για τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. αποτελεί η χθεσινή βομβιστική επίθεση στον Λυκαβηττό . Οι αστυνομικοί καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήματα για τον στόχο των τρομοκρατών και την "πρόωρη" ενεργοποίηση του μηχανισμού σε έναν πολυσύχναστο δρόμο και σε ώρα αιχμής. Σε απόσταση 150 μέτρων από το σημείο της έκρηξης βρίσκεται το σπίτι του κ. Γ. Βουλγαράκη. Στην ίδια περιοχή κατοικούν πολλά ακόμη πρόσωπα του πολιτικού και του επιχειρηματικού κόσμου".

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ γράφει ότι "οι βομβιστές, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ήθελαν να σκοτώσουν. Μπορεί η ισχυρή έκρηξη κοντά στο σπίτι του υπουργού Πολιτισμού Γιώργου Βουλγαράκη, στο Λυκαβηττό, να αποτελούσε κίνηση εντυπωσιασμού, ίσως στον απόηχο των δηλώσεων του νυν υπουργού Δημόσιας Τάξης Βύρωνα Πολύδωρα περί επικείμενων συλλήψεων για την τρομοκρατία, όμως ήταν κάτι αναμενόμενο. Ολόκληρος σχεδιασμός μέτρων υπήρχε, σχέδια επί σχεδίων, αφού γνώριζαν τις απειλές κατά του υπουργού Πολιτισμού από ομάδες αναρχικών κυρίως. Όμως αυτό δεν εμπόδισε τους δράστες, να ενεργήσουν με τον τρόπο που ενήργησαν και μάλιστα σε μια ιδιαίτερα αστυνομοκρατούμενη περιοχή και ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένη".

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ εκτιμά ότι "επίδειξη δύναμης των τρομοκρατών θεωρείται η δολοφονική απόπειρα εναντίον τους τέως υπουργού Δημόσιας Τάξης και νυν Πολιτισμού , Γιώργου Βουλγαράκη, που είναι ένας από τους καλύτερα φυλασσόμενους "στόχους" στην Ελλάδα, με σαράντα αστυνομικούς συνοδεία και ίσως ο υπ΄αριθμόν ένα στόχος. Παρ΄όλα αυτά οι δράστες όχι μόνο κατάφεραν να τοποθετήσουν και να πυροδοτήσουν βόμβα δίπλα στο σπίτι και από το σημείο που περνούσε κάθε πρωί ο υπουργός, αλλά σύμφωνα με ένα ενδεχόμενο που ερευνά η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, παρίσταναν επί τρεις μέρες τους εργάτες στον Λυκαβηττό και ότι δήθεν καθάριζαν τα χορτάρια χωρίς κανείς να τους ελέγξει".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ υποστηρίζει ότι "θύματα φαίνεται ότι ήθελαν να προκαλέσουν οι τρομοκράτες που έβαλαν χθες το πρωί τη βόμβα λίγα μέτρα από το σπίτι του Γιώργου Βουλγαράκη στον Λυκαβηττό. Στόχος τους ήταν να βρουν τον υπουργό στο "Δόξα Πατρί" στην οδό ...Δοξαπατρή, όπου και διαμένει".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ προσθέτει ότι "εφιάλτες από το παρελθόν ξυπνά η βομβιστική επίθεση στις παρυφές του Λυκαβηττού με στόχο, κατά τα φαινόμενα, τον τέως υπουργός Δημόσιας Τάξης Γ. Βουλγαράκη. Το χτύπημα ήταν ευτυχώς αναίμακτο και ουσιαστικά στον αέρα, μάλλον από μια σειρά συγκυριών και κακών υπολογισμών. Η Αστυνομία αιφνιδιασμένη και ουσιαστικά ανήμπορη να προστατεύσει τον τέως υπουργό της , μόλις μία μέρα μετά τις δηλώσεις του Βύρωνα Πολύδωρα, ότι αργά ή γρήγορα όλοι οι τρομοκράτες θα συλληφθούν".

    [03] Ελληνοτουρκικά

    Η ΕΣΤΙΑ ισχυρίζεται ότι "σήμερα όλοι προβληματίζονται -εκ των υστέρων- για την απόφαση της Ευρωπαϊκής Ενώσεως να δώση το πράσινο φως για την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας. Προβληματίζονται οι περισσότεροι Ευρωπαίοι, όπως έδειξαν και τα αποτελέσματα των δημοψηφισμάτων σε Γαλλία και Ολλανδία που δεν ήταν άσχετα με την επέκταση της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Και φυσικά προβληματίζονται και οι Έλληνες, πολλώ μάλλον μετά το τραγικό συμβάν της συγκρούσεως των δύο μαχητικών".

    Η ΝΙΚΗ υπογραμμίζει ότι "οι τουρκικές προκλήσεις εξελίσσονται πλέον σε καθημερινό φαινόμενο, καθώς η πολιτική της υποχωρητικότητας, αλλά και η έλλειψη στρατηγικής εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης, ενθαρρύνουν τις απροκάλυπτες προσπάθειες της γειτονικής χώρας να δημιουργήσει "γκρίζο" καθεστώς στο Αιγαίο".

    [04] Παιδεία

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ επισημαίνει ότι "σε έναν δυσβάσταχτο οικονομικό Γολγοθά έχει μετατραπεί για τη λαϊκή οικογένεια η δήθεν δημόσια και δήθεν δωρεάν εκπαίδευση. Λίγο πριν από το "κλείσιμο" της σχολικής χρονιάς, οι εργαζόμενοι γονείς, αλλά και οι εργαζόμενοι μαθητές, έχουν ήδη πληρώσει αδρά την προετοιμασία τους για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, είτε μέσω των φροντιστηρίων, είτε με την εκπαίδευσή τους στα ιδιωτικά Γυμνάσια και Λύκεια. Και ετοιμάζονται για νέες οικονομικές "αφαιμάξεις".

    [05] ΔΕΚΟ

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ εκτιμά ότι "διετή εργασιακή ειρήνη στις ΔΕΚΟ, εξασφάλισε η ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, καθώς παρά τις αντιδράσεις και τις απειλές από τους συνδικαλιστές, πέρασε η "γραμμή" των εισοδηματικών αυξήσεων 3% φέτος και 4% το 2007 που προέβλεπε ο νόμος. Υπό την απειλή, νομοθετικής παρέμβασης για την εισοδηματική πολιτική, εξέλιξη που θα άνοιγε τον δρόμο για την κατάργηση των συλλογικών διαπραγματεύσεων, εργαζόμενοι και διοικήσεις κατέληξαν σε συμφωνία".

    [06] ΠΑΣΟΚ

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ σημειώνει ότι "διχάζουν το ΠΑΣΟΚ και μάλιστα στο πιο ψηλό του επίπεδο, οι πρόσφατες απόψεις που εξέφρασε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος, για την παραπομπή όλων των ελληνοτουρκικών διαφορών στο Δικαστήριο της Χάγης, πλην των "γκρίζων ζωνών". Αν και όλοι μέσα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προφανώς για λόγους αβρότητας, λένε ότι συμφωνούν με τις απόψεις του κ. Στεφανόπουλου, ωστόσο, στην πραγματικότητα έχουν διαμορφωθεί δυο αντιμαχόμενα στρατόπεδα. Από τη μια πλευρά είναι οι πρώην εκσυγχρονιστές, προεξάρχοντος του κ. Κώστα Σημίτη και από την άλλη οι "νεοπροεδρικοί" με τον Γ. Παπανδρέου".

    [07] Προσωπικά δεδομένα ταξιδιωτών

    Η City Press γράφει ότι "δεν υπάρχει νομική βάση για την εφαρμογή της αντιτρομοκρατικής συμφωνίας Ευρωπαϊκής Ένωσης-ΗΠΑ του Μαΐου 2004. Μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου η προθεσμία προσαρμογής. Πολιτικά έκθετη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία είχε κρίνει "επαρκώς προστατευμένα" τα προσωπικά δεδομένα που τίθενται στη διάθεση των αμερικανικών Αρχών".

    Η ΑΥΓΗ προσθέτει ότι "σε μια περίοδο που οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις υποκύπτουν στις αμερικανικές αξιώσεις και θέτουν σε δεύτερη μοίρα τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις δημοκρατικές ελευθερίες εν ονόματι της "ασφάλειας", το Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων χαρακτηρίζει ως παράνομη τη συμφωνία ΕΕ-ΗΠΑ, που είχαν επεξεργαστεί η Κομισιόν και το Συμβούλιο Υπουργών και με βάση την οποία παραδίδονται ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα όλων των επιβατών πτήσεων προς τις ΗΠΑ".

    [08] ΛΑΦΚΑ-ΕΚΑΣ

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει ότι "δύο "δώρα" μέσα στο καλοκαίρι φέρνουν για 700.000 συνταξιούχους η ρύθμιση για τα αναδρομικά του ΛΑΦΚΑ και η επαναχορήγηση του ΕΚΑΣ με αναδρομική ισχύ από 1-1-2006 που προωθεί το υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας".

    [09] Finansbank

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει ότι "σίγουρος για τη σκοπιμότητα και τα μακροχρόνια οφέλη από την εξαγορά της Finansbank εμφανίστηκε χθες ο πρόεδρος της Εθνικής Τραπέζης Τάκης Αράπογλου, σε μαραθώνια συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής των Ελλήνων. Παράλληλα, ζήτησε συγγνώμη για την καθυστερημένη παρουσίασή του στην Επιτροπή, προβάλλοντας ως εξήγηση την υποχρέωσή του να ενημερώσει πρώτα τους μετόχους της τράπεζας. Επίσης, για πρώτη φορά παραδέχθηκε την ύπαρξη διένεξης μεταξύ μετόχων μειοψηφίας της τουρκικής τράπεζας με τον νυν ιδιοκτήτη για το διεθνές δίκτυο της τουρκικής τράπεζας, που είχε αποκαλύψει η "Κ".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 31 May 2006 - 19:52:18 UTC