Browse through our Interesting Nodes of Organizations in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 06-08-30

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/8/2006
  • [02] Κράτηση
  • [03] Σχολεία
  • [04] Γ. Παπανδρέου
  • [05] ΤΕΙ
  • [06] Δημόσια Διοίκηση
  • [07] Ασφαλιστικά Ταμεία
  • [08] Κωνσταντίνα Μπουρμπούλια
  • [09] ΥΠΕΧΩΔΕ
  • [10] Γ. Σουφλιάς - Γ. Παπανδρέου
  • [11] Οικονομία
  • [12] Φωτιές
  • [13] Ασθενοφόρα

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/8/2006

    Το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης για τους δημοσίους υπαλλήλους και την ενίσχυση των ελεγκτικών μηχανισμών, οι άδειες αίθουσες σε πολλά ΤΕΙ, η καταγγελία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου για "κυβέρνηση Σικελών", οι κενές θέσεις διδακτικού προσωπικού στα σχολεία και η υπόθεση κράτησης για λίγες ώρες του πανεπιστημιακού καθηγητή Β. Δρουκόπουλου για ένταλμα σύλληψης του στρατοδικείου το 1973 είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Τέλος στην ατιμωρησία κρατικών λειτουργών. Για να περιορισθεί η διαφθορά στο Δημόσιο. "Φύλλο και φτερό" τα "πόθεν έσχες" από εντεταλμένους "Ράμπο".

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Στήνουν διαγωνισμό με ασθενοφόρα. Ετοιμάζονται να πάρουν 200 οχήματα 4χ4.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Ανακοίνωση νέων προσλήψεων - Όλες οι θέσεις. 9.247 μόνιμοι και εποχικοί.

    Η ΑΥΓΗ: Ξεσηκώνονται για τα ΤΕΙ που κλείνουν. Κινητοποιούνται ολόκληρες πόλεις. Αντιστέκεται το υπουργείο Παιδείας σε όλες τις λύσεις για τους 18.000 κομμένους υποψήφιους.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Έκρηξη Σουφλιά για την αβάντα Παπανδρέου στους νταβατζήδες εργολάβους που πιέζουν να επαναφέρουν τον αμαρτωλό "μαθηματικό τύπο" στην ανάθεση των έργων. "Λέει ανοησίες ο Γιώργος...".

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Παπάδες, βουλευτές και δήμαρχοι στ' άρματα για τα ΤΕΙ. Απειλούν να νεκρώσουν είκοσι πόλεις την ημέρα των εγκαινίων της ΔΕΘ.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Χιλιάδες στρέμματα στο σχέδιο πόλης. Άνοιξε ο δρόμος με την έγκριση της πρώτης πολεοδομικής μελέτης.

    ΕΘΝΟΣ: Ελλείψεις εκπαιδευτικών: Απίστευτη διάγνωση Ρουσόπουλου. Η κύηση βλάπτει σοβαρά την Παιδεία!

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Ορισμένοι Δήμαρχοι βλέπουν με οικονομικό μάτι τα Τεχνολογικά Ιδρύματα και... Ασ-ΤΕΙ-ζονται με την Παιδεία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Στο "κόκκινο" τα ταμεία. Υψηλά ελλείμματα σε 170 οργανισμούς. Δραματική η εικόνα των ασφαλιστικών ταμείων στον κοινωνικό προϋπολογισμό.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Τι αλλάζει στο Δημόσιο. Η Κυβερνητική Επιτροπή ενέκρινε το νομοσχέδιο του υπ. Εσωτερικών.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Κρατείσθε" για καταδίκη από τη χούντα το 1973! Απίστευτη ενέργεια Αστυνομικού Τμήματος, εν έτει 2006.

    ΕΣΤΙΑ: Αναγκαία άλματα για την οικονομία. Η Ελλάς παραμένει εκ των ουραγών στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

    ESPRESSO: Ο κύριος πρόεδρος ήθελε να... παίζει με ανήλικα αγόρια. Σεισμός σε αθλητική ομοσπονδία.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Στο στόχαστρο η διαφθορά της διοίκησης. Ειδικοί έλεγχοι στις εφορίες και τα πολεοδομικά γραφεία.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Στις φλόγες ξανά Χαλκιδική και Μάνη. Μεγάλη φωτιά σε δασική περιοχή κοντά στο Γύθειο - Τρία μέτωπα στη Χαλκιδική.

    ΤΑ ΝΕΑ: Οργή Γιώργου για παιχνίδια με συμφέροντα. Καταγγέλλει "κυβέρνηση Σικελών".

    Η ΝΙΚΗ: Στα χνάρια του Μητσοτάκη. Κοινωνικό έλλειμμα καταγγέλλουν κόμματα - ΓΣΕΕ. Σκληρή επίθεση Παπανδρέου κατά της οικονομικής πολιτικής Καραμανλή.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Κυβέρνηση - Δήμαρχοι και Νομάρχες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θεωρούν πηγή κερδοφορίας... τους σπουδαστές των ΤΕΙ.

    TRAFFIC NEWS: Γνωστή τραγουδίστρια προσπαθεί να σώσει τον γάμο της με νυστέρι. Αναγκάζεται να ξοδεύει χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα, για να κάνει λίφτινγκ και άλλες... επεμβάσεις στο σώμα της.

    City Press: Ανεβαίνουν οι τόνοι για την οικονομία.

    Metro: Καμία αλλαγή στη λειτουργία των ΤΕΙ. Στην αναβάθμιση της ποιότητας των ΤΕΙ στοχεύει η κυβέρνηση.

    Metropolis: Παρέμβαση για τα ΤΕΙ από τις "άδειες γκαρσονιέρες".

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Πρόλαβαν τον ακρωτηριασμό. Χαλκιδική: 3 φωτιές- εμπρησμοί στα 3 πόδια.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: Στις φλόγες και τα τρία "πόδια" της Χαλκιδικής. "Μάχη" με τα μέτωπα στο Κασσανδρινό, τον Αρμενιστή και κοντά στο Άγιον Όρος έδιναν μέχρι το πρωί οι πυροσβέστες.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Έγκλημα κατά συρροή στη Χαλκιδική. Στις φλόγες (ξανά) Κασσάνδρα, Σιθωνία αλλά και το Αγιον Όρος. Διάτρητα τα μέτρα "πυρασφάλειας".

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Ζώνης Καινοτομίας στη Θεσσαλονίκη. Καινοτόμος, εξωστρεφής νεανική και έντονα επιχειρηματική η 71η ΔΕΘ.

    [02] Κράτηση

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ αναφέρει ότι "το αγκυλωμένο σύστημα της Αστυνομίας, που κρατά ζωντανά στα αρχεία του νεκρές υποθέσεις στρατοδικείων της χούντας, στέρησε έστω και για λίγο χθες το απόγευμα την ελευθερία του πανεπιστημιακού καθηγητή και επιστημονικού συμβούλου της Βουλής , Βασίλη Δρουκόπουλου. Παρά την άμεση παρέμβαση του υπουργού Δημόσιας Τάξης, Βύρωνα Πολύδωρα, χρειάστηκαν δύο ώρες για να ελευθερωθεί ο καθηγητής σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί το 1973 ένταλμα σύλληψης του στρατοδικείου για απείθεια. Διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση με ερωτήματα: Γιατί δεν εκτιμήθηκε η ουσία της υπόθεσης και γιατί τα αρχεία της ΕΛ.ΑΣ. δεν έχουν εκκαθαριστεί μετά την πτώση της χούντας".

    [03] Σχολεία

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει ότι "χιλιάδες και φέτος οι κενές θέσεις διδακτικού προσωπικού στα σχολεία, αλλά η ρίζα του κακού δεν βρίσκεται στην προχειρότητα σχεδιασμού, ούτε στον μικρό αριθμό προσλήψεων. Σύμφωνα με τον Θ. Ρουσόπουλο φταίνε οι "χιλιάδες επαπειλούμενες κυήσεις" και οι εκπαιδευτικοί που "επικαλούνται λόγους υγείας".

    [04] Γ. Παπανδρέου

    ΤΑ ΝΕΑ γράφουν ότι "σκληρή καταγγελία για "προστάτες τύπου Σικελίας" και εξυπηρέτηση "φιλικών συμφερόντων" από την κυβέρνηση διατύπωσε χθες στη συνεδρίαση των συντονιστών του ΠΑΣΟΚ ο κ. Γ. Παπανδρέου, κλιμακώνοντας κατακόρυφα την πολιτική αντιπαράθεση".

    [05] ΤΕΙ

    Η Metropolis γράφει ότι "εκπαιδευτική μεταρρύθμιση επιθυμούν οι ...ιδιοκτήτες των ενοικιαζόμενων φοιτητικών δωματίων στις περιοχές που φιλοξενούν ΤΕΙ. Τώρα ζητούν μείωση των βάσεων από το "10" στο "6" για να ...γεμίσουν οι άδειες γκαρσονιέρες".

    Η metro αναφέρει ότι "τη διαβεβαίωση ότι όλα τα Τεχνολογικά Ιδρύματα θα ξεκινήσουν να λειτουργούν φέτος κανονικά, χωρίς συγχωνεύσεις, έδωσε χθες ο υφυπουργός Παιδείας Σπ. Ταλιαδούρος. Στόχος της κυβέρνησης είναι η περαιτέρω αναβάθμιση της εκπαίδευσης που παρέχεται στα ΤΕΙ και στο πλαίσιο αυτό κινήθηκε η χθεσινή πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού των ΤΕΙ, παρουσία του κ. Ταλιαδούρου και του ειδικού γραμματέα Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Κ. Σούτσα".

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ "με οικονομικά κριτήρια βλέπουν ορισμένοι Δήμοι τη λειτουργία των Πνευματικών Ιδρυμάτων της χώρας. Από την πλευρά τους , ορισμένοι Δήμαρχοι πιέζουν και απειλούν με κινητοποιήσεις, να εφαρμοσθεί σταδιακά η βάση του 10 για να μην πληγούν οι αγορές των δήμων τους. Αλλά και "γαλάζιοι " βουλευτές κάνουν διαβήματα για να μη χρεωθούν το πολιτικό κόστος. Έτσι, η Κυβέρνηση, εν όψει Δημοτικών Εκλογών, αλλάζει τακτική και προσπαθεί να συμβιβάσει τα ασυμβίβαστα και να βρει λύση που θα ικανοποιεί όλους".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ υποστηρίζει ότι " σε μια προσπάθεια να αμβλύνει τις αντιδράσεις από τα αδιέξοδα που δημιουργεί το άδικο σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ συνεδρίασε χτες στο υπουργείο Παιδείας και συζήτησε το θέμα η "Επιτροπή Στρατηγικού Σχεδιασμού ΤΕΙ" του λεγόμενου Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας (ΕΣΥΠ), καταλήγοντας ότι φέτος θα λειτουργήσουν όλα τα Τμήματα των ΤΕΙ κανονικά και μέχρι την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά θα συζητηθούν περιπτώσεις συγχωνεύσεων, αλλαγών σε αντικείμενα σπουδών".

    Η ΑΥΓΗ προσθέτει ότι "αρχίζει έντονη κινητοποίηση, ξεσηκωμός σειράς πόλεων της περιφέρειας που πλήττονται από την εφαρμογή της βάσης του 10 και τον δραστικό περιορισμό των πρωτοετών σπουδαστών των ΤΕΙ και προμηνύεται κλείσιμο των σχολών. Ήδη ο δήμος Κοζάνης αποφάσισε κινητοποίηση για τις 8 Σεπτεμβρίου, η Φλώρινα προειδοποιεί για τον δικό της ξεσηκωμό, ενώ διεργασίες γίνονται και στο Μεσολόγγι. Σήμερα η ΚΕΔΚΕ συναντιέται με την υπουργό Παιδείας σε μια προσπάθεια να αναβληθεί η εφαρμογή του μέτρου".

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι "το πρόβλημα των άδειων αιθουσών σε δεκάδες ΤΕΙ προκαλεί γενικό ξεσηκωμό. Είκοσι πόλεις σε όλη τη χώρα βρίσκονται "επί ποδός πολέμου". Μητροπολίτες, βουλευτών των δύο μεγάλων κομμάτων, εκπρόσωποι όλων των επαγγελματικών οργανώσεων συγκροτούν επιτροπές αγώνα για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που προκαλούνται από τη συρρίκνωση του σπουδαστικού πληθυσμού. Οι δήμαρχοι απειλούν να νεκρώσουν τις πόλεις τους την ημέρα των εγκαινίων της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης".

    [06] Δημόσια Διοίκηση

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει: "τέλος στο καθεστώς ατιμωρησίας των δημοσίων λειτουργών οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι τις θέσεις κλειδιά που κατέχουν στον κρατικό μηχανισμό , "αβγαταίνουν" το εισόδημά τους με συναλλαγές κάτω από το τραπέζι, αποκτώντας έτσι ένα χοντρό κομπόδεμα για τα ...γεράματά τους. Με νομοσχέδιο - τομή του υπουργού Δημόσιας Διοίκησης Προκόπη Παυλόπουλου, καταργείται το "συγχωροχάρτι" και η άφεση αμαρτιών που δινόταν σε ανώτερα στελέχη του Δημοσίου που αποδεδειγμένα πλούτισαν αθέμιτα".

    Σύμφωνα με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ "καίριο πλήγμα στις δύο κυριότερες εστίες διαφθοράς του δημόσιου τομέα, τις εφορίες και τις πολεοδομίες, φιλοδοξεί να καταφέρει το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης, που κατατίθεται σήμερα στη Βουλή από τον υπουργό κ. Προκόπη Παυλόπουλο. Οι διατάξεις του προβλέπουν την ενίσχυση των ελεγκτικών μηχανισμών του γενικού επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης, ο οποίος θα μπορεί πλέον να ελέγχει το "πόθεν έσχες" των προϊσταμένων των υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, αλλά και των πολεοδομιών που λειτουργούν στους ΟΤΑ".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ προσθέτει ότι "τομές στη Δημόσια Διοίκηση επιφέρει το πολυνομοσχέδιο Παυλόπουλου για τους δημοσίους υπαλλήλους και την ενίσχυση των ελεγκτικών μηχανισμών. Πρεμιέρα την Παρασκευή και του νέου ωραρίου".

    [07] Ασφαλιστικά Ταμεία

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ υπογραμμίζει ότι Β«δραματική εικόνα για την οικονομική κατάσταση των ασφαλιστικών ταμείων και την αναλογία μεταξύ ασφαλισμένων και συνταξιούχων, εμφανίζει ο Κοινωνικός Προϋπολογισμός του 2006, τον οποίο παρουσίασε χθες ο υπουργός Απασχόλησης, Σάββας Τσιτουρίδης. Παράλληλα, τα -σε κάποιες περιπτώσεις- αντιφατικά στοιχεία του κατά τα άλλα πλεονασματικού προϋπολογισμού, ανέδειξαν την οργανωτική αδυναμία των ασφαλιστικών ταμείων, με τον υπουργό Απασχόλησης να επισημαίνει ότι οι διοικήσεις που δεν παρουσιάζουν ισολογισμούς και αναλογιστικές μελέτες θα εκπίπτουν αυτοδικαίως του αξιώματός τους...Β».

    Η ESPRESSO προσθέτει ότι Β«στο κόκκινο βρίσκονται δεκαοκτώ ταμεία κύριας και επικουρικής ασφάλισης, τη στιγμή μάλιστα που ένας εργαζόμενος "συντηρεί" τρεις συνταξιούχους. Τα οικονομικά των ασφαλιστικών ταμείων παρουσιάζουν ραγδαία επιδείνωση και είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και ταμεία που πέρυσι ήταν πλεονασματικά, όπως το ΤΑΠ-ΟΤΕ, φέτος είναι ελλειμματικά. Όσο για το ΙΚΑ; Αρκεί να τονιστεί ότι δεν έχει καταθέσει ισολογισμό εδώ και τέσσερα χρόνια!Β».

    [08] Κωνσταντίνα Μπουρμπούλια

    Σύμφωνα με την TRAFFIC Β«φοβάται για τη ζωή της η Κωνσταντίνα Μπουρμπούλια... Η πρώην ανακρίτρια, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, εν αναμονή και της απόφασης σχετικά με την αίτηση αποφυλάκισής της, ενώ καταγγέλλει ότι η κατάσταση της υγείας της επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα καθώς και ότι συνεχίζει να δέχεται κάποιες απειλές εναντίον τηςΒ».

    [09] ΥΠΕΧΩΔΕ

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ τονίζει ότι Β«η έγκριση της πρώτης πολεοδομικής μελέτης μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, που υποχρεώνει το ΥΠΕΧΩΔΕ να συγκεντρώνει τους φακέλους από όλη την Ελλάδα και να προτείνει την έκδοση Προεδρικών Διαταγμάτων, αποτελεί γεγονός. Πρόκειται για τη μελέτη δεύτερης κατοικίας της παραλιακής περιοχής του δήμου Αυλίδας του Νομού Ευβοίας, ανοίγοντας το δρόμο για την έγκριση πολλών ακόμα μελετών και την ένταξη χιλιάδων στρεμμάτων στο σχέδιο πόληςΒ».

    [10] Γ. Σουφλιάς - Γ. Παπανδρέου

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει ότι Β«την οργή του Γιώργου Σουφλιά προκάλεσαν οι δηλώσεις τους αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Γιώργου Παπανδρέου περί αλλαγής του συστήματος δημοπράτησης των δημοσίων έργων, προκαλώντας νέα κόντρα μεταξύ Κυβέρνησης και Αντιπολίτευσης. Ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ χαρακτήρισε "ανόητη" τη θέση που διατύπωσε ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος με πρόσχημα να μην πηγαίνουν τα έργα στους "μεγάλους" υποκύπτει στις πιέσεις που του ασκούν οι "νταβατζήδες" και τα "αρπαχτικά" του κατασκευαστικού κλάδου επαναφέροντας μνήμες από τον "αμαρτωλό μαθηματικό τύπο"Β».

    Η CITY PRESS αναφέρει Β«Γ. Σουφλιάς: Άστοχη και "ανόητη" η κριτική του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τα δημόσια έργα. Γ. Παπανδρέου: Η κυβέρνηση οδηγεί το λαό στη φτώχεια. Έβλαψε την οικονομία με τη δημοσιονομική απογραφή και την αλλαγή του τρόπου ανάθεσης των δημοσίων έργων. Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων: Συναινετική λύση για το εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης λίγο πριν από τη ΔΕΘΒ».

    [11] Οικονομία

    Η ΝΙΚΗ εκτιμά ότι Β«σκληρή επίθεση στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης εξαπέλυσε χθες ο Γιώργος Παπανδρέου, καταγγέλλοντας ότι η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ βαδίζει στα χνάρια της περιόδου ΜητσοτάκηΒ».

    Η ΕΣΤΙΑ απεκάλυψε χθες ότι εν έτει 2006 η Ελλάς δεν πληροί τα περισσότερα από τα κριτήρια συμμετοχής στην Ευρωζώνη. Αυτά που πρέπει να έχουν πετύχει άλλα κράτη για να ενταχθούν στην ζώνη του ευρώ, η χώρας μας -που υποτίθεται ότι τα είχε πετύχει το έτος 2000- σήμερα δεν τα πληροί. Ούτε το κριτήριο του πληθωρισμού, ούτε το κριτήριο του δημοσιονομικού ελλείμματος, ούτε το κριτήριο του δημοσίου χρέους. Σε όλα κινείται εκτός των επιτρεπομένων ορίων της ΕυρωζώνηςΒ».

    [12] Φωτιές

    Ο ΛΟΓΟΣ επισημαίνει ότι Β«για μια ακόμη φορά, μέσα σε λίγες ημέρες, η Χαλκιδική και η Μάνη βρίσκονται αντιμέτωπες με τον πύρινο εφιάλτη. Ανεξέλεγκτη μαίνονταν χθες μεγάλη πυρκαγιά σε δασική περιοχή κοντά στο Γύθειο, ενώ τρία μέτωπα φωτιάς ξέσπασαν στη Χαλκιδική. Φωτιά και σε δασική έκταση στον Προυσό Ευρυτανίας, ενώ υπό έλεγχο τέθηκε φωτιά στα Ψαχνά ΕυβοίαςΒ».

    [13] Ασθενοφόρα

    ΤΟ ΘΕΜΑ γράφει ότι Β«γι΄αυτό, λοιπόν, είναι απορίας άξιον πως η επιτροπή που συντάσσει την προκήρυξη του διαγωνισμού για τα 200 ασθενοφόρα πήρε την απόφαση για ασθενοφόρα 4Χ4; Αυτό μάλιστα που θα πρέπει να ερευνηθεί είναι αν η προκήρυξη είναι σε γνώση του υπουργού Δημήτρη Αβραμόπουλου. Μήπως η επιτροπή που συντάσσει την προκήρυξη έχει μπερδέψει, τόσο τον υπουργό όσο και τους υφυπουργούς, προκειμένου να γίνει φωτογραφικός διαγωνισμόςΒ».
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Sunday, 3 September 2006 - 19:46:36 UTC