Browse through our Interesting Nodes on Greek Advertizing & Production Services Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 06-09-21

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 21/9/2006
  • [02] ΜΕΒΓΑΛ
  • [03] Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο
  • [04] Τράπεζες
  • [05] "Καρτέλ" γάλακτος
  • [06] Ελεγκτές
  • [07] Διαφθορά
  • [08] Υπουργείο Δικαιοσύνης
  • [09] Αεροσκάφη
  • [10] Ευρωπαϊκή οικονομία

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 21/9/2006

    Το χθεσινό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο το οποίο διέκοψε την κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας, η υπόθεση εκβιασμού της ΜΕΒΓΑΛ και η έκθεση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, που αποκαλύπτει ότι οι τράπεζες στη χώρα μας απολαμβάνουν τα υψηλότερα περιθώρια κέρδους, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Βαριές ποινές για δωροδοκία και στον ιδιωτικό τομέα! Με νομοσχέδιο που κατατίθεται στη Βουλή.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Μετωπική σύγκρουση με τα καρτέλ. Αυστηρή προειδοποίηση Σιούφα προς τους γαλατάδες.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Διπλό σοκ για τον Γιώργο Παπανδρέου. Μεγάλες επιχειρήσεις επηρεάζουν μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

    Η ΑΥΓΗ: Ξανά ΜΑΤ κατά των δασκάλων. Με βία απαντά η κυβέρνηση στα αιτήματα των απεργών εκπαιδευτικών.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Ληστεύουν καταθέτες και δανειολήπτες οι ελληνικές τράπεζες. Το άνοιγμα φτάνει τις 3,65 μονάδες έναντι 1,68 που είναι ο μέσος όρος στις ευρωπαϊκές χώρες.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Μετά τους "κουμπάρους" η Παιδεία... Η κυβέρνηση στη γωνία.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Μην πειράξεις τα καρτέλ"! Αποκάλυψη-βόμβα του Τζουμάκα για τα έργα και τις ημέρες των κυβερνήσεων Σημίτη.

    ΕΘΝΟΣ: Πετούν τον Σάββα από το... τρένο. Η κυβέρνηση αναζητεί σωσίβιο με παραίτηση Τσιτουρίδη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Τα δακρυγόνα και η βροχή μετέτρεψαν την πορεία των δασκάλων και των συμπαραστατών τους σε... Δακρύβρεχτο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Έπεσε μόλις σηκώθηκε. Σοβαρότατα ερωτήματα για τη συντήρηση των μαχητικών αεροσκαφών.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Το καρτέλ των επιτοκίων. Έκθεση-σοκ από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ξίνισε το γάλα τους. Καούρες νιώθει ο Καραμανλής.

    ΕΣΤΙΑ: Η Ευρώπη δεν ακολουθεί την παγκόσμια οικονομία. Παραμένει εγκλωβισμένη σε παρωχημένα μοντέλα πολιτικής.

    ESPRESSO: TV... ΣΤΑΡ (πρώην τραγουδιστής που κάποτε παρίστανε και τον μητροπολίτη) "νικούσε" τον καρκίνο με ψαλμοθεραπεία. Ο απατεώνας με τα χίλια πρόσωπα συνελήφθη χθες στο "ιατρείο" του στην Κυψέλη.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Η διαδήλωση και η βροχή παρέλυσαν την Αθήνα. Αγανάκτηση οδηγών και εμπόρων.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Εναντίον των καρτέλ η κυβέρνηση. Δ. Σιούφας: Είμαστε αποφασισμένοι να εξουδετερώσουμε ό,τι παραμορφώνει τη λειτουργία των αγορών.

    ΤΑ ΝΕΑ: 172.000.000 ευρώ με φωτογραφικό διαγωνισμό. Νέα ερωτήματα για Τσιτουρίδη.

    Η ΝΙΚΗ: Στη σέντρα ο "λοχαγός". Αποστάσεις Ρουσόπουλου από Τσιτουρίδη.

    ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ: Οι πρώτες ανατριχίλες (Μαξίμου) και τα πρώτα δειλά χαμόγελα (Χ. Τρικούπη). Η επέλαση των γαλάζιων κουμπάρων διαλύει την κυβέρνηση - Κλονίζει πρώτη φορά τον Καραμανλή.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας για τη διαφθορά: Απαιτείται οργανωμένη παρέμβαση του εργατικού λαϊκού κινήματος.

    TRAFFIC NEWS: Ο άνδρας μου ο κατάσκοπος. Η Μαρία Λάλα μιλάει για όλους και για όλα στην "t".

    City Press: Ζητείται λύση για τα σχολεία. Συνάντηση του πρωθυπουργού κ. Καραμανλή με την υπουργό Παιδείας κ. Γιαννάκου, σε αναζήτηση πιο ευέλικτης κυβερνητικής στάσης.

    Metro: Κινήσεις αντεπίθεσης. Με νομοθετικές πρωτοβουλίες και επίθεση στα καρτέλ επιχειρεί η κυβέρνηση να αλλάξει το κλίμα.

    Metropolis: Ελεγκτές με... παρελθόν ελέγχουν ακόμη την αγορά.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Καρφώνουν ο ένας τον άλλο! ΝΔ Θεσσαλονίκης: ο σώζων εαυτόν σωθήτω.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: Με νέο νομοσχέδιο απαντά η Κυβέρνηση στη διαφθορά. Τιμωρείται για πρώτη φορά το αδίκημα της δωροδοκίας ενώ προβλέπεται ποινή φυλάκισης έως και πέντε χρόνια για τους επίορκους.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Συναγερμός για 5.082 κτίρια. Μπαίνουν στο στόχαστρο του Οργανισμού Αντισεισμικής Προστασίας. Τι φοβούνται οι επιστήμονες.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Παγκόσμια πρόκληση από το βήμα του ΟΗΕ. Με λάβρες δηλώσεις ο Ιρανός πρόεδρος Αχμαντινετζάντ.

    [02] ΜΕΒΓΑΛ

    Το ΠΟΝΤΙΚΙ υποστηρίζει ότι "τρίζει συθέμελα το κυβερνητικό οικοδόμημα από τους συνεχείς πολιτικούς σεισμούς που καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες. Ο κύριος σεισμός που έγινε με την αποκάλυψη της υπόθεσης των "γαλάζιων κουμπάρων" στην υπόθεση της ΜΕΒΓΑΛ, και οι μετασεισμοί με τις συνεχείς αποκαλύψεις - με επίκεντρο τον υπουργό Απασχόλησης Σ. Τσιτουρίδη- έχουν πανικοβάλει τους ενοίκους του Μεγάρου Μαξίμου και κυρίως τον "κλειδοκράτορα", τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή".

    Τα ΝΕΑ αναφέρουν ότι "νέα, σοβαρά, ερωτηματικά δημιουργεί απόφαση του κ. Σ. Τσιτουρίδη για τα προγράμματα επαγγελματικής επιμόρφωσης. Η κυβέρνηση παίρνει πλέον αποστάσεις από τον υπουργό".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ γράφει ότι "σφίγγουν τα ...γάλατα για τον πρωθυπουργό, καθώς οι σκανδαλώδεις αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη και οι υπουργοί ψάχνουν κινήσεις αντιπερισπασμού. Ο Τσιτουρίδης κλείστηκε στο υπουργείο του (ανέβαλε περιοδεία στην επαρχία), ο Σιούφας εκστρατεύει τώρα κατά της ακρίβειας (και στο... γάλα), ο Παπαληγούρας υπόσχεται τώρα πάταξη της διαφθοράς και στον ιδιωτικό τομέα και ο Λιάπης υπαινίσσεται τους φύλακες και τη γνώση τους".

    Το ΕΘΝΟΣ σημειώνει ότι "σε "τροχιά εξόδου" από την κυβέρνηση κινείται πλέον ο Σ. Τσιτουρίδης, καθώς το Μαξίμου παίρνει αποστάσεις, ενώ καθημερινά προστίθενται νέες αποκαλύψεις για χειρισμούς του υπουργού Απασχόλησης".

    Σύμφωνα με τη ΝΙΚΗ "για πρώτη φορά αφότου ξέσπασε το σκάνδαλο διαφθοράς, η κυβέρνηση επιχειρεί να λάβει αποστάσεις από τον βαλλόμενο πανταχόθεν Σάββα Τσιτουρίδη. Μία ημέρα μετά την κάλυψη που το προσέφερε για τον διορισμό των δύο κατηγορουμένων σε επιτροπή που θα διαχειριζόταν διαφημιστικά κονδύλια κοινοτικού προγράμματος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θόδωρος Ρουσόπουλος σηματοδότησε σαφή αλλαγή στάσης εκ μέρους του Μεγάρου Μαξίμου, βγάζοντας στην ουσία "στη σέντρα" το φιλόδοξο "λοχαγό" της ΝΔ, από τον οποίο είχαν νωρίτερα αποστασιοποιηθεί και άλλοι κορυφαίοι υπουργοί".

    [03] Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ επισημαίνει ότι "παρέλυσε χθες για πολλές ώρες το κέντρο της Αθήνας και σοβαρότατα κυκλοφοριακά προβλήματα προκλήθηκαν σε όλο το βασικό οδικό δίκτυο του Λεκανοπεδίου, λόγω του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου στο κέντρο της πόλης, αλλά και της έντονης βροχόπτωσης. Εξαιτίας των συγκεντρώσεων των διαδηλωτών και της πορείας που πραγματοποιήθηκε από περίπου 2.500 άτομα, διεκόπη η κυκλοφορία στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας για τρεις ώρες".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ προσθέτει ότι "κάτω από καταρρακτώδη βροχή και με τα συνθήματα για τις "μίζες" να κυριαρχούν, έγινε χθες το μεσημέρι το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας. Έξω από τη Βουλή σημειώθηκαν ένταση και μικροεπεισόδια, όταν οι δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών για να αναχαιτίσουν την πορεία που κατευθυνόταν προς το Μέγαρο Μαξίμου, παρά το γεγονός ότι οι διαδηλωτές βρίσκονταν σε απόσταση από το φραγμό των αστυνομικών δυνάμεων".

    Η Espresso υπογραμμίζει ότι "δακρυγόνα, ξύλο, συλλήψεις και πολλή βροχή σημάδεψαν το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που έγινε χθες στο κέντρο της Αθήνας. Δάσκαλοι, καθηγητές, φοιτητές, μαθητές και πανεπιστημιακοί είχαν συγκεντρωθεί από τις 12 το μεσημέρι στα προπύλαια του Πανεπιστημίου, για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην πολιτική του υπουργείου Παιδείας".

    Η Traffic News τονίζει ότι "πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο πραγματοποίησαν χθες το μεσημέρι νηπιαγωγοί, δάσκαλοι, καθηγητές γυμνασίων-λυκείων, πανεπιστημιακοί, μαθητές και φοιτητές στο κέντρο της Αθήνας. Οι εκπαιδευτικοί έχουν οικονομικά και θεσμικά αιτήματα, ενώ ζητούν επίσης την αύξηση των δαπανών για τη Παιδεία στο 5% του ΑΕΠ. Κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου σημειώθηκαν επεισόδια έξω από τη Βουλή, όταν διαδηλωτές προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και οι αστυνομικοί έριξαν δακρυγόνα για να τους απωθήσουν".

    Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ "η επιτυχία της απεργίας των δασκάλων και οι επικείμενες κινητοποιήσεις στη Μέση Εκπαίδευση και στα ΑΕΙ έχουν θορυβήσει την κυβέρνηση που δεν αντέχει αυτή την περίοδο και μια νέα σύγκρουση στο μέτωπο της Παιδείας. Γι' αυτό σχεδιάζει να ενεργοποιήσει απεργοσπαστικό μηχανισμό στην ΟΛΜΕ ώστε να διασπάσει τους καθηγητές".

    Η ΑΥΓΗ γράφει ότι "Προσχεδιασμένη αστυνομική επίθεση για τη διάλυση του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα. Συνεχίζεται για τέταρτη μέρα με πρωτόγνωρη συμμετοχή η απεργία δασκάλων και νηπιαγωγών".

    Η City Press αναφέρει ότι "συνάντηση του πρωθυπουργού κ. Καραμανλή με την υπουργό Παιδείας κ. Γιαννάκου, σε αναζήτηση πιο ευέλικτης κυβερνητικής στάσης. Με σχετικά μικρή συμμετοχή αλλά με μεγάλο πάθος και επεισόδια το χθεσινό συλλαλητήριο των δασκάλων και νηπιαγωγών του Δημοσίου. ΔΟΕ: Σενάριο συνέχισης της απεργίας στα σχολεία και την ερχόμενη εβδομάδα. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης ζητούν δραστική αλλαγή της κυβερνητικής πολιτικής".

    [04] Τράπεζες

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει ότι Β«η έκθεση δείχνει ότι οι τράπεζες στη χώρα μας απολαμβάνουν τα υψηλότερα περιθώρια κέρδους, σχεδόν διπλάσια από το μέσο όρο της ευρωζώνης, καθώς προσφέρουν τα υψηλότερα επιτόκια δανεισμού και από τα χαμηλότερα επιτόκια καταθέσεων!Β».

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ τονίζει ότι Β«την πολιτική δύο ταχυτήτων που ακολουθούν οι εγχώριες τράπεζες στο θέμα των επιτοκίων με αποτέλεσμα την μεγάλη επιβάρυνση των δανειοληπτών και τη συμπίεση των αποδόσεων των αποταμιεύσεων, επιβεβαιώνει έκθεση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για τις διαφορές επιτοκίων ανάμεσα στις χώρες της ευρωζώνης, η οποία δόθηκε χθες στη δημοσιότηταΒ».

    [05] "Καρτέλ" γάλακτος

    Η METRO εκτιμά ότι Β«με πρωτοβουλίες που έχουν στόχο την πάταξη των φαινομένων διαφθοράς, αλλά και την αντιμετώπιση των "καρτέλ" που λειτουργούν στην αγορά και ζημιώνουν τους πολίτες απαντά η κυβέρνηση στις επιθέσεις που δέχεται με αφορμή την υπόθεση εκβιασμού της εταιρίας ΜΕΒΓΑΛΒ».

    Ο ΛΟΓΟΣ υπογραμμίζει ότι Β«η δράστη των καρτέλ στην ελληνική αγορά, με αφορμή το σκάνδαλο γύρω από την υπόθεση της Μεβγάλ, κυριάρχησε στη συνέντευξη Τύπου που έδωσαν την Τετάρτη ο υπουργός Ανάπτυξης Δ. Σιούφας και το προεδρείο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου ενόψει της "Ημέρας Εμπορίου" στις 22 Σεπτεμβρίου. "Παθογένειες και αγκυλώσεις του συστήματος στις αγορές υπήρχαν. Δεν έγιναν από τη μία μέρα στην άλλη. Η διαφορά είναι ότι η νομοθεσία της κυβέρνησης, σύγχρονη και αποτελεσματική, εμφανίζει τα πρώτα αποτελέσματα και στο μέλλον θα υπάρξουν περισσότερα αποτελέσματα προς την κατεύθυνση της επίλυσης τέτοιων προβλημάτων" είπε ο κ. Σιούφας και προσέθεσε: "Είμαστε αποφασισμένοι οτιδήποτε παραμορφώνει τη λειτουργία των αγορών να το σπάσουμε και να το εξουδετερώσουμεΒ».

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υποστηρίζει ότι Β«διπλό σοκ στο περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου προκάλεσαν με τις χθεσινές τους παρεμβάσεις οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Στέφανος Τζουμάκας, ο οποίος κατήγγειλε ότι "και βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι υπάλληλοι των μεγάλων εταιρειών", και ο Γεράσιμος Αρσένης, ο οποίος ανέφερε ότι από τυπικής απόψεως δεν υπάρχει πολιτικό θέμα για τον Σάββα Τσιτουρίδη και ότι είναι προσωπικό του ζήτημα εάν θα παραιτηθεί ή όχιΒ».

    Η ΑΝΩ-ΚΑΤΩ επισημαίνει ότι Β«αυστηρή προειδοποίηση για την ύπαρξη καρτέλ στο χώρο του γάλακτος, έστειλε ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας. "Είμαστε αποφασισμένοι οτιδήποτε παραμορφώνει τη λειτουργία των αγορών, να το σπάσουμε και να το εξουδετερώσουμε", είπε ο υπουργός και τόνισε: "Η υπόθεση θα φτάσει ως το τέλος, μέχρι να ξηλωθεί η φόδρα"Β».

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ προσθέτει ότι Β«ο τέως υπουργός Γεωργίας αποκάλυψε χθες ότι η κυβέρνηση Σημίτη και συγκεκριμένα το υπουργείο Ανάπτυξης την περίοδο 1996-2000 τον απέτρεψε να προχωρήσει στην καταπολέμηση των καρτέλ, στο όνομα του στόχου της ένταξης στην ΟΝΕ και του καλού επιχειρηματικού κλίματος, δίδοντας επί της ουσίας τη δυνατότητα στις μεγαλοβιομηχανίες γάλακτος να εδραιωθούν και να ελέγξουν πλήρως την αγορά και την τιμή του γάλακτος, με την ανοχή αλλά και τη στήριξη των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚΒ».

    [06] Ελεγκτές

    Σύμφωνα με τη METROPOLIS Β«"βόμβα" για την αξιοπιστία των δημοσίων λειτουργών και του θεσμού των ελεγκτικών μηχανισμών του κράτους αποτελεί η δραστηριοποίηση 52 ελεγκτών, οι οποίοι αντιμετωπίζουν ποινικές και πειθαρχικές κυρώσεις και εξακολουθούν να πραγματοποιούν ελέγχους στην αγοράΒ».

    [07] Διαφθορά

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ σχολιάζει ότι Β«νομοσχέδιο, για την αντιμετώπιση τάχα της διαφθοράς, κατέθεσε χτες η κυβέρνηση, ενώ το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε επίσης 9 προτάσεις για το ίδιο ζήτημα. Αλλά τόσο το νομοσχέδιο όσο και οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ δεν αντιμετωπίζουν τις αιτίες του φαινομένου, ενώ προσλαμβάνουν και προεκλογικό χαρακτήρα. Β«Η διαφθορά και τα σκάνδαλα υποθάλπονται από την ίδια τη νομοθεσία της ΕΕ και την ελληνική, που προβλέπουν συμπράξεις επιχειρηματικών ομίλων, οι οποίοι καθορίζουν τις συνθήκες της "ελεύθερης αγοράς"Β», τονίζεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕΒ».

    [08] Υπουργείο Δικαιοσύνης

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ τονίζει ότι Β«"βαριές" ποινές για δωροδοκία και στον ιδιωτικό τομέα, ενώ φυλάκιση και χρηματικά πρόστιμα προβλέπονται για όσους διέπραξαν λογιστικά αδικήματα ή θέλησαν να προβούν σε "προσφορές με άσκηση επιρροής"! Ο... πέλεκυς της θεάς Θέμιδος αιωρείται πλέον και πάνω από τα κεφάλια των 300 της Βουλής με το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης!Β».

    [09] Αεροσκάφη

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αναφέρει ότι Β«σοβαρότατα ερωτήματα για τη συντήρηση των μαχητικών αεροσκαφών προκαλεί η χθεσινή πτώση βομβαρδιστικού αεροσκάφους Α-7 ΚΟΡΣΕΡ -μία μέρα μετά την τεχνική συντήρηση- που παραλίγο να μετατρέψει σε τραγωδία μια συνηθισμένη εκπαιδευτική δραστηριότητα!Β».

    [10] Ευρωπαϊκή οικονομία

    Η ΕΣΤΙΑ γράφει ότι Β«η ευρωπαϊκή οικονομία τίθεται σταδιακά στο περιθώριο. Παρά την οριακή βελτίωση, η πάλαι ποτέ κινητήριος δύναμις της παγκοσμίου οικονομίας κινδυνεύει να καταστή ουραγός της. Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία της εξαμηνιαίας εκθέσεως του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την παγκόσμιο οικονομία (World Economic Outlook)Β».
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 21 September 2006 - 19:56:14 UTC