Browse through our Interesting Nodes about Agriculture in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 06-11-22

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 22/11/2006
  • [02] ΣτΕ
  • [03] Εφορία
  • [04] Ενέργεια
  • [05] ΕΛ.ΑΣ.
  • [06] Εκπαίδευση
  • [07] ΠΑΣΟΚ
  • [08] Συνήγορος του Πολίτη
  • [09] Τουρκία
  • [10] Πεντάγωνο
  • [11] Μαύρο χρήμα
  • [12] Ευρωτουρκικά
  • [13] ΚΚΕ
  • [14] Κύπριος φοιτητής
  • [15] Καραμανλής-Μπλερ
  • [16] Γ. Παπανδρέου

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 22/11/2006

    Η έκκληση πανεπιστημιακών δασκάλων για τα ελληνικά πανεπιστήμια, η έκθεση της Παγκόσμιας Οργάνωσης κατά των Βασανιστηρίων για το καθεστώς ατιμωρησίας στην ΕΛ.ΑΣ., η ιστορική συμφωνία για την κατασκευή Διεθνούς Θερμοπυρηνικού Πειραματικού Αντιδραστήρα, οι φορολογικοί έλεγχοι στη χώρα μας, καθώς και η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να παγώσει την επιλογή γενικών διευθυντών στο υπουργείο Απασχόλησης, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ανταρτοπόλεμος στο ΠΑΣΟΚ και για τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια. Ο Γ. Παπανδρέου επιμένει στην αναθεώρηση του άρθρου 16.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Κομφούζιο στο ΠΑΣΟΚ. Σε αναμονή οι "μνηστήρες". Βαρύ κλίμα στη Χαρ. Τρικούπη για την προδιαγραφόμενη εκλογική ήττα.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Φαντάσματα ξεθάβει ο Γιώργος για ν' ανακάμψει το ΠΑΣΟΚ. Ακραία γλώσσα Παπανδρέου για να κρύψει τις αδυναμίες της παράταξής του.

    Η ΑΥΓΗ: Επτά κρίσιμα ερωτήματα για την Εισαγγελία Εφετών για το ξυλοδαρμό του Κύπριου σπουδαστή στη Θεσσαλονίκη.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Ποιους λάδωσαν στην Ελλάδα τα στελέχη της Siemens. Πάνω από εκατό εκατομμύρια ευρώ έδωσαν σε μίζες για να αρπάξουν τα δημόσια έργα.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Ο κόσμος αλλάζει, άχρηστο (;) το πετρέλαιο! Υπεγράφη ιστορική συμφωνία. Φθηνή, καθαρή και ασφαλής ενέργεια από τον πρώτο Πυρηνικό Αντιδραστήρα Σύντηξης.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Μήνυμα Καραμανλή στις τουρκικές προκλήσεις. Χθες η συνάντηση με Μπλερ, σήμερα επίσκεψη στο Πεντάγωνο.

    ΕΘΝΟΣ: Ξηλώνουν τους "κουμπάρους"-διευθυντές. Καταργεί το Συμβούλιο Επικρατείας τους "εκλεκτούς" του Παυλόπουλου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Σύξυλη η ΕΛΑΣ από το ξύλο, ενώ ο Κύπριος φοιτητής εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο "Γεννηματά" και να ταλαιπωρείται από ζαλάδες.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Εχθρός το κράτος στην ίδρυση επιχειρήσεων. Αργοσβήνει η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα, επισημαίνει ο Συνήγορος του Πολίτη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Οι εκβιασμοί της εφορίας. Αποκαλύψεις σε συνέδριο για τις διαδικασίες των φορολογικών ελέγχων.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Επανάσταση κατά πετρελαίου. Αντιδραστήρας πυρηνικής σύντηξης από ΕΕ - ΗΠΑ κ.ά χώρες.

    ΕΣΤΙΑ: Προκαλεί πάλι η Άγκυρα. Αρνείται να συμμορφωθή στις υποχρεώσεις της.

    ESPRESSO: Αμάρυνθος στα όπλα. Με αεροβόλα, φτυάρια και τρακτέρ περίμεναν κάποιοι κάτοικοι χθες τους αντιεξουσιαστές.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Κάνετε κάτι, η εκπαίδευση καταστρέφεται!" Δραματική έκκληση καθηγητών για τα ελληνικά πανεπιστήμια.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Διπλό μήνυμα Καραμανλή - Μπλερ στην Άγκυρα. Πλήρη εφαρμογή των όρων της ΕΕ.

    ΤΑ ΝΕΑ: 60 ευρώ πρόστιμο για δύο ξυλοδαρμούς! Καθεστώς η ατιμωρησία στην ΕΛΑΣ.

    Η ΝΙΚΗ: Κουκουλώματα. Παραίτηση Πολύδωρα ζήτησε ο Παπανδρέου.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Παρέμβαση ΚΚΕ στη Βουλή: Καταγγέλλει την προβοκατόρικη δράση μηχανισμών καταστολής.

    TRAFFIC NEWS: "Ματάκιας" με κρυφή κάμερα. Την είχε κρύψει μέσα στις γυναικείες τουαλέτες της εταιρείας του.

    City Press: Παραίτηση Πολύδωρα ζητεί ο Παπανδρέου. Κυβέρνηση και συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ καταδικάζουν τον άγριο ξυλοδαρμό Κύπριου φοιτητή στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς με πολιτικά.

    Metro: Σήμα για αλλαγές στην Παιδεία. Κραυγή αγωνίας από το Εθνικό Συμβούλιο Παιδείας για το μέλλον της Εκπαίδευσης.

    Metropolis: Συμφωνία-σταθμός για νέα ενεργειακή εποχή.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Τα σενάρια για την υποθαλάσσια. Αύριο στη Θεσσαλονίκη ο Γ. Σουφλιάς.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: Αποζημίωση 8 ευρώ για φυλάκιση αθώων πολιτών. Ύστερα από την συγκλονιστική ιστορία αθώου Ξανθιώτη που "γύρισε" όλες τις φυλακές της χώρας. Δικηγόροι μιλούν στην "Ε".

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Υποθαλάσσια ανοιχτή συζήτηση. Με πρωτοβουλία του υπουργείου Δημοσίων Έργων.

    [02] ΣτΕ

    Το ΕΘΝΟΣ τονίζει ότι "καταργούνται οι "εκλεκτοί" του Πρ. Παυλόπουλου στο Δημόσιο. Το Συμβούλιο της Επικρατείας "πάγωσε" την επιλογή γενικών διευθυντών στο υπουργείο Απασχόλησης, απορρίπτοντας ως μη νόμιμη τη διαδικασία της προφορικής συνέντευξης".

    [03] Εφορία

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ υπογραμμίζει ότι "αποκαλύψεις για "εκβιασμούς" από τις φοροελεγκτικές αρχές, ώστε οι επιχειρήσεις να συμβιβάζονται κατά τους φορολογικούς ελέγχους με λογιστικές διαφορές από 0,5%-2% επί των ακαθαρίστων εσόδων τους και να πληρώνουν σημαντικού ύψους πρόσθετες και απρόβλεπτες επιβαρύνσεις, έκαναν χθες εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου σε ημερίδα του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου".

    [04] Ενέργεια

    Σύμφωνα με τη Metropolis "ιστορική συμφωνία που αλλάζει τα δεδομένα στην παραγωγή ενέργειας και αναμένεται να οδηγήσει την ανθρωπότητα σε ένα καλύτερο μέλλον υπεγράφη χθες στο Παρίσι, μεταξύ ΗΠΑ, Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ιαπωνίας, Ρωσίας, Κίνας, Ινδίας και Ν. Κορέας".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ προσθέτει ότι "η επιστήμη μιμείται τη φύση. Καθαρή και ανεξάντλητη ενέργεια χάρη στην πυρηνική σύντηξη, όπως γίνεται στο κέντρο του Ήλιου, θα προσφέρει ο διεθνής πειραματικός θερμοπυρηνικός αντιδραστήρας. Θα τον κατασκευάσουν ΗΠΑ, ΕΕ, Ρωσία, Ινδία, Ιαπωνία, θα είναι έτοιμος το 2018, για να αρχίσει σιγά σιγά η λειτουργία του, που θα αποτελέσει άλλη μια ενεργειακή επανάσταση, φιλική προς το περιβάλλον. Αλλά ως τότε πετρέλαιο και μόλυνση...".

    Το ΒΗΜΑ αναφέρει ότι "μια ιστορική Συνθήκη, για την κατασκευή του Διεθνούς Θερμοπυρηνικού Πειραματικού Αντιδραστήρα, που θα κρίνει το ενεργειακό μέλλον του πλανήτη και την τύχη του κόσμου, υπεγράφη χθες στο Παρίσι. Τη Συνθήκη, που σκοπό έχει την προαγωγή της πυρηνικής σύντηξης -αν πετύχει, θα δώσει καθαρή ενέργεια, αχρηστεύοντας το πετρέλαιο και όσα δεινά το συνοδεύουν- συνυπέγραψαν η ΕΕ, οι ΗΠΑ, η Ρωσία, η Κίνα, η Ιαπωνία, η Ινδία και η Νότια Κορέα".

    [05] ΕΛ.ΑΣ.

    Τα ΝΕΑ επισημαίνουν ότι "καθεστώς πλήρους ατιμωρησίας επικρατεί στην ΕΛ.ΑΣ., όπως διαπιστώνει έκθεση-καταπέλτης της Παγκόσμιας Οργάνωσης κατά των Βασανιστηρίων, ενώ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε παραίτηση Πολύδωρα".

    [06] Εκπαίδευση

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σημειώνει ότι "με μια δραματική έκκληση, έκφραση της έντονης αγωνίας τους, σφράγισαν οι έγκριτοι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι απ' όλο τον κόσμο τη δημόσια παρέμβασή τους στη διημερίδα "Ευρωπαϊκή προοπτική των ελληνικών πανεπιστημίων". "Ικετεύουμε. Εάν δεν κάνετε κάτι πολύ γρήγορα, η ελληνική παιδεία κατεστράφη", τόνισαν, μεταξύ άλλων, στέλνοντας το πιο ευδιάκριτο μήνυμα σε όσους συμμετέχουν στο διάλογο για τις μεταρρυθμίσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση".

    Η Metro προσθέτει ότι "τις προτάσεις του για την εξασφάλιση Παιδείας υψηλής ποιότητας παρουσίασε χθες το αρμόδιο Εθνικό Συμβούλιο. Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΕΣΥΠ, Θάνος Βερέμης, μαζί με διαπρεπείς Έλληνες επιστήμονες του εξωτερικού από πανεπιστήμια των ΗΠΑ και της Ευρώπης συζήτησαν για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και κατέθεσαν τις ιδέες τους για το μέλλον της Παιδείας".

    [07] ΠΑΣΟΚ

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει ότι "από κάθε έλεγχο τείνει να ξεφύγει η έκρυθμη κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ. Τις τελευταίες ημέρες κορυφαία στελέχη και ηγεσία αδυνατούν να συμφωνήσουν και να κρατήσουν ενιαία στάση ακόμα και για τα πιο απλά θέματα, ενώ στο παρασκήνιο επικρατεί κλίμα αλληλοϋπονόμευσης καθώς όλοι ακολουθούν προσωπικές στρατηγικές. Χθες, μία ημέρα μετά την κατηγορηματική δήλωση του Γ. Παπανδρέου ότι, παρά τις αντιδράσεις βουλευτών και κομματικών βουλευτών, το ΠΑΣΟΚ θα ταχθεί υπέρ της αναθεώρησης του άρθρου 16 για τη λειτουργία μη κρατικών Πανεπιστημίων, ο Ευ. Βενιζέλος αμφισβήτησε ευθέως τη θέση αυτή, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι εκείνος είναι που εκφράζει το ΠΑΣΟΚ".

    [08] Συνήγορος του Πολίτη

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αναφέρει ότι "αργοσβήνει η επιχειρηματικότητα στη χώρα μας. Το κράτος παραμένει τροχοπέδη στην ανάπτυξή της και η Ελλάδα δεν είναι ελκυστικός προορισμός ξένων, αλλά και εγχώριων επενδύσεων. Το επιχειρηματικό περιβάλλον δεν αξιολογείται θετικά καθώς υπάρχουν ζητήματα σταθερότητας του θεσμικού πλαισίου, συνεκτικών πολιτικών και βεβαρημένων διοικητικών διαδικασιών. Ο Συνήγορος του Πολίτη σε έκθεσή του κόλαφο για την επιχειρηματικότητα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου καθώς καθημερινά όλο και λιγοστεύουν οι επιχειρήσεις που ιδρύονται".

    [09] Τουρκία

    Η TRAFFIC αναφέρει ότι Β«η Τουρκία εξακολουθεί να έχει άκρως προβληματικές σχέσεις με την έδρα του παπισμού. Γι΄αυτό το λόγο και όλα τα βλέμματα είναι συγκεντρωμένα στην επικείμενη επίσκεψη του Πάπα Βενέδικτου στην Άγκυρα. Η απόφαση του νέου Ποντίφικα να στηρίξει το διάλογο με την Ορθόδοξη Εκκλησία έκανε την Τουρκία ακόμη πιο καχύποπτη απέναντι στο Βατικανό. Ήταν δηλαδή το κλίμα στραβό...Β».

    [10] Πεντάγωνο

    Η ESPRESSO γράφει ότι Β«τη σαφή στήριξή του στις ενέργειες του υπουργού Άμυνας, Ευάγγελου Μεϊμαράκη, και στην επιτροπή που χειρίζεται το ευαίσθητο θέμα των επαναδιαπραγματεύσεων για το προβληματικό γερμανικό υποβρύχιο "Παπανικολής", σηματοδοτεί η σημερινή, πρώτη επίσημη επίσκεψη στο Πεντάγωνο του Κώστα ΚαραμανλήΒ».

    [11] Μαύρο χρήμα

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ τονίζει ότι Β«το μαύρο χρήμα που διακίνησαν για λαδώματα στην Ελλάδα τα στελέχη της Siemens αναζητούν οι δικαστικές Αρχές μετά τα ντοκουμέντα που βρίσκονται στα χέρια της Εισαγγελίας του μονάχου από τα οποία προκύπτει ότι ένα ποσό που υπερβαίνει τα εκατό εκατομμύρια ευρώ διατέθηκε για μίζες, προκειμένου ο πολυεθνικός κολοσσός να εξασφαλίσει αποικιοκρατικές συμβάσεις για μεγάλα έργα στη χώρα μαςΒ».

    [12] Ευρωτουρκικά

    Η ΕΣΤΙΑ επισημαίνει ότι Β«η Τουρκία δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται τί σημαίνει Ευρώπη και Ευρωπαϊκή Ενωσις. Επιμένει στην δική της μέθοδο με τα "ανατολίτικα παζάρια" και περιφρονεί επιδεικτικά τις αρχές και τις αξίες που χαρακτηρίζουν την Ευρώπη. Με την στάση αυτή όμως, αργά αλλά σταθερά οδεύει εκτός Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Διότι η ανοχή των Ευρωπαίων στα καμώματά της έχει και όριαΒ».

    [13] ΚΚΕ

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ισχυρίζεται ότι Β«την προβοκατόρικη δράση και, μάλιστα, με κοινά χαρακτηριστικά, μεγάλου αριθμού αστυνομικών με πολιτική περιβολή και κουκούλες στη διάρκεια των φετινών εκδηλώσεων γιορτασμού της επετείου του Πολυτεχνείου, τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη, κατήγγειλε χτες το ΚΚΕ, με Ερώτησή του προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης στη ΒουλήΒ».

    [14] Κύπριος φοιτητής

    Σύμφωνα με τη CITY PRESS Β«κυβέρνηση και συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. καταδικάζουν τον άγριο ξυλοδαρμό Κύπριου φοιτητή στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς με πολιτικά. Παραμένει ανοιχτό το θέμα της ανεξέλεγκτης δράσης 400-500 "αντι-εξουσιαστών" σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. "Αγκάθι" στις σχέσεις Ελλάδας - Κύπρου το περιστατικό αστυνομικής βίαςΒ».

    Η ΝΙΚΗ σχολιάζει ότι Β«καθολική κατακραυγή προκαλεί ο άγριος ξυλοδαρμός του Κύπριου φοιτητή από κουκουλοφόρους αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη, που έχει ξυπνήσει μνήμες από την εποχή της δράσης του παρακράτους της Δεξιάς. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, συγκλονισμένος από το πρωτοφανές περιστατικό, ζήτησε κατ΄ουσίαν την παραίτηση του υπουργού Δημόσιας Τάξης Βύρωνα Πολύδωρα, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι "σε μία ευνομούμενη πολιτεία θα έπρεπε να έχουν παραιτηθεί πολλοί υπουργοίΒ».

    Η ΑΥΓΗ γράφει ότι Β«μετά την κατακραυγή που προκάλεσε η αποκάλυψη της κακοποίησης του νεαρού σπουδαστή από αστυνομικά όργανα την Παρασκευή το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και αφού πέρασαν τέσσερις ολόκληρες μέρες, η Δικαιοσύνη αναλαμβάνει να ξεκαθαρίσει την υπόθεση που θυμίζει μέρες του '63. Σε εισαγγελέα Εφετών ανατέθηκε η δικαστική έρευνα συμπεριλαμβανομένης και της διερεύνησης ευθυνών της αστυνομίαςΒ».

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ υπογραμμίζει ότι Β«σάλο συνεχίζει να προκαλεί ο άγριος ξυλοδαρμός και ο σοβαρός τραυματισμός του Κύπριου φοιτητή από άνδρες της Ασφάλειας στη Θεσσαλονίκη, αλλά και η προσπάθεια να μειώσουν την βαρύτητα του πρωτοφανούς αυτού περιστατικού, παρά τις δηλώσεις συγγνώμης που εξέφρασαν οι επικεφαλής της Αστυνομίας. Μετά τις μηνύσεις που έκαναν οι καθηγητές Πανεπιστημίου οι οποίοι ήταν αυτόπτες μάρτυρες, αλλά και οι γονείς του 24χρονου, ο εισαγγελέας διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τον ξυλοδαρμό, η οποία θα ολοκληρωθεί σε πέντε ημέρεςΒ».

    [15] Καραμανλής-Μπλερ

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει ότι Β«την ώρα που η Ε.Ε. συζητά για τις κυρώσεις που θα επιβληθούν στην Τουρκία, αν δεν εφαρμόσει το Πρωτόκολλο, οι κύριοι Ερντογάν και Γκιούλ απορρίπτουν το ευρωπαϊκό τελεσίγραφο για συμμόρφωση έως τις 6 Δεκεμβρίου. Πάντως, ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, που σήμερα σε μια συμβολική κίνηση επισκέπτεται το Πεντάγωνο, χθες συναντήθηκε με τον Βρετανό ομόλογό του Τόνι Μπλερ και συζήτησαν για τα ευρωτουρκικά, διαφωνώντας, όμως, για το εύρος των κυρώσεων που πρέπει να επιβληθούν στην ΆγκυραΒ».

    Ο ΛΟΓΟΣ τονίζει ότι Β«στην ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας αναφέρθηκαν οι Τ. Μπλερ και Κ. Καραμανλής στη διάρκεια της σαρανταπεντάλεπτης συνάντησής τους στο Λονδίνο. Οι δύο πρωθυπουργοί τόνισαν ότι οι όροι και οι προϋποθέσεις της ΕΕ πρέπει να εφαρμοστούν και στην περίπτωση της Άγκυρας. Στα θέματα που εθίγησαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης ήταν, εκτός της ευρωπαϊκής προοπτικής της Τουρκίας, οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, θέματα της Βαλκανικής, καθώς και οι διμερείς σχέσεις ελληνοβρετανικές σχέσειςΒ».

    [16] Γ. Παπανδρέου

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ γράφει Β«από γκάφα σε γκάφα με φόντο την πόλωση και τα διχαστικά διλήμματα του παρελθόντος, οδηγείται ο Γ. Παπανδρέου. Χθες, μιλώντας ενώπιον μαθητών, καθηγητών και γονέων σε σχολείο της Κυψέλης μίλησε για αναβίωση "του κράτους της Δεξιάς του '60", ενώ αναφερόμενος στην υπό δικαστική διερεύνηση υπόθεση του ξυλοδαρμού 24χρονου στη Θεσσαλονίκη ανάφερε ότι "ο φοιτητής είναι αθώος", προκαταλαμβάνοντας την κρίση της Δικαιοσύνης για δεύτερη φορά σε διάστημα λίγων εβδομάδων (σ.σ. η πρώτη ήταν όταν είχε σπεύσει να μιλήσει για δολοφονία στην περίπτωση του συνδικαλιστή των ΕΛΤΑ, που όπως διαπιστώθηκε από τους ιατροδικαστές ο άνθρωπος πέθανε από παθολογικά αίτια)!Β».

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ προσθέτει ότι Β«με μια ομιλία εφ΄όλης της ύλης ως προπέτασμα καπνού και με αναφορές που παρέπεμπαν σε "κλισέ" του... παππού του για "επάρατη Δεξιά", ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου επιχείρησε χθες στη Βουλή να κρύψει τον πανικό που έχουν προκαλέσει στον ίδιο και στο κόμμα του οι προτάσεις που πληθαίνουν τον τελευταίο καιρό για αλλαγή του εκλογικού νόμουΒ».


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 22 November 2006 - 17:50:44 UTC