Browse through our Interesting Nodes of Greek News Agencies Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 06-11-24

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ
  • [02] Τίτλοι εφημερίδων
  • [03] Φορολογικό ν/σ
  • [04] Βουλή
  • [05] Ναρκωτικά
  • [06] Λιμάνια
  • [07] Υγεία
  • [08] Πολυθεϊστές
  • [09] Μαριέττα Γιαννάκου
  • [10] Υποκλοπές
  • [11] Ασφάλεια Θεσσαλονίκης
  • [12] Ευρωτουρκικά

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ

    Η κατάθεση χθες στη Βουλή του νομοσχεδίου για τη φορολογία φυσικών προσώπων, η διεθνής έρευνα για τα ναρκωτικά, καθώς και η σημερινή προ ημερησίας διατάξεων συζήτηση στη Βουλή, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού Τύπου:

    [02] Τίτλοι εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Μειώνεται η φορολογία. Το νέο νομοσχέδιο για μισθωτούς - συνταξιούχους.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Κερδισμένα τα "μεσαία" εισοδήματα. Τι αλλάζει στη φορολογία με το νομοσχέδιο Αλογοσκούφη.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Γενναία μείωση φόρων το 2007 με κερδισμένους τους χαμηλόμισθους. Μειώνεται στο μισό το τέλος χαρτοσήμου για τα ενοίκια - Καταργείται από 1-1-2008.

    Η ΑΥΓΗ: Φόροι για τους πολλούς, ελαφρύνσεις για τους λίγους. Ανακοινώθηκε το φορολογικό νομοσχέδιο.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Γιγαντιαίο σκάνδαλο η ασυλία της Ericsson. Το πόρισμα της Βουλής καίει την ΑΔΑΕ που αρνείται επίμονα να ελέγξει το στρατηγείο του Μπιλ Ζήκου από όπου γίνονταν οι υποκλοπές.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Ανατροπές στα ΑΕΙ και στην Υγεία. Σήμερα κρίσιμη συζήτηση στη Βουλή.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Φορολογικό: 2 στους 3 δεν πληρώνουν. 3,3 εκατομμύρια φορολογούμενοι απαλλάσσονται του φόρου.

    ΕΘΝΟΣ: Παρωδία με τις... φοροελαφρύνσεις. "Μεταρρύθμιση" Αλογοσκούφη υπέρ των υψηλών εισοδημάτων.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Ο Καραμανλής κάλεσε την Γιαννάκου να πληρώσει τα... σπασμένα! Με αφορμή την σημερινή συζήτηση στην Βουλή για την Παιδεία ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε με την Μαριέττα και...

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Όλες οι αλλαγές στη φορολογία. Δεν θα βάζουν συνέταιρο στην τσέπη τους το κράτος μισθωτοί και συνταξιούχοι.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Τα παιδιά κάνουν... τη διαφορά. Φορολογικές ελαφρύνσεις για οικογένειες και μεσαία εισοδήματα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Αφήνιασαν τα ναρκωτικά. Διεθνής έρευνα: 5η η Ελλάδα σε θανάτους στην Ευρώπη.

    ΕΣΤΙΑ: Πώς εξελίχθηκε η φορολογία εισοδήματος. Ανακουφίζονται επί τέλους τα μεσαία εισοδήματα.

    ESPRESSO: Λειτουργία από τους πολυθεϊστές στους στύλους του Ολυμπίου Διός. Ο Γιώργος Βουλγαράκης έδωσε και επισήμως την άδεια.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ελαφρύνσεις στα μεσαία εισοδήματα προβλέπονται από το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Οι χαμένοι και οι κερδισμένοι. Δεύτερη φάση της φορολογικής μεταρρύθμισης.

    ΤΑ ΝΕΑ: Τριπλό χαράτσι κρύβουν οι ελαφρύνσεις. Φοροεπιδρομή στους χαμηλόμισθους.

    Η ΝΙΚΗ: Κυβέρνηση φόρων. Επιπλέον επιβάρυνση των φορολογούμενων κατά 3,2 δισ.

    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ +13: Δύο φορές συγγνώμη. Επιστρέφει συνεχώς στο... παρακράτος ο Γ. Παπανδρέου. Η λογική Καραμανλή και όποιος κατάλαβε...

    ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Κόκκινη κάρτα Παπούλια στην Ντόρα. Ζητά ενημέρωση πριν τις υπογραφές με Γκιούλ.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Καταιγίδα μέτρων εμπορευματοποίησης της Υγείας. Κυβερνητική "εθνική στρατηγική για την Υγεία".

    TRAFFIC NEWS: Ο καθηγητής του "Dream Show" Νίκος Ευταξίας αποκαλύπτει: Οι ξένες αντιγράφουν τη Μαριάννα και τη Γιάννα.

    City Press: Χάος στο λιμάνι. Στα άκρα η αντιπαράθεση λιμενεργατών και διοίκησης του ΟΛΠ.

    Metro: Κερδισμένα τα "μεσαία" εισοδήματα. Τι προβλέπει η β' φάση της φορο-μεταρρύθμισης.

    Metropolis: Φορολογία: τι αλλάζει σε κλίμακες - ακίνητα - ενοίκια.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Τα 16 "κλειδιά" της υποθαλάσσιας. Θεσσαλονίκη: έτσι θα λειτουργεί η οδική αρτηρία.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: Τα "γύρισαν" όλοι για την υποθαλάσσια, στη χθεσινή ενημέρωση. Ψωμιάδης, Μπουτάρης και άλλοι τα "έριξαν" στα ΜΜΕ ενώ ούτε λίγο ούτε πολύ συμφώνησαν ότι με Σουφλιά τα... έργα "τρέχουν".

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Ο Νομάρχης και άλλοι φορείς της πόλης ζητούν από τον Γ. Σουφλιά: Δημόσιο έργο να γίνει η υποθαλάσσια.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Υποθαλάσσια νίκη Σουφλιά. Το μεγάλο και καταπολεμηθέν έργο της Θεσσαλονίκης.

    [03] Φορολογικό ν/σ

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αναφέρει ότι "ουσιαστικό βήμα στις μεταρρυθμίσεις επετεύχθη χθες, με την κατάθεση στη Βουλή του νομοσχεδίου για τη φορολογία φυσικών προσώπων. Σύμφωνα με τις διατάξεις του, απαλλάσσονται από σημαντικά φορολογικά βάρη τα μεσαία εισοδήματα, εκείνα ακριβώς που επί δεκαετίες δέχονταν τις φορολογικές επιθέσεις του κράτους. Ταυτόχρονα, εξακολουθούν να προστατεύονται οι χαμηλές εισοδηματικές τάξεις".

    Η Metropolis γράφει ότι "ομόφωνα εγκρίθηκε από την Κυβερνητική Επιτροπή το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο προβλέπει μεταξύ άλλων σταδιακή μείωση των συντελεστών από το 2007 έως και το 2009 σε όλα τα επίπεδα εισοδημάτων".

    Το ΕΘΝΟΣ σημειώνει ότι "οι φορολογικές ελαφρύνσεις που υποσχέθηκε η κυβέρνηση μεταφράζονται σε νέα βάρη για τα μικρομεσαία εισοδήματα, ενώ οι σημαντικές φορολογικές μειώσεις περιορίζονται στις κοινωνικές ομάδες υψηλού εισοδήματος".

    Τα ΝΕΑ προσθέτουν ότι "υψηλότερο φόρο θα πληρώσουν το 2007 οι χαμηλόμισθοι, παρά τις "ελαφρύνσεις" Αλογοσκούφη, ενώ επιβαρύνσεις προβλέπονται για τα εισοδήματα από ενοίκια και από τη 2η δουλειά".

    Η ΝΙΚΗ επισημαίνει ότι "στην επιβάρυνση των χαμηλών εισοδημάτων οδηγεί το φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο ενέκρινε χθες η κυβερνητική επιτροπή υπό τον Κ. Καραμανλή και παρουσίασε ο Γ. Αλογοσκούφης. Ο υπουργός Οικονομίας προσπάθησε με τρικ και επικοινωνιακές κορόνες να "καλύψει" την επιχειρούμενη αναδιανομή εισοδήματος σε βάρος των μικρομεσαίων".

    Ο ΛΟΓΟΣ υπογραμμίζει ότι "σημαντικές ελαφρύνσεις για μισθωτούς, συνταξιούχους και ελεύθερους επαγγελματίες, προβλέπει η δεύτερη φάση της φορολογικής μεταρρύθμισης για τα φυσικά πρόσωπα, που ενέκρινε χθες το πρωί η Κυβερνητική Επιτροπή. Αύξηση του αφορολογήτου ορίου, μείωση των φορολογικών συντελεστών, αλλά και ριζικά μέτρα για την πάταξη της φοροδιαφυγής περιλαμβάνει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Το αφορολόγητο όριο αυξάνεται από τα 11.000 στα 12.000 ευρώ".

    Η ΕΣΤΙΑ γράφει ότι "...έτσι, το φορολογικό νομοσχέδιο που έδωσε χθες στην δημοσιότητα ο κ. Αλογοσκούφης θεωρείται εξαιρετικά σημαντικό. Ο ανώτατος συντελεστής φορολογίας παραμένει στο 40%, αλλά εφαρμόζεται πλέον από εισόδημα 75.000 και όχι 23.000 ευρώ. Οι δε ενδιάμεσοι συντελεστές μειώνονται εντός τριετίας από 39% και 29% σε 35% και 25% αντιστοίχως. Αυτή είναι η πεμπτουσία της φορολογικής μεταρρυθμίσεως της Κυβερνήσεως Καραμανλή. Ύστερα από τον εμπαιγμό και την φορομπηχτική πολιτική των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, ανακουφίζονται επί τέλους τα μεσαία εισοδήματα".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ τονίζει ότι "το πρώτο βήμα έγινε. Να μην βάζουν οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι το κράτος... συνέταιρο στην τσέπη τους! Είναι γεγονός ότι για πρώτη φορά αποφασίζεται από την ελληνική κυβέρνηση τέτοια γενναία μείωση φόρων και ελάφρυνση των πολιτών".

    Σύμφωνα με τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ οι οικογενειάρχες και οι φορολογούμενοι με μεσαία εισοδήματα είναι κυρίως οι οφελημένοι του νέου φορολογικού νομοσχεδίου. Μισθωτοί χωρίς παιδιά και συνταξιούχοι με εισοδήματα από 12.600 έως 24.000 ευρώ, καθώς και όσοι μισθωτοί βγάζουν περισσότερα από άλλες, μη μισθωτές, εργασίες θα πληρώσουν αυξημένους φόρους".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει ότι "φορολογικές ελαφρύνσεις για τα μεσαία εισοδήματα και τους φορολογούμενους με δύο παιδιά και διαφορετική φορολογική μεταχείριση για όσους μισθωτούς αποκτούν εισοδήματα από άλλες πηγές, με εξαίρεση τους συνταξιούχους, προβλέπει η δεύτερη φάση της φορολογικής μεταρρύθμισης".

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ προσθέτει ότι "οφέλη ύψους 1,25 δισ. ευρώ κατά την τριετία 2007-2009 για 5,5 εκατομμύρια φορολογούμενους προκύπτουν, σύμφωνα με τους κυβερνητικούς υπολογισμούς, από τις κυριότερες αλλαγές που επέρχονται στο φορολογικό σύστημα, με το νομοσχέδιο που ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Οικονομίας, Γ. Αλογοσκούφης και το οποίο ενέκρινε η Κυβερνητική Επιτροπή".

    Η ΑΥΓΗ σημειώνει ότι "μετά τις επιχειρήσεις, η φορολογική επιβάρυνση των οποίων μειώθηκε κατά 10%, η κυβέρνηση αποφάσισε να ελαφρύνει και τα υψηλά εισοδήματα, αυξάνοντας κι άλλο τις εισοδηματικές ανισότητες ανάμεσα στους πολίτες. Το φορολογικό νομοσχέδιο που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα έχει ως βασικό αποτέλεσμα τη μείωση, για το 2007, του φόρου που πληρώνουν τα υψηλά, από 30.000 ευρώ και πάνω, εισοδήματα, μείωση που ξεκινάει από τα 900 ευρώ, για να ξεπεράσει προοδευτικά τα 1.000".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ τονίζει ότι "μείωση φόρου έως και 1.160 ευρώ για οικογένειες με δύο παιδιά επέρχεται με τη νέα κλίμακα και τις γενικότερες αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος, που θα ισχύσουν από την 1-1-2007 και οι οποίες περιλαμβάνονται στο φορολογικό νομοσχέδιο, που ανακοίνωσαν χθες ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, και ο υφυπουργός Οικονομικών Αντ. Μπέζας".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ επισημαίνει ότι "δεν θα πληρώνουν φόρο από τις αρχές του νέου έτους 3,3 εκατομμύρια φορολογούμενοι μετά την αύξηση των αφορολόγητων ορίων. Χθες, από κοινού, ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφης και ο υφυπουργός Οικονομικών Α. Μπέζας παρουσίασαν τη δεύτερη φάση της φορολογικής μεταρρύθμισης, η οποία προβλέπει επίσης και σταδιακή μείωση των φορολογικών συντελεστών".

    Σύμφωνα με τη Metro περίπου 5,5 εκατ. φορολογούμενοι θα ευνοηθούν την επόμενη τριετία από τις αλλαγές που προωθεί το νομοσχέδιο για τη φορολογική μεταρρύθμιση. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της κυβέρνησης, οι φορολογούμενοι θα πληρώσουν λιγότερους φόρους, περίπου 1,25 δισ. ευρώ την τριετία 2007-2009, κάτι που αφορά κυρίως τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα".

    [04] Βουλή

    ΤΟ ΒΗΜΑ γράφει Β«μεγάλες ανατροπές δρομολογούνται στους χώρους της Παιδείας και της Υγείας μετά τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών. Ο πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής θα αναγγείλει το προσωρινό "πάγωμα" του νόμου-πλαισίου, προτείνοντας διάλογο και συναινετική λύση για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια στην αναθεώρηση του Συντάγματος. Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ κ. Γ. Παπανδρέου, ο οποίος έχει ταχθεί από παλιά υπέρ των ιδιωτικών ΑΕΙ, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στο κόμμα του, θα υποστηρίξει τις απόψεις του ζητώντας πιθανώς δημοψήφισμα προκειμένου να αποφασίσει ο λαός για το ευαίσθητο αυτό θέμαΒ».

    [05] Ναρκωτικά

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει ότι Β«κάνουν θραύση σ΄όλη την Ευρώπη - και στην Ελλάδα, όπου έφθασαν το 7% οι θάνατοι ατόμων κάτω των 40, αντί του 3% στην Ευρώπη. Η αύξηση της παραγωγής οπίου στο Αφγανιστάν προκάλεσε τον αφηνιασμό των ναρκωτικών: Πέφτουν οι τιμές ως και 45% έστω και αν αυξάνονται οι κατασχέσεις. Μόνιμη απειλή αποτελεί η εξάπλωση της κοκαΐνηςΒ».

    [06] Λιμάνια

    Η CITY PRESS επισημαίνει Β«στα άκρα η αντιπαράθεση λιμενεργατών και διοίκησης του ΟΛΠ. Οι σκόπιμες καθυστερήσεις των λιμενεργατών έχουν τεράστιο κόστος για τις εισαγωγικές - εξαγωγικές επιχειρήσεις. Συνδικαλιστικό "βέτο" στην προσπάθεια ιδιωτικοποίησης των υπηρεσιών για τα εμπορευματοκιβώτιαΒ».

    [07] Υγεία

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ εκτιμά ότι Β«την ορμητική επέλαση της εμπορευματοποίησης - ιδιωτικοποίησης στο χώρο της Υγείας προωθεί η κυβέρνηση με την "Εθνική Στρατηγική για την Υγεία", που παρουσίασε χτες ο υπουργός Υγείας, Δημήτρης Αβραμόπουλος. Ο υπουργός διακήρυξε την "επανίδρυση του δημόσιου συστήματος Υγείας", όπου τα νοσοκομεία θα "είναι αυτοτελή και θα έχουν την ευθύνη της οικονομικής διαχείρισης", ενώ τα ασφαλιστικά ταμεία θα αγοράζουν τις υπηρεσίες ΥγείαςΒ».

    Η TRAFFIC προσθέτει ότι Β«σε ριζική ανατροπή των όσων ισχύουν ως τώρα στον τομέα των παροχών υγείας προχωρά η κυβέρνηση, μετά τις τελευταίες δηλώσεις του υπουργού Απασχόλησης, Σάββα Τσιτουρίδη, αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού, από το Λονδίνο. Ήδη υπάρχει σχετική διάταξη στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο το οποίο συζητείται στη Βουλή και με την οποία επιβάλλεται η συμμετοχή των ασφαλισμένων στην οικονομική δαπάνη των εξετάσεων προληπτικής ιατρικήςΒ».

    [08] Πολυθεϊστές

    Σύμφωνα με την ESPRESSO Β«πέτυχαν έναν από τους μεγάλους στόχους τους: να πραγματοποιούν λειτουργίες και να ψάλλουν ύμνους, αφιερωμένους στους θεούς του Ολύμπου, μέσα στον αρχαιολογικό χώρο των στύλων του Ολυμπίου Διός, στο κέντρο της Αθήνας. Ύστερα από προσπάθειες αρκετών ετών οι Πολυθεϊστές της Ελλάδας (που ακούν στο όνομα "Ελληναϊς") δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους για την άδεια που έλαβαν από το υπουργείο Πολιτισμού και την Εφορεία ΑρχαιοτήτωνΒ».

    [09] Μαριέττα Γιαννάκου

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ γράφει ότι Β«φανερά ενοχλημένος φαίνεται να είναι ο Πρωθυπουργός από τα νυχτοπερπατήματα και τα γλέντια στα μπουζούκια της Υπουργού Παιδείας δύο νύχτες πριν την συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών για θέματα Παιδείας. Η Μαριέτα δεν συνηθίζει εξόδους σε τέτοια κέντρα και απόρησε κι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός όταν πληροφορήθηκε ότι η Υπουργός του διασκέδασε στο "Posidonio" με την παρέα της. Ενώ δεν ήταν στην ατζέντα του Πρωθυπουργού, την κάλεσαν την Τετάρτη από το Μαξίμου και η συνάντηση έγινε χτεςΒ».

    [10] Υποκλοπές

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υπογραμμίζει ότι Β«μετά το πόρισμα καταπέλτη της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για την Ericsson, οι κύριοι της ΑΔΑΕ δεν έχουν πλέον καμία δικαιολογία. Η ανάγκη να ελεγχθεί εξονυχιστικά η Ericsson για να αποκαλυφθεί η αλήθεια γίνεται επιτακτική και αν δεν κληθεί η Ericsson, πρέπει να κληθεί ο κ. Λαμπρινόπουλος για να δώσει εξηγήσειςΒ».

    [11] Ασφάλεια Θεσσαλονίκης

    Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ+13 αναφέρει ότι Β«σοκ και δέος για την ελληνική κοινωνία από τα κατορθώματα των βαρβάρων -ευτυχώς για τη δημοκρατία μας ελαχίστων- της ασφάλειας Θεσσαλονίκης που ξυλοφόρτωσαν, on camera, τον άτυχο φοιτητή κυπριακής καταγωγής. Οι οπαδοί της... σχολής Μπαλάσκα με τις βαρβαρότητές τους μας ξαναγύρισαν χρόνια πίσω όταν το παρακράτος και οι χαφιέδες ήταν το πραγματικό κράτοςΒ».

    [12] Ευρωτουρκικά

    ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ γράφει ότι Β«μια τελευταία προσπάθεια για να βρεθεί "κάποια άκρη" με την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας στην ΕΕ θα γίνει την Τρίτη και την Τετάρτη που μας έρχεται, στη Ρίγα, στη Σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ (παρουσία δηλαδή και του Τ. Μπους). Από εκεί και μετά η σύνοδος κορυφής της ΕΕ τον Δεκέμβριο απλά, θα επικυρώσει τις αποφάσειςΒ».
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Monday, 27 November 2006 - 7:53:28 UTC