Browse through our Interesting Nodes of the Hellenic Government Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 23 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 06-12-05

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 5/12/2006
  • [02] Υγεία
  • [03] Φόροι
  • [04] Siemens
  • [05] Κινητοποιήσεις
  • [06] Αστυνομία
  • [07] Ραδιενέργεια
  • [08] Δημοτικά Τέλη
  • [09] Στρατιωτικοί
  • [10] Καρτέλ γάλακτος
  • [11] ΦΜΑΠ
  • [12] Τσάβες
  • [13] ΠΑΣΟΚ
  • [14] Κ. Καραμανλής
  • [15] Συντάξεις
  • [16] Επιδόματα
  • [17] Αποκρατικοποιήσεις
  • [18] Ασφαλιστικό
  • [19] Κόντρες

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 5/12/2006

    Οι απεργίες στα λιμάνια και στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", η υπόθεση των "μαύρων λογαριασμών" της Siemens, τα φορολογικά βάρη για τα ακίνητα το 2007, καθώς και η κερδοσκοπία στο χώρο της Υγείας είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: 79,3 εκατ. ευρώ για τρίτεκνες - πολύτεκνες οικογένειες. Σε ποιους δίνονται τα επιδόματα διμήνου και το πριμ των 2.000 ευρώ για το τρίτο παιδί και άνω.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Συντάξεις με βάση τις εισφορές. Ποια είναι η τελική εισήγηση Τσιτουρίδη.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Αυξάνονται οι συντάξεις. Η κυβέρνηση επεξεργάζεται σχέδιο για την ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων.

    Η ΑΥΓΗ: ΠΑΣΟΚ: Ολον μεν, διχασμένο δε. Η επόμενη μέρα μετά τις διευθετήσεις στα ηγετικά όργανα.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Πανικός στο καρτέλ του γάλακτος. Με απειλές αντιμετωπίζουν οι βιομήχανοι τα πρόστιμα δεκάδων δισεκατομμυρίων που είναι έτοιμη να επιβάλει η Επιτροπή Ανταγωνισμού.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Τα λιμάνια βράζουν και η αγορά καίγεται... Νέα "καραγκιοζιλίκια".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Σπίτια για τους στρατιωτικούς. Προχωρεί με ταχύτατους ρυθμούς το πρόγραμμα του ΥΕΘΑ.

    ΕΘΝΟΣ: Εξτρα φόροι στα ακίνητα το 2007. Στα ύψη οι επιβαρύνσεις με τη νέα άνοδο των αντικειμενικών.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Αν δεν αλλάξετε χαβά, Ευρώπη γιοκ! Αυστηρό μήνυμα προς τους Τούρκους έστειλε ο Πρωθυπουργός κατά την συνάντησή του με τον Ιταλό ομόλογό του Ρομάνο Πρόντι.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Πώς θα γίνουν οι αποκρατικοποιήσεις. Όλα όσα ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφης στο Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ώρα ευθύνης για τα λιμάνια. 300 εργαζόμενοι μπλοκάρουν τη μεγαλύτερη επένδυση στην Ελλάδα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Λιμάνια ΑΧ! Αεροδρόμιο ΒΑΧ! Ελλείψεις στην αγορά ταλαιπωρία στο "Ελ. Βενιζέλος".

    ΕΣΤΙΑ: Η κατάργησις του ΦΜΑΠ. Ανεπαρκής η προαναγγελία του υπουργού Οικονομίας.

    ESPRESSO: Κρυφός γάμος υφυπουργού με ρεπόρτερ. Παρέδωσε τα... όπλα ο Ι. Λαμπρόπουλος.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Παρακλάδια σκανδάλου της Siemens στην Ελλάδα. Αγωγή της εταιρείας εναντίον Έλληνα πρώην στελέχους της.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Μήνυμα Καραμανλή στην Τουρκία... για την εκπλήρωση των κριτηρίων ένταξης στην Ε.Ε. Τα ευρωτουρκικά συζήτησε με τον Πρόντι.

    ΤΑ ΝΕΑ: Καπέλο 6.200 ευρώ για έναν βηματοδότη! Όργιο κερδοσκοπίας στα νοσοκομεία.

    Η ΝΙΚΗ: Ναυάγιο στα λιμάνια. Γενικευμένες αντιδράσεις κατά της κυβέρνησης.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Μεγάλη νίκη Τσάβες στις εκλογές.

    Η ΧΩΡΑ : Ουρές για τεστ στο "Δημόκριτο" από ταξιδιώτες του Λονδίνου! Πανικός για μόλυνση από ραδιενέργεια.

    TRAFFIC NEWS: "Τρελαίνομαι να αγοράζω παιχνίδια... του SEX". Το ανελέητο shopping therapy της Τζάνετ Τζάκσον.

    City Press: Εορταστικές κόντρες.

    Metro: "Θηλιά" τα δημοτικά τέλη. Αυτοσυγκράτηση ζήτησε από την ηγεσία της ΚΕΔΚΕ ο υπουργός Ανάπτυξης Δ. Σιούφας.

    Metropolis: Ασφαλιστικό: στοπ στη "διαρροή" ενσήμων.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: "Γαλάζιος" μυστικός δείπνος για τη Θεσσαλονίκη.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: "Νοσοκομεία... off για βιομηχανικά ατυχήματα". Μεγάλες ελλείψεις σε υποδομές και προσωπικό σύμφωνα με τον πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών Θεσσαλονίκης.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Αναστενάζουν στην τσόχα οι Θεσσαλονικείς. Υπερδιπλασιάστηκε από πέρυσι ο παράνομος τζόγος.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Κατέλαβε ο "Θησέας" την Κεντρική Μακεδονία. 1.870 έργα εν εξελίξει, για την πενταετία 2005-2006.

    [02] Υγεία

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι "οργιάζει η κερδοσκοπία στον χώρο της υγείας, με καπέλα εκατομμυρίων ευρώ στις προμήθειες υλικών από τα δημόσια νοσοκομεία".

    [03] Φόροι

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει ότι "νέα φορολογικά βάρη στα ακίνητα φέρνει το 2007. Οι φόροι σε γονικές παροχές, κληρονομιές, δωρεές, στην αγορά πρώτης κατοικίας και δεύτερης χωρίς ΦΠΑ παίρνουν φωτιά εξαιτίας της αύξησης των αντικειμενικών τιμών".

    [04] Siemens

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ επισημαίνει ότι "νέες πτυχές του σκανδάλου των μαύρων λογαριασμών της Siemens έρχονται καθημερινά στην επιφάνεια, ιδιαίτερα μετά τις καταθέσεις πρώην ανώτατου στελέχους της - το οποίο δεν κατονομάζεται- με διασυνδέσεις στην Ελλάδα. Το εν λόγω στέλεχος είναι ο άνθρωπος "κλειδί" κατά τον γερμανικό Τύπο, στη διαλεύκανση του σκανδάλου. Εν ενεργεία στην εταιρεία από το 1966, στέλεχος στην αρχικά ονομαζόμενη Bereich Telekommunikation (Com) και μετέπειτα Siemens Com, ενέπλεξε στην κατάθεσή του προς τις ανακριτικές Αρχές του Μονάχου, αξιωματούχους των υπουργείων Άμυνας και Δημοσίας Τάξεως της Ελλάδας σε "εξαγορές συμβολαίων" κατά την προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004".

    [05] Κινητοποιήσεις

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει ότι "τρικυμία στα λιμάνια, αναταράξεις στον αέρα, από την απεργία στον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη, αλλά και στο "Ελ. Βενιζέλος". Τα δύο λιμάνια σχεδόν νεκρά για 25η μέρα και η αγορά αρχίζει να νιώθει τις συνέπειες, με ελλείψεις σε φάρμακα, τρόφιμα και πολλά άλλα είδη, χρήσιμα για την περίοδο των εορτών. Στο αεροδρόμιο, σοβαρές καθυστερήσεις από την υπολειτουργία στα σημεία ελέγχου χειραποσκευών. Και φως δεν φαίνεται στον ορίζοντα...".

    Η ΝΙΚΗ γράφει ότι "η πολιτική ιδιωτικοποιήσεων που δογματικά ακολουθεί η κυβέρνηση και για τα "φιλέτα" των λιμανιών του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, φέρνει...ναυάγιο στα εν λόγω λιμάνια, με συνέπεια να εντείνεται το αδιέξοδο και να πληθαίνουν οι πολιτικές αντιδράσεις για τις συνέπειες των αποτυχημένων χειρισμών της ηγεσίας του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας".

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι "οι πρώτες ελλείψεις βασικών προϊόντων μαζί με κερδοσκόπους εμφανίστηκαν στην αγορά. Οι κινητοποιήσεις των λιμενεργατών εισήλθαν στην τέταρτη εβδομάδα και όπως όλα δείχνουν, θα συνεχιστούν επί μακρόν. Οι εκπρόσωποί τους απορρίπτουν κάθε πρόταση του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Εμμ. Κεφαλογιάννη, τον οποίο κατηγορούν ως "αναξιόπιστο συνομιλητή" και καλούν τον Πρωθυπουργό, ο οποίος σημειωτέον κρατά διακριτικές αποστάσεις από τον υπουργό, να αναθέσει σε άλλον τη διαπραγμάτευση".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ προσθέτει ότι " μια διαρθρωτική αλλαγή μεγάλης σημασίας για την οικονομία, που θα δημιουργήσει 2.500 θέσεις εργασίας και θα προσελκύσει επενδύσεις 1 δισ. ευρώ, απειλείται από τις κινητοποιήσεις μιας ομάδας εργαζομένων. Παρά τις διαβεβαιώσεις της ηγεσίας του ΥΕΝ ότι δεν πρόκειται να θιγούν τα εργασιακά δικαιώματα σε ΟΛΠ και ΟΛΘ, οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τη "λευκή απεργία" για τέταρτη εβδομάδα, μπλοκάροντας 6.000 κοντέινερ".

    [06] Αστυνομία

    H Traffic News αναφέρει ότι "σε θέση μάχης φαίνεται ότι βρίσκονται οι αστυνομικοί και δη οι ηγεσίες των συνδικαλιστικών οργανώσεων και ενώσεών τους. Οι αστυνομικοί συνδικαλιστές θα βρεθούν αντιμέτωποι στο συνέδριό τους σε λίγες ημέρες όπου και αναμένονται να "βγουν μαχαίρια". Αιτία για τη διαμάχη που ξεσπά πλέον και δημόσια η απόφαση της ΠΟΑΣΥ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων ) να διαγράψει από τα μητρώα της την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής".

    [07] Ραδιενέργεια

    Η ΧΩΡΑ γράφει ότι "ουρές μέτρων σχηματίζουν τις τελευταίες ημέρες πολίτες, έξω από το Δημόκριτο και την ίδια στιγμή έχουν σπάσει τα τηλέφωνα στο υπουργείο Υγείας από εκατοντάδες Έλληνες που ταξίδεψαν με την British Airways στο Λονδίνο. Πολύ δε περισσότερο, από αυτούς που έμειναν στο ξενοδοχείο Millenium, αφού τα σενάρια διαδέχονται το ένα το άλλο και ο φόβος είναι αυτός που έχει κυριεύσει τους Έλληνες".

    [08] Δημοτικά Τέλη

    H metro σημειώνει ότι "πρόσθετα προβλήματα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μικρά μαγαζιά και βιοτεχνίες αναμένεται να προκαλέσει η νέα αύξηση των δημοτικών τελών σε πολλούς δήμους της χώρας. Τη διαπίστωση αυτή κάνει το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας (ΒΕΑ), το οποίο επισημαίνει ότι οι αυξήσεις των δημοτικών τελών είναι βαρύτερες φέτος, παρά τις παρεμβάσεις των αρμόδιων επιμελητηρίων για συγκράτησή τους στα όρια του πληθωρισμού".

    [09] Στρατιωτικοί

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει ότι "προχωρεί με γοργούς ρυθμούς το ζήτημα της στέγασης των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς το νομοσχέδιο που ετοιμάζει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε διαβούλευση με όλα τα συναρμόδια υπουργεία και είναι δεδομένη η πρόθεση της κυβέρνησης να λύσει ένα από τα χρονίζοντα προβλήματα των στρατιωτικών".

    [10] Καρτέλ γάλακτος

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει ότι "αντίστροφα κυλά ο χρόνος για τις γαλακτοβιομηχανίες, εις βάρος των οποίων ετοιμάζει η Επιτροπή Ανταγωνισμού να "ρίξει" πρόστιμο - μαμούθ για τα χρονικά - που υπολογίζεται στα 20 δισ. δρχ ήτοι 60 εκατ. ευρώ. Το πόρισμα της Ε.Α., που αναμένεται να βγει πριν τα Χριστούγεννα, θα αποτελέσει καταπέλτη για τον κλάδο και τις εταιρίες, οι οποίες ξεσκεπάζονται πλέον για το καρτέλ που είχαν στήσει στην αγορά, εις βάρος κτηνοτρόφων και καταναλωτών".

    [11] ΦΜΑΠ

    Η ΕΣΤΙΑ αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: "ως προς την φορολογία των ακινήτων, συνεχίζεται η σοσιαλιστική πολιτική. Είναι ώρα λοιπόν κάτι να αλλάξη. Και δεν αρκεί η προαναγγελία του υπουργού Οικονομίας για μελλοντική κατάργηση του ΦΜΑΠ. Όταν ο ίδιος ο κ. Αλογοσκούφης παραδέχεται ότι ο φόρος είναι άδικος, είναι ανεπίτρεπτο να διατηρείται επί τέσσερα χρόνια, επειδή "δεν υπήρχε στο Πρόγραμμα".

    [12] Τσάβες

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ γράφει ότι "στο 62% έφτασε το ποσοστό του Ούγο Τσάβες Φρίας, που στηρίχτηκε από το Μέτωπο των δυνάμεων της Μπλιβαριανής Διαδικασίας, στο οποίο συμμετέχουν το Κίνημα της 5ης Δημοκρατίας, το Κομμουνιστικό Κόμμα Βενεζουέλας και άλλες λαϊκές δυνάμεις".

    [13] ΠΑΣΟΚ

    H Espresso αναφέρει ότι " με χαμόγελα, αστειάκα και ...όρκους αλληλοστήριξης έγινε η αλλαγή φρουράς στη Χαριλάου Τρικούπη. Ωστόσο, μία ημέρα μετά τις αλλαγές ο -πάντα απρόβλεπτος - Θεόδωρος Πάγκαλος "ξαναχτύπησε" με το γνωστό, καυστικό τρόπο του. "Υπάρχουν αρκετοί πρόθυμοι να αναλάβουν την ηγεσία, αν τους το ζητήσει ο λαός, αλλά προς το παρόν ο λαός και το έθνος μπορούν να ζήσουν χωρίς την εμπνευσμένη ηγεσία τους" επισήμανε σε συνέντευξή του ο κ. Πάγκαλος, ρίχνοντας το πρώτο "καρφί" του. Την ίδια στιγμή, πάντως ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη Θεσσαλονίκη δήλωνε:"Αν δεν σχολιάζουμε ο ένας τον άλλον, θα έχουν καταφέρει πολλά".

    Σύμφωνα με την ΑΥΓΗ "η επόμενη μέρα μετά τις διευθετήσεις στα ηγετικά όργανα του ΠΑΣΟΚ βρίσκει σχεδόν όλα τα στελέχη να συμμετέχουν, αλλά πολιτικές διαφωνίες δεν λύθηκαν. Πολύ περισσότερο όταν είναι φανερή η επιμονή του Γ. Παπανδρέου στις επιλογές του με κορυφαία τη σύμπλευση με τη ΝΔ για την αλλαγή του άρθρου 16 του Συντάγματος για τα ΑΕΙ".

    [14] Κ. Καραμανλής

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ «μήνυμα στην Τουρκία έστειλε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής κατά τη συνάντησή του, χθες, με τον Ιταλό ομόλογό του Ρομάνο Πρόντι, στην οποία κυριάρχησαν η σχέση Ελλάδας - Ιταλίας, η συνεργασία τους στον ενεργειακό τομέα και η διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει ότι «μήνυμα στην Τουρκία έστειλε χθες ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής κατά τη συνάντησή του με τον Ιταλό ομόλογό του Ρομάνο Πρόντι, στην οποία κυριάρχησαν η σχέση Ελλάδας - Ιταλίας, η συνεργασία τους στον ενεργειακό τομέα και η διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε ό,τι αφορά την ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας, ο Κώστας Καραμανλής υπογράμμισε ότι "η Τουρκία δεν έχει αποδείξει έμπρακτα τη βούληση της να ανταποκριθεί στις ευρωπαϊκές αρχές και αξίες».

    [15] Συντάξεις

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ ισχυρίζεται ότι «όχι μόνο μείωση, αλλά αύξηση, που δύναται να φτάσει και να ξεπεράσει ακόμη και το 30%, θα επέλθει στις συντάξεις με τον νέο τρόπο υπολογισμού τους που θα εφαρμοστεί από τα τέλη του επόμενου έτους. Σύμφωνα με τον Σ. Τσιτουρίδη, το υπουργείο Απασχόλησης έχει καταλήξει στο τελικό σχέδιο -το οποίο θα τεθεί στο τραπέζι του διαλόγου για την αναμόρφωση του Ασφαλιστικού- που προβλέπει τη δημιουργία ατομικού ηλεκτρονικού κωδικού για κάθε νεοεισερχόμενο στην αγορά εργασίας, στον οποίο κάθε μήνα θα εγγράφονται οι εισφορές του εργοδότη, του κράτους και του ιδίου».

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ προσθέτει ότι «σχέδιο για την αύξηση των συντάξεων και ενίσχυση των συνταξιούχων που ζουν κοντά στα όρια της φτώχειας επεξεργάζεται η κυβέρνηση. Ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Σάββας Τσιτουρίδης σε συνεργασία με τον υπουργό Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη εξετάζουν το ενδεχόμενο θέσπισης ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, μεταξύ άλλων και για κατηγορίες συνταξιούχων που αμείβονται με πολύ χαμηλές συντάξεις».

    [16] Επιδόματα

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ σημειώνει ότι «ποσό ύψους 79,3 εκατ. ευρώ πρόκειται να καταβάλει ο ΟΓΑ τις επόμενες μέρες σε πολύτεκνες οικογένειες. Πέρα από την τακτική πληρωμή των επιδομάτων του έκτου διμήνου του 2006 (επίδομα 3ου παιδιού, πολυτεκνικό επίδομα και ισόβιες συντάξεις), σε 326.317 οικογένειες, η Διοίκηση του Οργανισμού ανακοίνωσε χθες ότι αρχίζει και η δεύτερη φάση καταβολής της εφάπαξ παροχής των 2.000 για όσους έχουν αποκτήσει από τρίτο και άνω παιδί. Η πληρωμή των οικογενειακών επιδομάτων έκτου διμήνου ξεκινά από αύριο και ολοκληρώνεται στις 15 Δεκεμβρίου».

    [17] Αποκρατικοποιήσεις

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ τονίζει ότι «την ίδια επιτυχημένη συνταγή αποκρατικοποιήσεων που ακολούθησε το 2006 και 2005, που τα έσοδα κινήθηκαν πάνω από τους στόχους που αρχικά είχε θέσει, θα ακολουθήσει και το 2007. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το κλίμα διεθνώς ειδικά στα χρηματιστήρια να είναι θετικό διότι όλες οι νέες αποκρατικοποιήσεις που επιδιώκει να πραγματοποιήσει το ερχόμενο έτος το οικονομικό επιτελείο θα γίνουν μέσω κεφαλαιαγοράς"».

    [18] Ασφαλιστικό

    Η METROPOLIS υπογραμμίζει ότι «για φροντίδα. ώστε να μη χάνεται καμία εισφορά εργαζομένου ή αυτοαπασχολούμενου έκανε λόγο ο κ. Σάββας Τσιτουρίδης. Ο υπουργός Απασχόλησης υπογράμμισε ότι πολλά ένσημα "χάνονται λόγω της πολυδιάσπασης και της πολυνομοθεσίας"».

    [19] Κόντρες

    Η CITY PRESS γράφει «πρόταση Θ. Βάρδα, προέδρου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικών Πωλήσεων, για λειτουργία καταστημάτων και τις Κυριακές. Ελλείψεις και ανατιμήσεις λόγω της αντίδρασης των λιμενεργατών στην ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών του ΟΛΠ. Απεργιακές κινητοποιήσεις των υπαλλήλων security προκαλούν καθυστερήσεις στις πτήσεις από το «Ελευθέριος Βενιζέλος».
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 5 December 2006 - 21:09:37 UTC