Browse through our Interesting Nodes of Greek Associations & Organizations Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 07-01-26

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 26/1/2007
  • [02] Φοροδιαφυγή
  • [03] Προσλήψεις
  • [04] Παιδεία
  • [05] Christie's
  • [06] Προκήρυξη
  • [07] Πλαστά πτυχία
  • [08] Δημόσιο
  • [09] Γκρινπίς

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 26/1/2007

    Οι εξαγγελίες του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών για εκστρατεία κατά της φοροδιαφυγής, οι προσλήψεις 6.000 ατόμων στα νοσοκομεία, η ανάλυση της προκήρυξης του "Επαναστατικού Αγώνα" για το χτύπημα στην αμερικανική πρεσβεία, η δημοπρασία του οίκου Christie's για τα βασιλικά κειμήλια και η έκθεση της GREENPEACE για εναλλακτικές πηγές ενέργειας είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Προσλήψεις από τα υπουργεία Υγείας, Άμυνας, Παιδείας κ.λπ.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: 6.000 προσλήψεις στην Υγεία. Θα ενισχυθεί το ΕΣΥ, είπε ο Αβραμόπουλος μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Η ΕΛΙΤ των φοροφυγάδων. Ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης αποκαλύπτει τους πρωταθλητές της φοροδιαφυγής.

    Η ΑΥΓΗ: Η κυβέρνηση χωρίς συμμάχους για νόμο-πλαίσιο και άσυλο. Αναβρασμός στα πανεπιστήμια.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: 310 γιατροί και μηχανικοί με πλαστά πτυχία εντοπίστηκαν από το ΔΙΚΑΤΣΑ και παραπέμπονται στον εισαγγελέα μετά από εντολή του Σπ. Ταλιαδούρου.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Επαγγελματίες φοροφυγάδες οι Έλληνες! πλην μισθωτών και συνταξιούχων.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Προσλήψεις 6.000 νοσηλευτών στο ΕΣΥ. Ξεκινούν από το Φεβρουάριο.

    ΕΘΝΟΣ: Καρφώνουν οι Δανοί τον τέως. Αυλικοί της Κοπεγχάγης αποκαλύπτουν την αλήθεια για τα ασημικά.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Προσπαθώντας... να ψαρέψουν συμμάχους οι τρομοκράτες έστειλαν προκήρυξη "ανεμότρατα" σε θολά νερά.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Προσλήψεις στα νοσοκομεία έξι χιλιάδων ατόμων μέσω ΑΣΕΠ, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Αφύπνιση για τη φοροκλοπή. Εθνική εκστρατεία της κυβέρνησης κατά της φοροδιαφυγής.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Πόλεμος κατά θερμοκηπίου. Έκθεση Greenpeace για εναλλακτικές πηγές ενέργειας.

    ΕΣΤΙΑ: Διεφήμισαν τον Christie's. Οι ανεκδιήγητες κυβερνητικές ενέργειες.

    ESPRESSO: Βίζιτες χωρίς σύνορα. Σεξ σε πολυτελή ξενοδοχεία της Αθήνας με "ιπτάμενα" top models. Κρατήσεις θέσεων από το Internet.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού για το ΕΣΥ. Η αντιπολίτευση τις χαρακτηρίζει "προεκλογικές εξαγγελίες".

    Ο ΛΟΓΟΣ: Εθνική Επιτροπή για την πάταξη της φοροδιαφυγής. Γ. Αλογοσκούφης: "Η φοροδιαφυγή δεν είναι εξυπνάδα ούτε μαγκιά".

    ΤΑ ΝΕΑ: 17 κρυφοί στόχοι στην τρομο-προκήρυξη. Τι διάβασε η Αντιτρομοκρατική.

    Η ΝΙΚΗ: Προεκλογικές εξαγγελίες. Υποσχέσεις στο παρά πέντε για προσλήψεις στο ΕΣΥ.

    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ +13: Είστε βαρετοί, γι' αυτό βαράτε. Χτυπάτε την Αριστερά και τις ατομικές ελευθερίες. Απάντηση της "Π=13" στον Επαναστατικό Αγώνα.

    ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Άρωμα εκλογών με εμπιστευτικό έγγραφο. "Πάγωσαν" ξαφνικά όλοι οι διαγωνισμοί μέχρι το Πάσχα.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Κλιμάκωση αγώνα για Παιδεία των αναγκών τους. Μαθητές - φοιτητές - σπουδαστές - γονείς.

    Η ΧΩΡΑ: Πώς θα γίνουν οι προσλήψεις 6.000 ατόμων στα νοσοκομεία. Προαναγγελία Δημήτρη Αβραμόπουλου.

    TRAFFIC NEWS: Ένα σαλέ για τη Στέλλα. Το όνειρό της γίνεται επιτέλους πραγματικότητα!

    City Press: Νέο σχέδιο για την πάταξη της φοροδιαφυγής.

    Metro: Ξεσκονίζεται η προκήρυξη. Τι διαπιστώνουν οι ειδικοί αναλυτές της Αντιτρομοκρατικής για τους συντάκτες.

    Metropolis: Ελεύθεροι... επαγγελματίες στη φοροδιαφυγή.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: "Αλμυρό" νερό από τις αυξήσεις. Θεσσαλονίκη: Φωτιά στα τιμολόγια της ύδρευσης.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: Το εμβόλιο έχει αμφίβολα αποτελέσματα!

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: "Πράσινο φως" για την υποθαλάσσια. Στη Βουλή το σχέδιο νόμου για την κύρωση της σύμβασης.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Η υποθαλάσσια στη Βουλή. Συνεπής απέναντι στη Θεσσαλονίκη ο Γ. Σουφλιάς.

    [02] Φοροδιαφυγή

    Η Traffic News αναφέρει ότι "νέου τύπου ηλεκτρονικές διασταυρώσεις των φορολογικών στοιχείων των επιχειρήσεων και των ελευθέρων επαγγελματιών, προανήγγειλε την Πέμπτη ο υπουργός Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφης. Ο υπουργός εγκαινίασε το νέο υπολογιστικό κέντρο του TAXIS, στη Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων στο Μοσχάτο".

    Ο ΛΟΓΟΣ γράφει ότι "η φοροδιαφυγή δεν είναι ζήτημα ποινών, δεν είναι ζήτημα κινήτρων, δεν είναι ζήτημα ελέγχων, είναι θέμα νοοτροπίας, δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, προαναγγέλλοντας τη σύσταση εθνικής επιτροπής κατά της φοροδιαφυγής με τη συμμετοχή των κοινωνικών εταίρων και κύριο ζητούμενο την αλλαγή της νοοτροπίας καταναλωτών και επιχειρηματιών".

    Το ΒΗΜΑ σημειώνει ότι "εκστρατεία κατά της φοροδιαφυγής εξήγγειλε χθες ο υπουργός Οικονομίας κ. Γ. Αλογοσκούφης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "η φοροδιαφυγή δεν είναι μαγκιά". Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε, τραγουδιστές, ξενοδόχοι, ηθοποιοί, οδηγοί ταξί, ηλεκτρολόγοι, κατασκευαστές οικοδομών δηλώνουν στην Εφορία εισόδημα χαμηλότερο από τον μέσο όρο των μισθωτών, ενώ καλλιτέχνες κέντρων διασκέδασης, ιδιοκτήτες εστιατορίων και μπαρ αλλά και υδραυλικοί εμφανίζουν κέρδη χαμηλότερα ακόμη και από τα εισοδήματα των συνταξιούχων".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ προσθέτει ότι "συστράτευση όλης της κοινωνίας εναντίον της φοροδιαφυγής επιδιώκει η κυβέρνηση μέσα από την εκστρατεία που ετοιμάζει για την πάταξή της, που εκτός των άλλων θα περιέχει και μέτρα εναντίον των φοροφυγάδων, αλλά και κίνητρα για τους φορολογουμένους. Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, ο οποίος μαζί με τον αρμόδιο υφυπουργό, Αντ. Μπέζα, παρουσίασαν χθες το νέο σχέδιο για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής, τόνισαν ότι απαιτούνται δράσεις, αλλαγή νοοτροπίας και ενίσχυση της φορολογικής συνείδησης περισσότερο και δεν είναι ζήτημα "κινήτρων".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ επισημαίνει ότι "πόλεμο κατά της φοροδιαφυγής, που έχει προσλάβει διαστάσεις σε πολλές κατηγορίες ελεύθερων επαγγελματιών, κήρυξε η κυβέρνηση. Με το νέο υπερσύγχρονο Taxis θα ενταθούν οι διασταυρώσεις στις συναλλαγές, ώστε να αποκαλυφθούν τα "κρυφά" εισοδήματα".

    Η Metropolis υπογραμμίζει ότι "καλλιτέχνες και ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων διασκέδασης συρρέουν στο... φιλόπτωχο ταμείο. Αυτό τουλάχιστον δηλώνουν στην εφορία δεκάδες χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες. Μέτρα για την φοροδιαφυγή λαμβάνει το υπουργείο Οικονομίας".

    Σύμφωνα με τη City Press "Γ. Αλογοσκούφης: Η φοροδιαφυγή είναι κλοπή σε βάρος της κοινωνίας. Σε έξαρση το φαινόμενο σε συγκεκριμένους επαγγελματικούς κλάδους. Κίνητρα για όσους φορολογούμενους ζητούν αποδείξεις. Αυστηρότερες ποινές για φοροφυγάδες και επίορκους εφοριακούς".

    [03] Προσλήψεις

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει ότι "ένεση" 6.000 ατόμων θα χορηγήσει εντός του 2007 στο ΕΣΥ το υπουργείο Υγείας. Την πρόσληψη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού προανήγγειλε χθες ο αρμόδιος υπουργός Δημήτρης Αβραμόπουλος, μετά το πέρας της συνάντησης που είχε με τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή στο Μέγαρο Μαξίμου".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ σημειώνει ότι "ανάσα ζωής, για τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας μας η ενίσχυσή τους με προσωπικό. Όπως προανήγγειλε, χθες , ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δ. Αβραμόπουλος, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, "φέτος, πρόκειται να προσληφθούν 6.000 άτομα, για να ανακουφιστεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας".

    Η ΧΩΡΑ προσθέτει ότι " ανάσα" για την ομαλή λειτουργία του Εθνικού Συστήματος Υγείας και την καλύτερη παροχή υπηρεσιών στους πολίτες αποτελεί η πρόσληψη 6.000 ατόμων διάφορων ειδικοτήτων, σύμφωνα με όσα προανήγγειλε ο υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος, μετά τη συνάντηση που είχε χθες για θέματα αρμοδιότητάς του με τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, στο Μέγαρο Μαξίμου".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ γράφει ότι "σε ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού του Εθνικού Συστήματος Υγείας προχωρά το προσεχές διάστημα το υπουργείο Υγείας, με την πρόσληψη 6.000 νοσηλευτών. Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί με τρεις τρόπους (1.700 άτομα μέσω ΑΣΕΠ, 1.200 με οκτάμηνη θητεία και 3.000 μέσω ΑΣΕΠ ως δόκιμοι για ενάμιση χρόνο) και αναμένεται να δώσει μια σημαντική "ανάσα" στο ΕΣΥ".

    Σύμφωνα με την Espresso "συνεργασία με τον υπουργό Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλο είχε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής για θέματα του υπουργείου του. Ο κ. Αβραμόπουλος είπε ότι συζητήθηκε το πλέγμα των νομοθετικών πρωτοβουλιών του υπουργείου Υγείας. Απαντώντας σε ερώτηση για τις προσλήψεις και τις ελλείψεις προσωπικού στα νοσοκομεία, ο κ. Αβραμόπουλος υπογράμμισε ότι η ενίσχυση του ΕΣΥ βρίσκεται σε καλό δρόμο και έκανε λόγο για 6.000 προσλήψεις. Χίλιες επτακόσιες, είπε, θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ".

    Η ΝΙΚΗ σημειώνει ότι "κυριολεκτικά στο παρά πέντε θυμάται η κυβέρνηση τις αυξημένες ανάγκες του ΕΣΥ και επιδίδεται σε προεκλογικά παιχνίδια και με την Υγεία. Ενώ μέχρι σήμερα όχι μόνο δεν είχε κάνει απολύτως τίποτα για την κάλυψη αυτών των αναγκών, αλλά επιχειρούσε και να παραπλανήσει τους Έλληνες πολίτες υπαινισσόμενη πως οι χρονοβόρες διαδικασίες του ΑΣΕΠ αποτελούσαν, δήθεν, την αιτία της καθυστέρησης στη διενέργεια προσλήψεων νοσηλευτικού προσωπικού, αίφνης προχώρησε στην εξαγγελία 6.000 προσλήψεων".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ επισημαίνει ότι "ένα μικρό πρώτο βήμα για την κάλυψη των τεραστίων ελλείψεων προσωπικού στα νοσοκομεία, που υπολογίζονται σε 25.000 κενές οργανικές θέσεις, πραγματοποιεί η κυβέρνηση. Χθες ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος ανακοίνωσε ότι σύντομα θα ενισχυθεί το ΕΣΥ με περίπου 6.000 εργαζομένους, εκ των οποίων οι 1.700 θα προσληφθούν μέσω ΑΣΕΠ (από προκήρυξη του 2005) ως μόνιμο νοσηλευτικό προσωπικό, οι 1.200 με οκτάμηνη θητεία και οι 3.000 από προγράμματα του ΟΑΕΔ, με 18μηνη θητεία".

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ προσθέτει ότι "ριζικές αλλαγές στον πολύπαθο χώρο της υγείας ανακοίνωσε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, λίγο μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον πρωθυπουργό, στο Μέγαρο Μαξίμου".

    [04] Παιδεία

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ αναφέρει ότι "χωρίς ανάπαυλα, με ενισχυμένες δυνάμεις, θα συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Παιδεία. Ήδη, η συντριπτική πλειοψηφία φοιτητικών και σπουδαστικών συλλόγων της Αθήνας επιβεβαίωσε την απόφαση να ενταθούν οι κινητοποιήσεις ενάντια στα μέτρα ιδιωτικοποίησης της Παιδείας που προωθούν κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ".

    Σύμφωνα με την ΑΥΓΗ "χωρίς συμμάχους η κυβέρνηση στα πανεπιστήμια επιχειρεί να προωθήσει τα πλήγματα κατά του ασύλου και των δημόσιων πανεπιστημίων με μεθοδεύσεις του παρασκηνίου. Για δεύτερη μέρα χθες απέρριψε την πρόταση των πρυτάνεων των Πανεπιστημίων Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Πατρών και του ΕΜΠ για αναβολή της κατάθεσης του νομοσχεδίου για τα ΑΕΙ έως τον Ιούνιο και διατήρησης της ισχύουσας νομοθεσίας για το πανεπιστημιακό άσυλο".

    [05] Christie's

    Η ΕΣΤΙΑ υποστηρίζει ότι "αν η Κυβέρνησις ήθελε πραγματικά να αναστείλη την δημοπρασία, θα είχε προβή σε διαφορετικές ενέργειες. Είχε δε άνεση χρόνου να το πράξη, αφού ο κατάλογος του Christie's για την συγκεκριμένη δημοπρασία είχε κυκλοφορήσει από τις αρχές Δεκεμβρίου. Είναι σαφές λοιπόν, ότι το υπουργείο Πολιτισμού ενήργησε εν προκειμένω περίπου ως διαφημιστής του Christie's. Και παράλληλα ως δυσφημιστής της σοβαρότητος του Ελληνικού Κράτους".

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ τονίζει ότι " καρφί...δανέζικης προέλευσης για τον τέως: Τη διαχείριση της δημοπρασίας των "Κρίστις" είχε ίδρυμα, που συστάθηκε στη Δανία μόνο και μόνο για να πουλήσει τα ασημικά".

    [06] Προκήρυξη

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ γράφει ότι "οι τρομοκράτες προσπαθούν ν΄αποκτήσουν λαϊκό έρεισμα αφ΄ενός και αφ΄ετέρου ψάχνουν για συμμαχίες, αν δεν τις έχουν στην Μέση Ανατολή. Αυτό εκτιμούν οι Αρχές Ασφαλείας μετά την ανάγνωση της προκήρυξης που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα το "Ποντίκι" και αποστολέας είναι ο Επαναστατικός Αγώνας που αναλαμβάνει και την ευθύνη της επίθεσης με ρουκέτα στην Αμερικανική Πρεσβεία".

    Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ +13 αναφέρει ότι "κείμενο υποτίθεται επαναστατικό αλλά παρ΄όλα αυτά βαρετό, φλύαρο και αφόρητα κοινότυπο, που ενσωματώνει κλασικές διαπιστώσεις της Αριστεράς που καταγγέλλει και φληναφήματα οργανώσουν που έχουν ξοφλήσει. Αυτό είναι το κείμενο του Επαναστατικού Αγώνα που είδε χτες το φως της δημοσιότητας, το οποίο ωστόσο αποκαλύπτει τα δύο κλασικά χαρακτηριστικά τέτοιου είδους ανθρώπων και τέτοιου είδους οργανώσεων: τη λατρεία και τη βία και τη λατρεία για τον εαυτό τους".

    Σύμφωνα με τη metro "λέξη- λέξη εξετάζουν οι ειδικοί της Αντιτρομοκρατικής την προκήρυξη που έστειλε η οργάνωση "Επαναστατικός Αγώνας" για το χτύπημα με ρουκέτα εναντίον της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα. Σύμφωνα με τις πρώτες αναλύσεις που γίνονται, ο συντάκτης ή οι συντάκτες της προκήρυξης ανήκουν σε νεότερη γενιά από τους συντάκτες των προκηρύξεων της "17Νοέμβρη".

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι "δεκαεπτά κρυφές απειλές εντόπισε η Αντιτρομοκρατική μέσα από την ανάλυση της τρομο-προκήρυξης για το χτύπημα στην αμερικανική πρεσβεία. Ο Επαναστατικός Αγώνας άλλωστε συνηθίζει να "φωτογραφίζει" με τις προκηρύξεις του τον επόμενο στόχο του και οι διωκτικές αρχές προσπαθούν να τον προλάβουν".

    [07] Πλαστά πτυχία

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ τονίζει ότι "σκάνδαλο των σκανδάλων" και εγκληματική αυτουργία για όλους όσους αποδειχθεί ότι φέρουν ποινικές ευθύνες, συνιστά η αποκάλυψη της πλαστότητας τουλάχιστον 310 πτυχίων, στην συντριπτική πλειονότητά τους με την σφραγίδα πανεπιστημίων βαλκανικών και ανατολικών χωρών".

    [08] Δημόσιο

    ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ γράφει ότι "ούτε λίγο ούτε πολύ το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών με το έγγραφο που παραθέτουμε, ενημέρωνε όλους τους υπουργούς της κυβέρνησης, γνωρίζουμε προς το παρόν ότι το έγγραφο παρελήφθη και από τον ΥΕΘΑ Ε. Μεϊμαράκη, ότι μέχρι τις 7 Απριλίου του 2007 το δημόσιο μπαίνει σε "λήθαργο".

    [09] Γκρινπίς

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ αναφέρει ότι "το περιβάλλον νοσεί, τα καμπανάκια ηχούν πλέον συνεχώς, ο άνθρωπος βρίσκεται προ των ευθυνών του. Μετά τις εκθέσεις που έχουν δει το φως, ήρθε και η "Γκρινπίς" με ένα νέο SOS. Κηρύττει τον πόλεμο στο φαινόμενο του θερμοκηπίου που αναστατώνει το κλίμα και προτείνει: Να σταματήσει η επιδότηση των ορυκτών καυσίμων και της πυρηνικής ενέργειας και να προωθηθεί η αξιοποίηση των εναλλακτικών και ανανεώσιμων πηγών".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 26 January 2007 - 23:47:38 UTC