Read the Documents from the Ministries of Foreign Affairs of Greece & Turkey on the Imia Issue Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 9 January 2025
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Avaskopnsn A0nvaikou Tupou, 02/07/96

Athens Press Review (ELOT 928) Directory - Previous Article - Next Article

From: "Greek Press & Information Office, Ottawa Canada" <grnewsca@sympatico.ca>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 02/07/1996


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] ΠΑΣΟΚ - Εξελίξεις
  • [3] Κυπριακό
  • [4] Ελληνοτουρκικά - ΗΠΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Αθήνα, Ελλάδα, 02/07/1996 (ΑΠΕ)

    Οι εκτιμήσεις και οι πληροφορίες για τις επόμενες κινήσεις του πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σημίτη και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Εβερτ η ώρα σου! Και η Νέα Δημοκρατία θα αφήσει το ΠΑΣΟΚ να καταστρέφει την Ελλάδα;"

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Κόντρα Σημίτη-"Εκτελεστικών" για τις πρόωρες εκλογές. Αρχισε ο κλεφτοπόλεμος.

    Η ΑΥΓΗ: "Νέα δοκιμασία Σημίτη. Σταθεροποίησε τη θέση του έως τις εκλογές".

    ΑΥΡΙΑΝΗ: "Κάθαρση στο ΠΑΣΟΚ. Λαϊκή απαίτηση για να γίνει και πάλι μεγάλη η δημοκρατική παράταξη".

    ΕΘΝΟΣ: "Τι αλλάζει σε ΠΑΣΟΚ-Κυβέρνηση. Οι κινήσεις και τα σχέδια του πρωθυπουργού μετά την εντολή που πήρε από το συνέδριο".

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Λόρδος του... Βύρωνα ο Αντώνης Σαμαράς. Εξαπέλυσε επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ".

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Αγκαλιά με το σάπιο ΠΑΣΟΚ. Ο Πρωθυπουργός αιχμάλωτος συμφερόντων, καρεκλοκένταυρων".

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Καυγάδες για τη λεία. Ο Σημίτης δέσμιος των κυκλωμάτων που τον στήριξαν".

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Ακτινογραφία του μετά Ανδρέα ΠΑΣΟΚ. Κ. Επιτροπή: 80-65 υπέρ Σημίτη. Μεγάλος χαμένος ο Αρσένης".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Η ευθύνη δική του. Απερίσπαστος πλέον ο κ. Κ. Σημίτης αναλαμβάνει όλο το βάρος των κυβερνητικών υποχρεώσεων".

    Ο ΛΟΓΟΣ: "Κερδίζουν το στοίχημα ΠΑΣΟΚ και Σημίτης".

    ΤΑ ΝΕΑ: "Πτώση επιτοκίων και πληθωρισμού με ομαλότητα στην αγορά".

    ΝΙΚΗ: "Ωρες περισυλλογής στο ΠΑΣΟΚ. Εν αναμονή των κινήσεων Σημίτη-Τσοχατζόπουλου".

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Επιταχύνονται αντιλαϊκά σχέδια και σενάρια. Με την οριακή εκλογή του κ. Σημίτη ολοκληρώθηκε το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ".

    [2] ΠΑΣΟΚ - Εξελίξεις

    Ο ΛΟΓΟΣ γράφει ότι "ενωμένο και δυνατό βγαίνει το ΠΑΣΟΚ από το 4ο Συνέδριο με νέο ηγέτη τον Κώστα Σημίτη, ο οποίος κέρδισε και τη δεύτερη μάχη με τον ισάξιο διεκδικητή της ηγεσίας Ακη Τσοχατζόπουλο. Η μια πλευρά των εισηγητών προτείνει σαρωτικές και ταχύτατες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα αλλά και στον κομματικό μηχανισμό, ενώ η άλλη πλευρά συνιστά πιο προσεκτικά βήματα και στους δύο τομείς. "Παρών" και πάλι (και μετά τη δεύτερη ήττα του) δηλώνει ο Ακης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος θα σταθεί στο πλευρό του Κ. Σημίτη στοχεύοντας στην ενότητα και την προοπτική της δημοκρατικής παράταξης".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αναφέρει ότι "θετικά αντέδρασαν οι αγορές χρήματος και συναλλάγματος στην εκλογική νίκη του πρωθυπουργού στο κομματικό συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος γεγονός που διαμορφώνει ευνοϊκές συνθήκες για εφαρμογή των σχεδίων του οικονομικού επιτελείου και των τραπεζών για μείωση του γενικού επιπέδου των επιτοκίων. Γενικώς το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης αισθάνεται οτι μπορεί να αξιοποιήσει το κλίμα εμπιστοσύνης που διαμορφώνεται από τις πολιτικές εξελίξεις και να επιτύχει τη μείωση των πραγματικών επιτοκίων εκμεταλλευόμενη και την αναμενόμενη μείωση του πληθωρισμού στο 8,9% τον παρελθόντα Ιούνιο".

    Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ, "Εκτελεστικό Γραφείο που να περιλαμβάνει όλα τα κορυφαία στελέχη επιθυμεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης ο οποίος θα προτείνει τον Κώστα Σκανδαλίδη στη θέση του γραμματέα του Κινήματος. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ελέγχει την ΚΕ καθώς εκτιμάται ότι στο "ρεύμα" του ανήκουν τα 82 από τα 150 μέλη της με 50 υποστηρικτές του Ακη Τσοχατζόπουλου, 12 "προεδρικούς", 4 ανεξάρτητους και 2 του Γεράσιμου Αρσένη. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι εισηγήσεις που δέχεται ο πρωθυπουργός είναι να προχωρήσει σε ευρύ ενωτικό ανασχηματισμό το φθινόπωρο και να εξαντλήσει την 4ετία. Η νέα ΚΕ θα συνεδριάσει την Παρασκευή για να εκλέξει ΕΓ και Γραμματέα".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ τονίζει ότι "απαίτηση της οργανωμένης βάσης του ΠΑΣΟΚ αλλά και της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού είναι ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του Κινήματος Κώστας Σημίτης να προχωρήσει σε κάθαρση στη Χαριλάου Τρικούπη αλλά και σ όλα τα επίπεδα του κομματικού μηχανισμού. Ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να διώξει αμέσως από τον κεντρικό κομματικό μηχανισμό, τα στελέχη εκείνα που επιχείρησαν να μετατρέψουν το Κίνημα σε φράξια υπονομεύοντας ανοιχτά την κυβέρνηση".

    ΤΑ ΝΕΑ προσθέτουν ότι "αλλάζουν οι συνθέσεις των οργάνων στο ΠΑΣΟΚ. Και θα υπάρξουν επίσης αλλαγές στην οργανωτική δομή του κόμματος. Ομως αλλαγές δεν θα γίνουν (επί του παρόντος) στην κυβέρνηση και στους δημόσιους οργανισμούς, οπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Ρέππας. Η κυβέρνηση θα προχωρήσει "χωρίς αποκλεισμούς" (όπως ειπώθηκε) ενώ ο πρώτος ανασχηματισμός τοποθετείται τον Σεπτέμβριο".

    Σύμφωνα με τη ΝΙΚΗ "από την περισυλλογή έως την ανησυχία εντείνεται η γκάμα των συναισθημάτων, που χαρακτήριζαν τις αντιδράσεις της Χαριλάου Τρικούπη την επομένη της νίκης του Κώστα Σημίτη. Η περισυλλογή και ο προβληματισμός αφορούν το πως θα "μεταφραστούν" πολιτικά και ιδεολογικά τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών όχι μόνο για τον πρόεδρο αλλά και για την ΚΕ την οποία ο κ. Σημίτης ελέγχει πλήρως. Ο προβληματισμός μετατρέπεται σε ανησυχία καθώς ήδη διαμορφώνεται κλίμα "προγραφών" από διάφορους παρατρεχάμενους του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος. Σε ένα τέτοιο κλίμα πολλοί αναζητούν έκφραση στο ΔΗΚΚΙ του κ. Τσοβόλα".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ επισημαίνει ότι "με... ενθουσιώδεις δηλώσεις υποδέχθηκε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ την ανάδειξη του κ. Κ. Σημίτη στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Ο εκπρόσωπός του Ν. Μπέρνς έκρινε πως "το γεγονός ότι τώρα είναι αδιαμφισβήτητος αρχηγός σημαίνει οτι η ελληνική κυβέρνηση θα παραμείνει παρά πολύ ισχυρός συνέταιρος των ΗΠΑ. Μετά από τόσους μήνες αβεβαιότητας είναι σίγουρα καλό να βλέπουμε τον κ. Σημίτη σε μια τόσο ισχυρή θέση".

    Η ΑΥΓΗ σημειώνει ότι "ως ψήφος εμπιστοσύνης από το κόμμα για την κυβέρνησή του θεωρείται η σχεδόν επιλογή του Κώστα Σημίτη στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Ο ίδιος είχε προειδοποιήσει ότι θα παραιτείτο από την πρωθυπουργία, εάν έχανε την κρίσιμη ψηφοφορία. Η εκλογή του, παρότι εθεωρείτο πιθανότερη, συνιστά μια επιτυχία του, με δεδομένη την αντιπαλότητα της πλειοψηφίας των κορυφαίων κομματικών στελεχών. Εφεξής και έως τις εκλογές (οπότε αναλόγως του αποτελέσματος όλα θα επανακριθούν) ο πρωθυπουργός αναλαμβάνει όλες τις ευθύνες χωρίς τη δικαιολογία ότι υπονομεύεται από τα κομματικά όργανα για να ανταποκριθεί στα οξυμένα οικονομικά, κοινωνικά και εθνικά προβλήματα".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ γράφει ότι "το ΠΑΣΟΚ γύρισε σελίδα, πέρασε στο κεφάλαιο "μεταπαπανδρεϊκή εποχή", ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κ. Σημίτης μελετά σοβαρά το ενδεχόμενο κυβερνητικού ανασχηματισμού ενώ αρκετοί μιλούν για διεξαγωγή πρόωρων εκλογών".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ στο σχόλιό της αναφέρει μεταξύ άλλων ότι "μπαίνει τώρα στο δρόμο της ουσιαστικής, παραγωγικής και αποτελεσματικής δουλειάς η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης μετά τη νίκη του στο συνέδριο έχει από όλες τις πλευρές λυμένα τα χέρια του. Είναι ισχυρός και στην ΚΕ. Αύριο θα είναι ισχυρός και στο ΕΓ. Αυτή η κυβέρνηση οφείλει να εξοβελίσει από τον δημόσιο βίο τα διαπλεκόμενα συμφέροντα και να μην επιτρέψει να μην δημιουργηθεί ούτε σκιά υποψίας σε βάρος της όχι για συναλλαγή ούτε καν για ανοχή. Με καλούς οιωνούς ξεκινά τη νέα της πορεία η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μετά και το άψογο σε δημοκρατικές διαδικασίες συνέδριο της ιστορικής της καμπής. Η αγορά και γενικότερα η κοινή γνώμη αντέδρασαν θετικά γεγονός που δημιουργεί κλίμα εμπιστοσύνης χρήσιμο για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό της. Αυτό ακριβώς το κλίμα σημαίνει ότι ουδείς δικαιούται και προπαντός ο πρωθυπουργός να επαναπαύεται. Η θετική αντίδραση της αγοράς είναι ένα στοιχείο. Χρειάζεται παράλληλα να απαλυνθεί και η λαϊκή δυσφορία. Αυτό θα επιτευχθεί αν η κυβέρνηση δείξει όχι μόνο καθαρό αλλά και κοινωνικό πρόσωπο".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει ότι "φαινομενικά κυρίαρχος στο ΠΑΣΟΚ αλλά στην πραγματικότητα δέσμιος των ισορροπιών και των ετερόκλητων συμφερόντων που τον στήριξαν είναι ο κ. Κ. Σημίτης μετά την εκλογή του στην προεδρία και κυρίως την εξασφάλιση της πλειοψηφίας στη νέα Κεντρική Επιτροπή. Εκτός από τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει απέναντι στα ισχυρά κέντρα εξουσίας ο κ. Σημίτης βρίσκεται σε πλήρη εξάρτηση και από τους μηχανισμούς των συνδικαλιστών των Δ.Ε.Κ.Ο. που τον στήριξαν με φανατισμό αλλά είναι οι πρώτοι με τους οποίους πρέπει να συγκρουστεί αν θέλει να υλοποιήσει τις εξαγγελίες του".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γράφει ότι "ο Ακης πούλησε τον Αρσένη. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ και η αποτυχία των υποψηφίων που πρόσκεινται στον Γεράσιμο Αρσένη αποκάλυψε το παρασκήνιο που παίχτηκε εις βάρος του υπουργού Αμύνης και παρά το γεγονός ότι είχε υπάρξει συμφωνία αλληλοστήριξης των δύο ηγετικών στελεχών του Κινήματος. Ωστόσο, ενώ ο Ακης Τσοχατζόπουλος είχε εξασφαλίσει και τελικώς έλαβε τις ψήφους της ομάδας Αρσένη για την προεδρία δεν συνέβη το ίδιο με τους υποψηφίους του Γεράσιμου Αρσένη για την Κεντρική Επιτροπή. Αποτέλεσμα ήταν να υπάρχουν τέσσερα στελέχη που πρόσκεινται στον κ. Αρσένη στη νέα Κεντρική Επιτροπή".

    [3] Κυπριακό

    Το ΕΘΝΟΣ αναφέρει ότι "το Κυπριακό είναι το θέμα στο οποίο επικεντρώνουν την προσοχή τους αυτή την ώρα οι Αγγλοαμερικανοί και ο ΟΗΕ. Αύριο φτάνει στην Αθήνα ερχόμενος από την Αγκυρα ο υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τ. Τάλμποτ ο οποίος συζητά τρόπους επανέναρξης των διαβουλεύσεων για το Κυπριακό. Η πρόταση, στην οποία επικεντρώνεται η προσπάθεια των Αμερικανών είναι η προώθηση επίλυσης βήμα προς βήμα".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ γράφει ότι "αιχμές εις βάρος της Μ. Βρετανίας για το ρόλο της στο Κυπριακό άφησε χτες ο υπουργός Εξωτερικών, Θ. Πάγκαλος. Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για την τοποθέτηση του Βρετανού Ρ. Χάνι ως εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ενωσης για το Κυπριακό το χαρακτήρισε "εντελώς ακατάλληλο" γι αυτό το ρόλο και σημείωσε ότι η Βρετανία "έχει δείξει πλήρη αδιαφορία για την αντιμετώπιση της τουρκικής εισβολής και κατοχής". Επίσης, κατηγόρησε τη χώρα αυτή ότι κάθε φορά που γινόταν προσπάθεια να αναληφθεί πρωτοβουλία στα πλαίσια της ΕΕ "ή προσπαθούσε να την αποτρέψει ή να τη συρρικνώσει στον ελάχιστο κοινό παρονομαστή".

    [4] Ελληνοτουρκικά - ΗΠΑ

    Σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ "πιέσεις αναμένεται να ασκηθούν εκ νέου στην Αθήνα για την αποδοχή ενός πακέτου μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης στο Αιγαίο κατά την αυριανή επίσκεψη στην Ελλάδα (προερχόμενοι από την Αγκυρα) του υφυπουργού Εξωτερικών Π. Ταρνόφ και του υφυπουργού Αμυνας Τζ. Λοντελ. Η αμερικανική πλευρά είναι ανήσυχη για την άνοδο των ισλαμιστών του Ερμπακάν στην κυβέρνηση με υπουργό Εξωτερικών την ακραία στις ελληνοτουρκικές σχέσεις Τ. Τσιλέρ και θέλουν να αποτρέψουν πάση θυσία "θερμό επεισόδιο" στο Αιγαίο μέσα στο καλοκαίρι πιέζοντας όμως μονομερώς την Αθήνα. Η ελληνική πλευρά δεν είναι διατεθειμένη να δεχθεί κανόνες συμπεριφοράς στο Αιγαίο ανάλογες πιέσεις έχουν ασκηθεί επανειλημμένως στο πρόσφατο παρελθόν και θεωρεί ότι το Μνημόνιο της Βουλιαγμένης που υπέγραψαν το 1988 οι κ.κ. Παπούλιας και Γιλμάζ είναι επαρκές για την αποφυγή θερμών επεισοδίων".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει ότι "στην Αθήνα φθάνουν σήμερα ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Πίτερ Τάρνοφ και ο υφυπουργός Αμυνας Τζο Λόνταλ για επαφές με την ελληνική πλευρά για το Κυπριακό, τα ελληνοτουρκικά και τη διμερή στρατιωτική συνεργασία. Οι δύο Αμερικανοί επίσημοι θα επισκεφθούν επίσης την Αγκυρα και τη Λευκωσία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο κ. Λόνταλ ενδέχεται να θέσει εκ νέου το θέμα των ΜΟΕ στο Αιγαίο. Για πρώτη φορά το θέμα των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του μαρτυρικού ελληνισμού της Ιμβρου και της Τενέδου πρόκειται να τεθεί επίσημα από πλευράς Ελλάδας σε διεθνείς οργανισμούς. Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες το υπουργείο Εξωτερικών έχει έτοιμο "φάκελο" που αφορά στη συστηματική αλλοίωση εκ μέρους της Τουρκίας του πληθυσμιακού στοιχείου των δύο νήσων καθώς και τις πρωτοφανείς και συνεχείς παραβιάσεις της Συνθήκης της Λοζάννης που υπέγραψε η Ελλάδα και η Τουρκία το 1923. Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι η πρόσφατη συζήτηση για τον αφανισμό του ελληνισμού στην Ιμβρο και στην Τένεδο που έγινε στη Διαρκή Επιτροπή Εξωτερικών και Αμυνας της Βουλής, βοήθησε σημαντικά στο να "εμπλουτισθεί" ο σχετικός φάκελος με νέα στοιχεία".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ προσθέτει ότι ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Νίκολας Μπέρνς "τόνισε πως η αυριανή επίσκεψη του υφυπουργού Εξωτερικών Π. Ταρνόφ στην Αθήνα "θα συμβάλει να γίνουν χρήσιμες συνομιλίες για την Κύπρο και το Αιγαίο" αποδεικνύοντας ότι οι ΗΠΑ αποδέχονται το τουρκικό σκεπτικό ότι υπάρχει θέμα Αιγαίου".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σημειώνει ότι "δεν πρέπει να αναμένεται συνάντηση σε πολιτικό επίπεδο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας πριν από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το φθινόπωρο, καθώς δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλεψη για συνάντηση των υπουργών εξωτερικών των δύο χωρών στο περιθώριο της Διαβαλκανικής υπουργικής Διασκέψεως στη Σόφια στις 6 και 7 Ιουλίου. Ωστόσο, η ελληνική κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να φέρει το θέμα της παραβιάσεως των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Ελλήνων της Ιμβρου και της Τενέδου σε κάποιο αρμόδιο forum στο Συμβούλιο της Ευρώπης, στον ΟΑΣΕ, ή στα Ηνωμένα Εθνη".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει ότι "απελαύνονται σήμερα το πρωί από την Τουρκία οι τρεις Ελληνες πολίτες, που συνελήφθησαν στην Κωνσταντινούπολη κατά τη διάρκεια αποστολής ελέγχου των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη γειτονική χώρα. Οι τρεις Ελληνες οι οποίοι είναι μέλη του Τμήματος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συνασπισμού συμμετείχαν σε διεθνή αποστολή διερεύνησης των συνθηκών κράτησης Τούρκων και Κούρδων πολιτικών κρατουμένων".


    Athens Press Review (ELOT 928) Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.00 run on Tuesday, 2 July 1996 - 10:47:38