Visit the Hellenic Astronomical Society Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Voice of America (VOA): News in Greek, 04-04-21

Voice of America: News in Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Voice of America <http://www.voanews.com>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Συνέδριο για το μέλλον των Βαλκανίων στην Ουάσινγκτον
  • [02] Βρετανική παρέμβαση στο ΣΑ των ΗΕ
  • [03] Ιράκ: Ειδικό δικαστήριο για τον Σαντάμ Χουσεΐν και μέλη του πρώην καθεστώτος.
  • [04] Και η Δομινικανή Δημοκρατία αποσύρει τις δυνάμεις της απ' το Ιράκ.
  • [05] Νέα εισβολή των Ισραηλινών δυνάμεων στη Λωρίδα της Γάζας.
  • [06] Γκρήνσπαν: Δεν τίθεται πλέον θέμα αποπληθωρισμού.
  • [07] Όσβαλντ: Θα είναι έτοιμη εγκαίρως οροφή του Ολυμπιακού Σταδίου
  • [08] Προπορεύεται ο Μπους του Κέρρυ
  • [09] Σύμφωνος ο Τόνυ Μπλαίρ για το δημοψήφισμα για το σύνταγμα της ΕΕ
  • [10] Ανέβαλε συνάντησή του με τον πρόεδρο Μπούς ο βασιλιάς της Ιορδανίας
  • [11] Την άρση των αμερικανικών οικονομικών κυρώσεων, ζητά η Λιβύη
  • [12] O K. Πάουελ διαψεύδει πληροφορίες νέου βιβλίου του Μπόμπ Γούντγουωρντ.
  • [13] Ανανέωση του «πατριωτικού νόμου» ζητά ο πρόεδρος Μπούς

  • [01] Συνέδριο για το μέλλον των Βαλκανίων στην Ουάσινγκτον

    21 Apr 2004, 17:51 UTC

    Τρίωρο συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Γούντρω Γουίλσον, εδώ στην Ουάσινγκτων, με θέμα το μέλλον του Κοσσυφοπεδίου. Στη διάρκεια του συνεδρίου, εμπειρογνώμονες και άνθρωποι του πνεύματος εξέφρασαν την άποψη πως η περιοχή των Βαλκανίων φαίνεται πως μπαίνει σε μια νέα φάση ρευστότητας και αστάθειας, ενώ γενικά επικράτησε η γνώμη πως η τυχόν διευθέτηση του θέματος του Κοσσυφοπεδίου, δεν θα συμβάλει και τόσο στην προώθηση της περιφερειακής σταθερότητας.

    Οι εμπειρογνώμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα πως τα πράγματα δεν πάνε καλά στο Κόσοβο και στα Βαλκάνια γενικότερα. Η πιο απαισιόδοξη εκτίμηση ήταν του αναλυτή σε θέματα ασφάλειας Ντέηβιντ Κάνιν, ο οποίος είπε πως όσο καλές και αν είναι οι προθέσεις της διεθνούς κοινότητας, η σταθερότητα στην περιοχή δεν θα ριζώσει, εάν οι διάφορες αντιμαχόμενες φατρίες δεν αποφασίσουν να λύσουν ειρηνικά τις διαφορές τους. Όπως είπε: «Κατά τη γνώμη μου, η κατάσταση δεν θα σταθεροποιηθεί, εάν οι λαοί της περιοχής δεν αποφασίσουν να πάρουν στα χέρια τους την ευθύνη για το μέλλον τους. Εάν δεν προσπαθήσουν οι ίδιοι, άσχετα με το εάν θα ενταχθούν στο ΝΑΤΟ ή την Ευρωπαϊκή Ένωση, να σημειώσουν οικονομική πρόοδο και να εφαρμόσουν μεταρρυθμίσεις, η κατάσταση θα παραμείνει ως έχει. Τα θραύσματα της πρώην Γιουγκοσλαβίας, θα μείνουν μετέωρα. Εάν αποχωρήσουν τα αμερικανικά και τα νατοϊκά στρατεύματα και εάν τερματισθεί η ντε φάκτο κατοχή, θα πάψει να ισχύει και η τωρινή κατάσταση. Θα πάψει να υπάρχει η Βοσνία και τα πάντα θα είναι έρμαια της τύχης τους.»

    Ο Γερμανός διπλωμάτης Γκέερτ Άρενς, που έχει συνταξιοδοτηθεί αλλά έχει στο ενεργητικό του πέντε δεκαετίες υπηρεσίας στα Βαλκάνια, τόνισε τη συνεχιζόμενη σπουδαιότητα του Κοσσυφοπεδίου για τη Σερβία και την εν γένει περιοχή. Η Σερβία, είπε, έχει εξασθενίσει πολύ από τις απώλειες που υπέστη στη διάρκεια του δεκαετούς κατακερματισμού της Γιουγκοσλαβίας. Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από την ψυχολογική εξασθένηση του Βελιγραδίου, θα μπορούσε να συγκριθεί με την κατάσταση που επικρατούσε στη Γερμανία, μετά από τον πρώτο Παγκόσμιο πόλεμο. Ο κ. Άρενς τόνισε τους ιστορικούς δεσμούς της Σερβίας με το Κοσσυφοπέδιο και το γεγονός ότι δεν θα μπορέσει ποτέ πια να διεκδικήσει την περιοχή αυτή, οι κάτοικοι του 90% της οποίας είναι αλβανικής καταγωγής. Ο Γερμανός διπλωμάτης είναι υπέρ της ανεξαρτησία του Κοσυφοπεδίου, αλλά εξέφρασε το φόβο πως μια τέτοια εξέλιξη θα μπορούσε να επισπεύσει τον αφανισμό της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, το ένα τρίτο της οποίας κατοικείται από αλβανόφωνους. Επίσης, πιστεύει ότι η συμφωνία που επιτεύχθηκε το 2001 για διαμοιρασμό της εξουσίας στα Σκόπια, δεν αποδίδει.

    Ο αναλυτής Ντέηβιντ Κάνιν πιστεύει πως, παρόλη τη δεκαετή ανάμειξη της διεθνούς κοινότητας στα Βαλκάνια, ελάχιστα από τα προβλήματα της περιοχής έχουν επιλυθεί και αποδίδει την αναταραχή και την αστάθεια που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο Κόσοβο, τη Σερβία, τη Βοσνία και την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Γιουγκοσλαβίας, στην αναγνώριση το 1991 από τη Γερμανία της ανεξαρτησίας της Σλοβενίας και της Κροατίας. Άλλοι ομιλητές στο συνέδριο, εξέφρασαν ικανοποίηση για την πρωτοβουλία του Αμερικανικού Ινστιτούτου για την Ειρήνη, που καλεί τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρωπαϊκή Ένωση να εντείνουν τις προσπάθειές τους για την προώθηση της ειρήνης και της σταθερότητας στα Βαλκάνια.

    [02] Βρετανική παρέμβαση στο ΣΑ των ΗΕ

    21 Apr 2004, 02:55 UTC

    Στο Συμβούλιο Ασφάλειας των ΗΕ στη Νέα Υόρκη θα συνεχιστούν και σήμερα οι κεκλεισμένων των θυρών διαβουλεύσεις για το Κυπριακό, με αναθεωρημένο σχέδιο ψηφίσματος που θα υποβάλλει η Βρετανική πλευρά για επίσημη επικύρωση του ειρηνευτικού σχεδίου Αννάν για την επίλυση του Κυπριακού. Η Βρετανία συμφώνησε να ανασκευάσει το σχέδιο ψηφίσματος μετά από διαμαρτυρίες πολλών μελών του Συμβουλίου Ασφάλειας ότι το αρχικό σχέδιο ήταν ιδιαίτερα περίπλοκο. Αλλά δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το περιεχόμενο του ανασκευασμένου σχεδίου. Πάντως πληροφορίες αναφέρουν ότι περιλαμβάνει πρόνοιες για εμπάργκο όπλων στην Κύπρο και νέα ειρηνευτική αποστολή του ΟΗΕ για την παρακολούθηση της εφαρμογής του ειρηνευτικού σχεδίου Αννάν. Στόχος του γ.γ. του ΟΗΕ παραμένει η επικύρωση του σχεδίου του απ το Συμβούλιο Ασφάλειας πριν τα δημοψηφίσματα του Σαββάτου. Από τη πλευρά του ο ειδικός συντονιστής των ΗΕ για το Κυπριακό, Αλβάρο Ντε Σότο, δήλωσε χθες ότι οι προσπάθειες που καταβάλλει το Συμβούλιο Ασφάλειας θα πρέπει να καθησυχάσουν τους ενδοιασμούς της Ελληνοκυπριακής πλευράς.

    [03] Ιράκ: Ειδικό δικαστήριο για τον Σαντάμ Χουσεΐν και μέλη του πρώην καθεστώτος.

    21 Apr 2004, 03:04 UTC

    Στο Ιράκ, δημιουργήθηκε ειδικό δικαστήριο για την εκδίκαση του Σαντάμ Χουσεΐν και άλλων μελών του πρώην Ιρακινού καθεστώτος. Εκπρόσωπος της οργάνωσης Ιρακινό Εθνικό Κογκρέσο, δήλωσε ότι επικεφαλής του ειδικού δικαστηρίου διορίστηκε ο Σαλέμ Τσάλαμπι. Πάντως δεν έχει ακόμη οριστεί ημερομηνία για την εκδίκαση του Σαντάμ Χουσεΐν που βρίσκεται στα χέρια των αμερικανικών δυνάμεων. Εξάλλου χθες ανταρτικές δυνάμεις επιτέθηκαν με όλμους εναντίον φυλακής κοντά στη Βαγδάτη με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 22 κρατούμενοι που είχαν συλληφθεί για δραστηριότητες σε βάρος των συμμαχικών δυνάμεων. Δεν είναι πάντως ξεκάθαρα τα κίνητρα της επίθεσης, αλλά ο αμερικανός στρατηγός, Μάρκ Κίμμιτ, δήλωσε ότι ενδεχομένως να αποσκοπούσε στο να ξεσηκώσει τους κρατούμενους να αποδράσουν ή να επαναστατήσουν.

    [04] Και η Δομινικανή Δημοκρατία αποσύρει τις δυνάμεις της απ' το Ιράκ.

    21 Apr 2004, 03:09 UTC

    Η Δομινικανή Δημοκρατία ανακοίνωσε ότι αποσύρει και αυτή τους 300 στρατιώτες της απ το Ιράκ, μετά την απόφαση της Ισπανίας και της Ονδούρας να αποχωρήσουν. Ο υπουργός άμυνας της Δομινικανής Δημοκρατίας ανακοίνωσε την απόφαση της χώρας του να αποσύρει τις δυνάμεις της που υπηρετούσαν υπό Ισπανική διοίκηση. Εξάλλου χθες μετά από συνομιλίες με τον υπεύθυνο για θέματα εξωτερικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Χαβιέρ Σολάνα, ο αμερικανός υπουργός εξωτερικών, Κόλιν Πάουελ, δήλωσε ότι λυπάται για την απόφαση της Ισπανίας και της Ονδούρας να αποσύρουν τις δυνάμεις τους απ το Ιράκ, αλλά τόνισε ότι οι υπόλοιπες χώρες που συμμετέχουν στην συμμαχία τον έχουν διαβεβαιώσει ότι σκοπεύουν να παραμείνουν. Ο κ. Πάουελ δήλωσε επίσης ότι οι ΗΠΑ ευχαριστούν την Ισπανία και την Ονδούρα για την μέχρι τώρα συμβολή τους και προσβλέπουν σε μελλοντική συνεργασία μαζί τους σε άλλες περιοχές. Η Ισπανία για παράδειγμα έχει δηλώσει ότι ενδεχομένως να προσφέρει δυνάμεις της στο Αφγανιστάν.

    [05] Νέα εισβολή των Ισραηλινών δυνάμεων στη Λωρίδα της Γάζας.

    21 Apr 2004, 03:16 UTC

    Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν 5 Παλαιστινίους κατά τη διάρκεια βίαιης συμπλοκής χθες στη βόρεια λωρίδα της Γάζας την Τρίτη. Ένοπλοι Παλαιστίνιοι επιτέθηκαν με αυτόματα όπλα και εμπρηστικές βόμβες εναντίον των Ισραηλινών στρατιωτών που εισέβαλαν κοντά στην πόλη Μπέιτ Λάχια. Ισραηλινοί στρατιωτικοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι η εισβολή αποσκοπούσε στο να αποτρέψει την χρήση της περιοχής από εξτρεμιστές για την εκτόξευση ρουκετών εναντίον Εβραϊκών οικισμών. Αυτή την εβδομάδα τουλάχιστον 15 ρουκέτες έχουν εκτοξευτεί εναντίον Ισραηλινών στόχων, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 7 Ισραηλινοί.

    [06] Γκρήνσπαν: Δεν τίθεται πλέον θέμα αποπληθωρισμού.

    21 Apr 2004, 03:26 UTC

    Άλαν Γκρήνσπαν

    Καταθέτοντας χθες ενώπιον αρμόδιας επιτροπής της Αμερικανικής γερουσίας, ο πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ, Άλαν Γκρήνσπαν, δήλωσε ότι δεν τίθεται πλέον θέμα αποπληθωρισμού στην αμερικανική οικονομία και ότι αποκαθίσταται σταδιακά η ικανότητα των Αμερικανικών εταιρειών να αυξάνουν τις τιμές τους. Βέβαια τα σχόλια αυτά του κ. Γκρήνσπαν ερμηνεύτηκαν από αναλυτές σαν προειδοποίηση για μελλοντική άνοδο των τραπεζικών επιτοκίων.

    [07] Όσβαλντ: Θα είναι έτοιμη εγκαίρως οροφή του Ολυμπιακού Σταδίου

    20 Apr 2004, 21:44 UTC

    Ο κύριος επιθεωρητής της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για τους Αγώνες της Αθήνας, Ντένις Όσβαλντ, λεει ότι είναι πεπεισμένος ότι η οροφή του Ολυμπιακού Σταδίου θα είναι έτοιμη εγκαίρως. Ο κύριος Όστβαλντ δήλωσε κατόπιν ξενάγησης στις εγκαταστάσεις ότι αν συνεχιστεί ο παρόν ρυθμός όλα θα είναι έτοιμα για τους Ολυμπιακούς αγώνες.

    Η γιγαντιαία οροφή από γυαλί και ατσάλι, σχεδιασμένη από τον γνωστό Ισπανό αρχιτέκτονα Σαντιάγκο Καλατράβα θα αποτελέσει το σύμβολο των Ολυμπιακών της Αθήνας. Αυτή τη βδομάδα θα τοποθετηθούν οι πελώριες χαλύβδινες καμάρες στις οποίες θα στηρίζεται η οροφή. Οι καμάρες αυτές ζυγίζουν χιλιάδες τόνους και απέχουν έχουν μήκος 300 μέτρα.

    [08] Προπορεύεται ο Μπους του Κέρρυ

    20 Apr 2004, 21:21 UTC

    Τ. Μπους

    Νέα δημοσκόπηση δείχνει τον Πρόεδρο Μπους να προπορεύεται του δημοκρατικού του αντιπάλου Τζων Κέρρυ στον προεκλογικό αγώνα, καθώς το Ιράκ και ο αγώνας κατά της τρομοκρατίας αποτελούν σημαντικά θέματα για του Αμερικανούς ψηφοφόρους. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, που διενήργησαν η εφημερίδα Ουάσιγκτον Ποστ και το ραδιοτηλεπτικό δίκτυο ABC, ο πρόεδρος Μπους προηγείται του αντιπάλου του με ποσοστό 48% έναντι 43 τοις εκατό.

    Στις αρχές Μαρτίου ο κύριος Κέρρυ προπορευόταν του κυρίου Μπους με την ίδια διαφορά. Αλλά η δημοσκόπηση επίσης δείχνει ότι λιγότεροι από τους μισούς εκείνων που ρωτήθηκαν εγκρίνουν τον τρόπο με τον οποίο ο πρόεδρος Μπους χειρίζεται τον πόλεμο στο Ιράκ. Και οι 2 άντρες συνεχίζουν σήμερα την προεκλογική τους εκστρατεία, ο κύριος Κέρρυ στη Φλόριδα και ο κύριος Μπους στη Νέα Υόρκη.

    [09] Σύμφωνος ο Τόνυ Μπλαίρ για το δημοψήφισμα για το σύνταγμα της ΕΕ

    20 Apr 2004, 17:34 UTC

    Ο κ. Μπλαίρ

    Ο βρετανός πρωθυπουργός Τόνυ Μπλαίρ συμφώνησε στην διεξαγωγή του δημοψηφίσματος που έχει ζητήσει το συντηρητικό κόμμα της αντιπολίτευσης, αναφορικά με το προταθέν σύνταγμα της ΕΕ. Ο κ. Μπλαίρ ανακοίνωσε την απόφασή του σήμερα στο βρετανικό κοινοβούλιο, στο Λονδίνο. Οι συντηρητικοί πιέζουν για το δημοψήφισμα, από φόβο οτι το ευρωπαϊκό Σύνταγμα θα μπορούσε να υπονομεύσει την βρετανική αυτεξουσιότητα. Ομως ο κ.Μπλαίρ αντιστεκόταν στο να ζητήσει τη γνώμη του βρετανικού λαού σχετικά με το θέμα αυτό. Το σύνταγμα, το οποίο ακόμα συζητιέται απο τις χώρες μέλη της Ενωσης, θα απλοποιεί τον μηχανισμό για τη λήψη αποφάσεων μετά την διεύρυνση της ΕΕ την πρώτη Μαίου.

    [10] Ανέβαλε συνάντησή του με τον πρόεδρο Μπούς ο βασιλιάς της Ιορδανίας

    20 Apr 2004, 17:26 UTC

    Ο βασιλιάς Αμπντάλλα

    Ο βασιλιάς Αμπντάλα της Ιορδανίας ανέβαλε προγραμματισμένη συνάντησή του με τον πρόεδρο Μπους στο Λευκό Οίκο, λόγω του ότι, όπως είπε, ο αμερικανός πρόεδρος υποστήριξε το σχέδιο του Ισραήλ να διατηρήσει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους της Δυτικής Όχθης. Οι δύο ηγέτες επρόκειτο να συναντηθούν την Τετάρτη. Αλλά, ανακοίνωση των ανακτόρων της Ιορδανίας αναφέρει πως η συνάντηση δεν θα πραγματοποιηθεί, μέχρις ότου η Ιορδανία μπορέσει να διευκρινίσει την αμερικανική θέση σε σχέση με την ειρηνευτική διαδικασία για το Μεσανατολικό και την τελική κατάσταση στα παλαιστινιακά εδάφη. Την περασμένη εβδομάδα ο πρόεδρος Μπους ενέκρινε το λεγόμενο «σχέδιο απαγκίστρωσης» του Ισραήλ, το οποίο προβλέπει την απομάκρυνση εβραίων εποίκων από τη Λωρίδα της Γάζας, αλλά τη διατήρηση των μεγάλων εβραϊκών οικισμών της Δυτικής Όχθης. Ο Λευκός Οίκος λέει πως η συνάντηση Μπους-Αμπντάλα θα γίνει τον επόμενο μήνα.

    [11] Την άρση των αμερικανικών οικονομικών κυρώσεων, ζητά η Λιβύη

    20 Apr 2004, 17:36 UTC

    Ο υπουργός Οικονομίας και Εμπορίου της Λιβύης, Αμπντάλ Καντίρ Μπιλκχαϊρ, λέει οτι αναμένει οτι σύντομα οι ΗΠΑ θα άρουν τις οικονομικές κυρώσεις που έχουν επιβάλει στην χώρα του. Τα σχόλια του κ. Μπιλκχαϊρ ακολουθούν δημοσιογραφική πληροφορία οτι η Ουάσινγκτον πρόκειται να ανακοινώσει την κίνηση αυτή εντός της εβδομάδας. Ο Λίβυος αξιωματούχος είπε οτι η Τρίπολη τήρησε όλες τις υποχρεώσεις που είχε αναλάβει μετά απο συμφωνία με αμερικανούς διαπραγματευτές και θα χαιρέτιζε τον τερματισμό των κυρώσεων. Η άρση των κυρώσεων θα επιτρέψει σε πολλές αμερικανικές εταιρίες να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες στη Λιβύη, καθώς και να αγοράσουν λιβυκό πετρέλαιο, μετά απο απαγόρευση 18 ετών. Οι ΗΠΑ επέβαλαν οικονομικές κυρώσεις στη Λιβύη το 1968, με το αιτιολογικό οτι η χώρα αυτή υποστηρίζει την διεθνή τρομοκρατία.

    [12] O K. Πάουελ διαψεύδει πληροφορίες νέου βιβλίου του Μπόμπ Γούντγουωρντ.

    20 Apr 2004, 02:01 UTC

    Ο αμερικανός υπουργός εξωτερικών, Κόλιν Πάουελ, δήλωσε ότι υποστηρίζει πλήρως την απόφαση του προέδρου Μπούς να εισβάλλει στο Ιράκ. Ο κ. Πάουελ προέβη σ αυτό το σχόλιο μετά την κυκλοφορία χθες νέου βιβλίου του περίφημου συντάκτη της εφημερίδας, Γουάσιγκτον Πόστ, Μπόμπ Γούντγουωρντ, με τίτλο «Σχέδιο Επίθεσης». Ο αμερικανός υπουργός εξωτερικών απέρριψε ισχυρισμούς του κ. Γούντγουωρντ ότι ο πρόεδρος Μπούς είχε ήδη αποφασίσει να εισβάλλει στο Ιράκ, ενώ συνεχίζονταν οι διαβουλεύσεις στο Συμβούλιο Ασφάλειας των ΗΕ. Ο κ. Πάουελ απέρριψε επίσης ισχυρισμούς ότι δεν μιλάει καν στον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Ντίκ Τσέινυ, αναφερόμενος σε τρεις μακροσκελείς συζητήσεις που είχε τελευταία με τον κ. Τσέινυ για να τον προετοιμάσει για την περιοδεία του στην Ασία.

    [13] Ανανέωση του «πατριωτικού νόμου» ζητά ο πρόεδρος Μπούς

    20 Apr 2004, 02:53 UTC

    Ο πρόεδρος Μπούς ζήτησε απ το Κογκρέσο να ανανεώσει την ισχύ της αντιτρομοκρατικής νομοθεσίας που εγκρίθηκε μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για το λεγόμενο «Πατριωτικό Νόμο», ο οποίος περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και την άρση του λεγόμενου «τείχους» που υπήρχε στην ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ υπηρεσιών έννομης τάξης και υπηρεσιών απόρρητων πληροφοριών. Από τη πλευρά του ο προεδρικός υποψήφιος του Δημοκρατικού κόμματος, γερουσιαστής Τζόν Κέρρυ, δήλωσε ότι η εν λόγω νομοθεσία θα πρέπει να αντικατασταθεί με νέα που θα βοηθά στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας, διαφυλάττοντας παράλληλα τις ατομικές ελευθερίες των αμερικανών.


    Voice of America: News in Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    voa2html v3.00 run on Thursday, 22 April 2004 - 1:18:13 UTC