Read the UN International Convention on the Elimination of All Forms of Racial Discrimination (7 March 1966) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Voice of America (VOA): News in Greek, 05-12-20

Voice of America: News in Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Voice of America <http://www.voanews.com>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Το 'Χρονικό της Νάρνια' στη μεγάλη οθόνη
  • [02] Νέα Υόρκη: Υπό την απειλή γενικής απεργίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς
  • [03] Μπούς: Θα συνεχιστούν οι παρακολουθήσεις τηλεφωνικών συνδυαλέξεων
  • [04] Προκαταρκτικά αποτελέσματα στο Ιράκ
  • [05] Ισπανία: Συλλήψεις ύποπτων στρατολόγων για το ανταρτικό κίνημα στο Ιράκ
  • [06] Νέα απόπειρα συνομιλιών ΕΕ-Ιράν
  • [07] Καμπούλ: Ορκίστηκε το νέο κοινοβούλιο του Αφγανιστάν
  • [08] 20 νεκροί από συντριβή υδροπλάνου στο Μαϊάμι
  • [09] Ο Βενιαμίν Νετανιάχου νέος ηγέτης του Λικούντ

  • [01] Το 'Χρονικό της Νάρνια' στη μεγάλη οθόνη

    Γιώργος Μπίστης

    Ουάσιγκτον

    20-12-2005

    Δείτε το ρεπορτάζ για το «Χρονικό της Νάρνια» - Download

    Δείτε το ρεπορτάζ για το «Χρονικό της Νάρνια»

    Η μεγάλη Αμερικανική κινηματογραφική εταιρία Paramount πρόσθεσε στο δυναμικό της ένα από τα πιο γνωστά στούντιο του Χόλλυγουντ προκειμένου να ξεπεράσει τις οικονομικές δυσκολίες της. Και η νέα παιδική ταινία 'Το Χρονικό της Νάρνια' σημειώνει ρεκόρ εισιτηρίων στις ΗΠΑ και ορισμένες άλλες χώρες. Οι καλλιτεχνικές αυτές εξελίξεις είναι και τα θέματα του τηλεοπτικού ρεπορτάζ μας της εβδομάδας.

    ΚΕΙΜΕΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

    Η εταιρεία Paramount, που το περασμένο δωδεκάμηνο είδε να μειώνονται δραστικά τα κέρδη της, αποφάσισε να αγοράσει τα στούντιο Dreamworks του Χόλλυγουντ έναντι 1.6 δισεκατομμυρίων δολαρίων, με την ελπίδα πως έτσι θα μπορέσει να αντιστρέψει την οικονομική πορεία της. Η προσφορά της Paramount για την αγορά των στούντιο ήταν η καλύτερη γι αυτό και προτιμήθηκε από την προσφορά της ανταγωνιστικής κινηματογραφικής εταιρείας Universal, η οποία βρίσκονταν σε διαπραγμάτευση με την Dreamworks επί 9 ολόκληρους μήνες.

    Τα στούντιο Dreamworks ιδρύθηκαν πριν δέκα περίπου χρόνια από τον κινηματογραφικό επιχειρηματία David Geffen, τον άλλοτε διοικητικό παράγοντα της Disney, Jeffrey Katzenberg και τον τιμημένο με βραβείο Όσκαρ σκηνοθέτη Steven Spielberg. Η Paramount συμφώνησε να δώσει 775 εκατομμύρια δολάρια μετρητά και να επωμισθεί τα χρέη των στούντιο, που ανέρχονται σε 825 εκατομμύρια δολάρια. Η Paramount θα χρηματοδοτήσει τη συμφωνία πουλώντας αμέσως την συλλογή ταινιών παραγωγής Dreamworks, η αξία της οποίας εκτιμάται γύρω στο ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

    Στη συλλογή περιλαμβάνονται δημοφιλείς παραγωγές όπως 'Το Σπίτι στην Άμμο και την Ομίχλη' και η σειρά ταινιών τρόμου 'Το δαχτυλίδι'. Όμως οι ταινίες κινουμένων σχεδίων για τις οποίες φημίζονται τα στούντιο αυτά εξαιρέθηκαν από τη συμφωνία. Βάσει της διευθέτησης, που αναμένεται να υλοποιηθεί στις αρχές του 2006, ο Steven Spielberg θα γίνει σκηνοθέτης και παραγωγός της Paramount και ο David Geffen θα γίνει Πρόεδρος της Dreamworks.

    Εν τω μεταξύ η νέα κινηματογραφική ταινία με τίτλο The Chronicles of Narnia 'Το Χρονικό της Νάρνια', που είχε την παγκόσμια πρεμιέρα της στις 7 Δεκεμβρίου, πούλησε τα περισσότερα εισιτήρια του περασμένου Σαββατοκύριακου στα ταμεία των Αμερικανικών σινεμά, σημειώνοντας είσπραξη που ξεπέρασε τα 67 εκατομμύρια δολάρια. Αυτή είναι και η δεύτερη μεγαλύτερη ταμειακή είσπραξη σε Σαββατοκύριακο Δεκεμβρίου στα κινηματογραφικά χρονικά.

    Το ρεκόρ της μεγαλύτερης ταμειακής είσπραξης εξακολουθεί να κρατά η ταινία του 2003 'Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών-Η επιστροφή του Βασιλιά'. Τη νέα ταινία, της οποίας ο πλήρης τίτλος σε ελεύθερη μετάφραση είναι 'Το Χρονικο της Νάρνια--Το Λιοντάρι, Η Μάγισσα και Η Ντουλάπα', παρήγαγε η κινηματογραφική εταιρία Walt Disney Pictures, που ειδικεύεται σε παιδικά έργα. Σύμφωνα με την Disney, εκτός από τα 67 εκατομμύρια δολάρια που εισέπραξε στους Αμερικανικούς κινηματογράφους, 'Το Χρονικό της Νάρνια' είχε πρόσθεση είσπραξη 42 εκατομμυρίων δολαρίων στις 14 άλλες χώρες στις οποίες προβλήθηκε ταυτόχρονα το ίδιο Σαββατοκύριακο.

    [02] Νέα Υόρκη: Υπό την απειλή γενικής απεργίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς

    Αθηνά Κρικέλη

    Νέα Υόρκη

    20-12-2005

    Λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, την μεγαλύτερη γιορτή των Αμερικανών, και η πόλη της Νέας Υόρκης, διανύει μιας άλλης μορφής ταλαιπωρία, όχι ιδιαίτερα συχνής στον αμερικανικό χώρο. Μετά από πολυήμερες διαβουλεύσεις, διπλωματικές επεμβάσεις αλλά και έμμεσες απειλές οι υπάλληλοι της Μητροπολιτικής Υπηρεσίας Συγκοινωνιών κήρυξαν επί μέρους απεργία ξεκινώντας από τα λεωφορεία της περιοχής του Κουίνς. Συγκεκριμένα δύο λεωφορειακές γραμμές δεν λειτουργούν από την Δευτέρα το πρωί, δίνοντας έτσι μια μικρή γεύση του τι πρόκειται να συμβεί εάν δεν βρεθεί λύση μέχρι το τέλος της ημέρας, στις απαιτήσεις των συνδικαλιστών.

    Ήδη στην περιοχή του Κουίνς όπου μάλιστα κατοικούν και χιλιάδες Έλληνες οι πολίτες έπρεπε να βρουν άλλους τρόπους για να φτάσουν στις δουλειές του. Η πολιτεία έχει επιστρατεύσει ιδιωτικά ταξί και μικρά λεωφορεία στα οποία θα πρέπει να πληρώσει κάποιος από 5 έως 10 δολάρια για να τον μεταφέρει στην δουλειά του. Εάν δεν εκτονωθεί η κρίση, τότε η υπηρεσία συγκοινωνιών σκοπεύει να σταματήσει όλο το μετρό της πόλης καθώς και τα λεωφορεία, κάτι που θα παραλύσει στην κυριολεξία αυτές τις εορταστικές ημέρες την πόλη αλλά και περίπου 10 εκατομμύρια πολίτες που χρησιμοποιούν τις συγκοινωνίες σε καθημερινή βάση για την μεταφορά τους στον εργασιακό τους χώρο.

    Με ταμπλό που αναγράφουν συνθήματα όπως 'Μετακινούμε την Νέα Υόρκη, σεβαστείτε μας, εκατοντάδες υπάλληλοι διαδηλώνουν για τα αιτήματα τους. 'Κάθε ημέρα απεργίας χάνουμε και μισθό μιας ημέρας αλλά έχουμε υποχρέωση να το κάνουμε', δήλωσε οδηγός λεωφορείου στην περιοχή της Τζαμάικας.

    Από την πλευρά του ο δήμαρχος της πόλης κ. Μπλούμπεργκ σε συνεντεύξεις τύπου και δηλώσεις δείχνει την ανησυχία του αλλά και τις προσπάθειες που καταβάλει για να βρεθεί μια λύση, χωρίς να ξεχνά να υπενθυμίζει σε κάθε τηλεοπτική του παρουσία πως η απεργία αυτή είναι παράνομη.

    [03] Μπούς: Θα συνεχιστούν οι παρακολουθήσεις τηλεφωνικών συνδυαλέξεων

    20-12-2005

    O πρόεδρος Μπούς υπεραμύνθηκε της απόφασής του να επιτρέψει την μυστική παρακολούθηση τηλεφωνικών συνδυαλέξεων ατόμων ύποπτων για τρομοκρατικές ενέργειες, χωρίς την προηγούμενη άδεια των εισαγγελικών αρχών. Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Δευτέρα, ο κ. Μπούς τόνισε ότι θα συνεχίσει το εν λόγω πρόγραμμα, για το οποίο Δημοκρατικοί γερουσιαστές εγείρουν θέμα παρανομίας, διότι τέτοιες ενέργειες απαιτούν ειδική άδεια από τις αρχές.

    Ο κ. Μπούς πρόσθεσε ότι το πρόγραμμα παρακολουθήσεων περιορίζεται σε άτομα που είναι γνωστά για τις διασυνδέσεις τους με την αλ Κάιντα. Κατά την συνέντευξη τύπου, ο πρόεδρος Μπούς υπεραμύνθηκε επίσης της πολιτικής του στο Ιράκ και ζήτησε την ανανέωση του επίμαχου αντιτρομοκρατικού νόμου, του λεγόμενου 'Πατριωτικού νόμου', ο οποίος διευρύνει τις δυνατότητες των κυβερνητικών υπηρεσιών να πραγματοποιούν έρευνες και παρακολουθήσεις. Ο νόμος αυτός θεσπίστηκε μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 και η ισχύς του επρόκειτο να εκπνεύσει στις 31 Δεκεμβρίου.

    Ο Δημοκρατικός γερουσιαστής, Ράς Φάινγκολντ, εξέφρασε αγανάκτηση για την απόφαση του κ. Μπούς να παρακάμψει την νομοθεσία που απαιτεί την λήψη άδειας από τις εισαγγελικές αρχές, πριν διεξαχθεί οποιαδήποτε παρακολούθηση Αμερικανών πολιτών εντός των συνόρων της χώρας.

    Στο μεταξύ, τρία σημαίνοντα στελέχη του Δημοκρατικού κόμματος στη Γερουσία αμφισβητούν το δικαίωμα που ισχυρίζεται ότι έχει ο πρόεδρος Μπούς, να ζητήσει την μυστική παρακολούθηση τηλεφωνικών συνδιαλέξεων και ηλεκτρονικών μηνυμάτων μεταξύ ανθρώπων που ζούν στις ΗΠΑ με γνωστούς τους σε άλλες χώρες. Ο γερουσιαστής Κάρλ Λεβίν τόνισε ότι δεν γνωρίζει κανένα ισχύοντα νόμο ή άρθρο του αμερικανικού συντάγματος που να επιτρέπει στον κ. Μπούς να εγκρίνει την παρακολούθηση των συνδυαλλαγών Αμερικανών υπηκόων χωρίς την προηγούμενη έγκριση των εισαγγελικών αρχών.

    Ο κ. Λέβιν τόνισε ότι οι ισχυρισμοί του κ. Μπούς αντιβαίνουν στην νομοθεσία για τα δικαιώματα των πολιτών, η οποία προστατεύει το προσωπικό απόρρητο των Αμερικανών. Ο κ. Λέβιν κατηγόρησε τον κ. Μπούς ότι πήρε τον νόμο στα χέρια του και μαζί με τους γερουσιαστές Ράς Φάινγκολντ και Τζάκ Ρήντ, ζήτησε την διεξαγωγή έρευνας για το θέμα.

    Από τη πλευρά του ο γερουσιαστής Φάινγκολντ επισήμανε ότι η ισχύουσα νομοθεσία επιτρέπει στις αρχές να ζητούν άδεια από τις εισαγγελικές αρχές για παρακολουθήσεις που ήδη έγιναν, αν είχαν διεξαχθεί σε επείγουσες περιπτώσεις και πρόσθεσε ότι το αμερικανικό κογκρέσο δεν θα ανεχθεί έναν πρόεδρο που πιστεύει ότι είναι ο μόνος που μπορεί να λαμβάνει αποφάσεις στα πλαίσια του πολέμου κατά της τρομοκρατίας.

    [04] Προκαταρκτικά αποτελέσματα στο Ιράκ

    20-12-2005

    Ιράκ, αξιωματούχοι έδωσαν στη δημοσιότητα προκαταρκτικά αποτελέσματα των εκλογών της περασμένης Πέμπτης, τα οποία δείχνουν ότι ο κύριος πολιτικός συνασπισμός Σιιτών, ο Ενωμένος Ιρακινός Συνασπισμός, προηγείται με αρκετή διαφορά στην επαρχία της Βαγδάτης, λαμβάνοντας το 58% των ψήφων. Ο πολιτικός συνασπισμός Σουνιτών έλαβε περίπου το 18% των ψήφων. Τα προκαταρκτικά αποτελέσματα από άλλες περιοχές δείχνουν ότι οι εκλογείς ψήφισαν σύμφωνα με την θρησκευτική ή την εθνική ομάδα στην οποία ανήκουν. Τα τελικά αποτελέσματα θα είναι έτοιμα μέσα στις επόμενες μέρες.

    Στο μεταξύ, ο αμερικανικός στρατός άφησε ελεύθερους 8 σημαντικούς ιρακινούς κρατουμένους, μεταξύ των οποίων δύο Ιρακινούς επιστήμονες που είχαν κατηγορηθεί ότι κατασκεύαζαν βιολογικά όπλα για το καθεστώς του Σαντάμ Χουσεΐν. Ιρακινός δικηγόρος δήλωσε ότι οι επιστήμονες Ριχάμπ Τάχα και Χούντα Σαλέχ Μαχντί ήταν ανάμεσα στους απελευθερωθέντες, επειδή δεν πιστεύεται ότι πλέον αποτελούν απειλή. Πάντως, τη Δευτέρα αντάρτες σκότωσαν τουλάχιστον 5 άτομα στην Βαγδάτη.

    [05] Ισπανία: Συλλήψεις ύποπτων στρατολόγων για το ανταρτικό κίνημα στο Ιράκ

    20-12-2005

    Οι ισπανικές αρχές ανακοίνωσαν την σύλληψη 16 ατόμων διαφόρων εθνικοτήτων, με το αιτιολογικό ότι προσπαθούσαν να στρατολογήσουν για συμμετοχή στο ανταρτικό κίνημα στο Ιράκ. Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών, Χοσέ Αντόνιο Αλόνζο, οι συλληφθέντες είχαν στενές διασυνδέσεις με ανώτερα στελέχη της αλ Κάιντα. Η αστυνομία που διεκπεραίωσε τις εφόδους, εντόπισε χημικές ουσίες όπως κιτρικό οξύ και διαλυτικά, που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή εκρηκτικών. Πάντως, ορισμένα συστατικά απαραίτητα για την κατασκευή τους έλειπαν και έτσι ο κ. Αλόνζο δήλωσε ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι οι συλληφθέντες σχεδίαζαν επίθεση εντός της Ισπανίας.

    Περίπου 100 αστυνομικοί έλαβαν μέρος στις εφόδους που πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες πόλεις της Ισπανίας, συμπεριλαμβανομένων των Βαλεαρίδων νήσων. Οκτώ από τους υπόπτους είναι Μαροκινοί, ενώ οι υπόλοιποι είναι από την Αλγερία, την Αίγυπτο, την Γαλλία, την Γκάνα, το Ιράκ, την Σαουδική Αραβία, την Λευκορωσία και την ίδια την Ισπανία.

    [06] Νέα απόπειρα συνομιλιών ΕΕ-Ιράν

    20-12-2005

    Η Ευρωπαϊκή Ένωση δήλωσε ότι η Βρετανία, η Γαλλία και η Γερμανία πρόκειται να διεξάγουν νέο γύρο συνομιλιών με το Ιράν τη Τετάρτη για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης.

    Εκπρόσωπος της ΕΕ χαρακτήρισε την επερχόμενη συνάντηση στη Βιέννη 'συνομιλίες για τις συνομιλίες', όπως είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι θα συμμετάσχουν ανώτερα στελέχη.

    Το πρακτορείο Ρώυτερ φέρει διπλωμάτη να δηλώνει ότι οι συνομιλίες αυτές ενδεχομένως να ανοίξουν το δρόμο για περισσότερες διαπραγματεύσεις τον Ιανουάριο.

    Οι ευρωπαίοι πιέζουν το Ιράν να σταματήσει τα προγράμματα εμπλουτισμού πυρηνικών καυσίμων, που σύμφωνα με τις ΗΠΑ αποσκοπούν στη δημιουργία ατομικής βόμβας. Το Ιράν, όμως απορρίπτει τις καταγγελίες.

    Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, εδώ στη Ουάσιγκτον, ο Πρόεδρος Μπους δήλωσε ότι 'η διεθνής κοινότητα συμφωνεί' ότι το Ιράν δεν πρέπει να διαθέτει πυρηνικά όπλα. Και αναφέρθηκε σε πρόσφατα σχόλια του κυρίου Αχμαντινετζαντ που ζητούσε τη καταστροφή του Ισραήλ.

    Στο μεταξύ, ο Πρόεδρος του Ιράν, Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, διέταξε τα κρατικά μέσα ενημέρωσης να σταματήσουν να παίζουν δυτική ή 'άσεμνη', όπως την χαρακτήρισε, μουσική.

    Σύμφωνα με τα Ιρανικά μέσα ενημέρωσης τη Δευτέρα ο κύριος Αχμαντινετζάντ ζήτησε από τον κυβερνητικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα του Ιράν να επιβάλει το αίτημα του αυτό μέσα σε έξη μήνες.

    Ο κύριος Αχμαντινετζάντ επίσης ζήτησε από τη κυβέρνηση να επιβλέπει το περιεχόμενο των ξένων τηλεοπτικών προγραμμάτων και κινηματογραφικών παραγωγών.

    Να σημειωθεί, ότι οι συναυλίες και η μουσική εκπαίδευση στο Ιράν είχαν περιοριστεί πολύ από το καθεστώς το κληρικών, που ανέλαβε την εξουσία το 1979. Τα τελευταία χρόνια οι περιορισμοί είχαν χαλαρώσει.

    [07] Καμπούλ: Ορκίστηκε το νέο κοινοβούλιο του Αφγανιστάν

    20-12-2005

    O πρόεδρος του Αφγανιστάν, Χαμίντ Καρζάι, όρκισε τα νέα μέλη του κοινοβουλίου της χώρας, συμπεριλαμβανομένων και πρώην φυλάρχων, γυναικών και πρώην εξτρεμιστών των Ταλιμπάν. Ο κ. Καρζάι δήλωσε ότι ο σχηματισμός της πρώτης δημοκρατικά εκλεγμένης βουλής μετά από 30 χρόνια, δείχνει ότι ο λαός του Αφγανιστάν είναι ενωμένος. Αρκετοί ξένοι αξιωματούχοι παρευρέθηκαν στην τελετή στην Καμπούλ, συμπεριλαμβανομένου του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Ντίκ Τσέινυ, ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα συνεχιστεί η υποστήριξη των ΗΠΑ προς το Αφγανιστάν.

    Στην Ουάσινγκτον, ο πρόεδρος Μπούς χαιρέτησε την ανάληψη των καθηκόντων του νέου Αφγανικού κοινοβουλίου χαρακτηρίζοντας την ακρογωνιαίο λίθο στην μετάβαση της χώρας προς ένα Δημοκρατικό πολίτευμα που θα διέπεται από τον σεβασμό στους νόμους. Στο μεταξύ, οι αφγανικές δυνάμεις ασφαλείας είχαν λάβει θέσεις σε πολλά σημεία της Καμπούλ για να αποτρέψουν τυχόν βίαια περιστατικά κατά την τελετή της Δευτέρας. Όμως, στην ανατολική επαρχία Κουνάρ, μαχητές Ταλιμπάν σκότωσαν τρεις αστυνομικούς.

    [08] 20 νεκροί από συντριβή υδροπλάνου στο Μαϊάμι

    20-12-2005

    Υδροπλάνο με 20 επιβάτες εξερράγη στον αέρα στα ανοιχτά των ακτών του Μαϊάμι, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν όλοι οι επιβαίνοντες. Μέχρι στιγμής εντοπίστηκαν 19 σοροί.

    Το αεροσκάφος συνετρίβη λίγο μετά την απογείωση του από το Μαϊάμι με προορισμό τις Μπαχάμες. Οι αρχές δηλώνουν ότι τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται.

    Το υδροπλάνο συνετρίβη σε στενό πέρασμα που οδηγεί στο λιμάνι του Μαϊάμι, απ' όπου περνούν και όλα τα κρουαζιερόπλοια και τα εμπορικά πλοία από και προς το λιμάνι και θεωρείται η κυριότερη θαλάσσια πύλη προς τις νότιες ΗΠΑ. Οι αρχές της Φλόριντα ανακοίνωσαν ότι το πέρασμα αυτό θα παραμείνει κλειστό λόγω του δυστυχήματος, μέχρι νεοτέρας εντολής.

    [09] Ο Βενιαμίν Νετανιάχου νέος ηγέτης του Λικούντ

    20-12-2005

    Στο Ισραήλ, ο υπουργός εξωτερικών, Σιλβάν Σαλόμ, αποδέχτηκε την ήττα του στις εσωκομματικές εκλογές για την ηγεσία του κόμματος Λικούντ την οποία κέρδισε ο πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ, Βενιαμίν Νετανιάχου.

    Μέλη του κόμματος ψήφισαν τη Δευτέρα για να εκλέξουν τον αντικαταστάτη του Πρωθυπουργού, Αριέλ Σαρόν, που αποχώρησε από το κόμμα τον περασμένο μήνα.

    Σύμφωνα με τα exit poll ο κύριος Νετανιάχου, που διετέλεσε πρωθυπουργός από το 1996 μέχρι το 99, πήρε το 47 τοις εκατό των ψήφων και ο κ. Σαλόμ, το 32 τοις εκατό.

    Στις γενικές εκλογές του Μαρτίου, ο κύριος Νετανιάχου θα έχει να αντιμετωπίσει τον κύριο Σαρόν, που κατεβαίνει επικεφαλής του ψηφοδελτίου του νέου του κόμματος, Καντίμα.


    Voice of America: News in Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    voa2html v3.00 run on Wednesday, 21 December 2005 - 2:18:16 UTC