Browse through our Interesting Nodes on the Cyprus Issue Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek (PM), 97-07-02

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cyna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Εγγραφο ΟΗΕ - Απευθείας Συνομιλίες
  • [02] Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου
  • [03] Διεθνές Συνέδριο - Ξέπλυμα παράνομου χρήματος
  • [04] ΗΕ - Απευθείας Συνομιλίες
  • [05] ΑΚΕΛ - Μάριος Ηλιάδης
  • [06] Κληρίδης - επιστροφή - Αθήνα

  • [01] Εγγραφο ΟΗΕ - Απευθείας Συνομιλίες

    Λευκωσία,Κύπρος,02/07/1997 (ΚΥΠΕ - Μαρία Μάιλς)

    Το έγγραφο που θα παρασουσιάσουν τα Ηνωμένα Εθνη στον Πρόεδρο Κληρίδη και τον Τ/Κ ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς την Τετάρτη, 9 Ιουλίου, θα αναφέρει απόψεις και θα περιλαμβάνει σημεία αναφοράς που σχετίζονται με τις απευθείας διαπραγματεύσεις.

    Σε σημερινή συνέντευξή του στο ΚΥΠΕ, ο Αναπληρωτής Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Γκουστάβ Φεϊσέλ, ανέφερε ότι έχει λάβει διευκρινίσεις για το έγγραφο του Ντιέγκο Κόρντοβεζ, Εκπρόσωπο του ΓΓ στις συνομιλίες.

    "Ο κ. Κόρντοβεζ θα προβεί σε μια παρουσίαση με την οποία θα παραθέσει τις απόψεις του με σκοπό να διευκολύνει την έναρξη των διαπραγματεύσεων," εξήγησε ο κ. Φεϊσέλ, προσθέτοντας ότι ο εκπρόσωπος του ΓΓ θα παρουσιάσει και σημεία αναφοράς (talking points).

    Ωστόσο ο κ. Φεϊσέλ σημείωσε ότι ο κ. Κόρντοβεζ δεν έχει ολοκληρώσει την εργασία του για το εν λόγω έγγραφο, όμως υπογράμμισε ότι στόχος των ΗΕ είναι να "βοηθήσουν ώστε οι συνομιλίες να εξέλθουν οι συνομιλίες από τυχόν αδιέξοδο."

    Ο Αναπληρωτής Αντιπρόσωπος του Γ.Γ., που αναχωρεί το Σάββατο για τη Νέα Υόρκη μέσω Λονδίνου, επανέλαβε ότι "υπάρχουν τομείς στους οποίους διαφαίνονται μεγάλες διαφορές μεταξύ των θέσεων των δύο πλευρών αλλά και άλλοι τομείς στους οποίους οι διαφορές είναι μικρές."

    Οπως εξήγησε υπάρχουν μεγάλες διαφορές στις προσεγγίσεις των δύο πλευρών σε ότι αφορά θέματα της ομόσπονδης κυβέρνησης (π.χ. τον τρόπο λήψεως αποφάσεων), την κυριαρχία, την ασφάλεια, το εδαφικό, το προσφυγικό καθώς και την ενταξιακή πορεία της Κύπρου.

    Ο κ. Φεϊσέλ είπε επίσης ότι υπάρχει διαφορά απόψεων και στο θέμα των βασικών ελευθεριών, δηλαδή την ελευθερία εγκατάστασης και το δικαίωμα ιδιοκτησίας.

    Οσον αφορά την ελευθερία διακίνησης, σημείωσε, ότι οι απόψεις των δύο πλευρών δεν φαίνεται να είναι κάθετα αντίθετες.

    Στο μεταξύ, ο κ. Κόρντοβεζ, που βρίσκεται ακόμα στον Ισημερινό, θα μεταβεί σύντομα στη Νέα Υόρκη όπου θα έχει προκαταρτικές επαφές με τον κ. Φεϊσέλ πριν την έναρξη των απευθείας συνομιλιών.

    Τόσο ο Πρόεδρος Κληρίδης όσο και ο Τ/Κ ηγέτης Ραούφ Ντενκτάς θα συνοδεύονται από δύο συμβούλους κατά τη διάρκεια των συνομιλιών που θα πραγματοποιηθούν, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, στο συνεδριακό κέντρο Troutbeck. Δημοσιογραφικές πληροφορίες φέρουν τον Πρόεδρο Κληρίδη να συνοδεύεται από το Γενικό Εισαγγελέα Αλέκο Μαρκίδη και τον Υφυπουργό παρά τω Προέδρω, Παντελή Κούρο. Ο Ντενκτάς θα συνοδεύεται από τον Νετζατικίλ Ερτεγούν και τον Ερκούν Ολκούν.

    Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από τον πρώην πρέσβη της χώρας στην Κύπρο, Αλέξανδο Σάνδη και η Τουρκία από τον Αναπληρωτή Υφυπουργό Εξωτερικών Ινάλ Μπατού. Η Βρετανία θα εκπροσωπηθεί στο δείπνο στις 8 Ιουλίου και στην εναρκτήρια τελετή από τον Υπατο Αρμοστή της χώρας στη Λευκωσία, Ντέιβιντ Μάντεν, ενώ ο ειδικός αντιπρόσωπος της Βρετανίας για το Κυπριακό, Σερ Ντέιβιντ Χάνεϊ, θα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη στις 10 Ιουλίου.

    Η Ευρωπαϊκή Ενωση θα εκπροσωπηθεί από τον αντιπρόσωπο της λουξεμβουργιανής προεδρίας, Ιρλανδό πρέσβη Κέστερ Χίσλιπ, και πιθανότατα τον πρέσβη του Λουξεμβούργου στα ΗΕ.

    Οσον αφορά την αμερικανική παρουσία στο παρασκήνιο των συνομιλιών, οι ΗΠΑ θα εκπροσωπηθούν από τον Κέρι Κάβανο, Διευθυντή του Τμήματος Νοτιοευρωπαϊκών Υποθέσεων στο αμερικανικό ΥΠΕΞ.

    (ΚΥΠΕ/ΜΜ/ΜΧ)

    [02] Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου

    Λευκωσία,Κύπρος,02/07/1997 (ΚΥΠΕ)

    Ο Δείκτης Τιμών Μετοχών του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου διαμορφώθηκε στη σημερινή χρηματιστηριακή συνάντηση ως ακολούθως:

        Γενικός Δείκτης Τιμών Μετοχών           76.70 (+0.22)
    
        Ανώτατη:  82.46 (2/1/97)
        Κατώτατη: 73.90 (30/1/97)
    
        Δείκτες Τιμών ανά Κλάδο
    
        Τραπεζικοί Οργανισμοί                   84.76 (-0.01)
        Εγκεκριμένοι Επενδυτικοί Οργανισμοί     65.25 (+0.29)
        Ασφαλιστικοί Οργανισμοί                 61.30 (+0.81)
        Βιομηχανικές Εταιρείες                  80.08 (+1.15)
        Τουριστικές Επιχειρήσεις                64.37 (+0.11)
        Εμπορικές Εταιρείες                     49.87 (+0.04)
        Αλλες Εταιρείες                         62.09 (+0.15)
    
        Ογκος Συναλλαγών                        ΛK 708395.102
    
    Η διαφορά στις παρενθέσεις αντιπροσωπεύει την ποσοστιαία αύξηση (+) ή τη μείωση (-) του δείκτη από την προηγούμενη χρηματιστηριακή συνάντηση.
    (ΚΥΠΕ/ΜΧ)

    [03] Διεθνές Συνέδριο - Ξέπλυμα παράνομου χρήματος

    Λευκωσία,Κύπρος,02/07/1997 (ΚΥΠΕ)

    Διεθνές συνέδριο για το ξέπλυμα παράνομου χρήματος αρχίζει στις 7 Ιουλίου στη Λευκωσία, με τη συμμετοχή εμπειρογνωμώνων από τις ΗΠΑ, τη Βρετανία, την Ελβετία και άλλες χώρες.

    Το Συνέδριο θα ασχοληθεί μεταξύ άλλων με την επίδραση του οργανωμένου εγκλήματος στα τραπεζικά συστήματα διαφόρων χωρών της περιοχής και θα γίνουν εισηγήσεις για τη λήψη αποτελεσματικών μέτρων για την αποφυγή χρήσης του τραπεζικού συστήματος για το ξέπλυμα χρήματος που είναι προϊόν εγκληματικών ενεργειών.

    Το τριήμερο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Χίλτον θα προσφωνήσει ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Αυξέντης Αυξεντίου.

    (ΚΥΠΕ/ΚΝ/ΜΧ)

    [04] ΗΕ - Απευθείας Συνομιλίες

    Λευκωσία,Κύπρος,02/07/1997 (ΚΥΠΕ)

    Ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Ντιέγκο Κόρντοβεζ, προτίθεται να παρουσιάσει προφορικά τις απόψεις του στην Ε/κ και Τ/κ πλευρά κατά τις απευθείας συνομιλίες που θα πραγματοποιηθούν την ερχομένη βδομάδα, δήλωσε σήμερα ο Αναπληρωτής Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Γκούσταβ Φεϊσέλ.

    Διευκρινίζοντας προηγούμενες δηλώσεις που μετέδωσε το ΚΥΠΕ, ο κ. Φεϊσέλ είπε ότι κατά την πρώτη κλειστή συνάντηση με τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων, την Τετάρτη το απόγευμα της 9ης Ιουλίου, ο κ. Κόρντοβεζ προτίθεται να "παρουσιάσει προφορικά τις σκέψεις του που θα στοχεύουν να βοηθήσουν στην έναρξη των συζητήσεων."

    Ο κ. Κόρντοβεζ προτίθεται να δώσει στους δύο ηγέτες τα σημεία αναφοράς επί της παρουσίασής του.

    Σημειώνεται ότι την περασμένη βδομάδα ανακοινώθηκε ότι ο κ. Κόρντοβεζ θα παρουσίαζε έγγραφο στους ηγέτες των δύο κοινοτήτων στην πρώτη κλειστή συνάντηση της Τετάρτης.

    (ΚΥΠΕ/ΜΜ/ΜΧ)

    [05] ΑΚΕΛ - Μάριος Ηλιάδης

    Λευκωσία,Κύπρος,02/07/1997 (ΚΥΠΕ)

    Ο Μάριος Ηλιάδης είναι από σήμερα και εκτός δραματικού απροόπτου, ο βέβαιος υποψήφιος της αντιπολίτευσης για τις προεδρικές εκλογές, μετά την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ να προτείνει την υποψηφιότητά του στις Κομματικές Οργανώσεις Βάσης.

    Η Ολομέλεια της Κ.Ε. συνήλθε σήμερα το απόγευμα και ενέκρινε τη συμφωνία των κομμάτων ΑΚΕΛ - ΕΔΕΚ - ΕΔ.Η, για τη συνομολόγηση του "Συνασπισμού της ελπίδας", καθώς και το προσχέδιο των προγραμματικών θέσεων του Μάριου Ηλιάδη για το Κυπριακό.

    Με βάση τη σημερινή απόφαση, η Κ.Ε. θα πάρει την τελική απόφαση για τον υποψήφιο, σε 20 περίπου μέρες και αφού ολοκληρωθεί η συζήτηση στις ΚΟΒ, αλλά θεωρείται μάλλον απίθανο να ανατραπεί η απόφαση του Πολιτικού Γραφείου και της Κεντρικής Επιτροπής.

    Πάντως, ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Δημήτρης Χριστόφιας, σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρία, αναφέρθηκε σε "ακήρυκτο πόλεμο" και "κακόβουλες επιθέσεις" κατά της υποψηφιότητάς του Μάριου Ηλιάδη, από την ώρα που τα τρία κόμματα "εξήγγειλαν την πρόθεσή τους να έρθουν σε συμφωνία".

    Ο κ. Χριστόφιας σχολίαζε την σκοπιμότητα της αναφοράς στη σημερινή απόφαση της Κ.Ε. ότι η δημιουργία του Συνασπισμού "συνιστά μια έντιμη συμφωνία μεταξύ τριών κομμάτων που δεν παραβιάζει τις αρχές οποιουδήποτε κόμματος..."

    "Είναι απάντηση σε αυτές τις υποβολιμιαίες και κακόβουλες επιθέσεις", επεσήμανε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, προσθέτοντας ότι "ασφαλώς όλα τα κόμματα έχουν διαφορετικές εκτιμήσεις, αλλά υπάρχει και η κοινή συνισταμένη που είναι οι ομόφωνες προτάσεις του 1989 και οι ομόφωνες αποφάσεις του Εθνικού Συμβουλίου".

    Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, αφού είπε ότι "στη πορεία μπορεί να εμφανίζονται διαφορετικές εκτιμήσεις για χειρισμούς οι οποίοι θα γίνονται", ανέφερε ότι το κυριώτερο, είναι να "δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις της αλλαγής", με τη συσπείρωση των κομμάτων της αντιπολίτευσης, με την εξεύρεση κοινών συνισταμένων.

    Τόνισε επίσης, ότι με την ΕΔΕΚ δεν συζητήθηκε καθόλου "πόση και ποιά θα είναι η συμμετοχή των κομμάτων σε μια πιθανή κυβέρνηση", σημειώνοντας ότι το γεγονός αυτό, "δείχνει το αίσθημα της υπευθυνότητας των κομμάτων" και ότι αυτά "δεν ενδιαφέρονται για την καρέκλα, αλλά για την αλλαγή".

    Είπε ακόμα, ότι ο κ. Ηλιάδης θα ολοκληρώσει το πρόγραμμά του (έδωσε στα τρία κόμματα προσχέδιο αρχών), αφού πρώτα ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες - "κυλήσουν κατ'ευχήν" - και στη συνέχεια, θα εξεταστεί από το κάθε κόμμα, το πρόγραμμα του κοινού υποψηφίου στο σύνολό του.

    "Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι το ΑΚΕΛ δεν έχει τις όποιες επιφυλάξεις αρχής, πάνω σε αυτά τα οποία έχει καταθέσει ο κ. Μάριος Ηλιάδης", διευκρίνησε ο κ. Χριστόφιας.

    Στο μεταξύ, στη σημερινή απόφαση της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ αναφέρεται μεταξύ άλλων, ότι ο Συνασπισμός των τριών κομμάτων, "αποτελεί σημαντική πολιτική πράξη που διανοίγει νέες ελπιδοφόρες προοπτικές".

    Προστίθεται επίσης, ότι η δημιουργία του "συνιστά μια έντιμη συμφωνία μεταξύ τριών κομμάτων, που δεν παραβιάζει τις αρχές οποιουδήποτε κόμματος και στηρίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό και τη θέληση να δώσουν από κοινού τη μάχη των προεδρικών εκλογών".

    Σημειώνεται ακόμα, ότι ο Συνασπισμός "δεν αποτελεί ένα ιδεολογικό και παραταξιακό μέτωπο" και ότι μια νίκη στις προεδρικές εκλογές, "θα καταστεί η αφετηρία σωστών, υπεύθυνων και συλλογικών χειρισμών του Κυπριακού, δημοκρατικής και αξιοκρατικής εσωτερικής διακυβέρνησης και φιλολαϊκής κοινωνικο - οικονομικής πολιτικής".

    (ΚΥΠΕ/ΚΚ/ΜΧ)

    [06] Κληρίδης - επιστροφή - Αθήνα

    Λάρνακα,Κύπρος,02/07/1997 (ΚΥΠΕ)

    Σε επαναβεβαίωση των ορίων ασφαλείας, τα οποία δεν έρχονται σε αντίθεση με τις αποφάσεις του Εθνικού Συμβουλίου, προέβησαν οι κυβερνήσεις της Ελλάδας και της Κύπρου, δήλωσε απόψε επιστρέφοντας από την Αθήνα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γλαύκος Κληρίδης. Επίσης, τόνισε εμφαντικά ότι το θέμα της ένταξης της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ενωση, δεν θα συζητηθεί στις απευθείας συνομιλίες της Νέας Υόρκης. "Δεν νομίζω ότι τα ΗΕ θα ασχοληθούν με το θέμα της ενταξιακής πορείας. Είναι θέμα αρμοδιότητας της Ευρώπης και όχι των Ηνωμένων Εθνών", επεσήμανε.

    Σε δηλώσεις κατά την επιστροφή τους στο αεροδρόμιο Λάρνακας, ο Πρόεδρος Κληρίδης ανέφερε ότι στις συνομιλίες που είχε με την ελληνική κυβέρνηση, καθορίστηκε "σε γενικές γραμμές ποιά είναι τα όρια ασφαλείας μέσα στα οποία μπορούμε να διαπραγματευθούμε".

    Απαντώντας σε ερώτηση, αν συνάδουν με τις αποφάσεις του Εθνικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε ότι, "δεν είναι αντίθετα με τις θέσεις του Ε.Σ.", προσθέτοντας, ότι δεν υπάρχει λόγος να συνέλθει το Σώμα σε νέα συνεδρία πριν από τις απευθείας συνομιλίες.

    "Δεν έχουμε τίποτα το καινούριο. Το Ε.Σ. θα συνέλθει στην Αμίνια", είπε ο Πρόεδρος Κληρίδης, σημειώνοντας ότι "θα έχουμε τακτικές συναντήσεις, θα ενημερώνεται και φυσικά θα συζητούμε και θα ανταλλάσουμε απόψεις για τη λήψη αποφάσεων".

    Κληθείς να σχολιάσει τη σημερινή δήλωση του Αναπληρωτή Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ στην Κύπρο, Γκούσταβ Φεϊσέλ, ότι η ενημέρωση των δύο πλευρών στις 9 Ιουλίου θα είναι προφορική, ο Πρόεδρος Κληρίδης ανέφερε ότι από την πληροφόρηση που είχε "το λεγόμενο έγγραφο θα ήταν αυτό που λέμε talking points (σημεία αναφοράς), αυτά που θα μας πει προφορικώς. Επομένως, δεν εκπλήττομαι γιατί εδόθη αυτή η διευκρίνιση", ανέφερε.

    Πρόσθεσε επίσης, ότι τα σημεία αναφοράς θα αναφέρονται στις βασικές πτυχές του Κυπριακού, προσθέτοντας ότι αυτό "ήταν κάτι για το οποίο εμείς πάντοτε επιμέναμε, ότι πρέπει να επικεντρωθούμε πάνω στις βασικές πτυχές και όχι να αρχίσουμε με γενική συζήτηση για τη λύση του Κυπριακού".

    Για τη συνάντησή του με τον πρώην Πρωθυπουργό της Ελλάδας και επίτιμο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ανέφερε ότι έγινε ευρεία ανασκόπηση του Κυπριακού και της εσωτερικής κατάστασης στην Τουρκία και πώς αυτή επηρεάζει το εθνικό θέμα.

    Οπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο κ. Μητσοτάκης τον είχε ενημερώσει για τις συνομιλίες που είχε πρόσφατα στην Αγκυρα με τους Ντεμιρέλ - Γιλμάζ, όταν πήγε για να παραλάβει το Βραβείο Ιπεκτσί, πριν τη μετάβασή του στην Αθήνα.

    Είπε ακόμα, ότι με τον πρώην Πρωθυπουργό "καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η πραγματική προσπάθεια δεν είναι τώρα, αλλά μέσα στο 1998", και πρόσθεσε ότι με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, δεν κατέληξαν στο συμπέρασμα, ότι θα υπάρξει λύση.

    Κληθείς να προβεί σε εκτίμηση της συνάντησης που θα έχει με τον Αμερικανό Προεδρικό Απεσταλμένο, Ρίτσαρτ Χόλμπρουκ, ο Πρόεδρος Κληρίδης είπε ότι "θα θέλει να βολιδοσκοπήσει ποιά είναι τα βασικά θέματα και ποιές είναι οι θέσεις μας και να προσπαθήσει να διαπιστώσει αν θα υπάρχει διαλλακτικότητα σε οποιεσδήποτε από τις βασικές πτυχές".

    Είπε επίσης, ότι η προσπάθεια του Ρίτσαρτ Χόλμπρουκ θα είναι συνεχής και ότι συναντήσεις θα γίνουν και με απεσταλμένους άλλων χωρών για το Κυπριακό, που θα βρίσκονται στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια των απευθείας συνομιλιών.

    Σχολιάζοντας εξάλλου, την παρουσία στις συνομιλίες των Αθηνών του Υπουργού Εθνικής Αμύνης, Ακη Τσοχατζόπουλου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε "δεν υπάρχει καμμία αλλαγή θέσεων" των δύο κυβερνήσεων για το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα και τον προγραμματισμό του.

    Ερωτηθείς εάν θεωρεί τον Γιλμάζ διαλλακτικό σε σχέση με άλλους Τούρκους πολιτικούς, είπε ότι δεν θα ήθελε να τον κρίνει, αλλά σημείωσε, ότι "δεν πρέπει να ξεχνάμε" ότι συνέταιρος στη κυβέρνησή του θα είναι ο Μπουλέντ Ετζεβίτ ο οποίος, τόνισε, "δεν έχει δείξει ποτέ καμμιά διαλλακτική διάθεση για το Κυπριακό". Είπε ότι η κυβέρνηση που θα σχηματιστεί τώρα στην Τουρκία, "φαίνεται ότι θα είναι βραχύας ζωής" για να προετοιμάσει εκλογές τον Φεβρουάριο ή αργότερα και δεν θα θέλει να πάρει αποφάσεις.

    Ο Πρόεδρος Κληρίδης διέψευσε κατηγορηματικά, πληροφορίες του αθηναϊκού Τύπου, σύμφωνα με τις οποίες η κυπριακή κυβέρνηση δεν είναι ικανοποιημένη από το διορισμό του πρέσβη Αλέξανδρου Σάνδη, ως εκπροσώπου της Ελλάδας στις απευθείας συνομιλίες. Σχολιάζοντας πληροφορίες για την υποβολή νέας πρότασης εκ μέρους των ΗΕ στο στρατιωτικό διάλογο, ανέφερε ότι δεν πρόκειται για νέα πρόταση, αλλά για "διαφοροποίηση του τρόπου μετακίνησης των εγγύς φυλακίων".

    (ΚΥΠΕ/ΚΚ/ΜΧ)
    ΚΥΠΕ ΤΕΛΟΣ
    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html v1.04a run on Wednesday, 2 July 1997 - 20:48:21 UTC