Browse through our Interesting Nodes of Greek Local Authorities & Servers Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek, 02-07-08

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cyna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] (Κ) Επισκόπηση Κυπριακού Τύπου
  • [02] (Κ) Πρόεδρος Κληρίδης - Προεδρικές εκλογές
  • [03] (Κ) Τιμές Συναλλάγματος έναντι Κυπριακής Λίρας
  • [04] (Κ) Πρόεδρος Βουλής - Κάτοικοι Ακρωτηρίου - Κεραία
  • [05] (Κ) Φινλανδός Υπουργός - Επαφές
  • [06] (Κ) Βασιλείου - ΕΕ - Βρετανία - Βάσεις
  • [07] (Κ) Βασιλείου - Κυπριακό - Προεδρικές
  • [08] (Κ) Υπουργός Εξωτερικών - Κυπριακό
  • [09] (Κ) Παγκόσμιο Συμπόσιο Κυπρίων Πανεπιστημιακών - Εναρξη
  • [10] (Κ) Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου
  • [11] (Κ) Βασιλείου - Κυπριακό - Προεδρικές (Ορθή Επανάληψη)
  • [12] (Κ) Χρηματιστήριο - Μικρές απώλειες
  • [13] (Κ) Χριστόδουλος Χριστοδούλου - Διεθνές Συμπόσιο
  • [14] (K) ΥΠΕΞ - Φινλανδός Υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων
  • [15] (Κ) Πρόεδρος Βουλής - Πρόεδρος ιταλικής Βουλής
  • [16] (Κ) Βέλγιο - Γερουσία - Ψήφισμα - Αμμόχωστος

  • [01] (Κ) Επισκόπηση Κυπριακού Τύπου

    Το ενδεχόμενο σχέδιο, προερχόμενο από κύκλους τόσο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού, για αναβολή ή αποτροπή των προεδρικών εκλογών του 2003, η χθεσινή αντιπαράθεση μεταξύ του Προέδρου του ΔΗΣΥ Νίκου Αναστασιάδη, του Προέδρου του ΔΗΚΟ Τάσσου Παπαδόπουλου και του Προέδρου του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών Γιαννάκη Ομήρου και η έναρξη της κατάταξης νοεσυλλέκτων στην Εθνική Φρουρά, αποτελούν μερικά από τα θέματα που προβάλλουν οι σημερινές εφημερίδες.

    Η "Αλήθεια" στο κύριο της θέμα με τίτλο "Αυξάνονται οι αντιδράσεις για Τάσσο εντός του ΚΙΣΟΣ" γράφει ότι η νεολαία των Σοσιαλδημοκρατών εμμέσως πλην σαφώς προστέθηκε από χθες στις δυνάμεις που απορρίπτουν τον Τάσσο Παπαδόπουλο ως τον κατάλληλο υποψήφιο σε μια ενδεχόμενη τριμερή συνεργασία ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ και ΚΙΣΟΣ για τις προσεχείς προεδρικές εκλογές, προτάσσοντας το Γιαννάκη Ομήρου ως την πλέον κατάλληλη επιλογή για να φέρει τον επιζητούμενο πραγματικό εκσυγχρονισμό. Αλλού γράφει ότι από σήμερα αρχίζει η κατάταξη στα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων της Εθνικής Φρουράς των όσων γεννήθηκαν το 1985, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 12 Ιουλίου.

    "Το Θάρρος" γράφει στο κύριο του θέμα υπό τον τίτλο "Κόντρα Αναστασιάδη - Τάσσου" ότι απαντώντας στις δηλώσεις του κ. Παπαδόπουλου, ο οποίος αποκάλεσε την πολιτική της υπέρβασης του ΔΗΣΥ ως "ανέκδοτο", ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ τον προκάλεσε να κατέλθει αυτόνομα στις εκλογές, "παρά να ζητεί μέσα από συναλλαγές να χρισθεί υποψήφιος του ΑΚΕΛ". Αλλού γράφει ότι ο Υποδιοικητής επιχειρήσεων της Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών Χαρίτος Γιάγκου δήλωσε ότι η ΥΔΙΝ σε συνεργασία με άλλα αστυνομικά τμήματα διεξάγει έρευνες για να εξακριβώσει κατά πόσον ο Βρετανός έμπορος ναρκωτικών Μπράϊαν Ράιτ, γνωστός ως "Mr Big", βρίσκεται στην Πάφο.

    Ο "Πολίτης" στο κύριο θέμα υπό τον τίτλο "Σχέδιο λύσης και αναβολή εκλογών" αναφέρεται στις σοβαρές καταγγελίες που διατύπωσε χθες ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Χριστόφιας για προσπάθεια από κύκλους του εξωτερικού και του εσωτερικού, αναβολής ή αποτροπής των προεδρικών εκλογών του προσεχούς Φεβρουαρίου. Ο "Π" προβάλλει επίσης αποκλειστικές δηλώσεις του Γενικού Εισαγγελέα Αλέκου Μαρκίδη στην εφημερίδα, ότι "μόνο η λύση και το περιεχόμενο της μπορεί να συνεπάγεται αναβολή των εκλογών συνεπεία του ότι θα εισέλθουμε αμέσως σε μεταβατική περίοδο". Σε άλλο δημοσίευμα γράφει ότι μικρής έκτασης πετρελαιοκηλίδα εντοπίστηκε χθες στον κόλπο της Λάρνακας σε απόσταση 3 περίπου ναυτικών μιλίων από τις ακτές της Δεκέλειας.

    "Η Σημερινή" στεγάζει το κύριο της θέμα υπό τον τίτλο "Μακελειό στην άσφαλτο" και γράφει ότι "σκηνές αλλοφροσύνης" εκτυλίχθηκαν χθες το απόγευμα στο δρόμο Ακακίου - Λευκωσίας και ψες στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, λόγω φοβερού δυστυχήματος με απολογισμό μια νεκρή και δέκα τραυματίες, ανάμεσά τους και τρία παιδιά. Αλλού γράφει ότι περισσότεροι φοιτητές με το ερώτημα της διαγραφής αναμένεται να υπάρχουν φέτος στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, σε σχέση με το περασμένο εξάμηνο. Σημειώνει ότι τα περισσότερα ποσοστά αποτυχίας παρουσιάζονται στη Σχολή Θετικών Επιστημών.

    "Ο Φιλελεύθερος" στο κύριο θέμα του υπό τον τίτλο "Αγγλική σφραγίδα στα νέα έγγραφα" γράφει ότι το Λονδίνο ασκεί πιέσεις για να προχωρήσουν τα Ηνωμένα Εθνη στην υποβολή εγγράφων στις απευθείας συνομιλίες για το Κυπριακό. Αλλού γράφει ότι ο Χωρεπίσκοπος Αρσινόης Γεώργιος δήλωσε ότι ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος δεν είναι σε θέση να εκφέρει ούτε γνώμη, ούτε λόγο, σε μια προσπάθεια να χαλιναγωγήσει τους Ιεράρχες που ευνοούν μετάβαση των μελών της Ιεράς Συνόδου στην Αθήνα για να διαβουλευθούν με τον προκαθήμενο της Εκκλησίας της Κύπρου, σημειώνοντας ότι δεν πρέπει να κρύβονται πίσω από το δάχτυλο για την κατάσταση της υγείας του.

    [02] (Κ) Πρόεδρος Κληρίδης - Προεδρικές εκλογές

    Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γλαύκος Κληρίδης δήλωσε σήμερα ότι δεν έχουν γίνει οποιεσδήποτε σκέψεις για παράταση της θητείας του.

    Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του Προέδρου της Βουλής ότι υπάρχει σχέδιο για αναβολή των προεδρικών εκλογών του 2003, ο Πρόεδρος Κληρίδης τόνισε πως "καμία σκέψη δεν έγινε για παράταση θητείας του νυν Προέδρου ή οτιδήποτε άλλο".

    Η τοποθέτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας έγινε στο περιθώριο του Παγκόσμιου Συμποσίου Κυπρίων Πανεπιστημιακών, που άρχισε σήμερα στη Λευκωσία.

    [03] (Κ) Τιμές Συναλλάγματος έναντι Κυπριακής Λίρας

    
    
    Eπίσημες Τιμές Συναλλάγματος έναντι της Κυπριακής Λίρας
    για πράξεις άμεσης παράδοσης
    ----------------------------------
    Κατά τη συνεδρίαση καθορισμού τιμών συναλλάγματος στις 08/07/2002
    διαμορφώθηκαν οι πιο κάτω ισοτιμίες για πράξεις άμεσης παράδοσης, που
    οι τράπεζες είναι υπόχρεες να εφαρμόσουν στις συναλλαγές με αξία
    μεγαλύτερη των ΛΚ 12.000 αν τούτο έχει συμφωνηθεί εκ των προτέρων με τον πελάτη:
    
    Τηλεγραφικά Εμβάσματα
    -----------------------------------------------------------------
    Πώληση          Αγορά
    -----------------------------------------------------------------
    ΕΥΡΩ                             1,7210          1,7313
    Δολάριο ΗΠΑ                      1,6955          1,7056
    Λίρα Αγγλίας                     1,1073          1,1139
    -----------------------------------------------------------------
    
    Δελτίο Ενδεικτικών Τιμών Συναλλάγματος
    -----------------------------------
    
    Τηλεγραφικά Εμβάσματα
    -----------------------------------------------------------------
    Πώληση          Αγορά
    -----------------------------------------------------------------
    
    ΓΕΝ Ιαπωνίας                     201,0368        202,6450
    Δολάριο Αυστραλίας                 3,0053          3,0293
    Δολάριο Καναδά                     2,5723          2,5928
    Κορώνα Δανίας                     12,7780         12,8802
    Κορώνα Νορβηγίας                  12,5607         12,6611
    Κορώνα Σουηδίας                   15,7659         15,8920
    Φράγκο Ελβετίας                    2,5269          2,5471
    

    [04] (Κ) Πρόεδρος Βουλής - Κάτοικοι Ακρωτηρίου - Κεραία

    Τα διαβήματα της Βουλής για ματαίωση της απόφασης των Βρετανών να εγκαταστήσουν νέα μεγάλη κεραία στην περιοχή του υδροβιότοπου της Αλυκής Ακρωτηρίου θα συνεχιστούν, δήλωσε ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Χριστόφιας, "αλλά, αποφασιστικός παράγοντας για την τύχη της αντένας", πρόσθεσε, "είναι και η θέση της κυβέρνησης, της εκτελεστικής εξουσίας".

    [05] (Κ) Φινλανδός Υπουργός - Επαφές

    Ο Υπουργός Εξωτερικού Εμπορίου και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Φινλανδίας Γιάρι Βιλέν, ο οποίος πραγματοποιεί από σήμερα διήμερη επίσημη επίσκεψη στο νησί, έγινε το μεσημέρι δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Γλαύκο Κληρίδη. Νωρίτερα είχε συνάντηση με τον Επικεφαλής της Διαπραγματευτικής Αντιπροσωπείας για την Ενταξη της Κύπρου στην ΕΕ Γιώργο Βασιλείου.

    Σε δηλώσεις του μετά από συνάντηση με τον Φινλανδό αξιωματούχο, ο κ. Βασιλείου είπε πως "η επίσκεψη του στην Κύπρο έχει ιδιαίτερη σημασία, λαμβάνοντας υπόψη ότι σύντομα η ΕΕ θα πρέπει να πάρει τις αποφάσεις της για τις υπό ένταξη χώρες".

    [06] (Κ) Βασιλείου - ΕΕ - Βρετανία - Βάσεις

    Αρχίζουν αύριο στις Βρυξέλλες συνομιλίες μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας, της βρετανικής κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το θέμα του καθεστώτος των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο μετά την ένταξη του νησιού στην ΕΕ.

    [07] (Κ) Βασιλείου - Κυπριακό - Προεδρικές

    Την ανάγκη όπως ο Ειδικός Σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό Αλβαρο ντε Σότο αρχίσει να παίζει πιο ενεργό ρόλο στις απευθείας συνομιλίες για το Κυπριακό τόνισε σήμερα ο Επικεφαλής της Διαπραγματευτικής Αντιπροσωπείας για την Ενταξη της Κύπρου στην ΕΕ και Πρόεδρος των ΕΔΗ Γιώργος Βασιλείου, εκφράζοντας την ελπίδα ότι "ο ΓΓ του ΟΗΕ θα δώσει τη δυνατότητα στον κ. ντε Σότο να παίξει πιο ενεργό ρόλο στην όλη υπόθεση".

    [08] (Κ) Υπουργός Εξωτερικών - Κυπριακό

    Ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης δεν απέκλεισε σήμερα το ενδεχόμενο τα Ηνωμένα Εθνη να παρουσιάσουν μέχρι τον Οκτώβριο ολοκληρωμένο σχέδιο λύσης του Κυπριακού, τονίζοντας ότι δεν μεθοδεύεται τίποτα για το ενδεχόμενο αναβολής των προεδρικών εκλογών του 2003.

    Κληθείς στο περιθώριο του Παγκόσμιου Συμποσίου Κυπρίων Πανεπιστημιακών να σχολιάσει τη δήλωση του Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Χριστόφια ότι μεθοδεύεται από κύκλους του εξωτερικού και του εσωτερικού αναβολή ή αποτροπή των προεδρικών εκλογών, ο κ. Κασουλίδης είπε ότι "δεν μεθοδεύεται τίποτα".

    Μακάρι, είπε, "να υπήρχε διέξοδος στο αδιέξοδο και λύση του Κυπριακού και τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά". Είπε πως σε τέτοια περίπτωση η ηγεσία του τόπου θα εξετάσει την κατάσταση συλλογικά και συνυπεύθυνα.

    [09] (Κ) Παγκόσμιο Συμπόσιο Κυπρίων Πανεπιστημιακών - Εναρξη

    Δεν δικαιολογείται αισιοδοξία για τις προσπάθειες λύσης του Κυπριακού πριν από την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γλαύκος Κληρίδης, προσφωνώντας τις εργασίες του Παγκοσμίου Συμποσίου Κυπρίων Πανεπιστημιακών που άρχισε σήμερα στη Λευκωσία.

    Είπε, επίσης, ότι παρά τις τουρκικές απειλές, η Κύπρος θα ενταχθεί στην ΕΕ, με λύση ή χωρίς λύσης του Κυπριακού.

    [10] (Κ) Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου

    
    
    Ο Δείκτης Τιμών Μετοχών του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου
    διαμορφώθηκε στη σημερινή χρηματιστηριακή συνάντηση ως ακολούθως:
    
    Γενικός Δείκτης ΧΑΚ                            93,31 (-0,21)
    
    Συνολικό Ποσό Συναλλαγών      £    496.105
    
    Δείκτης FTSE/CYSE 20         CYP   147.284    396,73 (-0,15)
    
    Δείκτες Τιμών Ανά Κλάδο
    
    Τραπεζικοί Οργανισμοί         £     66.737    112,46 (-0,09)
    Εγκεκριμένοι Επενδυτικοί
    Οργανισμοί                £      6.767     83,50 (-0,58)
    Ασφαλιστικοί Οργανισμοί       £      4.178     27,37 (-3,56)
    Βιομηχανικές Εταιρείες        £     18.133     60,16 (-1,12)
    Τουριστικές Επιχειρήσεις      £    213.685     82,17 (-0,13)
    Εμπορικές Εταιρείες           £      3.779     20,17 ( 0,40)
    Ετ. Οικοδομήσιμων Υλών        £      4.463     53,65 ( 0,47)
    Ετ. Πληροφορικής              £      6.347      3,18 (-0,93)
    Ετ. Χρηματοοικονομικών Υπηρ.  £     21.727     13,92 ( 1,16)
    Ετ. Ιχθυοπαραγωγής & Εμπορίας
    ψαριών                    £         62     15,76 (-1,93)
    Ξενοδοχεία                    £     16.537     51,21 (-0,97)
    Αλλες Εταιρείες               £    117.473     88,16 (-0,23)
    
    * Η τρίτη στήλη παρουσιάζει την ποσοστιαία μεταβολή του
    

    [11] (Κ) Βασιλείου - Κυπριακό - Προεδρικές (Ορθή Επανάληψη)

    Την ανάγκη όπως ο Ειδικός Σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό Αλβαρο ντε Σότο αρχίσει να παίζει πιο ενεργό ρόλο στις απευθείας συνομιλίες για το Κυπριακό τόνισε σήμερα ο Επικεφαλής της Διαπραγματευτικής Αντιπροσωπείας για την Ενταξη της Κύπρου στην ΕΕ και Πρόεδρος των ΕΔΗ Γιώργος Βασιλείου, εκφράζοντας την ελπίδα ότι "ο ΓΓ του ΟΗΕ θα δώσει τη δυνατότητα στον κ. ντε Σότο να παίξει πιο ενεργό ρόλο στην όλη υπόθεση".

    [12] (Κ) Χρηματιστήριο - Μικρές απώλειες

    Με μικρές απώλειες της τάξης του 0,21% έκλεισε τη σημερινή χρηματιστηριακή συνάντηση η αγορά, η οποία παρουσίασε αρνητική εικόνα σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στην υψηλότερη τιμή της ημέρας τις 93,31 μονάδες. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στις 496 χιλιάδες λίρες, εκ των οποίων 202 χιλιάδες λίρες ή ποσοστό 40,9% του όγκου συναλλαγών συγκέντρωσε η μετοχή της Top Kinisis Travel, ως αποτέλεσμα προσυμφωνημένων συναλλαγών.

    [13] (Κ) Χριστόδουλος Χριστοδούλου - Διεθνές Συμπόσιο

    Τον ζωτικής σημασίας ρόλο που πρέπει και μπορούν να διαδραματίσουν διεθνείς οργανισμοί, όπως το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η Διεθνής Τράπεζα, παρέχοντας οικονομική και τεχνοκρατική βοήθεια και στήριξη, τόνισε ο Διοικητικής της Κεντρικής Τράπεζας Χριστόδουλος Χριστοδούλου, εκπροσωπώντας την Κύπρο στο Συμπόσιο των Διοικητών των Κεντρικών Τραπεζών, πενήντα και πλέον χωρών της Ευρώπης και άλλων ηπείρων, καθώς και της Κοινοπολιτείας, που διοργάνωσε η Τράπεζα της Αγγλίας.

    [14] (K) ΥΠΕΞ - Φινλανδός Υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων

    Η ΕΕ είναι δεσμευμένη στις αποφάσεις του Ελσίνκι όπως αυτές επαναλήφθηκαν στη Σύνοδο Κορυφής της Σεβίλλης τον περασμένο μήνα, επεσήμανε σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικού Εμπορίου και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Φινλανδίας Γιάρι Βιλέν, εκφράζοντας την ελπίδα όπως η ΕΕ εντάξει στους κόλπους της μιαν ενωμένη Κύπρο, χωρίς όμως αυτό να αποτελεί προϋπόθεση για την ένταξη στην ΕΕ.

    Ο κ. Βιλέν, ο οποίος πραγματοποιεί από σήμερα διήμερη επίσημη επίσκεψη στο νησί, μιλώντας σε κοινή δημοσιογραφική διάσκεψη με τον Υπουργό Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη, εξέφρασε την ελπίδα όπως η κυβέρνηση της Τουρκίας χρησιμοποιήσει την επιρροή της και συμβάλει στην εξεύρεση λύσης του Κυπριακού.

    Ο Φινλανδός Υπουργός, σε μήνυμα προς τους Τ/Κ, εξέφρασε την ελπίδα όπως υπάρξει δέσμευση εκ μέρους της τ/κ πλευράς να συνεχιστούν οι απευθείας συνομιλίες και να επισπευσθούν, με στόχο την εξεύρεση λύσης η οποία θα είναι προς όφελος και των δύο κοινοτήτων.

    [15] (Κ) Πρόεδρος Βουλής - Πρόεδρος ιταλικής Βουλής

    Ο κύβος για ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ενωση ερρίφθη, τόνισε σήμερα ο Πρόεδρος της ιταλικής Βουλής των Αντιπροσώπων Πιέρ Φερντινάντο Κασίνι, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η μη επίλυση του Κυπριακού δεν μπορεί να είναι αιτία για μη ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ.

    Ο κ. Κασίνι, που μιλούσε μέσω διερμηνέα ύστερα από συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Χριστόφια, τον οποίο προσκάλεσε να επισκεφθεί το συντομότερο δυνατό τη Ρώμη, επεσήμανε ότι "τα χαρτιά" για υπογραφή της ένταξης της Κύπρου στην ΕΕ "είναι έτοιμα", καθώς η Κύπρος ολοκλήρωσε τις διαπραγματεύσεις της με την ΕΕ, ικανοποιώντας όλες τις παραμέτρους που ζητούσε η Ενωση.

    [16] (Κ) Βέλγιο - Γερουσία - Ψήφισμα - Αμμόχωστος

    Στο κενό έπεσε προσπάθεια της τουρκικής καταγωγής Βελγίδας γερουσιαστή Φατιμά Πεχλιβάν του φλαμανδόφωνου σοσιαλιστικού κόμματος να περάσει στη βελγική Γερουσία ψήφισμα για την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς της Αμμοχώστου, μέσω του οποίου επιχειρούσε την έμμεση αναγνώριση του ψευδοκράτους.

    Τελικά, η κ. Πεχλιβάν κατέθεσε νέα αναθεωρημένη πρόταση αρχικά στην Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων και στη συνέχεια στην ολομέλεια της βελγικής Γερουσίας, η οποία εγκρίθηκε με συντριπτική πλειοψηφία.


    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html v2.00 run on Monday, 8 July 2002 - 17:49:14 UTC