Contribute to the HR-Net Forum Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News Bulletin in Greek, 06-05-08

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Πρόεδρος Βουλής - Σύνδεσμος Πολεμιστών Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου
  • [02] Παιδοβουλευτές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο - EUROSCOLA
  • [03] Λονδίνο - Δήμοι Λαπήθου - Καραβά - Συναντήσεις
  • [04] δυο κωμοπόλεις και γενικότερα για την Κύπρο.
  • [05] ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
  • [06] Χριστόφιας - Αναστασιάδης - Προεδρία Βουλής - Ιράν
  • [07] ΑΚΕΛ - Κυπριανού - Επαναπροσέγγιση - ΡΤΚ
  • [08] ΚΣ ΕΔΕΚ - Ομήρου - Θρησκευτικές ομάδες
  • [09] Ευρωπαϊκό Κόμμα - Ευρωπαϊκό Δημοκρατικό Κόμμα - Διακήρυξη για Κύπρο
  • [10] Λεμεσός - Πρόεδρος ΕΔΗ - Δηλώσεις
  • [11] Κίνημα Οικολόγων - Περδίκης - Πολύτεκνοι ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΚΥΠΕ - 08/05/2006

  • [01] Πρόεδρος Βουλής - Σύνδεσμος Πολεμιστών Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου

    Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Δημήτρης Χριστόφιας δήλωσε χθες πως η Τουρκία καταπατά στην Κύπρο κάθε έννοια και αρχή του διεθνούς δικαίου, παραβιάζει βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και αρνείται να συνεργαστεί για την αποκατάστασή τους, προσθέτοντας ότι προκαλεί με τη στάση της τα Ηνωμένα Εθνη και την Ευρωπαϊκή Ενωση, στην οποία προσδοκεί να γίνει μέλος.

    Σε χαιρετισμό του σε εκδήλωση του Παγκύπριου Συνδέσμου Πολεμιστών Β' Παγκοσμίου Πολέμου, στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της 61ης Επετείου της λήξης του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ο κ. Χριστόφιας είπε πως ''η Τουρκία δύναται να ακολουθεί αυτή την πολιτική και συνεχώς προκαλεί τη διεθνή κοινότητα γιατί έχει την ανοχή ή και τη στήριξη ισχυρών δυνάμεων στην παγκόσμια πολιτική κονίστρα''.

    Εξέφρασε την αποφασιστικότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας όπως συνεχίσει τον αγώνα μέχρι την τελική δικαίωση της Κύπρου, εμμένοντας ''σε λύση διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας που θα διασφαλίζει τον τερματισμό της κατοχής, την αποστρατιωτικοποίηση, την επανένωση του κράτους και του λαού της πατρίδας μας, που θα αποκαθιστά τα ανθρώπινα δικαιώματα και ελευθερίες για όλους τους Κυπρίους''.

    Οπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Βουλής ''όταν η μνήμη γυρίζει πίσω στον τιτάνιο αγώνα που έδωσε η ανθρωπότητα στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο για να πρυτανεύσει το διεθνές δίκαιο και η ειρήνη στον κόσμο, ο κυπριακός λαός απευθύνεται ξανά προς τη διεθνή κοινότητα και την καλεί να εφαρμόσει και στην Κύπρο αυτές τις αρχές για τη διαφύλαξη των οποίων η ανθρωπότητα έχυσε αίμα''.

    Επιπρόσθετα, ο κ. Χριστόφιας είπε πως φέρνει στη μνήμη του τη συμμετοχή και τη συμβολή του κυπριακού λαού στον αντιφασιστικό αγώνα των λαών. ''Η Κύπρος με τις 30 και πλέον χιλιάδες εθελοντές στον πόλεμο, είναι συγκριτικά η πρώτη χώρα παγκοσμίως σε εθελοντική συμμετοχή'', είπε.

    Ωστόσο, ανέφερε πως ''το τίμημα της συμμετοχής ήταν βαρύ, αφού πέραν των δυόμισι χιλιάδων αιχμαλωτίστηκαν, εκατοντάδες ήταν οι τραυματίες και περισσότεροι από 600 οι νεκροί που βρίσκονται σε 49 κοιμητήρια 18 χωρών''.

    [02] Παιδοβουλευτές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο - EUROSCOLA

    Αναχωρεί στις 1030 σήμερα το πρωί, για το Στρασβούργο, αντιπροσωπεία 30 Παιδοβουλευτών της Α΄και Β' θητείας της Παιδοβουλής για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα EUROSCOLA του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

    Στο πρόγραμμα συμμετέχουν μαθητές από τα 25 κράτη μέλη και άλλα 5 κράτη που της Ευρώπης ή της Μεσογείου.

    Στο πλαίσιο των εργασιών του προγράμματος, που θα αρχίσει την Τρίτη το πρωί και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της ίδιας μέρας, οι μαθητές θα χωρισθούν σε έξι ομάδες εργασίας και θα ανταλλάξουν απόψεις γύρω από τις ευρωπαϊκές προτεραιότητες.

    Τα θέματα των έξι ομάδων είναι : «Ευρωπαϊκό Σύνταγμα και δημοκρατία», «Περιβάλλον, μεταφορές, ενέργεια», «Η θέση της Ευρώπης στον κόσμο», «Νεότητα, παιδεία και πολιτισμός», «Το μέλλον της Ευρώπης», «Κοινωνική πολιτική και απασχόληση».

    Ακολούθως θα παρουσιασθούν εκθέσεις, ενώπιον της Ολομέλειας των συμμετεχόντων.

    Συντονιστής της κυπριακής αποστολής είναι η Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Παγκύπριας Συντονιστικής Επιτροπής Προστασίας και Ευημερίας του Παιδιού (ΠΣΕΠΕΠ) Νινέττα Καζαντζή.

    [03] Λονδίνο - Δήμοι Λαπήθου - Καραβά - Συναντήσεις

    Συναντήσεις με αξιωματούχους του Φόρειν Οφφις και ομάδα βουλευτών θα έχει σήμερα αντιπροσωπεία των Δήμων Λαπήθου και Καραβά, με επικεφαλής τους δυο Δημάρχους, Αθω Ελευθερίου και Γιαννάκη Παπαϊωάννου.

    Η αντιπροσωπεία, η οποία βρίσκεται από προχθές στο Λονδίνο, θα επιδώσει σήμερα στην έδρα της πρωθυπουργίας επιστολή απευθυνόμενη στον Πρωθυπουργό Τόνι Μπλερ.

    Θα συναντήσει, επίσης, με τον Υπατο Αρμοστή της Κύπρου στο Λονδίνο Πέτρο Ευτυχίου και τον Πρόεδρο της Εθνικής Κυπριακής Ομοσπονδίας Χάρη Σοφοκλείδη.

    Χθες το απόγευμα οι δυο Δήμαρχοι μίλησαν σε συγκέντρωση Λαπηθιωτών και Καραβιωτών, που διοργανώθηκε από το Σύνδεσμο Λαπήθου, στο Κυπριακό Κοινοτικό Κέντρο και στην οποία προήδρευσε ο Πρόεδρος του οργανισμού Χρυσόστομος Παπαπαύλου.

    Οι δυο Δήμαρχοι έδωσαν μια περιεκτική ενημέρωση για τις δραστηριότητες που είχαν αναπτυχθεί κατά τον περασμένο χρόνο και μέχρι τώρα φέτος και για τα όσα προγραμματίζονται για το υπόλοιπο του χρόνου με ειδική αναφορά στο θέμα του σφετερισμού περιουσιών που ανήκουν σε Ελληνοκύπριους και στην ανάγκη δημιουργίας προϋποθέσεων για λύση του Κυπριακού.

    Τόνισαν, σε σχέση μ αυτό, τη σημασία της συνάντησης του Παρισιού που για να καρποφορήσει χρειάζεται η θετική ανταπόκριση της Τουρκίας και των Τουρκοκυπρίων.

    Βάση της λύσης, ανέφεραν, πρέπει να είναι η διασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όλων των νομίμων κατοίκων της Κύπρου.

    Η αντιπροσωπεία βρίσκεται από προχθές, στο Λονδίνο για σειρά ενημερωτικών επαφών για τις συνέπειες από την τουρκική κατοχή, για τις

    [04] δυο κωμοπόλεις και γενικότερα για την Κύπρο.

    [05] ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    [06] Χριστόφιας - Αναστασιάδης - Προεδρία Βουλής - Ιράν

    Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων και ΓΓ του ΑΚΕΛ Δημήτρης Χριστόφιας, κληθείς χθες να σχολιάσει τις δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΣΥ Νίκου Αναστασιαδη στην εφημερίδα "Σημερινή" για τη διεκδίκηση από μέρους του της προεδρίας της Βουλής, είπε πως ο κ. Αναστασιάδης μπορεί να διεκδικήσει και την προεδρία της Βουλής και την προεδρία της Δημοκρατίας, προσθέτοντας πως γι' αυτό θα τοποθετηθούν οι βουλευτές και ο κυπριακός λαός.

    Κληθείς να πει εάν ο ίδιος θα επαναδιεκδικήσει την προεδρία της Βουλής, είπε ότι «θεωρείται κάπως φυσιολογικό ότι θα επαναδιεκδικήσω την προεδρία της Βουλής».

    Σε δηλώσεις του πριν την εκδήλωση του Παγκύπριου Συνδέσμου Πολεμιστών Β' Παγκοσμίου Πολέμου, με την ευκαιρία της 61ης Επετείου της λήξης του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ο κ. Χριστόφιας είπε: «Ο κ. Αναστασιάδης μπορεί να διεκδικήσει και την προεδρία της Βουλής και την προεδρία της Δημοκρατίας. Και τα κόμματα, οι βουλευτές θα τοποθετηθούν όπως και ο κυπριακός λαός».

    Ερωτηθείς εάν πιστεύει ότι ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ θα συνεχίσει να παραμένει στην αντιπολίτευση, ο κ. Χριστόφιας εξέφρασε την εκτίμηση πως «ο κυπριακός λαός θα αποφασίσει να τον αφήσει στην αντιπολίτευση».

    Σε ό,τι αφορά την επαναδιεκδίκηση της προεδρίας της Βουλής από τον ίδιο, ανέφερε πως «οι σχεδιασμοί αυτοί θα πρέπει να τεθούν μετά από τις εκλογές», προσθέτοντας, ωστόσο, πως «θεωρείται κάπως φυσιολογικό να επαναδιεκδικήσω την προεδρία της Βουλής».

    [07] ΑΚΕΛ - Κυπριανού - Επαναπροσέγγιση - ΡΤΚ

    Πλήγμα στην επαναπροσέγγιση επέφερε το δημοψήφισμα της 24ης Απριλίου 2004, δήλωσε χθες ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, προσθέτοντας όμως ότι το πλήγμα αυτό είναι προσωρινό και ξεπερνιέται.

    Σε ομιλία του στο πολιτικό μνημόσυνο του Κύπρου Κυπριανού, που διοργάνωσαν οι Λαϊκές Οργανώσεις Δαλίου, ο κ. Κυπριανού ανέφερε πως το Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό Κόμμα, το οποίο χαρακτήρισε ως ''πρωταγωνιστή της επαναπροσέγγισης'', είχε συμφωνήσει με το ΑΚΕΛ για τη λύση του Κυπριακού, προσθέτοντας ότι ''δυστυχώς οι φίλοι της ηγεσίας του ΡΤΚ στα τελευταία χρόνια, όταν αναλήφθηκαν εντατικές προσπάθειες για λύση του Κυπριακού, σταδιακά ταυτίστηκαν με θέσεις πολύ διαφορετικές από αυτές που είχαμε συμφωνήσει από κοινού''.

    Σύμφωνα με τον κ. Κυπριανού, ''η διαφορετική τοποθέτηση στο δημοψήφισμα και το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δημιούργησαν δικαιολογημένη απογοήτευση ανάμεσα στους Τ/Κ συμπατριώτες μας, με αποτέλεσμα η επαναπροσέγγιση θα δεχτεί πλήγμα, το οποίο είναι προσωρινό και ξεπερνιέται''.

    ''Μέσα στις σημερινές συνθήκες, καθήκον των ηγεσιών, αλλά και του κόσμου της Αριστεράς και στις δύο κοινότητες είναι η συνέχιση και η εντατικοποίηση των προσπαθειών για επαναπροσέγγιση, ώστε να γίνουν κατανοητές οι ανησυχίες των δύο κοινοτήτων και να αναληφθούν από κοινού οι προσπάθειες για επανένωση στη βάση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ, των Συμφωνιών Υψηλού Επιπέδου για λύση διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας, καθώς και του ευρωπαϊκού δικαίου'', είπε.

    Παράλληλα, ο κ. Κυπριανού είπε πως το ΑΚΕΛ θεωρεί πως υπάρχουν διαφορετικές φιλοσοφίες επαναπροσέγγισης. ''Η δική μας φιλοσοφία θεωρεί την επαναπροσέγγιση μέρος του αντικατοχικού αγώνα του λαού μας. Θεωρούμε ότι η επαναπροσέγγιση είναι καθήκον των ιδίων των Κυπρίων, Ε/Κ και Τ/Κ και των οργανώσεων που τους εκφράζουν και τους εκπροσωπούν'', είπε.

    [08] ΚΣ ΕΔΕΚ - Ομήρου - Θρησκευτικές ομάδες

    Ο Πρόεδρος του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου δήλωσε χθες ότι το Κίνημα του προσβλέπει στη δημιουργική συμμετοχή των θρησκευτικών ομάδων στη νέα πορεία της Κύπρου μέσα στο νέο ευρωπαϊκό περιβάλλον.

    Σε δηλώσεις του σε συγκέντρωση των Μαρωνιτών που πραγματοποιήθηκε μετά τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό των Χαρίτων στη Λευκωσία, ο κ. Ομήρου ανέφερε πως το ΚΣ ΕΔΕΚ θεωρεί ''πολύτιμο πλούτο για την κυπριακή κοινωνία και συγκριτικό πλεονέκτημα την ύπαρξη θρησκευτικών ομάδων που εμπλουτίζουν τον πολιτισμό''.

    ''Τιμούμε την προσφορά των θρησκευτικών κοινοτήτων της χώρας μας στην οικονομία, στους θεσμούς και τον πολιτισμό'', ανέφερε.

    Οπως είπε ο κ. Ομήρου ''το ΚΣ ΕΔΕΚ τιμά τις θρησκευτικές ομάδες, τις αγκαλιάζει με στοργή και απλώνει το χέρι του για μια ελπιδοφόρα πορεία για ολόκληρο τον κυπριακό λαό Ελληνοκύπριους, Τουρκοκύπριους, Αρμένιους, Μαρωνίτες και Λατίνους''.

    [09] Ευρωπαϊκό Κόμμα - Ευρωπαϊκό Δημοκρατικό Κόμμα - Διακήρυξη για Κύπρο

    Υπέρ μιας λύσης στο Κυπριακό, συμβατής με το ευρωπαϊκό κεκτημένο και στη βάση των ψηφισμάτων των ΗΕ και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τάσσεται το Ευρωπαϊκό Δημοκρατικό Κόμμα, καλώντας την Τουρκία, σε διακήρυξή του με την ολοκλήρωση προχθές των εργασιών του Συμβουλίου του στην Πράγα, να αποσύρει τα στρατεύματά της και τους Τούρκους εποίκους από το κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου και να αναγνωρίσει την Κυπριακή Δημοκρατία, χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση.

    Οπως αναφέρει το Ευρωπαϊκό Κόμμα σε ανακοίνωσή του, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δημοκρατικού Κόμματος και Πρωθυπουργός της Ιταλίας Ρομάνο Πρόντι, σε προσωπικό του μήνυμα προς το ΕΥΡΩΚΟ, μεταξύ άλλων εύχεται ''κάθε επιτυχία στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές''.

    Στις εργασίες του Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Δημοκρατικού Κόμματος παρέστησαν εκ μέρους του Ευρωπαϊκού Κόμματος της Κύπρου οι Νίκος Κουτσού και Μιχάλης Λουκά.

    ''Τα μέλη του Συμβουλίου'', αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΥΡΩΚΟ, ''υιοθέτησαν πλήρως τις θέσεις που ανέπτυξε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κόμματος και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δημοκρατικού Κόμματος Νίκος Κουτσού αναφορικά με το Κυπριακό και τις σχέσεις Τουρκίας - ΕΕ''.

    ''Σε διακήρυξη - καταπέλτη που εξέδωσε το Ευρωπαϊκό Δημοκρατικό Κόμμα'', προσθέτει η ανακοίνωση, ''τάσσεται υπέρ της επίτευξης μιας ευρωπαϊκής λύσης στο Κυπριακό, στην οποία θα τυγχάνουν σεβασμού το ευρωπαϊκό κεκτημένο και τα ανθρώπινα δικαιώματα''.

    [10] Λεμεσός - Πρόεδρος ΕΔΗ - Δηλώσεις

    Με την πολιτική του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας οδηγεί τον τόπο στη διχοτόμηση, δήλωσε χθες ο Πρόεδρος των ΕΔΗ Μιχάλης Παπαπέτρου, ο οποίος κάλεσε τον Πρόεδρο Παπαδόπουλο να εξηγήσει στον κυπριακό λαό πώς σκοπεύει να αποφύγει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

    Σε δηλώσεις του στη Λεμεσό, ο κ. Παπαπέτρου ανέφερε πως «οι πολίτες έχουν κουραστεί από την πλειοδοσία των υποσχέσεων παραμονές εκλογών», και πρόσθεσε ότι «ιδιαίτερα τα συγκυβερνώντα κόμματα ανακαλύπτουν σήμερα πολύ σημαντικά ζητήματα, τα οποία προβάλλουν μπροστά στον κυπριακό λαό και υπόσχονται τη λύση τους».

    Αναφερόμενος στην πολιτική της κυβέρνησης, ο Πρόεδρος των ΕΔΗ δήλωσε πως «είναι γνωστή από παλιά η ταύτιση του Προέδρου της Δημοκρατίας με την πολιτική του κυρίου Δούντα του Έλληνα Πρέσβη, ο οποίος μας εισηγείτο να παραπέμψουμε το κυπριακό σε βάθος χρόνου περιμένοντας να αλλάξουν οι συνθήκες για να γίνουν καλύτερες».

    Ο Πρόεδρος των ΕΔΗ επέκρινε επίσης τη στάση του ΓΓ του ΑΚΕΛ Δημήτρη Χριστόφια, αναφέροντας ότι «ο κ. Χριστόφιας μας είπε πριν 2 χρόνια ότι το σχέδιο Άναν επανενώνει την Κύπρο, ότι αποκαθιστά τα ανθρωπινά δικαιώματα έστω και σταδιακά, μας απαλλάσσει από την κατοχή και δημιουργεί συνθήκες ειρηνικής συμβίωσης Ε/κ και Τ/Κ». Πρόσθεσε ότι ο ΓΓ του ΑΚΕΛ «τελικά καταπολέμησε ένα τέτοιο σχέδιο και μας είπε ότι υπάρχει μια καλύτερη λύση».

    Αναφερόμενος στον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, ο κ. Παπαπέτρου είπε πως αντί η ηγεσία να υπερασπιστεί αυτούς που στήριξαν την απόφαση του κόμματος πριν δυο χρόνια και ψήφισαν ''ναι'' στο δημοψήφισμα, «δυστυχώς παραπέμπει την κρίση στο μέλλον όταν θα κρίνει λέει η ιστορία».

    [11] Κίνημα Οικολόγων - Περδίκης - Πολύτεκνοι

    Ο ΓΓ του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών Γιώργος Περδίκης δήλωσε χθες πως η πολιτεία οφείλει να διευκολύνει στο μέγιστο δυνατό βαθμό τη γυναίκα - μητέρα και την οικογένεια, ώστε να μπορεί να λειτουργεί μέσα στη σύγχρονη κοινωνία με τρόπο που να μη δρα κατασταλτικά στην απόκτηση τέκνων.

    Σε δηλώσεις του στη γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας, την οποία διοργάνωσε η Παγκύπρια Οργάνωση Πολυτέκνων, ο κ. Περδίκης είπε πως το Κίνημα του στηρίζει τα αιτήματα των πολυτέκνων και ιδιαίτερα αυτά τα οποία σχετίζονται με τη μητρότητα, προσθέτοντας πως υποστηρίζει την επέκταση του δικαιώματος πολύτεκνης μάνας, ώστε να καλυφθούν όλες τις πολύτεκνες μάνες, ανεξάρτητα αν παίρνουν σύνταξη ή όχι.

    Οπως ανέφερε ο κ. Περδίκης ''πρέπει να επεκταθεί και να ενισχυθεί το επίδομα γονικής φροντίδας σε όλες τις μονογονικές οικογένειες και τις ανύπανδρες ή διαζευγμένες μητέρες''.

    Σε ό,τι αφορά τις εργαζόμενες μητέρες, ο ΓΓ του Κινήματος Οικολόγων είπε πως ''πρέπει να τύχουν υποστήριξης με επέκταση της δωρεάν προδημοτικής εκπαίδευσης και της βρεφοκομικής φροντίδας''.

    ''Η έννοια της μητρότητας'', κατέληξε, ''συνδέεται άμεσα με την έννοια της Μητέρας Γης, που αποτελεί τη βάση της Οικολογικής Ιδεολογίας''.

    © 2005 The Cyprus News Agency. All rights reserved.


    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html 2.01 run on Monday, 8 May 2006 - 14:23:08 UTC