Browse through our Interesting Nodes on Education in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus Broadcasting Corporation: News in Greek, 03-07-22

Cyprus Broadcasting Corporation: News in ELOT928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Cyprus Broadcasting Corporation at <http://www.cybc.com.cy/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΙΣΑΓΩΓΗ
  • [02] ΕΚΠΡΟ ΑΠΟΡΡΗΤΑ
  • [03] ΕΓΓΡΑΦΑ
  • [04] ΧΑΣΙΚΟΣ ΕΓΓΡΑΦΑ Ν
  • [05] ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
  • [06] ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΡΕΣΕΡ
  • [07] ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΤΡΙΤΟ
  • [08] ΠΑΤΑΚΙ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ
  • [09] ΓΚΙΟΥΛ ΚΥΠΡΙΑΚΟ
  • [10] ΝΤΕΝΚΤΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
  • [11] ΜΠΛΕΡ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ
  • [12] ΛΙΒΕΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΙ
  • [13] ΚΙΝΑ ΣΕΙΣΜΟΣ Ν
  • [14] ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ
  • [15] ΠΑΠΠΟΥΣ ΦΥΤΑ
  • [16] ΣΚΕΤΣ ΒΡΑΒΕΙΑ
  • [17] ΠΕΡΙΛΗΨΗ
  • [18] ΚΑΙΡΟΣ ΤΡΙΤΗ 22/07/2003

  • [01] ΕΙΣΑΓΩΓΗ

    Αμεση και πλήρη διεξαγωγή έρευνας ζήτησε ο πρόεδρος Παπαδόπουλος για την ανεύρεση απορρήτων εγγράφων σε σακκούλες σκουπιδιών.

    Προς εξομάλυνση φαίνεται να οδηγείται η κρίση που ξέσπασε στους κόλπους των Ενωμένων Δημοκρατών

    Την αξιοποίηση του ευρωπαϊκού χώρου για προώθηση του θέματος των αγνοουμένων ζητά η Επιτροπή Συγγενών Αγνοουμένων

    Ημέρα Δικαιοσύνης για την Κύπρο ανακηρύχθηκε στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης η εικοστή Ιουλίου 2003

    Ο Αμπντουλλάχ Γκιούλ αρχίζει επαφές στην Ουάσιγκτων

    Δεν μετανιώνει δήλωσε ο Τόνι Μπλερ για τον πόλεμο στο Ιράκ

    [02] ΕΚΠΡΟ ΑΠΟΡΡΗΤΑ

    Αμεση και πλήρη διεξαγωγή έρευνας ζήτησε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας για την υπόθεση διαρροής απορρήτων εγγράφων, τα οποία βρέθηκαν σε σακκούλες σκουπιδιών. Το θέμα αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Φιλελεύθερος. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κύπρος Χρυσοστομίδης δήλωσε ότι την έρευνα διεξάγει ένας από τους υπαρχηγούς της αστυνομίας και ότι το θέμα θεωρείται από την κυβέρνηση ιδιαίτερα σοβαρό. Διερευνάται ιδιαίτερα, είπε ο εκπρόσωπος, ποιος ήταν ο τελευταίος κάτοχος των απορρήτων εγγράφων, ενώ παράλληλα οι αρχές καταβάλλουν προσπάθεια για ανάκτηση των εγγράφων αυτών, προκειμένου να φυλαχθούν. Ο κύριος Χρυσοστομίδης απηύθυνε έκκληση για αποφυγή δημοσίευσης ευαίσθητων πληροφοριών, τα οποία περιλαμβάνονται στα έγγραφα. Ο εκπρόσωπος απέφυγε να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο αναφορικά με την απαίτηση του πρώην υπουργού Αμυνας Σωκράτη Χάσικου για παραίτηση του πολιτικού προϊσταμένου του Υπουργείου, όπου σημειώθηκε η διαρροή των εγγράφων και ζήτησε αναμονή για το πόρισμα της έρευνας, η οποία δυνατόν να συμπληρωθεί και σήμερα. Ο κύριος Χρυσοστομίδης επεσήμανε ότι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, από την πρώτη στιγμή της ανάληψης της εξουσίας, έδωσε αυστηρότατες οδηγίες για την τήρηση του απορρήτου των εγγράφων. Ζήτησε συγκεκριμένα τα απόρρητα να παραμένουν στην κατοχή μόνο των Υπουργών και σε κανένα τρίτο. Παραδέχθηκε ωστόσο ότι αναφορικά με τη διαδικασία καταστροφής των απορρήτων εγγράφων υπάρχουν μόνο διοικητικές οδηγίες και όχι κανονισμοί.

    [03] ΕΓΓΡΑΦΑ

    Σύμφωνα με την εφημερίδα Φιλελεύθερος τα έγγραφα, πολλά από τα οποία έχουν την ένδειξη "άκρως απόρρητο", βρέθηκαν εκτεθειμένα σε δημόσιο χώρο σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών. Στο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης ότι αρκετά έγγραφα είναι ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια της Κύπρου. Περιλαμβάνονται συγκεκριμένα αποφάσεις του υπουργικού Συμβουλίου για την τελευταία πενταετία, μυστικές εκθέσεις του υπουργείου Αμυνας καί του ΓΕΕΦ, σημαντικά σημειώματα της ΚΥΠ, εκθέσεις για οπλικά συστήματα και στρατιωτικές συμφωνίες μέ άλλες χώρες.

    [04] ΧΑΣΙΚΟΣ ΕΓΓΡΑΦΑ Ν

    Ερωτηματικά για το πού καί πώς βρέθηκαν τα απόρρητα έγγραφα εξέφρασε ο πρώην υπουργός Αμυνας καί αντιπρόεδρος του Δησύ Σωκράτης Χάσικος. Σε δηλώσεις στο Τρίτο ο κύριος Χάσικος είπε ότι αρκετά από τα έγγραφα, τα οποία αναφέρονται στο δημοσίευμα, αφορούσαν θέματα που είχαν συζητηθεί στο Υπουργικό, αλλά δεν είχαν διανεμηθεί τα σχετικά έγγραφα. Ο κύριος Χασικός χαρακτήρισε σοβαρό το θέμα και ζήτησε τη διεξαγωγή έρευνας για να διευκρινισθεί ο ακριβής χώρος καί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκαν τα έγγραφα.

    [05] ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

    Εξάλλου ο Πρόεδρος των Ενωμένων Δημοκρατών Γιώργος Βασιλείου σχολιάζοντας σε διάσκεψη τύπου το δημοσίευμα του Φιλελευθέρου είπε ότι είναι κρίμα αυτό που έγινε. Πρόσθεσε ωστόσο, ότι στον ίδιο η Ευρωπαϊκη Ενωση ποτέ δεν έθεσε επίσημα θέμα φύλαξης των απορρήτων εγγράφων.

    [06] ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΡΕΣΕΡ

    Προς εξομάλυνση φαίνεται να οδηγείται η κρίση που ξέσπασε στους κόλπους των Ενωμένων Δημοκρατών, με πρωταγωνιστές τους Μιχάλη Παπαπέτρου και Γιώργο Χριστοφίδη. Ο πρόεδρος των ΕΔΗ Γιώργος Βασιλείου, μιλώντας σε δημοσιογραφική διάσκεψη για τη χθεσινή συνεδρία της Εκτελεστικής Γραμματείας του Κινήματος, είπε ότι το Κίνημα είναι ενωμένο και δεν τίθεται θέμα διάσπασης. Υπάρχουν, είπε διαφορετικές απόψεις, μεταξύ των στελεχών, αλλά αυτό είναι θεμιτό και επιθυμητό, γιατί μέσα από την αντιπαλότητα μπορεί να βγει το σωστό. Ανέφερε ακόμη ότι υπάρχει πλήρης συμφωνία απόψεων στο Κυπριακό και ότι στόχος είναι η ένταξη μιας ενωμένης Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

    [07] ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΤΡΙΤΟ

    Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Συγγενών Αγνοουμένων Νίκος Θεοδοσίου τόνισε την ανάγκη αξιοποίησης του ευρωπαίκού χώρου για προώθηση του θέματος των αγνοουμένων. Ο κύριος Θεοδοσίου ανέφερε ότι αρκετοί συγγενείς αγνοουμένων μεταβαίνουν στα κατεχόμενα ζητώντας πληροφορίες για τα προσφιλή τους πρόσωπα καί ήδη έχουν συλλέξει κάποιες πληροφορίες. Προειδοποίησε, ωστόσο, ότι οι μεμονωμένες κινήσεις δυνατόν να δημιουργήσουν προβλήματα στη διερεύνηση του θέματος και τόνισε ότι η πρωτοβουλία θα πρέπει να γίνει συντονισμένα καί με σωστή καθοδήγηση. Είπε επίσης ότι στη συνάντηση με τον Πρόεδρο Παπαδοπουλο την πρώτη Αυγούστου, θα γίνει ενημέρωση καί συντονισμός για τα επόμενα βήματα.

    [08] ΠΑΤΑΚΙ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ

    Ο Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Τζορτζ Πατάκι ανακήρυξε σε ειδική τελετή στο Μανχάταν, την εικοστή Ιουλίου 2003, ως "Ημέρα Δικαιοσύνης για την Κύπρο" για την Πολιτεία της Νέας Υόρκης. Στην τελετή παρέστησαν ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, ηγετικά στελέχη της ελληνοαμερικανικής κοινότητας και οι Γενικοί Πρόξενοι Κύπρου και Ελλάδας. Σε ανακοίνωση του ο Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, καταδικάζει την τουρκική εισβολή και τις τραγικές της συνέπειες, χαρακτηρίζοντας την Κύπρο ως την τελευταία χώρα στην Ευρώπη που βρίσκεται κάτω από ξένη κατοχή. Απευθυνόμενος στους ομογενείς, ο κύριος Πατάκι, τόνισε ότι πρέπει να υπάρξει δικαιοσύνη στην Κύπρο για να δοθεί η δυνατότητα στον κόσμο όχι απλώς να διαπερνά την "πράσινη γραμμή" αλλά να μπορεί να επιστρέψει και να ζήσει στους τόπους που γεννήθηκε και να αποκτήσει και πάλι την περιουσία του. Εξέφρασε επίσης την ευχή ότι από τη θέση του Κυβερνήτη θα μπορέσει να εκδώσει προκήρυξη όχι που να καλεί για δικαιοσύνη αλλά που να γιορτάζει την ημέρα απονομής δικαιοσύνης στην Κύπρο.

    [09] ΓΚΙΟΥΛ ΚΥΠΡΙΑΚΟ

    Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αμπντουλλάχ Γκιούλ δήλωσε ότι αυτό που είναι σημαντικό είναι να επιτευχθεί λύση στο Κυπριακό, είτε μέσω του σχεδίου Ανάν είτε με κάποιους άλλους τρόπους, που να μπορεί να γίνει αποδεκτή και από τις δύο πλευρές. Υποστήριξε επίσης ότι γίνεται δουλειά επί του θέματος και ότι όταν αυτή τη φορά επαναρχίσουν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών στην Κύπρο, μπορεί να καταλήξουν σε αποτέλεσμα. Ο Αμπντουλλάχ Γκιούλ, ο οποίος από σήμερα πραγματοποιεί επίσκεψη στις Ηνωμένες Πολιτείες, είχε ερωτηθεί κατά πόσο συμμερίζεται την άποψη του Ραούφ Ντενκτάς ότι το σχέδιο Ανάν είναι νεκρό.

    [10] ΝΤΕΝΚΤΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Για τεχνητή και ψεύτικη προσέγγιση στο Κυπριακό, μιλά τώρα ο Ραούφ Ντενκτάς και εκφράζει την ελπίδα ότι ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Κόφι Ανάν, να μην επιτρέψει ξανά μια τέτοια προσέγγιση, επηρεαζόμενος από τα δημοσιεύματα, όπως είπε, στον ελληνοκυπριακό Τύπο και τις δηλώσεις του προέδρου Παπαδόπουλου. Ο Ντενκτάς, ο οποίος σχολίαζε δηλώσεις του προέδρου Παπαδόπουλου για διαπραγμάτευση στη βάση του σχεδίου Ανάν, είπε πως ό ίδιος θα συνεχίσει να κάμνει τα απαραίτητα βήματα για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο πλευρών. Αναφερόμενος στην επιστολή του προέδρου Παπαδόπουλου προς τον Κόφι Ανάν, ο Ντενκτάς ισχυρίστηκε πως τίποτε δεν έχει αλλάξει στην ελληνοκυπριακή ηγεσία και ότι παραμένει η επιθυμία της να μετατρέψει τους Τουρκοκυπρίους σε μειονότητα και ανακοίνωσε ότι θα δώσει την απαιτούμενη απάντηση στην επιστολή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

    [11] ΜΠΛΕΡ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ

    Ο βρετανός πρωθυπουργος Τόνι Μπλερ δήλωσε ότι δεν μετανιώνει για τον πόλεμο στο Ιράκ, παρά τα ερωτηματικά που εγείρονται για την ορθότητά της απόφασής του, ύστερα και από το θάνατο του Βρετανού επιστήμονα Ντέηβιντ Κέλι. Μιλώντας σε Κινέζους φοιτητές στο πλαίσιο περιοδείας του στην Ασία, ο Βρετανός Πρωθυπουργός ανέφερε ότι παρά την πολιτική κρίση που ξέσπασε γύρω από το θάνατο του Κέλι, ο ίδιος δεν μετανιώνει που ανέλαβε δράση εναντίον του Ιράκ. Δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι το Ιράκ προσπαθούσε να αναπτύξει όπλα μαζικής καταστροφής, είπε ο Τόνι Μπλέρ. Η εφημερίδα "Ιντηπέντεντ" επικαλούμενη αξιωματούχο του βρετανικού Υπουργείου Αμυνας, αποκαλύπτει ότι το πρωθυπουργικό γραφείο ήταν αυτό που αποφάσισε να δοθεί στη δημοσιότητα το όνομα του Κέλι, ως υπευθύνου για τις διαρροές πληροφοριών στο Μπι Μπι Σι, αναφορικά με τις παραποιήσεις εκθέσεων για το ιρακινό οπλοστάσιο. Σύμφωνα με την εφημερίδα το Υπουργείο Αμυνας είχε αντιταχθεί στη δημοσιοποίηση του ονόματος του καθηγητή, που βρέθηκε νεκρός, αλλά οι υπηρεσίες του πρωθυπουργού Μπλερ, υποχρέωσαν το Υπουργείο να ανακοινώσει στις 9 Ιουλίου ότι ο Κέλι ήταν πιθανότατα η πηγή των πληροφοριών του Μπι Μπι Σι. Νέα δημοσκόπηση που δημοσίευσε σήμερα η εφημερίδα "Γκάρντιαν" καταδεικνύει ότι το 54 τοις εκατόν των Βρετανών είναι δυσαρεστημένο από την πολιτική Μπλερ.

    [12] ΛΙΒΕΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΙ

    Το υπουργείο Αμυνας της Λιβερίας ανακοίνωσε ότι τις τελευταίες ημέρες σκοτώθηκαν περισσότεροι από 600 άμαχοι στις συγκρούσεις μεταξύ των κυβερνητικών δυνάμεων και των ανταρτών, στην πρωτεύουσα Μονρόβια. Εκατόν από αυτούς έχασαν τη ζωή τους όταν βγήκαν προς αναζήτηση τροφίμων και νερού. Και ενώ ο εμφύλιος μαίνεται στη χώρα, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν κινητοποιήσει τεσσερισήμισυ χιλιάδες πεζοναύτες για ενδεχόμενη ανάπτυξή τους στη χώρα.

    [13] ΚΙΝΑ ΣΕΙΣΜΟΣ Ν

    Δώδεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και 270 τραυματίσθηκαν από ισχυρό σεισμό μεγέθους έξι κόμμα δύο βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ που συγκλόνισε το βράδυ την επαρχία Γιουνάν της νοτιοδυτικής Κίνας. Από το σεισμό κατέρρευσαν 846 κτίρια, ενώ εκατόν πενήντα χιλιάδες άνθρωποι έμειναν άστεγοι.

    [14] ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ

    Ο βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού, Πρόδρομος Προδρόμου, υπεβλήθη σε θωρακοχειρουργική επέμβαση αφαίρεσης μικρού τμήματος της κορυφής του δεξιού πνεύμονα στο Αμερικανικό Ινστιτούτο Καρδιάς, στη Λευκωσία. Ανακοίνωση των θεραπόντων ιατρών αναφέρει ότι η υγεία του κυρίου Προεδρόμου εξελίσσεται ομαλά και αναμένεται να παραμείνει στο Ινστιτούτο για τις επόμενες τέσσερις με πέντε ημέρες. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η επέμβαση επιβαλλόταν διότι ο κύριος Προδρόμου υπέφερε από πνευμοθώρακα, που δεν μπορούσε να αποθεραπευτεί με συντηρητικά μέσα.

    [15] ΠΑΠΠΟΥΣ ΦΥΤΑ

    Στο σπίτι του άρρωστου παππού τους φέρονται να καλλιεργούσαν φυτά κάνναβης δύο αδέλφια από το Λιοπέτρι. Επειτα από έρευνα της αστυνομίας σε σπίτι ογδοντάχρονου γέροντα, που έγινε χθες βράδυ στο Λιοπέτρι, βρέθηκαν έξι φυτά κάνναβης. Ο γέροντας μεταφέρθηκε στα γραφεία της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών Αμμοχώστου, λόγω όμως της προχωρημένης ηλικίας του δεν κατέστη δυνατό να ανακριθεί και αφέθηκε ελεύθερος. Με βάση μαρτυρία, η Αστυνομία αναζήτησε δύο εγγονούς του γέροντα από τους οποίους ο ένας συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ ο άλλος αναζητείται από την αστυνομία.

    [16] ΣΚΕΤΣ ΒΡΑΒΕΙΑ

    Σε τελετή που έγινε στην Αίθουσα Ανδρέα Χριστοφίδη στο Θεατράκι του Ρίκ, απονεμήθηκαν τα βραβεία του Διαγωνισμού Συγγραφής Κυπριώτικου Σκετς 2002 με αθλοθέτη τη Συνεργτική Πιστωτική Εταιρεία Στροβόλου. Το πρώτο βραβείο απονεμήθηκε στον Αντρέα Κουκίδη για το σκέτς του "Νείεν καεί η σταλαμή", το δεύτερο στο Θεοχάρη Αριστοδήμου για το σκετς του "Το νεφικόν" και το τρίτο βραβείο στη Μάγδα Πρωτοπαπά για το σκετς της "Η παλιοκαρκόλα". Επαινοι απονεμήθηκαν στο σκετς του Δήμου Αντρέου "Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" και το σκετς της Τούλας Χρυσοστόμου "Το ποδήλατο". Τα βραβεία απένειμαν οι Αντώνης Δράκος, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ρίκ, Χρήστος Αργυρίδης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΠΕ Στροβόλου, Μάριος Μαυρίκιος, Γενικός Διευθυντής του Ρικ και Αντώνης Κουταλιανός, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ρικ.

    [17] ΠΕΡΙΛΗΨΗ

    Αμεση και πλήρη διεξαγωγή έρευνας ζήτησε ο πρόεδρος Παπαδόπουλος για την ανεύρεση απορρήτων εγγράφων σε σακκούλες σκουπιδιών.

    Προς εξομάλυνση φαίνεται να οδηγείται η κρίση που ξέσπασε στους κόλπους των Ενωμένων Δημοκρατών

    Την αξιοποίηση του ευρωπαϊκού χώρου για προώθηση του θέματος των αγνοουμένων ζητά η Επιτροπή Συγγενών Αγνοουμένων

    Ημέρα Δικαιοσύνης για την Κύπρο ανακηρύχθηκε στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης η εικοστή Ιουλίου 2003

    Ο Αμπντουλλάχ Γκιούλ αρχίζει επαφές στην Ουάσιγκτων

    Δεν μετανιώνει δήλωσε ο Τόνι Μπλερ για τον πόλεμο στο Ιράκ

    [18] ΚΑΙΡΟΣ

    Δελτίο Καιρού

    Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Ωστόσο, τοπικές νεφώσεις που θα σχηματισθούν στα ορεινά ενδέχεται να φέρουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί έως νοτιοδυτικοί, ασθενείς έως μέτριοι, τριών έως τεσσάρων μποφόρ και τοπικά έως δυνατοί πέντε μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα παράλια έως ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα φθάσει στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 33 στα νότια παράλια, στους 29 στα δυτικά και στους 27 στα υψηλότερα ορεινά. Απόψε ο καιρός θα παραμείνει γενικά αίθριος. Σε μερικές παράλιες περιοχές θα σχηματισθεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί έως βορειοδυτικοί ασθενείς, δύο έως τριών μποφόρ και η θάλασσα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 19 στα υψηλότερα ορεινά. Ο κίνδυνος για πυρκαγιές είναι εξαιρετικά μεγάλος σε όλες τις δασικές περιοχές.


    Cyprus Broadcasting Corporation: News in ELOT928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    rik2html v1.00 run on Tuesday, 22 July 2003 - 12:24:31 UTC