Browse through our Interesting Nodes about Foreign Delegations in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus Broadcasting Corporation: News in Greek, 03-07-23

Cyprus Broadcasting Corporation: News in ELOT928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Cyprus Broadcasting Corporation at <http://www.cybc.com.cy/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΙΣΑΓΩΓΗ
  • [02] ΕΓΓΡΑΦΑ Ν
  • [03] ΧΡΥΣΟ-ΤΡΥΦΩΝ
  • [04] ΤΡΥΦΩΝ-ΧΡΥΣΟ
  • [05] ΑΚΚΕΛΙΔΟΥ
  • [06] ΑΒΕΡΩΦ-ΧΑΣΙΚΟΣ
  • [07] ΧΡΙΣΤΟ- ΠΙΤΤΟ-ΣΑΒΒΙΔ
  • [08] ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΥΣΤΙΚΑ Ν
  • [09] ΔΗΣΥ ΕΓΓΡΑΦΑ
  • [10] ΟΜΗΡΟΥ ΕΓΓΡΑΦΑ
  • [11] ΝΕΟ ΕΓΓΡΑΦΑ
  • [12] ΓΙΟΥΔΕΣ ΧΟΥΣΕΙΝ
  • [13] ΣΟΡΟΙ ΧΟΥΣΕΙΝ
  • [14] ΓΙΟΙ ΙΣΤΟΡΙΑ
  • [15] ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ
  • [16] ΙΡΑΚ ΗΠΑ
  • [17] ΣΑΝΤΑΜ ΜΗΝΥΜΑ
  • [18] ΚΕΛΙ ΚΑΣΕΤΑ
  • [19] ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ
  • [20] ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ Ν
  • [21] ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑ
  • [22] ΟΜΟΝΟΙΑ - ΙΡΤΙΣ Ν
  • [23] ΠΕΡΙΛΗΨΗ
  • [24] ΚΑΙΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 23/7/03

  • [01] ΕΙΣΑΓΩΓΗ

    Διαστάσεις προσλαμβάνει η υπόθεση των απορρήτων κυβερνητικών εγγράφων που βρέθηκαν εκτεθειμένα σε σακούλες σκουπιδιών στο υπουργείο Υγείας

    Η Κυβέρνηση θα αναμένει το πόρισμα της αστυνομικής έρευνας πριν προβεί σε δηλώσεις

    Ο Δησύ κατηγόρησε την κυβέρνηση για ανεύθυνους χειρισμούς και ζήτησε παραίτηση της υπουργού Υγείας.

    Οι δυο γιοι του Σάνταμ Χουσέϊν σκοτώθηκαν σε εξάωρη σύγκρουση με αμερικανικές δυνάμεις σε έπαυλη στη Μοσούλη

    Σε νέο δυστύχημα έχασε τη ζωή του ο Κώστας Τσαγγαρίδης, 29 χρόνων, οικοδόμος από τα Λατσιά

    Η Ομόνοια, αντιμετωπίζει στις τρεις το απόγευμα στο Καζακστάν την Ιρτις. Ο αγώνας θα μεταδίδεται από το Τρίτο Πρόγραμμα του Ρικ

    [02] ΕΓΓΡΑΦΑ Ν

    Διαστάσεις προσλαμβάνει η υπόθεση των απορρήτων κυβερνητικων εγγράφων, τα οποία βρέθηκαν εκτεθειμένα σε σακούλες σκουπιδιών. Η κυβέρνηση επιβεβαίωσε ότι τα έγγραφα προέρχονταν από το υπουργείο Υγείας και ανακοίνωσε ότι θα πρέπει να αναμένεται το πόρισμα της αστυνομικής έρευνας, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη καί θα συνεχισθεί μέχρι να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση. Ο Δημοκρατικός Συναγερμός κατηγόρησε την κυβέρνηση για ανεύθυνους χειρισμούς σε μια υπόθεση που άπτεται της ασφάλειας του κράτους, μιλησε για πολιτικές ευθύνες και ζήτησε παραίτηση της υπουργού Υγείας. Ο επικεφαλής των ερευνών βοηθός αρχηγός αστυνομίας Σωτήρης Χαραλάμπους, δήλωσε ότι οι έρευνες βρίσκονται στο αρχικό στάδιο, αλλά θα ολοκληρωθούν σε δύο με τρεις ημέρες.

    [03] ΧΡΥΣΟ-ΤΡΥΦΩΝ

    Ενα από τα βασικά ερωτήματα που μένουν αναπάντητα είναι σε ποιόν είχε ανατατεθεί το έργο της καταστροφής των εγγράφων. Χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κύπρος Χρυσοστομίδης ανέφερε ότι το έργο αυτό είχε ανατεθεί στο Γενικό Διευθυντή του υπουργείου υγείας Αντη Τρυφωνίδη. Ωστόσο το πρωί, σε δηλώσεις στο Τρίτο ο κύριος Χρυσοστομίδης διευκρίνισε ότι η χθεσινή του δήλωση είχε βασιστεί στα προκαταρκτικά αποτελέσματα των ερευνών καί ότι το θέμα δεν είχε ξεκαθαρίσει. Είπε επίσης ότι στις σακούλες υπήρχαν έγγραφα τα οποία προέρχονταν καί από το γραφείο της υπουργού Υγείας καί από το Γραφείο του Γενικού Διευθυντή.

    [04] ΤΡΥΦΩΝ-ΧΡΥΣΟ

    Ο Γενικός Διευθυντής του υπουργείου Υγείας Αντης Τρυφωνίδης σε δηλώσεις στο Τρίτο διέψευσε ότι του είχε ανατεθεί το έργο της καταστροφής των εγγράφων. Ο κύριος Τρυφωνίδης είπε ότι κυβερνητικός εκπρόσωπος έκαμε τη χθεσινή δήλωση χωρίς να επικοινωνήσει ούτε με τον ίδιο, ούτε με την υπουργό Υγείας και ανέφερε ότι δεν γνωρίζει για το είδος των εγγράφων που βρέθηκαν.

    [05] ΑΚΚΕΛΙΔΟΥ

    Η Υπουργός Υγείας Ντίνα Ακκελίδου δήλωσε ότι θα προβεί σε δηλώσεις όταν θα ολοκληρωθούν οι έρευνες της αστυνομίας. Η κυρία Ακκελίδου είπε πώς εάν ο κύριος Τρυφωνίδης θέλει να μιλά για το θέμα, τότε να μιλά μόνα για τα έγγραφα που βρίσκονταν στο γραφείο του και ο ίδιος είχε δώσει οδηγίες να καταστραφούν.

    [06] ΑΒΕΡΩΦ-ΧΑΣΙΚΟΣ

    Ο αναπληρωτής πρόεδρος του Δησύ Αβέρωφ Νεοφύτου κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι επιχειρεί να βρει εξιλαστήρια θύματα και να φορτώσει, κατά την έκφρασή του τις ευθύνες στο Γενικό Διευθυντή του υπουργείου Υγείας. Ο κύριος Νεοφύτου προειδοποίησε ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να ανεχθεί ούτε συμφεριφορές που παραπέμπουν σε παρωχημένες εποχές ούτε θυματοποίηση οποιουδήποτε. Εξάλλου ο αντιπρόεδρος του Δησύ Σωκράτης Χάσικος ζήτησε την παραίτηση της υπουργού Υγείας. Υπάρχουν, είπε, πολιτικές ευθύνες καί η πολιτική προϊσταμένη του υπουργείου απ' όπου προέρχονταν τα έγγραφα πρέπει να υποβάλει την παραίτησή της.

    [07] ΧΡΙΣΤΟ- ΠΙΤΤΟ-ΣΑΒΒΙΔ

    Ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Δώρος Χριστοδουλίδης και ο Αντιπρόεδρος του Δήκο Νίκος Πιττοκοπίτης ανέφεραν ότι γεννώνται πολλά ερωτήματα για την όλη υπόθεση καί συνέστησαν αναμονή μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών. Ο Δώρος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι όπως φαίνεται επρόκειτο για έγγραφα τα οποία παρέλαβε η σημερινή υπουργός από τον απελθόντα υπουργό, και διερωτήθηκε αν η κυρία Ακκελίδου είχε ενημερωθεί για το περιεχόμενό τους. Εξ άλλου ο Νίκος Πιττοκοπίτης απέρριψε τις επικρίσεις της αντιπολίτευσης ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να βρει εξιλαστήρια θύματα καί συνέστησε υπομονή μέχρι την έκδοση του πορίσματος της αστυνομίας. Ο τέως υπουργός υγείας Φρίξος Σαββίδης ανέφερε ότι τα έγγραφα αποτελούν κυρίως ημερήσιες διατάξεις του υπουργικού Συμβουλίου και φυλάγονταν σε ασφαλή χώρο στο γραφείο του υπουργού.

    [08] ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΥΣΤΙΚΑ Ν

    Η εφημερίδα Ο Φιλελεύθερος, αποκαλύπτει σήμερα ότι εκτός από τα έγγραφα που βρέθηκαν στα σκουπίδια, ξένοι εργάτες, ανακάλυψαν στο σκυβαλότοπο στον Κοτσιάτη, ηλεκτρονικούς υπολογιστές που είχαν πεταχθεί από συγκεκριμένο υπουργείο. Οταν τους επανασυναρμολόγησαν, προσθέτει η εφημερίδα, διαπίστωσαν ότι σε ένα σκληρό δίσκο υπήρχαν άκρως απόρρητες πληροφορίες του υπουργείου. Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι δεκάδες φάκελοι που βρέθηκαν σε σακούλες σκουπιδιών στο Υπουργείο Υγείας περιείχαν απόρρητα και εμπιστευτικά έγγραφα που αφορούν την άμυνα της Κύπρου, την ασφάλεια των αεροδρομίων και τη δράση των Ισραηλινών στο αεροδρόμιο. Αφορούσαν ακόμη εμπιστευτικά θέματα για τους αγνοουμένους, τα εσωτερικά προβλήματα της Αστυνομίας, πορίσματα ερευνών διασπάθισης δημοσίου χρήματος, μέχρι και συστατικές επιστολές για ρουσφέτια.

    [09] ΔΗΣΥ ΕΓΓΡΑΦΑ

    Ο Δημοκρατικός Συναγερμός εκφράζει με ανακοίνωση του θλίψη για τη διαρροή των απορρήτων εγγράφων, η οποία όπως αναφέρει δημιουργεί εικόνες αναξιοπιστίας και ανευθυνότητας της Κύπρου ιδιαίτερα στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Ζητά επίσης πλήρη διαφάνεια και τονίζει ότι ανεξαρτήτως του περιεχομένου του πορίσματος προκύπτουν σοβαρές πολιτικές ευθύνες. Ο Δησύ επικρίνει επίσης τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο για αντιδεοντολογική στάση, αφού όπως αναφέρεται, έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία ή πληφορίες πριν από την ολοκλήρωση των αστυνομικών ερευνών προκαταλαμβάνοντας έτσι το περιεχόμενο του πορίσματος.

    [10] ΟΜΗΡΟΥ ΕΓΓΡΑΦΑ

    Ο Πρόεδρος του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών Εδέκ Γιαννάκης Ομήρου ζήτησε τη διεξαγωγή φερέγγυας έρευνας αναφορικά με τα έγγραφα που βρέθηκαν στα σκουπίδια, τονίζοντας ότι το θέμα αυτό δημιουργεί σοβαρότατους κινδύνους. Ο κύριος Ομήρου ανέφερε, ωστόσο, ότι το Κίνημα θα τοποθετηθεί επί του θέματος, αφού μελετήσει πρώτα το πόρισμα της αστυνομικής έρευνας.

    [11] ΝΕΟ ΕΓΓΡΑΦΑ

    Σε ανακοινωση τους οι Νέοι Ορίζοντες αναφέρουν ότι ανεξάρτητα από την πορεία της έρευνας υπάρχει πολιτική ευθύνη της Υπουργού για ένα γεγονός που εξέθεσε το κράτος και εντός και εκτός Κύπρου. Οι Νέοι Ορίζοντες τονίζουν ότι η ίδια η υπουργός θα πρέπει να αποφασίσει τι θα πράξει.

    [12] ΓΙΟΥΔΕΣ ΧΟΥΣΕΙΝ

    Ο διοικητής των αμερικανικών δυνάμεων στο Ιράκ Ρικάρντο Σάντσεζ δήλωσε ότι ο χθεσινός θάνατος των δυο γιών του Σάνταμ Χουσέϊν υπογραμμίζει την αποφασιστικότητα των δυνάμεων του να απαλλαγούν από την εποχή του Σάνταμ Χουσέϊν. Ο στρατηγος Σάντσεζ είπε ότι έχει στη διάθεση του πολλαπλούς τρόπους να καθορίσει την ταυτότητα των σκοτωμένων και ότι θα δωσει λεπτομέρειες αργότερα σήμερα. Είπε επίσης ότι οι δύο γιοι του Σάνταμ Χουσέϊν σκοτώθηκαν σε άγρια εξάωρη σύγκρουση με αμερικανούς στρατιώτες σε έπαυλη στη Μοσούλη, στο Βόρειο Ιράκ.

    [13] ΣΟΡΟΙ ΧΟΥΣΕΙΝ

    Οι σοροί των δύο γιών του Σάνταμ Χουσέιν βρίσκονται σε αμερικανική στρατιωτική βάση στο αεροδρόμιο της Βαγδάτης. Εκπρόσωπος των αμερικανικών δυνάμεων στην περιοχή δήλωσε ότι οι συμμαχικές δυνάμεις πρόκειται να δώσουν αργότερα σήμερα λεπτομέρειες για την επιχείρηση στη Μοσούλη.

    [14] ΓΙΟΙ ΙΣΤΟΡΙΑ

    Μετά το θάνατο των δύο γιών του Σάνταμ Χουσέιν οι έρευνες για ανακάλυψη του Σάνταμ Χουσέϊν πήραν νέα ώθηση. Αμερικανοί στρατηγοι αναμένουν ότι στις προσπάθειες θα συνδράμουν και οι ιρακινοί πολίτες, οι οποίοι μέχρι τώρα ζούσαν υπό τη σκιά του πρώην καθεστώτος και των μελών της οικογενείας του Σάνταμ Χουσέιν. Το πρακτορείο Ρόητερ αναφερόμενο στους δυο γιους του Σάνταμ Χουσέιν αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο Ουντάι δέν έχαιρε εκτίμησης από τον πατέρα του, λόγω της άστατης ζωής του και της βάναυσης συμπεριφοράς του σε διάφορα μέλη της οικογενείας. Αντίθετα με τον αδελφό του, ο Κουσάι θεωρείτο από τον πατέρα το επιτυχημένος στρατιωτικός και πολιτικός με περισσότερη σοβαρότητα.

    [15] ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ

    Οι εξελίξεις στο Ιράκ και ο θάνατος των δύο γιών του Σάνταμ Χουσέιν επηρέασαν θετικά την Ευρωπαϊκή οικονομία και τα χρηματιστήρια του Λονδίνου, της Φραγκφούρτης και του Παρισιού σημείωσαν άνοδο. Ο θάνατος των δύο γιών του Σάνταμ είχε θετικές επιπτώσεις και στην αγορά περελαίου. Οι τιμές μειώθηκαν κατά πέντε τοις εκατόν καθώς οι αναλυτές προβλέπουν μείωση της έντασης στο Ιράκ.

    [16] ΙΡΑΚ ΗΠΑ

    Αλλοι δύο αμερικανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν σήμερα και οκτώ τραυματίστηκαν σε δύο επιθέσεις στο Ιράκ. Οπως ανακοίνωσε ο αμερικανικός στρατός ο ένας στρατιώτης σκοτώθηκε από έκρηξη που σημειώθηκε στη Μοσούλη, στο βόρειο Ιράκ και ο δεύτερος στη διάρκεια επίθεσης ενόπλων εναντίον στρατιωτικής φάλαγγας κοντά στη πόλη Ραμάντι, δυτικά της Βαγδάτης.

    [17] ΣΑΝΤΑΜ ΜΗΝΥΜΑ

    Ο Σάνταμ Χουσέϊν, κάλεσε τους ιρακινούς να πολεμήσουν εναντίον των Αμερικανών, τονίζοντας ότι ο πόλεμος δεν έχει ακόμα τελειώσει. Σε μήνυμα που μεταδόθηκε από το αραβικό τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Αραμπίγια με ημερομηνία 20 Ιουλίου, δηλαδή δύο μέρες πριν από το θάνατο των δυο παιδιών του, αναφέρει επίσης ότι δεν θα υπάρξει παράδοση και ότι οι ιρακινοί δεν θα ηττηθούν.

    [18] ΚΕΛΙ ΚΑΣΕΤΑ

    Το Μπι Μπι Σι ανακοίνωσε ότι έχει στην κατοχή του ηχογραφημένη κασέτα στην οποία ο καθηγητής Ντέιβιντ Κέλι εξέφραζε τις ανησυχίες του για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκαν από τη βρετανική κυβέρνηση οι πληροφορίες για το ιρακινό οπλοστάσιο. Πρόκειται για συνομιλία του καθηγητή Κέλι με την επιστημονική συντάκτρια του καναλιού Σούζαν Γουότς, που ηχογραφήθηκε ενάμισυ μήνα πριν από το θάνατο του κορυφαίου σύμβουλου του βρετανικού υπουργείου Αμυνας για τα όπλα μαζικής καταστροφής του Ιράκ.

    [19] ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ

    Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι θα απελευθερώσει τριακόσιους πενήντα παλαιστινίους κρατουμένους, σύμφωνα με απόφαση της αρμόδιας διϋπουργικής επιτροπής. Οπως μετέδωσε το ισραηλινό ραδιόφωνο από το μέτρο αυτό αποκλείονται οι κρατούμενοι μέλη της Χαμάς και της Τζιχάντ.

    [20] ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ Ν

    Ενας ακόμα νέος έχασε σήμερα τη ζωή του σε νέο οδικό δυστύχημα. Πρόκειται για τον οικοδόμο Κώστα Τσαγγαρίδη, 29 χρόνων, από τα Λατσιά. Το δυστύχημα συνέβη στη μια μετά τα μεσάνυκτα στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού κοντά στα Λατσιά. Το αυτοκίνητο του Κώστα Τσαγγαρίδη, κάτω από άγνωστες συνθήκες μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Σάββας Προδρόμου, 19 χρόνων, από την Εγκωμη. Ο Τσαγγαρίδης υπέκυψε στο μοιραίο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου μεταφέρθηκε.

    [21] ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑ

    Βαλίτσα γεμάτη με σφαίρες και κυνηγετικά φυσίγγια βρήκε η Αστυνομία κοντά στο κέντρο Εκπαιδεύσεως Νεοσυλλέκτων Λάρνακας. Τη τσάντα βρήκε διερχόμενος πολίτης στη συμβολή της Λεωφόρου Ηνωμένων Πολιτειών. Συνολικά ανευρέθησαν δέκα κιβώτια των δεκαπέντε σφαιρών διαμετρήματος επτά - εξηνταδύο, γεμιστήρες αυτόματου όπλου Τζί- τρία με εξήντα σφαίρες καθώς και δύο κιβώτια με κυνηγετικά φυσίγγια. Τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν από την Αστυνομία ενώ ενημερώθηκα σχετικά και η Εθνική Φρουρά.

    [22] ΟΜΟΝΟΙΑ - ΙΡΤΙΣ Ν

    Η Ομόνοια, αντιμετωπίζει σήμερα στις τρεις το απόγευμα στο Καζακστάν την ομάδα Ιρτις σε επαναληπτικό αγώνα για την πρώτη προκριματική φάση του Τσιάμπιονς Λήγκ. Ο πρώτος αγώνας που έγινε στη Λευκωσία, έληξε ισόπαλος χωρίς τέρματα. Σε περίπτωση πρόκρισής της, η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει στις 30 Ιουλίου την πρωταθλήτρια Πολωνίας Βίσλα Κρακοβίας. Ο αγώνας Ιρτις-Ομόνοιας, θα μεταδίδεται από το Τρίτο Πρόγραμμα του Ρίκ.

    [23] ΠΕΡΙΛΗΨΗ

    Διαστάσεις προσλαμβάνει η υπόθεση των απορρήτων κυβερνητικών εγγράφων που βρέθηκαν εκτεθειμένα σε σακούλες σκουπιδιών στο υπουργείο Υγείας

    Η Κυβέρνηση θα αναμένει το πόρισμα της αστυνομικής έρευνας πριν προβεί σε δηλώσεις

    Ο Δησύ κατηγόρησε την κυβέρνηση για ανεύθυνους χειρισμούς και ζήτησε παραίτηση της υπουργού Υγείας.

    Οι δυο γιοι του Σάνταμ Χουσέϊν σκοτώθηκαν σε εξάωρη σύγκρουση με αμερικανικές δυνάμεις σε έπαυλη στη Μοσούλη

    Σε νέο δυστύχημα έχασε τη ζωή του ο Κώστας Τσαγγαρίδης, 29 χρόνων, οικοδόμος από τα Λατσιά

    Η Ομόνοια, αντιμετωπίζει στις τρεις το απόγευμα στο Καζακστάν την Ιρτις. Ο αγώνας θα μεταδίδεται από το Τρίτο Πρόγραμμα του Ρικ

    [24] ΚΑΙΡΟΣ

    Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικές νεφώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί έως βορειοδυτικοί και παροδικά νοτιοδυτικοί μέτριοι, τριών έως τεσσάρων μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη έως ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα φθάσει στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 35 στα νότια παράλια, στους 30 στα δυτικά παράλια και στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Απόψε ο καιρός θα παραμείνει γενικά αίθριος.
    Cyprus Broadcasting Corporation: News in ELOT928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    rik2html v1.00 run on Wednesday, 23 July 2003 - 11:16:40 UTC