Visit the Macedonian Press Agency (MPA) Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus Broadcasting Corporation: News in Greek, 03-08-12

Cyprus Broadcasting Corporation: News in ELOT928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Cyprus Broadcasting Corporation at <http://www.cybc.com.cy/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΙΣΑΓΩΓΗ
  • [02] ΙΑΚΩΒΟΥ ΤΡΙΤΟ
  • [03] ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΙΑΚΩΒΟΥ
  • [04] ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΠΟΙΝΙΚΟ
  • [05] ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ
  • [06] ΟΜΗΡΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟ
  • [07] ΣΕΝΕΡ ΤΑΛΑΤ ΚΛΠ
  • [08] ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ ΔΙΑΨΕΥΣΗ
  • [09] ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΙ
  • [10] ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΙ ΟΠΛΑ
  • [11] ΙΣΡΑΗΛ ΕΚΡΗΞΗ Ν
  • [12] ΙΣΡΑΗΛ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
  • [13] ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙ
  • [14] ΣΒΑΡΤΣΕΝΕΓΚΕΡ ΚΕΝΕΝΤΙ
  • [15] ΠΕΡΙΛΗΨΗ
  • [16] ΚΑΙΡΟΣ ΤΡΙΤΗ 12/08/03

  • [01] ΕΙΣΑΓΩΓΗ

    Η κυβέρνηση προσπαθεί να διασταυρώσει πληροφορίες για ονόματα ατόμων που πιθανό να απευθύνθηκαν στο κατοχικό καθεστώς για τις περιουσίες τους.

    Επιτροπή από νομικούς διεθνούς κύρους ετοιμάζει γνωμοδότηση για την κυβέρνηση σχετικά με τη λεγόμενη επιτροπή αποζημιώσεων του ψευδοκράτους.

    Το ΔΗΚΟ διαψεύδει κατηγορηματικά πληροφορίες ότι το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα του έκλεισε την πόρτα.

    Επιθεση αυτοκτονίας στο Ισραήλ. Νεκρός ο Παλαιστινιος βομβιστής, ενώ έξι Ισραηλινοί τραυματίστηκαν. Το Ισραήλ ανέστειλε την αποφυλάκιση 76 Παλαιστινίων.

    Αμφισβητούν οι Αυστραλοί τα μέτρα ασφάλειας των ελληνικών αρχών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Επίλεκτες δυνάμεις θα συνοδεύουν τους αθλητές τους.

    [02] ΙΑΚΩΒΟΥ ΤΡΙΤΟ

    Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Ιακώβου επιβεβαίωσε ότι έχει συσταθεί επιτροπή από νομικούς διεθνούς κύρους και εμπειρογνώμονες, η οποία ετοιμάζει γνωμοδότηση για τη λεγόμενη επιτροπή αποζημιώσεων της υποτελούς διοίκησης Ντενκτάς. Μιλώντας στο Τρίτο, ο κύριος Ιακώβου ανέφερε ότι οι εμπειρογνώμονες συντονίζονται με το Γενικό Εισαγγελέα ο οποίος χειρίζεται το θέμα. Πρόσθεσε ότι η γνωμοδότηση θα είναι έτοιμη σύντομα. Ο υπουργός Εξωτερικών απέρριψε τις επικρίσεις για αδράνεια της κυβέρνησης, τονίζοντας ότι η Λευκωσία σε συνεργασία καί πλήρη συντονισμό με την Αθήνα αντέδρασε αμέσως, τόσο προς το Συμβούλιο της Ευρώπης, όσο καί πρός το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Ανέφερε ακόμα ότι στη σύσκεψη της Αθήνας έγινε σχεδιασμός για δράση σε διάφορα επίπεδα καί λήφθηκαν αποφάσεις για αντιμετώπιση και άλλων τουρκικών προκλήσεων. Ο κύριος Ιακώβου διευκρίνησε ότι ορισμένες αποφάσεις δεν μπορούσαν να δημοσιοποιηθούν γιατί αφορούν δραστηριοποίηση προσώπων που έχουν επιρροή σε διάφορες χώρες.

    [03] ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΙΑΚΩΒΟΥ

    Οσον αφορά την εισήγηση για ποινικοποίηση της προσφυγής ελληνοκυπρίων σε λεγόμενες επιτροπές του ψευδοκράτους, ο Υπουργός εξωτερικών θεωρεί ότι μια τέτοια ενέργεια δυνατό να εκθέσει την Κύπρο διεθνώς. Ο κύριος Ιακώβου ανέφερε ότι μιά τέτοια ενέργεια σίγουρα θα ετύγχανε εκμετάλλευσης από την Αγκυρα η οποία θα πρόβαλλε το επιχείρημα ότι η κυπριακή κυβέρνηση δεν επιτρέπει στους πολίτες της να ανταποκριθούν στη δήθεν ευκαιρία που τους προσφέρεται για να διεκδικήσουν τις περιουσίες τους.

    [04] ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΠΟΙΝΙΚΟ

    Ο Πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Δημοκρατικού Συναγερμού Χρήστος Τριανταφυλλίδης υπεραμύνθηκε της πρότασης του κόμματός του για ποινικοποίηση της προσφυγής στο ψευδοκράτος και τόνισε ότι κυβέρνηση καί αντιπολίτευση πρέπει να συνεργαστούν για αντιμετώπιση του προβλήματος. Σε δηλώσεις στο Τρίτο, ο κύριος Τριανταφυλλίδης ανέφερε ότι η κυβέρνηση και ο Γενικός Εισαγγελέας θα πρέπει να μελετήσουν το όλο φάσμα της νομοθεσίας, και αν χρειαστεί να γίνει τροποποίηση του σχετικού νόμου, ή να θεσπισθεί νέα νομοθεσία. Το κράτος, είπε ο κύριος Τριανταφυλλίδης, θα πρέπει να προστατεύσει την οντότητα και τις δομές του.

    [05] ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ

    Ο αναπληρωτής Πρόεδρος του Δήκο Νίκος Κλεάνθους δήλωσε ότι θα πρέπει να υπολογισθούν οι πολιτικές συνέπειες από ενδεχόμενη ποινικοποίηση των προσφυγών ελληνοκυπρίων σε λεγόμενες επιτροπές του ψευδοκράτους. Ο κύριος Κλεάνθους διερωτήθηκε τί εντύπωση θα δοθεί διεθνώς αν ο λαός, ο οποίος ζεί το πρόβλημα της κατοχής, χρειάζεται ποινικές διατάξεις για να μην απευθύνεται σε παράνομες επιτροπές, οι οποίες είναι απότοκα της εισβολής και της συνεχιζόμενης κατοχής. Εξέφρασε επίσης την εκτίμηση ότι ο Δησύ βιάστηκε να υποβάλει την πρόταση για ποινικοποίηση, προσθέτοντας ότι μια τέτοια ενέργεια θα προκαλούσε περισσότερο θόρυβο καί πιθανό μεγαλύτερη ζημιά. Οι αντιδράσεις μας, είπε, στα παιγνίδια του Ντενκτάς, τα οποία έχουν τη σφραγίδα της παρανομίας, πρέπει να είναι διπλωματικές καί αθόρυβες.

    [06] ΟΜΗΡΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟ

    Ο Πρόεδρος του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου τόνισε ότι οποιαδήποτε ενέργεια που νομιμοποιεί το κατοχικό καθεστώς είναι παράνομη καί θα πρέπει να αντιμετωπίζεται αποφασιστικά και με αυστηρότητα στο συνταγματικό πλαίσιο. Μιλώντας επίσης στο Τρίτο, ο κύριος Ομήρου ανέφερε ότι πάντοτε θα υπάρχουν αφελείς καί εφιάλτες, τους οποίους το κράτος πρέπει να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά. Δεν πρέπει να επιτραπεί σε ορισμένους ασυνείδητους, είπε, να υποσκάτουν την κρατική μας οντότητα. Τόνισε ότι το θέμα πρέπει να συζητηθεί το ταχύτερο δυνατό στο εθνικό συμβούλιο καί τη βουλή και να ληφθούν αποφάσεις.

    [07] ΣΕΝΕΡ ΤΑΛΑΤ ΚΛΠ

    Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Αμπτουλατίφ Σενέρ δήλωσε ότι η συμφωνία πλαίσιο που υπεγράφη με το ψευδοκράτος ήταν το πρώτο βήμα για την τελωνειακή ένωση, η οποία είναι μια μακρά διαδικασία.

    Υποστήριξε επίσης ότι όπως η Ευρωπαϊκή Ενωση συνάπτει συμφωνίες ελεύθερου εμπορίου με κράτη όπως ο Καναδάς, το Μεξικό, η Αλγερία, η Αίγυπτος και δεν ζητεί την άποψη της Τουρκίας, έτσι και η Τουρκία προχώρησε στην συμφωνία-πλαίσιο με το ψευδοκράτος.

    Ο σύνδεσμος Τουρκοκυπρίων επιχειρηματιών ανακοίνωσε από την πλευρά του ότι η συμφωνία θα φέρει σε δύσκολη θέση την Τουρκία, ενώ δεν θα έχει θετικές επιπτώσεις στην τουρκοκυπριακή οικονομία.

    [08] ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ ΔΙΑΨΕΥΣΗ

    Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Δήκο Νίκος Κλεάνθους διέψευσε κατηγορηματικά πληροφορίες, που μετέδωσε ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός, σύμφωνα με τις οποίες το Δήκο πήρε επιστολή από τον Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό κόμμα, στην οποία αναφέρεται ότι δεν μπορεί να ενταχθεί στους κόλπους του καί ότι αν επιθυμεί να συμμετάσχει ως παρατηρητής ή συνδεδεμένο μέλος θα πρέπει να απευθυνθεί στο Κίνημα Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ. Σε δηλώσεις στο Τρίτο, ο κύριος Κλεάνθους χαρακτήρισε αποκυήματα φαντασίας τις πληροφορίες καί διευκρίνησε ότι το κόμμα του ούτε υπέβαλε οποιαδήποτε αίτηση, ούτε πήρε οποιαδήποτε επιστολή. Ανέφερε επίσης ότι οι μόνοι που του έχουν μιλήσει για το θέμα είναι ο πρώην και ο νυν Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Πασόκ Κώστας Λαλιώτης καί Μιχάλης Χρυσοχοίδης, οι οποίοι μάλιστα εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια του Δηκο.

    [09] ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΙ

    Η συνδικαλιστική οργάνωση των μεταλλωρύχων Τουρκίας δραστηριοποιείται στα κατεχόμενα επενδύοντας μεγάλα χρηματικά ποσά.

    Οπως αναφέρει ο τουρκοκυπριακός τύπος, η οργάνωση των μεταλλωρύχων Μεταλσέν, δημιούργησε το λεγόμενο ίδρυμα μέσων επικοινωνίας Ευρασία, τα εγκαίνια του οποίου τέλεσε χθες ο Ραούφ Ντενκτάς.

    Ο Ντενκτάς είπε ότι ο τηλεοπτικός σταθμός του ιδρύματος θα εκπέμπει σε 42 χώρες και ότι θα ενώνει τους Τουρκοκύπριους με ένα δισεκατομμύριο θεατές.

    Ο αντιπολιτευόμενος τύπος διερωτάται σε ποιούς θα δίνεται η ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις τους από το σταθμό και ποιά γραμμή θα ακολουθηθεί, καθώς η ηγεσία της οργάνωσης και κυρίως ο πρόεδρός της, θεωρούνται εθνικιστές.

    Πριν μερικές μέρες, η ίδια συντεχνία είχε ανακοινώσει ότι σκοπεύει να χτίσει ξενοδοχείο στην κατεχόμενη Κερύνεια που θα στοιχίσει 15 εκατομμύρια δολάρια.

    [10] ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΙ ΟΠΛΑ

    Εγινε σήμερα μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών η κατανομή στα οπλα και σώματα των νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2003 Βήτα Εσσό. Τη διαδικασία παρακολούθησαν ο υπουργός Αμυνας Κυριάκος Μαυρονικόλας και ο αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, αντιστράτηγος Αθανάσιος Νικολοδήμος. Ο κύριος Μαυρονικόλας είπε ότι οι διαδικασίες υπήρξαν αντικειμενικές και στο βαθμό που επιτρεπόταν διαφανείς. Οι διαδικασίες αυτές, τόνισε, αποδεικνύουν ότι υπάρχουν αντικειμενικές εξετάσεις και ίση μεταχείρηση των νέων οπλιτών, έτσι ώστε και το αίσθημα αξιοκρατίας να βελτιωθεί όχι μονο μέσα στο στρατό, αλλά και στον κυπριακό λαό. Αύριο οι νεοσύλλεκτοι θα μετακινηθούν απο τα Κέντρα Εκπαιδεύσεως στις μονάδες οπου έχουν τοποθετηθεί. Την Πέμπτη το απόγευμα θα τους χορηγηθεί άδεια μέχρι την Κυριακή το βράδυ και τη Δευτέρα το πρωί θα αρχίσει ο δεύτερος κύκλος εκπαίδευσης τους.

    [11] ΙΣΡΑΗΛ ΕΚΡΗΞΗ Ν

    Επίθεση αυτοκτονίας σημειώθηκε το πρωί στο κεντρικό Ισραήλ, στην πόλη Ρος Χααγίν, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό έξι Ισραηλινών και τον θάνατο του δράστη.

    Η έκρηξη σημειώθηκε σε υπεραγορά τροφίμων κοντά στην πράσινη γραμμή που χωρίζει το Ισραήλ από τη Δυτική Οχθη. Εκπρόσωπος της ισραηλινής αστυνομίας ανακοίνωσε ότι η σορός του δράστη βρέθηκε στη σκηνή της επίθεσης.

    Το πρακτορείο Ρόϊτερ αναφέρεται παράλληλα σε δεύτερη έκρηξη στον οικισμό Αριελ κοντά στη Δυτική Οχθη, κατά την οποία τραυματίστηκαν τρία άτομα. Το Ρόϊτερ μετέδωσε ότι οι αρχές διερευνούν το ενδεχόμενο επίθεσης αυτοκτονίας, ενώ σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο αναφέρει ότι επρόκειτο όντως για επίθεση αυτοκτονίας κατά την οποία ένας Ισραηλινός σκοτώθηκε και δύο τραυματίστηκαν.

    [12] ΙΣΡΑΗΛ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

    Τις επιθέσεις καταδίκασε η Παλαιστινιακή Αρχή.

    Αν και δεν υπήρξε ανάληψη ευθύνης, οι στρατιωτικές οργανώσεις Τζιχάντ και Χαμάς ανακοίνωσαν ότι οι Παλαιστίνιοι δρουν σε αυτοάμυνα, δηλώνοντας παράλληλα ότι είναι δεσμευμένες με την κατάπαυση του πυρός που κηρύχθηκε στις 29 Ιουνίου. Η τελευταία παραβίαση είχε σημειωθεί με επίθεση αυτοκτονίας στις επτά Ιουλίου, στην πόλη Γιαμπέτζ.

    Η αντίδραση του Ισραήλ στις σημερινές επιθέσεις ήταν άμεση.

    Κυβερνητική πηγή ανακοίνωσε ότι λήφθηκε απόφαση να καθυστερήσει η προγραμματισμένη για σήμερα αποφυλάκιση 76 Παλαιστινίων κρατουμένων.

    Η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει πότε τελικά θα γίνει η αποφυλάκιση των Παλαιστινίων.

    [13] ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙ

    Επίλεκτες δυνάμεις για προστασία των αθλητών τους στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας θα στείλουν οι Αυστραλοί, αφού σύμφωνα με την εφημερίδας "Χέραλντ Σαν" της Μελβούρνης, δεν είναι ικανοποιημένοι από τα μέτρα ασφαλείας των ελληνικών αρχών. Η εφημερίδα αφιερώνει την πρώτη της σελίδα σε εμπιστευτική αξιολόγηση των μέτρων ασφαλείας της Αθήνας, που διενήργησε ο επικεφαλής της αυστραλιανής ολυμπιακής ομάδας. Εκτός από τις δυνάμεις ασφαλείας που θα συνοδεύσουν την αποστολή στην Αθήνα, στους 520 Αυστραλούς αθλητές, ενδέχεται να μην επιτραπούν οι δημόσιες εμφανίσεις εκτός αθλητικών διοργανώσεων.

    Μάλιστα οι Αυστραλοί έχουν έτοιμο και ένα σενάριο για τα χειροτερα, σύμφωνα με το οποίο, αν χρειαστεί θα έχουν έτοιμο αεροσκάφος για να απομακρύνουν τους αθλητές τους από την ελληνική πρωτεύουσα. Πάντως, η εφημερίδα δημοσιεύει και δηλώσεις του υπουργού Δημόσιας Τάξης της Ελλάδας ο οποίος διαβεβαιώνει ότι οι αγώνες θα είναι απόλυτα ασφαλείς και ότι η Ελλάδα δεν θα αποδεχθεί οι αποστολές διαφόρων χωρών να έχουν τους δικούς τους άνδρες ασφαλείας.

    [14] ΣΒΑΡΤΣΕΝΕΓΚΕΡ ΚΕΝΕΝΤΙ

    Διχάζει την οικογένεια Κένεντι, η υποψηφιότητα του γνωστού ηθοποιού, Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ για το αξίωμα του κυβερνήτη της Καλιφόρνια. Ο Σβαρτσενέγκερ είναι μέλος της οικογένειας, λόγω του γάμου του με την Μαρία Σράιβερ, ανεψιά του δολοφονηθέντος προέδρου Τζον Κένεντι. Παρόλον ότι η σύζυγός του ανακοίνωσε πως θα υποστηρίξει τις πολιτικές φιλοδοξίες του θρυλικού ''Εξολοθρευτή'', η υπόλοιπη οικογένεια δείχνει επιφυλακτική και ενίοτε καυστική έναντί του. Ο Γερουσιαστής Τεντ Κένεντι, χαρακτήρισε τον Σβαρτσενέγκερ έξοχο ηθοποιό αλλά διερωτήθηκε τι είναι αυτο που κάνει τους Ρεπουμπλικανούς να πιστεύουν ότι μπορεί να επιτύχει στην πολιτική. Ο Πάτρικ Κένεντι, ξάδελφος της συζύγου του Σβαρτσενέγκερ, ο οποίος είναι μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων, του απέστειλε τις ευχές του, μέσω αντιπροσώπου, προσθέτοντας ωστόσο ότι θα υποστηρίξει τους Δημοκρατικούς.

    [15] ΠΕΡΙΛΗΨΗ

    Η κυβέρνηση προσπαθεί να διασταυρώσει πληροφορίες για ονόματα ατόμων που πιθανό να απευθύνθηκαν στο κατοχικό καθεστώς για τις περιουσίες τους.

    Επιτροπή από νομικούς διεθνούς κύρους ετοιμάζει γνωμοδότηση για την κυβέρνηση σχετικά με τη λεγόμενη επιτροπή αποζημιώσεων του ψευδοκράτους.

    Το ΔΗΚΟ διαψεύδει κατηγορηματικά πληροφορίες ότι το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα του έκλεισε την πόρτα.

    Επιθεση αυτοκτονίας στο Ισραήλ. Νεκρός ο Παλαιστινιος βομβιστής, ενώ έξι Ισραηλινοί τραυματίστηκαν. Το Ισραήλ ανέστειλε την αποφυλάκιση 76 Παλαιστινίων.

    Αμφισβητούν οι Αυστραλοί τα μέτρα ασφάλειας των ελληνικών αρχών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Επίλεκτες δυνάμεις θα συνοδεύουν τους αθλητές τους.

    [16] ΚΑΙΡΟΣ

    Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις.

    Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί έως βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι, τριών έως τεσσάρων μποφόρ και τοπικά έως δυνατοί, πέντε μποφόρ.

    Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα παράλια έως ταραγμένη. Η θερμοκρασία, 36 βαθμοί στο εσωτερικό, 33 στα νότια παράλια, 30 στα δυτικά και 27 στις υψηλότερες ορεινές περιοχές.

    Απόψε ο καιρός θα παραμείνει γενικά αίθριος. Σε μερικές περιοχές ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση.

    Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς, τριών μποφόρ και παροδικά στα δυτικά παράλια έως μέτριοι, τεσσάρων μποφόρ.

    Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα δυτικά προσήνεμα παράλια έως ταραγμένη.

    Η θερμορκασία θα πέσει στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 18 στις υψηλότερες ορεινές περιοχές.

    Ο κίνδυνος για πυρκαγιές είναι εξαιρετικά μεγάλος σε όλες τις δασικές περιοχές.


    Cyprus Broadcasting Corporation: News in ELOT928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    rik2html v1.00 run on Tuesday, 12 August 2003 - 20:20:44 UTC