Browse through our Interesting Nodes of Military & Security in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 25 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus Broadcasting Corporation: News in Greek, 03-09-18

Cyprus Broadcasting Corporation: News in ELOT928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Cyprus Broadcasting Corporation at <http://www.cybc.com.cy/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΙΣΑΓΩΓΗ
  • [02] ΕΚΠΡΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ
  • [03] ΕΚΠΡΟ ΚΟΡΙΟΣ
  • [04] ΑΝΑΣΤΑ ΚΟΡΙΟΙ
  • [05] ΛΗΣΤΕΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
  • [06] ΕΚΠΡΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΕ
  • [07] ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
  • [08] ΝΤΕΝΚΤΑΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ
  • [09] ΜΠΛΙΞ ΠΟΛΕΜΟΣ
  • [10] ΜΠΟΥΣ ΙΡΑΚ
  • [11] ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ
  • [12] ΜΠΑΛΙ ΙΣΟΒΙΑ
  • [13] ΗΠΑ ΔΡΑΣΤΗΣ ΚΑΙΝΤΑ
  • [14] ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΥΦΩΝΑΣ
  • [15] ΠΟΝΤΙΟΣ ΧΙΤΣΙ
  • [16] ΠΑΦΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
  • [17] ΠΑΦΟΥ ΕΜΕ
  • [18] ΠΕΡΙΛΗΨΗ
  • [19] ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΜΠΤΗ 18/9/03

  • [01] ΕΙΣΑΓΩΓΗ

    Η Κυβέρνηση απορρίπτει χειρονομία του Ραούφ Ντενκτάς για επιστροφή της Αμμοχώστου αλλά να παραμείνει υπό τουρκική διοίκηση

    Δεν έγινε ποινική έρευνα για την ανεύρεση κοριού στο γραφείο του υπουργού Δικαιοσύνης δήλωσε ο Κύπρος Χρυσοστομίδης -Ο Δησύ αξιώνει έρευνα για το όλο θέμα δήλωσε ο Νίκος Αναστασιάδης

    Ληστής άρπαξε διόμισυ χιλιάδες λίρες από τη Συνεργατική Πιστωτική Εταιρεία Αγίου Αθανασίου, στη Λεμεσό, και εξαφανίστηκε

    Ο Χανς Μπλιξ δήλωσε ότι ο πόλεμος στο Ιράκ δεν ήταν δικαιολογημένος

    Ακαρπες οι προσπάθειες δυτών στο φράγμα Ευρέτου για ανεύρεση του ομογενούς από τη Γεωργία που αγνοείται από χθες όταν πήγε για ψάρεμα

    [02] ΕΚΠΡΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κύπρος Χρυσοστομίδης απέρριψε οποιαδήποτε χειρονομία του Ραούφ Ντενκτάς για επιστροφή της Αμμοχώστου αλλά να παραμείνει υπό τουρκική διοίκηση και όχι όπως προβλέπεται από τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας και τις Συμφωνίες Κορυφής. Σχολιάζοντας την εξαγγελία Ντενκτάς για νέες πρωτοβουλίες με επίκεντρο την Αμμόχωστο, ο κύριος Χρυσοστομίδης επεσήμανε ότι δεν πρόκειται για κάτι καινούργιο. Ο κύριος Ντενκτάς, είπε, επιμένει στη διατήρηση της Αμμοχώστου υπό τουρκοκυπριακή διοίκηση και προσθέτει κάποιο είδος ελέγχου από τα Ηνωμένα Εθνη. Αυτό δεν είναι αποδεκτό, τόνισε ο εκπρόσωπος. Αναφορικά με τις αιτιάσεις Ντενκτάς για τα περιουσιακά δικαιώματα του Εβκάφ στην Αμμόχωστο, ο κύριος Χρυσοστομίδης είπε ότι και στο παρελθόν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης ήγειρε τέτοια θέματα για την Αμμόχωστο και τη Λάρνακα, αλλά εκείνο που ισχύει είναι το τι καθορίζει το Κτηματολόγιο. Αναφερόμενος στο θέμα λειτουργίας Γυμνασίου για τα παιδιά των εγκλωβισμένων, ο κύριος Χρυσοστομίδης απέρριψε την εισήγηση του Ραούφ Ντενκτάς όπως σε περίπτωση που λειτουργήσει τουρκικό γυμνάσιο διοριστούν εκεί Ελληνες καθηγητές για τα παιδιά. Ως προς το επιχείρημα του Ραούφ Ντενκτάς ότι πρόκειται μόνο για δώδεκα μαθητές, ο κύριος Χρυσοστομίδης είπε πως ο αριθμός αυτός είναι αποτέλεσμα του συστηματικού εθνικού ξεκαθαρίσματος του κατοχικού καθεστώτος.

    [03] ΕΚΠΡΟ ΚΟΡΙΟΣ

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κύπρος Χρυσοστομίδης χαρακτήρισε ποινικό αδίκημα την τοποθέτηση κοριών σε τηλέφωνα αλλά τόνισε ότι στην περίπτωση της ανεύρεσης κοριού στο γραφείο του υπουργού Δικαιοσύνης δεν έγινε ποινική έρευνα. Στο επίμονο ερώτημα των δημοσιογράφων ποιος διεξήγαγε την έρευνα, ο κύριος Χρυσοστομίδης είπε ότι την απαραίτητη έρευνα διενήργησε το υπουργείο Δικαιοσύνης, αλλά δεν έχει καταλήξει σε κάποιο αποτέλεσμα.

    [04] ΑΝΑΣΤΑ ΚΟΡΙΟΙ

    Ο Δημοκρατικός Συναγερμός αξιώνει διεξαγωγή έρευνας σε βάθος σχετικά με τον εντοπισμό κοριού στο γραφείο του υπουργού Δικαιοσύνης Δώρου θεοδώρου. Ο Πρόεδρος του Κόμματος Νίκος Αναστασιάδης δήλωσε ότι ανάλογες μέθοδοι είναι καταδικαστέες και αντίθετες με τους θεσμούς της Κυπριακής Δημοκρατίας. Εξέφρασε, ωστόσο, έκπληξη και προβληματισμό για το γεγονός ότι παρήλθαν τρεις μήνες για να γνωστοποιηθεί το γεγονός. Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του υπουργού Δικαιοσύνης για φαντάσματα από το παρελθόν, ο κύριος Αναστασιάδης είπε ότι δεν γνωρίζει για ποιο θλιβερό παρελθόν μιλά ο υπουργός Δικαιοσύνης. Εάν μιλά από την εγκαθίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας και εντεύθεν, σημείωσε, δεν είναι η πρώτη φορά που καταγγέλθηκαν ανάλογα φαινόμενα. Αυτές οι αναφορές, πρόσθεσε ο πρόεδρος του Δησύ, μόνο ζημιά κάνουν ενώ τόνισε ότι επιβάλλεται καταπολέμηση τέτοιων μεθόδων που ανάγονται σε ένα αμαρτωλό παρελθόν είτε αυτό αναφέρεται στην προηγούμενη δεκαετία ή την προηγούμενη τριακονταετία. Ακόμα και σήμερα, είπε ο κύριος Αναστασιάδης, αυτές οι μέθοδοι, ανεξάρτητα από πολιτικά φρονήματα επηρεάζουν και έχουν επηρεάσει υπαλλήλους, αφού κάποιοι δέχονται απειλές ή μεταθέσεις και μετακινήσεις. Ο κύριος Αναστασιάδης μιλούσε ύστερα από συνάντηση με την ΠΟΕΔ με την οποία συζήτησε προβλήματα εκπαιδευτικών.

    [05] ΛΗΣΤΕΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

    Ληστεία διαπράχθηκε σήμερα σε βάρος της Συνεργατικής Πιστωτικής Εταιρείας Αγίου Αθανασίου στη Λεμεσό. Ο δράστης, που κρατούσε μαχαίρι και ένα ξύλο, εισήλθε στα γραφεία της Συνεργατικής στις εννέα και τριάντα το πρωί. Μιλώντας στα αγγλικά, ζήτησε και πήρε από τις δύο ταμίες του καταστήματος τα χρήματα, που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ανέρχονται στις δύομισι χιλιάδες λίρες. Ο ληστής που φορούσε κουκούλα και ολόσωμη φόρμα χρώματος πορτοκαλί, εγκατέλειψε τη σκηνή με αυτοκίνητο. Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό και σύλληψή του.

    [06] ΕΚΠΡΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΕ

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κύπρος Χρυσοστομίδης χαιρέτισε τη θέση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ότι η λεγόμενη τελωνειακή ένωση Τουρκίας - Ψευδοκράτους δε συνάδει με το πλαίσιο των ευρωτουρκικών σχέσεων και θα πρέπει η Τουρκία να λάβει διορθωτικά μέτρα. Ο κύριος Χρυσοστομίδης είπε ότι η Ευρωπαϊκή Ενωση θεωρεί την εν λόγω ενέργεια παράνομη και άνευ περιεχομένου. Είπε επίσης ότι είναι άγνωστο πως θα λυθεί αυτό το θέμα από πλευράς Τουρκίας. Ισως γι' αυτό, πρόσθεσε, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αμπτουλάχ Γκιουλ υπαναχώρησε και δεν θα στείλει τη λεγόμενη συμφωνία στην Εθνοσυνέλευση για επικύρωση.

    [07] ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

    Η Αγκυρα έδωσε νέες διαβεβαιώσεις ότι η λεγόμενη συμφωνία-πλαίσιο για τελωνειακή ένωση Τουρκίας- ψευδοκράτους, δεν πρόκειται να προωθηθεί στην Εθνοσυνέλευση για έγκριση. Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο αξιωματούχοι του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών έδωσαν τις διαβεβαιώσεις στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ύστερα από ανακοίνωσή της με την οποία κάλεσε την Αγκυρα να επανεξετάσει τη συμφωνία, γιατί δεν συνάδει με τις πρόνοιες της τελωνειακής ένωσης Τουρκίας - Ευρωπαϊκής Ενωσης.

    [08] ΝΤΕΝΚΤΑΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ

    Ο Ραούφ Ντενκτάς ισχυρίστηκε ότι και άλλος Ελληνοκύπριος αποτάθηκε στον ίδιο για να αποζημιωθεί για την περιουσία του στα κατεχόμενα. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Ντενκτάς, ο Ελληνοκύπριος του παρουσίασε τοπογραφικό σχέδιο, για να εκτιμηθεί η αξία της περιουσίας του.

    [09] ΜΠΛΙΞ ΠΟΛΕΜΟΣ

    Ο πρώην επικεφαλής των επιθεωρητών των Ηνωμένων Εθνών Χανς Μπλιξ δήλωσε στο Μπι-Μπι-Σί ότι ο πόλεμος στο Ιράκ δεν ήταν δικαιολογημένος και ότι Βρετανοί και Αμερικανοί διόγκωσαν τις πληροφορίες των μυστικών τους υπηρεσιών. Πρόσθεσε ότι Αμερικανοί και Βρετανοί θα μπορούσαν να περιμένουν και να συνεχίσουν τις επιθεωρήσεις για μερικούς μήνες. Συγκρίνοντας την Ουάσινγκτον και το Λονδίνο με τους κυνηγούς μαγισσών του Μεσαίωνα, ο Μπλιξ τόνισε ότι οι δυο αυτές χώρες έπεισαν τους εαυτούς τους ότι έχουν στοιχεία, τα οποία στη συνέχεια αναίρεσαν, συμπεριλαμβανομένων παραποιημένων εγγράφων, για δήθεν απόπειρες αγοράς ουρανίου από το Ιράκ για την παραγωγή πυρηνικών όπλων.

    [10] ΜΠΟΥΣ ΙΡΑΚ

    Ο Λευκός Οίκος αποστέλλει σήμερα στο Κογκρέσο σχέδιο Νόμου με το οποίο ζητά την έγκριση έκτακτων κονδυλίων ύψους 87 δισεκατομμυρίων δολλαρίων για τη χρηματοδότηση των στρατιωτικών επιχειρήσεων στο Ιράκ και την ανοικοδόμηση της χώρας. Ποσό 30 έως 55 δισεκατομμυρίων δολλαρίων θα καλυφθεί με χρηματοδότηση από άλλες χώρες και τα έσοδα από το ιρακινό πετρέλαιο. Ο Λευκός Οίκος εκτιμά ότι για την ανοικοδόμηση του Ιράκ μέχρι το 2007 θα απαιτηθούν 50 έως 75 δισεκατομμύρια δολλάρια.

    [11] ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ

    Ισραηλινά στρατεύματα, εισέβαλαν τα ξημερώματα με άρματα μάχης στην πόλη Τζενίν στο βόρειο τμήμα της Δυτικής Οχθης και επέβαλαν απαγόρευση της κυκλοφορίας. Οι ισραηλινοί στρατιώτες πραγματοποίησαν έρευνες σε σπίτια και όπως ανακοίνωσαν Ισραηλινές πηγές συνελήφθησαν δύο μέλη της Ισλαμικής Οργάνωσης Τζιχάντ με την κατηγορία ότι ετοίμαζαν επιθέσεις αυτοκτονίας και άλλοι εννέα Παλαιστίνιοι σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Οχθης.

    [12] ΜΠΑΛΙ ΙΣΟΒΙΑ

    Στην Ινδονησία, καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη ο Αλί Ιμρόν, τριάντα τριών ετών για συμμετοχή στο μακελειό του Μπαλί, τον περασμένο Οκτώβριο. Πρόκειται για τον πρώτο κατηγορούμενο στον οποίο δεν επιβάλλεται η ποινή του θανάτου, γιατί είναι ο μόνος που μετανόησε για τη συμμετοχή του στην επίθεση. Ο μεγαλύτερος αδελφός του καταδικασθέντος και ο ιθύνων νους των επιθέσεων έχουν καταδικαστεί ήδη εις θάνατο. Οι επιθέσεις του Μπαλί αποδίδονται στο δίκτυο της Τζεμάα Ισλαμίγια που εκτιμάται ότι επιδιώκει την εγκαθίδρυση ισλαμικού κράτους στο μεγαλύτερο τμήμα της νοτιοανατολικής Ασίας.

    [13] ΗΠΑ ΔΡΑΣΤΗΣ ΚΑΙΝΤΑ

    Με το θάνατο του δράστη από τα πυρά της αστυνομίας έληξε την αυγή η ομηρία 16 σπουδαστών, σε κολλέγιο στο δυτικό Τενεσί των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι αρχές επενέβησαν όταν ο δράστης, ο οποίος ισχυρίζετο ότι ήταν μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης Αλ Κάιντα, άρχισε να πυροβολεί εναντίον των ομήρων. Ο δράστης, είκοσι έξι ετών, είχε εισβάλει στο κολλέγιο κρατώντας πιστόλι και μαχαίρι και για εννέα ώρες κρατούσε τους ομήρους σε αίθουσα στο δεύτερο όροφο. Πράκτορες του Εφ Μπι Αϊ που έσπευσαν στην περιοχή, δήλωσαν ότι ο δράστης είχε αφήσει στην αδελφή του αποχαιρετιστήριο γράμμα στο οποίο υποστήριζε ότι ήταν μέλος της Αλ Κάιντα και ήθελε να σκοτώσει αρκετά άτομα και μετά να αυτοκτονήσει.

    [14] ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΥΦΩΝΑΣ

    Ο τυφώνας Ιζαμπέλα άρχισε να πλήττει τις ανατολικές ακτές των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο τυφώνας, ο οποίος αναμένεται να πλήξει πρώτα τη Βόρειο Καρολίνα και τη Βιρτζίνια, ανάγκασε 200 χιλιάδες ανθρώπους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Ακολούθως αναμένεται να κατευθυνθεί προς την Ουσάσιγκτον και αυτό ανάγκασε ανάγκασε τον πρόεδρο Μπους να εγκαταλείψει το Λευκό Οίκο και να μεταβεί στο Κάμπ Ντέιβιντ.

    [15] ΠΟΝΤΙΟΣ ΧΙΤΣΙ

    Ακαρπες απέβησαν οι προσπάθειες των δυτών στο φράγμα Ευρέτου για ανεύρεση του Αλέξανδρου Μπαλαμπάνοφ, ομογενή από τη Γεωργία, πατέρα δύο παιδιών, του οποίου η τύχη αγνοείται από χθες όταν πήγε για ψάρεμα. Οι δύτες ερευνούσαν το βυθό στο φράγμα για τέσσερις και πλέον ώρες. Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΡΙΚ στην Πάφο, οι δύτες θα επιχειρήσουν μια δεύτερη προσπάθεια εντός της ημέρας. Παράλληλα στην περιοχή συνεχίζονται από το πρωί έρευνες από άνδρες της αστυνομίας. Ο Γεωργιανός, κάτοικος Πόλης Χρυσοχούς, πήγε με τον αδελφό του και ένα δεκατριάχρονο ανεψιό του, για ψάρεμα. Κάποια στιγμή απομακρύνθηκε από αυτούς για να ψαρέψει σε άλλο σημείο του φράγματος. Ωρες αργότερα, βρέθηκε ένα ψάρι που είχε πιάσει και το καλάμι του, μέσα στο νερό. Σε κοντινή απόσταση βρέθηκε κλειδωμένο το αυτοκίνητό του.

    [16] ΠΑΦΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

    Η τριμελής επιτροπή η οποία έχει διορισθεί για τη διεξαγωγή έρευνας αναφορικά με τα οικονομικά της Εκκλησίας θα έχει την ερχόμενη Δευτέρα την πρώτη της συνεδρία. Πρόεδρος της Επιτροπής είναι ο πρώην Πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου Δημητράκης Στυλιανίδης και μέλη ο δικηγόρος Λεωνίδας Γεωργίου και ο Ελεγκτής Κώστας Χατζηκωνσταντίνου. Ο Μητροπολίτης Πάφου Χρυσόστομος δήλωσε στο ΡΙΚ ότι η έρευνα θα είναι σε βάθος και ότι η Ιερά Σύνοδος είναι αποφασισμένη να εξετάσει τα πάντα καί δεν πρόκειται να κουκουλωθεί οτιδήποτε.

    [17] ΠΑΦΟΥ ΕΜΕ

    Ο Πάφου Χρυσόστομος είπε ότι στη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου την ερχόμενη Δευτέρα έχει προσκληθεί και θα παραστεί ο Πρόεδρος της ΕΜΕ καί Πρόεδρος της Ελληνικής Τράπεζας Πάνος Γαλανός, ο οποίος θα ενημερώσει τους συνοδικούς για την πορεία των ετερειών του συγκροτήματος. Αναφερόμενος στο Ιδρυμα Μακαρίου είπε ότι έχει ήδη γίνει η πρώτη συνεδρία και σύντομα θα πραγματοποιηθεί και δεύτερη, προσθέτοντας ότι εντός του μηνός θα ληφθούν οδυνηρές αποφάσεις. Ο Πάφου Χρυσόστομος ανέφερε ότι ο Διευθυντής του Ελεγκτικού Τμήματος της Αρχιεπισκοπής Ηλίας Παντελίδης παραιτήθηκε από τη θέση του, αλλά παραμένει σύμβουλος σε εταιρείες της Εμέ.

    [18] ΠΕΡΙΛΗΨΗ

    Η Κυβέρνηση απορρίπτει χειρονομία του Ραούφ Ντενκτάς για επιστροφή της Αμμοχώστου αλλά να παραμείνει υπό τουρκική διοίκηση

    Δεν έγινε ποινική έρευνα για την ανεύρεση κοριού στο γραφείο του υπουργού Δικαιοσύνης δήλωσε ο Κύπρος Χρυσοστομίδης -Ο Δησύ αξιώνει έρευνα για το όλο θέμα δήλωσε ο Νίκος Αναστασιάδης

    Ληστής άρπαξε διόμισυ χιλιάδες λίρες από τη Συνεργατική Πιστωτική Εταιρεία Αγίου Αθανασίου, στη Λεμεσό, και εξαφανίστηκε

    Ο Χανς Μπλιξ δήλωσε ότι ο πόλεμος στο Ιράκ δεν ήταν δικαιολογημένος

    Ακαρπες οι προσπάθειες δυτών στο φράγμα Ευρέτου για ανεύρεση του ομογενούς από τη Γεωργία που αγνοείται από χθες όταν πήγε για ψάρεμα

    [19] ΚΑΙΡΟΣ

    Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, αρχικά μέτριοι και τοπικά μέχρι ισχυροί, τεσσάρων έως πέντε μποφόρ και θα καταστούν σταδιακά μέχρι μέτριοι, τριών έως τεσσάρων μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη και αρχικά στα βόρεια και δυτικά παράλια έως κυματώδης. Η θερμοκρασία θα φθάσει στους τριάντα-ένα βαθμούς στο εσωτερικό και στα νότια παράλια, στους είκοσι-οκτώ στα δυτικά και στους είκοσι-δύο βαθμούς στα υψηλότερα ορεινά. Απόψε ο καιρός θα είναι αίθριος, με λίγες παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί έως βόρειοι ασθενείς, δύο έως τριών μποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη, παραμένοντας, όμως, τοπικά στα δυτικά και βόρεια παράλια έως ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 20 στα παράλια και στους 12 στα υψηλότερα ορεινά. Ο κίνδυνος για πυρκαγιές είναι εξαιρετικά μεγάλος σε όλες τις δασικές περιοχές.
    Cyprus Broadcasting Corporation: News in ELOT928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    rik2html v1.00 run on Thursday, 18 September 2003 - 13:30:43 UTC