Browse through our Interesting Nodes of Newsletters & Journals on Hellenic Issues Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus Broadcasting Corporation: News in Greek, 03-09-24

Cyprus Broadcasting Corporation: News in ELOT928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Cyprus Broadcasting Corporation at <http://www.cybc.com.cy/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΔΙΑΟΥΡΗΣ
  • [02] ΤΑΣΣΟΣ ΕΠΑΦΕΣ ΝΥ ΝΕΟ
  • [03] ΕΕ ΚΥΠΡΙΑΚΟ
  • [04] ΕΚΠΡΟ ΓΚΙΟΥΛ
  • [05] ΑΠΟΖΗΜ ΤΣΑΒΙΚ
  • [06] ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΚΠΕ
  • [07] ΔΗΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ
  • [08] ΕΚΠΡΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ
  • [09] ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ
  • [10] ΠΡΟΥΠΟΛΟ ΒΟΥΛΗ
  • [11] ΜΕΣΗ ΝΕΚΡΟΣ
  • [12] ΜΕΣΗ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ
  • [13] ΙΡΑΚ ΕΚΡΗΞΗ Ν
  • [14] ΑΝΩΤΑΤΟ ΜΑΝΤΗΛΑ
  • [15] ΜΙΧΑΗΛ ΑΝΟΡΘΩΣΗ
  • [16] ΑΠΟΕΛ ΟΥΕΦΑ
  • [17] ΟΥΕΦΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ
  • [18] ΠΕΡΙΛΗΨΗ
  • [19] ΚΑΙΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 24/09/2003

  • [01] ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΔΙΑΟΥΡΗΣ

    Τραγωδία στην άσφαλτο. Σαρανταοκτάχρονη γυναίκα από τον Λυθροδόντα σκοτώθηκε σε οδικό δυστύχημα που σημειώθηκε στις επτά και είκοσι το πρωί κοντά στο χωριό Αγία Βαρβάρα. Πρόκειται για την Γιαννούλα Αγγελή Κωστή. Στο ίδιο δυστύχημα τραυματίστηκαν έξι άνθρωποι. Ολοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Η κατάσταση τους είναι σοβαρή αλλά κρίνεται εκτός κινδύνου. Ο Διευθυντής τροχαίας στο αρχηγείο Αστυνομίας Γιαννάκης Διαουρής δήλωσε ότι αιτία και αυτού του δυστηχήματος στο οποίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα ήταν ο ανθρώπινος παράγοντας.

    [02] ΤΑΣΣΟΣ ΕΠΑΦΕΣ ΝΥ ΝΕΟ

    Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος αρχίζει σήμερα επαφές στη Νέα Υόρκη. Θα έχει συναντήσεις με τον ειδικό συντονιστή για το κυπριακό στο αμερικανικό υπουργείο εξωτερικών Τόμας Γουέστον και τον τέως ειδικό σύμβουλο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το κυπριακό Αλβαρο ντε Σότο. Αύριο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προσφωνήσει τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών και εν συνεχεία θα συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα Κόφι Ανάν. Ψες, ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος παρέστη σε δεξίωση που παρέθεσε ο Πρόεδρος Μπους στους ηγέτες που παρίστανται στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει χειραψία και να έχει σύντομη συνομιλία με τον Πρόεδρο Μπους. Στο πρόγραμμα των επαφών του Προέδρου Παπαδόπουλου περιλαμβάνεται και σειρά συναντήσεων με ηγέτες Ισλαμικών χωρών ενόψει της Ισλαμικής διάσκεψης.

    [03] ΕΕ ΚΥΠΡΙΑΚΟ

    Η Ευρωπαϊκή Ενωση θα συνεχίσει να στηρίζει τις προσπάθειες του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για εξεύρεση συνολικής, δίκαιης, βιώσιμης και λειτουργικής λύσης του κυπριακού προβλήματος. Αυτό δήλωσε χθες κατά την ομιλία του στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ο Προεδρεύων του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ενωσης, Πρωθυπουργός της Ιταλίας Σύλβιο Μπερλουσκόνι. Η Ευρωπαϊκή Ενωση, πρόσθεσε, επαναλαμβάνει την ετοιμότητά της να αποδεχθεί τους όρους μιας διευθέτησης, σύμφωνα με τις αρχές και τα ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών.

    [04] ΕΚΠΡΟ ΓΚΙΟΥΛ

    Οι τουρκικές επιδιώξεις για αλλαγές στο σχέδιο Ανάν βρίσκονται μακράν της φιλοσοφίας των προτάσεων των Ηνωμένων Εθνών, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολιάζοντας δηλώσεις του Απτουλάχ Γκιουλ στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του Οηέ.

    Ο κύριος Χρυσοστομίδης επεσήμανε ότι οι ελληνοκυπριακές επιθυμίες για βελτιώσεις βρίσκονται εντός της φιλοσοφίας του σχεδίου Ανάν. Το θέμα της διαφύλαξης των ισορροπιών του σχεδίου, πρόσθεσε, λαμβάνεται υπόψη καθώς ο πρόεδρος Παπαδόπουλος δε στοχεύει στην αφαίρεση δικαιωμάτων των Τουρκοκυπρίων.

    Ο κύριος Χρυσοστομίδης χαρακτήρισε επίσης αυτόδηλες τις αλλαγές σε ζητήματα όπως οι μεταβατικές περίοδοι και οι οικονομικές διαστάσεις του σχεδίου Ανάν, στις οποίες περιορίζουν τις αναφορές τους οι ξένοι μεσολαβητές.

    [05] ΑΠΟΖΗΜ ΤΣΑΒΙΚ

    Υποτελή στην Τουρκία οντότητα χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κύπρος Χρυσοστομίδης το κατοχικό καθεστώς, σχολιάζοντας πληροφορίες ότι ο Αχμέτ Αν έλαβε χρηματική αποζημίωση από το ψευδοκράτος κι όχι από την Τουρκία.

    Ο Τουρκοκύπριος γιατρός Αχμέτ Αν είχε προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο εναντίον της Τουρκίας καταγγέλλοντάς την ότι παραβιάζει το δικαίωμα του για ελεύθερη διακίνηση. Το Δικαστήριο έκρινε την Τουρκία ένοχη και επιδίκασε χρηματική αποζημίωση.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε έμβασμα στο λογαριασμό του Αχμέτ Αν με το σύνολο του ποσού της αποζημίωσης από τη λεγόμενη Επιτροπή Αποζημιώσεων.

    Ο κύριος Χρυσοστομίδης παρατήρησε ωστόσο ότι σε περίπτωση που η λεγόμενη Επιτροπή Αποζημιώσεων προχωρήσει στην καταβολή των αποζημιώσεων και στην Τιτίνα Λοϊζίδου, είναι πιθανόν να υπάρξει διαφοροποίηση της θέσης της κυβέρνησης.

    Επεσήμανε δε ότι σε παλαιότερη υπόθεση, την υπόθεση Παπαχρυσοστόμου, δεν έγινε αποδεκτή αποζημίωση από το ψευδοκράτος, έως ότου καταβλήθηκε από την Τουρκία.

    [06] ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΚΠΕ

    Την εκτίμηση ότι ενδεχόμενη νίκη της αντιπολίτευσης στα κατεχόμενα δεν σημαίνει κατ ανάγκην αλλαγή διαπραγματευτή για το Κυπριακό, διατύπωσε ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, Δημήτρης Χριστόφιας. Οι δηλώσεις Χριστόφια έγιναν ύστερα από συνάντηση αντιπροσωπειών του ΑΚΕΛ και του Τουρκοκυπριακού Κόμματος Πατριωτικής Ενότητας, κατά την οποία συζήθηκαν επίσης το Κυπριακό και το ενδεχόμενο συμμετοχής των Τουρκοκυπρίων στις Ευρωεκλογές. Αναφερόμενος στις εκλογές στα κατεχόμενα, ο ηγέτης του κόμματος Πατριωτικής Ενότητας Αλμπάυ Ντουρτουράν ανέφερε ότι παρόλον ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Τουρκοκυπρίων υποστηρίζουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, δεν είναι σίγουρος για το τελικό αποτέλεσμα. Κληθείς να σχολιάσει τον ρόλο που θα διαδραματίσουν οι έποικοι, ο κύριος Ντουρτουράν ανέφερε ότι κυκλοφορούν πολλά λεφτά, κατά την έκφραση του, και ότι συνεχίζονται οι παράνομες εγγραφές στους εκλογικούς καταλόγους.

    [07] ΔΗΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ

    Το Δήκο με ανακοίνωσή του τάσσεται κατά της παρουσίας παρατηρητών στις ψευδοεκλογές στα κατεχόμενα, γιατί κάτι τέτοιο, όπως αναφέρει, θα προσδώσει νομιμότητα και αξιοπιστία στις παράνομες διαδικασίες του κατοχικού καθεστώτος και στα παράνομα δεδομένα των λεγόμενων εκλογών. Πέραν τούτου, σημειώνει το Δήκο, η παρουσία παρατηρητών δεν θα αποτρέψει τη νόθευση της βούλησης των τουρκοκυπρίων και του εκλογικού αποτελέσματος, αφού οι λεγόμενες εκλογές θα διεξαχθούν με βάση τους εκλογικούς καταλόγους που ετοίμασε ο Ντενκτάς και στους οποίους έχουν εγγραφεί κατά δεκάδες χιλιάδες έποικοι, Τούρκοι στρατιωτικοί και πολλοί άλλοι μη Τουρκοκύπριοι.

    [08] ΕΚΠΡΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

    Δεσμευτικές είναι για την κυβέρνηση οι γνωματεύσεις του Γενικού Εισαγγελέα για το δίκαιο της απόδειξης.

    Τη θέση αυτή εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κύπρος Χρυσοστομίδης σχολιάζοντας την γνωμάτευση του Σόλωνα Νικήτα στο θέμα της εξ ακοής μαρτυρίας, με την οποία προτείνει να μην υπάρξει καμία αλλαγή.

    Ο κύριος Χρυσοστομίδης επεσήμανε πάντως ότι στο θέμα του δικαίου της απόδειξης υπάρχει ήδη ένας διάλογος και εναπόκειται στη Βουλή να αποφασίσει αν θα προχωρήσει σε τροποποιήσεις.

    Σε τέτοια περίτπωση, ο γενικός εισαγγελέας θα προσαρμοστεί με βάση τα πιθανά νέα νομοθετήματα της Βουλής.

    [09] ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

    Πέντε πυρκαγιές ξέσπασαν σήμερα στο Πισσούρι, την Σιά, την Ανάγυια, το Μαρκί και την βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου. Η πυρκαγιά στο Πισσούρι ξέσπασε γύρω στις εννέα το πρωί και τέθηκε υπό έλεγχο μιά ώρα αργότερα. Κάηκαν τέσσερα εκτάρια με άγρια βλάστηση, δέντρα και αμπέλια. Για την κατάσβεση της ασχολούνται επτά πυροσβεστικά οχήματα και τέσσερα πυροσβεστικά ελικόπτερα. Η πυρκαγιά στην Ανάγυια, που τέθηκε επίσης υπό έλεγχο, κατέκαυσε πέντε εκτάρια με άγρια βλάστηση και αποκαλάμες. Στο Μαρκί η πυρκαγιά ξέσπασε σε υπόστεγο στο οποίο φυλάγονται μπάλες σανού, και έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο. Υπό έλεγχο έχει τεθεί επίσης πυρκαγιά που ξέσπασε πάνω σε λόφο στην Σιά καθώς και πέμπτη πυρκαγιά στην βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου κοντά στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας -Λεμεσού.

    [10] ΠΡΟΥΠΟΛΟ ΒΟΥΛΗ

    Ο Υπουργός Οικονομικών Μάρκος Κυπριανού θα καταθέσει τον προϋπολογισμό του κράτους για το 2004 στη Βουλή, κατά την πρώτη τακτική συνεδρία της Ολομέλειας που θα γίνει στις δύο Οκτωβρίου. Οπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών Αριστος Χρυσοστόμου, έχει λάβει διαβεβαιώσεις πως μέχρι τις 15 Οκτωβρίου θα κατατεθούν και οι προϋπολογισμοί για το 2004 όλων των ημικρατικών οργανισμών. Στόχος, είπε, είναι η εξέταση των προϋπολογισμών μέχρι τις 15 Νοεμβρίου, ώστε να εγκριθούν από τη βουλή πριν από το τέλος του 2003.

    [11] ΜΕΣΗ ΝΕΚΡΟΣ

    Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν δεκαπεντάχρονο Παλαιστίνιο και τραυμάτισαν έντεκα άτομα στη διάρκεια εισβολής που πραγματοποίησαν το πρωί σε καταυλισμό προσφύγων στη Ράφα. Τα νέα επεισόδια έγιναν καθόν χρόνον ο Πρόεδρος Μπους καλούσε από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, την ισραηλινή κυβέρνηση να συνεργαστεί ώστε υπό ειρηνικές συνθήκες να ανακηρυχθεί ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος. Παράλληλα ο Πρόεδρος της Γαλλίας Ζιακ Σιράκ υποστήριξε ότι ο Γιασέρ Αραφάτ είναι ο μόνος που θα μπορούσε να βοηθήσει στις προσπάθειες για ειρήνευση στη περιοχή.

    [12] ΜΕΣΗ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ

    Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ Αριέλ Σιαρόν δήλωσε ότι το Υπουργικό Συμβούλιο θα συζητήσει το ενδεχόμενο ανταλλαγής κρατουμένων με την Χιζμπολλάχ. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Μααρίβ ο κύριος Σιαρόν, επεσήμανε ότι μια τέτοια απόφαση πρέπει να επικυρωθεί από το σύνολο της Κυβέρνησης. Η οργάνωση Χιζμπολλάχ κρατεί από το 2000 τρεις ισραηλινούς στρατιώτες, έναν έφεδρο συνταγματάρχη και έναν επιχειρηματία τον οποίο παρουσιάζει ως πράκτορα των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών. Το Ισραήλ εξάλλου, κρατεί 20 Λιβάνιους, μεταξύ των οποίων και δύο ηγετικά στελέχη της οργάνωσης. Ο Αριέλ Σιαρόν απέρριψε πάντως κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να απελευθερωθεί στο πλαίσιο αυτής της ανταλλαγής και ο παλαιστίνιος ηγέτης της Φατάχ στη Δυτική Οχθη, Μαρουάν Μπαργούτι.

    [13] ΙΡΑΚ ΕΚΡΗΞΗ Ν

    Στη Βαγδάτη, ένα άτομο σκοτώθηκε και εικοσιδύο τραυματίστηκαν από έκρηξη βόμβας. Σύμφωνα με το Σι-Εν-Εν η έκρηξη σημειώθηκε σε κεντρικό δρόμο της Βαγδάτης, κοντά στην πρεσβεία της Ινδίας, την στιγμή που περνούσε λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν ιρακινοί πολίτες. Ωστόσο, με βάση πληροφορίες, στόχος της επίθεσης ήταν αμερικανικό στρατιωτικό όχημα.

    [14] ΑΝΩΤΑΤΟ ΜΑΝΤΗΛΑ

    Το Ανώτατο Δικαστήριο στη Γερμανία δικαίωσε Μουσουλμάνα δασκάλα η οποία εκδιώχθηκε από σχολείο στο οποίο δίδασκε, γιατί επέμενε να φορεί παραδοσιακή μαντήλα στην τάξη. Με την απόφασή του το Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας, έδωσε λύση σε ένα θέμα που προκάλεσε διαμάχη και διάσταση απόψεων στην Ευρώπη. Αποφάσισε ότι οι αρχές του σχολείου στην Στουτγάρδη, κακώς απαγόρευσαν στην Αφγανικής καταγωγής, Φερέστα Λούτιν να διδάσκει γιατί φορούσε στο κεφάλι της παραδοσιακή μαντήλα. Η απόφαση του Δικαστηρίου άνοιξε τον δρόμο και σε άλλες Μουσουλμάνες δασκάλες σε ολόκληρη την Γερμανία να καλύπτουν το κεφάλι τους καθόν χρόνο βρίσκονται στο σχολείο, εκτός εάν με νόμο απαγορεύεται η ύπαρξη θρησκευτικών συμβόλων στην τάξη.

    [15] ΜΙΧΑΗΛ ΑΝΟΡΘΩΣΗ

    Παρελθόν αποτελούν για την τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης, o Ανδρέας Μιχαηλίδης και οι συνεργάτες του. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανόρθωσης, στη συνεδρία που ολοκληρώθηκε σήμερα, αποφάσισε την αποδέσμευση του Κύπριου τεχνικού και ήδη η απόφαση του κοινοποιήθηκε πριν από λίγο. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία και εντός της ημέρας αναμένεται να επισημοποιηθεί η νέα συνεργασία των δύο πλευρών.

    [16] ΑΠΟΕΛ ΟΥΕΦΑ

    Το ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει απόψε στο ΓΣΠ την Ισπανική Μαγιόρκα, στο πλαίσιο του πρώτου γύρου του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Αμεση ραδιοφωνική περιγραφή του αγώνα, που αρχίζει στις οκτώ, θα μεταδίδεται από το Τρίτο πρόγραμμα του ΡΙΚ.

    [17] ΟΥΕΦΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ

    Τρείς Ελληνικές ομάδες ρίχνονται απόψε στή μάχη τού πρώτου γύρου τού Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στις εννέα στό γήπεδο Τούμπας τήν Λίν Νορβηγίας,ο ΑΡΗΣ θά αναμετρηθεί στή Μολδαβία στίς επτά και τριάντα μέ τήν Ζίμπρου Κισινάου, ενώ ο Πανιώνιος αγωνίζεται στίς πέντε και τριάντα στή Νέα Σμύρνη μέ τήν Νόρντσελαντ.

    [18] ΠΕΡΙΛΗΨΗ

    Τραγωδία στην άσφαλτο, κοντά στην Αγία Βαρβάρα, με ένα νεκρό και έξι κρίσιμα τραυματίες. Νεκρή 48χρονη γυναίκα από το Λυθροδόντα.

    Επαφές στη Νέα Υόρκη αρχίζει σήμερα ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος. Συνάντηση με Τόμας Γουέστον και Αλβαρο Ντε Σότο.

    Μακράν της φιλοσοφίας του σχεδίου Ανάν οι τουρκικές επιδιώξεις για αλλαγές, δηλώνει ο Κύπρος Χρυσοστομίδης.

    Δεσμευτική η γνωμάτευση του Γενικού Εισαγγελέα ότι δεν πρέπει να υπάρξει αλλαγή στο δίκαιο της απόδειξης, όμως εναπόκειται στη Βουλή να προχωρήσει σε τροποποιήσεις.

    Συνεχίζεται η βία στη Μέση Ανατολή. Νεκρός ένας 15χρονος Παλαιστίνιος. Και βομβιστική επίθεση στη Βαγδάτη με ένα νεκρό και 22 τραυματίες.

    Παρελθόν ο Ανδρέας Μιχαηλίδης από την Ανόρθωση.

    [19] ΚΑΙΡΟΣ

    Δελτίο Καιρού.

    Ο καιρός το απόγευμα θα είναι κυρίως αίθριος, με λίγες παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί έως βορειοδυτικοί μέτριοι, τριών έως τεσσάρων μποφόρ και παροδικά σε μερικές περιοχές ισχυροί τεσσάρων έως πέντε μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και παροδικά στα νότια και δυτικά παράλια, έως ταραγμένη. Η θερμοκρασία, 33 βαθμοί στο εσωτρικό, 32 στα νότια παράλια, 30 στα δυτικά και 23 στα υψηλότερα ορεινά. Απόψε ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά βορειοδυτικοί ασθενείς, δύο έως τριών μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα δυτικά και στις υπόλοιπες περιοχές ήρεμη έως λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 20 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 17 στα δυτικά και βόρεια και στους 13 στα υψηλότερα ορεινά. Ο κίνδυνος για πυρκαγιές είναι εξαιρετικά μεγάλος σε όλες τις δασικές περιοχές.


    Cyprus Broadcasting Corporation: News in ELOT928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    rik2html v1.00 run on Wednesday, 24 September 2003 - 11:45:32 UTC