Browse through our Interesting Nodes of Museums in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus Broadcasting Corporation: News in Greek, 03-10-06

Cyprus Broadcasting Corporation: News in ELOT928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Cyprus Broadcasting Corporation at <http://www.cybc.com.cy/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΙΣΑΓΩΓΗ
  • [02] ΕΚΠΡΟ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
  • [03] ΕΡΤΟΓΑΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ
  • [04] ΤΑΣΣΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ
  • [05] ΑΛΒΑΡΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ
  • [06] ΝΤΕΝΚΤΑΣ ΣΧΕΔΙΟ
  • [07] ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΒΑΡΩΣΙ
  • [08] ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΖΑ ΝΕΟ
  • [09] ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΕΛΛΑΣ ΝΕΟ
  • [10] ΜΕΣΗ ΓΕΝΙΚΑ
  • [11] ΝΑΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ
  • [12] ΑΚΕΛ - ΙΣΡΑΗΛ - ΣΥΡΙΑ
  • [13] ΕΔΕΚ - ΙΣΡΑΗΛ
  • [14] ΠΕΟ - ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
  • [15] ΘΑΝΑΤΟΣ 30ΧΡΟΝΟΥ
  • [16] ΚΟΥΛΛΗΣ ΚΗΔΕΙΑ
  • [17] ΓΑΣΤΩΝΗΣ - ΠΕΘΑΝΕ
  • [18] ΠΕΡΙΛΗΨΗ
  • [19] ΚΑΙΡΟΣ Δευτέρα 6/10/03

  • [01] ΕΙΣΑΓΩΓΗ

    Η Κυβέρνηση προβαίνει σε διευθετήσεις ώστε να διευκολυνθούν οι τουρκοκύπριοι να ψηφίσουν στις ευρωοεκλογές

    Ο Ταγίπ Ερτογαν δήλωσε ότι το σχέδιο Ανάν μπορεί να γίνει αποδεκτό ως πλαίσιο και υποστήριξε ότι η χώρα του δεν το έχει απορρίψει εξ ολοκλήρου

    Ο Αλβαρο ντε Σότο διαβεβαίωσε ότι τα Ηνωμένα Εθνη είναι έτοιμα να ανταποκριθούν άμεσα εάν τα ενδιαφερόμενα μέρη ζητήσουν ξανά τις υπηρεσίες του Γενικού Γραμματέα στο Κυπριακό

    Ο Δώρος Θεοδώρου ανακοίνωσε ότι σε περίπτωση επιστροφής της πόλης της Αμμοχώστου η αστυνομία θα υλοποιήσει ένα πλήρες σχέδιο, το οποίο έχει καταρτίσει

    Νέα έκκληση υπέβαλε ο Κίκης Καζαμιας στους οδηγούς βαρέων φορτηγών για τερματισμό της απεργίας τους. -Οι οδηγοί καθορίζουν τα επόμενα τους βήματα απόψε

    Στο χάος βυθίζεται η Ελλάδα όπου κλιμακώνονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων

    [02] ΕΚΠΡΟ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

    Η Κυβέρνηση προτίθεται να διευκολύνει τους Τουρκοκύπριους ώστε να συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές σύμφωνα με νόμο που θα ψηφίσει βουλή. Οπως ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κύπρος Χρυσοστομίδης αμέσως μετά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου, το Σώμα που συζήτησε σήμερα το ζήτημα, καθόρισε τις γενικές αρχές της προτεινόμενης νομοθεσίας της οποίας την τελική μορφή θα αποφασίσει η Βουλή. Ο Εκπρόσωπος αποσαφήνισε ότι βάση για τη συζήτηση στο Εθνικό Συμβούλιο αποτέλεσε το συνοπτικό πρακτικό της επιτροπής που συστάθηκε με πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας από εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων και η οποία συνήλθε στις 8 και έντεκα Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή εκπροσώπου του Γενικού Εισαγγελέα και του Διευθυντή του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου.

    [03] ΕΡΤΟΓΑΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ

    Ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας Ταγίπ Ερτογαν δήλωσε ότι το σχέδιο Ανάν μπορεί να γίνει αποδεκτό ως πλαίσιο, υποστηρίζοντας ότι η χώρα του δεν το έχει απορρίψει εξ ολοκλήρου. Σε συνέντευξή του στη φιλοκυβερνητική εφημερίδα "Γιενί Σαφάκ", ο Τουρκος Πρωθυπουργός ανέφερε επίσης ότι το σχέδιο Ανάν έχει θετικά σημεία, τα οποία η Τουρκία τα δέχεται αλλά έχει και αρνητικά τα οποία συζητεί. Ο Ταγίπ Ερτογαν ισχυρίστηκε εξάλλου, ότι το ζήτημα της Κύπρου δεν περιλαμβάνεται μεταξύ των όρων της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Ταυτόχρονα επέκρινε την Ευρωπαϊκή Ενωση ότι βρίσκεται, δήθεν, σε αντίφαση, αφού δεν θα έπρεπε να θεωρεί ότι έχει το δικαίωμα να δεχθεί την Κύπρο, όπου υπάρχουν δύο διαφορετικές θρησκείες, δύο γλώσσες και δύο ζώνες. Ο κύριος Ερτογαν, επανέλαβε εξάλλου την άποψη ότι η Τουρκία άνοιξε τα σύνορά, κατά την έκφρασή του, προς τους Ελληνοκύπριους, ενώ η Ελλάδα δεν έκανε το ίδιο.

    [04] ΤΑΣΣΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ

    Ο υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδας Κώστας Σκανδαλίδης έγινε το πρωί δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Τάσσο Παπαδόπουλο, με τον οποίο συζήτησε τις εξελίξεις στο Κυπριακό και θέματα που άπτονται της αρμοδιότητάς του σε σχέση με την Ευρωπαϊκή Ενωση. Σε δηλώσεις ο κύριος Σκανδαλίδης επεσήμανε την ετοιμότητα του Προέδρου Παπαδόπουλου και της Κυβέρνησης να επανέλθουν στις διαπραγματεύσεις για επίλυση του Κυπριακού έως την πρώτη Μαϊου στη βάση του σχεδίου Ανάν.

    [05] ΑΛΒΑΡΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ

    Τη διαβεβαίωση ότι τα Ηνωμένα Εθνη είναι έτοιμα να ανταποκριθούν άμεσα εάν τα ενδιαφερόμενα μέρη ζητήσουν ξανά τις υπηρεσίες του Γενικού Γραμματέα στο Κυπριακό, έδωσε ο Αλβαρο Ντε Σότο. Ηδη, σημείωσε, έχουν γίνει βήματα για να διασφαλιστεί ότι η ομάδα που δημιουργήθηκε με τις εντολές του Κόφι Ανάν, θα τεθεί αμέσως επί ποδός, σε μια τέτοια περίπτωση και δεν θα υπάρξει κανένα διοικητικό εμπόδιο. Ο Αλβαρο Ντε Σότο μιλούσε σε συνέδριο για το Κυπριακό στην Οξφόρδη.

    [06] ΝΤΕΝΚΤΑΣ ΣΧΕΔΙΟ

    Ο τουρκοκύπριος ηγέτης Ραούφ Ντενκτάς δήλωσε για άλλη μια φορά πως δεν πρόκειται να υπογράψει συμφωνία στο Κυπριακό, η οποία θα προνοεί την εκδίωξη της Τουρκίας, κατά την έκφρασή του, από την Κύπρο. Ο κατοχικός ηγέτης υποστήριξε επίσης πως ψεύδονται όλοι όσοι ισχυρίζονται πως το σχέδιο Αναν προνοεί κυριαρχία, κράτος και εγγυήσεις και πρόσθεσε ότι αν ίσχυε κάτι τέτοιο θα ήταν ο πρώτος που θα το υπέγραφε.

    [07] ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΒΑΡΩΣΙ

    Ο υπουργός Δικαιοσύνης Δώρος Θεοδώρου δήλωσε πως σε περίπτωση επιστροφής της πόλης της Αμμοχώστου, είτε υπό ελληνοκυπριακή διοίκηση, είτε υπό την διοίκηση των Ηνωμένων Εθνών, η αστυνομία θα υλοποιήσει ένα πλήρες σχέδιο, το οποίο έχει καταρτίσει. Το σχέδιο αυτό, είπε, αφορά κυρίως στην προστασία των κατοίκων της πόλης, των οποίων η επιστροφή δεν θα επιτραπεί μόλις ανακοινωθεί το άνοιγμα της πόλης, δεδομένου ότι εκτός από τα ναρκοπέδια και τα μη εκραγέντα βλήματα, η περιοχή είναι δύσβατη. Ο κύριος Θεοδώρου προέβη στις δηλώσεις αυτές κατά τη διάρκεια περιοδείας του στην ελεύθερη περιοχή της Αμμοχώστου όπου ανακοίνωσε ότι αποφασίστηκε η ανέγερση νέου κτιρίου για την αστυνομική διεύθυνση Αμμοχώστου, ενώ οδεύει προς τη λύση του και η εξεύρεση νέου χώρου για την ανέγερση Πυροσβεστικού Σταθμού.

    [08] ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΖΑ ΝΕΟ

    Χωρίς να διαφαίνονται οι προθέσεις των οδηγών βαρέων οχημάτων τύπου Αλφα που συνέχισαν και σήμερα τις κινητοποιήσεις τους έληξε το πρωί πολύωρη συνάντηση τους με τον υπουργό Συγκοινωνιών Κίκη Καζαμία. Η συνάντηση κράτησε δυόμισυ ώρες και ο κύριος Καζαμίας δήλωσε μετά τη συνάντηση ότι δόθηκαν κάποιες διευκρινίσεις ενόψει της συνάντησης που θα γίνει στις 14 Οκτωβρίου. Ο κύριος Καζαμίας, παρουσιάστηκε, ωστόσο, αισιόδοξος ότι όλα βαίνουν καλώς και επανέλαβε την έκκληση του όπως αποφευχθούν τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί από τους οδηγούς. Οι απεργοί έχουν προειδοποιήσει ότι θα οδηγήσουν τα φορτηγά τους έξω από το Προεδρικό Μέγαρο σε περίπτωση που δεν θα ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους. Εκπρόσωποι των απεργών αρνήθηκαν να προβούν σε δηλώσεις, υποδεικνύοντας ότι θα πρέπει πρώτα να ενημερώσουν τα μέλη τους για τα όσα λέχθηκαν στην συνάντηση. Απόψε στις επτά θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση των απεργών στην Κοφίνου για να καθορίσουν τα επόμενα βήματα τους. Στο μεταξύ, ηρεμία επικρατεί στο ΣΟΠΑΖ, μετά τα μικροεπεισόδια που συνέβησαν το πρωί όταν απεργοί προσπάθησαν να αποτρέψουν φορτηγά να φορτώσουν ζωοτροφές. Η αστυνομία προέβη σε δύο συλλήψεις.

    [09] ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΕΛΛΑΣ ΝΕΟ

    Στην Ελλάδα, κλιμακώνονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων, παρά τις κυβερνητικές δηλώσεις ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω αυξήσεις. Σήμερα απεργούν οι δάσκαλοι, οι καθηγητές Μέσης Εκπαίδευσης οι νοσοκομειακοί γιατροί, οι αστυνομικοί, οι λιμενικοί, οι πυροσβέστες, οι γεωτεχνκοί και οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ ετοιμάζονται για απεργιακές κινητοποιήσεις οι ιδιοκτήτες ταξί, οι τραπεζικοί και οι δικαστικοί υπάλληλοι. Από μεθαύριο προγραμματίζεται τριήμερη πανελλαδική διαμαρτυρία στην Αθήνα. Σε αποχή από τα μαθήματα βρίσκονται επίσης οι καθηγητές των Ανωτέρων και Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων. Στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις και πορείες.

    [10] ΜΕΣΗ ΓΕΝΙΚΑ

    Οι Ηνωμένες Πολιτείες συνέστησαν προς όλες τις πλευρές ψυχραιμία, λόγω της ήδη τεταμένης κατάστασης που επικρατεί στη Μέση Ανατολή, ύστερα από την ισραηλινή επιδρομή στη Συρία που ακολούθησε τη φονική επίθεση αυτοκτονίας στο Ισραήλ. Τόνισαν, παράλληλα πως η Συρία βρίσκεται στη λανθασμένη πλευρά στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας και ότι δεν θα υποστηρίξουν το προσχέδιο ψηφίσματος που κατέθεσε η Συρία γιατί δεν γίνεται αναφορά στην επίθεση αυτοκτονίας στη Χάϊφα στην οποία σκοτώθηκαν 19 άνθρωποι. Από την πλευρά της η Δαμασκός κατηγόρησε το Ισραήλ ότι απειλεί την ασφάλεια και την ειρήνη στην περιοχή, αλλά και διεθνώς. Τις θέσεις των Ηνωμένων Πολιτειών και της Συρίας εξέφρασαν οι μόνιμοι αντιπρόσωποι των δυο χωρών σε συνεδρία του Συμβουλιου Ασφαλείας που συνήλθε εκτάκτως κεκλεισμένων των θυρών ύστερα από αίτημα της Συρίας.

    [11] ΝΑΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ

    Το Νάτο συμφώνησε σε περιορισμένη επέκταση της διεθνούς ειρηνευτικής δύναμης του και σε επαρχίες του Αφγανιστάν, πέραν της πρωτεύουσας Καμπούλ. Με την απόφαση του Νάτο, έρχεται να υποστηρίξει τα σχέδια της Γερμανίας για την αποστολή 450 στρατιωτών στη νότια περιοχή Κουντούζ. Η απόφαση υπόκειται σε έγκριση του Συμβουλίουτ Ασφαλείας.

    [12] ΑΚΕΛ - ΙΣΡΑΗΛ - ΣΥΡΙΑ

    Το Ακέλ καταδίκασε την επίθεση του Ισραήλ εναντίον της Συρίας επισημαίνοντας ότι αποτελεί κατάφωρη παραβίαση της κυριαρχίας της Συριακής Αραβικής Δημοκρατίας, του χάρτη του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και του διεθνούς Δικαίου. Το ΑΚΕΛ με ανακοίνωση του καταγγέλλει την ανοχή που επιδεικνύουν οι Ηνωμένες Πολιτείες και καλεί το διεθνή οργανισμό και τη διεθνή κοινότητα να θέσει τέρμα στην επαπειλούμενη κλιμάκωση, απαιτώντας από το Ισραήλ να σεβαστεί τα ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών και του διεθνούς δικαίου.

    [13] ΕΔΕΚ - ΙΣΡΑΗΛ

    Την Ισραηλινή αεροπορική επιδρομή κατα της Συρίας καταδίκασε και το Κίνημα Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ. Σε τηλεγράφημα του προς τον πρόεδρο της Συρίας ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου εκφράζει συμπαράσταση στο συριακό λαό και τονίζει την ανάγκη ειρήνευσης στην περιοχή.

    [14] ΠΕΟ - ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    Στη σύσταση Γραφείου Μεταναστών Εργαζομένων προχωρεί η ΠΕΟ. Αυτό ανακοίνωσε σε διάσκεψη τύπου ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Πάμπης Κυρίτσης σημειώνοντας ότι στο εν λόγω γραφείο θα συμμετέχουν μαζί με στελέχη της ΠΕΟ και μετανάστες εργαζόμενοι. Αναφερόμενος στη Συνδιάσκεψη των Αλλοδαπών Εργαζομένων που διοργανώνει η ΠΕΟ στις 8 Οκτωβρίου, ο Πάμπης Κυρίτσης δήλωσε ότι η Ομοσπονδία επιδιώκει να ανοίξει διάλογο όχι για τους μετανάστες αλλά με τους μετανάστες. Η συνδιάσκεψη είπε ο κύριος Κυρίτσης αναδεικνύει το ενδιαφέρον της ΠΕΟ για όλους τους εργαζομένους ανεξαρτήτως φύλου, χρώματος, θρησκείας ή εθνότητας.

    [15] ΘΑΝΑΤΟΣ 30ΧΡΟΝΟΥ

    Νεκρός στο σπίτι του στην Επισκοπή βρέθηκε χθες βράδυ ο Θανάσης Κωντσταντίνου, 30 χρόνων. Τον άτυχο άνδρα, βρήκε αναίσθητο, ο συγκάτοικός του. Ηταν πεσμένος στο πάτωμα της κουζίνας, δίπλα από πλυντήριο ρούχων, στο οποίο υπήρχε εγκατεστημένο ηλεκτροφόρο καλώδιο, η άκρη του οποίου ήταν αποκομμένη. Αποκομμένη ήταν επίσης η άκρη δεύτερου ηλεκτροφόρου καλωδίου που ήταν τοποθετημένο σε πρίζα. Ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους που διενήργησε αυτοψία πιστοποίησε το θάνατο του Κωνσταντίνου, ενώ από εξετάσεις διαπίστωσε ότι ο τριαντάχρονος, έφερε εγκαύματα στην αριστερή παλάμη και στη δεξιά πλευρά του στήθους του. Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει υπόνοια για έγκλημα.

    [16] ΚΟΥΛΛΗΣ ΚΗΔΕΙΑ

    Πέθανε σε ηλικία 76 ετών ο πρώην Διευθυντής Μέσης Εκπαίδευσης Λεωνίδας Κούλλης. Ο εκλιπών υπήρξε συνεργάτης του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου και διακρίθηκε για το συγγραφικό του έργο. Η συνεργασία του με το Ρικ υπήρξε στενή και παραγωγική, καθώς το βιβλίο του "Learning Greek", διατίθεται ακόμη από το Ιδρυμα. Η κηδεία του θα γίνει στις τέσσερις το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ακροπόλεως.

    [17] ΓΑΣΤΩΝΗΣ - ΠΕΘΑΝΕ

    Απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών ο γνωστός γιατρός της Λεμεσού Γαστών Σχίζας. Ο εκλιπών γεννήθηκε στη Λεμεσό το 1914 και το 1953 πρωτοστάτησε στην επανασύσταση του Ιατρικού Συλλόγου Λεμεσού του οποίου διετέλεσε Γενικός Γραμματέας. Κατά τη διάρκεια του 1955-59 ανέπτυξε πλούσια δράση προσφέροντας τις υπηρεσίες του στους αγωνιστές του απελευθερωτικού αγώνα. Διετέλεσε πρόεδρος της πρώτης Σχολικής Εφορείας Λεμεσού και αντιπρόεδρος του αθλητικού σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τρίτη στις δύο μετά το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό.

    [18] ΠΕΡΙΛΗΨΗ

    Η Κυβέρνηση προβαίνει σε διευθετήσεις ώστε να διευκολυνθούν οι τουρκοκύπριοι να ψηφίσουν στις ευρωοεκλογές

    Ο Ταγίπ Ερτογαν δήλωσε ότι το σχέδιο Ανάν μπορεί να γίνει αποδεκτό ως πλαίσιο και υποστήριξε ότι η χώρα του δεν το έχει απορρίψει εξ ολοκλήρου

    Ο Αλβαρο ντε Σότο διαβεβαίωσε ότι τα Ηνωμένα Εθνη είναι έτοιμα να ανταποκριθούν άμεσα εάν τα ενδιαφερόμενα μέρη ζητήσουν ξανά τις υπηρεσίες του Γενικού Γραμματέα στο Κυπριακό

    Ο Δώρος Θεοδώρου ανακοίνωσε ότι σε περίπτωση επιστροφής της πόλης της Αμμοχώστου η αστυνομία θα υλοποιήσει ένα πλήρες σχέδιο, το οποίο έχει καταρτίσει

    Νέα έκκληση υπέβαλε ο Κίκης Καζαμιας στους οδηγούς βαρέων φορτηγών για τερματισμό της απεργίας τους. -Οι οδηγοί καθορίζουν τα επόμενα τους βήματα απόψε

    Στο χάος βυθίζεται η Ελλάδα όπου κλιμακώνονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων

    [19] ΚΑΙΡΟΣ

    Δελτίο Καιρού

    Σήμερα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί έως νοτιανατολικοί μέτριοι, τριών έως τεσσάρων μποφόρ στα νότια και ανατολικά παράλια, και στις υπόλοιπες περιοχές, βορειοδυτικοί μέτριοι, τριών μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά παράλια έως ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα φθάσει στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 31 στα νότια παράλια, στους 29 στα δυτικά και στους 25 στα υψηλότερα ορεινά. Απόψε ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί έως βορειανατολικοί ασθενείς, δύο έως τριών μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 20 στα παράλια και στους 17 στα υψηλότερα ορεινά.


    Cyprus Broadcasting Corporation: News in ELOT928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    rik2html v1.00 run on Monday, 6 October 2003 - 13:08:52 UTC