Browse through our Interesting Nodes on the United States of America Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus Broadcasting Corporation: News in Greek, 03-10-13

Cyprus Broadcasting Corporation: News in ELOT928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Cyprus Broadcasting Corporation at <http://www.cybc.com.cy/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΙΣΑΓΩΓΗ
  • [02] ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ ΑΝΑΣΤΑ
  • [03] ΠΡΩΤΟ ΧΡΥΣΟ
  • [04] ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΜΠΕΡΜΙΧΑΜ
  • [05] ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ
  • [06] ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΟΞ
  • [07] ΑΝΑΣΤΑ ΚΟΞ
  • [08] ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΞ
  • [09] ΜΑΡΚΙΔΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
  • [10] ΕΛΛΑΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ NEO
  • [11] ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΛΛΑΣ
  • [12] ΙΑΚΩΒΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΗ
  • [13] ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΝΕΟ
  • [14] ΣΙΑΜΑΙΑ ΟΛΑ
  • [15] ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ
  • [16] ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΕΙΤΟΝΙΑ
  • [17] ΙΩΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ
  • [18] ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΚΑΗΚΕ
  • [19] ΠΕΡΙΛΗΨΗ
  • [20] ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 13/10/2003

  • [01] ΕΙΣΑΓΩΓΗ

    Κοινή προσπάθεια όλων παραμένει η επίλυση του Κυπριακού δήλωσε ο Χρήστος Πρωτόπαπας

    Ο Δημήτρης Χριστόφιας εκτιμά ότι πιθανή αλλαγή στη στάση της Αγκυρας στο Κυπριακό θα υπάρξει το Δεκέμβριο του 2004

    Δεν τίθεται θέμα να απορριφθεί το σχέδιο Ανάν δήλωσε ο Ταγίπ Ερντογαν

    Συνεχίζονται οι αντιδράσεις από τις δηλώσεις του Πατ Κοξ για τις Ευρωεκλογές

    Για πέμπτη εβδομάδα κλειστά τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και τα Τεή στην Ελλάδα

    Θετικές ενδείξεις έχει ο Γιώργος Ιακώβου για προώθηση των θέσεων μας στην Ισλαμική Διάσκεψη

    [02] ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ ΑΝΑΣΤΑ

    Ο Ελληνας Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρήστος Πρωτόπαπας, δήλωσε ότι κοινή προσπάθεια όλων παραμένει η επίλυση του Κυπριακού. Αθήνα και Λευκωσία, πρόσθεσε, βαδίζουν σε ένα κοινό δρόμο και θα συνεχίσουν τις προσπάθειες που έχουν χαράξει προς την κατεύθυνση αυτή. Μιλώντας ύστερα από συνάντηση με αντιπροσωπεία του Δησύ υπό τον Πρόεδρο του Κόμματος Νίκο Αναστασιάδη, ο κύριος Πρωτόπαπας, ανέφερε ότι υπήρξε ταυτότητα απόψεων στα θέματα του Κυπριακού, της ευρωπαϊκής πορείας του νησιού, αλλά και των προβλημάτων που απασχολούν αυτή τη στιγμή την Ευρωπαϊκή Ενωση, ενόψει της Συνόδου Κορυφής για την Διακυβερνητική. Είπε επίσης ότι θα μεταφέρει στον Πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη την ενθαρρυντική εικόνα από το σύνολο των επαφών που είχε στην Κύπρο. Ο Νίκος Αναστασιάδης εξέφρασε ικανοποίηση για το μεγάλο ενδιαφέρον της Ελληνικής Κυβέρνησης για την Κύπρο και ζήτησε από τον κύριο Πρωτόπαπα να διαβιβάσει στον Ελληνα Πρωθυπουργό την ευγνομωσύνη και τις ευχαριστίες του για την μέχρι σήμερα αμέριστη και σταθερή συμπαράστασή του στο Κυπριακό.

    [03] ΠΡΩΤΟ ΧΡΥΣΟ

    Αργότερα ο κύριος Πρωτόπαπας και ο Κυβερνητικος Εκπρόσωπος Κύπρος Χρυσοστομίδης ενημέρωσαν τους προϊσταμένους των Γραφείων Τύπου Κύπρου και Ελλάδας για το Κυπριακό και άλλα θέμα εξωτερικής πολιτικής. Σε δηλώσεις του μετά το σεμινάριο ο κύριος Πρωτόπαπας εξέφρασε την πεποίθηση ότι η συνάντηση θα αφήσει πολλά θετικά πίσω της και θα είναι η αρχή όχι για μια στενή συνεργασία, η οποία υπάρχει και θα συνεχιστεί, αλλά και για νέες πρωτοβουλίες που θα υπάρξουν τόσο για τα εθνικά ζητήματα όσο και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και για μια γενικότερα κοινή παρέμβαση και στάση μέσα στην Ευρώπη. Ο κύριος Χρυσοστομίδης είπε πως η ανταλλαγή απόψεων στα πλαίσια του κλειστού σεμιναρίου των συμβούλων Τύπου είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί μας δίδει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε ποιοι είναι οι στόχοι, ποια η στρατηγική μας, ποιες οι επιδιώξεις μας όσον αφορά τη διεθνή κοινή γνώμη και την ευρωπαϊκή κοινή γνώμη, στην οποία η Κύπρος με τη στήριξη της Ελλάδας προσχωρεί επίσημα την πρώτη Μαίου 2004.

    [04] ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΜΠΕΡΜΙΧΑΜ

    Το πιθανότερο χρονικό σημείο μιας ενδεχόμενης αλλαγής της στάσης της Αγκυρας στο κυπριακό είναι ο Δεκέμβριος του 2004 και όχι ο Μάιος του ιδίου χρόνου, εκτιμά ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Χριστόφιας. Μιλώντας χθες βράδυ σε συγκέντρωση στο Μπέρμιχαμ ο κύριος Χριστόφιας πρόσθεσε ότι η Τουρκία για να κάνει κίνηση προς τη λύση του Κυπριακού πρέπει να πάρει κάτι και αυτό είναι η ημερομηνία έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων. Αυτό θα το πάρει η Τουρκία, είπε ο Πρόεδρος της Βουλής, μετά τον Δεκέμβριο του 2004. Αναφερόμενος στο σχέδιο Ανάν ο πρόεδρος της Βουλής είπε ότι πρόκειται για το πιο ολοκληρωμένο σχέδιο, αλλά δεν είναι ούτε ισοζυγισμένο ούτε δίκαιο. Ο κύριος Χριστόφιας επιστρέφει στην Κύπρο το απόγευμα.

    [05] ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ

    Ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογαν δήλώσε ότι δεν τίθεται θέμα να απορριφθεί το σχέδιο Ανάν από την τουρκική Κυβέρνηση, η οποία όπως είπε, αναζητεί λύση του Κυπριακού. Ο Ταγίπ Ερντογαν, πρόσθεσε ότι πρέπει να ληφθούν υπόψη οι συμφωνίες Λονδίνου-Ζυρίχης, ενώ η όποια λύση πρέπει να συνάδει με το δίκαιο και τη βούληση των δύο πλευρών. Τη θέση ότι το Κυπριακό πρέπει να λυθεί με βάση τις συμφωνίες του 1960, διατύπωσε και ο Ραούφ Ντενκτάς μιλώντας χθες στο παράνομο αεροδρόμιο Λευκονοίκου κατά την επιστροφή του από την Κωνσταντινούπολη.

    [06] ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΟΞ

    Δεν τίθεται θέμα να αφεθούν κενές θέσεις στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καί οι έξι θέσεις τις οποίες δικαιούται η Κύπρος θα πληρωθούν. Αυτό δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικων Γιώργος Ιακώβου, ο οποίος σχολίαζε εισήγηση του Πρόεδρου του Ευρωκοινοβουλίου Πατ Κοξ να μην εκλεγούν έξι Ελληνοκύπριοι, αλλά τέσσερις και να μείνουν οι δύο θέσεις κενές, βάσει του συντάγματος του 1960. Μιλώντας στο τρίτο ο κύριος Ιακώβου ανέφερε ότι αυτό που θα γίνει είναι να δοθεί η ευκαιρία στους τουρκοκύπριους να ψηφίσουν ως πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας. Απέρριψε επίσης την εισήγηση όπως σε περίπτωση λύσης μετά τις ευρωεκλογές παραιτηθούν οι δύο ελληνοκύπριοι βουλευτές και να πάρουν τις θέσεις τους τουρκοκύπριοι.

    [07] ΑΝΑΣΤΑ ΚΟΞ

    Ο Πρόεδρος του Δησύ Νίκος Αναστασιάδης, κληθείς να σχολιάσει την δήλωση Πατ Κοξ, εξέφρασε την εκτίμηση ότι δεν υπάρχει κανένας που να μην αντιλαμβάνεται ότι κάποιοι από τους Ευρωπαίους αξιωματούχους, προσπαθούν με τις ιδέες τους να βοηθήσουν στο δυσεπίλυτο Κυπριακό πρόβλημα. Ταυτόχρονα, πρόσθεσε, όσο και αν διαφωνούμε μαζί τους, πρέπει να αντιληφθούμε πως δεν είναι τρόπος αντιμετώπισης η ανοικτή αντιπαράθεση που γίνεται χάριν κατανάλωσης. Το σύνταγμα του '60, είπε ο Πρόεδρος του Δησύ, δεν μπορεί κατ' αναλογία να ισχύσει στις ευρωεκλογές γιατί απλούστατα δεν χωρεί κατά τη νομοθεσία της Ευρώπης ή του ευρωπαϊκού κεκτημένου η φυλετική διάκριση.

    [08] ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΞ

    Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να περιοριστεί ο αριθμός των Κυπρίων Ευρωβουλευτών δήλωσε ο βουλευτής του Δησύ Παναγιώτης Δημητρίου. Μιλώντας ως εκπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Ευρωκοινοβούλιο ο κύριος Δημητρίου είπε ότι με βάση τα σημερινά δεδομένα οι έξι θέσεις, ανήκουν στην Κυπριακή Δημοκρατία. Διαφοροποίηση, εξήγησε, θα μπορούσε να γίνει μόνο σε περίπτωση λύσης του Κυπριακού.

    [09] ΜΑΡΚΙΔΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    Ο πρώην Γενικός Εισαγγελέας Αλέκος Μαρκίδης διαφώνησε με την εισήγηση του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Πάτ Κόξ για πλήρωση μόνο των τεσσάρων από τις έξι έδρες που αναλογούν στην Κύπρο στην Ευρωβουλή. Ο κύριος Μαρκίδης συμφώνησε με τη γενική εκτίμηση ότι με βάση τη Συνθήκη Προσχώρησης η Κύπρος μπορεί να στείλει έξι αντιπροσώπους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, και μάλιστα χωρίς διάκριση ως προς την κοινοτική προέλευση. Υπέδειξε επίσης ότι η διευθέτηση που διαλαμβάνεται στη Συνθήκη προσχώρησης δεν κάμνει διάκριση ως προς την εθνική προέλευση και ότι όλοι, Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι πρέπει να έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

    [10] ΕΛΛΑΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ NEO

    Ακόμη μία εβδομάδα απεργιών άρχισε από σήμερα στην Ελλάδα καθώς δίνουν συνέχεια στις κινητοποιήσεις τους οι καθηγητές των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και των Τεή, οι γιατροί στα δημόσια νοσοκομεία της Αθήνας και του Πειραιά, οι γεωτεχνικοί, οι κτηνίατροι, και οι συμβασιούχοι υπάλληλοι του υπουργείου Πολιτισμού. Οι καθηγητές των Πανεπιστημίων και των Τεή απεργούν για πέμπτη εβδομάδα. Εξάλλου σύμφωνα με τη Νέα Ελληνική Τηλεόραση η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Αθηνών αποφάσισε διήμερη αναστολή της λειτουργίας του Πανεπιστημίου στις 16 και 17 Οκτωβρίου, ενώ την αύριο θα κλείσουν διαδοχικά οι σχολές και οι διοικητικές υπηρεσίες στο Πάντειο και Αριστοτέλειο. Εξαίρεση αποτελούν οι διδάσκοντες στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, που αποφάσισαν αναστολή των κινητοποιήσεων από τις 13 ως τις 28 Οκτωβρίου, ενώ στην απεργία προσχώρησαν και οι καθηγητές στο Πανεπιστήμιο Θράκης.

    [11] ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΛΛΑΣ

    Σε οριακό σημείο έχουν περιέλθει οι σχέσεις μεταξύ του Πατριαρχείου Κωνστντινουπόλεως και της Εκκλησίας της Ελλάδος. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος εμμένει στο αρχικό του αίτημα για αποστολή καταλόγου υποψηφίων μητροπολητών των νέων χωρών προς έγκριση από το πατριαρχείο, ενώ αντίθετη άποψη έχει ο Αρχιεπίσκοπος της Ελλάδας Χριστόδουλος, ο οποίος αρνείται μάλιστα να μεταβεί στο Φανάρι αυτή την περίοδο. Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος δήλωσε ότι οι μητροπόλεις της Βορείου Ελλάδος είναι και θα παραμείνουν μητροπόλεις του Θρόνου και δεν τις χαρακτηρίζει νέες χώρες. Εκπρόσωπος της Ιεράς Συνόδου της Ελλάδας δήλωσε ότι ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος δεν υποχωρεί στην απόφαση να αποστέλλεται ο κατάλογος προς ενημέρωση, διότι αν στείλουν τον κατάλογο των υποψηφίων μητροπολιτών στο Φανάρι προς έγκριση, υπονομεύουν το αυτοκέφαλο της Εκκλησίας της Ελλάδος.

    [12] ΙΑΚΩΒΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΗ

    Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Ιακώβου δήλωσε στο ΡΙΚ ότι είναι θετικές οι ενδείξεις για προώθηση των θέσεων της κυβέρνησης στην Ισλαμική διάσκεψη που πραγματοποιείται στη Μαλαισία. Ανέφερε επίσης ότι δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι δεν θα επιτρέψουν στην Τουρκία να περάσει τις θέσεις της. Ο κυριος Ιακώβου είπε ότι έχει καλυφθεί απόλυτα ο χώρος της Διάσκεψης σε πολιτικό καί σε διπλωματικό επιπεδο από τις επαφές του Προέδρου Παπαδόπουλου και ιδίου στη Νέα Υόρκη καί αλλού.

    [13] ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΝΕΟ

    Εκκληση στις Ηνωμένες Πολιτείες να δεσμευθούν σε ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την απόσυρση των στρατευμάτων τους από το Ιράκ, απηύθυναν οι περισσότεροι ηγέτες των Μουσουλμανικών κρατών, σε ομιλίες τους κατά την έναρξη της Ισλαμικής Διάσκεψης. Χαρακτήρισαν ακόμη το θέμα της Μέσης Ανατολής ως ζήτημα άμεσης προτεραιότητας και καταδίκασαν τις δολοφονίες αμάχων Παλαιστινίων από τον Ισραηλινό στρτό και την επίθεση του Ισραήλ κατά της Συρίας.

    [14] ΣΙΑΜΑΙΑ ΟΛΑ

    Τα δύο σιαμαία κοριτσάκια από τη Θεσσαλονίκη συνεχίζουν χωρίς προβλήματα να νοσηλεύονται σε κλινική της Ρώμης, ύστερα από το χθεσινό διαχωρισμό τους. Τα κοριτσάκια ήταν ενωμένα στην κροταφική χώρα. Με επιτυχία διαχωρίστηκαν και στις Ηνωμένες Πολιτείες σιαμαία αγοράκια από την Αίγυπτο, τα οποία ήταν ενωμένα στο κεφάλι.

    [15] ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ

    Δύο χιλιάδες Παλαιστίνιοι έμειναν άστεγοι από την επιχείρηση των Ισραηλινών στη Ράφα, κατά την οποία κατεδαφίστηκαν δεκάδες σπίτια. Παλαιστινιακές πηγές ανέφεραν ότι οι Ισραηλινοί κατεδάφισαν 42 σπίτια, ενώ ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι καταστράφηκαν πέντε κτίρια, στα οποία είχαν καταφύγει εξτρεμιστές και άλλα τρία, στα οποία εντοπίσθηκαν είσοδοι για υπόγειες σήραγγες. Οι Ισραηλινοί υποστηρίζουν ότι οι σήραγγες αυτές χρησιμοποιούνται από τους Παλαιστίνιους για τη μεταφορά όπλων από την Αίγυπτο.

    [16] ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

    Τέθηκε από σήμερα σε εφαρμογή επί δοκιμαστικής βάσεως ο θεσμός του "Αστυνομικού της γειτονιάς" στο Στρόβολο, το Κίτι και τον Αγιο Ιωάννη Λεμεσού. Στο θεσμό μετέχουν τριάντα ειδικά εκπαιδευμένοι Αστυνομικοί. Σε μεταγενέστερο στάδιο ο θεσμός θα επεκταθεί και θα καλύψει όλες τις τις αστικές και αγροτικές περιοχές της Κύπρου. Ο υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Δώρος Θεοδώρου δήλωσε ότι με το θεσμό του αστυνομικού της Γειτονιάς, η αστυνομία θέλει να δείξει καί το κοινωνικό της πρόσωπο.

    [17] ΙΩΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

    Επικρίσεις εναντίον του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας Σόλωνα Νικήτα, διατυπώνει ο βουλευτής του Δησύ Ιωνάς Νικολάου, αναφορικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζει περιπτώσεις νεανικής παραβατικότητας. Σε γραπτή δήλωσή του ο κύριος Νικολάου, αναφέρει ότι ο Γενικός Εισαγγελέας, αγνοώντας τις απόψεις και εισηγήσεις ειδικών επιτροπών, ενεργεί και σε αυτό το θέμα ακολουθώντας δική του πορεία σκέψης και αντιμετώπισης και οδηγεί στα δικαστήρια ανήλικους παραβάτες ανεξαρτήτως ηλικίας και αδικήματος. Την στιγμή που η κοινωνία καλείται να επιδείξει την αναγκαία ευαισθησία, προσθέτει ο κύριος Νικολάου, ο Γενικός Εισαγγελέας στα πλαίσια της τυπικής εφαρμογής του νόμου, εμποδίζει και ανατρέπει κάθε προσπάθεια και εισήγηση από οποιονδήποτε.

    [18] ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΚΑΗΚΕ

    Με εγκαύματα τρίτου βαθμού σε όλο του το σώμα μεταφέρθηκε τις πρωϊνές ώρες στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, Σριλαγκέζος ηλικίας 33 χρόνων. Ο νεαρός αλλοδαπός που εργάζεται σε εταιρεία στην Κοκκινοτριμιθιά, κοιμόταν στο δωμάτιο του όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, ξέσπασε πυρκαγιά στο κρεβάτι του, λίγο μετά τα μεσάνυκτα, με αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα τρίτου βαθμού σε όλο του το σώμα.

    [19] ΠΕΡΙΛΗΨΗ

    Κοινή προσπάθεια όλων παραμένει η επίλυση του Κυπριακού δήλωσε ο Χρήστος Πρωτόπαπας

    Ο Δημήτρης Χριστόφιας εκτιμά ότι πιθανή αλλαγή στη στάση της Αγκυρας στο Κυπριακό θα υπάρξει το Δεκέμβριο του 2004

    Δεν τίθεται θέμα να απορριφθεί το σχέδιο Ανάν δήλωσε ο Ταγίπ Ερντογαν

    Συνεχίζονται οι αντιδράσεις από τις δηλώσεις του Πατ Κοξ για τις Ευρωεκλογές

    Για πέμπτη εβδομάδα κλειστά τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και τα Τεή στην Ελλάδα

    Θετικές ενδείξεις έχει ο Γιώργος Ιακώβου για προώθηση των θέσεων μας στην Ισλαμική Διάσκεψη

    [20] ΚΑΙΡΟΣ

    Δελτίο Καιρού

    Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί έως βορειοδυτικοί, ασθενείς έως μέτριοι, τριών έως τεσσάρων μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα φθάσει στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό και στα νότια παράλια, στους 26 στα δυτικά και στους 18 στα υψηλότερα ορεινά. Απόψε ο καιρός θα παραμείνει αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί έως βορειανατολικοί ασθενείς, δύο έως τριών μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 17 στα παράλια και στους έντεκα στα υψηλότερα ορεινά. Ο κίνδυνος για πυρκαγιές είναι πολύ μεγάλος σε όλες τις δασικές περιοχές.


    Cyprus Broadcasting Corporation: News in ELOT928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    rik2html v1.00 run on Monday, 13 October 2003 - 16:30:54 UTC