Visit the Canadian Hellenic Broadcasting (CHB) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 24 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: News in Greek (PM), 98-06-22

Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr/> - email: antenna@compulink.gr

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

[Α] Αμετακίνητη η κυβέρνηση στις αποκρατικοποιήσεις

[Β] Πολιτική - Ελλάδα

  • [01] Συνάντηση Σημίτη-Χόλμπρουκ
  • [02] Εκθεση φωτογραφίας - "Α.Παπανδρέου"-
  • [03] Συνάντηση Εβερτ-Στεφανόπουλου
  • [Γ] Γεγονότα - Eλλάδα

  • [04] Ταλαιπωρία στην Ολυμπιακή
  • [05] Απεργία στον ΟΣΕ
  • [06] Γ.Εξετάσεις-"Δύσκολο το θέμα στα Αρχαία"
  • [07] Αστυνομικό Δελτίο
  • [Δ] Πολιτική - Βαλκάνια

  • [08] Κοσσυφοπέδιο-Απελευθερωτικός στρατός
  • [Ε] Πολιτική - Διεθνή

  • [09] Ρωσία-Νεοναζισμός
  • [ΣΤ] Γεγονότα - Διεθνή

  • [10] Επεισόδια στον αγώνα ΙΡΑΝ-ΗΠΑ
  • [Ζ] Οικονομία - Ειδήσεις

  • [11] Αύξηση στη φορολογία καταθέσεων
  • [12] Νεό σύστημα πληρωμής συντάξεων
  • [Η] Υγεία - Ειδήσεις

  • [13] Ηλεκτρονικά απόβλητα
  • [Θ] Καιρός - Σήμερα

    [Ι] Καιρός - Πρόγνωση


    [Α] Αμετακίνητη η κυβέρνηση στις αποκρατικοποιήσεις

    Last Updated: Monday, 22-Jun-98 13:43:06
    Αμετακίνητη εμφανίζεται η κυβέρνηση στο θέμα της προώθησης των αποκρατικοποιήσεων ωστόσο έκανε βήματα πρός τα πίσω στο νομοσχέδιο για τις εργασιακές σχέσεις και απέσυρε τη διάταξη για την κατάργηση του οκτάωρου προκειμένου να μην ανοίξει ένα ακόμη μέτωπο με τους συνδικαλιστές.

    Ο Γιάννος Παπαντωνίου μιλώντας σε ημερίδα για το Euro που οργανώνουν οι εφοριακοί δήλωσε ότι η κυβέρνηση δεν θα υποκύψει και ότι ο μόνος λογαριασμός που έχει είναι απέναντι στο λαό για αύξηση εισοδημάτων, μείωση της ανεργίας και δικαιότερη φορολογική πολιτική.

    Για το νομοσχέδιο ο υπουργός Εργασίας, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου μιλώντας στον Αntenna, ανέφερε ότι ο διάλογος επί του νομοσχεδίου θα ολοκληρωθεί σε δέκα ημέρες, ενώ ο υφυπουργός Χρήστος Πρωτόππαπας ανέφερε ότι δεν πρόκειται να καταργηθεί το πλαφόν του 2% στις απολύσεις όπως ζητά ο ΟΟΣΑ.

    Από το πρωϊ, εν τω μεταξύ τα υποκαταστήματα της Ιονικής λειτουργούν κανονικά και στα περισσότερα από αυτά υπάρχουν ουρές από πελάτες που περιμένουν να εξυπηρετηθούν.

    [Β] Πολιτική - Ελλάδα

    Last Updated: Monday, 22-Jun-98 13:42:36

    [01] Συνάντηση Σημίτη-Χόλμπρουκ

    Στην σκία της πρόσφατης παρεμβασης του προέδρου των Ηνωμενων Πολιτείων Μπιλ Κλίντον για τα ελληνοτουρκικά και τις σχεσεις Αγκυρας - Ευρωπαικης Ενωσης, ο "μάγος" - όπως εχει ονομαστεί - της αμερικανικής διπλωματίας Ρίτσαρντ Χόλκμπρουκ θα εχει σημερα στην Αθηνα συνατησεις με τον πρωθυπουργό και τον υπουργο εξωτερικών.

    Ο κ. Χόλκμπρουκ, ο οποίος βρίσκεται στην χώρα μας προκειμένου να βραβευθεί απο την αμερικανικό Κολλέγιο Deree, συναταταια αυτη την ώρα μετα απο αίτημα του με τον Κωστα Σημιτη και το βραδυ θα δεί τον Θόδωρο Παγκαλο.

    Στην ατζεντα των συνομιλιων, υπαρχουν τα ελληνοτουρκικά, η πορεία του Κυπριακού, αλλά και οι εξελιξεις στο Κοσυφοπεδιο και το Σκοπιανό.

    Ο αμερικανός διπλωματης, ο οποίος θα βραβευθεί την Πεμπτη, θα πραγματοποιησει αυριο ταξιδι αστραπη σε Σκοπια και Κοσοβο , ενω αυριο στην Αθηνα ερχεται και ο Υπουργος Εξωτερικων των Σκοπιων Χατζίνσκι.

    Εν τω μεταξυ, ο υφυπουργός Αμυνης Δημητρης Αποστολάκης σε συνεντευξή του στον "Ελευθερο Τύπο" δεν αποκλείει "θερμό καλοκαίρι" στο Αιγαίο, λογω και της οαραλαβης των ρωσικών πυραυλων στην Κυπρο και προειδοποιεί την Αγκυρα ότι δεν πρέπει να φαντάζεται πως η Ελλάδα θα μείνει αδρανης σε οποιαδηποτε πρόκληση".

    Την Πεμπτη, μεταβαίνει στην Λευκωσία, ο προεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωστης Στεφανόπουλος , συνοδευόμενος απο τον υπουργό εξωτερικών Θόδωρο Παγκαλο.

    [02] Εκθεση φωτογραφίας - "Α.Παπανδρέου"-

    Εκθεση φωτογραφιών του Ανδρέα Παπανδρέου θα εγκαινιάσει απόψε ο πρωθυπουργός στο Ζάππειο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων στη μνήμη του Ιδρυτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ δύο χρόνια από το θανατό του.

    Αύριο θα γίνει πολιτικό μνημόσυνο στη Βουλή.

    [03] Συνάντηση Εβερτ-Στεφανόπουλου

    Η πορεία των εθνικών μας θεματων , αλλά και οι προσφατες εξελίξεις στον τομεα της οικονομίας , κυριάρχησαν στην συνάντηση που είχε πριν απο λιγο, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστης Στεφανόπουλος με τον Μιλτιάδη Εβερτ.

    [Γ] Γεγονότα - Eλλάδα

    Last Updated: Monday, 22-Jun-98 13:41:16

    [04] Ταλαιπωρία στην Ολυμπιακή

    Τελειωμό δεν έχει η ταλαιπωρία για τους επιβάτες της Ολυμπιακής.

    Ηδη ακυρώθηκαν δύο πτήσεις για Μοναχό και Παρίσι, συγχωνεύθηκε η πτήση Ζυρίχης-Γενεύης, ενώ αρκετά δρομολόγια εκτελούνται με πολύωρες καθυστερήσεις.

    Αιτία των προβλημάτων οι ελλείψεις σε ιπτάμενο προσωπικό και η άρνηση των πιλότων να εργαστούν υπερωριακά.

    Ο πρόεδρος των ιπτάμενων συνοδών κ.Οικονομίδης μιλώντας στον Αntenna επέρριψε τις ευθύνες στο ΑΣΕΠ γιατί καθυστερεί την προκήρυξη για πρόσληψη εποχικού προσωπικού.

    [05] Απεργία στον ΟΣΕ

    Στον ΟΣΕ λόγω της στάσης εργασίας των εργαζομένων από τα 125 δρομολόγια θα γίνουν σήμερα μόνον 10.

    Η διασφάλιση των θέσεων εργασίας στον Οργανισμό θα γίνει στο βαθμό που αυτό θα είναι δυνατό, δήλωσε στον Αntenna, ο υπουργός Εργασίας.

    [06] Γ.Εξετάσεις-"Δύσκολο το θέμα στα Αρχαία"

    Δύσκολο χαρακτήρισαν οι υποψήφιοι της Γ' Δέσμης το άνγωστο κείμενο σήμερα στα Αρχαία. Εύκολα τα θέματα Φυσικής για την Α' και Β' Δέσμη. Εύκολα και τα Μαθηματικά στα οποία διαγωνίσθηκαν οι απόφοιτοι των Τεχνικών Επαγγελματικών Λυκείων.

    Καθυστέρηση ωστόσο μισής ώρας στη μετάδοση των θεμάτων σημειώθηκε στο Σχολικό Συγκρότημα της Γκράβας .

    [07] Αστυνομικό Δελτίο

    Ενοπλη ληστεία στο υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας στο Βοτανικό. Αγνωστο μέχρι στιγμής το ποσό που έκλεψαν δύο άγνωστοι.

    Για το λογαριασμό, έγινε η συμπλοκή με έναν τραυματία έξω από μπαρ στην Αργυρούπολη στις 8 και είκοσι το πρωί.

    Στη Ζακυνθο, στον εισαγγελέα οδηγείται πλοίαρχος ιταλικού σκάφους. Συνελήφθη από άνδρες του Λιμενικού επειδή αλίευε παράνομα στην περιοχη με παρασυρόμενα δίκτυα.

    Με την κατηγορία του εμπρησμού από πρόθεση, παραπέμπεται σήμερα στον Εισαγγελέα Σάμου ο εποχικός πυροσβέστης Δημήτρης Χατζηλαγός, για την πυρκαγιά στην κοινότητα Κουμαραδέων.

    [Δ] Πολιτική - Βαλκάνια

    Last Updated: Monday, 22-Jun-98 13:42:26

    [08] Κοσσυφοπέδιο-Απελευθερωτικός στρατός

    Ο Μπουγιάρ Μπουκόσι, πρόεδρος της αυτο-αποκαλούμενης εξόριστης κυβέρνησης του Κοσσυφοπεδίου, ζήτησε σήμερα να επιβληθεί πολιτικός έλεγχος επί του Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσσυφοπεδίου [ΑΣΚ].

    "Η ένοπλη αντίσταση του ΑΣΚ είναι μια πραγματικότητα στο Κοσσυφοπέδιο και γι` αυτό είναι ανάγκη να τεθεί υπό τον έλεγχο των πολιτικών θεσμών", δήλωσε ο Μπουκόσι στην εφημερίδα Ντνέβνι Τέλεγκραφ του Βελιγραδίου.

    "Είναι καιρός να φέρουμε τον ΑΣΚ στην πολιτική ζωή του Κοσσυφοπεδίου" τόνισε ο Μπουκόσι, επαναλαμβάνοντας ανάλογο αίτημα που έχει θέσει και ο μετριοπαθής αλβανός ηγέτης, Ιμπραήμ Ρουγκόβα.

    "Ο ΑΣΚ αποτελείται βασικά από απλούς πολίτες που προσπαθούν να υπερασπιστούν τα σπίτια τους και πρέπει να κάνουμε κάτι για να θέσουμε υπό έλεγχο αυτές τις ομάδες" τόνισε ο Ρουγκόβα στο γιουγκοσλαβικό πρακτορείο Μπέτα την περασμένη Παρασκευή.

    Αντίθετα, ο σκληροπυρηνικός ηγέτης του Κοινοβουλευτικού κόμματος του Κοσσσυφοπεδίου, Αντέμ Ντεμάτσι, απέκρουσε οποιαδήποτε πολιτική επιρροή επί του ΑΣΚ. "Ο Απελευθερωτικός Στρατός θα λαμβάνει τις δικές του αποφάσεις" τόνισε ο Ντεμάτσι, ο οποίος έχει προσφερθεί να λειτουργήσει ως "πολιτικός εκπρόσωπος" της εκτός νόμου οργάνωσης.

    Ο Ρουγκόβα έχει καλέσει τον ΑΣΚ να επιδείξει "υπεύθυνη συμπεριφορά" και να σεβαστεί τις διεθνείς συμφωνίες.

    [Ε] Πολιτική - Διεθνή

    Last Updated: Monday, 22-Jun-98 13:42:50

    [09] Ρωσία-Νεοναζισμός

    Ο ρώσος πρόεδρος Μπόρις Γέλτσιν προειδοποίησε σήμερα ότι ο νεο-Ναζισμός αποτελεί ανερχόμενη απειλή για την Ρωσία και τόνισε ότι η εξάπλωσή του πρέπει να αναχαιτιστεί.

    Σε τηλεοπτικό του μήνυμα για τα 57 χρόνια από την εισβολή των Ναζί στην πρώην Σοβιετική Ενωση ο Γέλτσιν τόνισε ότι "η Ρωσία έσωσε τον κόσμο από τον φασισμό, αλλά είναι στη χώρα μας που ο φασισμός σηκώνει κεφάλι και δηλητηριάζει τη νέα γενιά".

    "Ανησυχώ για την απειλή του εξτρεμισμού στη Ρωσία γιατί υπάρχει και είναι επικίνδυνη για την κοινωνία μας" σημείωσε ο ρώσος πρόεδρος και πρόσθεσε: "Δεν έχουμε το δικαίωμα να προδώσουμε εκείνους που έχασαν τη ζωή τους πολεμώντας κατά του φασισμού".

    Η Σοβιετική Ενωση δέχθηκε την επίθεση της ναζιστικής Γερμανίας τον Ιούνιο του 1941 και στη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου έχασαν τη ζωή τους 27 εκατομμύρια σοβιετικοί πολίτες, εκ των οποίων τα 15 εκατομμύρια ήταν άμαχοι.

    Ο Γέλτσιν κάλεσε τους ρώσους πολίτες να αποτρέψουν την εξάπλωση του νεο- Ναζισμού. "Κοινό μας καθήκον προς την μνήμη των θυμάτων του ναζισμού είναι να μην επιτρέψουμε την αναβίωση της πανώλης αυτής του 20ου αιώνα" τόνισε ο ρώσος πρόεδρος.

    [ΣΤ] Γεγονότα - Διεθνή

    Last Updated: Monday, 22-Jun-98 13:41:31

    [10] Επεισόδια στον αγώνα ΙΡΑΝ-ΗΠΑ

    Μπορεί οί αμερικανοί νά επιβάλουν οικονομικές κυρώσεις στό Ιράν, νά τό αποκλείουν κατα καιρούς μέ τήν εμφάνιση τού στόλου τους στόν Περσικό, όμως εντός τών συνόρων, από ότι δείχνουν τά πράγματα, οί Ιρανοί μαθαίνουν ποδόσφαιρο.

    Ο χθεσινός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ τών δύο ομάδων, ο πρώτος από τό 1979, θά μείνει στήν ιστορία καθώς οί μέν Ιρανοί καί κατά προέκταση όλοι οί ισλαμιστές πέταξαν στά ουράνια, οί δέ αμερικανοί, άν καί δέν πολυασχολούνται μέ τό συγκεκριμένο άθλημα, βυθίσθηκαν στήν θλίψη.

    Η αναμέτρηση τής Λιόν, πού βρήκε νικητές τούς Ιρανούς μέ 2-1, έδειξε ότι, όπως πάντα, οί αμερικανοί είχαν τήν υπεροχή, όμως αυτήν τήν φορά οί Ιρανοί είχαν στό οπλοστάσιο τους, πυραύλους Πέρσινγκ καί Κρούζ.

    Καί έπληξαν τόν στόχο τους δύο φορές.

    Τό τελικό σφύριγμα τού διαιτητή σκόρπισε ανείπωτη χαρά στήν Τεχεράνη εκεί όπου χιλιάδες Ιρανοί ξεχύθηκαν στους δρόμους καί πανηγύριζαν με κάθε τρόπο την μεγάλη επιτυχία.

    Επίκεντρο των πανηγυρισμών ήταν η πλατεία Βανάκ, στα βόρεια της πόλης καθώς χιλιάδες κόσμου χόρευαν, κυμάτιζαν σημαίες, ευχαριστούσαν τόν Αλλάχ και φώναζαν συνθήματα.

    Μάλιστα ανάμεσα στούς πανηγυρίζοντες ήταν καί χιλιάδες γυναίκες, πού πραγματοποίησαν μιά δημόσια εμφάνιση, σπάνια για Ισλαμική Δημοκρατία.

    Ο πνευματικός ηγέτης του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεϊ, δέν έχασε τήν ευκαιρία καί δήλωσε ότι η νίκη της εθνικής ομάδας του Ιράν αντανακλά τον επαναστατικό αγώνα της χώρας.

    Διαδηλώσεις για την νίκη του Ιράν επί τών Ηνωμένων Πολιτειών πραγματοποιήθηκαν και στα σιϊτικά προάστεια της Βηρυτού αλλά καί σέ άλλες ισλαμικές χώρες.

    Ομως από τά πανηγύρια στήν απόγνωση.

    Εξαιρετικά κρίσιμη χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση του Γάλλου αστυνομικού, που τραυματίστηκε από Γερμανούς χούλιγκανς, χθες μετά το παιχνίδι της εθνικής Γερμανίας με την αντίστοιχη της Γιουγκοσλαβίας.

    Ο άτυχος αστυνομικός βρίσκεται σε κώμα, λόγω των σοβαρών κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων, που του προκάλεσαν οι ταραξιες.

    Η κλινική του κατάσταση σύμφωνα με γιατρούς του νοσοκομείου είναι δραματική και η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή.

    <P.

    Τήν ίδια ώρα, πηγές της γαλλικής αστυνομίας επιμένουν πως οι δράστες δεν ήταν απλά χούλιγκαν, αλλά οργανωμένα ακροδεξιά στοιχεία, που έδρασαν σαν επαγγελματίες.

    Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων οί ταραξίες για να αποφύγουν τη σύλληψη από τις δυνάμεις ασφαλείας, επικοινωνούσαν μεταξύ τους μέ ασύρματα τηλέφωνα.

    [Ζ] Οικονομία - Ειδήσεις

    Last Updated: Monday, 22-Jun-98 13:41:00

    [11] Αύξηση στη φορολογία καταθέσεων

    Κοινοτική οδηγία προβλέπει αύξηση στη φορολογία των καταθέσεων στο 20%.

    Αυτό επισήμανε σήμερα ο Χρήστος Παπουτσής σε ημερίδα για το Εuro που πραγματοποίησαν οι εφοριακοί σημειώνοντας παράλληλα ότι σε ευρωπαϊκό επίπεδο θα υπάρξουν αυξομειώσεις φόρων.

    Μιλώντας στην ίδια ημερίδα ο Γιάννος Παπαντωνίου είπε οτι η κυβέρνηση έχει έναν και μόνον λογαριασμό απέναντι στο λαό, ο οποίος είναι αύξηση εισοδημάτων, μείωση ανεργίας και διικαιότερη φορολογική πολιτική.

    [12] Νεό σύστημα πληρωμής συντάξεων

    Μετ' εμποδίων εγκαινιάστηκε το νέο σύστημα πληρωμής, των συντάξεων του δημοσίου. Αλλες τράπεζες υπέδειξαν και σ'άλλες κλήθηκαν να εισπράξουν τα χρηματά τους πολλοί συνταξιούχοι, ενώ υπήρξε και καταγγελία ότι τράπεζα αρνήθηκε να καταβάλλει σύνταξη με τη δικαιολογία ότι δεν είχε σχετικές οδηγίες.

    [Η] Υγεία - Ειδήσεις

    Last Updated: Monday, 22-Jun-98 13:42:06

    [13] Ηλεκτρονικά απόβλητα

    Οι κίνδυνοι που εγκυμονούν για την υγεία τα ηλεκτρονικά απόβλητα συχνά υποτιμώνται, γράφει στο τελευταίο τεύχος της η γερμανική επιθεώρηση "Fortschritte der Medizin" (Πρόοδοι στην Ιατρική). Η αποσυναρμολόγηση αχρηστευμένων τηλεοράσεων, υπολογιστών και άλλου ηλεκτρονικού εξοπλισμού μπορεί να προκαλέσει τη διαρροή μεγάλων ποσοτήτων βαρέων μετάλλων, αμίαντου και χημικών ενώσεων του χλωρίου.

    Οι κύριες πηγές επικινδυνότητας είναι τα τυπωμένα κυκλώματα, οι πυκνωτές, οι σωλήνες φωτισμού με φθόριο και υψηλής ταχύτητας ρελαί υδραργύρου. Ιδιαίτερα τα ρελαί, μπορεί να αποδειχθούν πολύ βλαβερά, προειδοποιούν οι ειδικοί, γιατί περιέχουν 50 φορές περισσότερο υδράργυρο σε σχέση με τον υδράργυρο που περιείχε ένα παλιό θερμόμετρο.

    Αέριο υδραργύρου μπορεί ακόμη να διαρρεύσει κατά την καταστροφή λαμπών υγραερίου. Περίπου 60 εκατομμύρια από αυτές καταστρέφονται στη Γερμανία κάθε χρόνο. Οι εμπειρογνώμονες τονίζουν ότι ακόμη και κατά τη μεταφορά οι λαμπτήρες, στους οποίους περιλαμβάνονται οι σωλήνες φωτισμού φθορίου δεν πρέπει να σπάνε.

    Σύμφωνα με την έρευνα, μεταξύ έξι και οκτώ εκατομμύρια αυτών των λαμπτήρων ανακυκλώνονται κάθε χρόνο.

    Πέρυσι, επισημαίνει το άρθρο, η Γερμανία παρήγαγε περίπου δύο εκατομμύρια τόνους ηλεκτρονικών αποβλήτων, περίπου τα μισά από τα νοικοκυριά.

    Εκτός από τα ανήσυχα παιδιά και όσους αγαπούν τα μαστορέματα, οι εργαζόμενοι στα εργοστάσια ανακύκλωσης είναι αυτοί που εκτίθενται περισσότερο στην απειλή των τοξικών αυτών ουσιών. Οι μικροί χώροι εργασίας, και η έλλειψη προστασίας για τα μάτια, το πρόσωπο και τα χέρια, όταν οι εργάτες δεν φορούν γάντια, αυξάνει τους κινδύνους.

    [Θ] Καιρός - Σήμερα

    Last Updated: Monday, 22-Jun-98 12:24:04
    Εξασθενούν από το βράδυ οι ισχυροί βοριάδες στο Αιγαίο. Σχεδόν αίθριος ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα και μόνο στην Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη ενδέχεται να βρέξει το απόγευμα.

    Σχεδόν αίθριος καιρός στην Αττική και θερμοκρασία στην Αθήνα έως 31 βαθμούς.

    Τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη και θερμοκρασία έως 29 βαθμούς.

    [Ι] Καιρός - Πρόγνωση

    Last Updated:Monday, 22-Jun-98 12:23:52
    Αύριο και την Τετάρτη ο καιρός μέχρι το μεσημέρι θα είναι αίθριος, το απόγευμα όμως θα συννεφιάσει κατά τόπους στα ηπειρωτικά και ίσως βρέξει για λίγο στη Μακεδονία και τη Θρακη.

    Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

    (c) ANT1 Radio 1998


    Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ant1gr2html v1.00 run on Monday, 22 June 1998 - 14:10:38 UTC