Read the New Military Service Law (Hellenic MOD Mirror on HR-Net) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: News in Greek (PM), 99-03-10

Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna <www.antenna.gr/> - email: webmaster@antenna.gr

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

[Α] Συνέντευξη Πάγκαλου στον Antenna

[Β] Πολιτική - Ελλάδα

  • [01] Παραδώθηκε το πόρισμα
  • [02] Οχι θερμό επεισόδιο λέει ο Μπέρνς
  • [03] Περιοδεία Παπανδρέου
  • [04] Εκκληση Βάσως για τον εμφύλιο
  • [Γ] Γεγονότα - Eλλάδα

  • [05] Καλημέρα ληστεία
  • [06] Σύλληψη διαρρηκτών
  • [07] Ασφαλίστε τα οχήματα
  • [08] Αθηνά Ωνάση
  • [09] Αντίο Αλκη Στέα
  • [10] Βουτιά Θανάτου
  • [11] Καταδίκη της Αθήνη
  • [Δ] Πολιτική - Βαλκάνια

  • [12] Κρίσιμη συνάντηση Χόλμπρουκ - Μιλόσεβιτς
  • [Ε] Πολιτική - Διεθνή

  • [13] Μακελειό στην Κωνσταντινούπολη
  • [ΣΤ] Γεγονότα - Διεθνή

  • [14] Eπίσκεψη του Κάρολου στην Αργεντινή
  • [Ζ] Οικονομία - Ειδήσεις

  • [15] Χρηματιστήριο-Ανοδος 0,70%
  • [16] Δεν θα αυξηθούν τα τιμολόγια της ΔΕΗ
  • [17] Επιδόματα Πρόνειας
  • [18] Ολυμπιάδα 2004
  • [Η] Οικονομία - Συνάλλαγμα

    [Θ] Καιρός - Σήμερα

    [Ι] Καιρός - Πρόγνωση


    [Α] Συνέντευξη Πάγκαλου στον Antenna

    10/03/99

    Βολές για όλους είχε η συνέντεξη στον Αntenna του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Θεόδωρου Πάγκαλου σχετικά με την υπόθεση Οτσαλάν.

    Ο κ.Πάγκαλος υπεραμύνθηκε των χειρισμών του, είπε ότι ευθύνη έχει για το ότι πρότεινε την Κένυα για την μετάβαση του Κούρδου ηγέτη και τόνισε ότι θυσιάστηκε, χωρίς μάλιστα να φέρει αντίρρηση γιατί υπήρχε ανάγκη να ικανοποιηθεί το κοινό αίσθημα και έπρεπε να φύγει υπουργος ή έπρεπε να φύγει η κυβέρνηση.

    Ακόμη τόνισε ότι λειτούργησε ώς πυροσβέστης στις περιπτώσεις των Ιμίων, των S-300 και του Κούρδου ηγέτη. Και στις τρείς περιπτώσεις αυτές όπως είπε ελήφθησαν αποφάσεις χωρίς να ενημερωθεί το υπουργείο Εξωτερικών.

    Για την διεθνοποίηση της σύλληψης Οτσαλάν που πρότειναν κάποιοι είπε ότι είναι ανοησία και στηρίζεται στην παραγνώριση της διεθνούς πραγματικότητας.

    Για την πρόταση Παπαδόπουλου να συλληφθεί ο Οτσαλάν είπε ότι δεν έλυνε το θέμα αφού τρείς μήνες θα καθόταν στη φυλακή και μετά θα έπρεπε να υπήρχε άλλη απόφαση.

    Τις βολές του πρώην υπουργού δέχθηκε και ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής για τον οποίο είπε ότι είναι ανεπάγγελτος δεν έχει διοικήσει τίποτα και θέλει να διοικήσει τη χώρα.

    Για το Συνέδριο είπε ότι θα βγάλει μια νέα συμμαχία ενώ σχολίασε και την δήλωση Τσοχατζόπουλου λέγοντας ότι δεν ήταν ευτυχής η δήλωση του υπουργού.

    Σήμερα ο υπουργός Τύπου, Δημήτρης Ρέππας παραδέχθηκε οτι υπάρχει κλίμα πιέσεων για να καταδικαστεί το PKK αλλά σημείωσε ότι επισήμως δεν έχει γίνει κρούση σε κυβέρνηση και αρμόδιους υπουργούς. Στην Αθήνα έφτασε σήμερα ο αμερικανός εκπρόσωπος στο Κυπριακό, Τόμας Μίλλερ που αύριο θα συναντηθεί με τον Γιάννο Κρανιδιώτη και την Παρασκευή με τον Γιώργο Παπανδρέου.

    Στο Στρασβούργο στο Ευρωκοινοβούλιο πρόκειται να αρχίσει σε λίγη ώρα συζήτηση για το Κουρδικό ζήτημα μετά από αίτημα των πρασίνων. Εξω από το κτίριο του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου εκατοντάδες Κούρδοι διαδηλώνουν υπέρ του φυλακισμού στην Τουρκία ηγέτη τους.

    Στην Τουρκία στρατιώτες σκότωσαν πέντε αντάρτες του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος κατά τη διάρκεια ολονυκτίων συγκρούσεων της επαρχίας Τουντσελί στη νοτιανατολική Τουρκία. Επίσης σκοτώθηκε ένας Τούρκος στρατιώτης.

    [Β] Πολιτική - Ελλάδα

    [01] Παραδώθηκε το πόρισμα

    10/03/1999

    Στον προϊστάμενο της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών Γιώργο Κολιοκώστα παρέδωσαν το μεσημέρι το πόρισμα τους οι τρεις εισαγγελείς που διερεύνησαν τις ευθύνες μη πολιτικών προσώπων στην υπόθεση Οτσαλάν.

    Στοιχεία του πορίσματος αναμένεται να γίνου γνωστά αργότερα απόψε. Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες το πόρισμα διαπιστώνει ποινικές ευθύνες σε εκείνους που ενεπλάκησαν καθ'οιονδήποτε τρόπο στη μεταφορά και τη φιλοξενία του ηγέτη του Πε κα κα στην Ελλάδα.

    Μεταξύ αυτών και ο βουλευτής Κώστας Μπαντουβάς του οποίου η υπόθεση θα παραπεμφθεί στη Βουλή.

    Κατά τις ίδιες πληροφορίες το πόρισμα δεν διαπιστώνει ποινικές αλλά μόνον πολιτικές ευθύνες για όσα συνέβησαν στην πρεσβεία μας στο Ναϊρόμπι.

    [02] Οχι θερμό επεισόδιο λέει ο Μπέρνς

    09/03/1999

    Δεν προβλέπει Ελληνοτουρκική αναμέτρηση ο Νίκολας Μπέρνς παρά τις τεταμμένες σχέσεις Αθήνας-Αγκυρας. Ταυτοχρόνως χαρακτήρισε, αστήρικτες, αβάσιμες και αναληθείς τις κατηγορίες εναντίον της Ελλάδος, για δήθεν διαρροή μυστικών του ΝΑΤΟ προς τη Ρωσία.

    Ολοκληρωτικό πόλεμο κατά της Τουρκία κήρυξε το ΡΚΚ, διά στόματος του αδελφού του Οτσαλάν, Οσμάν.

    Παράλληλα, κάλεσε τους Κούρδους της Ευρώπης να απέχουν από βίαιες εκδηλώσεις.

    [03] Περιοδεία Παπανδρέου

    10/03/1999

    Διήμερη περιοδεία, με πρώτο σταθμό τα Σκόπια, αρχίζει σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Παπανδρέου, εν'όψει της επανάληψης των συνομιλιών για το Κοσσυφοπέδιο.

    Εν' τω μεταξύ, συνεχίζεται η άφιξη ΝΑΤΟικών στρατευμάτων στη Θεσσαλονίκη. Μέχρι σήμερα έχουν περάσει από τη Θεσσαλονίκη 1.800 ΝΑΤΟικοί στρατιώτες και αναμένονται άλλοι 8 χιλιάδες.

    [04] Εκκληση Βάσως για τον εμφύλιο

    10/03/1999

    Δραματική έκκληση της Βάσως Παπανδρέου να σταματήσει ο έμφυλιος για το Συνέδριο.

    Μιλώντας χθες βράδυ στο Ηράκλειο Κρήτης ζήτησε να σταματήσει ο υπόγειος όπως είπε εμφύλιος που ταλαιπωρεί το κόμμα και να πουν όλοι το μεγάλο ναι στην ενότητα.

    Στο μεταξύ μετά το Γιάννο Παπαντωνίου και το Μιλτίαδη Παπαϊωάννου και αλλά κυβερνητικά στελέχη απάντησαν εμμέσως στον Ακη Τσοχατζόπουλο που άφησε να ενοηθεί ότι θα τεθεί θέμα ηγεσίας αν το ΠΑΣΟΚ απωλέσει στις ευρωεκλογές περισσότερες από επτά μονάδες.

    Οχι στα ητοππαθή σενάρια είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ ο Τάσος Μαντέλης μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι τα μισόλογα χωρίς προοπτικές αποδοκιμάζονται από τη βάση που θέλει την ενότητα.

    [Γ] Γεγονότα - Eλλάδα

    [05] Καλημέρα ληστεία

    10/03/99

    Ενοπλη ληστεία με το...καλημέρα στην Εθνική τράπεζα στο Θησείο, με λεία 4 εκατομμύρια δραχμές για τους δύο αγνώστους, που διέφυγαν.

    [06] Σύλληψη διαρρηκτών

    10/03/99

    Συνελήφθησαν μετά από ανθρωποκυνηγητό, δύο από τους διαρρήκτες που τα ξημερώματα εισέβαλλαν σε τέσσερα καταστήματα σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης.

    [07] Ασφαλίστε τα οχήματα

    10/03/99

    Βαριά τα πρόστιμα για όσους κυκλοφορούν με ανασφάλιστο αυτοκίνητο ή δεν έχουν πληρώσει τέλη κυκλοφορίας. Εντατικοί έλεγχοι από σήμερα και πρόστιμα ως 240 χιλιάδες.

    [08] Αθηνά Ωνάση

    10/03/99

    Απόφαση-βόμβα Ελβετικού δικαστηρίου για την περιουσία της Αθηνάς Ωνάση. Αφαίρεσε το δικαίωμα διαχείρισης της περιουσίας από το Ιδρυμα Ωνάση και τον πατέρα της Τιερύ Ρουσέλ και το ανάθεσε σε ιδιωτική εταιρεία.

    [09] Αντίο Αλκη Στέα

    10/03/1999

    Στερνό αντίο στον Αλκη Στέα, σήμερα στις 15.00μμ.

    Κηδεύετηκε από τον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου στο Παλαιό Φάληρο.

    [10] Βουτιά Θανάτου

    10/03/1999

    Μυστήριο καλύπτει την πτώση στο λιμάνι του αυτοκινήτου από το οποίο ανασύρθηκαν νεκροί ο Ιωάννης Γιαννάκης και η σύζυγός του Φωτεινή.

    [11] Καταδίκη της Αθήνη

    10/03/1999

    Σε φυλάκιση 7 μηνών καταδικάστηκε η Αναστασία Αθήνη για το χαστούκι στην Δήμηρα Παπανδρέου.

    Προμελετημένη ενέργεια που μας φέρνει στο Μεσαίωνα είπε η κ.Παπανδρέου ενώ η κατηγορούμενη χαρακτήρισε αξιοπρεπή την ενεργειά της και ανέφερε ότι θα το ξαναέκανε.

    [Δ] Πολιτική - Βαλκάνια

    [12] Κρίσιμη συνάντηση Χόλμπρουκ - Μιλόσεβιτς

    10/03/99

    Οι συνομιλίες μεταξύ του αμερικανού απεσταλμένου στα Βαλκάνια Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ και του γιουγκοσλάβου προέδρου Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς διακόπηκαν, τρισήμισυ ώρες μετά απο την έναρξή τους, χωρίς να γίνει γνωστό εάν θα επαναληφθούν αργότερα.

    Ο Χόλμπρουκ επεστρεψε στην αμερικανική πρεσβεία για περαιτερω συνεννοήσεις, ενω δήλωσε ότι θα συντονίσει τη θέση του με αυτή του ρώσου υπουργού εξωτερικών Ιγκόρ Ιβανόφ που πρόκειται να συναντηθεί άυριο με τον γιουγκοσλάβο Πρόεδρο.

    Ενω όμως οι προσπάθειες για την εξεύρεση λύσης συνεχίζονται νέες συγκρούσεις ξέσπασαν στη ταραγμένη σερβική επαρχία, όπου χιλιάδες κάτοικοι έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.

    Σύμφωνα με δημοσιογράφικές πηγές σερβικές δυνάμεις κατέστρεψαν ολοσχερώς ένα χωριό, μεταμορφώνοντας σε ερείπια τα περισσότερα σπίτια του, ενώ όπως δήλωσαν οι αυτονομιστές αντάρτες του Κοσσυφοπεδίου είναι "ζήτημα ωρών" να υπογραφεί μια συμφωνία,ενω διπλωμάτες ανέφεραν ότι ο επόμενος γύρος των συνομιλιών στο Παρίσι μπορεί να αρχίσει την Δευτέρα και ενδέχεται να διαρκέσει τρείς η τέσσσερις ημέρες.

    [Ε] Πολιτική - Διεθνή

    [13] Μακελειό στην Κωνσταντινούπολη

    10/03/1999

    Βόμβα που είχε τοποθετηθεί σε ταξί εξερράγη έξω από νοσοκομείο, στη συνοικία Μπακίρκοϊ, πολύ κοντά σε πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο, με αποτελεσμα να σκοτωθεί ενα ατομο και να τραυματιστούν άλλα οκτώ.

    Από την έκρηξη προκληθηκαν μεγαλες ζημιές σε άλλα πέντε αυτοκίνητα και κτίρια.

    Οπως μεταδίδουν τα Τουρκικά τηλεοπτικα δίκτυα ο νεκρός ήταν ο οδηγος του ταξί.Δύο από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

    Ο κυβερνήτης της Κωνσταντινουπολης, Ερόλ Τσακίρ δήλωσε ότι η βόμβα ειχε τοποθετηθεί κάτω από το κάθισμα του αυτοκινητου και είχε ωρολογιακό μηχανισμό.

    Καμμιά οργανωση δεν έχει αναλάβει μέχρι στιγμής την ευθυνη για την επίθεση, αλλά η αστυνομία υποπτεύεται ότι είναι έργο κούρδων ανταρτών, που διαμαρτύρονται με αυτό τον τροπο για τη σύλληψη του Αμπντουλάχ Οτσαλάν.

    [ΣΤ] Γεγονότα - Διεθνή

    [14] Eπίσκεψη του Κάρολου στην Αργεντινή

    10/03/1999

    Εκατοντάδες Αργεντινοί επιχείρησαν να βαδισουν προς το ξενοδοχείο όπου δειπνούσαν χθες ο πρίγκηπας Κάρολος και ο Πρόεδρος Κάρλος Μένεμ,έξαλλοι επειδή ο πρόεδρος δεν ήγειρε το θέμα των επίμαχων νησιών Φώλκλαντ στην διάρκεια των δημόσιων δηλώσεών του. Το πλήθος έκαψε μια βρετανική σημαία.

    Οι διαδηλωτές συγκρούστηκαν με την αστυνομία που αντέδρασε με δακρυγόνα.Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν και 27 άτομα συνελήφθησαν. Ο Κάρολος είναι το πλέον επιφανές μέλος της βασιλικής οικογένειας που επισκέπτεται την Αργεντινή μετά τον πόλεμο των 10 εβδομάδων για τα νησιά Φώλκλαντ.

    Χθες κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των 750 Αργεντινών πεσόντων στην μάχη του 1982 για το ανεμοδαρμένο αρχιπέλαγος του νοτίου Ατλαντικού. Ο πόλεμος ξεκίνησε με εισβολή της Αργεντινής στα νησιά και κατέληξε σε νίκη της Βρετανίας. Η επισκεψη του Καρόλου στην Αργεντινή έρχεται 4 μήνες μετά αντίστοιχη επίσκεψη του Μένεμ στο Λονδίνο,όπου απέτισε φόρο τιμής στους 272 βρετανούς πεσόντες.

    Η Αργεντινή και η Βρετανία έχουν συμφωνήσει να βάλουν στην άκρη την διαφορά τους για τα Φώλκλαντ που οι Αργεντινοί αποκαλούν Μαλβίνας και να ενισχύσουν τους οικονομικούς δεσμούς τους. Η Βρετανία είναι ο τρίτος μεγαλύτερος επενδυτής στην Αργεντινή.

    Χθες,ο Μένεμ θέλησε να τονίσει τα κοινά σημεία μεταξύ των δύο χωρών και μαζί με τον Κάρολο ποζαραν δίπλα στους Αργεντινους ποδοσφαιριστές που πρόκειται να παίξουν στην αγγλική ομάδα Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ.

    [Ζ] Οικονομία - Ειδήσεις

    [15] Χρηματιστήριο-Ανοδος 0,70%

    09/03/1999

    Σε νέα ιστορικά επίπεδα σήμερα η Σοφοκλέους. Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 3.468,24 μονάδες που αποτελεί νέο ρεκόρ το 15ο από την αρχή του έτους και οι συναλλαγές έφτασαν τα 168 δισεκατομμυρια δραχμές.

    Συγκεκριμένα, με άνοδο 0,70 τοις εκατό, έκλεισε ο Γενικός Δείκτης και έτσι έφθασε τις 3468,24 μονάδες.

    Οι συναλλαγές που έγιναν ήταν 116 δισεκατομμύρια 824 εκατομμύρια δραχμές.

    [16] Δεν θα αυξηθούν τα τιμολόγια της ΔΕΗ

    10/03/1999

    Δεν τίθεται θέμα αύξησης στα τιμολόγια της ΔΕΗ δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Ευάγγελος Βενιζέλος και πρόσθεσε ότι η ΟΝΕ δεν είναι αντικείμενο ολίγων χρηματιστών και τραπεζιτών, αλλά κατάκτηση των εργαζόμενων Ελλήνων.

    Ο κ.Βενιζέλος πρόσθεσε ότι το πρόβλημα της ανεργίας είναι υπαρκτό αλλά η λέξη ακρίβεια έχει εξαφανιστεί από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

    [17] Επιδόματα Πρόνειας

    10/03/1999

    Δεν δίδονται τελικά σήμερα από τη Νομαρχία Αθηνών τα ειδικά επιδόματα Πρόνοιας, καθώς δεν έχουν μεταφερθεί πόροι από το Υπουργείο Υγείας.

    [18] Ολυμπιάδα 2004

    10/03/1999

    Δεν συμμερίζονται τις ανησυχίες Μπακούρη για τα έργα της Ολυμπιάδας, ο υπουργός Ανάπτυξης και ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής.

    Ο διευθύνων σύμβουλος της επιτροπής για την Ολυμπιάδα του 2004 Κώστας Μπακούρης εξέφρασε την ανησυχία του για την πορεία υλοποίησης των έργων και των εσόδων και τόνισε ότι θα πρέπει να επαναδιατυπωθεί το χρονοδιάγραμμα

    Ο κ.Βενιζέλος είπε ότι ο κ.Μπακούρης είναι ευσυνείδητος, αλλά αν υιοθετηθεί το σχέδιο που άφησε στο υπουργείο Πολιτισμού δεν υπάρξει κανένα πρόβλημα. Στο ίδιος μήκος κύματος και ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Στρατής Στρατήγης είπε ότι αν και υπάρχει κάποια ανησυχία για ορισμένα έργα γενικά προχωρούμε καλά.

    [Η] Οικονομία - Συνάλλαγμα

    Οι τιμές αγοράς, πώλησης και fixing των κυριότερων ξένων νομισμάτων θα έχουν στις 11/03/99 ως εξής:
                           Νόμισμα        Αγορά       Πώληση       Fixing
                Δολλάριο ΗΠΑ (USD)        289,7        297,6        293,1
             Γερμανικό Μάρκο (DEM)        162,4        166,9        164,3
                Λίρα Αγγλίας (GBP)        470,3        483,1        475,8
             Ελβετικό Φράγκο (CHF)        198,5        203,9        200,8
              Γαλλικό Φράγκο (FRF)         48,4         49,7         49,0
          Yen Ιαπωνίας (100) (JPY)        240,9        247,4        243,7
             Δολλάριο Καναδά (CAD)        191,2        196,5        193,5
         Δολλάριο Αυστραλίας (AUD)        184,6        189,6        186,7
                      E.C.U. (ECU)        317,7        326,4        321,4
    

    [Θ] Καιρός - Σήμερα

    Η καλοκαιρία συνεχίζεται και την Πέμπτη σε όλη τη χώρα με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Μόνο το πρωϊ στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.

    Οι άνεμοι στο νότιο Αιγαίο βόρειοι μέχρι μέτριοι.

    Αίθριος καιρός στην Αττική με θερμοκρασία που θα φθάσει τους 20 βαθμούς.

    Καλός ο καιρός και στη Θεσσαλονκη, μόνο το πρωϊ η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και πιθανόν θα σημειωθεί ομίχλη. Η θερμοκρασία στην πόλη έως τους 19 βαθμούς.

    [Ι] Καιρός - Πρόγνωση

    Ανοιξιάτικος παραμένει ο καιρος και τις επόμενες 4-5 μέρες, με ασθενείς ανεμους και το θερμόμετρο να πλησιάζει στους 22 με 23 βαθμους. Ωστόσο δεν θα λείπουν οι πρωινές ομίχλες και η αυξημένη ατμοσφαιρική ρύπανση στα μεγάλα αστικά κεντρα και ιδιαίτερα βέβαια στην Αθήνα.

    Ιδιες καιρικές συνθήκες θα έχουμε την Παρασκευή, αλλά και το Σάββατο. Καιρός σχεδόν αίθριος με τοπικές ομίχλες το πρωί, κυρίως στα ηπειρωτικά, ενώ οι άνεμοι παραμένουν μεταβλητοί ασθενείς και μόνο τοπικά στο Νότιο Αιγαιο νότιοι μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα θα πλησιάσει το μεσημέρι στους 22 με 23 βαθμούς στα ηπειρωτικά και στους 19 με 20 στις νησιωτικές περιοχές της χώρας.

    (c) Antenna 1999


    Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ant1gr2html v1.01 run on Wednesday, 10 March 1999 - 17:04:23 UTC