Browse through our Interesting Nodes of Diplomatic Missions in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 26 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 97-02-11

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

ANT1 Radio

Τρίτη 11-02-97

Γράφει ο Ιάκωβος Φιλλιπούσης (απογευματινό δελτίο)

Ο Τόνι Σαβέφσκι κι ο Χρήστος Μαλαδένης είναι τα δύο ερωτηματικά για την ομάδα της ΑΕΚ, 24 ώρες πριν από το πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό στο στάδιο Νίκος Γκούμας.

Ο Πετρος Ραβούσης θα αποφασίσει για τη συμμετοχή τους, μετά την απογευματινή πρπόνηση. Μετά το σοκ της ήττας από τον ΟΦΗ οι οπαδοί της ΑΕΚ έδειξαν χθες ενδιαφέρον για την αγορά εισιτηρίων για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στον Ολυμπιακό,

Ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς ανέβαλε την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου αφού σύμφωνα με τη πάγια τακτική του δεν κάνει δηλώσεις πριν από αγώνα. Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο Στέλιος Σφακιανάκης ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και αποκλείστηκε από την 16αδα.

Ο Ντούσαν Μπάγιετς εισηγήθηκε στη διοίκηση του Ολυμπιακού την ανανέωση του συμβολαίου του Αλέκου Αλεξανδρή το οποίο λήγει το καλοκαίρι.

Στον Παναθηναϊκό,

Στη διάθεση του Βέλιμιρ Ζάετς τέθηκε ο Γιάννης Καλιτζάκης μετά τις εξηγήσεις που έδωσε στον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Βαρδινογιάννη για το θέμα της χειρονομίας προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, συζητήθηκε και η περίπτωση της ανανέωσης του συμβολαίου του Καλιτζάκη.

Μετά από πολύμηνη παραμονή του στην Αυστραλία, επέστρεψε στην Ελλάδα ο Λούης Χριστοδούλου κι εντός των ημερών αναμένεται να αρχίσει προπονήσεις.

Στον Αρη,

Οι σύνδεσμοι των οργανωμένων οπαδών του Αρη προγραμμάτισαν συλλαλητήριο για αύριο στις 3.30μ.μ. στους δρόμους της Θεσσαλονίκης με σκοπό να πιέσουν για την απομάκρυνση του Λάμπρου Γράντα από τη προεδρεία της ΠΑΕ.

Στη διαιτησία,

Εγινε πριν από λίγο η κλήρωση των διαιτητών στους αγώνες της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α εθνικής κατηγορίας.

Τα κυριότερα ματς θα διευθύνουν:
* Ηρακλής - ΑΕΚ ο Βέλλιος του συνδέσμου Ξάνθης,
* Καλαμάτα - Ολυμπιακός ο Τεβεκέλης του συνδέσμου Θεσσαλονίκης και
* Παναθηναϊκός - Παναχαϊκή ο Μποζατζίδης του συνδέσμου Θεσσαλονίκης.

Στο μπάσκετ,

Στη χιονισμένη και αφιλόξενη Αγκυρα ο Απόλλων Πάτρας φιλοδοξεί να κάνει απόψε το πρώτο βήμα για τη πρόκριση του στους {8} του ευρωπαϊκού κυπέλλου.

Αντίπαλοι της ελληνικής ομάδας θα είναι η Πι Τι Τι Αγκυρας και ο πρώην παίκτης της, Σέρβος Μίρκο Μιλίσεβιτς. Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε από την Αγκυρα στον ΑΝΤ1 ο προπονητής του Απόλλωνα Πατρών Βαγγέλης Αλεξανδρής οι Τούρκοι τους κάνουν πόλεμο νεύρων, αφού δεν τους ενημέρωσαν για τις ώρες προπόνησης αλλά και την ώρα έναρξης του αγώνα που σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα θα αρχίσει στις 5μ.μ.

Ο έτερος στο ευρωπαϊκό κύπελλο Ηρακλής, με έναν ξένο και παίκτη και πολλά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την αγωνιστική και διοικητική κρίση θα αντιμετωπίσει στις 9.30μ.μ. απόψε στην Ισπανία την Μανρέσα.

Η ελληνική ομοσπονδία μπάσκετ μπλοκάρισε τη συμμετοχή του Γιώργου Καλαϊτζή στη Στεφανέλ Μιλάνο.

Η ΕΟΚ έκανε δεκτό αίτημα του Πανιωνίου που υποστηρίζει ότι ο Καλαϊτζής αμοίβεται κανονικά και δεν πρόκειται να στείλει την ελευθέρας στην ιταλική ομάδα, ακόμη κι αν η υπόθεση φτάσει στη ΦΙΜΠΑ.

Στο βόλεϊ,

Ο Ιταλός προπονητής του Ολυμπιακού Τζιαμπάολο Μοντάλι είναι ο κυριότερος υποψήφιος για να αναλάβει και τη τεχνική ηγεσία της εθνικής μας ομάδας των ανδρών παράλληλα με τον Ολυμπιακό.

Η ηγεσία της ελληνικής ομοσπονδίας βόλεϊ θα αρχίσει διαπραγματεύσειςμε τους Μοντάλι, Γκάετς, Κρίστιανσον, Πολύζο και Στ. Καζάζη και αναμένεται να ανακοινώσει το νέο ομοσπονδιακό προπονητή στις 25 Φεβρουαρίου.

Στο στίβο,

Επιτυχημένη ήταν η πρώτη εμφάνιση της Νίκης Ξανθού για τη φετινή σεζόν. Η 24χρονη άλτρια του μήκους, με επίδοση 6μ.68 πήρε τη πρώτη θέση στο διεθνές μήτιγκ που έγινε στο Ελσίνκι.

Εξωτερικά,

Το ποσό των 3 δισ. δραχμών προσφέρει η Αρσεναλ στη Λάτσιο για την απόκτηση του Τζιουζέπε Σινιόρι σύμφωνα με δημοσίευμα ιταλικής εφημερίδας {Τούτο Σπορτ}, αλλά ο πρόεδρος της Λάτσιο δήλωσε πως δεν πρόκειται να παραχωρίσει τον παίκτη με λιγότερο από 3.5 δισ. δραχμές.

© ANT1 Radio 1997


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Sunday, 23 February 1997 - 4:59:26 UTC