Browse through our Interesting Nodes on Environmental Issues in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (AM), 97-02-28

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Παρασκευή 28-02-97

Ενα μήνα μακριά απο τα γήπεδα θα μείνει ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Αλέξης Αλεξούδης, που τραυματίστηκε στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με την Παναχαϊκή στην Πάτρα. Ο νεαρος άσσος των πρασίνων υπέστη κάταγμα χόνδρου και θα υποβληθεί σε αρθροσκόπιση την ερχόμενη Δευτέρα.

-Στην ΑΕΚ δεν έχουν σταματήσει ακόμη οι πανηγυρισμοί για την νίκη-πρόκριση επι του Ολυμπιακού, αλλά ο Πέτρος Ραβούσης ζητά ετοιμότητα για τον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμαίν.

-Στον Ολυμπιακό, ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς ελπίζει πλέον -σύμφωνα με τις δηλώσεις του-στην κατάκτηση του πρωταθλήματος που αποτελεί και το μοναδικό στόχο της ομάδας.

-Παραιτήθηκε απο την τεχνική ηγεσία του Αθηναϊκού ο Γιάννης Παθιακάκης. Προσωρινά προπονητής στην ομάδα, ανέλαβε ο παλαιος παίκτης της ομάδας του Βύρωνα Βασίλης Τζαλακώστας.

-Ο Γιάτσεκ Γκμόχ είναι απο σήμερα ο νέος προπονητής του Ιωνικού στην θέση του Ολέγκ Μπλαχίν.

-Βέβαιο προπονητή της εθνικής μας ομάδα θεωρεί ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού μπάσκετ Γιώργος Βασιλακόπουλος, τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Αυτό τόνισε ο κύριος Βασιλακόπουλος, σε δηλώσεις που έκανε στο ραδιόφωνο του ΑΝΤΕΝΝΑ.

Ο τεως Γενικός Γραμματεας Αθλητισμού διέψευσε τις ψήμες των τελευταιων ημέρων, που θέλουν τον Παναγιώτη Γιαννάκη να μην αναλαμβάνει την θέση του Ομοσπονδιακό προπονητή.

-Ιδιες με τις περισυνές θα είναι οι επιχορηγήσεις που θα πάρουν οι αθλητικές ομοσπονδίες απο την Πολιτεία, σύμφωνα με τα στοιχεια που έδωσε στη δημοσιότητα για το τρέχον έτος ο Γενικός Γραμματεας Αθλητισμού Γιάννης Σγουρός.

Το συνολικό ποσό των επιχορηγήσεων ανέρχεται στα 10 δισεκατομμύρια 468 εκατομμύρια δραχμές. Τη μεγαλύτερη επιχορήγηση, δηλαδή ποσό δύο δισεκατομμυρίων, θα λάβει η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Ο ΣΕΓΑΣ θα πάρει 1,6 δισ., η Ομοσπονδία του μπάσκετ 1,4 δισ., η Ομοσπονδία του βόλλεϋ 1,1 δισ., και η Κολυμβητική Ομοσπονδία 1 δισεκατομμύριο δραχμές.

-Η Στεφανέλ Μιλάνου κατέθεσε χθές στην Ιταλική Ομοσπονδία του μπάσκετ, το συμβόλαιο του Γιώργου Καλαϊτζή και έτσι ο νεαρός γκάρντ θα κάνει την Κυριακή το ντεμπούτο του στο Ιταλικό Πρωτάθλημα στον αγώνα της Στεφανέλ με την Σιένα.

Ο Καλαϊτζής για συμβόλαιο συνεργασίας τεσσάρων μηνών θα εισπράξει το ποσό των 23 χιλιάδων δραχμών ενω η ομάδα του Μιλάνου πρότεινε στον έλληνα παίκτη να ανανεώσουν απο το τώρα το συμβόλαιο του για την νεα χρόνια έναντι του ποσού των 150 χιλιάδων δολλαρίων.

-Τέλος, στο βόλλεϋ, τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος είναι Αρης-Ορεστιάδα και Ολυμπιακός-Κτησιφών Παιανιας.

Οι αγώνες είναι νοκ αουτ και θα διεξαχθούν στις 19 Μαρτίου ενώ ο τελικός θα γίνει στις 29 του ίδιου μήνα.

© ANT1 Radio 1997


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Friday, 28 February 1997 - 13:09:40 UTC