Browse through our Interesting Nodes of Hellenic Student Societies Worldwide Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 25 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (AM), 97-03-01

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Σάββατο 01-03-97

Γράφει ο Ιάκωβος Φιλιππούσης

Στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θα συνεχίσει τη καριέρα του ο Τιμούρ Κετσπάγια σύμφωνα με δημοσίευμα της Ντέιλι Μίρορ. Η αγγλική εφημερίδα αναφέρει πως ο προπονητής της Σέφιλντ Χάουαρντ Κένταλ βρέθηκε στην Ελλάδα, παρακολούθησε τον αγώνα κυπέλλου Ολυμπιακού - ΑΕΚ και σύμφωνησε για τη μεταγραφή του Κετσπάγια έναντι του ποσού των 650 εκ. δραχμών.

Η κακοτυχία χτύπησε πάλι τον Αλέξη Αλεξούδη. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού υπέστει κατάγμα χόνδρου στον αγώνα με τη Παναχαϊκή και την ερχόμενη Δευτέρα θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση. Ο Αλεξούδης θα επιστρέψει στα γήπεδα σε ένα μήνα.

Τη πρόσληψη του Γιατσεκ Γκμοχ ως το νέο προπονητή της ομάδας αναμένεται να ανακοινώσει στις 6 το απόγευμα η ΠΑΕ Ιωνικός.

Οι δύο χρυσοί Ολυμπιονίκες Πύρρος Δήμας και Γιάννης Μελισσανίδης θα δώσουν το παρόν τη προσεχή Παρασκευή στη ωζάνη όπου θα ανακοινωθούν οι τέσσερις από τις 11 πόλεις που θα δώσουν τη τελική μάχη για τη διεκδίκηση των Ολυμπιακών αγώνων του 2.004.

Στο κλειστό του Σπόρτιγκ θα γίνει στις 8 Μαρτίου ο αγώνας της 23ης αγωνιστικής της Α1 του μπάσκετ Παναθηναϊκού - Πειραϊκού λόγω της τιμωρίας της έδρας των πρασίνων για τα επεισόδια που είχαν γίνει στον αγώνα με τον Αρη.

Χωρίς τον Μίλαν Τόμιτς που ταλαιπωρείται από ίωση θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ στο μεγάλο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Α1 του μπάσκετ. Αμφίβολλη είναι και η συμμετοχή του Νάσου Γλακτερού που έχει πρόβλημα στο δικέφαλλο.

Στην ΑΕΚ, ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα ξεπέρασε το διάστρεμα που αντιμετώπιζε και αύριο θα αγωνιστεί κανονικά.

ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η πρώτη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος μπάσκετ, θα κριθεί πιθανότατα στο μεγάλο ντέρπυ ΑΕΚ-Ολυμπιακού που θα διεξαχθεί σήμερα στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και θα μεταδοθεί από την τηλεόραση του ΑΝΤΕΝΝΑ.

Στη Βαρκελώνη θα γίνει σήμερα το μεσημέρι η κλήρωση των ομίλων της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Οι Ελληνες περιμένουν τις αντιπάλους της εθνικής μας ομάδας, τη στιγμή που όλα δείχνουν ότι τα προβλήματα με τον Παναγιώτη Γιαννάκη θα αντιμετωπιστούν και ο τελευταίος θα είναι τελικά ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ντουσαν Μπαγιεβιτς ζήτησε από τους παίκτες του να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αποδειξουν ότι δεν βρισκονται τυχαια στην πρωτη θεση της βαθμολογιας.

Ο Πετρος Ραβουσης χαρακτήρισε δυσκολο τον Κυριακατικο αγώνα της ΑΕΚ με τον Απολλωνα.

Ενδιαφερον έχει η δηλωση του Βελιμιρ Ζαετς που χαρακτηριζει τον αγωνα της Κυριακης παιχνιδι αναμεσα στον Παναθηναικο και τον Αρη και οχι αντιπαραθεση του ιδιου με τον Χουαν Ροτσα.

Ο προπονητης του Αρη παντως δεν εκρυψε πως θα ειναι μια δυσκολη στιγμη για τον ιδιο η επιστροφη του στο Ολυμπιακο σταδιο.

© ANT1 Radio 1997


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Saturday, 1 March 1997 - 13:46:27 UTC