Visit the Hellenic Society of Virology (HSV) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 24 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 97-03-06

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Πέμπτη 05-03-97

Γράφει ο Ιάκωβος Φιλιππούσης απογευματινό Δελτίο

Ενα από τα πιό κρίσιμα παιχνίδια στην ιστορία θα δώσει η ΑΕΚ απόψε στις 9.30μ.μ. στο Παρίσι. Η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου κυπελλούχων. Θα παίξουν ακόμη για την ίδια διοργάνωση: Μπενφίκα - Φιορεντίνα, Μπερτσελόνα - ΑΙΚ Στοκχόλμης, Μπραν Μπέργεν - Λίβερπουλ.

Στο Παρίσι αρχίσει αύριο και το παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Οι πρωταθλητές και πρωταθλητρίες μας δηλώνουν πανέτοιμοι για μεγάλες διακρίσεις. Χθες, ο Χαράλαμπος Παπαδιάς πέρασε αιφνιδιαστικό έλεγχο ντόπιγκ κοντρόλ.

Η ατυχία χτύπησε την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα με τη Παρτιζάν στο Βελιγράδι, στο πρώτο παιχνίδι στη φάση των (16} της Ευρολίγκα. Ο Εβρικ Γκρέι έπαθε τράβηγμα στους προσαγωγούς και δεν θα αγωνιστεί. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τη νίκη για να αποκτήσει αβαντάζ έδρας. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 9.15μ.μ. και θα μεταδοθεί απ ευθείας από τη τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Μισή ώρα νωρίτερα, θα αρχίσει στο κλειστό του ΟΑΚΑ ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τη γαλλική Λιμόζ. Οι πράσινοι θέλουν κι αυτοί τη νίκη για να διατηρήσουν το προβάδισμα της έδρας και να κάνουν το πρώτο βήμα για τη πρόκριση στους {8}. Αμφίβολλη είναι η συμμετοχή του Αλβέρτη και του Κοχ.

Τη διαφορά των τεσσάρων πόντων θα προσπαθήσει να διατηρήσει ο Αρης στη ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Κόρατς με τη Μπενετόν. Η ελληνική ομάδα κέρδισε 77-73 και για να προκριθεί στον τελικό πρέπει να χάσει έστω και με 3 πόντους διαφορά στη ρεβάνς που θα γίνει σε μία εβδομάδα στο Τρεβίζο.

Στον άλλο ημιτελικό: Μαζοβζάνκα Πολωνίας - Τόρας Τουρκίας 74-77. {Ονειρό μου από τότε που ήρθα στην Ελλάδα είναι να κερδίσω μία ιταλική ομάδα στον τελικό ενός ευρωπαϊκού κυπέλλου}, δήλωσε ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού Τζιαμπάολο Μοντάλι ενόψη των αγώνων του φάιναλ φορ που αρχίζουν αύριο στη Θεσσαλονίκη.

Πρώτος αντίπαλος του Ολυμπιακού - που πέρισυ είχε κατακτήσει τον τίτλο της διοργάνωσης - θα είναι η γερμανική Μπερλίν (8.45μ.μ.), ενώ στον δεύτερο ημιτελικό θα παίξουν (6. 30μ.μ.) Αλπιτούρ Κούνεο (ΙΤΑ) - Μπελογκόριε (ΡΩΣ). Οι τελικοί θα γίνουν τη Κυριακή.

© ANT1 Radio 1997


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Thursday, 6 March 1997 - 21:09:41 UTC