Browse through our Interesting Nodes for General Business in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (AM), 97-03-07

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Παρασκευή 07-03-97

Γράφει ο Ιάκωβος Φιλιππούσης απογευματινό Δελτίο

Αθλητικές Ειδήσεις

-Μεγάλη επιτυχία χθες το βραδυ για την ΑΕΚ, στον πρώτο αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Κυπελλούχων.

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση απέσπασε ισοπαλία χωρίς τέρματα απο την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι, παρουσια 22 χιλιαδων θεατών, θέτοντας τις βάσεις για την πρόκριση στους τέσσερις της διοργάνωσης.

Η επαναληπτική συνάντηση θα διεξαχθεί στις 20 Μαρτίου στο στάδιο Νίκος Γκούμας.

-Στα αλλα χθεσινοβραδυνά παιχνίδια του Κυπέλλου Κυπελλούχων ειχαμε Μπενφίκα- Φιορεντίνα 0-2 Μπράν Νορβηγίας-Λίβερπουλ 1-1 Μπαρτσελώνα-ΑΙΚ Στοκχόλμης 3-1

-Να περάσουμε στο μπάσκετ, Ολυμπιακός και Παναθηναικός νίκησαν στους πρώτους αγώνες τους για την τρίτη φάση της Ευρωλίγκα και πλέον έχουν το προβάδισμα για την πρόκριση στους οκτώ του θεσμού.

Οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν άνετα στο Βελιγράδι με 81-71 την Παρτιζάν ενώ οι πράσινοι μετά απο δραματικό παιχνίδι επικράτησαν στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων με 68-67 της Γαλλικής Λιμόζ.

Στα αλλα παιχνίδια της Ευρωλίγκα ειχαμε Στεφανελ Μιλάνου-Κίντερ Μπολώνια 67- 59 Αλμπα Βερολίνου-Μπαρτσελώνα 77-95 Εφες Πίλσεν-Μακάμπι Τελ Αβιβ 76-67 Τσιμπόνα-Ολύμπια Λιουμπλιάνας 61-58 Τιμ Σύστεμ Μπολώνια-Κάχα Σαν Φερνάντο 73-70 Βιλερμπάν-Εστουντιάντες 97-74

Οι επαναληπτικές συνάντησεις θα γίνουν στις 11 Μαρτίου και εαν χρειαστεί και τριτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί δυο ημέρες αργότερα στις έδρες των πρώτων παιχνιδιων.

-Αριστα πήρε η ελληνική υποψηφιότητα απο τους εκπροσώπους της ΔΟΕ αλλά και απο τους περίπου 300 δημοσιογράφους απ'όλο τον κόσμο, στην παρουσίαση της απο την πρόεδρο του " Αθήνα 2004 " κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, χθες το μεσημέρι στην Λωζάνη.

Ολοι πλέον περιμένουν την ετυμηγορία της ΔΟΕ για τις 4 ή 5 πόλεις που θα διεκδικήσουν το χρίσμα του διοργανωτή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, σήμερα το μεσημέρι στις 2 ώρα Ελλάδος.

Το κεντρικό θέμα της παρουσιασης της Επιτροπής Διεκδίκησης ήταν η αναφορά στις πρακτικές δυνατότητες της Αθήνας να διοργανώσει τους Αγώνες.

-Την Γερμανική Μπερλίν αντιμετωπίζει στις 9 παρά τεταρτο το βράδυ ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό του φαϊναλ φορ του Κυπέλλου Κυπελλούχων στο βόλλεϋ, που γίνεται στο Παλαί Ντε Σπόρ της Θεσσαλονίκης.

Νωρίτερα στον πρώτο ημιτελικό θα αναμετρηθούν η Ιταλική Κούνεο με την Μπελογκόριε απο την Ρωσία.

-Δέκα έλληνες αθλητές ρίχνονται απο τις 11 παρα τεταρτο στην μάχη του 6ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου που γίνεται στο Παρίσι.

Στον προκριματικό των 200 μέτρων των γυναικών συμμετέχει η Κοφφα, ενω στις 11 και 20 στον προκριματικό των ανδρών, στο ιδιο αγώνισμα, μετέχουν οι Παναγιωτόπουλος και Ναυπλιώτης. Στις 12 το μεσημέρι στο επι κοντώ συμμετέχει ο Παλλάκης ενω στη μια παρα είκοσι οι Θάνου και Τσώνη θα πάρουν μέρος στα 60 μέτρα των γυναικών.

Στη μια και 20 γίνεται ο προκριματικος των 60 των ανδρών με την συμμετοχή των Παπαδιά και Παυλακάκη ενω δέκα λεπτά αργότερα οι Χατζόπουλος και Βασδέκης μετέχουν στον προκριματικό του μήκους.

-Τέλος, στη συνεδριαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Παγκοσμιας Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών και μετά την απόφαση της ΔΟΕ, οριστικοποιήθηκε η ένταξη της γυναικείας άρσης βαρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000.

Επίσης αποφασίστηκε ο τελικός αριθμος των νεων κατηγοριων σωματικού βάρους, 8 για τους άνδρες και 7 για τις γυναίκες.

© ANT1 Radio 1997


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Friday, 7 March 1997 - 14:41:45 UTC