Browse through our Interesting Nodes on Economics Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (AM), 97-04-18

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Παρασκευή 18-04-97

Γράφει ο Ιάκωβος Φιλιππούσης

- Με δύο συναντήσεις συνεχίζεται σήμερα η προημιτελική φάση των πλέι-οφ του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας στο μπάσκετ.

Στις πέντε ο Σπόρτιγκ υποδέχεται στο κλειστό των Πατησίων την ΑΕΚ ενώ στις επτά παρά είκοσι στο Αλεξάνδρειο σε αγώνα που θα μεταδοθεί ζωντανά απο την τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο Αρης αντιμετωπίζει το Περιστέρι.

Με νίκη στα σημερινά παιχνίδια, ΑΕΚ και Περιστέρι προκρίνονται στους τέσσερις του πρωταθλήματος. Σε αντίθετη περίπτωση, θα χρειαστούν και τρίτοι αγώνες που θα διεξαχθούν την Κυριακή στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και το κλειστό του Περιστερίου αντίστοιχα.

Χθές, ο Απόλλων Πατρών νίκησε τον Ολυμπιακό και ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναικό και έτσι όλα θα κριθούν το Σάββατο στα παιχνίδια που θα γίνουν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων αντίστοιχα.

Στην Πάτρα, ο Απόλλωνας μετά απο ένα δραματικό αγώνα κέρδισε με 78-77 τον Ολυμπιακό ενώ στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 90-85 του Παναθηναικού.

Στο μεταξύ ο Ολυμπιακός ζητά εκ νέου απο την ΕΣΑΚ την αναβολή του αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών. Στο σκεπτικό του αιτήματος η ομάδα του Πειριά προτάσσει ως επιχείρημα το γεγονός ότι καλείται εώς το φάιναλ-φόρ της Ρώμης να δώσει 10 παιχνίδια, κάτι που το θεωρεί πέραν λογικής.

Το ερυθρόλευκο ΤΑΚ θα ζητήσει να παίξει με τον Απόλλωνα Πατρών την Τρίτη του Πάσχα και σε περίπτωση πρόκρισης του να διεξαχθεί η ημιτελική φάση των πλεί-οφ με καθυστέρηση μίας ημέρας.

Στο αίτημα του Ολυμπιακού φέρεται σύμφωνη και η ομάδα της Πάτρας ενώ η ΕΣΑΚ θα ασχοληθεί σήμερα με το ζήτημα προκειμένου να βρεθεί η ενδεδειγμένη λύση.

-Στο αρχείο έθεσε την πολύκροτη υπόθεση των στημένων αγώνων με ομάδες που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της δεύτερης, τρίτης και τέταρτης εθνικής κατηγορίας το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ.

Στη χθεσινή του συνεδρίαση έκανε δεκτό το αίτημα της ειδικής εξεταστικής επιτροπής , ωστόσο δεν επιβλήθηκαν ποινές διότι δεν υφίσταται πρός το παρόν ανάλογο νομικό πλαίσιο που να επιτρέπει τέτοιου είδους αποφάσεις.

-Στο βόλλευ, πόλεμος ξέσπασε ανάμεσα στον Αρη και την Ορεστιάδα για τα εισητήρια του τελικού του πρωταθλήματος που θα γίνει το Σάββατο στο κλειστό της Μίκρας.

Ο Αρης αρνείται να εφαρμόσει την προκήρυξη του πρωταθλήματος και να δώσει στην Ορεστιάδα τα 330 εισητήρια που δικαιούται.

Απο την πλευρά της η ομάδα της Θράκης απειλεί να μην κατεβεί να αγωνιστεί ενώ θα προβεί και σε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του Αρη.

© ANT1 Radio 1997


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Friday, 18 April 1997 - 12:17:46 UTC