Read the Documents from the Ministries of Foreign Affairs of Greece & Turkey on the Imia Issue Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 97-07-11

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Παρασκευή 11-07-97

Γράφει ο Ιάκωβος Φιλιππούσης απογευματινό Δελτίο

Αναχώρησε το πρωί για το Μιλάνο ο Γιώργος Σιγάλας προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις πριν κλείσει και τυπικά η μεταγραφή του στη Στεφανέλ.

To δρόμο που χάραξαν οι Ρίβερς και Σιγάλας θα ακολουθήσει εκτός απροόπτου και ο Δημήτρης Παπανικολάου. Ο 20χρονος διεθνής θα έχει συνάντηση στις 6 το απόγευμα με τον πρόεδρο του ΤΑΚ Ολυμπιακός Σωκράτη Κόκκαλη, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως, ήδη, έχει πάρει την απόφαση του να συνεχίσει τη καριέρα του στη Κίντερ Μπολόνια και πως η σημερινή συνάντηση θα έχει τυπικό χαρακτήρα.

Οι ερυθρόλευκοι, πάντως, έχουν στείλει επιστολή προς τη ΦΙΜΠΑ, την Ιταλική Λίγκα και την Κίντερ Μπολώνια με την οποία κάνουν γνωστό ότι ο νεαρός φόργουορντ δεσμεύεται με ιδιωτικό συμφωνητικό μέχρι της 7 Φεβρουαρίου του 1998, οπότε και συμπληρώνει το 21ο έτος της ηλικίας του.

Αρχίζει σήμερα στο Πέπι νστερ του Βελγίου, το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ Παίδων με την συμμετοχή και της εθνικής μας ομάδας, η οποία μετέχει στον Α' όμιλο με αντιπάλους τις Σλοβενία Ιταλία, Κροατία, Γεωργία και Ισπανία.

Στη πρεμιέρα η εθνική μας θα αντιμετωπίσει τη Σλοβενία. Το τζάμπολ θα γίνει απόψε στις 10.


* Το Σάββατο με Ιταλία (22.00),

* Τη Κυριακή με Κροατία

* Τη Δευτέρα ρεπό

* Τη Τρίτη με Γεωργία

* Τη Τετάρτη με Ισπανία

Την επόμενη ημέρα η εθνική μας έχει ρεπό, ενώ Παρασκευτή με Κυριακή θα διεξαχθούν τα προημιτελικά, τα ημιτελικά

Στον Β' όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μετέχουν οι ομάδες: Γιουγκοσλαβία, Ρωσία, Βέλγιο, Γαλλία, Ισραήλ και ΠΓΔΜ.

Στο ποδόσφαιρο τώρα,

Τη 1η Αυγούστου θα αναχωρήσει η ομάδα του Παναθηναϊκού για την Ιταλία όπου κατα τη διάρκεια της 10ημερης παραμονής του θα δώσει σειρά φιλικών αγώνων προετοιμασίας.


* Η αρχή θα γίνει τη 1η Αυγούστου με την Μπόργκο
             στην ωμώνυμη πόλη

* Στις 2 Αυγούστου με την Πάρμα στο Τρέντο.
            Πρόκειται για το πιό δυνατό τεστ του Παναθηναϊκού οι
            παίκτες του οποίου θα βρουν αντίπαλο τον Ρομπέρτο
            Μπάτζιο.

* Στις 9 Αυγούστου με τη Περούτζια στην έδρα της

* Στις 10 Αυγούστου με την Ασκολι στο γήπεδο της

Το απόγευμα αναμένεται να αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη ο 22χρονος Περουβιανός διεθνής σέντερ φορ Πάολο Γκομίγκεζ για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ.

Στον Ολυμπιακό,

Στη τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση του ξένου ποδοσφαιριστή στον Ολυμπιακό, ωστόσο, ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς διέψευσε τις πληροφορίες ότι ο Ολυμπιακός έχει μεταγραφικό στόχο τον Μίλικο Πάντιτς που αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Αθήνα για διακοπές.

Στην ΑΕΚ,

Ο προπονητής της Ντουμίτρου Ντουμιτρίου αποκάλυψε πως στα πλάνα για τη νέα περίοδο περιλαμβάνεται ο 27χρονος Ρουμάνος διεθνής Νίκα Παντούρου που αγωνίζεται στη Μπενφίκα. Η πορτογαλική ομάδα υποστηρίζει πως έχει συμβόλαιο με τον παίκτη και θα δοθεί μόνο δανεικός.

Χωρίς τον Στέλιο Μανωλά θα αναχωρήσει στις 5 το απόγευμα η αποστολή της ΑΕΚ για τη Γερμανία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Στο μεταξύ, σήμερα αναμένεται να γίνει η συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Αλέξη Κούγια με τον Στέλιο Μανωλά για την ανανέωση του συμβολαίου του βετεράνου άσου για μία ακόμη σεζόν.

Στην Ιστιοπλόϊα

Με ανέμους ασθενείς 2 έως 3 μποφόρ θα δοθεί σε λίγη ώρα η εκκίνηση τους 34ου Ράλυ Αιγαίου.

Ο Αιμίλιος Παπαθανασίου τραυματίστηκε στο εγχειρισμένο γονατό του τρεις ιστιοδρομίες πριν την ολοκλήρωση του παγκοσμίου πρωταθλήματος ΦΙΝΝ ανδρών κι όλα δείχνουν ότι χάνει ένα σίγουρο μετάλλιο στη κορυφαία αυτή διοργάνωση. Ο Παπαθανασίου μετά από τρεις ιστιοδρομίες ήταν στην 2η θέση, δύο μόλις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Γάλλο Ρόχαρτ.

Στο βόλεϊ,

Η εθνική ομάδα Βόλεϊ ανδρών της Γερμανίας θα είναι αντίπαλος της εθνικής μας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που θα γίνει 6 με 14 Σεπτεμβρίου στην Ολλανδία.

Η ομάδα της Γερμανίας πήρε τελικά τη δεύτερη θέση στο ειδικό τουρνουά, που έγινε στη Βιένη, αφού στον τελικό έχασε 3-0 από την αντίστοιχη της Φινλανδίας. Ακολούθησε η κλήρωση που έφερε το γερμανικό συγκρότημα στον Α' όμιλο και το φινλανδικό στο Β'.

Α' Ομιλος (Ντεν Μπος): Ιταλία, Γιουγκοσλαβία,Ρωσία, Σλοβακία,ΕΛΛΑΣ, Γερμανία.

Β' Ομιλος (Αϊντχόβεν): Ολλανδία, Βουλγαρία, Τσεχία, Γαλλία, Ουκρανία, Φινλανδία

Στο στίβο,

Ο Αγγελος Παυλακάκης θα αγωνιστεί στον τελικό των 100μ. στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων που διεξάγεται στο Τούρκου της Φινλανδίας. Με το 10.35 που έκανε στα προκριματικά διεκδικεί ένα μετάλλιο στον τελικό που θα γίνει απόψε.

Στον εξωτερικό χώρο,

Συνεχίζεται η ``κόντρα των αιωνίων αντιπάλων`` στην Ισπανία, που δεν είναι άλλοι από την Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα, σε ότι αφορά στην απόκτηση του Γάλλου διεθνή ποδοσφαιριστή της Σαμπντόρια, Κριστιάν Καρεμπέ.

Οπως γράφει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα ``As`` η Μπαρτσελόνα προσέφερε στον Καρεμπέ 2,5 δισεκατομμύρια δραχμές για να αθετήσει την συμφωνία του με την Ρεάλ Μαδρίτης και να μετακομίσει στην Βαρκελώνη.

Οπως όμως υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ``βασίλισσας της Ευρώπης``, Ιγκνάσιο Σίλβα, ο οποίος παραδέχθηκε την ύπαρξη πρότασης από την Μπαρτσελόνα, ο Καρεμπέ φέρεται διατεθειμένος να τηρήσει την υπόσχεση που έχει δώσει στην διοίκηση της Ρεάλ και να συνεχίσει την καριέρα του στην ισπανική πρωτεύουσα.

Δικαστήριο του Βουκουρεστίου καταδίκασε τον Ρουμάνο διεθνή ποδοσφαιριστή της Γαλατά Σαράϊ, Γκεόργκι Χάτζι για υπόθεση διαζυγίου με την πρώην συζυγό του στην οποία πρέπει να καταβάλλει το ποσό των 13 εκ. δραχμών ως αποζημίωση.

Με στόχο την κατάκτηση τουλάχιστον ενός χρυσού μεταλλίου θα έλθει στην Αθήνα τον ερχόμενο μήνα η Ρωσίδα διπλή χρυσή Ολυμπιονίκης της Ατλάντα, Σβετλάνα Μαστέρκοβα, η οποία θα πάρει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, που θα γίνει το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου στο Ολυμπιακό στάδιο.

Η Μαστέρκοβα, που όπως είναι γνωστό στους Αγώνες της Ατλάντα κέρδισε τόσο στα 800 όσο και τα 1500 μέτρα.

© ANT1 Radio 1997


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Friday, 11 July 1997 - 16:09:12 UTC