Browse through our Interesting Nodes of Greek Newspapers & Magazines Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-02-27

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Friday, 27-Feb-98 15:59:10

Με πολλές ελπίδες για την κατάκτηση μεταλλίων, η εθνική ομάδα στίβου που αποτελείται απο 14 αθλητές και 7 αθλήτριες, ρίχνεται απο σήμερα το πρωί στην μάχη του 25ου Ευρωπαικού Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου, στη Βαλένθια της Ισπανίας.

Αναλυτικά οι ελληνικές συμμετοχές στην πρώτη ημέρα των αγώνων.

Στις 12 ο Κώστας Κουκοδήμος παίρνει μέρος στα προκριματικά του μήκους, στη μία και δέκα ο Παναγιώτης Σαρρής και ο Περικλής Ιακωβάκης στα προκριματικά των 400 μέτρων, στις δύο παρά είκοσι οι Θάνου - Κόφφα και Τσώνη στα προκριματικά των 60 μέτρων, στις δύο παρά τέταρτο η Ολγα Βασδέκη στα προκριματικά του τριπλούν και στις δύο και δέκα οι Παπαδιάς - Παυλακάκης και Θεοδωρίδης στα προκριματικά των 60 μέτρων.

Το απόγευμα, στις τέσσερις και μισή η Γωγώ Τσιλιγγίρη παίρνει μέρος στα προκριματικά του επί κοντώ, στις επτά ο Παναγιώτης Παπούλιας στα προκριματικά των τριών χιλιομέτρων και στις οκτώ ο Παναγιώτης Στρουμπάκος στα προκριματικά των 800 μέτρων.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους φίλους της ΑΕΚ καθώς ο μέχρι σήμερα προπονητής της εθνικής ελπίδων της Ρουμανίας Βίκτορ Πιτσούρκα θα είναι οριστικά ο νέος τεχνικός της εθνικής ομάδας ανδρών της Ρουμανίας, όπως αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της Ρουμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Ετσι εξαρτάται τώρα αποκλειστικά απο την δίοικηση της ΠΑΕ ΑΕΚ εάν ο Ντουμίτρου Ντουμιτρίου θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο στον πάγκο της Ενωσης αφού ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έχει πλέον καμία δέσμευση απο την ομοσπονδία της χώρας του.

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ και Ηρακλής-Παναθηναικός είναι τα δύο ζευγάρια της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, μετά την κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ. Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν την προσεχή Τετάρτη 4 Μαρτίου και οι επαναληπτικοί στις 18 του ίδιου μήνα. Την προσεχή Τετάρτη, ο αγώνας Πανιωνίου-ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει στις πέντε το απόγευμα και θα τον διευθύνει ο Δημήτρης Στεφανόπουλος του συνδέσμου Πειραιά ενώ το παιχνίδι Ηρακλή- Παναθηναικού θα αρχίσει στις επτά και θα το διευθύνει ο Σπύρος Παπαδάκος του συνδέσμου Λακωνίας.

Παρελθόν αποτελεί απο την τεχνική ηγεσία του Αθηναικού ο Στάθης Σταθόπουλος καθώς λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του με την ομάδα του Βύρωνα.

Στη Δράμα βρίσκεται απο χθές το απόγευμα η εθνική ομάδα μπάσκετ ενόψει του αυριανού αγώνα με το Βέλγιο στις έξι παρά τέταρτο, για την πέμπτη αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος του 1999.

Οι διεθνείς μας ζήτησαν συγνώμη απο τους φιλάθλους για την ήττα απο την Γερμανία ενώ ο Παναγιώτης Γιαννάκης τόνισε πως ο αγώνας χάθηκε γιατί δεν υπήρχε υπομονή και καθαρό μυαλό.

Στο μεταξύ στην Δράμα επικρατεί κατάσταση συναγερμού και ο κόσμος ανυπομονεί να βοηθήσει την εθνική ομάδα να πετύχει την τρίτη της νίκη στην προκριματική φάση του θεσμού.

Απίστευτο και όμως αληθινό.

Τα μέλη της εθνικής ομάδας των Παρθένων Νήσων στο μπόμπσλεϊτ που συμμετείχαν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες του Ναγκάνο, αναγκάστηκαν να πουλήσουν τα έλκηθρα τους καθώς δεν είχαν τα χρήματα για να αγοράσουν τα εισιτήρια της επιστροφής

Μια αλυσίδα ξενοδοχείων αγόρασε τα τρία έλκηθρα με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει ως ντεκόρ ενώ το τέταρτο αγόρασε μια κατασκευαστική εταιρεία.

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Friday, 27 February 1998 - 14:09:13 UTC