Write to us with Feedback for the HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-05-04

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Monday, 04-May-98 16:53:37

Μεγάλη νίκη σημειωσε χθες το βραδυ ο Παναθηναϊκός στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων με 67-57 επι της ΑΕΚ, στο πρώτο αγώνα για την ημιτελική φάση των πλεϋ οφ του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 Κατηγορίας.

Οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν και πάλι αύριο το απόγευμα.

Στην Θεσσαλονίκη, τώρα, στις 6 και μισή το απόγευμα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό, στο δεύτερο μεταξύ τους αγώνα. Το Σάββατο, στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με 66- 65.

Τον αγώνα του Παλαί Ντε Σπόρ θα μεταδόσει σε απευθείας κάλυψη η τηλεόραση του ΑΝΤΕΝΝΑ.

Ο Ολυμπιακός νίκησε στη Νεα Σμύρνη με 2-1 τον Κυπέλλουχο Πανιώνιο για την 31η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Πρώτης Εθνικής Κατηγορίας στο ποδοσφαιρο.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε 1-0 τον Ηρακλή ενω η ΑΕΚ παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον Αθηναϊκό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα Καλαμάτα-Ιωνικός 2-0 ΑΕΚ-Αθηναϊκός 1-1 Παναθηναϊκός-Ηρακλής 1-0 ΟΦΗ-Εθνικός 3-0 Πανηλειακός-Καβάλα 0-2 Σκόντα Ξάνθη-Βέροια 4-0 ΠΑΟΚ-Παναχαϊκή 4-1 Προοδευτική-Απόλλων Αθηνών 1-0 και Πανιώνιος-Ολυμπιακός 1-2

Στη βαθμολογια Ολυμπιακός 82, Παναθηναϊκός 76, ΑΕΚ 67, ΠΑΟΚ 64, Ιωνικός 58 και Ηρακλής 47.

Η εκτός έδρας νίκη του Εθνικού Αστέρα με 2-0 επι της Καλλιθέας σημάδεψε την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Δεύτερης Εθνικής Κατηγορίας.

Ο πρωτοππόρος Αρης έχασε βαθμούς αφού αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 στην Καστοριά με την τοπική ομάδα.

Αναλυτικά Πανσερραϊκός-Παναιτωλικός 5-1 Καστοριά-Αρης 1-1 Δόξα Βύρωνα- Τρίκαλα 2-1 Ελευσίνα-Λάρισα 1-1 Εδεσσαϊκός-Παναργειακός 3-1 Καλλιθέα- Εθνικός Αστέρας 0-2 Αναγέννηση Καρδίτσας-Δόξα Δράμας 5-0 Νίκη Βόλου- Λεβαδειακός 2-0

Στις 8 το βράδυ θα παίξουν η Καλαμαριά με τους Λύκους.

Στη βαθμολογία Αρης 61, Ελευσίνα 57, Εθνικός Αστέρας 55, Πανσερραϊκός 53, Νίκη Βόλου 48 και Παναιτωλικός 47.

Ο Ολυμπιακός στον πρώτο τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων στο πόλο, νίκησε με 7-6 την Ουγγρική Φερεντσβάρος, μπροστά σε 4 χιλιάδες θεατές.

Το γκόλ που έδωσε την νίκη στους ερυθρόλευκους σημειωσε ο Θέμις Χατζής, δυο δευτερόλεπτα πριν την λήξη της συνάντησης.

Ο επαναληπτικός τελικός θα γίνει στις 17 Μαϊου στην Βουδαπέστη.

Η Βουλιαγμένη έχασε απο την Ιταλική Πεσκάρα με 12-9 και αποκλείστηκε απο το φαϊναλ φορ του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στο πόλο.

Στις 18.00μμ στην Γλυφάδα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ορεστιάδα, στον τέταρτο τελικό του Πρωταθλήματος βόλλεϋ της Α1 Κατηγορίας των ανδρών. Η ομάδα της Θράκης προηγείται με 2-1 στις νίκες, αφού το Σάββατο, μετά απο επεισοδιακό παιχνίδι στην έδρα της νίκησε τον Ολυμπιακό με 3-2 σετ.

Μετά απο 5 χρόνια ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α1 Βόλλεϋ των γυναικών. Στον τρίτο τελικό που έγινε στο κλειστό του Χαλανδρίου νίκησε με 3-1 σετ τα Βριλήσσια.

Δυο ασημένια και ενα χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Πύρρος Δήμας στην κατηγορία των 85 κιλών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αρσης Βαρών που έγινε στην Γερμανική πόλη Ριέζα. Ηταν 2ος στο αρασέ με 172,5 κιλά και στο σύνολο με 377,5 κιλά και τρίτος στο ζετέ με 205 κιλά.

Στα 94 κιλά ο Λεωνίδας Κόκκας κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ζετέ με 207,5 κιλά όσα σήκωσε και ο Κάκι Κακιασβίλης, ο οποίος όμως ήταν βαρύτερος και περιορίστηκε στην 3η θέση. Επίσης ο Κακιασβίλης ήταν 3ος στο σύνολο με 380 κιλά.

Η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου των παίδων δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στην Σκωτία, αφού στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης έχασε με 2-1 απο την κάτοχο του τίτλου Ισπανία.

Η Νηαρ Ηστ και το Μαρούσι κατέκτησαν τις δυο πρώτες θέσεις στην βαθμολογία της Α2 Κατηγορίας στο μπάσκετ και θα αγωνίζονται απο την νεα περιοδο στην Α1.

Το ασημένιο μετάλλιο στο διπλό των ανδρών κατέκτησε ο πρωταθλητής μας Καλίν Κρεάνκα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πίγκ-Πόγκ που γινεται στο Αϊντχόβεν της Ολλανδίας.

Ο Κώστας Γκατσιούδης στον ακοντισμό με βολή στα 86 μέτρα και 42 εκατοστά, σημειωσε την καλύτερη επίδοση στους αγώνες στίβου των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας που έγιναν στην Αλεξανδρούπολη.

Ακόμα, στο Υψος ο Παπακώστας πήδησε 2 μέτρα και 20 εκατοστά, ο Γενοβέλης στα 200 έκανε 22.05, ο Παπαδιάς κέρδισε στα 100 μέτρα με 10.64 ενω στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών η Κόφφα πήρε την πρώτη θέση με 11 και 78. Η Ολγα Βασδέκη αγωνίστηκε στο μήκος, οπου σημειωσε 6 μέτρα και 19 εκατοστά.

Η Αγγελική Τσιολακούδη κατέκτησε την 6η θέση στον ακοντισμό με 58 μέτρα και 58 εκατοστά στο Διεθνές Μήτιγκ στίβου που έγινε στο Ριο Ντε Τζανεϊρο.

Η Αρσενάλ εξασφάλισε τον τίτλο στο Αγγλικό πρωτάθλημα, αφού συνέτριψε στην έδρα της με 4-0 την Εβερτον και απέκτησε διαφορά 7 βαθμών απο την δεύτερη Μάντσεστερ Γιουναϊτέντ, η οποία, φυσικά, δεν μπορεί να καλυφθεί αφού οι μπέμπηδες έχουν να δώσουν μόνο δυο παιχνίδια ακόμη.

Στα σπουδαιότερα παιχνίδια του Ιταλικού πρωταθλήματος (32η αγωνιστική) είχαμε Βιτσέντζα- Γιουβέντους 0-0, Ιντερ-Πιατσέντζα 0-0, Πάρμα- Σαμπντόρια 2-2, Νάπολι-Ουντινέζε 1-3 και Λέτσε- Λάτσιο 1-0.

Στη βαθμολογία Γιουβέντους 70, Ιντερ 66, Ουντινέζε 58, Λάτσιο και Πάρμα 56.

Τέλος, στην Γερμανία, η Καϊζερσλάουτερν, μια αγωνιστική πριν την λήξη του πρωταθλήματος, εξασφάλισε τον τίτλο. Νίκησε 4-0 την Βόλφσμπουργκ και αποσπάστηκε τεσσερις βαθμούς απο την Μπάγερ Μονάχου που έφερε 0-0 με την Ντούϊσμπουργκ.

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Monday, 4 May 1998 - 16:09:13 UTC