Browse through our Interesting Nodes for Industrial Services in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-06-02

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Tuesday, 02-Jun-98 18:45:02

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς είναι ο πιο καλοπληρωμένος ποδοσφαιριστής των ελληνικών γηπέδων μετά την χθεσινή συμφωνία του με τον Σωκράτη Κόκκαλη η οποία για τα επόμενα πέντε χρόνια θα του αποφέρει περίπου ένα δισεκατομμύριο δραχμές ενώ η ρήτρα για μεταγραφή του στο εξωτερικό φτάνει τα 10 δισεκατομμύρια δραχμές.

Εκτός απο τον Τζόρτζεβιτς, το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό ανανέωσε ως το καλοκαίρι του 2003 και ο Πίτερ Οφορίκουε.

Στους δυο παίκτες έγινε αναπροσαρμογή συμβολαίου ενω μπήκε και ρήτρα στα συμβόλαια τους στη περίπτωση που θέλουν να φύγουν για το εξωτερικό. Για τον Τζώρτζεβιτς 10 δισεκατομμύρια δραχμές και τον Οφορίκουε 8 δισεκατομμύρια δραχμές.

Ο Γερμανός προπονητής Γιοακίμ Λέβ φθάνει στις 6 το απόγευμα στην Αθήνα προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η διοίκηση της Ενωσης θα παρουσιασει τον Λέβ στους δημοσιογράφους στις 7 παρά τέταρτο το απόγευμα, στη Νεα Φιλαδέλφεια.

Στο μεταξύ η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Βασίλη Λάκη απο τον Πανηλειακό.

Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα, αφού ο παίκτης και η διοίκηση της ομάδας του Πύργου περιμένουν την αντιπρόταση του Ολυμπιακού.

Λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Σπύρου Μαραγκού με τον ΠΑΟΚ. Ο διεθνής μέσος βρίσκεται απο χθες το βράδυ στην Κύπρο και συζητάει το ενδεχόμενο μεταγραφής του στην Ομόνοια, που του προσφέρει 50 εκατομμύρια για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Το Πρωτοδικείο Αθηνών έκανε δεκτή χθες την αίτηση των 10 ΠΑΕ που ζητούσαν την παύση των 10 μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΑΕ που προέρχονται απο ομάδες της πρώτης εθνικής κατηγορίας.

Επιλέον εξουσιοδότησε τους κυρίους Αλαμάνο, Καραγιάννη και Τσιαμήτρο να συγκαλέσουν Γενική Συνέλευση στην διοργανώτρια αρχή του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, προκειμένου να αναδειχθεί το νεο διοικητικό συμβούλιο.

Οι εκλογές στην ΕΠΑΕ θα γίνουν μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Απογοητευμένοι επέστρεψαν στην Αθήνα οι ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας των ελπίδων που ηττήθηκαν την Κυριακή με 1-0 απο την Ισπανια στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Απο την μεριά της όμως η ΕΠΟ τους θεωρεί ηθικούς νικητές και για τον λόγο αυτό τους επιβραβεύει με το πριμ της πρώτης θέσης.

Ο Λευτέρης Σούμποτιτς θα είναι προπονητής του Παναθηναϊκού και τη νεα αγωνιστική περιοδο, όπως ανακοίνωσε χθες η διοίκηση της ομάδας μπάσκετ.

Την Τρίτη 9 Ιουνίου θα ανακοινωθούν απο τον Παναγιώτη Γιαννάκη οι 18 παίκτες που θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας μπάσκετ εν'οψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Αθήνας.

Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει την Κυριακή 15 Ιουνίου ενω την επόμενη ημέρα η αποστολή της εθνικής μας θα αναχωρήσει για την Νάουσα όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της.

Η εθνική μας ομάδα βόλλεϋ των ανδρών ζευγάρωσε τις νίκες της επι της Αργεντινής.

Χθες τα ξημερώματα, το εθνικό μας συγκρότημα επικράτησε της Αργεντινής με 3- 1 σετ στην πόλη Ροσάριο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Παγκοσμίου Λήγκ.

Πλεον η εθνική μας έχει σημαντικές ελπίδες για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Λήγκ.

Νεο παγκόσμιο ρεκόρ στα 10 χιλιαδες μέτρα με 26 πρώτα 22 δεύτερα και 77 εκατοστά σημειωσε ο Αιθιοπας Χαϊλέ Γκεμπρεσελασιέ στο διεθνές μήτιγκ στίβου που έγινε στο Χένγκελ της Ολλανδίας. Το παλαιο ρεκόρ ήταν του Κενυάτη Πολ Τέργκατ με 26. 27.85 και το είχε πετύχει περσι τον Αυγούστο στις Βρυξέλλες.

Στην ιδια διοργάνωση, η Χρυσοστομία Ιακώβου κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στα 3 χιλιάδες μέτρα με 8 πρώτα 59 δεύτερα και 89 εκατοστά.

Το παλαιο ήταν της ίδιας, απο πέρσι, με 9.02.58. Στην δισκοβολία, η Αναστασία Κελεσίδου με βολή στα 64 μέτρα και 70 εκατοστά κατέκτησε την 2η θέση.

Με όλα της τα αστέρια θα συμμετάσχει η χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Στίβου ''Μπρούνο Ζάουλι'' που θα γίνει την Παρασκευή και το Σάββατο στην Βουδαπέστη.

Οι ομάδες μας τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών αγωνίζονται στην Πρώτη Κατηγορία με αντιπάλους, στους ανδρες Ουγγαρία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ελβετία, Ουκρανία και στις γυναικες Βουλγαρία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ισπανία, Ελβετία.

Σε φιλικούς αγώνες, η Βουλγαρία νίκησε στο Αμβούργο με 4-0 την πρωταθλήτρια Γερμανίας Καϊζερσλάουτερν ενω στο Αϊντχόβεν η Ολλανδία νίκησε με 5-1 την Παραγουάη.

Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή ή όχι του Ρομάριο στην 22άδα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Βραζιλιας.

Ο επιθετικός της Φλαμέγκο εξακολουθεί να ταλαιπωρείται απο τραυματισμό στην κνήμη και κατά συνέπεια κανείς δεν γνωρίζει ακόμη αν θα επιλεγεί στους 22 της εθνικής ομάδας της χώρας του.

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Tuesday, 2 June 1998 - 16:09:11 UTC