Read about The Ecumenical Patriarchate of Constantinople Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-10-19

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Monday, 19-Oct-98 20:16:45

Χωρίς τους τραυματίες Βαζέχα, Στράντλι και τον τιμωρημένο Μιλογιεβιτς, αναχώρησε το πρωϊ για την Γαλλία, η αποστολή του Παναθηναϊκού όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει την Λανς για το Τσάμπιονς Ληγκ.

Αντίθετα στην 20άδα ο Βασίλης Δανιήλ συμπεριέλαβε τον Νορβηγό Ερίκ Μίκλαντ, που αντιμετωπίζει και αυτός πρόβλημα τραυματισμού.

Το Σάββατο η Λάνς για το Γαλλικό Πρωτάθλημα αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Οσέρ.

Στις 19.30 αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα με πτήση τσάρτερ η αποστολή του Αγιαξ, που θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη τον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λήγκ.

Εντυπωσιακός ο Αγιαξ, συνέτριψε με 5-0 την Τβέντε σε ματς για την 9η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος, ωστόσο, το κόστος της επιτυχίας ήταν μεγάλο καθώς τραυματίστηκαν οι Λιτμάνεν, Ρόναλτ Ντε Μπουρ και Χούκστρα και η συμμετοχή τους στον αγώνα της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό είναι αμφίβολλη. Στον αγώνα του Αγιαξ με τη Τβάντε δεν αγωνίστηκε κι ο Τιγιάνι Μπαμπαγκίντα. Οπως είπε εκπρόσωπος του ολλανδικού συλλόγου οι πιθανότητες συμμετοχής και των τεσσάρων παικτών είναι μοιρασμένες.

Ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς που παρακολούθησε τον αγώνα του Αγιαξ με τη Τβέντε δήλωσε: {Ο Αγιαξ όποια προβλήματα και να αντιμετωπίζει παραμένει μεγάλη ομάδα. Θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα. Εδειξε τα στοιχεία που περίμενα να δω και αυτά ακριβώς περιμένω να δείξει και στο Ολυμπιακό Στάδιο}.

Για το ολλανδικό πρωτάθλήμα, η Βίτεσε νίκησε 3-2 τη Βίλεμ με χατ τρικ του Νίκου Μαχλά.

Στη βαθμολογία σε 9 αγώνες η Φέγενορντ έχει 20 βαθμούς σε 8 αγώνες, η Χέρενβεν 19, Αγιαξ, Τβέντε 17.

Η Πόρτο, αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Ληγκ, έχασε στην έδρα της, για την 7η αγωνιστική του Πορτογαλικού πρωταθλήματος με 2-0 απο την Μποαβίστα. Mετά από 7 αγώνες προηγούνται Μπενφίκα, Λείρια με 16 κι ακολουθούν Μποαβίστα, Πόρτο και Σπόρτιγκ Λισ. με 15.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού, αντίπαλος του Πανιωνιου στο Κύπελλο Κυπελλούχων, για την 5η αγωνιστική του Κυπριακού πρωταθλήματος, έχασε στη Πάφο με 2-1 απο τον Ευαγόρα.

Ακατάλληλος είναι ο Ντράγκοσλαβ Στεπάνοβιτς για προπονητή της ΑΕΚ σύμφωνα με έγγραφη αναφορά του Πέτρου Ραβούση που δόθηκε στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Η Εφες Πίλσεν που τη προσεχή Τετάρτη θα είναι αντίπαλος του Παναθηναϊκού στη Ευρολίγκα νίκησε 67-59 τη Μπεσίκτας για το τουρκικό πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο νικητής του ντέρμπυ της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας στο μπάσκετ. Επικράτησε του Αρη με 78-54.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια τα αποτελέσματα ήταν

ΑΕΚ-Πανιώνιος 82-75 Ηράκλειο-Περιστέρι 68-58 Παπάγου-Παναθηναϊκός 75-90 Ηρακλής-Νηαρ Ηστ 68-52 Απόλλων Πατρών-Μαρούσι 61-60 Ολυμπιακός-Σπόρτιγκ 81-59

  • Στη βαθμολογια ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 10, ΑΕΚ-Αρης 9, Ολυμπιακός 8 βαθμοί.

Παναθηναϊκός και Ορεστιάδα προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας στο βόλλεϋ.

Στους επαναληπτικούς αγώνες, ο Παναθηναϊκός νίκησε και στην Ουγγαρία με 3-0 σετ την Σέγκεντ ενω η Ορεστιάδα εχασε στην Πολωνία με 3-1 σετ απο την Μπόσμαν, αλλα προκρίθηκε αφού είχε κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι με 3-0 σετ.

Το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία ΟΠΕΝ κατέκτησε ο Κώστας Παπαδόπουλος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε, που έγινε στο Ριο Ντε Τζανεϊρο. Ο έλληνας πρωταθλητής σημειωσε εξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες, κερδίζοντας μάλιστα και τον Γάλλο Παγκόσμιο Πρωταθλητή Κριστόφ Πινά.

Τρια μετάλλια κατέκτησε η Ελλάδα στη τελευταία ημέρα του Παγκόσμιου Σχολικού Πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε στη Σαγκάη.

Στην ενόργανη γυμναστική η Σοφια Καρυώτη πήρε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα, ενω στο στίβο, ο Λουης Τσατούμας κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο μήκος και το χάλκινο η ομάδα σκυταλοδρομιας στα 4Χ100 των αγοριων.

Την 4η θέση κατέκτησε ο Νίκος Κακλαμανάκης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοσανίδας τύπου ΜΙΣΤΡΑΛ, που ολοκληρώθηκε στη Βρέστη της Γαλλίας. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Ατλάντα, πήρε το εισητήριο για την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγωνες του 2000.

Στα μεγάλα ντέρμπυ της 5ης αγωνιστικής του Ιταλικού πρωταθλήματος η Λάτσιο νίκησε την Ιντερ στο Μιλάνο 5-3 (στο ματς της χρονιάς) και η Ρόμα με 2-1 την πρωτοπόρο Φιορεντίνα. Βιτσέντσα-Γιουβέντους 1-1 Κάλλιαρι-Μίλαν 1-0

  • Στη βαθμολογια Φιορεντίνα 12, Ιντερ-Ρόμα- Γιουβέντους 10 βαθμοί.

Ισόπαλα έληξαν τα σπουδαιότερα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής του Αγγλικού Πρωταθλήματος. Αρσενάλ-Σαουθάμπτον 1-1 Εβερτον-Λίβερπουλ 0-0 Μάντσεστερ Γιουναϊτέντ-Γουϊμπλετον 5-1 Γουέστ Χαμ-Αστον Βίλλα 0-0 Νιούκαστλ-Ντέρμπυ 2-1

  • Στη βαθμολογια Αστον Βίλλα 21, Μαντσεστερ Γιουναϊτέντ 17 (με εναν αγώνα λιγότερο).

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Monday, 19 October 1998 - 18:41:57 UTC