Visit our Archive of Documents from NATO Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-10-20

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Tuesday, 20-Oct-98 18:17:47

Αρνήθηκε να παραιτηθεί από τη τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ ο Ντράγκοσλαβ Στεπάνοβιτς, όπως του ζήτησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Στη νέα συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες ο Σέρβος τεχνικός ζήτησε από την Ενωση αποζημείωση 170 εκ. δραχμών σύμφωνα και με τον όρο που υπάρχει στο συμβόλαιο του σε περίπτωση απόλυσης.

Σε μία προσπάθεια να ασκηθεί μεγαλύτερη πίεση στον Στεπάνοβιτς, η διοίκηση της Ενωσης απέλυσε τον στενό συνεργάτη του και γυμναστή της ομάδας Γερμανό Μούκε.

Επισήμως, πάντως, η διοίκηση της ΑΕΚ στηρίζει τον Στεπάνοβιτς ενόψει και του αγώνα πρωταθλήματος με τη Προοδευτική, ενώ ο Σέρβος τεχνικός σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε πριν από λίγο δεν αποκάλυψε τα όσα συζήτησε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και παρέπεμψε τους εκπροσώπους του Τύπου στη συνέντευξη που θα δώσει εντός των ημερών ο νέος ισχυρός παράγοντες της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Προκλητικές δηλώσεις κατά του Παναθηναϊκού και του πρόεδρου του Γιώργου Βαρδονογιάννη έκανε ο προπονητής της Οσέρ, Γκί Ρού, στην εφημερίδα ''Η Φωνή των Σπόρ'' που κυκλοφορεί στη Βόρεια Γαλλία.

O προπονητής της Γαλλικής ομάδας είπε: ''Θυμάμαι τον Παναθηναϊκό, που τον είχαμε αντιμετωπίσει πριν απο 11 χρόνια, είχα διαπιστώσει οτι είναι αδύνατο να κερδίσουμε στην Αθήνα και δεν θα ξεχάσω που είδα τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, εναν εφοπλιστή να μπαίνει στα αποδυτήρια των διαιτητών μ' ενα πιστόλι''.

Ο προπονητης του Παναθηναϊκού Βασίλης Δανιήλ ανέφερε οτι τόσο ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τη Λανς όσο και αυτός της Αρσενάλ με τη Δυναμό Κιέβου θα κρίνουν πολλά για τη πορεία των ομάδων στον όμιλο.

Στο μεταξύ, ελάχιστες πιθανότητες έχει για να αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι ο Ερικ Μίκλαντ, που δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Την θέση του στη 11άδα θα πάρει ο Κόλα.

Θέση στην 11άδα θα έχουν εκτος απροόπτου και οι Αλεξούδης και Βόκολος.

''Ο Αγιαξ είναι πάντα Αγιαξ, παρά τα προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίζει, παραμένει μεγάλη ομάδα με πολλούς αξιόλογους παίκτες στην συνθεση του''.

Αυτά δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Ντούσαν Μπάγιεβιτς, που παρακολούθησε το Κυριακατικο αγώνα του Αγιαξ με την Τβέντε, για το Ολλανδικό πρωτάθλημα και ο αντίπαλος του Ολυμπιακού νίκησε με 5-0.

Η αποστολή της Ολλανδικής ομάδας, έφθασε χθες το απόγευμα στην Αθήνα. Οι Ολλανδοί αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα τραυματισμών βασικών παικτών και την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή των Ρόναλντ Ντε Μπούρ, Γιάρι Λιτμάνεν και Ολισε.

Ο Γιάρι Λιτμάνεν, δήλωσε: Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και ελπίζω να πάρουμε ενα καλό αποτέλεσμα.

Θα είναι δύσκολο γιατί θα έχουμε αντίπαλο και τον κόσμο''.

Στο μπάσκετ

Για την 5η αγωνιστική του Κυπέλλου Σαπόρτα, η ΑΕΚ υποδέχεται στις εννεα το βράδυ στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων την Πιβοβάρνα Λάσκο απο την Σλοβενία ενω νωρίτερα στις εξι και τέταρτο το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη ο Αρης θα υποδεχτεί την Βελγική Αντβέρπ.

Ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας Φράνκι Κινκ του ΠΑΟΚ αναδείχτηκε πολυτιμότερς παίκτης της 5ης αγωνιστικής της Α1.

Επιστρέψει στα ρίγκ ο Μάϊκ Τάϊσον. Η αθλητική επιτροπή της Νεβάδα αποφάσισε να άρει την τιμωρία του Αμερικανού πυγμάχου για ισόβιο αποκλεισμό και να του ξαναδώσει το δικαιωμα να αγωνιστεί στα όρια της πολιτείας της.

Ο πρωην παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών είχε τιμωρηθεί επειδή σε αγώνα για τον τίτλο τον Ιουνιο του 97 είχε δαγκώσει και κόψει ενα μέρος απο το αυτί του αντιπάλου του, Εβάντερ Χόλιφινλντ.

Η Χριστινα Παπαδάκη κατέκτησε το διεθνές τουρνουά τέννις 25 χιλιαδων δολλαριων, που έγινε στο Σαο Παολο της Βραζιλιας. Στο τελικό νίκησε την Ιταλίδα Σκαβολίνι με 2-1 σετ.

Η ελληνίδα τεννίστρια κυριάρχησε και στο διπλο με παρτενέρ την Νουρλάντε απο την Ολλανδία, όπου νίκησαν τις Ιταλίδες Ζανέτι και Κανέτα με 2- 1.

Στο βόλεϊ, αρχίζει σήμερα το ειδικό τουρνουά με ομάδες της Α1 όπου θα εφαρμοστούν οι νέοι κανονισμοί του τάι μπρέικ σε σετ των 25 πόντων. Τα δύο ματς που θα γίνουν σήμερα είναι: Ηφαιστος - Αρης και Ηρακλής - ΠΑΟΚ.

Ο βοηθός προπονητή της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Κολομβίας, Πέντρο Σαρμιέντο, συνελήφθη χθες από την αστυνομία στο Κάλι, κατηγορούμενος για συνεργασία με τα καρτέλ των ναρκωτικών. Ο εισαγγελέας της Μπογκοτά άσκησε δίωξη κατά του Σαρμιέντο, για συνεργασία με τη μαφία των ναρκωτικών, ενώ για το ίδιο λόγο, κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου, συνελήφθησαν και δύο δημοσιογράφοι.

Η Λέστερ του Θεόδωρου Ζαγοράκη νίκησε με 2-1 την Τότεναμ σε αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 9η ημέρα του Αγγλικού πρωταθλήματος και ανέβηκε στην 9η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς, όσους έχουν η Λιντς, η Ντέρμπι και η Γουϊμπλεντον.

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Tuesday, 20 October 1998 - 16:09:11 UTC